Szia Csajok!
Jó rég jártam felétek... olyan felfordulás volt itt a hétvégén, hogy elmondani sem tudom... 9 pasi szakadt a nyakamba meg a három lurkó.... hát nem unatkoztam, annyi szent! Tegnap csak három fiú volt meg a gyerkőcök, de nem volt sokkal könnyebb a dolgom, szóval ezért nem jelentkeztem... de elolvastalak benneteket este.... csak már írni nem volt erőm...
Diego: gyönyörűek a srácok! De mondjuk Ti is nagyon helyes emberek vagytok, szép embereknek csakis szép babáik lehetnek! De jó hogy ilyen szép babaszobát csináltál az ifjoncok érkezése alkalmából.
Anno emlékszem a párom csak az 5 heti mosatlant és a portól "ragyogó" babaszobát bírta elém varázsolni, mikor a lányommal hazamentünk (persze hálóingben, mert a ruhámat is elfelejtette behozni... ), szóval remek férj és csodálatos apa vagy!!!! Sabine biztos nagyon meg lesz hatódva.... ja, és tudom mit? Tégy egy-egy csokor szép virágot a kiságyba... az anno nekem annyira jólesett, mikor a fiammal hazamentünk, és egy nagy csokor virág várt a kiságyban....
Persze aztán már a bébi feküdt benne, a virág a vázába... de naggggyon elérzékenyültem!
Olvasom, hogy a szopival gondok adódtak! Figyu én csak javasolni tudok egy nagyon okis kis készüléket, ami nekem a lányommal megoldotta a szopi-problémát.....
A neve SUPPLEMENTAL NURSING SYSTEM. A MEDELA gyártja és így néz ki:
Így kell használni.... gyakorlatilag a szilikon csövecskéket ráragasztja anya a cicijére és amikor a mellet bekapja a bébi, akkor a kis csövecskét is... ezzel szopival kapja a tápot és nem szokik le a ciciről, sőt a tejtermelést is serkenti... nekem a lányom tápot kapott,mert 2,5 kg volt és nem gyarapodott rendesen és így adtam neki... két hónap múlva elég volt csak az anyatej!!!!
Az SNS(Supplemental Nursing System) a babák mellen történő, pótlással (anyatej vagy más táplálék) való ellátására szolgál.
Előnyösen befolyásolhatja a szoptatási szokások kialakulását.
Az SNS arra készült, hogy elősegítse az anyatej termelődését azáltal, hogy megadja a babának a kellő motivációt a helyes szopáshoz.
Táplálhatja gyermekét anyatejjel (előzetesen lefejve) és pótlással egyaránt.
A folyadék állagának megfelelően különböző átmérőjű csöveket használhat.
Az SNS három különböző méretű csővel kerül szállításra. Azt ajánljuk, hogy első alkalommal a közepes átmérőjűt használja.
Az SNS a következő esetekben használható:
- Adoptált gyermek
- Ajak és/vagy szájpadhasadék
- Lassan gyarapodó súlyú baba
- Koraszülöttek
- Szoptatás újrakezdése