Új privát üzeneted érkezett!

[quote="csikipetra"]S írta:csikipetraziasztok!

Brumi,az istenhegyin szerintem van 4D, és azt nagyon dícsérik.
http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyaszat.html

Olvastam valamelyik nap a striákról itt a fórumon ( enyhén vagyok szelektív, és nem tudom ki írta)
Szóval tegnap beszéltem a masszőr ismerősünkkel, és ő mondta, hogy gyógyszertárban lehet venni 100%-os mandarin-vagy fahéj olajat, ezt kell belekeverni testápolóba, és ezzel kell kenegetni a bőrt.
Állítólag nagyon hatásos.
Nekem ugyan még nincsenek csíkjaim, de biztos ki fogom próbálni.

Képzeljétek!!! Ez az utolsó munkanapom!!!! Hétfőtől táppénz ,napfény és hálidéy!!!!!!!!!!!!! :D :D Juppíjéééééééééééé

Köszi-köszi Petra :)

A férjem tegnap meglepett egy olyan Avent-es olajsprayvel :)))
és igen, abban is van narancsolaj:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... tid=115078

Nem vagyok Avent ügynök :), de Lillával 30 kilót hízva egy darab csíkom nem lett (és szülés után hirtelen kb 2 hó alatt 17 kilót fogyva sem !!! ... nekem ez bejött :) ... kb 2 flakonnal használtam el a 3. hótól a szülés utáni 2. hóig ... tudom, ez adottság is, meg még 30 év alatt voltam ...de most nem használtam, és elkezdődött ... remélem, még nem késő :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Az istenhegyin 4D árat tud valaki nekem mondani ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó, biztos, hogy a meglévőket nem tünteti el 100%-osan, de halványítja. Egy vendége keni magát elég lelkiismeretesen minden reggel és este, és állítólag nagyon elhalványodtak a csíkok.
Megelőzés szempontjából meg tuti működőképes a dolog! Szóval én biztos megyek gyógyszertárba, veszek egy kis fiolával, és az egyik kiürült arckrémes tégelyben keverek magamnak.

Brumi, az árakat nem tudom pontosan, egy barátnőm volt már ott, ha jól emlékszem 14e körül van. De megkérdezem neked.

KépKép
csikipetra

Babcika: "Érzett már valaki ilyet. Ülök és olyan mint mikor korog a gyomrod, (csak persze hang nincs)csak egy kicsit lightosabb érzés, de én ezt hüvely táján érzem már 2 napja kis kihagyásokkal, olyan fura bizsergés szerű, mi lehet ez?????? Sad "

Szerintem tudom mire gondolsz.. én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy mintha a magzatvíz hullámzását, vagy mozgását lehetne érezni, ilyen enyhe bizsergősen az alhastáji részen. Fogalmam sincs mi ez, én is érzem nem túl gyakran.
A szőlőmagtól nem lesz semmi gond, nyugi :)
Kórházas sztori, hát ha igaz, akkor durva, javaslom a betegjogi képviselő felkeresését. Egyébként kinézem a kórházból, hogy így szeretne pénzt szerezni.

Ja, egyébként mondják, hogy van a neten egy oldal, /most meg nem mondom, hogy melyik, de utána érdeklődöm/, ahol meg lehet nézni, hogy az ember nevére, tehát mondjuk az én nevem alatt milyen kórházi beavatkozásokat, műtéteket számoltak el. Még nem néztem meg, de gyanítom több műtétem volt már, mint fogam. Ilyen ez az ország, korrupt a velejéig... :evil:

Bibi, nekünk az uh-t 14ezerért csinálták, de az diagnosztikai uh volt.

A mi kálváriánk sem ért még véget. Ma kérünk időpontot a Sote I. női klinikáján magzati szív uh-ra Hajdú Júliához, hogy megnézze Luca kicsi ketyegőjét... most egy kicsit megint bennem van a frász :?
Annak idején, mikor még csak tervben volt Luca, mondtam a páromnak, hogy a Lucával való várandósságom lesz a legparásabb.... és lám, be is vonzottam a hülye fejemmel. Többször is bebizonyosodott, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, most is.

Ma vagyunk félidősek!!! :D :D
Tegnap megvettük Luca első ruhácskáját :) Egyszerűen beleszerettem :) :) :) Kép

vicger

ááááá, én se tudtam feljönni, pedig regényt írtam:(
No mindegy,

Szóval gratula Floranan és Bobóka!
Mindjárt sasolom is a képeket!!!

Brumi, a 4D-re én is az istenhyegyit mondanám, (12e).. annyira de annyira alaposak! A férjed meg biztos segít a bejutásban!
S tényleg, ha nem ismered a dokit, nyougodtan mondhatod, h mozizni is szeretnél, és mindent magyarázzon el közben alaposan!
Ott minden orvos , annyira rendes!!
Meg ugye meg is vannak fizetve, ellátják a munkájuk lelkiismeretesen. Sok sok ilyen hely kéne még!!

Aranynap, lángostól már most folyik a nyálam :D

Kép

Kép
móka:)

Kriszti, szép!! Nyugi!

Petra, ez az én véleményem volt! Tőlem bárki bármit rákenhet a pocijára! De szerintem túlzás h ezek a krémek 7-8 ezer ft-ba is kerülnek!

Kép
kata05

Ja , a mentőkről én is hallottam furi storykat..
Több embert szednek össze útközben, így pl. tovább tart beérni, mintha gyalogosan vagy tömegközlekedéssel vagy mittomén mivel tennéd.. hiába vannak óriási megagiga panaszaid..
És akkor még nem is biztos, h "jó " kórházba visznek (ez pesten elég sűrűn előfordul)
S ha csak egy fájdalom csillapító kell, mert már mozdulni sem tudsz, és az ügyelet kiérkezése szintén órákba telhet, jön a mentő, DE fizetni kell...
hmmmmmmmmmm
SZóval elég gááz!! sajnos:(

Kép

Kép
móka:)

Én nem az Istenhegyit mondtam. :D Mert Bibi írta, hogy pestit szeretne inkább, és a Magzatdiagnosztikai az Pest. :) És ott dvd-vel 12.000 forint a genetikai UH.

KépKép
aranynap

Kriszti!

Nagyon édes a kis ruci, én is beleszerettem volna. :)

Igen olyasmire gondolok de én nem alhas tájékán érzem a bizsergést hanem lent-bent :oops: és én is a vízre is gondoltam mert utána általában rúg is a babó, és gondolom előtte jól felkavarja a vizet. :D

szőlőmag akkor megnyugszom ,tejesen betojtam mert utána nem volt túl aktív Blanka, azt hittem ettől.

Kép
babcika

Kata,én is sokallom a 7-8 ezer Ft-ot, de még a 4-et is.
Éppen ezért kaptam fel a fejem ezen az összekeverős ötleten.
Ma kiugrom a patikába, lecsekkolom, hogy van e olaj, és ha igen, akkor mennyi.
Majd jelzek.

Floranan!!! Gratula a kukishoz!!!És Boboka neked is gratula!

Kriszti! A ruha nagyon cuki!!!!! :lol:

KépKép
csikipetra

Babcika, nekem ez este szokott lenni, nagyon furcsa és szar érzés, legalábbis nekem.

Petra, oké!

Aranynap, Brumi mozizni szeretne miközben genetikailag is nézzék át! Magzatiba is ez van?

Kép
kata05

Kata!
Persze, hogy ez van. Magzatdiagnosztikai Központ a neve. :D Benne van a nevében is. :) Én ide járok az UH-kra.

KépKép
aranynap

Nekem tegnap este szurkált a hasam,feszült és többször bekeményedett. Ez normális, Fáradtságtól lehet, vagy időjárás?

Érdemes ezzel elmenni orvoshoz? vagy ez egy viszonylag normális velejárója a terhességnek?

KépKép
csikipetra

Kata!

Nekem is szar érzés, paráztatós!!

Kép
babcika

Petra, időjárás, pihi, magneb6.

Anna, de úgy csinálják h végig 4 d-ben?

Babcika, nem parázok rajta, nekem van h a végbelemet rugdossa, na az még egy király érzés.

Kép
kata05

Hahó!

Akkor értem, miért nem találtam semmit :D

Brumi, én is a Praxis Rendelőt tudom ajánlani, de az a XI. kerületben van, a Kosztolányinál.
Ha esetleg megnézed:
A doki Dr. Győrfi Mátyás, nagyon profi!!
Ő van itt a babaneten is az UH résznél, és ha beregisztrálsz, akkor 1000 Ft kedvezmény (az UH-nál keresd).
A genetikai UH 12.000 alapból. Azt hiszem hétfő-szerda a rendelés, teló: 3858495.

floranan

Kriszti, nekem is dr. Hajdú Júliát ajánlották még anno, hogy ha el szeretnénk menni majd valamikor szív uh-ra, akkor mindenképp hozzá menjünk.

Biztos minden rendben lesz, ne aggódj, Luca erős kicccsaj :)

Babcika, szerintem is csak a gyerkőcöt érzed :)

A mentős sztori durva, de el tudom hinni a kórházakról, hogy bármire képesek... :twisted: :twisted: :twisted:

Bugyin folyadék szerűség: ilyen már nekem is volt egyszer-kétszer, de szerintem is a meleg miatt lehetett.

Ugye, ha zárt a méhszáj, akkor teljes mértékben ki van zárva, hogy szivárogjon a magzatvíz?
Nyugi, nem parázok, csak egy laikus kérdés :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem nem kizáró ok.

Kép
kata05

Kata!
Nem végig 4D-ben csinálják, mert a méréseket 2D-ben kell készíteni, aztán átkapcsol 4D-re és lehet mozizni. Aztán készít 2D-s és 3D-s képeket a végén. Én 4-4 db-ot kaptam mindkettő fajtából. A dvd-n pedig minden rajta van. Nekem a 12. heti is 20 perc volt, és ez most hosszabbnak ígérkezik, mert többmindent fog megnézni.
A képminőséget szerintem nagyon jó, és nagy LCD tévén lehet nézni kényelembe helyezkedve. Plusz egy szék is van bent, ahova egy kísérő le is ülhet, de mehet Veled több kísérő is. Velem a 12. hetin a Párom és Anyukám volt, most a Barátnőm és Anyukám lesz. Mondtam is a Dokinak, hogy csajos mozi lesz. :)

De hamar be kell jelentkezni, mert sokan járnak ide, főleg Timmermann-hoz. :)

A Magzatdiagnosztikai telefonszáma: 061-273-1913 v. 0620-772-5845

Boboka!
Bár nem vagyok orvos, de szerintem, ha a méhszáj teljesen zárt, akkor nem lehet semmi gond. :)

Folyadék a bugyin lehet a fehérfolyás is. A 2. trimeszterben ez megerősödhet. :)

KépKép
aranynap

Anna, ez így tök jó, most már értem. :oops:

Fehérf.... nekem is van.

Kép
kata05

Sziasztok,

hát tegnap én is hiába próbálkoztam belépni. :( Na, de most itt vagyok. :lol:

Látom mindenki nagy dilemmában van a neveket illetően. Babcikánál én is a Blankára szavaznék, Taraneenál meg Marcell vagy Dominik. Ez utóbbi az én titkos favoritom is, csak páromnak nem tetszik valamiért, de még nem adtam fel a harcot.

Babamozgás... én elég sokat érzem nappal is, este meg szinte kirúgja a ház oldalát. Mivel Mííra is hasonló aktív volt a pocakomban és születése óta az, így már kezdem magam felkészíteni még egy izgő-mozgó duracell-nyuszira. :lol: Valszeg akinek kevesebbet mozog, ott kevésbé mozgékony gyerkőc rejtőzik.

Dorka, nekünk 2 év alatt is változott a fiúnevünk... Régen láttunk pocakfotót. ;)

Striák. Nekem vannak... érdekes mód nem a szüléstől lettek, hanem még előtte. 8. után tök hirtelen nyúltam meg és akkor lettek a csípőmnél oldalt, de sajna azokat már kenhetem bármivel, nem fognak elmúlni. :S

Floranan, gratulaaaaa!!!
Kép
Bár ez sztem nem volt kérdés. Csoki csak kukacos lehetett! ;)

Bibi, örülök, hogy Lilla jobban van már. Figyusz, milyen immunrendszer erősítőt kaptatok? Lehet Mírának is kellene, mert ebben a tavaszban ő is sokat betegeskedik. :( Szinte sosem gyógyul meg rendesen...

Lina, gratula a mocorgáshoz.. Nem velem vagy kiírva 1 napra, hanem Babcikával és Piciiboval. Én pár nappal előrébb tartok.

Süti, engem érdekelne az a bogyó. Jó utat mára!

Kriszti, nagyon csinike rucija lesz Luca Sárának! Tecc nagyon. Én még mindig nem vettem semmit. :( Próbálj meg nem aggódni többet, minden rendben lesz, hidd el.

Kép Kép
manósziget

Nekem nem fehér folyás volt, vizeletszerű állagú, de nem vizelet szagú. Meg azt ugye érezném is, ha az lenne.
Szóval vagy az volt, hogy a meleg miatt megizzadtam (már bocs, hogy ilyeneket írok 8) 8) ), vagy nem tudom.
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Vendég

Manó, neked is programozott császárod lesz, ugye?

Előtte mennyi idővel fektetnek majd be minket? Én úgy hallottam, hogy a progisoknál kb. 10 nappal előbb születik a baba. Te tudsz erről valamit?

Két hét múlva megyek a dokimhoz, akkor kifaggatom.

Kriszti, kis ruci tündéri :wink:
Vendég

Hát, még nem biztos, hogy programozott csaszi lesz. Azt mondta a dokim ez valszeg a végefelé fog kiderülni. Folyamatosan nézik majd uh-n a varratokat is, de ha öcsike is rakoncátlan lesz és nem fordul be, akkor tuti az. Így olyan 55-60 %, hogy császár.
Elvileg nem kell korábban befeküdni, max. előtte való nap, hogy veled tudjanak kezdeni, de ez doki függő sztem.

Kép Kép
manósziget

Nekem is izzadós is szokott lenni az égész napi fenéken üléstől, de ez a csaj akiről beszéltem egy katasztrófa szegény. Állandóan parázik mindenen, meg mindent meg tud magyarázni, tesóm idegeire megy. A múltkor pl nyugodtan beszélgetnek, normális témáról, nem is terhességesről erre a csaj benyögi:"Nekem meg székrekedésem van!!" Szegények azt sem tudták sírjanak vagy röhögjenek :D

Floranan! számomra is egyértelmű volt hogy Csokika fiúcska, grat hozzá!!

Lilla gyógyulásának is örülök, az én gyerkőcöm is köhög egyfolytában, de dokihoz nem viszem mert tömik bele az anti biotikumot ha kell ha nem aztán meg nézetem,hogy gyengül le az immun rendszere. Homeopátiában nem vagyok járatos :(, bár a természetes eredetű dolgokat szeretem, és néha lándzsás utifüvet iszik, de leginkább citromot nyalatok vele cukorba mártva :)

Bocs ha kicsit hütyü vagyok, de Boboka és Manó miért lesz progi császár? Nem emlékszem hogy írtátok, vagy csak elsiklottam felette, szoktam néha. :oops:

Kép
babcika

Bobokának tavaly volt egy csaszija... így mivel kevés idő telt el, mindneképpen az lesz neki újra. Nálam igaz kicsit több, mint 2 év lesz, de sokszor nem kockáztatnak a dokik és ha kicsit is látják, hogy vmi nem stimmel (varratok terén) akkor vágnak újra. Én mondtam a dokimnak nem bánom, mert inkább vágjon mindjárt, minthogy nekivágjunk a normál szülésnek és közben az erölködéstől meg szétnyíljanak a csaszis varrataim és kelljen ott is vágni. :?

Kép Kép
manósziget

Egy kényes kérdés: Nektek nincs vizeletcsepegésetek? Nálam valamiért megjelent. :? Nem korai még?

Kép
kata05

Manó, nem is úgy értettem, hogy előtte 10 napig bent kell feküdni, hanem, hogy a kiírás előtt 10 nappal van kb. a csaszi.

Szorítok neked, hogy öcsike beforduljon, és mehessen minden a maga útján :)

Babcika, nekem tavaly június végén volt egy császárom, amiatt leszek most programozott.

Látom, a Blanka név nyert
:wink: Nagyon szép :)

Taranee, nekem a Dominik jobban tetszik.
Vendég

Bobóka biztos írtad már de tavaly nálad mi volt a probléma?

Kép
kata05

Kata, nekem olyan van, hogy ha tüsszentek, és nem tudom jól összeszorítani a lábam és már kell pisilni, akkor egy-két csepp kijön :oops: :oops: :oops: :oops:
Lassan már tena lady kell :lol: :lol: :lol: :lol: Csak vicceltem :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy már úgy csinálom, ha csak egy picit is kell wc-re mennem, rögtön megyek, nehogy gáz legyen :lol:
Vendég

Kata, küldtem privit
Vendég

Nekem is van tüsszentős csöppenés :oops:

Kép
babcika

Sőtt hányásos csöppenés is van pl ma reggel :oops:

Kép
babcika

Jaaa, Boboka, bocsi. :oops: sztem az is sok mindentől függ; babaméret, magzatvíz minősége, doki. De biztos meg lehet beszélni a dokival, ha minden oks, hogy ne várjon a kiírt időpontig. Én úgyis belőttem magamnak a 9.-ét. 2009.09.09. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Manó tesóm is 09.09 én született, a férjét 07.07 én ismerte meg, a gyerkőc most 06.06-ra van kiírva és 2007.07.07 én volt az esküvőjük és az első .... is valami duplás dátum volt ,de azon nem voltam jelen :D

Kép
babcika

Ez jóóó! :lol: A mi esküvőni is 09.09 volt. :)

Kép Kép
manósziget

Akkor évfordulós baba lesz :D

Én egyébként úgy terveztem és beszélem meg Blankával, hogy szept 11-jén pénteken elviszük még Janót oviba aztán még délelőtt megszületünk, és akkor a hétvégén bent leszünk, addig Janóhoz jön anyukám meg ugye otthon lesz vele az apja is és aztán hétfőn meg már megyünk is haza.

Jó terv nem? :D

Kép
babcika

Babcika, tökéletes terv, úgy legyen :lol: :lol: :lol:
Vendég

üdv mindenkinek!

hihetetlen, veletek már mi minden történik... én még nem éreztem hogy mozogna a kis babó, de végül is még csak 16. hétben vagyok.

viszont sikerült alacsony afp-t produkálnom, úgyhogy tegnap az istenhegyi klinikán egy laza 20 ropiért vettek vért, ma lesz meg az eredmény... Nem parázok túlzottan, de azért bízom benne, hogy nem lesz gáz - úgy tudom ez sokszor megtörténik és teljesen egészséges bébik születnek utána...

Babóka, a problémádra a legtutibb mgoldás az intimtorna. Én három éve jártam a Kriston Andreához, aki egy varázslatos egyéniség és a torna maga is szuper. Egy életre elmúlik ez a baj, hidd el és hát vannak elég klassz "mellékhatásai" amit a párod is értékelni fog :D
szilveeaa

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Very Happy

Rita, 1-2 órát fenn vagyok, 3-4-et fekszem, aztán kezdem előlről Wink Teregetek, főzök, kapáltam is, vagy vásárolunk, tegnap elmentem lelkészgyűlésre, ma áthúztam az ágyat (a paplanokkal nem bírtam Embarassed ), vagy rendbehozom a fürdőt - de ezt nem mind egy nap, hanem napi kettő-három. ennyit bírok. Ha megfájdul a hasam, lefekszem.

Aranynap, 55kilósan mi se izgulnánk a kilók miatt Wink

Ejnye, Babcika, nem szép dolog átverni a védőnénit Razz ! Nekem a Blanka jobban tetszik, mint a Gréta, de a ti gyereketek lesz! Szerintem kedves a férjedtől, hogy azt mondta, hogy most dönts te Smile .
Nekünk minden gyereknek új neve lett...

Floranan, a 19. héten van, aki még egyáltalán nem érzi a babáját! Úgy kb. két hét múlva már figyelheted, hogy naponta mozdul, addig nem kell izgulni!

Süti, nekem tetszenek az alliteráló nevek (mint Móricz Márta Mikolt) Smile

Viki, annyira rossz, amikor egy ilyen bevonat csinál bajt!

Bibi, a csíkok később elhalványulnak (de nem múlnak el). Ha a férfiak büszkék lehetnek a hegeikre, mi is lehetnénk azok a csíkjainkra Wink , de ha mégsem, akkor kell egy csini harisnyatartó (vagy melltartó - ezt valaki más írta), ami eltakarja Embarassed .
Jó, hogy Lilla jobban van Smile

Lányok, tornáztatni kell az izmokat. Az intimtorna tanfolyam jó, mert a rávezető gyakorlatok után, már könnyű megfelelően mozgatni azokat az izmokat, és nem is nagyon drága és csak két hétvége.

Kriszti, nagyon szép a kisruha! (az én szememben Hollandia nagyon ellentmondásos ország)

Na, szép napot! (Piciibo már nagyon régen írt)
és üdv az újaknak!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Képzeljétek, nem tudom, hogyan az előbb a márciusba küldtem el a hozzászólásomat! Tiszta égés! (ők vannak pont felettünk a sorban)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szilveeaa, nem sokszor volt még ilyen tüsszentéses nyavalyám hál Istennek :oops: :lol: és terhesség után egyből el is múlik.

De az intimtornáról már Aranynap is írt régebben, biztos nem lehet rossz, főleg, ha ilyen jó kis mellékhatásai is vannak :) apa biztos díjazná :)

Hány órakor voltál tegnap az istenhegyin? Mi 10:40-re mentünk. Lehet, hogy találkoztunk is :?: :)

Nem akarsz a picasara feltenni képet?

Az afp eredmény miatt nyugi, minden rendben lesz :!:
Vendég

De én nem érzem amúgy a csepegést, csak este nedves a betét és érzem a szagán h ez az..... :cry: :cry: :cry:

Kép
kata05

Szia Anna!
Valami megint lehet a babanet-tel. Vicces volt kiolvasni a hangulatjeleket. :D

Régebben írtam, hogy én milyen intimtornát szoktam végezni. :) Régebben valamilyen női lapban olvastam, ahol Kriston Andreáról volt szó. :)

Szilvi!
AFP miatt ne aggódj, a Dokim azt mondta, hogy amit itt Magyarországon SZTK-kban meg kórházakban csináltatnak, annak igen alacsony a megbízhatósága. Mondta, hogy neki sok kismamija volt már, akik vagy alacsony, vagy magas értékekkel mentek, és mindegyik egészséges babát szült. :D Amit ott a Magzati Diagnosztikaiban levesznek és megy Londonba, az már frankó érték (ahogy frankó az Istenhegyin levett minta is biztos), de én is csak sima SZTK-sat csináltam, mert a genetikai UH meg úgyis pontosít. Nekem is felső határon volt az AFP-m. Nem izgulok, hétfőn megyek genetikai UH-ra, és mondta Doki bácsi, hogy majd jóóóóóóóól odafigyelünk. :D De Ő sem aggódott. :)

KépKép
aranynap

Aranynap, meddig dolgozol ma?

Nem engednek el előbb?
Vendég

[quote="móka:)"] írta:móka:)áááá, én se tudtam feljönni, pedig regényt írtam:(
No mindegy,

Szóval gratula Floranan és Bobóka!
Mindjárt sasolom is a képeket!!!

Brumi, a 4D-re én is az istenhyegyit mondanám, (12e).. annyira de annyira alaposak! A férjed meg biztos segít a bejutásban!
S tényleg, ha nem ismered a dokit, nyougodtan mondhatod, h mozizni is szeretnél, és mindent magyarázzon el közben alaposan!
Ott minden orvos , annyira rendes!!
Meg ugye meg is vannak fizetve, ellátják a munkájuk lelkiismeretesen. Sok sok ilyen hely kéne még!!

Aranynap, lángostól már most folyik a nyálam :D

Köszi Eszti :) ... azért lényeg, hogy tőlünk hogy lehet megközelíteni, mert a férjem is látni szeretné, és mivel dolgozik, ezért csak a péntek délután marad, akkor pedig az M3 bevezetőtől átjutni Budára ... hááát, max az Istenhegyi , de az sem szívesen ... szóval: ha van valakinek ötlete hozzánk közelebb, ahol tényleg alaposak, akkor azt szívesen veszem :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi!
Olyan, mintha az én mail-emet nem is olvasnád. :( Legalább annyit írj, hogy nem érdekel, amit én ajánlottam.

Boboka!
Hivatalosan 5-ig vagyunk ma is, de megyek ma védőnénihez, úgyhogy én f4-kor lépek!!! :)
Mondjuk védőnénihez ma semmi kedvem. :roll:

KépKép
aranynap

Aranynap, gyorsan túl leszel rajta, legalább egy idokkal több, hogy előbb elgyere a melóból :)
Vendég

Én anno sosem bántam, ha védőnőhöz kellett mennem. Annál később értem be legalább a melóhelyemre. ;)

Kép Kép
manósziget

Miért irtóztok olyan sokan a védőnénitől? Nem aranyosak? Az enyém nagyon aranyos és mindig mond valami jót, legutóbb meg elhalmozott ruhával :)

Én jövő héten megyek hozzá szerdán, és pont ő lesz beosztva a terhesrendelésen a nődokihoz is, szóval utána meg rögtön dokizok is.

Nekem nincs vizelet-csöpi, vagyis nem tűnt fel, de erős folyás az van.

Nálatok a ti vezetékneveteket is kapja a bébi? Láttam, Aranynap, neked kettős neved lesz asszonyként 8) , a gyerkőcnek is?

floranan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?