Új privát üzeneted érkezett!

Gyere is!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Összecsomagoltam, de az ex még nem indult el. Viszont pont az előbb változott a program. Akarta vinni a fiút is a házból, felhívta őket, hogy indul, mehet vele, ha gondolja, erre az anyja mondja, hogy egy ismerősük viszi a fiút este autóval, így el tudjuk küldeni a kaját. Akkor viszont nem is kell mennie az exnek.

Kép
flóra 11

A héten a legfontosabb teendőm farmer sürgős beszerzése!!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Anyukának viszont nem volt annyi esze ,hogy neked szóljon???? :D

Kép
muzsuzska

Szégyen,de elfelejtettem reagálni a babkocsira,pedig SZUPER!!!

Törpe meg olyan édes mint egy angyal!!!

Sziasztok. :D

Kép
martik77

Jó film van az m1-ről.Imádom a Kabos filmeket.

Kép
flóra 11

Ugye, Zsuzsi? Én is rögtön ezt mondtam,hogy beszéltünk a gyerekkel még délután úgy háromkor, nem szólt semmit, az anyjávalis beszéltem, az sem szólt, nagyon aranyosak, ugye? Én "csak" annyit segítettem neki, hogy a nevemre vettem fel kölcsönt az ő számára. De hálát ne várj,igaz? :?

Kép
flóra 11

Na most mindenki elment??? :roll: :roll: :roll: :( :( :(

Kép
martik77

Na jó,megyek pihenni,meg L.is ide akar ülni.Majd jövök. :)

Kép
martik77

Itt vagyok!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Én vagyok, Márti! És érdekel Ádámka.Mennyit evett és miből. Próbáltál kanalazni?

Kép
flóra 11

igen, ezt mesélted Ildikó, de gondolom tanultál belőle! Jót ne tégy mert beléd rúgnak cserébe, tisztelet a kivételnek!

Kép
muzsuzska

Letelt az aranyéletem, holnap munka, valami új számítógépes rendszert akarnak a nyakunkba varrni, baromi nagy felelőséggel,április egytől, gondolom majd úgy leszünk betanítva,hogy se hogy!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Már le is telt az 5 nap szabi? :shock: Nagyon rohan az idő. Észre sem vettem.

Kép
flóra 11

kitartok, kitartok, csak pár hét és jöhet a táppénz!!!!!

Ildikó sajna nem nyertem a lottón pedig akkor vittelek volna magammal Tapolcára, de addig még veszek lottót! :wink:

Kép
muzsuzska

Délelőttős leszek egész héten!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

A fiammal msn-ezek.

Kép
flóra 11

Ajjaj, akkor hajnalban kelsz.
Köszi Zsuzsi, aranyos vagy. :wink: :D Sajna én sem nyertem, de nem is lottózom. Azt sem tudom,hogyan kell feladni. :lol:

Kép
flóra 11

Idén először lottóztunk!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Átadom a gépet!!!

Kép
muzsuzska

Talán nekem is el kellene kezdenem. Múltkor valami nagy nyereményről beszéltek. Talán még nem nyerte meg senki. :wink:

Kép
flóra 11

Oksa, a Márti meg elmen pihizni, akkor én is mentem. :wink:

Kép
flóra 11

Végül mégis az ex vitte el a kaját. Nem tudom,mi volt a problémájuk, miért nem vitték el.Majd megkérdem, ha hazajött.

Kép
flóra 11

Na én ma mindenkit lekéstem :( Mostanában nem találkozom senkivel itt. :cry: :cry: Most viszont megyek haza, úgyhogy puszi

Kép
szilzi

Helló!
:D :D Nagyon szép a babakocsi, Timi és Törpe is cuki! :D :D
Jó sokat főztél, Ildó! :? :D Hülye szomszédok. :x
Zsuzsi, Szilzi, rossz lehet felkelni ilyen korán, főleg most, hogy megváltozott az idő. :?
Márti, nem írtad, mi van Kis Vuk barátunkkal és mellesleg veled. :wink: Döme hogy van?
Tancsu, üdv itthon! :D
Mi nem bandáztunk olyan nagyon, ÚGY nem tudunk, mert nem vagyok befogadóképes, tudjátok, tehát máshogy.... :roll: :lol: Szóval a babok azt nem érzik meg. :lol:
Nekem tetszik az új bunker, a Gy.-nak nem, de nem izgat. :lol:
F. mufurc még?
Mi most jöttünk haza anyuéktól, tanultunk a Vivikével verset, a Kittikével próbálgattuk a k hangot, mert nem bírja kimondani (nem mindig legalábbis), meg ilyenek. Aztán egy kicsit csavarogtunk kocsival, átmentünk Érdre és vissza, ki akartam valahová mozdulni. :wink:
Ennyi. Most kicsit mosogattam, már elkezdett viszketni a lábam, úgyhogy gyorsan abbahagytam, csináltam egy túrókrémet és azt esszük, Gy. az ágyon fekszik, nekem is mennem kéne hozzá. Ide akar ülni egyébként, mostanában folyton kitúr. Azt mondja, én egész nap tudok internetezni. Nem is igaz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, majd még jövök, pussz

KépKép
benó

Olyan pangás van itt. :(

Zsuzsi már letelt az 5 nap?? :?

Kép
martik77

Á, helló! :D :D :D Pangunk. :lol: :lol:

KépKép
benó

Te miket művelsz Benó a Gy-vel??Én már azt se tudom mi az a szex vagy ahhoz hasonló dolog.

Kép
martik77

Hát, nem is nekem jut eszembe művelni bármit is! :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem nem hiányzik.... :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

A lábviszketés nekem is volt.Mondjuk törhetően de volt.Tuti a vizesedés miatt.

Döme szipog,de láza nincs.Azért holnap nem megy úszni,nehogy jobban lebetegedjen.

Kis Vuk jól eszik.Pohár már van.Eredmény még nincs. :)

Kép
martik77

Pohárból evett végül a kis drága? Vagy kiskanállal? Örülök, hogy Dömének nincs láza, a szipogás nem olyan durva.
Csak akkor viszket a lábom, ha kb. 10 percig állok egy helyben.

KépKép
benó

Igazából még nekem se hiányzik,csak az összebújás miatt,mert amúgy L.is fáradt meg én is.És nincs ölelés meg ilyenek.Nem szexesen értem.

Kép
martik77

Nem még nem,majd holnap megpróbálom.Lesz ahogy lesz.Csak tejem legyen!!!! :)

Kép
martik77

Az ölelés pedig jó! :cry: :cry: Az lehetne. :cry: :cry: Az nálunk van. Azt igénylem. :wink:

KépKép
benó

Benó,örülök, hogy jó napod volt.

Márti,miért nem írsz Ádámkáról? Már nem fogok okoskodni,csak kíváncsi vagyok,hogyan alakulnak a dolgok.

Kép
flóra 11

De van, nem? Mármint tej.

KépKép
benó

Helló Ildó! :D :D :D Mi van a szakdogával, haladsz vele?

KépKép
benó

Ez tök durva, hogy mindjárt Kis Vuk is egy hónapos lesz. Mindjárt utoléri Törpét és Gergőt! :D :D :D Pedig most született, de az is már több mint 2 hete volt, olyan furin gyorsan megy az idő. :roll:

KépKép
benó

Jaj,lányok,azt hittem egy órával ezelőtt voltatok itt,mert még mindig nem állították át a babanet óráját. :? Bezavar. De látom itt vagytok. :D

Kép
flóra 11

Engem is bezavar.
És marha lassú is lett. Nálatok is?
Akartam valamit kérdezni, de időközben elfelejtettem. :roll:

KépKép
benó

Ezek szerint nálatok is lelassult.
A 20:25-ös CSI-ig maradok, ha itt vagytok és nem lesz lassabb ez a nyavalyás.
Holnap be kell mennem a suliba, megígértem, a fene vigye el, hogy bemegyek az osztályom ofő órájára (felhívtak pénteken és hívtak), aztán el kell mennem megint a táppénzes papírért + megint be a suliba, hogy bevigyem. :roll: A doki csak du. rendel, tehát nem tudok egy alkalommal menni a suliba.

KépKép
benó

Irtózatosan lassú ez az oldal! :x

A F.most nem mufurc. Kezdtem beszélni hozzá, mintha mi sem történt volna, aztán lassan felengedett.
A szakdogával csigalassússággal, de haladok.

Kép
flóra 11

Tökre nincs kedvem.
Na, mindegy, nem nyafogok ilyen hülyeségeken. :lol:

KépKép
benó

Tejem van,de arra várok,hogy több legyen mint az az adag amit meg kéne ennie ciciből.De sajna ott még nem tartok. :?

Nem veszem okoskodásnak senki tanácsát,sőt örülök,hogy meghallgattok. :)

Kis Vuk sokat alszik ezért nem írok róla még igazából.Picit fáj a hasa,de tűrhető.

Bocsi,csak megpróbálom magam összeszedni.Minden nap szétesek egyre kevésbé de összeszedem magam.
Csak mikor szétesek az nem egyszerű.

Hogy miért??Csalódtam magamban!!!
És most nem kell megnyugtatni,mert akkor is így érzem.

Kép
martik77

Döme épp fogat húz magának!!Most esett ki!!! :) :) :)

Kép
martik77

És miért csalódtál magadban?

Nem foglak megnyugtatni, nyugi. :lol: :lol: Csak meghallgatom. :wink:

KépKép
benó

Az igen! :lol: :lol: És hogy csinálta? :lol: :lol: Legalább tejfogat? :lol: :lol:

KépKép
benó

Most miért is, Márti? Valahogy nem értem. Bocsi. Miért csalódtál magadban? Mert ilyen ügyin megszültél? Vagy mert mindent megteszel, hogy tápláld a babádat? :shock: :roll:

Kép
flóra 11

Az már jó, hogy nem mufurc a F. :D
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a szakdogában. :cry: :cry: :oops:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?