Hát akkor lehet, hogy rossz könyvelő vagyok, de mindig a legjobbat keresem az ügyfeleimnek, mégha néhány éjszakám rámegy. Most voltam az Apehban és ezerrel ég a fejem, mert az egyik emberkémnek hibásan számfejtettem. Hogy fogom én ezt beadni neki? Én is ostoba voltam, mert beértem, hogy bemondta telefonon, de ő is mert kiderült átvert. Mindegy, valahogy megoldom.
Viszont ezzel szemben a könyvvizsgáló néni tegnap itt volt, egy egész délután jártattam a számat, és csak annyit mondott, hogy iszonyú sok munkám van benne, és hogy nagyon szépen dolgozom. Ez is jó valamire.
Magzatmozgás: Bulcsihoz órát lehet igazítani, megvannak a rendszeres mozgásos időszakai, és semmi se zavarja meg. Akkorákat mozog, hogy kívülről látszik a pocimon, hogy belülről valaki nyomkodja. Állati
Apa erre azt mondta, hogy amíg baba van, addig szex nincs, mert zavarja a gruppen.
Hát imigyen jártam. Kérdeztem kibírja e még fél évig, azt válaszolta, hogy simán, volt már ennél hosszabb időszaka is.
Nóri, sajnos a bürokrácia ezzel jár, hogy mindenki ül a papírokon.
Neked kell időben reagálnod.
Mi volt még? Ma végigcibáltam apát a városon, hogy mindent elrendezzünk (persze a fele se ment) és ki volt akadva, hogy ő mennyire elfáradt. Az persze rohadtul nem érdekelte, hogy az egész miatta volt, mert tudom, hogy milyen nehezen lehet kimozdítani és muszáj mindent egyszerre beterveznem. Arról már nem is beszélek, hogy én milyen fáradt voltam, de az akarat meg a kényszer nagy úr. Próbáltam sajnálni, de nem ment. Dühös vagyok rá inkább.
Bélrendszer: no nincs gondom a lassúságával Nóri, sőőőt, akkorákat termelek, hogy nem fér le a Wc csövén. Megőrülök, mert vissza kell mennem utólag mindig ellenőrizni. És ez megy naponta kétszer. Már nem merek házon kívül elmenni, mert mi lesz ha dugulást okozok másnak?
Beszabadultam néhány bababoltba, tapiztam nézegettem. Az egyik kapásból kiakasztott, mert a nyanya csak magában bírt motyogni, mikor rákérdeztem akkor meg kiabált velem. Nem süket vagyok, csak ne suttogjanak velem. Be is sértődtem. Egy fillért nem fogok abban a boltban elkölteni. Most már oly jó lenne, ha meglennének a dolgok, de nem akarok addig venni semmit, amíg nem tudom, mit kapok a barátnőmtől. Tényleg fel is hívom, hogy mi legyen, mit ad. Komolyan elfilóztam azon amit Nóri írt, hogy alapvetően nem kell más csak szeretet. Ehhez képest a Nasa megirigyelhetné egyik másik cuccost. Tényleg úgy éreztem magam mint az Ufo, aki ilyet még nem látott, nem hallott. Tényleg ennyire fontosak ezek a dolgok a baba életében, vagy csak egyszerűen a szeretetre hivatkozva jól tejelő potenciális fogyasztót látnak bennem?