Új privát üzeneted érkezett!

Merszi!

Örülj neki!Szerencsés vagy hogy jól viseled!Mondjuk nekem már az 5.héten megnőttek a cicik....apcimmal csak ámultunk,leginkább ő :lol: :lol: De ez pont egy olyan h fájhat a menszi miatt is!
Ha meg ugye nem jött össze,akkor befekszem 1 napra az átjárhatósági miatt,remélem h még 5én beleférek az időbe,mert akkor apcim már szabin lesz....

annus11

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

annus11

Nagyon szépek lettetek Annus! Tetszik ez a zöld-rárga összeállítás! tényleg már csak a bébi hiányzik belőle!!!
Nálunk is a gyerekszobát "kikéne" festeni. Én banánzöldre gondoltam, a fiam kékre+ akváriumot kért a falra halakkal dekorációnak, de a tiétek kicsit elgondolkodtatott...most sárga a fal, világító napocskákkal és holdakkal.Az idő viszont már nyomot hagyott rajta, vagyis a fiam... :lol:
merszi

Merszi!
Köszi!
Hát igen,pont ezt beszéltük hogy a zöld az sötétebb és talán kevésbé látszik meg rajta a maszat.Ennek a hivatalos neve:lime,mármint a színnek.Amúgy én is kéket akartam először.
Sajna a képen nem látszik a legjobban az árnyalat...de ma még lefotózom a bútorokkal,hátha majd úgy látszik jobban.
Én rögtön mondtam h átkölötzök,annyira üde lett!És növeli a teret is!!!Ebben a pici szobában az kell!!!

annus11

Szia Mindenkinek!
Zsibima,Annus és mindenkinek köszi a válaszokat! Már nem görcsölök,tegnap a munkahelyemen összefutottam a dokival,aki műtött (kitisztított).Rákérdezett,hogy vagyok,mondtam neki,hogy volt kis görcs kis darabkás...azt mondta így a jó és még lehet,hogy lesz is! Szóval kicsit megnyugodtam.Várom,hogy 25.-e legyen,akkor jön meg szabiról a saját dokim,aki még semmit sem tud! Lesz mit mesélnem neki!
Annus:szép a szobátok,nemis tűnik világos szinekkel kicsinek!
misszike

Sziasztok csajok! csatlakozom közétek!
babácska08

Szia babácska! Mesélsz magadról?
merszi

Annus!
Ma mutattam a fiamnak a szobátok színét, és nagyon tetszett neki! Azt mondta lehet ilyen a szobája, de a sárga részbe neki halacskák kellenek!!!
Szóval lezsűrizte a fiam!!! :lol:
merszi

Sziasztok

Babácska
Én asszem sejtem ki vagy! :lol:

Misszike
Neked írtam a másikba.
Vendég

Merszi!

:lol: :lol: Hát igen,nálunk a halak a nappaliban úszkálnak az akváriumban :lol: Amúgy láttam halas bordűrt is,csak az kék sárga volt,és nem ment volna a zöldhöz!Mondjuk a kék-sárga is jó lenne...

Ja igen,szia Babácska :lol:

annus11

Annus
Akkor jól sejtem?
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek, mert melóban!

Annus-én is remélem, hogy azért érzékeny a melled, mert készülőben van már valaki! :wink:
De a mellnövő versenyt szerintem én nyerem, mert nekem már azelőtt elkezd keményedni, mielőtt tudnám, hogy terhes vagyok!
:lol: NAGYON SZÉP A BABASZOBA!!! Ez a szín jó fiúnak és lánynak is, szuperül fogja magát érezni magát benne majd a babótok!

Babácska-mesélj!
:lol:

Merszi-szóval a fiadnak végülis tök mindegy milyen a szoba, csak halacskák is legyenek! :lol: :lol: :lol:

Misszike-örülök, hogy nincs baj!!!
Vendég

Csajok! itt nagyon szar az idő! tök borus! NÁlatok is?

én ma vagyok a 24. napon, 22. nap óta pirosat pecsételek. pé valszeg a 17. napon volt. :roll: nem tudom mi lehet velem a gond. remélem ilyen hamar nem akar megjönni :shock:
babácska08

A kismamáknak meg gratulálok! Nagyon drukkolok hogy végig minden rendben legyen! :wink: Akinek még nem jött össze, annak meg velem együtt babásodást kivánok :wink:
babácska08

Még szép h együtt babásodunk!!!!

Zsibi!
Nem hiszem h ez annak a jele.....Viszont kezdek rájönni h feleslegesen dobtam ki fogigátlóra a pénzt éveken át :lol: Hiszen nélküle se jön a baba :wink: :lol: :lol:

annus11

hali!
még egyben vgyunk, ma voltam dokinál, rámtette a ctg-t, de a babó nem volt túlaktív, a méhösszehúzódások sem voltak kiemelkedőek,nem is nagyon éreztem semmilyen görcsölést közben. A méhszáj nem nyílt tovább, úgyhogy most nyugizunk. szerdán megint ctg a szülésznővel, aztán hetente lesz ezentúl ctg.
nem akarok beeleőzni senkit (kimma), örülnék, ha mégbent maradna alurkó, hogy erősödjön,habár elvileg már most is kijöhetne mert a 37. hétben vagyunk és minden értéke jó, kb. 2500 g.
szóval én nem siettetem, csak hát kicsit megijedtem a hétvégén, hogy apa nem volt itthon és én nem szívesen vonultam volna be szülni egyedül.
de most már megnyugodtam és csak várok, meg mosok és vasalok :)
lei

Annus - nagyon szep lett a szoba, nagyon tetszenek a szinek is. :lol: Hozzatok kepest jol le vagyunk maradva. Nalunk a leendo babaszoba meg mindig a dolgozoszoba es ugye atalakitasra var. :roll: Talan majd szeptemberben hozzakezdek es csinalok vele valamit... Itt mindenki ilyen kreativ - nagyon inspiralo! :wink:

Merszi - a halas/vizes motivumot en is szeretem, kulonosen a delfiniket (jo, jo tudom a delfin nem hal... :wink: ) En is szeretnek akvariumot, mint Annus, de meg nem talaltak ki, hogy hova tennenk.

Misszike - orulok, hogy nincs gond!

Babacska - Welcome (back)! :lol: Jo hallani rolad. Nem lehet, hogy a pecseteles a beagyazodastol van? Volt mar ilyen maskor is?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

nem talaltak ki = nem talaltuk ki

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Lei - orulok, hogy jol vagy es meg a babo is ugy dontott marad egy kicsit. Tudja, hogy hol jo neki! :lol: Remelem a parod nem tervez tobb ilyen hetveget az elkovetkezo 4 hetben (na meg utana :wink: ), mert innen mar tenyleg 'keszultsegi allapot' van. 8)

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Húúú, de sokat írtatok rövid idő alatt!

Akvárium: Igazi van a hálószobánkba, elalvás előtt szoktam nézegetni a halacskákat. Ott aztán van szaporulat, nem győzöm kiszedni a kis halakat. :lol:
Annak idején a fiam háziállatot akart, így lett akvárium. Nem piszkít, nem hangos, gondozni azt kell, de a halakra legalább nem allergizálunk! A csemetémnek viszont a falra kell! Megpróbálom majd megfesteni... :wink:

Babácska! reméljük tényleg a beágyazódástól csöpögsz.

Lei! Kitartás!
merszi

Zsibima: köszike!
Alziza: húzok a másik topicba olvasni!
Hajnski:köszike!!!
misszike

Köszönöm a tanácsokat!

Sajnálom, hogy nem találtam elöbb rátok.
Nekem most tellik le a bűvös 3 hónapom, s nem tudom mit tegyek a hormonvizsgálattal kapcsolatban. Bár eddig lett volna elég időm rá, hogy utána járjak, úgy érzem, most már minden egyes elfecsérelt hónapért kár lenne. Így hát lelkiismeretfurdalással, és hormonvizsgálat nélkül vágunk bele.
Pontosabban 6 napja hőmérőzök és csináltattam egy TORCH tesztet is... szeretném hinni, hogy ennyi elég... legalább is jó lenne.
Mondjuk ha nem jönne össze elsőre, s már lesz egy használható hőmérős görbém, akkor biztos utánajárok a hormonvizsgálatnak is.

Egyébként Annus nagyon szép lesz a kicsi szobája!
Mi még nem mertük kipakolni. Egyelőre lomtár.
...nagyon tetszik ez a hozzáállás! :D

Üdv, Iszruk
iszruk

Annus, nekem is nagyon tetszik a szoba. Én annyit variálok rajta, de tegnap este megálmodtam, hogy vegyük fickósra a figurát és legyen kék-fehér a babaszoba, ha már egyszer kispasink lesz. De csak szolid halvány kék, mert bár 12m2es a szoba, nem szeretném, ha kicsinek tűnne. Amolyan matrózos (vagyis csíkos), kishajós, kisegeres lesz. :wink:
Már beadagoltam apának is - mivel ő lesz a kivitelező / részben.
Sógorom augusztusban megcsinálja a huzatot a kanapéra, az fehér lesz - és mivel könnyen mosható, nem is aggódok emiatt. A kiságyat majd az IKEA-ból beszerezzük, az meg kék. A többi bútor már adott - tölgy színű, de azért remélem az összhang meglesz.

Lei: örülök, hogy a kis tökös még bent marad egy kicsikét. Kitartást és várjuk a híreket. Csütörtökre frontot mondanak. Ki tudja...

Babácska: helló itt.

Iszruk: az nem jó, ha lelkiismeret furdalásod van. Én a türelmi időszakban többször összeomlottam, kifakadtam és a páromtól vártam a megoldást, hogy most hogyan tovább.. Miután aztán voltam pár dokinál, azt mondtam, most nem akarom túlgörcsölni ezt és amit meg tudok, megteszem, a saját kereteimen belül. Egyszóval nekem sem csináltak hormonvizsgálatot (itt vidéken még zárkózottabbak ezen a téren a dokik, mint Pesten) - csak sima vérvételem volt és pajzsmirigy vizsgálat, amit a háziorvosnál kikönyörögtem, de azzal minden rendben volt. Kivártuk a 3 hónapot, ittam a peteérést segítő teákat (A peteérésem elég durvára is sikeredett, még sosem éreztem ennyire nyilvánvalóan - Na tessék, akkor én meg ettől lettem terhes?), aztán belevágtunk és nekünk az első hónapban össze is jött a baba.
Az első trimeszterben Duphastont kellett szednem és Rutascorbint a pecsételések/ barnázások miatt, mert sajna ez is bejátszott. De mindent összevetve mi piszkosul szerencsések vagyunk, hogy ilyen - mondhatom - könnyen (bár korántsem volt olyan könnyű), és a kezdeti nehézségek ellenére most már zökkenőmentesen haladunk.
De ezt tényleg embere válogatja és ha teheted, azért menj el hormonvizsgálatra. Alzizáék tudnak telszámokat, neveket, akikhez érdemes menni. Te pesti vagy egyébként?

Kép
wruska

Annus

nagyon vagány a szoba! A baba most már biztos jönni fog, mert egy ilyen szobát nem hagyna ki :wink:

Lei

De jó neked! Biztos klassz lehet már babaruhákat mosni és vasalni! :wink: Picuri meg jön nemsokára! :wink:

Merszi, Hajni

már egy páran ugyan arra gondoltak mint ti, vagyis a beágyazásra, nem tudom hogy miért csak nekem nem ez jut eszembe :roll: most sötétbarnázom :x nem tudom, lehet holnap meg fog jönni. Igen volt már ilyen, de menszi előtt, vagyis a 29. naptól, és a 31-en jön meg mindig mostanában. De még ma csak a 24. napon vagyok :shock: :shock: :shock: szóval ha ez az ami szokott lenni, akkor holnap meg kell jönnie :evil: Még a hőmet se tudom megmérni, mert eltört a lázmérőm :twisted:
babácska08

Babácska- Beágyazódás lesz az tuti!!! :lol:
(örülök, hogy jöttél hozzzánk)

Iszruk-én nem bántam meg, hogy elmentem hormonvizsgálatra, most már legalább tudom, hogy azzal nincs baj...mással van biztos, még nem tudom :cry: . Pedig az én drága "kicsi" lányom annó egyetlen egy szexből jött össze! :D Most még ketteske várat magára...
De ez a te döntésed, gondold át! :wink:

Wruska-pontosan melyik tea is az amelyiktől "terhes lettél"? :lol: :lol: :lol: Kérem a receptet!!! :lol:
Na a viccet félretéve én is innék már valami teát, ha a viagrás teával nem jutunk előrébb! :lol:
Ma voltunk egyébként a boltban, ahol a Jani vette a teát, aztán mondtam az eladó csajnak, hogy mit néz ki az én drágámból, nem vagyunk mi arra rászorulva (még) :lol: Majd 30 év múlva! :wink:

Merszi-nekünk is van akvárium évek óta, de még nem volt szaporulat! :cry: Pedig már tenyérnyi halaink vannak!
De szépek...úgy szerettem volna a konyhába pultnak is akváriumot! (csak k...drága lett volna szerintem, és az építkezésnél nem volt rá lóvá, úgyhogy üvegtégla lett belőle)

Hú lányok most mondják a tv-ben, hogy tragédia történt egy körhinta leszakadt, több életveszélyes sérült van...
Jajj pedig megint készültem a vidám parkba, na ezután még jobban fogok parázni!!! :roll:
Vendég

Zsibi: én a lányok által ajánlott cickafark - palástfű tea kombinációt használtam. Másfél hónapig ittam, azért csak addig, mert akkor volt az a bizonyos peteérés és utána már nem folytattam, mert nem tudtam, hogy most mi van..mármint hogy most akkor váltanom kell e az egyikről a másikra, vagy a napok száma szerint menjek tovább az elsővel, ááá túlparáztam. Utólag talán a beágyazódáshoz hasznos lett volna, ha "befejezem" azt a hónapot is, tök mindegy, hogy hogyan.

De úgy látszik, nálunk a lényeg a jó peteérés volt, meg apci (aki vitaminokkal fel volt turbózva szintén, hogy egészségesek legyenek a kiskatonák) és most Olivér itt rugdossa a pocimat :lol:

Kép
wruska

Ja konkrétan:
A cickafark-palástfű teák a havi ciklus rendszerességében nyújtanak segítséget. Napi 2-3 csésze fogyasztása javasolt, főképp vetélés után, egy újabb vetélés elkerülése végett. Egyébként sok változókori gyógyszerben is benne vannak ezek a hatóanyagok - úgyhogy a hormonháztartásra biztosan jó hatással vannak.

Fogyasztása:
Peteérésig cickafarkfű tea, peteérés után a ciklus első napjáig palástfű tea. Napi három bögre.

A gyógyszertárban vagy a gyógynövény boltokban lehet kapni, nekem ízlett, mézzel ízesítettem. A lényeg, hogy nem szabad sokáig áztatni, inkább csak forrázd, mert akkor megkeseredik a tea.

Lei, te is ezt ittad, nem? Én tőled kaptam a "receptet" anno..

Kép
wruska

Wruska-na jó ez azért nagyon jó "ajánlólevél", hogy már 21. hétben vagy és Olivér izgágáskodik a pocidban! :lol:
Na lehet én is nézek majd valami teát!
De előbb elrángatom a Janit dokihoz most már tényleg!

TÖBBIEK???
Ti is szedtetek-ittatok teákat???
Vendég

Iszruk - ne legyen lelkiismeret furdalasod. Ha esetleg ki akarod vizsgaltatni magad attol meg lehet probalkozni. Legtobb ismerosomnel, akik hasonlokon mentek at nem volt semmi gond a kovetkezo babanal. Persze vannak kivetelek - sajnos en is ide tartozom, de szerintem ez a ritkabb.

Zsibima - en semmit nem szedtem a folsavon kivul. Kicsit tobbet odafigyeltem, hogy mozogjak eleget (joga stb.) es egyek eleg vitminos, rostos kajat pl. gyumi, teljes orlesu kenyer ilyesmi. Ja es meg egy tanacs - nalunk a dokineni azt is tanacsolta, hogy tulzasba se vigyuk az egyuttleteket, mert ugye ha egy hadsereget minden nap csataba kuldenek, akkor gond lesz az utanpotlassal... :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Na de sokat írtatok...

Iszruk!
A hormonok nálam is rendben voltak,viszont a 42 napos ciklusom nem normális,arra clostyt kaptam,most már csak 35 napos.Amúgy nem ülök tétlenül,próbáljuk szépen lassan kideríteni h mi lehet a baj...Ha most nem jött össze,akkor nálam már a petevezeték átjárhatósági lesz!

Zsibi!
Én is iszok teát,sőt!Van egy új termékenységi teakeverék is,ha gondolod bemásolom a receptet!Amúgy öcsém 10 m-re állt a körhintától ami lezuhant...épp koncert lett volna ugye,de az elmaradt.Azt mondta nagyon durva volt,és h többet fel nem ül ilyenre....

Wruska!
Tuti jó lesz a kék-fehér!!!Ha kész,akkor hozz róla képet!!!!

annus11

zsibi!

Én speckó nem ittam semmit, tudod csak fejenálltam... :lol:
Valahogy már nem úgy rajongok a teákért mint régen! Pedig egészségmániás voltam... De próbáld csak ki bátran!

Mint korábban írtam a műtét után 3 havi elevitet vettem be, de szükségem is volt rá mert a rengeteg vérveszteség tönkrevágta a vérképem. Vért nem kaptam, lebeszéltek róla a dokik, hogy kéne ugyan de jobb ha kihagyom ebben a világban...helyette kellett vitaminoznom. Meg is lett az eredménye +kg-ok. Bár kövér nem lettem... :lol: Meg is kérdezte a védőnőm ma, hogy van e étvágyam mert 1dkg-ot fogytam... :lol: Hááát ami azt illeti az van! De még korai lenne híznom, majd később.
szóval a korábbi vitaminkúra eredményes volt mert a vérképen totál jó lett!
merszi

Felírtam a teák neveit, hátha nekem is bejönnek!

Wruska:Igen, pesti vagyok.

Ha tényleg tudna valaki olyan dokit ajánlani, aki lelkiismeretesen foglalkozik az ilyesfajta dolgokkal, azt megköszönném!

Üdv, Iszkru
iszruk

Sziasztok

Iszruk

Azért vagyok én a hormonmumus,mert én piszkáltam fel a lányokat a hormonvizsgálatra a saját példámból kiindulva.
Voltak akiket erdményesen "piszkáltam"
talán nem titok,h köztük volt Vera (ő már anyuka azóta :lol: ,Zsibima,Annus és még mások is.)
Nekik dokit is ajánlottam és ha jól tudom hozzá járnak azóta is.

Amiét engem zavar ez az egész hormon dolog:
Nálunk Zalán jött össze zűrösen.Közel 3 év és 3 vetélés után.
Olyan kórházba jártam ahol meddőséggel is foglalkoznak mégsem jutot eszébe senkinek,h hormonszintet nézzen. :evil: Mondván van már két gyerekem!

Szerencsére egy jó ismerősöm ajánlotta azt a professzort akihez azóta is járok és hálás vagyok neki nagyon.Ő az aki kidolgozta ezt a clostys módszert kb 30 éve.
Őt nagyon bosszantja,h kevés kórházban alkalmazzák ezt a módszert ami tök egyszerű,és ahol mégis ott nem jól.

Az én problémám az volt,h alacsony volt a progi szintem,így a petesejt megtermékenyült ugyan,de beágyazódni már nem tudott rendesen.

Mi valószínűleg szeretnénk majd 4. babát is.
Én nem vágnék bele hormonvizsgálat nélkül.

bocsi aki már unja a sztorit.
Vendég

Kedves Alziza!

27 évem ellenére megfordultam már több nőgyógyásznál is. Az utolsóhoz a műtétem előtt mentem, mert az azt megelőző doki röpke másfél perces uh után közölte, hogy valószínüleg baj van, s jöjjek vissza 1 hét múlva, hogy majd megint megnézhesse. Ezek után egy barátnőm tanácsára ellenőríztettem egy másik dokival is, aki tisztességesen megvizsgált, s a műtétet is elvégezte. Ez a doki nagyon korrekt volt eddig, de az engem is nagyon zavar, hogy látatlanban ezt a következtetést vonta le (mármint, hogy biztos a progeszteron termelésével van a gond).
Szóval, lehet hogy nekem is a te lelkiismeretes dokidra lenne szükségem... bár már teljesen hülyének érzem magam, hogy nem tudok végre egy helyen kikötni.

Köszi, hogy
iszruk

Iszruk!

E miatt ne érezd magadat hülyének!Nekem az volt a baj,hogy én szolnoki vagyok...és ott van dokim.Hiába vagyok már jó pár éve fenn,nem kerestem itt dokit.Amikor 2 csíkos lett a teszt,rájöttem h nem fogok tudni hazavonatozni mindig,így elmentem a helyi SZTKba...nagy hiba volt!Ott először egy öreg bácsihoz kerültem,aki még azt is mondta h ne szedjek semmi vitamint.Aztán a bajt persze nem ő közölte,mert átküldött egy másik helyre h ott jobb az uh.Aztán végül egy 3.helyen volt a műtét,ahol senkit nem ismertem.Mikor odamentem megvizsgált egy doki,egy másik felvette az adatokat és egy harmadik műtött...Műtét után senki nem jött megnézni stb,viszont a szobatársakhoz jött a doki,és nagyon dícsérték a nőt.Na mondom hozzá megyek vissza az SZTKba.
Ezt is rosszul tettem.Mivel nem akart megjönni,folyton uhzott h bizti terhes vagyok,azért nem jön meg.Meg küldött vérvételre,az majd kimutatja a HCGt.Hiába mondtam neki h védekezünk,azért nem vagyok már 15 éves,csak tudom már!!!Vhogy úgy éreztem h olyan lekezelő velem...igazság szerint sose értettem mért,kissé beképzelt volt...Na aztán megjött 93 napra.Aztán úgy döntöttem h felkeresem az Alziza által ajánlott dokit,és igen,hozzá járok azóta is!Az átjárhatóságit is ő fogja csinálni!

Szóval ne félj váltani!Én már csak tudom!Végig jártam én is egy halom dokit,2 kórházat,SZTKát.Most a 3.kórháznál járok...Még jó h ennyi van itt a közelben :lol:

Ja és nem csak a hormonokkal lehet a gond!!Ha azok rendben,akkor kutat tovább a doki!!!

annus11

"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)

- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve

- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)

- cickafarkfű (1.)

- palástfű (2.)

Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.

Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

annus11

Sziasztok!

Merszi, én már nem tudnék fejen állni! Jó fitt lehetsz, még ha falnál csináltad is! Hurrá, már az első 12 héten majdnem túl vagy!!! Csak így tovább, a szabit meg használd sok-sok pihenésre!

Wruska, gratula a félidőhöz! Örülök nektek!

Lei, csak még tartson ki az a baba odabent. Nekem a 22. héttől 1 újjnyira nyitva van a külső méhszáj. És doki szerint most már így akár túlfordás is lehet belőle. Szóval sok pihenés, de ne izgulj, a te babád kihúzza a kellő ideig!

Kimma, huha, nagyon a végén jársz! De jó, már régen szurkolhattunk. Ha jól emlékszem utoljára Pumpókáért meg Ibm-ért izgultunk.. Rajtad a sor, várjuk a híreket!

Iszruk, sajnálom, hogy megint van egy sorstársunk. A vizsgálatot sohasem késő megcsináltatni. Általában először néznek hormonszinteket a ciklus 3. majd a 21. napján. Ezt akár még most is kérheted a dokidtól, ha nem akarja megcsinálni, ellenkezik, akkor szerintem is keress másikat. Az sem késő soha!

Én most az 5. orvosomat "fogyasztom"!! Ő kérésemre szó nélkül egyből kiírta a vizsgálatokat! A két hormonvizsgálaton ugyan nem jutottam tovább, mert időközben babás lettem.
A hormonos eredményeim ugyan jók voltak, de a Bp-i dokim mégis írt fel Utrót, mind kúp, mind tabletta formájában. Bizotos ami biztos alapon.
Hát megvan az eredménye, a vonalzóm mutatja, hol tartok. :lol: (Nekem előtte kettő vetélés volt, ezért is volt a gyógyszeres rásegítés.)

Hormonszintet tényleg mindenképpen nézetned kellene, mert lehet, hogy nem is az a probléma!
"Jobb" esetben csak a szervezet "szelektál", de ez nem vigszatal senkit, aki elvesztette a babáját. Azért a továbbiakat gondokat megelőzendő megér a vizsgálat annyit, hogy legalább megnézetted, megnyugodhatsz, és ezt kipipálhatod.

Én mielőbbi babásodást kívánok neked! És itt mindig kapsz támogatást, jó tanácsot, vagy egyszerűen csak kiöntheted a szíved!!

Rönééé

Kép
röné

Iszruk,

Olvastam en is tortenetedet. En is elveteltem 8 hetesen, bar csak a 12. heten derult ki. Utana volt vakumos mutet. A doki nem kuldott el hormonvizsgalatra. O csak annyit mondott, hogy varjunk a kovetkezo menseszig, aztan ujra probalkozhatunk. Es hat elso sikerult.
A legfontosabb, hogy megbizz a dokidban.
De szerintem a hormonvizsgalatot is nyugodtan elkezdheted. Es kozben probalkozhattok is. Es lehet sikerul is.
Nekem a doki amugy nem adott vitaminokat. En csak folsavat szedtem, aztan most kezdtem el szedni a vasat, es a magneB6-t.

Annus,
Nagyon szupi lett a szoba. Azt hiszem nalunk is ket szinu lesz. Most mindenkinel divatott teremtettel ezzel. Mivel nekunk kislany lesz, valami jo szin kellene, de nem szeretnek rozsaszint. Lehet egy az egyben ellopom az otletedet. Jo ez a sarga, zold osszeallitas.

Lei,
Orulok hogy jol vagytok! Szoritunk nektek!!!

Kép
eperke25

Eperke!

Egész nyugodtan lopd el :lol: :lol: Valószínű nem én vagyok az egyedüli akinél ilyen a szoba :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg igen,vannak szerencsések akiknek hamar összejön a következő,hát én nem tartozom ezek közé,de úgy vagyok vele h a baba tudja mikor jön.Bizti vmivel még nem állunk készen,lehet persze h nem is tudunk róla,nem is érezzük...de valószínű h vmi tudatalatt gátolja h jöjjön!Főleg h úgy néz ki eddig minden eredményünk jó....

Amúgy ma hányingerem van,pedig már reggeliztem is...ilyenkor utálom,mert ez nálam nem jelent semmit....de hogy mitől jött megint elő,na mindegy :lol: :lol:

annus11

Annus,
Sajnos ezeket a dolgokat nem tudjuk befolyasolni. Valakinek elobb jon, valakinek kesobb. Nekunk osszejott egybol, szeretnem ha mindenkinek ilyen gyorsan menne, de hat az elet kiszamithatatlan.

En azert vagyok neha duhos, hogy altalaban olyanoknak jon ossze siman, es olyanoknak szuletik egeszseges gyerekuk, akik szinte semmit sem tesznek erte, sot. Isznak, cigiznek a terhesseg alatt is es nem figyelnek a babara.

En mindenkinek szurkolok nagyon, hiszen mar nem sokan maradtatok baba nelkul. Ha pedig minden eredmenyetek jo, akkor pedig nincs miert izgulni. Jon a baba ha ugy gondolja, ha nem akarjatok gorcsosen.

Kép
eperke25

Tucsokbogarrol tudtok valamit?
Azt tudom, hogy az a jo, ha nem jelentkezik! :lol: Vagy adott hirt magarol, csak en nem vettem eszre? :roll:

Kép
eperke25

Hali csajok!

Jelentem helyzet még változatlan, pedig azt hittem ma beköszönt piri! De most már nem tudom mi van, a dokim meg szabin van.áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Hormonok: én minden hónapban voltam eddig hormonvizsgálaton, 3. napin is és 21. napin is, és minden eredményem szupi, ennek ellenére nem tapad meg a baba, és folyton barnázok, vagy pecsételek! Na erre varrjatok gombot :shock: dokim se érti :evil:
babácska08

Sziasztok lányok, szeretnék csatlakozni hozzátok. Hat hetes kimama voltam egészen szombat estéig, amikor is barnázni kezdtem. Bementem a dokimhoz a kórházba és mondta, hogy már nincs baba. Vasárnap este vissza kellett mennem és megcsinálták a műtétet. Tegnap este jöttem haza a kórházból. Testileg jól vagyok, már csak a lelkieken kell túllennem. Beszéni nem igazán tudok a dologról. Remélem, hogy azért mihamarabb túlteszem magam rajta. Jó volt olvasni titeket, olyan pozitívan álltok a dolgokhoz. Agyilag én is teljesen így gondolkozom, de lelkileg kicsit más a helyzet. Abban bízunk, hogy ha letelik a három hónap, akkor gyorsan összejön a baba és akkor táppénzre jövök és vigyázok magunkra.
csige-bige

Sziasztok

Csige-bige
sajnálom,h itt,de üdvözöllek.

Erről a hormondologról:
amit Röné is írt és a másikban Misszike,h a 3. és a 21.napon nézik.

Ha pl a progi szint alacsony,mint nálam akkor
vérvételek úgy voltak,h a vélt peteérés után 1 héttel 2 naponta 3×.(tehát modjuk a 20-22-24.napon.)Azért kell a háromszori vérvétel,h jól látszódjon mennyi progeszteron termelődik.Mert az csak a ciklus második felében termelődik, és csak akkor, ha peteérés-petekiszabadulás (ovuláció) történt. Ilyenkor van mérhető progeszteron szint.
Ha csak a 21. napon nézi akkor honnan tudja,h termelődik?Az csak 1 nap.

Iszruk küldök privit!
Vendég

Csige-bige!

Üdv itt is!!Ha majd úgy érzed h akarsz beszélni róla,akkor itt nyugodtan megteheted!!!

Babácska!
Hát jó lenne ha a doki megnézne!!!Lehet a végén kiderül h már 8 hetes terhes vagy :lol: :lol:

Eperke!
Én nem vagyok dühös ha összejön nekik,csak nem értem hogy hogy :shock: Télleg hány olyan van h iszik,cigizik,drogozik stb....és mégis úgy megtapad az a baba...mondjuk nem fogadnám le h az a gyerek egészségesis lesz ha felnő... :lol:

Mostmár Tücsi lassan 2 hete eltűnt....Télleg nem tud róla senki semmit????

annus11

Kép
Kép

annus11

Csige-bige! Nagyon sajnálom! A legfontosabb most, hogy sokat pihenj!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm Alziza a privit!

Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat!
Jó, hogy van hely, ahol az ilyen dolgokat is meg lehet valakival (valakikkel) beszélni!
Egyedül nagyon elveszettnek érzi magát az ember. Jó tanácsot, "okos" gondolatokat dögivel kaptam eddig is, de aki nem élt át ilyet, az sose fogja megtudni (Remélem minél kevesebben!), hogy az ember egy ilyen helyzetben mit érez s gondol.
Annus zöld színű táblázatánál pedig nem lehet biztatóbb dolog!

Szóval nagyon jó, hogy itt vagytok!
iszruk

Annus!
hogy te miket ki nem találsz :o :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Iszruk!

Mért biztató h zöld a tábli? :lol:
Amúgy ez teljesen igaz...nekem kevesen tudtak róla,de vhogy nem bírtam hallgatni h sanálom,meg majd lesz másik stb.Aki ezen nem megy át,télleg nem tudja.Én ezért megpróbálom nem írni h sajnálom,inkább vmi mást...de még így is nehéz megnyugtató szavakat találni!!

Babácska!
Hát láttunk már ilyet is!!!H vkinek megjött,aztán köv hónapban kiderült h hoppá,ott egy baba :lol:

annus11

Annus

mivel voltam uhun a menszi után, így tutira nem vagyok babás! :)
hogy most mi van velem, azt nem tudom! :x jó lenne már tudni :?
Neked már csak 5 nap! :wink: MIkor tesztelsz? vagy te nem szoktál?
babácska08

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?