Új privát üzeneted érkezett!

Pandi párja megelőzött.:)

Én is imént kaptam a hírt,hogy Bende baba megérkezett!!!

Gratulálunk az újdönsült Családnak.:)

Hűűűű,ez a mai nap igazán csodás.:)
Vendég

Kép

ELSŐ FOTÓ A GYÖNYÖRŰ BARNI BABÁRÓL!:):)
Vendég

Sziasztok!

Minő gyönyörű nap!
Vörösbegy
Hatalmas gratula! :D Nagyon szép babád van!Egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Sleepin
Nagy-nagy gratula Neked is,és ugyanúgy egészséget és nagyon sok tejcsit!

Pandácska
Gratulálok,és csak ismételni tudok,egészséget sok tejcsit! :D

Konkri
Várjuk a hírt,ügyes legyél!

Mi ma voltunk az első mérekezésen....3250-nel jöttünk haza,és most 3800 g.ok vagyunk! :lol: :D + fél cm-t nőttünk :lol: :D

mazsolasyl

KÉPEK a http://fioka.freeblog.hu -n :)
Mindketten remekül vannak:)
3 óra körül kapja meg a babát Erika, onnantól remélem indul a szopizás:)
Vendég

Hali Csajok!

Nagy gratuláció az újdonsült kismamiknak és családoknak!
Pocok, Vörösbegy, Sleepin: legyetek nagyon-nagyon boldogok a kis bébikkel! Kívánom, hogy mihamarabb induljon be a tejetek és aztán jöhessetek haza, hogy már otthon élvezhessétek a családdal az új kis jövevényeket!

Ez a mai nap tényleg nagyon szép! :P

Konkri: gondolok rád, szorítok értetek!!!

Mindenki másnak megy a drukk szintén, mostmár, ahogy olvasgatom, egyre-másra 'hullanak' majd a kisbabák! :lol:

Lego: annyira jó, hogy még így tudod élvezni a pocakod! Én már az utolsó időkben nem tudtam, bevallom :? Mondjuk most meg a cicim miatt nem tudok hason aludni, de már a háton alvás is megváltás!

Mi is ma voltunk dokinéninél 3100 grammal jöttünk haza, ma 3500 grammosak vagyunk, úgyhogy mi is örülünk!:P
Arról, hogy Marcikám jó alvó lett, arról már letettem. Szerintem nem sok időm lesz mellette, ha még később nő, és ennél is kevesebb lesz az alvásigénye. Ez van... Egyébként jól eszik, és éjszaka viszont nagyon aranyosan alszik, ezt díjazom neki! :lol:

Képek: próbálok felrakni mindjárt, remélem sikerül....
sagi1

Pandácska is megszült? vagy csak félreértettem?
Vendég

Help!
Hogy rakok fel képet?? :oops: :?: [/img]
sagi1

Sleepin gratulálok, jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek

Nem szerintem Pandácsak nem szült még meg, ő is csak a jó hírt hozta Bende babáról :lol: .

Kép
andi1975

Sziasztok, gratula Vörösbegynek, és Sleepennek. De jó nekik, én úgy irigykedek. Ma voltam NST-n, nálunk a gép nem is mért méhtevékenységet, csak a mozgást, meg s szívhangot. Így nem értem minek kell menni, a mozgást én is tudom figyelni, a védőnő meg minden héten nézi a szívhangot. Na mindegy, időmből kitelik, hogy ott ücsörögjek. Jövő szerdán kell megint mennem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Húúú,akkor én ezt most jól benéztem :lol: :? :oops: Bocsika! :oops: Aztaaaaaaaaaaaa :oops:

mazsolasyl

Sziasztok
Vorosbegy,De gyonyoru a kisbabad,ennivalo.Nagyon gratulalok.
Sleepen,nektek is gratula,varjuk a kepeket.
Latom ma ara megy ki a jatek hogy megsirattasatok.
Sok boldogsagot,egeszseget.A kismamaknak meg kitartasst

Hat igen legalabb behozza a kincem a lemaradasat es szep eros baba lesz belole.

Kép

Kép
marcsitita

Vörösbegy, Sleepin: HATALMAS GRATULA!!!!! :D

Barni baba gyönyörű!!!!! :)

KépKép
lorcsi

Én is minden kismamának gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk ma volt uccsó uh. 3530 g.-nak mondták Barnust, BPD: 97mm
Jó a flow is, jól érzi magát bent :roll:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Sleepin! Óriás gratula neked és sok-sok tejcit kívánok Bende babának! :) Várjuk a képet!

Barnabás meg nagyon tündéri...megyek is a blogra, ha ott több kép van:)

bingii

Sziasztok!

Jó nap ez a mai. Nagyon gratulálok Vörösbegynek és Sleepenek!
Szóhoz sem jutok a sírástól. :cry: :cry: :cry: annyira meghatódtam. Már a billentyűt sem látom. De nem vagyok ezzel egyedül. :wink:

Mi ma voltunk az első CTG-n meg UH-n Minden okés volt. Képzeljétek a baba már 3200gramm. mekkora lesz vajon? A doki is mondta, hogy szép nagy babó lesz. Jó lenne januárban megszülni. A méhszájam mondjuk teljesen zárt.

Marcsi,

látod, hogy szeret a férjed. Ez biztosan pánik volt, meg ha sokat van otthon az ember begolyózik.

Csibe,

nekem is az első CTG-m volt. Örülök, hogy ismét köztünk vagy. Már valamelyik nap hiányoltalak.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Andi,

És UH-t nem néztek neked?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vörösbegy: nagyon-nagyon szép Barnus!!!
Sleepin: kérünk szülésbeszámolót! És gratula! És képet!

Ma én is voltam vizsgálaton, n11-n2-ig ott dekkoltam. CTG teljesen jó, méhszáj 1222, doki nem érti egészen, hogy miért nem szülök :). Mondtam, hogy nem eszik olyan forrón a kását, a szülést most már csak Zsombor tudja megindítani. És tuti Zsombor, ma látta a doki a golyókat végre! Áramlás jó, mérete jó. Sztem kisebb lesz mint Botos, mert Botinak a feje 39 cm volt, az övé meg most 34 cm körben, 5 cm-t már nem nő (hál' Istennek!).

Kép
Kép
normajeane

Igen szeret,en is kicsit tulreagaltam a dolgokat.O meg olyan meno mano,nembir sokaig egyhelyben es hat egyhonapig ithonvolt.
Meg megint gyulnek ossze a gondok.Most mar o nyuktatgat,hogy csak a picire gondoljak,ne idegeskedjek,mert az nemjo.Majd elrendezi a dolgokat.

Hat mi tenleg csak hetfon babazunk,nem akar elojonni Adamka.Jobban orulnrk

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!
Újra itthon.

Vörösbegy,
Gratulálok jó egészséget nektek :D Várunk vissza!! Nagyon édes Barni baba :D

Mazsi,
:lol: :lol:

Lafit ma mégis megműtötték. Jól van, nem tudom mikor jöhet haza :roll:

Vikci,
Szép nagy babád lesz, ha végig egyben maradtok :D
Vendég

Sziasztok. Ismét fájásaim vannak, de már fel sem veszem. Most mintha rendszeresebb lenne, mint szokott, de nem erősek. Na majd meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy,
Mégegyszer:
Kép
Vendég

Köszike Pandi az infót Lafiról. Szorítok neki, hogy gyorsan felépüljön.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jó reggelt,

Vörösbegy belekukkantottam a blogodba és annyira tündéri a kisfiad, és a szöveg amit írtatok hozzá jól megríkatott.

Szegény Lafi :cry: , és Pandácska nem tudod, hogy végülis miért műtötték meg mégis?

Vicky ma megyek dokihoz, és ő csinál majd uh-t.

Norma lehet, hogy butaságot kérdezek, de miért mondta a dokid, hogy már szülönd kellene? A méhszájad miatt?

Hu Marina neked meg ma kellene szülnöd :roll: :lol: ?

Kép
andi1975

Sziasztok! Nem dühöngök nagyon, csak egy kicsit. A héten már másodszor rossz a lift a házban, és kénytelen vagyok 7 emeletet mászni a boltból hazafelé jövet a szatyraimmal. Elég sok a közös költség, fú de utálom őket....

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok
Jaj milesz velem,ferjecskem fel4kor ment el es csak efelkor jon haza munkabol.
7 emelet,nekem az elsore is eleg felmasznom.Bar parom a heten lepcsosztetett induljon be a szules en csak kuncogtam rajta.
Hogy Barni baba milyen gyonyoru.

Kép

Kép
marcsitita

Csibe,
Hű az kell egy 9 hónapos kismamának, 7 emelet megmászása :evil:

Andi,
Lafi kérte, hogy csinálják meg. Pár hónap múlva mehetett volna vissza, akkor inkább most intézzék el ha már egyszer befeküdt. Nem akart újra begörcsölni ami jogos.

Norma,
Hát ilyen méhszájjal már tényleg szülnöd kell :D lehet mire itt az idő annyira nyitva leszel, hogy 10 perc alatt megszületik Zsombor :wink:
Vendég

Csajok, nekem nem kellene még szülnöm? A 28. héten volt a méhszájam 2210-s. :shock: :?:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Csibe...ha ettől a 7emelettől és szatyroktól nem fog a napokban beindulni a szülés, pláne ilyen méhszájjal akkor semmitől..nagyon drukkolok ;)

Én tegnap voltam ctg-én és dokinál. CTG-én minden normál. Mondhatni semmit nem produkált ez alkalommal a méhem. Laborok jók voltak, leszámítva a koleszterint ami kicsit magas.
Méhszájam továbbra is tart...lehet, hogy Tafttal van befújva? :lol:
Már nem is tudom, hogy hány hónapja 1000-es.
Aztán azt mondta még a doki, hogy még ép a lepény, de vannak már rajta vmi foltok...nem akarok hülyeséget írni, de mintha meszesedést mondott volna? :? Úgyhogy jövő héten szerdán még megnéz 1x aztán lehet, hogy jövő héten beindítja a szülést ha magától nem akaródzik beindulni...

Lego??

bingii

Sziasztok!
Tothzsu férje vagyok és mindenkivel szeretném tudatni hogy 2008.01.10.-én éjjel 1 órakor megszületett Vakán Anna.
A baba és a mama is egészséges, jól van. 50 cm és 3670g.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Gratula Tóthzsunak!!!! Na erre nem számítottunk. Bár két napja azt írta, hogy ha eltűnne, akkor befelé fordul. Remélem, sima szülése volt, gond nélkül, köszönjük az infót.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hát Bingii, a jóisten szóljon ki belőled...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Fúúú, nagyon gratulálok Zsunak és sok boldogságot, egészséget, örömöt kívánok az egész családnak!

bingii

hat tenleg fellazadok.megyek lepcsozni,szexelni ha lenne kivel,meg mi segithet,hogy szuljek?mindenki megeloz
Gratula Tothzsueknak

Kép

Kép
marcsitita

Gratulálok Zsunak! :)

Csibe: hááát 7 emelet....szegény. Hátha tényleg beindít valamit :wink:

Norma: Zsombor tényleg tud valamit,hogy ilyen méhszájjal még odabent kuksol :) Reméljük ez jele annak, hogy tök könnyű szülésed lesz. :)

Konkriról annyit tudok, hogy (tegnap smseztünk) annyian vannak, hogy betelt a szülészet, úgyhogy egy emelettel feljebb rakták :(
Drukkolni kell, hogy Marcus elinduljon!

KépKép
lorcsi

Bingii,
Ezen akkorát nevettem :lol: :lol: Tafttal :lol: :lol: Köszi!! Igen ilyenkor már meszesedik, de ez temészetes így a végén, egy picit már nekem is meszes. Szokták mondani hogy I., II. vagy III. fokban érett a lepény.

Tóthzsu,
Hatalmas gratula nektek!! Jó egészséget kívánok és várjuk a képeket :wink:

Sleepin:
Jól vannak Bende baba ügyesen szopizik :D Viki is jól van, olyan boldog volt a hangja :D Lehet, hogy szombaton már otthon is lesznek és remélem kapunk képeket :wink:

Csibe,
Érzem, hogy már nagyon szeretnél te is szülni szóval drukkolok hogy elinduljon Szófia :wink:
Vendég

Tóthzsúnak Egy hatalmas nagy gratuláció! Sok örömet és tejcsit kívánok nekik!

Ú de beindult a babaeső. Ez a babaó már hányadik a héten? A 3. vagy a 4. Már nem is tudom.

Szerintetek ha 3000-es még mindíg a méhszáj akkor az okozhat túl hordást? Már lassan 37. hétbe lépek. És még semmi nem változott. Na mindegy.

Csibe,

szorítok, hogy végre megszülessen a babód!
Az a 7 emelet az nem semmi.

Lorcsinak is mennek a drukkok!

Legóval vajon mi lehet?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Tóthzsu hatalmas gratula, jó egészséget és sok tejcit nektek.

Kép
andi1975

Vikci,
A méhszáj olyan gyorsan kinyílhat minden jel nélkül, hogy emiatt ne aggódj lehet most 3000, két nap múlva meg már nyitva vagy :wink:
Vendég

Ez a Barni baba nagyon szép.

Pandi,

köszike. Erre a bíztatásra vártam. :-) Remélem minden simán fog menni.

Te hogy vagy ? Jössz mész? Gondolom a keményedések nem múltak el.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Igen, a méhszáj miatt papíron már szülésképes állapotban leledzem :).

Vikci: ha nem keményedsz odalenn akkor nem nyílik a méhszáj. Én sejtettem, hogy nálam ez a szitu mert néha olyan kemnéyedések voltak/vannak, hogy nagyon odalenn és elég erős , tulképpen mini vajúdásnak is beillő. Ha neked ilyen nincsen akkor nem nyílsz. Amúgy 3 hét még sok idő, az a normális ha a kiírt időpont körül jön a bébi. Úgyis ő fogja eldönteni, hiába a 7. emelet meg a szex meg akármi, ha a bébi még nem érzi az időt akkor nem indul el.

A baba inditja meg az igazi vajúdást meg repeszti meg jó esetben a burkot.

Tothzsu: KÉRÜNK BESZÁMOLÓT! Remélem minden álmod szerint alakult!!!!!

Lafi: nem csalódtam :) én is megcsináltattam volna, várjon a jó anyjuk arra, hogy megint begörcsöljek. NOrmáisak ezek???

És mint tegnap felhomályosultam, a betöltött 40 héttől két hétig nem túlhordásról van szó, hanem terminus túllépésről. Túlhordás a 42. hét után van, de ezt szinte sehol nem engedik már.

Bingii: nem egészen vágom a dolgot! Ha még van két heted a terminusig akkor miért is akarja elindítani??????????????

Kép
Kép
normajeane

Norma: csak egy felvetés volt most, hogy lehet, hogy beindítja jövő héten..akkor már 39hetes leszek és én úgy értettem, hogy a lepény miatt. De erről majd jövő héten szerdán fogunk beszélni, hogy mi legyen.

Pandus: hát már nem tudok mire gondolni:D Több hónapja 1000-es vagyok és a lelkemre kötötte a doki, hogy pihenjek,mert kinyílhatok...koraszülés lehet stb, aztán tessék :D Pedig vannak nagyon erős keményedéseim és ha Norma szerint attól nyílik a méhszáj akkor végképp nem értem :?

Konkrinak mennek a drukkok;)

bingii

Most szuszókázik Panka. GYönyörű, sok fekete haj, tisztára Zsuzska. :D
Itthon született, békességben, villámgyorsan, 40 perc alatt.... hozzáteszem, vérprofi szülészbácsival (Apa).
Gondoltam, hogy a vajúdóolaj hatékony, de azért ennyire.... úgy lőtt ki ez a kislány belőlem, mint a rakéta!
Kép Panka
Úgyhogy minden úgy alakult, ahogy álmodtam....sőt!
Marcsi, ne búsulj, Te is sorrakerülsz!!!!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Zsu,
Tüneményes ez a kislány :D örülök, hogy olyan volt a szülésed mint ahogy szeretted volna :wink:
Vendég

Zsu: örülök, hogy ilyan szép szülésed volt! Panka eszméletlen, hogy már most mennyire hasonlít rád!!

bingii

Tóthzsu
Nagy-nagy gratula,sok tejcsit és boldogságot!

mazsolasyl

Tóthzsu, gratulálok, tök jó, hogy így alakult. Tényleg olyan a kiscsaj, mint te.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tóthzsu, tündéri a kislányod, és milyen jó, hogy úgy alakult minden ahogyan szerettétek volna.

Kép
andi1975

Jaj csajok szebbnel szebbek it a babak.Gyonyoru mindegyik.Olyan kis pufokak,egeszsegesek.Nagyon jo.
Tothzsu szuper,hogy ilyen jol tortentek a dolgok,ugyesek voltatok.Gyonyoru Panka.
Beindult a baba eso.Van meg itt aki nembabazik?

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi: ne aggódj, vagyunk még egy páran akik nem babáznak, de hamarosan nálunk is eljön az idő:)

bingii

Tóthzsu,

ha ennyire hatékony ez az olaj akkor mindenképp veszek. :-)
Nagyon szép kislány. Nagyon hasonlít rád. De ez, hogy is volt? Gondolom nagyon gyorsan tágultál? Örülök, hogy úgy szültél ahogyan szerettél volna. A nagynénémnél volt az, hogy nem vajúdott hanem csak kitolta a gyerekeit.

Norma,

köszike. Én úgy keményedek, hogy az egész pocim megkövül. Van, hogy keményedés nélkül szúr bele alulra egy hatalmasat. Na de sebaj valahogyan majd csak lesz.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?