Új privát üzeneted érkezett!

lara

Sziasztok lányok-asszonyok :)

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat a nagyfiamhoz. Most gondoltam bele, hogy akárhány tesó is lesz, ő tuti a bátyus lesz, és hogy mennyire szerettem volna egy bátyus kislánykoromban (meg nagyobb lány koromban is:)) Szóval remélem besikerül neki egy hugi, vagy kettő :)

Ez nem igazán az én napom, el sem mesélem, egy csomó bosszantó munkahelyi kis apróság - de mostanában nehezebben bírom a feszültséget és ha bárki hozzám szól ilyenkor, annak le tudnám tépni a fejét és beleüvölteni a testébe:)

Nem a legmegfelelőbb idő emberekkel (ügyfelekkel, alanyokkal) kedvesnek lenni, amit az időm egy részében csinálnom kell...

Meg az edzéseket egyre kevésbé bírom. A babára való tekintettel lecsökkentettem heti 3*1,5 órára, és nem viszem a pulzusom 140 fölé, de így is kivagyok. Meg a korán kelés, ami ezzel jár... Szóval lekvárosodom elfelé.

Hízás: én egy olyan 3-4 kilót híztam, nem tartom tragikusnak. Mivel eleve volt pocim, nem nagyon tűnik fel senkinek, csak aki tud a babáról, az veszi észre, hogy nőtt.

Más: asszem áttérek kék vonalzókra, hogy hogy már biztos a srác :)

boruska

Nóri, most olvastam át részletesen a listádat és meg kell, hogy mondjam, hogy magam sem írtam volna másképp. Igy végigolvasva annyira furi volt, hogy pár hónap és ezeket be kell szerezni és belegondoltam, hogy ezeket fogom használni…huh…elég furi most ez nekem :shock:

Boruska, még annyit akartam kérdezni, hogy a Berci név nálatok Bertalan?
lara

Lara!

AFP elvileg kislányra utal, de itt kb mindenkinek alatta volt, szóval... :oops:
Te mikor mész genetikai UH-ra?

Ma mondta a védőnénim, hogy van terhestorna, amit valami profi gyógytornász tart. Ingyen. Itt, 3m-re a lakástól. Asszem ez Rubint Réka végét jelenti! :lol: :lol:
Vendég

Bocs, remeg a kezem, duplán küldtem el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2009.09.22 14:45-kor.

zarja

Hát akkor lehet, hogy rossz könyvelő vagyok, de mindig a legjobbat keresem az ügyfeleimnek, mégha néhány éjszakám rámegy. Most voltam az Apehban és ezerrel ég a fejem, mert az egyik emberkémnek hibásan számfejtettem. Hogy fogom én ezt beadni neki? Én is ostoba voltam, mert beértem, hogy bemondta telefonon, de ő is mert kiderült átvert. Mindegy, valahogy megoldom.

Viszont ezzel szemben a könyvvizsgáló néni tegnap itt volt, egy egész délután jártattam a számat, és csak annyit mondott, hogy iszonyú sok munkám van benne, és hogy nagyon szépen dolgozom. Ez is jó valamire.

Magzatmozgás: Bulcsihoz órát lehet igazítani, megvannak a rendszeres mozgásos időszakai, és semmi se zavarja meg. Akkorákat mozog, hogy kívülről látszik a pocimon, hogy belülről valaki nyomkodja. Állati

Apa erre azt mondta, hogy amíg baba van, addig szex nincs, mert zavarja a gruppen. :( Hát imigyen jártam. Kérdeztem kibírja e még fél évig, azt válaszolta, hogy simán, volt már ennél hosszabb időszaka is.

Nóri, sajnos a bürokrácia ezzel jár, hogy mindenki ül a papírokon. :( Neked kell időben reagálnod.

Mi volt még? Ma végigcibáltam apát a városon, hogy mindent elrendezzünk (persze a fele se ment) és ki volt akadva, hogy ő mennyire elfáradt. Az persze rohadtul nem érdekelte, hogy az egész miatta volt, mert tudom, hogy milyen nehezen lehet kimozdítani és muszáj mindent egyszerre beterveznem. Arról már nem is beszélek, hogy én milyen fáradt voltam, de az akarat meg a kényszer nagy úr. Próbáltam sajnálni, de nem ment. Dühös vagyok rá inkább.

Bélrendszer: no nincs gondom a lassúságával Nóri, sőőőt, akkorákat termelek, hogy nem fér le a Wc csövén. Megőrülök, mert vissza kell mennem utólag mindig ellenőrizni. És ez megy naponta kétszer. Már nem merek házon kívül elmenni, mert mi lesz ha dugulást okozok másnak?

Beszabadultam néhány bababoltba, tapiztam nézegettem. Az egyik kapásból kiakasztott, mert a nyanya csak magában bírt motyogni, mikor rákérdeztem akkor meg kiabált velem. Nem süket vagyok, csak ne suttogjanak velem. Be is sértődtem. Egy fillért nem fogok abban a boltban elkölteni. Most már oly jó lenne, ha meglennének a dolgok, de nem akarok addig venni semmit, amíg nem tudom, mit kapok a barátnőmtől. Tényleg fel is hívom, hogy mi legyen, mit ad. Komolyan elfilóztam azon amit Nóri írt, hogy alapvetően nem kell más csak szeretet. Ehhez képest a Nasa megirigyelhetné egyik másik cuccost. Tényleg úgy éreztem magam mint az Ufo, aki ilyet még nem látott, nem hallott. Tényleg ennyire fontosak ezek a dolgok a baba életében, vagy csak egyszerűen a szeretetre hivatkozva jól tejelő potenciális fogyasztót látnak bennem?

zarja

Hát a sógornőm listáját nem merem elétek tárni. Már 3éve is csak röhögtem rajta.
Olyanok vannak rajta, hogy "baba turmixgép" "külön botmixer a babának" "külön zöldséges" "külön gyümölcsös üveg reszelő"!! :shock: :lol:
"Fenyő komód, ágy, akasztós, polcos szekrény, pelenkázó, fali polc" "Brevi fürdető állvány, és az állvány színével megegyező pelenkázó feltét"
Ha-ha-ha
Meg kell neki babakocsi ringató szerkezet. Végösszeg: 2.700.000Ft :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

lara: igen, a Berci, az Bertalan :)

Megpróbálom beszkennelni a képeket!!

babamozgás: én még csak tippelem, hogy azt érzem, de mivel sokat rohangálok, aktív időszakokban - ahogy Bea mondta - őt nem annyira érezni, vahy elringatódik és alszik szépen.
Tulajdonképpen csak a tömegközlekedésen ülök le, meg este fekszem, na olyankor szoktam érzeni. Kaja után főleg. Tegnap ittam egy gyengécske kávét, na attól teljesen felpörgött, kóla dettó :)

boruska

Na, itt jön:

Integet, vagy kalimpál a kis kezeivel
Kép
Kép

boruska

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri!
Dobd azt a listát, hadd röhögjünk! :lol:
Amúgy én is kaptam a szomszédomtól egy 6-700 ezres listát (amiben szoptatáshoz kényelmes fotel is szerepelt), de abból is szűrtem. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,

Jól eltűntem… Anyu meglátogatott bennünket hétvégén, tulajdonképpen 2napon át sürgés-forgás-menetelés volt a műsoron. Jól elfáradtam/tunk, de nagyon szuper volt. Jázmikám szegény teljesen kidőlt, szerintem azóta sem bírta magát kipihenni rendesen, tegnap még játszótérre sem mentünk, csak itthon pihiztünk.:lol:

Boruska, gratula a kisfiúhoz!!!

Nekem múltkor azt mondta a dokim, hogy 90%, hogy lány lesz, de csütörtökön este megyek hozzá genetikaira és szerintem akkor már biztosra megmondja a nemét. Apa még nagyon reménykedik, hogy addig megkukacosodik; nagyon szerette volna, ha kisfiunk születik ezúttal.

Kórházasdival kapcsolatban: Jázmint 10 nappal túlhordtam, s egy hét túlhordás után be kellett vonulnom a kórházba…elég rosszul viseltem, de mivel hétvége volt apa tulajdonképpen végig ott volt velem, kártyáztunk, társasoztunk, ettünk-ittunk. Akkor még egyedül voltam a kórteremben, ezért tehettük ezt meg. Szülés után viszont 1percig sem unatkoztam, ebben a kórházban ugyanis 24h rooming-in volt szerencsére, így tulajdonképpen Jázmint csak fürdetni vitték el, egyébként végig velem volt.

Szopipárnához sajna nem tudok érdemben hozzászólni, mert nekem nem volt, de a férjem épp pár nappal ezelőtt kérdezte, hogy nem akarok- e beszerezni egyet, ugyanis már ki kell párnázni a hasamat, hogy viszonylag kényelmesen tudjak aludni. Úgyhogy most terveztem venni egyet. Bár amilyen ütemben intézgetem az előkészületeket, szerintem a kicsi 3 éves kora előtt nem jutok el odáig, hogy megvegyem. Nem tudom mi van velem, de úgy érzem, hogy csak peregnek a napok és semmit nem sikerül elintéznem. Nem vagyok túl hatékony mostanság, pedig nem lógatom a lábam.

Babamozgás:
Az én babóm is este aktívabb, illetve akkor veszem észre. Napközben nem nagyon szoktam ücsörögni, pihenni; így egyszerűen fel sem tűnik. Bár most már azért észreveszek így is néhány erőteljesebb rúgást; de nem mondanám, hogy túl aktív.

H1N1: Nálunk elég gyakran téma, én nem szeretném beoltatni magam, s szerintem csütörtökön a dokim is ezt fogja javasolni – hacsak el nem felejtem megkérdezni, mint az elmúlt alkalommal. :lol:
Viszont volna egy kérdésem a már anyukákhoz elsősorban. Bárányhimlő ellen beoltattátok a gyermeketeket?

Kép
Kép
szana80

Végigolvastam a doksit a szükséges cuccokról, valami szuper, nagyon jól összeszedtétek! - egy csomó dologban megerősített, amit hallottam már máshol is, meg vannak benne új dolgok. Első babás mamaként nagyon köszönöm.

Egyébként ha majd egyszer küszöbön a szülés - bár ott tartanánk már - még sztem fogok hülye kérdéseket feltenni. Vagy aki volt olyan bohó, hogy megadta a számát, még fel is hívom :)

boruska

Megvolt ma az ultrahang, minden a legnagyobb rendben van, és megint kislányunk lesz! Az AFP is jó volt, azt közvetlenül előtte kértem ki, így megnyugodva mentem be. A dokit nem értem el utána, szerintem szülésen volt, de végül is személyesen nem kell most találkoznunk, csak 4 hét múlva.

Ideje lesz újabb pocakfotót készítenem, nagyon büszke vagyok rá! Emőke sokat mozog, bár kívülről még nem látható - na, azt nagyon várom már.

Leírom azért az adatokat is: AFP-re vonatkozó MoM 0,84
BPD 45 mm, THQ 43 mm, FL 28 mm - mást nem írt be.
A vasam viszont katasztrófa, 3,5 :evil: :evil: :evil: :evil: Nem tudom, mit fog hozzá szólni a háziorvos, most már tényleg meglátogatom.

Most mennem kell, kicsi beteg Borikám nem találja a helyét. :roll:
ktc

Nóri, neeee. Steril szoba nem kell a gyermeknek? Ha már minden külön van?

Boruska: jaj de helyes a babó. Helló Berci!

Jah, szopipárna. Megvarrtam magamnak (bár még a huzatot nem varrtam meg hozzá), azóta a Zsolti csak azzal alszik. A probléma ott kezdődik, ha mindketten alszunk, akkor is az övé. Úgyhogy varrok még egyet magamnak is.

Szana: H1N1 addig nem, míg nincsenek tényleges gyakorlati tapasztalatok. Kb 10 év múlva előfordulhat. Bárányhimlő. Hát elvileg az oltás ellenére is elkaphatja a baba, csak enyhébb lefolyású. Tehát ennek se vagyok híve. Egyedül ezen a rotán gondolkodom. Bár visszagondolva anyukám folyamatosan hordott közösségbe, sőt bárányhimlősök közé is, és soha semmit nem kaptam el (se mumpsz, se semmilyen himlő semmi). Most kicsit aggódtam is e miatt, de most se kaptam el semmit.

Katica, gratulálunk a lánykához. Asszem nagy kedvenc lesz a topikban ennyi fiú között.

Jah és képzeljétek összefutottam egy régi kedves ismerőssel (hozzá hordtam a biztosításokat) ő vett észre (mostanában annyit jár az agyam, hogy észre se veszem ki jön velem szembe) és kiderült a lánya (annyi idős mint én) várandós, febr 2-re van kiírva, fia lesz, és Pécsen akar szülni. Lehet, hogy rajtuk keresztül még szülészorvosom is lesz, itt Pécsen a Bódis prof-t nagy ásznak tartják de én úgy tudom nem vállal több szülést. Erre a Bettit bevállalta. Lehet, hogy én is bekuncsorgom magam.

zarja

Én is megjártam a dokit. Már 3-kor itthon voltam de iszonyúan elfáradtam.
Előbb az AFP-t kértem el a MoM 0,8 lett. A Nóri féle álmoskönyv szerint ez kislányt jelentene, de nálam alighanem egy héttel korábban vették, mint kellett volna.
Voltam UH-n, a doki mindent rendben látott, de aztán szóltak az osztályról, hogy van egy sürgős eset, de utánam volt még egy kismama, így a baba neméről szó sem esett :( . Tehát továbbra is rejtély, mit várunk.
Adatok: BPD: 42,6 FOD: 49,5 FL: 27,8
Valóban aranyos, hogy minden doki más méreteket nézeget.

Én még holnap megyek tanácsadásra, a méhszáj helyzet addig aggaszt, de a baba legalább rendben növekszik.
pammut

Szana Nálunk mind a 3 gyerek gyakorlatilag egyszerre esett túl a bárányhimlőn. Azon túl, hogy 2 hetet kimaradtak a suliból, illetve mindegyiknek maradt fejenként 1-1 kicsi hege, más bajuk nem lett.
Annyi oltást kapnak, ez már nem hiányzott. Igazából fel sem merült.
Egy egészséges immunrendszerű gyerek simán megbirkózik ilyen betegségekkel.
pammut

Pammut, Katica, örülök hogy minden rendben. Katica, gratula Emőkéhez, Pammut, Neked meg türelmet. :)
Én valahol azt olvastam, hogy nem a nullaegészakárhány MoM érték a "mérvadó" az AFP-nem vonatkozásában, hanem az a kétjegyű, két tizedessel ellátott szám. Ha az 40 alatt van, akkor lány. Állítólag. :lol:

Boruska, szerintem Berci fejformája teljesen olyan mint a Tiéd, úgyhogy biztosan Rád fog hasonlítani.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hello Csajok!

Megjöttünk. Csak pár percem van, mert az embőc már cirkuszkodik (jól össze is kaptunk grrr :evil: ) hogy nem jöhet a géphez

Úgy tűnik, hogy erősítem a fiús anyukák táborát. Biztosra mondta és én is láttam a kis kukiját a lába között :lol: Egyébként azt mondta, hogy gyönyörű gyereket horodk a szívem alatt.. Kb ennyit mondott ról, meg hogy minden rendben

Segítsetek légyszi a 12 hetes leletnél, hogy mi mit jelent, mert nem mondott semmit a doki csak, hogy minden tökéletes.

Itt az eredmények:

PAPP-A: 5,3
PAPP-A korrigált MoM: 1,33
Szabad béta-HCG: 62
Szabad béta-HCG korr Mom: 1,78
Életkori kockázat 1:961
18-as triszómai kockázata <1:10000
21-es triszóma kockázata 1:8570

Ebből semmit nem értek. Mi micsoda segítsetek légyszike. Köszi

bellerreni
Eger

Reni a 21-es triszóma a Down kór, a 18-as pedig az Edwards szindróma. Az életkorod alapján 1:961-hez lenne az esélyed, de mindkét eredmény jobb ennél. A másik kettőt pontosan nem tudom mit jelöl, asszem valahogy azokat is beleszámítják a kockázatelemzésbe.
Grat a pöcsöshöz. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

bellerreni: Én is gratulálok a pöcsöshöz.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm!

Csuppancs akkor megnyugodhatok? Minden renben ugye? Csak az nyugtalanít, hogy itt több emberkének is 50.000 és hasonló számok voltak nekem meg csak 8570.

További szép estét

bellerreni
Eger

Reni!

Beteg babát csak olyannál láttam, akinek 1:4 volt az eredmény...
Gratula a kisfiúhoz!
Vendég

bellerreni: Szerintem nyugodj meg, nekem kevesebb (1:3400) volt és még sincs semmi baja a babának. A down-kórra jellemző jegyeket már lehetett volna látni a genetikai uh-n és ez az afp-ből is látszott volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Katica,
Gratulálok a kisasszonyhoz és a jó eredményhez!

Zarja,
Mi semmit nem adattunk be Jázminnak a kötelezőkön kívül, a Rotát sem; a gyermekorvos sem érezte szükségesnek – sőt ő elég oltásellenes. Viszont egy éve a Bethesdában mesélték a nővérkék, hogy láttak már nem egy Rotával oltott gyerkőcöt, aki mégis elkapta. Na és annyi hasmenéses-hányós vírus létezik…
A nővéremék viszont átestek rajta – akkor még két kisgyerekükkel együtt, akik amúgy kórházba is kerültek emiatt; s a harmadik bébit már beoltatták ellene.
Szerintem mi most sem oltatunk.
Amúgy én sem voltam még bárányhimlős, pont így került szóba a bárányhimlő elleni oltás. Védőnő szerint be kellett volna oltatnom magam ellene…

Pammut,
Örülök, hogy minden rendben a picurral.
Köszi az oltással kapcsolatos véleményt. Eddig én is így gondoltam, de Jázmin sajnos egy ideje hajlamos minden kórságot összeszedni, szóval nem tudom mennyire tekinthető egészséges immunrendszerűnek…

Reni,
Gratula a fiúcskához!

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!

Gratula a kukisokhoz, nunisokhoz, kinek mihez! :D Pammut, remélem nem kell sokat várnod a következő uh-ra, hogy megtudd a pici nemét.

Nóri, Ildi nagyon jó összefoglalást írtatok a szükséges dolgokról, praktikákról. Ezeket nagyjából tudtam is, imádom a babákat és a családban már öt gyereken gyakorolhattam is, így összegyűlt néhány apró tapasztalat. De azért más a babavárás és majd lesz a babázás, ha a pici az enyém. :oops:

Tegnap megjártam a dokit. Méhszáj rendben, baba rendben, eddigi eredmények jók, így majd csak soká kell mennem hozzá. Kb. okt. végén, addig kellene majd egy nagyrutin (vv), meg a cukorterhelés. Azt majd a védőnővel elintézem, remélem legalábbis. :D
Beszéltem vele a H1N1 oltásról, meg láz és megfázás esetén mit tegyünk. Szóval: Védőoltást NE! adassam be magamnak (nem is akartam :lol: ), láz esetén algopyrin és panadol jöhet szóba. És persze homeós bogyók is jöhetnek.

Előtte beugrottam még egy bababoltba. Nemigazán volt elképzelésem, hogy milyen is egy szopipárna. Kétfélét láttam: egy kiflit, amit a kismama is használhat. A másikat meg csak lerajzolni tudnám, hogy nézett ki. De azt csak a baba tudná használni és eléggé egyfunkciós volt kemény szivacsból. Na, olyan biztos nem kell nekem. El is döntöttem, hogy varratok magamnak anyukámmal egy kiflit, olyan kell nekem. Még csak annyit, hogy ott láttam különböző feliratokkal bodyt meg rugikat. Pl. Anyukám szemefénye vagyok! vagy A nagymama kedvence vagyok! Aranyosak voltak, de az árát ne kérdezzétek, mert sajna elfelejtettem.

Kép
Kép
molmar

Igazítottam a táblázaton a soromon, már amennyire tellett a tudásomból. (Huh, 10 éve csináltam utoljára excelt. :roll: )

Kép
Kép
molmar

Sziasztok!
olyan sokat írtatok, hogy már nem is emlékszem mire akartam reagálni. :oops:
mindenesetre gratulálok a jó eredményekhez és a fiúkhoz/lányokhoz! :D

Én ma jól elfáradtam. Múlt hét végén derült ki, hogy ezen a héten kötelező tanfolyamra kell mennem, de ettől persze még menjek be dolgozni reggelente. :x Ma délelőtt annyi dolgom volt, hogy csak 5 perccel a tanfolyam kezdés előtt siekrült lelépnem a melóból és még így is csúnyán néztek rám. Rohanás volt az egész napom! :evil: Utálom, mert csak idegesítem magam, megfájdul a hasam és mégse haladok úgy ahogy szeretnék :evil:
Délután se tudtam pihengetni. A férjecskémmel elterveztük, hogy ma Critical Mass kerékpáros felvonulásra megyünk. A Drága szerzett is nekem női vázas biciklit és még tegnap este is azt szerelte, így nem mondhattam, hogy inkább fáradt vagyok, ne menjünk. De nagyon jól éreztem magam, csak a fenekem fájdult meg az idegen ülés miatt. :oops: A vége volt a legjobb: vacsorára fokhagymás-sajtos-tejfölös lángost kaptam! hmmmmm.... :D
zuzmooo

Vicky! Afp-re is még csak holnap megyek, genetikaira meg csak jövőhéten... :? Nem sieti el a dokibácsim úgyhogy tuti rossz Afp-re számítok, de remélem nem fog felbosszantani. Jövőhéten a genetikai után már többet tudok. Addig meg nyugtatgatom magam ezekkel a számokkal.

Ktc. Gratula a csajszikához. :lol:

Pammut. Hamarosan biztos te is megtudod, addig türelem :lol: Addig is az a lényeg, hogy minden rendben van.

bellerreni
Eger

bellerreni: Már miért lenne rossz az afp-d? Nekem a rosszabb kombinált tesztes eredményekkel is jó lett az afp-m. Ne izgulj, nincs baj szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Írtam a közös mailcímre, találtam néhány anyagot a babakelengyékről, átküldtem elolvasásra mindenkinek.
ktc

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, el vagyok havazva nagyon. Nem fogok tudni mindenre reagálni, mert siettében olvastam. Nóri, sajnálom a fogadat, meg a könyvelőt is :? , én biztos fizettetnék vele. Legalább felezzetek, ha már ilyen hanyag volt. Vártam, hátha összefutunk jógán :) A leányzó ma szadizós kedvében volt, de nagyon jól esett.

Vicky: pihengess, és fogd fel úgy, ajándékba kapod ezt az időt, hogy nyugodtan tudj felkészülni a pici érkezésére.

Úgy látom csajok, súlyban én vezetek, ma vagyok 20 hetes, és 5 kilo plusszom van. Dokinál ma voltam, azt mondta, még belefér. Jó lenne most diétázni egyet az esküvőig, de nem tehetem meg a babóval, hogy éheztetem. A pocakom meg így is, úgy is látszani fog.

Hazafelé beszaladtam a matchba kajáért, mire kijöttem, egy 10 ezres bünti várt a közterületesektől. Este fél 10 volt, ember sehol, a fenét se zavarta a hülye kocsi, amivel a volt mellett álltam meg. Ott állítólag nem lehet megállni.. :( Mondtam apának, írok kérelmet, tartsanak szabálysértési tárgyalást (akasztják a hóhért, tök vicces lenne) és megpróbálom lealkudni, de nem engedni, mondván, lesz elég teendőm a gyerekvárás körül, ne ilyen hülyeségekkel töltsem az időt. Azért ez drága vacsi lett így :oops:

Bár nincs semmi panaszom, de a doki tanácsolta, hogy napi 2 magnéziumtablettát szedjek, azt mondta, a rendszeresség nagyon fontos. Elküldött szemészhez, ahol novemberre akartak időpontot adni, addig foglalt mindenki. Mondtam a nőnek a telefonba, hogy szülés miatt lesz - azt nem kötöttem az orrára, hogy odébb van még- , tök rendes volt, 5 perces szervezést követően talált nekem egy időpontot három hét múlvára. 14 óra 12 perckor :roll: kell megjelennem. Fura egy rendszer.

Reni: a 12. hetes eredményed jó, az afp-vel sem lesz semmi gond!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
juci-77

Jó reggelt mindenkinek!

Kis reggeli kétségbeesés után, hogy nem működik a babanet itten vagyok :D

Megtörtént a csapolás. Azért gondolom, hogy rossz lesz az eredmény, mert jócskán túl vagyok a 16. héten és állítólag azért vannak a rossz eredmények, mert azok nincsennek időben levéve. Mindegy végülis. Úgyis elavult egy teszt :D Jövőhéten megyek genetikai uh-ra, ott is remélem megnyugtatnak.

Juci! Az esküvőn mindenképpen te leszel a legszebb, nem kell ahhoz koplalni főleg így babásan nem. Drága vacsi... :evil:

Ktc. Máris olvasom. Köszönöm mindenkinek aki megosztja velünk a tapasztalatait. tényleg jól jön ez egy olyan kismamának aki nem járt még ebben a cipőben :D

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Katica gratula a kicsi lányhoz, Reninek meg a kukishoz (üdv a klubban:)) !!!

Csilla! Gondolod, hogy rám hasonlít?:) A mozgásigénye viszont az apjáé :) Gyerekkorában órákat legózott a sarokban, most meg a számítógép köti le, meg sem mozdul :)

Tagnap nagyon hisztis napom volt - ez mostanában nem újdonság :( - mindenkivel durcáskodtam, szegény szüleimmel is, akik este külön átjöttek, hogy megnézék a Bercikés DVD-d. Asszem felhívom őket, és bocsánatot kérek :(

Na, megyek dolgozni - ma itthon maradhatok, de vannak munkáim már, meg a háztartásnak is a végére kéne járnom, mosás, takarítás, egyebek. Holnap-holnapután éjszakázom, nem tudom, hogy fogom bírni :(

boruska

Sziasztok!!!!

Mi a csoda volt eddig a babanettel???Én nem tudtam belépni, de a beérkezett hozzá szólások alapján más sem! :lol: Tiszta szokatlan volt, már úgy látszik függő vagyok! :lol:
És végre az én babám is úgy rugdosott tegnap este, hogy a párom is érezte..egy csomó-csomót rugdosott.. :lol: Sanyi nagyon élvezte, és tök jó volt, hogy pont mindketten ott voltunk mikor először csinálta ilyen igaziban.. :lol:
Ez volt a mi fő hírünk most. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ktc!!! gratula a kiscsajhoz, Reninek meg a kispasihoz!!!
Megyek összeszámolom az arányt, valamelyik nap még nagyjából egyforma volt..

Kép
Kép
ronci

lányok, mi az a 'MEDENCEGU' fekvés? ezt irta a szonográfus a leletre

boruska

Boruska, igen, szerintem Rád hasonlít.
Azt mondják, egy nyugtalan gyereket egy nyugodt követ, vagy fordítva. Nomármost ha ez így van, akkor azért van az én gyerekem olyan nyugiban a pocakban. A fiam bezzeg nem ilyen volt. Idekint sem. Soha nem lehetett 1 percre sem magára hagyni, mert tuti akkor történt vele valami. :roll:

Ronci, ez olyan aranyos volt: "tök jó volt, hogy pont mindketten ott voltunk mikor először csinálta ilyen igaziban.."

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát Boruska én passzolom a kérdést...

Tegnap jót röhögtem az embőcön. Mondja a doktorbácsi, hogy farfekvéses, tehát a feneke van lent, de ez nem baj, majd később megfordul. Erre az uram, hát nem hülye az a gyerek, hogy fejjel lefelé legyen, nem jó az :lol: Olyan kis édes volt :lol: kis dilis :roll:

bellerreni
Eger

Berci ül a pocakodban. Asszem. Vagy az a farvégű? Vagy ugyanaz a kettő?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Medencevégű fekvés. Hát azt jelenti, hogy a medencéje van a méhszájnál. Majd a fejvégűfekvés a cél. Úgy a 30. hét körül. Többedszer szülő nőknél kicsit később!
Vendég

Csináltam egy táblázatot az elérhetőségeinkről, hogy együtt legyenek, és mit szóltok hozzá, hogy az összes olyan emailt amiben hasznos info van átmenteném a piszkozat mappába és nem kéne keresgélni???
Pár emberkének nem tudtam adatokat beírni, ha megadjátok pótolom.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Boruska A dokid kicsit elírhatta (vagy így rövidít), mert az medencevégű, ahogy Nóri írta. Mármint popsival lefelé. Az enyém is úgy van. Most még semmi jelentősége. A kislányom valamikor a 32. héten fordult be a célegyenesbe. De képesek erre a mutatványra akár az utolsó héten is.
Na, reggel én is hiányoltam a társalgót, mert reggeli közben azt szoktam átnézni. Szegény Ktc Katicát nyaggattam emiatt levélben.

Bár az éjjel kiválóan aludtam, lassanként megint kezdem a parát, délután 4-re megyek a dokihoz, méhszájat nézetni. Meg egy halom kérdést feltenni, főleg influenza ügyben. Tegnap az UH-ra menéssel szörnyen elfáradtam, remélem ma gyorsabban végzek.
pammut

Képzeljétek! Én is megkérdeztem a dokibácsit az influenzáról. A válasza azt volt, hogy várjuk meg amig az oltás nem csak egy mítosz vagyis, ha majd lehet kapni és majd utána neki is lesz véleménye. Addig nem mond semmit mert ott odafönt egy nap alatt is változtatnak. Hát sokat nem segített, de ebből én azt szűrtem ki, hogy ő nem igazán foglalkozik ezzel a témával, tehát ellenvéleménye lesz.

bellerreni
Eger

Csilla!!! Pontosítok a mondatomon: mind a hárman ott voltunk... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, eddig is volt elérhetőséges tábla. Ha valaki más szeretné csinálni a táblákat, szívesen átadom! Csak akkor legalább legyen egységes, ne több. Így nekem dupla meló van csak vele, hogy átmásoljam az adatokat a Tiedbe is... :oops:
Vendég

Nóri, gratula mehet ma a félidőhöz? :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri!!! én csak egy elérhetőségest láttam, de ott talán csak négyen voltak benne..azért csináltam ezt.. isten ments, hogy átvegyem tőled, nem azért csináltam.. de én nem találtam ilyet, és úgy gondoltam jó lenne, viszont azt sem akartam írni, hogy Nóri, csinálj már egy ilyet is!!! Mert miért várnánk el tőled, hogy mindent Te csinálj.....de bocsi, kitörlöm, ha gondolod..

Kép
Kép
ronci

sziasztok csajok!

ezt figyuzzátok....vasárnap voltam 73kg, ma meg már 77 kg....4.-ik napja nem tudok wc-re menni :roll: :roll: :roll:
de ez ugye nem hizás? :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Edit, ha elmész WC-re a 95%-át el fogod hagyni!!! :lol:

Most telefonált a sógornőm, hogy pozitív lett a laborja, azaz sikerült a 2.lombikkal összehozni a 3.babájukat! :lol: :lol: Majdnem egyszerre lesznek meg a babáink.. főleg, mivel náluk még igencsak lehet, hogy ikrek, mert jó magas volt a hcg szintje! :lol:

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?