Sziasztok!
Na, jól leléptem tegnap...
De egy rakás dolgot főztem, itthonra, a mai rokoni találkozóra, meg hűtő- és konyhapucolás a végén... szóval elfoglaltam magam... Ennek eredményeképpen ma egy szakaszosan alvós éjszaka után... negyed 12-kor ébredtem... nem tudom, mikor volt ilyen utoljára
.
Du meg megvolt a rokonokkal az összefutás, rengeteg ember, egy csomót most láttam először, mert ausztrálok részben, meg egy jópár azoknak az itteni rokonsága, de velük se találkoztunk még... szóval mókás volt felettébb.
Masi, ne hergeld magad ezzel a streptóval!! Annak higgy, amit a dokid mond, ne idegesítsd magad ezzel a hülye internettel, komolyan!! A nővéremnek négyből négyszer volt pozitív, és soha semmi bajuk nem lett a gyerekeknek az antibiotikumtól, meg a str-tól se! És felhőtlen szülinapozást majd
!
Bogyó, örülök, hogy tetszik a Jakab, én is szeretem
. Egyébként meg csak azért vagyok jánosos, mert ott van a jó kis dokim. Meg bevallom, nekem nincsenek is túl nagy igényeim a szülőszobával, meg a kórteremmel kapcsolatban. Mindig úgy érzem, hogy szegény kórházak, meg ott dolgozók, nekik még rosszabb, hogy nap mint nap ott vannak bent, látják, hogy mi van, tudják, hogy milyen is lehetne, és mégis ilyen körülmények között kell dolgozni, gyógyítani, és semmit nem tudnak tenni ellene. És ha valaki ezek mellett még kedves és figyelmes tud maradni, akkor az már önmagában tiszteletreméltó, a gyógyuláshoz pedig bőven elég
.
Büngyi, hát igen, nem könnyű már a várakozás ezekben a hetekben, nagyon megértem
! De lassan úgyis hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy a mi esetleges türelmetlenségünk zömében csak árt a babának
. Ha pedig a Te hasad csúcsos, akkor az enyém egy fúrótorony....
Vicsok, ha átengeded magad a "fészekrakási őrületnek", hidd el, Te is fogsz pörögni, hogy magadra sem ismersz
!
Sheepy, ez igen megtisztelő a reménységednek lenni
! Igyekezni fogok betartani a sorrendet, bár tényleg erős esélyünk van egy kedélyes együttszülésre! Én nagyon csípném... mi meg abban versenyezhetnénk, hogy ki ordít hangosabban...
És a Tevébe milyen papírokat kellett vinni? Meg hogy volt pontosan?
Szülésznőm pedig a Judit lesz, jövő kedden meg is beszélem vele a részleteket, de már bejelentkeztem nála korábban, szóval tud rólam
. A szoba meg sima lesz, egyrészt szerintem tényleg van előnye, ha sok anyuka bénázik együtt, és nem kell egyedül kétségbeesni. Másrészt meg... ööö... épp elég havi hiány lesz a doki+szülésznő adagja
.
És Te hogyhogy már a jövő héten mész CTG-re??? Nekem azt mondta a... nemistudommárki, hogy azt a 36. hét betöltése után kell belőni először. Szóval a jövő hét nekem még pihenőidő... Akkor most hogy van ez?
Cuki, nyugiiiiii
! Olyan aranyos, hogy folyton vársz valami következő mérföldkövet, és mindig megígéred, hogy akkor már biztos nem fogsz izgulni
! Inkább kapcsold be a babazenéket a királymobilon
!
Gabi, Neked is csak nyugi
! Hidd el, hogy az összes ilyen dolog, ami most megoldhatatlannak tűnik el fog intéződni, meg fog oldódni, úgy hogy lehet, hogy észre sem veszed! Persze, hogy komoly szervezést igényel, de biztos, hogy senkit nem fogtok otthagyni valahol
.
Adri, szerintem most már hagyd a névválasztást a szülőszobára... ott meg majd zsarold meg a férjedet, hogy "na jó, kimehetsz, de akkor így meg így fogják hívni..."
És köldökzsinórpara se legyen, nincs az a probléma, amit ne tudnának mostanában már megoldani így szülés terén!!
Missi, sörözz be jó alaposan
! A reggeli fotókon meg max. a szemeid voltak dagik, de nem Te
!
Védőoltások.... hmmm... nem tom... némileg húzósak... meg nekem aztán beszélhet Csisztu Zseniális Zsuzsa, ő is reklámarc...
Én meg majdnem teljesen "átlőtt" füllel születtem, alig kellett vmt még döfni rajta
. De a másik oldal az normális volt
.
És Görcsölősök! Az olyan mint a keményedés, vagy ez már más??
Vicsok, Klári, Évi, és még a Pörgősök, nektek nincs listátok a tennivalókról? Én csináltam egy irgalmatlan hosszút, szinte minden fiókot külön felírtam, de így olyan jó látványosan halad. Leszámítva a vasalás címszót, amit még nem éreztem etikusnak kihúzni, amíg ott figyel a szekrényben a fél éve besumákolt két óriási terítő...
No, takarékra állok...