Új privát üzeneted érkezett!

Bee, Mikegirl!
Az én arcom, szám, lábam, kezem és lassan úgy érzem, mindenem is tökre fel van püffedve. Gusztustalan bálnának érzem magam.
De te Bee, te nem vagy az! :) Nagyon is szép vagy a srácokkal együtt!

Kép
Kép
pfranciska

Képzeljétek tegnap megmértem a haskörfogatom, mondtam is apának, hogy lassan ugyanannyi lesz átugrani, mint megkerülni. Magasság: 150 cm, haskörfogat: 122 cm.

Kép
Kép
márkanyuka

Nap,
ne keseredj el! Először is a babó bármikor megfordulhat, akkor is, ha az idő múlásával helyhiány miatt nyilván egyre kisebb rá az esély. De szerintem már írtam, hogy az unokatesóm hajdan két nappal a születése előtt fordult meg (igaz, ő eltévesztette a menetirányt :lol: ). Szóval bármi lehet. Megértem, hogy nem akarsz császárt, nekem is az az egyik parám, de ha mégis az lesz, attól ne félj, hogy nem tudod ellátni a babát. Nálunk két csaszis is volt a családban alig egy hónapja, és mindketten szuperül ellátják a babát, gyakorlatilag csak egy napig lábadoztak igazán, addig meg úgyis kórházban voltak.

Jucu,
valahol elvesztettem a fonalat. :roll: Megfordult a baba, és mégis császár lesz?

italoman

[quote="márkanyuka"]l írta:márkanyukaassan ugyanannyi lesz átugrani, mint megkerülni

:D :D :D

italoman

miniliza írt:-

Most kaptam infót Mátéról, lényegesen jobban van, megnyugodott a légzése. Kiderült hogy fölöslegesen vitték át, de még 1 hétig ott kell lennie. De nem baj, jobb félni mint megijedni. Holnap kiszedik a cérnáimat, és ha minden igaz, mehetek a manomhoz. Ti hogy vagytok? Kitartás! Nemsokára ti is babázhattok. Puszi! Miniliza.

Kép
mona76

Judit,Ildi

De így is csaszi lesz.De már nem érdekel.Megnézték a hegem és azt mondták simát nem engedik,kockázatos.Egy a lényeg a bab jól legyen a többi nem számít.ÉS milyen fura Dius is 37-38 héten fordult meg pedig ő ló kölök volt. :lol:
Most kicsit attól félek nem e kellett volna hagyni 40 betöltött hétig ,nem e korai ....de csak tudják mit csinálnak.
Utcsó mensimokt.29 volt ,de ott csószott 4-5 napot peteérés.....ezért vaciláltam,de érett a baba akkor bizti minden rendben lesz.Kicsit már izgulok........csak nehogy pofára essek és hazaküldjenek helyhiány miatt csütörtökön :roll:
Dobok képet Diusról tesóméknál voltunk uncsitesóval van .....
Kép
Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Húha...megint nagyon sokat irtatok... :D
Lányok, én is fel vagyok puffadva, akkora vagyok, mint egy elefánt... :D Nagyon remélem, hogy szülés után helyreáll a rend!
A másik topicban 3 nappal járt előttem Szylvi, és ma hajnalban megszült! :lol: Mostmár érzem, közeleg, de nagyon!
A ctg-nk rendben volt, aktivitás is volt, de nem kellett kiértékeltetnem, elfogadta a gép (nekem számtógépesen nézik)! Nem nézettem meg a méhszájat, mert nagyon sokan voltak, meg úgy voltam vele, ahogy egyikőtök is irta, hogy majd jön, amikor jönnie kell! Csak kicsit gáz, mert Pesten leszek még a héten, szóval legyen csak türelmes! :D
Mona! Örülök, hogy hamarosan együtt lehettek! :D
Jucu! De izgi, mindjárt babázhatsz! Szépek a méretei, teljesen érett, ne aggódj! :D

KépKép
dincuska

Én nem szeretnék senkit sem ijeszgetni, de ahogy a júliusiakat olvastam a felpuffadás mindig a szülés előtti pár napban (max 3 nap) jelentkezett.

Bár a 38ik héttől bármikor jöhet bébike, azért jó lenne ha mindenki a 40ik hétre szülne meg.

Mostmár mindenki pihengessen, ez már nagyon a vége :D

ÉN még mindig a szakdogámmal bajlodok (minőségirányitásról ha lenne vkinek vmilyeje szivesen venném) és szeptember 15én még egy nyelvvizsga is vár rám, aztán elvileg novemberben ott lehetek akkor már Hanga jánnyal a diplomaosztón.

Kép
sziszike77

Sziszi!
Engem azért megijesztettél... Még nem intéztem el mindent. És nem biztos, hogy felkészültem lelkileg. Meg még vasalnom is kell :)
Na, jó: rábízom a dolgot a lányomra :)

Jucu!
Neked már tutira csak 3 nap...
Nem izgulsz nagyon? Altatás lesz?

Kép
Kép
pfranciska

Hú csajok kivagyok..... :cry:
Felhívott a barinőm ,hogy mi újság velünk.Mondtam neki a program csaszit és úgy lebaszott .hogy felelőtlen picsa vagyok :? :( amiért megengedem ,hogy most csinálják.
Tényleg :( én nem akarok rosszat ,biztos tudja a doki miért most csinálja.
Tudom ő nem azért programoz be, mert szabira akarna menni :oops:
Mit csináljak :?:

Kép

Kép
jucu

Hello!

Jucu: Ja, hogy az előző is csaszi volt, azt nem tudtam!:) Szorítok neked, hogy legyen hely! Én pénteken megyek CTg-re meg remélem most el tudom kapni a dokit egy uh-ra is, nézze má meg a lepényt ha már megigérte!:)

Nekem az elsővel volt eltorzulva az arcom, de akkor nagyon. Férjem lefényképezett a szülőszoba elött, hát nem akartam elhinni, hogy az én vagyok...

Miniliza: ez tök jó!inkább vigyék feleslegesen mint, hogy ne vegyék észre a bajt!

Sziszike: Tényleg ne ijesztgess! Nekem már tök régen dagadt a bokám, de most megint elkezdte. Ráadásul múlt héten sem volt semmi a legnagyobb melegben. Bár ez a takarítás kicsit megviselt, mert mozogni is alig tudok!:( Keményedik is a hasam is...de nem vészes!

J.

mamiblue

Jucu: Betöltött 38 hét...bőven belefér! bár én sem értem, hogy hova siet....

mamiblue

Sorry...

Jucu: ha leraknak a nőgyógyra, ott is melletted lehet a baba, szerinted???hiszen azért azokat a kórtermeket ugye nem arra tervezték...na erre rá fogok kérdezni.

J.

mamiblue

Ma láttam, oda is kivitték a babókat :shock:

nah azt hiszem nem lettem okosabb,lehet le kéne mondanom :cry:

Kép

Kép
jucu

Szisztok!

Jucu,én is császis voltam,és a doki nem jelentette ki kerek perec,hogy császis leszek.Pedig jó lett volna,mert tudnám mire számítsak :roll: .Annyit mondott,hogy a szülőszobán kiderül.Annyiból örülök ennek az egésznek,hogy minden folyik addig a maga módján.Majd Zsófi dönti el,hogy mikor akar kibújni :D

Miniliza ez nagyon jó hír!Inkább vigyék el,minthogy baj legyen.De jó neked,már babázhatsz :D

Pattogó,mizújs veled?Egyben vagytok még?

Kép
Kép
huni

Jucu!
csak tudja már a dokid h. mit csinál, sztem ezen ne izgulj.

mikor volt ez előtt UH-d, érezted mikor befordult a baba?
Vendég

Jucu
Bíznod kell a dokidban, ahogy Zozo írja.

mikegirl

Miniliza,
ez nagyon jó hír, az a fő, hogy nincs semmi baj! És csodállak, milyen türelemmel viseled a rengeteg kórházasdi után még ezt a hercehurcát is. :)

Jucu,
már írtam többször is, hogy a közelmúltban két baba is érkezett a családba, mindkettő császárral. Az egyik hirtelen döntés volt, de a másik előre be volt tervezve, mert az anyukának régóta hátproblémái voltak, és ez így a végére gyakorlatilag tarthatatlanná fokozódott. Ott is a 38. betöltött hetet várták meg, aztán kiszedték, mert a mama gerincét nem akarták tovább terhelni. Így is 4,18 volt a gyerek. :shock: Szóval a baba tutira elég érett lesz, nyugi. Plusz-mínusz két hét amúgy is benne van hivatalosan a terminusban. A kérdés inkább az, hogy tényleg szükség van-e császárra. Mondjuk tény, hogy sok helyütt alkalmazzák, ha az előző is az volt, ezt orvosa válogatja. Meg nyilván az egyedi esetedtől is függ, úgyhogy reménykedj, jól ítéli meg a doki, végül is neki kell értenie hozzá.

italoman

Köszi....párom is azt mondta ne aggódjak ,és ne foglalkozzak ki mit mond.....

Zozo
36 héten volt uh-m utoljára.Utána írtam nektek volt vmi forcsa mozgás ,illetve szarul voltam nagyon fájt hasam alja meg derekam.....de nem éreztem illetve igazából nem tudom mikor....
Most sincs teljesen lent ,mert ilyenkor már beilleszkedik ,de lagalább fordult egy picurt:)
De Diusnál 39 héten medencevégű volt még 40 héten is és utána fordult be.....4300gr lett :wink:

Sétáltunk egy nagyot apjával és végig keményedett pocóm,így visszafordultunk.Most is egyfolytában bekeményedik és érzem ficánkol a gazfickó...... :lol: lehet meg se várja a csütörtököt????

Kép

Kép
jucu

Jucu!
erről én lemaradtam.
akkor tényleg igaz h. az utolsó pillantig fordulhat.
nekem a 30.héten volt Uh-m, de azóta is érzem fent a fejét, igaz most már bizonytalan vagyok, mert veszettül lesem/lestem h. fordul-e, de sztem nem fodult, vagy csak nem figyeltem eléggé :shock:
viszont lent rúg, vagy az lehet h. nem is a lába :?: :roll:
pénteken lesz UH-m ha sikerül a dokit elkapni.

és hol rúg a babó, fent, azt érzed?

most akkor még figyelgetem, lassan becsavarodok :wink:
Vendég

Jucu!
Szerintem sem annyira gáz. Már csaknem 39 hetes leszel. De ezt csak te döntheted el. Max. ne reklámozd az ismerősök körében, ha nem akarsz "kikapni" érte. :)

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Kitartást mindenkinek!
Addig jó, míg a babák pocakon belül vannak... én mostanában kicsit visszadugnám a fiaimat.... :oops:
Vendég

Sabine!
Otthon is vagytok? Mesélj ám! Égünk a kiváncsiságtól. :wink:
Rosszalkodnak a srácok?

Jucu!
Még annyit, hogy lehet, hogy csak utólag dől el, hogy is volt jobb.
Nekem Benivel tul.képpen indított szülésem volt, igaz, hogy 41. héten. És csaszi lett belőle, de nem az indítás miatt, hanem azért, mert a köldökzsinór annyira rá volt tekeredve a kölyökre, hogy nem tudott volna normálisan megszületni. De a lényeg: minden okés volt és ami még fontos: a férjem velem tudott lenni, ameddig csak lehetett és a választott dokimnál sikerült szülnöm. Most ez nem biztos, hogy összejön.

Kép
Kép
pfranciska

Szia Sabine,
élménybeszámolót kérünk! :) Ne csodáld, ha visszadugnád egy kicsit a babákat, neked duplán jön az áldás. :D

italoman

Sziasztok!
Már megint nem bírok aludni!
Jucu szerintem se aggódj, inkább örülj neki, hogy hamarosan megláthatod a babócádat. És a dokid biztos tudja mit csinál, de szerintem sem korai a 38. héten szülni!
Na megpróbálok aludni!

KépKép
dudu_84

Csináltam egy glitteres szöveget a lánykámnak, de nem bírtam felrakni. Kép Lili

KépKép
dudu_84

Na végre sikerült!
Unalmamban már ilyeneket csinálok!
Mostmár tényleg eldugulok és nem foglalom a helyet tovább. Aki tud aludni annak jó éjt!

KépKép
dudu_84

Jucu ha úgy érzed hogy nem vagy biztos a dokidban annak biztos oka van! Gondold át akkor még egy párszor hogy tényleg igy akarod-e vagy inkább tettesd át jövőhétre a csaszit. Azzal is időt nyersz.
Én mindig bizok a megérzéseimben, és most totál az jön itt le hogy tanácstalan vagy, hogy mit is csinálj. Igaz hogy a 38ik héttől már jöhetnek a bébik, na de azért mégis jobb lenne neki a 40ik hét. Ha már úgyis császározni fog ez a két hét nem mindegy a dokinak?? fura nem is értem, lehet hogy tényleg szabira akar menni, és gyorsan leakar téged most tudni, főleg igy hogy nincs is semmi probléma. Szerintem beszéld át vele mégegyszer hogy tényleg muszáj e ezt már ilyen hamar .

Pfranciska: húzzál bele :D:D:D:D Már nincs sok idő, igaz az egészet meglehet csinálni 2-3 nap alatt, de viszont kell közötte legalább 2 nap pihi, mert én hulla voltam minden egyes kisbébiruha vasalás után.Megvan már mindened?? kórházi pakk, babacuccok stb???

Mona76: mi lehet vele??? neki is napok kérdése ugye?

Robcsi: nem felejtettem el amit kértél, értem mi a gondod, de egy TB-s barátnőmnek továbbitottam, ő nagyon profi benne (sajna most szabin van)

Times: mi újság vele, mióta hazajöttek a kórházból nem nagyon jelentkezett.

Mostmár minden nap van előtejem, remélem ez normális.
A lábdagadásom a meleg visszaesésével elmúlt, örülök is neki mert már nagyon durva volt. Tök jó hogy este meg reggel kicsit hüvi van, a nagyon fincsi málnateámat mindig a teraszon szürcsölgetem el.
Remélem már mindenki kenegeti a gumipunc.....ját az olajjal :D.

Kár hogy nincs itt a születéses táblázatunk, mert abból lehetne látni hogy ki éppen a soros :D

Na megyek szenvedni a szakdogával, de ha bárkinek van segitsége hozzá kérem küldje.

Csütörtökön megyek az első CTG-emre, én vagyok szinte az utolsó a sorban köztettek szülést illetően, tehát én fogom itt végigizgulni az augusztust!

mindenkinek szép napot, vigyázzatok magatokra

Sziszike

Kép
sziszike77

Jó reggelt

Zozo
Nekem állandóan fent gyomortájékon és oldalt cici alatt rúgott amíg haránt feküdt,és most is.Bár tegnap köldöktájékon akart kiugrani este séta közben és amíg le nem feküdtem. :lol:

Már nem foglalkozok vele ki mit mond, tudom dokim nem azért csasziz mert szabira menne /hallottam mondta másik betegének 1 napot lesz aug elején szabin/ utána csak végén megy el./
Legalábbis lebaszással :lol: nem foglalkozom.....
Inkább gyúrok a csütörtökre..... :lol: :lol: :lol: márcsak 3 nap :P
Azért kérek mégegy uh-t a hegek miatt reggel majd, és akkor tudnak még variálni.

Kép

Kép
jucu

Jucu, szerintem ne foglalkozz azzal, ki mit mond. Nekem a dokim azt mondta, hogy 37. héttől már nem számít koraszülésnek, ha megszületik a babó. Aranyosak vagytok a képen!

Sabine, már otthon is vagytok?? Ha módod van rá, várjuk az élménybeszámolót... Belejöttek már a fiúk a szopizásba?

Sziszike, max. energiát tudok küldeni, de nagyon ügyes vagy, hogy szakdolgozatírással tudsz foglalkozni ilyenkor...

Huni, olvastam, hogy erdőtűz volt felétek. Remélem, rendben vagytok!

Tegnap voltam CTG-n, meg előtte laborban, ma megyek az eredményért. A CTG nagyon vicces volt: meséltem, hogy múltkor aludt a Drágánk és piszkáltak, hogy ébresszem fel. Bezzeg tegnap megmutattuk, mire vagyunk képesek délelőtt :lol: A Gyerek majd' szétrúgott, az asszisztensnéni meg pislogott, és fogta a fejét, mert az érzékelőt állandóan át kellett rakni, mert a Gyerek elmozgult, szívhang meg sehol. Doki csak hallgatott a függöny mögül és a végén megjegyezte, hogy hallja, a gyerek szíve rendben. Jó, hogy azt nem mondták, hogy altassam el, mert túlságosan aktív :roll:
Ja, és képzeljétek, itt a CTG úgy zajlik, hogy a kismamát lefüggönyözik a rendelő sarkában, közben meg megy a rendelés tovább... háát, lehet hallani mindenfélét...

Végre kicsit enyhült a meleg, bár sajnos a falak felmelegedtek, és a lakás is 29-30 fokos lesz délutánra... de legalább éjjel hűvösebb van, jobban lehet aludni.

Szerintem a babatáblát fel lehetne tenni a gmailes címünkre. Vagy fent van, csak nem vettem észre?

Szép napot mindenkinek!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt mindenkinek!!! :D

Jaj Jucu, ez olyan izgalmas!!!! :D Már csak néhány nap választ el a nagy boldogságtól :D

Sabine!!!
Mesélj, mi volt, milyen volt? Mi van a fiúkkal? Hogy vagytok? Hogy viselted? Sírtál örömödben? Küldj fotókat!!!

mikegirl

Hát már nagyon izgi, hogy többeteknél különböző szülés.előzmény jelek vannak... Én még nem érzek semmit, de egyre gyakrabban jön rám a para a szülés miatt...

Huni!
Jó nagyra sikerült növesztened babóka lakhelyét!

Bee!
Hát itt a képen nem tűnik úgy mintha el lenne torzulva az arcod... Helyesek a fiúk, teljesen rád hasonlítanak.

Jucu!
Ezer drukk csütörtökre!

Sabine!
Tényleg máris otthon vagytok?

Betsy már rég volt. Mi lehet vele?

Kép
mirosz

Jó reggelt mindenkinek!

Ági,innen a kertünkből elég szépen látszott a tűz,vagyis a füst.Elég durva és ijesztő volt.Ahogy néztem még a hideg is rázott.

Mirosz,hát lakhely az van,jól is érzi magát :lol:

Sziaszike,én 2 nappal utánad vagyok :D

Sabine,ahogy van energiád és időd írj!Nagyon kíváncsiak vagyunk ám :D

Jucu mikor kell bemenned a kórházba?De jó neked,hamarosan túl leszel rajta és babázhatsz :)

Kép
Kép
huni

:wink: Ági jól becsaptalak a képen a tesóm van a lányommal :lol:
Milyen érdekes dolgokat hallani?Kivi vagyok mint az öregasszonyok ,mesélj!!!Szaftos sztorik?

Csütörtök reggel 6-6.30 -ra kell bemennem.És akkor utána,ha lesz helyem /remélem/ felvesznek kapom az 1 órás folyadékot és délelőtt meglesz töki.Majd üzenek telón.

Sabine
Mesélj!Milyenek az apróságok?Gondolom minden örömöd megleled bennük:)
Csodaszép babák ....... :lol: :lol: :lol:
Hogy boldogulsz?Ha időd van beszámolót kérünk!

Minilizának
Sok sok puszi és örülök,hogy rendben van velük minden.Nemsokára otthon lehetnek édes kettesben. :lol:

Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziszi!
A babó cuccai már hetek óta pöpec módon vasaltan sorakoznak a szekrényében :)
Fóleg a férjecském 30 pólóját kéne kivasalnom, mert muszáj, mert a mosógépünk nagyon összegyűri. Csak a 40 fokban nem sikerült rávennem magam, és 2 hét alatt össze tud jönni... Most reggel vasalgattam kicsit, de fél óra után úgy döntöttem, hogy ma is meleg van :roll:
Mindegy, a lényeg, hogy a mai fél dinnyét már beszereztem :oops:
Én holnap megyek kórház-túrára, remélem sikerül rávennem azt a dokit, akit szeretnék, hogy helyettesítse az enyémet, amíg szabin van. Ma du. meg ctg a terhesgondozóban. Phhhúú. 40 fokban megint. De inkább megcsináltatom ma a terhesgondozóban, minthogy holnap 2 órát várjak a kórházi alagsorban. Merthogy nálunk a nőgyógyászat és a terhesambulancia egy hosszú, keskeny, levegőtlen és büdös alagsori folyosón van. A kismamáknak úgyis mindegy alapon.

Jucu!
Én kicsit még halogatnám a szülést (ez nem tanács! A saját helyemben halogatnám...), valószínűleg azért, mert tartok tőle, hogy mi lesz, hogy lesz....
Irigylem a bátorságodat :)

Kép
Kép
pfranciska

Jucu: nézd én azt mondom, hogy amikor a baba érett, ami már tényleg így van, akkor jobb neki kint, mint bent. NÉzd, baj már nem lehet! Most már csak híznak odabent. Én azt mondom (emlékezz Chrissyyre... a 39. héten tekerte magára a zsineget a baba és meghalt!), kint már baj nem éri, bent meg folyton paráztat... mozog eleget (?), jó az áramlás (?), jók a szívhangok (?), nem kapok fertőzést ami neki is árt (?).... szóval jöjjön csak ki.... én NEM AKAROMJ A 40. HÉTIG HÚZNI!!!! A fenét! A 37. héten is már teljesen oké a dolog, hát még a 38-on!Én szívesen cserélnék Veled! :) Túlleszel az egészen és babázol. Mi meg még mindig itt nyögünk ebben a nagy melegben és bálnásodunk még vagy két-három hétig... :( :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Csajok, én ma annyira erőtlen vagyok.....apával reggel keltem, hogy készítsek neki reggelit, de le is kellett feküdnöm.
Most keltem ismét. Úgy látom ma semmi hasznos dologra nem leszek képes..... :oops: Küldjetek energiát ......:)

Dinnye - apa már tegnap gondoskodott róla. Így mindig van ideje szépen lehülni :D

Mi holnap megyünk túrázni. Apa velem lesz egész nap. Kilenckor ctg és a szokásos pisi mintavétel :D , utána Brendon - rájöttem, hogy mi hiányzik és magamnak is szeretnék fűzőt venni, aztán Ikea, hogy fel tudjuk tenni a függönyket. Egy gyors bekukk a munkahelyre, hogy bevigyem a barátnőmnek a két dvd-t, amit múltkor ígértem neki, és véletlenül nálunk hagyott...

Remélem Ti jobban vagyok. :wink:

mikegirl

Mandala
Most már teljesen kész vagyok attól, amiket írtál....megijesztesz....főleg a 39. heti babahalál....... :cry: :cry: :cry:
Tudod, Babszinak esze ágában sincs megszületni, és még legalább két hétig ki kell tartanom.

mikegirl

Sziszike:

[quote]K írta:ár hogy nincs itt a születéses táblázatunk, mert abból lehetne látni hogy ki éppen a soros

Ismered a mondást? Nem az a következő aki a koros, hanem aki a soros..... :D Szóval a dátum lótúrót sem ér....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mikegirl: ne parázz mamóca! Tudod Te is, hogy bármikor bármi lehet! Ezt nem ijesztgetésből írtam! Csupán azért, mert azt vallom jobb ha kint van, mert akkor kontrollálni tudod, hisz látod, ott van veled.... (de hát baj bármikor lehet....).... Bent a pociban csak folyton idegeskedsz.... De miért lenne baj?! Én inkább kint látnám! Nem mesélek történeteket, mert mondjuk volna mit.... de látom nagyon beijedtél... Nyugi!!! Nem lesz semmi baj.... csak arra gondoltam amikor írtam, hogy ők már nem 30-32 hetes babák akik miatt aggódni kell, hogy életképtelenek lennének!!!! UFF! Ne aggódjátok túl a dolgokat!!!ű
A 37. héten szültem mind a hármat és semmi bajuk!!! Én két hét múlva már aggodalom nélkül letenném a pocakom!! Inkább, mint bálnásodni aug. végéig! Ha a baba egészséges, hadd jöjjön!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sabine: kitartás! Nem könnyű időszak előtt állsz! De meglátod, összeszoktok és minden nagyon flottul megy majd! Belevaló csajszi vagy Te, megoldasz mindent, hidd el! :)

Sokat gondolok Minilizára! Szegényt ijesztgetik mindennel... de hála a jóistennek, alaptalan volt a félelmük! Máté baba erős, és hamar otthon lehetnek. Jól van, ez a lényeg! De tudom milyen az, amikor az embert halálra ijesztik! Kitartás kislány, nemsokára csak egy rossz álom lesz az egész, Ti otthon ültök édesen összebújva és a kis Máté szuszogását hallgatva! Meglátod, nincs is már olyan messze az a pillanat! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt!

Most nem olvasok vissza majd később, de remélem mindenkivel ok minden?!

Mi tegnap voltunk elintétük aza apaságit végülis elég gyorsan ment, oda enntünk háromnegyed órával előb , így mi voltunk az elsők :lol: Addig beültettek minket a házasságkötőbe elég mókás volt......eljátszódoztzunk a gondolattal....:)

Majd végre következett a 4D, amit már nagyon régen vártunk!!! Mátéval megbeszéltük, hogy mindent szépen megmutatt, persze nem így történt.
Az arcocskáját alig láttuk, mert a Placentát teljesen maga elé húzta, majd az idő elteltével nem volt neki elég a placenta, a kis kezével s takargatni kezdte megát.....Hát nagyon szomorúan mentünk haza és csalódottan. Az egész délutánunkat megpecséltete, csak az vigasztalt, hogy nem sokára élőben láthatjuk majd.....és akkor nincs menekvés neki........

Azért dobok egy képet: Kép

Kép
kis pupu

Mandala
Olyan hülyén érzem magam....időnként a fellegekben járok, aztán rémeket látok, aztán alig várom, hogy Babszi velem legyen, aztán elkezdek félni, hogy menni fog-e.....nem vagyok normális :(

Kis pupu
Azért én látok ott egy helyes nózit, egy szájacskát.. :)

mikegirl

Sziasztok!
Tegnap este voltam dokinál, minden rendben van, levette a kenetet és azt mondta, hogy elkezdett nyílni a belső méhszáj is. Hurrá! ( Mindig irigyeltem azokat, akik az utolsó hetekben 2 ujjnyira
kinyílnak észrevétlenül. Én eddig szinte tök zárt belső méhszájjal mentem szülni.) Ja, és azt mondta, hogy nagyon lent van a babó feje. Háááát...ezt érzem is. Ma reggel 7-re berendelt uh-ra, aztán NST volt. Az uh babucit 2400 g körülinek saccolja. Az nem nagy, de az uh mint tudjuk sokat tévedhet, egyébként meg majd megnő kint. Azt mondta a doki minden oké, de azért péntekre is berendelt NST-re és uh-ra áramlásokat nézni. Most aggódom, hogy esetleg vmi mégsincs rendben, mert először még a jövő kedden akart újra látni.
Az NST egyébként úgy ugrált a lánykám, hogy a tappancsot mindig arrébb kellett pakolni, mert elmozdult.

Sabine!
Otthon vagytok? Ha a fiúk hagynak neked pár szabad percet, írj nekünk! És képeket is kérünk!

Franciska, Mirosz!
Aranyosak vagytok, de nyaktól felfelé tényleg el vagyok deformálódva. Olyan más lett a fejem...

Jucu!
Egyetértek Mandalával. Amíg bent van a baba állandóan izgulunk, hogy minden rendben van-e vele. Persze ha kibújik, akkor is lesz mindig miért aggódni, de az mégiscsak más. A te babád már bőven betöltötte a 38. hetet, nyugodtan megszülethet.

Na, megyek, mert nem lesz kész az ebéd. És még vasalni is kellene, pedig semmi kedvem hozzá. :cry:
bee73

Mikegirl: Ne aggódj, ezzel mind így vagyunk! Az első babánál mondjuk úgy, hogy ez természetes. :)

Bee: nekem is kéne vasalgatnom... de úúúúúúúúúúgy nem vágyom rá! A férjem ingei itt állnak halomban... de mucáj erőt vennem magamon.... meg a kisbabó pelenkái és a pólyahuzatok is vasingoloásra várnak.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kis pupu: annyira gyönyörű a babád! Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy ide jutott a technika... szinte élőben láthatjuk ki lakik odabenn... ez csoda! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ja, de mondjuk Manócska végig ásítózott, meg a nyelvétöltögette, nagyon ari volt, de azért nem az igazi.
Először amikor elmérték, a gép 33 hetesnek dobta ki, amikor kezdtem már megijedni a doki lemérte mégegyszer mondván hátha valmit elszámolt, így is lett. Másodszora már 34 hetsnek mutatta:)

BPD: 86.8
OFD:
106.8
HC:305.7
AC:290.6
FL:65.4
Súly:2217g

II. fokban érett lepény......

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Mikegirl:ugyan igy vagyok ezzel én is.

Vasalás:tegnap mondtam páromnak,hogy megtanítom neki.Hát nem lelkesedett az ötletemért.
Pedig le a kalappal elötte,mert rengeteget segit nekem.

Andi

Kép
f.andrea

Sziasztok!

Sabine: fel a fejjel, bele fogsz jönni, nagyon erős csajszi vagy. És a fiúk nagyon helyesek, aranyosak.

Ma valahogy én sem vagyok a toppon, olyan hülyén érzem magam, erőtlen, gyenge vagyok, alig bírtam elmosogatni a reggeli maradványait, alig vártam, hogy leüljek, majdnem kiugrott a szívem.

Kitartás csajok, ma lesz az utolsó forró napunk, holnapra jön az enyhülés. El is döntöttem, hogy akkor holnap nekiugrok a vasalódeszkának, ugyanis amióta ilyen forróság van, elő sem vettem, sőt ha nem volt muszáj, még az emeletre sem mentem fel.

Jucu: de jó neked, holnapután láthatod a babádat, biztosan nem lesz semmi gond, a doki tudja, hogy mit csinál.

Kép
Kép
márkanyuka

bocsi csajok a tábla miatt, ma délután dobom :oops:
csak mindennap van valami ami miatt nemtudok nekiugrani :oops:
De ma elintéztük az apaságit, szóval akár már jöhet is a babó, voltam laborban, és a védőnőnél is.
Még nem olvastam vissza, késöbb jövök.
Kép

Kép
mona76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?