Új privát üzeneted érkezett!

Nem. :oops:
Aranyosak mint eddig,de biztos én vagyok ilyen beállítottságú.Meg most le is vagyok fáradva,gondolom.

Kép
martik77

A lényeg,hogy kapjon anyatejet és ne tápszert, ebben teljesen egyetértek veled!! Az anyatejes babák valahogy tényleg formásabbak. lehet,hogy a cumiból gyorsabban is kiissza mint a ciciből. Gondolom gyorsabban is lefejed.
Lehet,hogy ő még pici volt nem volt ereje cicizni.

Kép
muzsuzska

De aranyos a L. is! :D

Márti, azért hagyd hogy szeressenek, nem mindenki rossz! :wink: :wink: Én is ilyen voltam......

Kép
muzsuzska

Kb fél órát szoktam szenvedni.Van,hogy 50-et de volt,hogy 100 ml.-t lefejtem.Iszok annyit mint egy ló. :)
A b.nőm kislánya rémisztett el igazán(Bocsi :oops: ),de nem tom,hogy ő mit csinált,hogy adta a tápszert a kislánynak,de 2 hónap alatt akkorára fújta,hogy majdnem sírtam mikor megláttam.
Szóval érted mitől tartok a tápszerrel kapcsolatban.
Persze ha muszáj lesz.....

Kép
martik77

Nem vagyok velük mufurc,csak tudják,hogy én nem az a babusgatni való menyük vagyok. :)

Kép
martik77

Értem a tápszert, én is visszakaptam a tekintetem pár babakocsiból már, sajnálom lehet,hogy nekem is ez fog jutni de akkor is anyatej hívő vagyok!
Márti!!!!!!!! Én nem gondoltam, hogy mufrunc vagy........ :oops:
Csak hagyd hogy szeressenek.

Kép
muzsuzska

jaj, ugye nem üldöztelek el??? :roll:

Kép
muzsuzska

Tudom,hogy nem gondoltad,én fejeztem így ki magam.

Nekem elég ha Döme,a kicsi, L.szeret.......na jó és ti itt!!! :) :) :)

Köszi,hogy próbáltál belém lelket önteni.És mindenkinek!!! :)

Megyek fejni,és pihenni.

Puszi!!Jó Éjt Mindenkinek!! :D :D :D

Kép
martik77

Nem lehet engem elüldözni!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Jó pihit és jó éjt! :D :D :D :D Sok tejecskét! :wink:

Kép
muzsuzska

Jó éjt lányok mindenkinek! Látom, mindenkinyugovóra tért.Igazatok is van,ma úgy is kevesebbet alszunk. :?
Köszönöm,hogy így dícsértek a tanítói hozzáállásomért. Micsoda egy szó ez! :lol:
Na, most már látjátok,miért nem akarok igazgatónő lenni. Akkor alig taníthatnék. :?

Kép
flóra 11

Ja,még Szilvinek akartam írni, hogy nem azért cseréltem le avonalzómat,mert őis ilyet csinált, csak kerestem valami élénkebbet,mert ugye én is azokat szeretem, Márti, ez volt a legélénkebb. :lol:

Kép
flóra 11

sziasztok

milyen az a tancsu féle szuper mellszivó??

márti: ne parázz. Törpét 2,5kg-al hoztam haza kórházból. soha nem fejtem, nem méregettem. ha 10x akart cicizni egy nap, akkor 10x cicizett. 1xadtam neki üvegböl tápot /amikor virusos hasmenésem volt és nem volt tejem/ . mindig szopizott és annyi termelödött, amennyire éppen szükség volt.
és most 5 hóssan 7,5kg. :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

farmerok: :lol: :lol:

tök furi, hogy új vonalzóitok vannak. már nem olyan könnyü a beazonositás :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: az utolsó hónapban ahogy vizesedett a lábam, úgy viszketett. ez sajna vele jár.
jól kivakartam és csúnya lett. :roll:
de szülés utánn majd elmúlik :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

héten sajna nem nagyon volt idöm jönni.mindig közbe jött valami. tegnap pl. egész nap nem aludt.reggel 8,30-kor ébredt és 21,30-ig fent volt :shock: .
ma a keresztszülökhöz ugortunk el, meghivtak gofrizni. pont ez hiányzik a kilóimnak :oops: :oops: . közben telefonon keresztül licitáltam egy babakocsira, amit meg is nyertem /szomszéd csaj licitált én meg vezényeltem/. ilyen lesz a kocsi:
http://www.anix.hu/index.php?content2=t ... t=kep_kiir
csüt. árultak ruhákat. vettem magamnak 2 farmert /a régiek még szükek :evil: /, 3 felsöt, Sanyimnak 2 nadrágot, Törpének 2 elökét.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mi van csajok?sehol senki?

habár én is csak azért vagyok még, hogy egy kicsit felfütsem a kecót, aztán megyek a pasik utánn aludni. :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

annyi mindent akartam irni, de valahogy most semmi nem jut az eszembe. :roll:
álmos vagyok :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na jól van, húztam én is aludni. majd holnap benézek.
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Halihó!!
Átállítottátok az órát??? :roll: :roll: :roll:

Mert mi nem.L. elkésett a munkából. :oops:
De nem lett gond. :)

Kép
martik77

Köszi Timi neked is a biztatást,de sajna a dolog tényleg úgy fest,hogy egyáltalán nem akar ciciből enni.

Csak legyen mit lefejnem.Akkor nem zavar. :)

Kép
martik77

Helló! :D :D :D Hát, én erről az időátállításról lemaradtam. :? :?: Tökre meg voltam nyugodva, hogy még csak 8 óra, erre mindjárt fél 10. :?
Hogy vagytok? Jövök, olvasok.

KépKép
benó

Mi is még este beszéltük,hogy át kell állítani,de elfelejtettük.
Reggel mikor etettem a kicsit az lett gyanús,hogy kezd világosodni hajnal 5 kor.Akkor jöttem rá,hogy 6 óra van nem 5.És L.-t keltettem,hogy elkésett.

Kép
martik77

Szép reggelt mindenkinek. :D

Kép
flóra 11

Látom a babnet nem állította át az órát.

Kép
flóra 11

Én átállítottam. Reggel fél hétkor keltem és átállítottam fél nyolcra. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.29 08:35-kor.

Kép
flóra 11

Timi, köszi a viszketésinfót. :D A gofrizás néha belefér, ne aggódj. :D
Márti, tök jó, hogy együtt sétáltatok a Lacival, elmondtam a Gy.-nak is, aranyos lehetett, ahogy tolta a kisfiát büszkén. :D :D :D És folyamatosan szurkolok a szopitokhoz, és ne legyél botor, hogy nem jössz, mert csak erről bírsz beszélni! :shock: :x Ha az 1173 oldalból kiszednénk azokat a részeket, amiket én írtam és értelmesek is, maradna kb. 2 mondat. :roll: :lol: :lol: :lol: De kit érdekel? Akit majd zavar a hülyeség, az átugorja, nem igaz? :lol:
Örülök, Zsuzsi, hogy Sanyi papa is megtudta a hírt, mert úgyis megtudta volna, ha már nem ketten várjátok :D :D, szóval előbb-utóbb megtudta volna, annak meg különösen örülök, hogy normálisan reagált. :D
Ildó, nekünk te vagy A tanítónéni! :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló csajok! Mi nem állítottuk át még, a gép előtt ülve jöttem rá, hogy valami nem stimmel. :roll: :lol:

KépKép
benó

Tegnap jól eldumáltunk a lányokkal, még feljöttek ide hozzánk is, 11-kor mentek el, már elég álmos voltam, őszintén szólva, meg fájt a gyomrom, de örültem nekik, nem akartam őket elzavarni. :wink:
Szegény Gy.-nak meg egész nap fájt tegnap a feje. :?
F. jobban van? Kedve milyen? Mi lett a fiad kajájával végül, Ildó?

KépKép
benó

Helló Benó!
Köszike a tanító nénist. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Szóval elmenekültetek előlem? :(

KépKép
benó

Na, mégse. :lol:
Helló Ildó! :D Hát, ez van, kérlek. :lol: :lol: Ez az igazság. :D

KépKép
benó

Most főzök. Vagyis már elkezdtem,de most reggelizek. Aztán délután háromkor viszi az apja neki. Először nem akarta. De aztán talán anyós beszélt a fejével, így elviszi.

Kép
flóra 11

Heninek nem tudjátok a számát? Csak mert nem jelentkezett egy ideje. Jó lenne neki írni legalább egy sms-t, hogy mi van.

KépKép
benó

Örülök, hogy el tudtad intézni. :D :D :D

KépKép
benó

F-nek lement a láza teljesen, de még fekszik. Hoztam neki reggelit,de morog mindenen. Mert összekente a könyökét kőrözöttel és ennek én vagyok az oka,mert csak tányért hoztam neki és nem tálcát. :?

Kép
flóra 11

Örülök is, meg nem is, hogy már itt tartunk, mindjárt a 32. héten. Nem akarom, hogy vége legyen :( :(, de közben várom is őket. :roll:

KépKép
benó

Jaj, ez a F.! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Heniről semmit sem tudok. :( Tényleg régen volt már. Nem mentek valahová kirándulni?

Kép
flóra 11

Nálunk meg Döme kezdett el most szipogni.
Egész télen nem volt beteg,de most,hogy jó idők voltak ő állandóan kabát nélkül akart lemenni,nem engedtem,de elég az is,hogy nem gombolta össze. :?

Kép
martik77

Helló Márti! :D Sajnos, szerintem tavasszal még jobban meg lehet fázni. :wink:

KépKép
benó

Majd megnézem az iwiw-en, hátha ott van a telefonszáma a Heninek.

KépKép
benó

Hát azért már jobb lesz,ha kinn lesznek. Ez a vége már elég strapás neked.

Kép
flóra 11

Helló Márti! Sajna ez a kis Vuk ilyen válogatós, igazi angol lord. :lol: Nem akar kínlódni a kajával.

Kép
flóra 11

Nekem akkor volt ilyen érzésem Benó,hogy már nem vagyok terhes mikor haza jöttünk a kórházból.Tényleg fura mert örül is az ember meg egy kicsit sajnálja is az elmúlt időszakot.Még ha tele volt vukkal is.

Kép
martik77

Nem, nagyon jó ez, én nagyon élvezem, és tök furi lesz, de persze nagyon jó lesz az is. :D :D :D

KépKép
benó

Hát, te mi mással lettél volna tele, mint Vukkal? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem nem volt hiányérzetem szülés után. Nagyon boldog voltam,hogy ott a babó. Eltöltött az új érzés. :wink:

Kép
flóra 11

Lehet, hogy így lesz velem is, majd meglátjuk. :D :D

KépKép
benó

Ez a katicaokosabb, mint a nőivonalas volt. Ez továbbment. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?