Sziasztok!
Merszi, én már nem tudnék fejen állni! Jó fitt lehetsz, még ha falnál csináltad is! Hurrá, már az első 12 héten majdnem túl vagy!!! Csak így tovább, a szabit meg használd sok-sok pihenésre!
Wruska, gratula a félidőhöz! Örülök nektek!
Lei, csak még tartson ki az a baba odabent. Nekem a 22. héttől 1 újjnyira nyitva van a külső méhszáj. És doki szerint most már így akár túlfordás is lehet belőle. Szóval sok pihenés, de ne izgulj, a te babád kihúzza a kellő ideig!
Kimma, huha, nagyon a végén jársz! De jó, már régen szurkolhattunk. Ha jól emlékszem utoljára Pumpókáért meg Ibm-ért izgultunk.. Rajtad a sor, várjuk a híreket!
Iszruk, sajnálom, hogy megint van egy sorstársunk. A vizsgálatot sohasem késő megcsináltatni. Általában először néznek hormonszinteket a ciklus 3. majd a 21. napján. Ezt akár még most is kérheted a dokidtól, ha nem akarja megcsinálni, ellenkezik, akkor szerintem is keress másikat. Az sem késő soha!
Én most az 5. orvosomat "fogyasztom"!! Ő kérésemre szó nélkül egyből kiírta a vizsgálatokat! A két hormonvizsgálaton ugyan nem jutottam tovább, mert időközben babás lettem.
A hormonos eredményeim ugyan jók voltak, de a Bp-i dokim mégis írt fel Utrót, mind kúp, mind tabletta formájában. Bizotos ami biztos alapon.
Hát megvan az eredménye, a vonalzóm mutatja, hol tartok.
(Nekem előtte kettő vetélés volt, ezért is volt a gyógyszeres rásegítés.)
Hormonszintet tényleg mindenképpen nézetned kellene, mert lehet, hogy nem is az a probléma!
"Jobb" esetben csak a szervezet "szelektál", de ez nem vigszatal senkit, aki elvesztette a babáját. Azért a továbbiakat gondokat megelőzendő megér a vizsgálat annyit, hogy legalább megnézetted, megnyugodhatsz, és ezt kipipálhatod.
Én mielőbbi babásodást kívánok neked! És itt mindig kapsz támogatást, jó tanácsot, vagy egyszerűen csak kiöntheted a szíved!!