Új privát üzeneted érkezett!

halihó!
ez a nap olyan gyorsan eltelt! egész végig rohanás volt. tápi papír-munkahely-kocsi biztosítás, bolt..blabla..végre itthon. nagyon elfáradtam :) zöldség leves, fasírt, francia sali- ez a mai menü :) nyaminyami :):):)
kaptam ma egy sportcipőt a névnapomra! nagyon szép, és nagyon örülök neki!!
emese nagyon mocorog, feszeng, néha rendesen fáj is :) max. 5 hét és jön!!ma megint azt álmodtam, hogy megszületett, de fiú, szőke, és nem emlékeztem álmomban a szülésre...frankó mi?..hú..nagyon élethű volt..
adri 10 nap és megszülethet a picúrkátok? az klassz! :wink: :wink:
hétfőn szülőszobavizit lesz:)
elkezdett csuklani, úgyhogy leléptem, mert ülni ilyenkor nem jó. kellemes estét!!

Kép
tidi

35 hetes és 35 nap van hátra!! :):):):)

Kép
tidi

Tidi Jó sokat járkáltál ma Te is! Ejnye Lányok! Tessék pihenni!!! Most tényleg van mire fogni :wink: 5hét!! Az sem sok már :D BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Missi Ablakpucolás, köldökzsinór... Hmmm. Érdekes összefüggés.... :shock:

Cuki méretre megy a verseny vagy időre?? :D :D Méretre nem vállalom! :lol:

Sheepy Én is láttam már azt a műsort! Csak még régen... De van olyan, amikor egy baba van. Nagyon-nagyon jó!!!

Evarga Én tudom mit szeretnék, melyik nevet, dehát a férjem..... Áhhh!! :(
Vendég

Masi Nagyon szépek a szüléstörténetek.... Köszi!! :D
Vendég

Sziasztok!

Na, jól leléptem tegnap... :) De egy rakás dolgot főztem, itthonra, a mai rokoni találkozóra, meg hűtő- és konyhapucolás a végén... szóval elfoglaltam magam... Ennek eredményeképpen ma egy szakaszosan alvós éjszaka után... negyed 12-kor ébredtem... nem tudom, mikor volt ilyen utoljára :).
Du meg megvolt a rokonokkal az összefutás, rengeteg ember, egy csomót most láttam először, mert ausztrálok részben, meg egy jópár azoknak az itteni rokonsága, de velük se találkoztunk még... szóval mókás volt felettébb.

Masi, ne hergeld magad ezzel a streptóval!! Annak higgy, amit a dokid mond, ne idegesítsd magad ezzel a hülye internettel, komolyan!! A nővéremnek négyből négyszer volt pozitív, és soha semmi bajuk nem lett a gyerekeknek az antibiotikumtól, meg a str-tól se! És felhőtlen szülinapozást majd :)!

Bogyó, örülök, hogy tetszik a Jakab, én is szeretem :) :). Egyébként meg csak azért vagyok jánosos, mert ott van a jó kis dokim. Meg bevallom, nekem nincsenek is túl nagy igényeim a szülőszobával, meg a kórteremmel kapcsolatban. Mindig úgy érzem, hogy szegény kórházak, meg ott dolgozók, nekik még rosszabb, hogy nap mint nap ott vannak bent, látják, hogy mi van, tudják, hogy milyen is lehetne, és mégis ilyen körülmények között kell dolgozni, gyógyítani, és semmit nem tudnak tenni ellene. És ha valaki ezek mellett még kedves és figyelmes tud maradni, akkor az már önmagában tiszteletreméltó, a gyógyuláshoz pedig bőven elég :).

Büngyi, hát igen, nem könnyű már a várakozás ezekben a hetekben, nagyon megértem :)! De lassan úgyis hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy a mi esetleges türelmetlenségünk zömében csak árt a babának :). Ha pedig a Te hasad csúcsos, akkor az enyém egy fúrótorony....

Vicsok, ha átengeded magad a "fészekrakási őrületnek", hidd el, Te is fogsz pörögni, hogy magadra sem ismersz :wink: !

Sheepy, ez igen megtisztelő a reménységednek lenni :) :) :)! Igyekezni fogok betartani a sorrendet, bár tényleg erős esélyünk van egy kedélyes együttszülésre! Én nagyon csípném... mi meg abban versenyezhetnénk, hogy ki ordít hangosabban... :D
És a Tevébe milyen papírokat kellett vinni? Meg hogy volt pontosan?
Szülésznőm pedig a Judit lesz, jövő kedden meg is beszélem vele a részleteket, de már bejelentkeztem nála korábban, szóval tud rólam :). A szoba meg sima lesz, egyrészt szerintem tényleg van előnye, ha sok anyuka bénázik együtt, és nem kell egyedül kétségbeesni. Másrészt meg... ööö... épp elég havi hiány lesz a doki+szülésznő adagja :wink: .
És Te hogyhogy már a jövő héten mész CTG-re??? Nekem azt mondta a... nemistudommárki, hogy azt a 36. hét betöltése után kell belőni először. Szóval a jövő hét nekem még pihenőidő... Akkor most hogy van ez?

Cuki, nyugiiiiii :)! Olyan aranyos, hogy folyton vársz valami következő mérföldkövet, és mindig megígéred, hogy akkor már biztos nem fogsz izgulni :) :)! Inkább kapcsold be a babazenéket a királymobilon :)!

Gabi, Neked is csak nyugi :)! Hidd el, hogy az összes ilyen dolog, ami most megoldhatatlannak tűnik el fog intéződni, meg fog oldódni, úgy hogy lehet, hogy észre sem veszed! Persze, hogy komoly szervezést igényel, de biztos, hogy senkit nem fogtok otthagyni valahol :).

Adri, szerintem most már hagyd a névválasztást a szülőszobára... ott meg majd zsarold meg a férjedet, hogy "na jó, kimehetsz, de akkor így meg így fogják hívni..." :wink: És köldökzsinórpara se legyen, nincs az a probléma, amit ne tudnának mostanában már megoldani így szülés terén!!

Missi, sörözz be jó alaposan :)! A reggeli fotókon meg max. a szemeid voltak dagik, de nem Te :)!

Védőoltások.... hmmm... nem tom... némileg húzósak... meg nekem aztán beszélhet Csisztu Zseniális Zsuzsa, ő is reklámarc...

Én meg majdnem teljesen "átlőtt" füllel születtem, alig kellett vmt még döfni rajta :). De a másik oldal az normális volt :).

És Görcsölősök! Az olyan mint a keményedés, vagy ez már más??

Vicsok, Klári, Évi, és még a Pörgősök, nektek nincs listátok a tennivalókról? Én csináltam egy irgalmatlan hosszút, szinte minden fiókot külön felírtam, de így olyan jó látványosan halad. Leszámítva a vasalás címszót, amit még nem éreztem etikusnak kihúzni, amíg ott figyel a szekrényben a fél éve besumákolt két óriási terítő... :)

No, takarékra állok...
kalloni

Úúú... bocsánat... ritkán jövök, de akkor nagyon... :)
kalloni

Szép álmokat Lányok!

büngyike

És egy kis emlékezet frissítés, ha sikerül csatolni. A jánosos felkészítő első három anyaga, ha vkt érdekel :).

1189799491.6412.doc
1189799449.148.doc

1189799521.4202.doc
kalloni

Hali lányok!

Gondoltam még benézek!

Cuki: Pákó azért nem komoly ugye? Bár a smile aranyos mellette. Egyébként ha Liliből hirtelen fiú lenne én is kikészülnék, olyan sok minden rózsaszín! Egy darabig abban járna a gyerek az tuti! És nálunk Levente lenne!
A frankfurti egyébként isteni lett Apa 3 tányérral evett belőle egyszerre!

Sheepy: csalánteában sok a vas és víztelenít, málnatea javítja a méh izomtónusát, csipkebogyó c vitaminban gazdag és ez segíti a vas felszívódását. Ajánlottak még bele zsurlót ez csökkenti az ödémát, (lehet bele tenni, citromfüvet és bormentát, ezek közérzetjavító hatásúak)
keverék: 5 kiskanál málnalevél, 3 kiskanál csalánlevél, 1 kiskanál csipkebogyó és a többiből is egy de az nem fontos. Ebből a keverékből egy evőkanálnyit raksz egy csésze vízbe és leforrázod. Ma megkostoltam csipkebogyó miatt egész jó íze van :D

Este kaptam egy barátunktól mini csokitortát, hát ettem egy szeletet, de volt is lelkiismeretfurdalásom rendesen. Apa mindenkinek mondta, hogy előre hoztuk a szülinapom, így már mindenki előre felköszönt!
jövőhét vasárnap anyuékkal tartjuk, hát remélem még egyben leszek!

na jó éjt mindenkinek, holnap benézek, bár délelőtt bevásárlás, fodrász, ebéd és kártyaparti. remélem azért lesz egy pár szabad percem! :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

kalloni: most nézem csak milyen szorgalmasan jegyzeteltél, és még le is gépelted!!! :D

Kép
masika

Jó reggelt !

A tegnap éjszakai nemalvásnak az lett az eredménye ,hogy már 10 -kor elaludtam a tv előtt és reggel 1/2 7 -kor ki is dobott az ágy .

Hú , nagyon jó kedvem van : Apa ma 34 éves és még javában alszik, úgyhogy süthetem a meglepi sütit meg készülődhettek az ünneplésre !
Azért az idő lehetne egy kicsit jobb, nem ilyen esőreálló, mert nem szeretem ,ha a baba egész nap ki van téve a frontoknak :?

Cuki : Most már nem csak azért drukkolok,hogy egyben maradj még egy kis ideig, de azt is remélem ,hogy tényleg lány lapul odabent, mert ez a Pákó dolog szíven ütött :lol: :lol: :lol: !

Missi : Nálunk is fiút kell produkálni, habár először nagy csalódás volt Apának hogy nem kislánya lesz . Most viszont egyre jobban ráhangolta magát ,hogy egy fiú mennyivel szerencsésebb . A végén még egy egész focicsapatot szülhetek neki !
Amúgy meg teljesen mindegy .
Az a lényeg ,hogy szép ,egészséges és a Miénk !!!!!!!!!!!!!!!

Masi : Köszi ,hogy leírtad a teát !
A csipkebogyót én 2 hete iszogatom mert ilyenkor ősz elején evvel erősítem magam a nátha ellen.
"hagyományos" módon áztatni szoktam egy éjszakán át . Elvileg úgy jobban kioldódik a vitamin belőle és melegen nem szeretem , de jól hangzik ez a keverék is !!

Jó ünneplést mára és boldog előszülinapot ! :wink:

Kalloni:
Azért remélem ,hogy nem kerül sor ordító versenyre
:P , mert minden simán , szépen és csendesen fog lezajlani.
Mikor a legutolsó szülésfelkészítős előadásra mentem , a szülészet előtt a fülembe csapott egy borzalmas hang. Utána jöttem rá,hogy valaki éppen szülhetett és azért üvöltözött szegény !
A CTG -t elvileg a betöltött 36. hét után kell csinálni, de jövő héten egyeztetünk időpontot és lehet,hogy már arra a hétre esik .

Jó ,hogy feltetted a szülésfelkészítős anyagot , Köszi !!!!!!!!

Na megyek szorgoskodni, további szép napot Mindenkinek !

Kép
sheepy

Jó reggelt!

Képzeljétek a férjem reggel EGYEDÜL lement bevásárolni, és utánna reggelit kaptam az ágyba, mondván, hogy mi is ma ünnepelünk! Már tudom miért mentem hozzá!!!! :D Na jó nem csak ezért :D

Sheepy: végre én is kialudtam magam, bár tegnap egész nap fáradt voltam csak 11 után aludtam el,de ma csak 9kor kelltem!

Most meg készülődök, megyünk fodrászhoz, aztán ebédelni.

mindenkinek szép hétvégét.

Masi

Kép
masika

Szisztook!

Masika Szép napot Nektek, jó szórakozást! A férjed valóban egy tündér! :D (Engem a névnapomon egy nagy csokor virággal ébresztett az ágyban. Nem lehet ugyan megenni, de jól esett) :)

Sheepy Nektek is jó ünneplést! Csak módjával a kényeztetést!
:wink:

Mi ma bútort rakunk össze... Sosem lesz kész....... :evil:

Legyetek jók! Puszi
Vendég

Halihó!

Megjöttem.Jó borús hülye idő van,nyomott is vagyok! :? Apa dolgozik egész nap ráadásul!Hétfőn meg elutazik..! :cry: Amugy semi kül!
Mosok :) Jó program!Aztán talán nézek majd vmi filmet!

Puszi mindenkinek!És jó hétvégét!!

Evu,merre van?Már rég láttam itt.. :roll:

Missfried
Kép
missfried

Kép csak gyors helyzetjelentés!mai.na lépek ,majd jövök,van még egy kis dolgom!vigyázzatok magatokra4
geosel.klara

Most láttam a híradóban!Szörnyű :? :?
"Meghalt egy csecsemő, otthonszülés közben: beszorult a szülőcsatornába, a mentők szerint. Egyelőre nem világos, hogy a szülés idején volt-e orvos vagy szülésznő a lakásban. A baba négy kilós volt. Az otthonszülés a mentők szerint kockázatos, szigorú feltételekhez kellene kötni, például nőgyógyászati igazoláshoz. A tervek szerint 2008-ra lesz törvény arról, hogy milyen feltételekkel lehet otthon szülni.

A gyerek négy kilós volt, a mentők azt mondják a válla a szülőcsatornába szorulhatott. A rohamkocsi két perc alatt ért oda, de már késő volt. Az anyát, azt mondják, azért tudták megmenteni, mert a kórház csak néhány sarokra van a lakástól. Győrfi Pál azt mondja, az otthonszülés kockázatos, ezért szabályozni kellene. Például az anyának igazolni kellene, hogy rendszeresen járt szülész-nőgyógyászhoz és biztosítani kellene a kórházi hátteret is. Évente 300 nő dönt úgy, hogy otthon szüli meg a gyerekét, 2008-tól várhatóan törvény szabályozza majd."

Meg itt a video link:[url]Meghalt egy csecsemő, otthonszülés közben: beszorult a szülőcsatornába, a mentők szerint. Egyelőre nem világos, hogy a szülés idején volt-e orvos vagy szülésznő a lakásban. A baba négy kilós volt. Az otthonszülés a mentők szerint kockázatos, szigorú feltételekhez kellene kötni, például nőgyógyászati igazoláshoz. A tervek szerint 2008-ra lesz törvény arról, hogy milyen feltételekkel lehet otthon szülni.

A gyerek négy kilós volt, a mentők azt mondják a válla a szülőcsatornába szorulhatott. A rohamkocsi két perc alatt ért oda, de már késő volt. Az anyát, azt mondják, azért tudták megmenteni, mert a kórház csak néhány sarokra van a lakástól. Győrfi Pál azt mondja, az otthonszülés kockázatos, ezért szabályozni kellene. Például az anyának igazolni kellene, hogy rendszeresen járt szülész-nőgyógyászhoz és biztosítani kellene a kórházi hátteret is. Évente 300 nő dönt úgy, hogy otthon szüli meg a gyerekét, 2008-tól várhatóan törvény szabályozza majd.[/url]

Missfried
Kép
missfried

Na ezt jól bemásoltam,bocs van ami többször van meg.. :?

Itt a link na:http://tv2.hu/2007-09-15/Meghalt_egy_csecsemo_otthonszules_kozben_-_VIDEO/

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Megjöttem kifulladva... Hallottam én is a hírt :( éppen jókor, amikor erről döntenének...

Ma nagyon sok dolgom volt, nem is untatlak vele Benneteket. Remélem mindenki jól van.

Masikának boldog előrehozott szülinapot

Klári! Szép a pocid :) 34 hetes vagy, gratula!

Kalloni! Köszi a dokumentumokat, átolvasom :)

Sheepy! Én a CTG-n hallottam, ahogy vajúdik valaki :shock: Vagyis már szült is, mert később felsírt a baba :) 3400 grammos volt és 57 centi :)
Nem csoda, hogy kihallatszott a mama hangja. Pedig igyekezett visszafojtani a hangját ;)

Na, megyek lefekszem, nagyon fáradt vagyok, szép álmokat!

Ja, holnap és holnapután Szegeden leszünk 8) Alig várom!

büngyike

sziasztok!
masi előre is boldog szülinapot!
mai nap is szuperul eltelt, most értünk haza tescoból, kajadömping :):)
holnap ünnepelünk mi is, tejszínes-fokhagymás csirkecombot sütünk, meg ha minden igaz lesz palacsinta is :):)tesómék, anyuék jönnek vacsira :)
jövőhéten szerdán vagy csütörtökön tali a leendő gyermekorvossal!!
hétfő rohanás lesz megint!
ja a babaruhák másik felét még mindig nem tudtam kivasalni :( mire időm lenne, el vagyok fáradva :oops: :oops: , de ami késik az nem múlik.
este nagyon sokat fájt a hasam. nekem javarészt mintha mensis görcsök lennének olyan. keményedést ritkán érzek, márha az az :shock: olyan,mintha a pici neki feszülne és tolná magát a hasfalamhoz:)
büngyi: jó utat!
sheepy: hogy sikerült a meglepi süti?
védőoltás: majd amit a háziorvos javasol, a rotásat sokan ellenzik.
szép estét, jó pihenést!

Kép
tidi

Sziasztok!

Folyik a magzatvizem!!!

Fájások csak enyhén. Kicsit izgulok, lassan bemegyünk Szegedre.

Majd SMS -ezek, ha van valami.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gerika: Nagyon-nagyon szorítunk, drukkok mennek ezerrel! Híreket várjuk!
Szióka!
Vendég

Sziasztok!

Adri: Hú, akkor most már lassan tényleg nevezőre kellene jutnotok a névvel kapcsolatban! Vagy már esetleg meg is van? :lol:
Bútor összerakva? :lol: A köldökzsinórral meg biztos nem lesz gond!

Masi: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Büngyi: Jó utat nektek és érezzétek "nálunk" nagyon jól magatokat! :lol:

Tidi: Jól hangzik a holnapi menü! Mit ünnepeltek?

Szépek a pocakok!

Velünk semmi érdekes nincs, majd a jövő héten megyek orvoshoz. A hasam sokat keményedik meg néha menstruáció szerű görcsök vannak (ezzel, ahogy látom nem vagyok egyedül :lol: )
Ja! Begyulladt a fogam, mert mikor, ha nem most! :( Úgyhogy szegény gyermek megkapta élete második fájdalomcsillapító adagját! :lol:

További kellemes hétvégét mindenkinek!
Hellóka!
Vendég

Sziasztok!

Erika! Nagyon szorítok!!!!!!! Várjuk majd a babahírt! Hétfőn meg Ariel, nagyon izgi!!!!!

Cuki
Engem is paráztattak ezzel a köldökzsinórral, de a doki megnyugtatott, hogy semmi elővigyázatosságot nem kell emiatt tenni. Én úgy vagyok vele, hogy szülés alatt úgyis figyelik majd a babát és ha gáz van, örömest adom át magam a gyors császárnak!

Ma voltam jógán és utána 3,5 órás szülőpoziciós foglalkozás volt, nagyon hasznosnak találtam, remélem kamatoztatni tudom a jógás gyakorlatok valamelyikét majd!
Jövő héttől én is elkezdem a málnalevélteaivást és a gátmasszást (+intimtornát ismét), mivel már lassan betöltöm a 34. hetet és picit le vagyok maradva......

Üdv mindenkinek, de megyek és bedőlök az ágyba én is és reggelre remélem, hogy babás hírre ébredhetünk!!!!!!

Évi

> Kép
evarga

Lányok!

Most kjött az SMS, megvan az első babánk!!!!!!!!!

Erika férje üzent, rögtön fel is kelltem, hogy feltegyem az infót!!

Tamás hajnali 2:53 perckor született 3420gr és 51cm!!!

GRATULÁLOK és nagyon jó egészséget kívánok nekik!!
És persze majd várjuk a Képeket!!!

HŰŰŰŰ! Nem tudom, hogy lesz ebből nálam már alvás!!!!

Kép
masika

TE JÓ ÉG!SÍRÁSSAL KEZDEM AREGGELT,DE EZEK ÖRÖMKÖNNYEK!!!!

GERIKA:GRATULA A KIS TOMIHOZ!!!!!JÓ EGÉSZSÉGET,TEJCIT,SOK-SOK BOLDOGSÁGOT!!!!! Kép
geosel.klara

HÁÁÁÁT!NEM TUDOK MIT CSINÁLNI,CSAK ÜLÖK ÉS VIGYORGOK,TISZTA HÜLYE VAGYOK!NNYIRA ÖRÜLÖK ERIKÁÉKNAK!!!!!

AKKOR MOST JÖHET AZ A ZENE,HOGY:APA KEZDŐDIK!!!!!

ERIKA:TÉNYLEG MAJD VÁRJUK A KÉPEKET!!!ADDIG IS PUSZA Kép
geosel.klara

NA ÖRÖMÖMBEN MEGCSINÁLTAM AZ ELSŐ MÁLNALEVÉL TEÁMAT ,AZT KORTYOLGATOM,NEM IS OLYAN VÉSZES :lol:
geosel.klara

Sziasztok !

Ezek a hormonok.... mióta elolvastam a hírt rámtört a sírás !!!!!
Nem is írok többet , csak annyit , hogy

Gratulálok Erika , minden jót és szépet kívánok a boldog családnak !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Hú de szuper!!!! Erika GRATULÁLOK, jó egészséget és sok tejcit kívánok Nektek!!!!

Nahát olyan izgatott lettem a hírtől!

SZiasztok, Csilla
csim

ÚGY LÁTOM,MINDENKINEK SÍRÓS LESZ A REGGELE!!!!!DE EZ TÖK JÓ!!!! Kép
geosel.klara

Erika
Óriási gratula !!!!!!!!!!!!!!Sok tejcit,nyugodt ,boldog perceket kívánok :-)
Kép
Vendég

Erika: Nagy-nagy gratula! Sol boldogságot, tejecskét, jó egészséget kívánok nektek! És rengeteg örömet is! :lol: Ja! Remélem nem haragszol, de megírom a szegedi topicba (utólagos engedelmeddel), már ott is várják a híreket!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Látom érdemes volt felkellnem éjszaka a jóhírrel!!!
Olyan izgatott lettem, hogy amúgy sem tudtam aludni még vagy egy órát és megbeszéltem Lilicsekkel, hogy most már Ő is kibújhatna lassan! :D
Küldtem még éjszaka egy sms-t Erika férjének, amiben mindenki nevében gratuláltam!!!!

Szülinap jól telt, elmentünk ebédelni (fincsi hideg libamáj volt az előétel, és lazac salival a főétel), majd cukiba, de ott már csak 2 gombi fagyi ment le. Aztán kártyáztunk, egy kis póker egy kis Uno parti volt. 11 után értünk haza! Jól el is fáradtam!

Most meg megyünk a nyomtatóért meg vásárolni. majd délután még jövök!

Kép
masika

Én is szeretnék gratulálni az első kis babyhez Gerikának!!!!:)

Jajj ez annyira jó!!Istenem...

Missfried
Kép
missfried

MASI:AZÉRT A CSOMAGODAT VIDD MAGADDAL ILYEN BEVÁSÁRLÁSOKRA,NEHONY MEGLEPETÉS LEGYEN ÚTKÖZBEN,HISZEN MÁR TE IS AKTUÁLIS VAGY!!! :lol:

MA SEM FŐZŐK,MEGYÜNK HALÁSZLÉEBÉDRE ANYUÉKHOZ(BOGRÁCSOS),IMÁDOM,KICSIT ÉN IS CSOMALGOLGATTAM A KÓRHÁZI PAKKOMAT,DE MÉG EGY-KÉT DOLOG HIÁNYOS,NA MAJD JÖVŐ HÉTEN BESZERZEM MÉG 8)
geosel.klara

Kép

Missfried
Kép
missfried

MISSI:DIREKT CSINÁLOD??????? :lol: MOST MEGINT BŐGÖK!!!!!EZEK AHÜLYE HORMONOK!!!! :oops: Kép
geosel.klara

Naaahhhhááát!

Gondoltam bejövök, és megnézem esetleg írt-e valaki, mert ilyenkor semmi nem szokott itt mozgolódni és tessék!!! GERIKA GRATULÁLOOOK!!!!

Engem a hideg kirázott, hogy olvastam a nagy hírt!!! Hihetetlen! Tényleg meg fognak születni ezek a babák!!! Nagyon jóóóó!!!
Megyek babaruhát mosni!! :D :D :D :D :D :D :D :D HUUURRRÁÁ!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Gratula a topik első bébiéhez!!

Masi én egy nappal vagyok előtted, figyeld csak az aláírásban a feliratot... :wink:

Tehát cucc nélkül ne menj sehova, ahonnan 10 perc alatt nem érsz haza... (én mondjuk csak a minimál pakkot húrcolom) nekem a védőnő mondta...

Jutta

KépKép
jutta

Jaj Lányok! Én is bőgök!!!

Erika: Nagyon ügyes voltál!!!! Tiszta szívemből gratulálok Nektek!!! Nagyon jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Erika!
Szívből gratulálok Nektek! Ez gyorsan ment!Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok az egész családodnak! És milyen okos baba, megvárta, míg beköltöztök és már jött is!

Cuki
Persze, megértem, hogy aggódsz, csak azt akartam írni, hogy próbálj ne erre gondolni!!! Minden rendben lesz!

Tegnap én is olyan extázisba kerültem Erika hírétől, hogy még az időérzékem is elment, Ariel nem most hétfőn, csak egy hét múlva megy a kórházba, addig még bármi lehet!

A jógaórán is mindig beolvassák a babahíreket, ott is potyogtak a bébik az utóbbi két hétben!

Annyira örölük, hogy ilyen szép vasárnapi hírt kaptunk!

Évi

> Kép
evarga

Erika!

Szívből gratulálok Tamás érkezéséhez, szép, hosszú, boldog és tartalmas életet kívánok Neki, Neked gyors felépülést és sok tejcsit!

Ariel

Kép
ariel

Cuki Az én babámnak is a nyakára van tekeredve... Szóval együttérzek! Én is meg vagyok ijedve! De ne aggódj, tényleg csak a szülésnél csinálhat galibát, akkor meg jó kezekben leszel úgyis! :wink:
Vendég

Klára, nem direkt :wink: :D !

Missfried
Kép
missfried

Drága Erika és Tamás! Sok egészséget kívánok
és Isten hozott!

Hihetetlenül örülök, hogy így beindultunk mi is :)

Lányok! Mi itthon maradtunk :( Nem tudtunk elmenni, olyan elkeseredett vagyok.

Legyen szép napotok!

büngyike

Én pirossal akartam írni :shock:

büngyike

GRATULÁLOK ERIKA !!! Jó egészséget!! :):):):)):):):):)
szupi!!!!

Kép
tidi

Na apa elutazik éjjel... :cry: :cry: 6 nap egyedüllét következik! :shock: :?

Missfried
Kép
missfried

Hmm..én valahol majd a végén kullogok bizos az érkező babyk terén.. :roll: :)

Missfried
Kép
missfried

Missi! Ne aggódj, én is így érzem, hogy nagyon messze van a cél...
Az egyedüllétedet sajnálom, de majd Samuval elszórakoztatjátok egymást ;)

Cuki, Adri! A barátnőm kisfiának is a nyakán volt a köldökzsinór, a doki nem aggódott, így ő sem és minden oké lett!
Mikor megszületett a 4200 grammos "csöppség" még akkor is ott volt rajta!

Masi! Örülök, hogy jól telt a születésnap :)

Na, én megfőztem a csicseriborsót, előtte zöldség leves volt. Pomelot vacsorázok majd. De még egy kis édesség is lecsúszna így kora délután
:roll:

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?