Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem enyhén szénsavasat igen. :D

KépKép
benó

Legfeljebb kikeverem belőle a buborékot.
Na lefejtem 80ml.-t.Abból nemsokára odaadok neki 60-at és már félre tudok rakni 20ml-t.

Kép
martik77

Szegénykék, megint úgy dudorodnak. :wink:
Te ma mit főzöl?
Én semmit :oops: , anyuék hoznak majd túrógombócot meg a GY.-nak valami húst.

KépKép
benó

Ó, hát az nagyon sok! De ügyes vagy! :D :D :D És ez hány mellből van?

KépKép
benó

Paradizs írt tegnap, hogy már 80 dkg-sak a fiúk, a kislány 60 dkg, és nagyon mocorognak. Képzelem! :lol: :lol: :lol: 24 hetesek, ha jól emlékszem. :roll:

KépKép
benó

Ez most egyből.A másikat hagyom telítődni.

Főzni??Fogalmam sincs. :roll: :roll: :roll:

Valami gyorsat kéne.Mondjuk rizs már rég volt,de nem tom mi legyen hozzá.

Megyek,de vagyok csak Tancsu most hoz tejcsit. :) :) :)

Kép
martik77

A főiskolán a koliban volt egy szlogenünk, én írtam fel egy papírra és kiraktuk a falra, és miden vizsga vagy egyéb para előtt szuggeráltuk a papírt, amire az volt írva: MAJD MONDUNK VALAMI SZART.

Tehát, én kb. a babokhoz is így állok hozzá :oops: :oops: :oops: , bocsánat, bocsánat. :lol: :lol: :lol: Csak még a pontos szlogent kell kitalálni. :roll: :D

KépKép
benó

Menj békével. :D

KépKép
benó

Addig gondolkozom a szlogenen.
Pl.
Mindent meg tudunk oldani.
Mi ösztönösen jól csináljuk.
Csak lazán!
Pozitívság
Jól csinálod!

Hú, de fárasztó vagyok. :x
Míg Tancsuzol, addig én ledőlök. Aztán jövök.

KépKép
benó

Szerintem alszom, Márti, csukódnak a szemeim. Bocsi. Pussz

KépKép
benó

Ez aztán a pörgés!
Nem aludtam végül.
Itt punnyadok a gép előtt, undorító rendetlenség van és nincs kedvem felállni. :roll:
Találtam néhány mintát, ha sikerül, beszúrom őket:
Kép 1238150924.015.pdf 1238150949.2305.pdf 1238150967.3492.pdf 1238150984.374.pdf 1238151002.8497.pdf

KépKép
benó

Tancsu olyan rendes volt hozott egy csomó tejcsit. :)

Kép
martik77

Hali

Szlogen pl:

"Az anyai ösztön csalhatalan!!!!!"...:)

Tehát amit úgy érzel hogy jól teszed,azt tedd meg és carj le minden tanácsot...persze hallgasd meg mit mondanak,de Te döntsd el hogy ebből mit fogadsz meg és mit carsz le...:)
Lehet hogy éppen jó tippeket kapsz,ezért tudnod kell szelektálni az információkból...:D

Gergő itt forgolódik oda-vissza...már elég jól megy neki.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Megnyugodtál már kicsit?

Benó:ez tuti édes lehet ...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mi voltunk a temetésen,aztán mentem otp-be,voltunk möbelixben,találtam tök jó szekrényt is,meg mentünk lidl-be vásárolni.
Anyós sétált manóval,aludt kint 2.5 órát!!!... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok :D

Hát Márti, Zsuzskának igaza volt! Itt ülök a munkahelyen és összegyűltek a könnyek a szememben Kis Vuk képétől! :oops: Olyan aranyos! :D :D Örülök, hogy a Tancsu tud neked segíteni tej-ügyben! :wink:
Benó, szerintem nem lehet főleg első gyereknél, csak érzésből csinálni mindent! :wink: És muszáj leszel megoldani mindent, mert csak Te leszel nekik aki enni ad stb...
Zsuzska, hogy telik a szabi? Azért sokat ne sirdogálj, nem sokára ott lesz az a pozitív teszt neked is! :wink: Olvastam a tíz parancsolatot a lombikhoz :? :( :roll:
Ildikó, ez a munka, nagyon jól hangzik! Drukkolok, hogy minden ok legyen és felvegyenek! :idea: :idea: F-nek jobbulást!
Tancsu, azt jól olvastam, hogy most már akár jöhetne a második is? :) Kívánom, hogy jöjjön, amikor csak szeretnétek! :wink:
Edina, nekem is évekig volt valamilyen gombám, baktériumom... :evil: Aztán egyszer csak magától megszünt minden, pedig én nem változtattam semmin. Nálam sem tudták mitől lehet, én meg mindig idegbeted voltam tőle. Remélem jók lesznek a hormonok! :wink:

Kép
szilzi

Látom nincs itt senki...

Menek manózom,aztán ha eleludt délután,akkor lesz egy csomó vasalnivalóm...
Ma mostam már 2 adagot is...:)

Délután vagy estefelé benézek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Szilzi

Kevés munkát neked!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Én tegnap értekezleten voltam :evil: :evil: Aminek semmi értelme nem volt, mert minket nem érint az elhangzottakból semmi! :evil: :evil: Adtunk a carnak egy pofont!(én is lopom a cccccc-t :lol: ) Kettőre beloholtam az irodába és annyi munka várt, hogy negyed kilencig meg sem álltunk! :evil: Ma is sokan vannak, ráadásul jönnek az állásinterjúra is! És most a két lány aki bent volt már mindegyik megfelelne! :roll: :roll: Még jön egy, de hogy mi szerint fogok dönteni????? :roll: :roll:

Kép
szilzi

Szia Tancsu! :D :(

Kép
szilzi

Megérzésed,rutinod és tapasztalatod alapján...jah és az emberismeretedet kihagytam....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hali

A. jobban van már ugye????

Kép

Kép[/
tancsu

Pill és jövök,szaglik a gyerek,menek pelusozni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Átvert,csak puki volt,üres a pelus... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Egyedül maradtam???... :cry:

Na akkor lépek,menek játszunk kicsit inassal...

Szép napot mindenkinek!!!!

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!!!!

Szoptatási tanácsadás, Márti mit parázol már egy gyereket felneveltél!!!!!! :roll: :roll: Szilvi és én akkor mit fogunk csinálni!???

Kép
muzsuzska

Szilvi, hiányoztál a társaságból! :wink: :wink: :wink: :wink:

A mi tesconk nagy carrrrrrr! :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Olyan mintha a nagy normál tescot kimosták volna és összement!!!!

Még majdnem minden üzlethelység üres, nincs utazási iroda!!!!!!!! :roll:

A Family centerbe van egy DM egy Deichmann (ezt szeretem mert van 41 cipő), meg egy KIK nevű ruhabolt, ott is üresek az üzlethelységek.

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzska! :D

Köszi Tancsu, az A.-t már teljeseb gyógyultá nyilvánítottam! :D :D

Kösz Zsuzska, én is inkább itt lennék veletek, mint ebben a rohadt irodában! :evil: De ez van :roll: Kicsi Tesco? Ne szidd én itt vagyok majdnem minden nap 11 órát! :evil: :lol:

Kép
szilzi

Akkor is mini!!!!! :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Olvastad, hogy mindenkit behívtak Tapolcán áprilisba? 2 hónappal előbb mehet mindenki! :evil: Bezzeg én várok.

Kép
muzsuzska

Nem mondom, hogy odatelepülünk irodástól! :( Bár Füredtől majdnem ugyanannyi km mint Pest.

Nekem a Deichmanos cipők mindig tönkre mennek :roll: Még jó, hogy itt van a Tescoban, így mindig minden visszacserélek. Pont ma voltam benn én is és láttam 6,000-ért egy tök jó nyári cipőt! Na de 6000??? Kicsit sokallom! :roll:

Kép
szilzi

Olvastam.... De képzeld, én ugye mérem a hőmet és ebben a hónapban nem akar felmenni, tehát nem igazán fog megjönni "időben" :evil: :evil: :evil: :evil: A t----öm ki van, hogy mindig jön valami, pedig megkérdeztem volna a dokinőt, hogy nem e lehetne előbb egy hónappal! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Mennem kell sütit befejezni és takarítani!!!!!

Kép
muzsuzska

Mi a fenének hőmizel, csak idegesited magad! Én se mérem a vérnyomásom!!!!!!!
Meg fog jönni!!!!!!! Ne izgulj! :wink:

Kép
muzsuzska

Na jó, én hiszek Neked! :wink: Persze csak ha küldesz sütit! :D

Kép
szilzi

Megyek sütizni!

Én mondtam, hogy elérzékenyülünk kis Vuk képén és elpityergünk! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Kókuszkocka, almáskrémes! :wink:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, azért csak szépen egyél, tudod, ahogy tanítottalak! :lol: :lol: Nincs malackodás! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ne értsetek félre nem azon parázok,hanem azon,hogy tápszert kell majd kapnia. :(
A b.nőm bár nem tom milyen tápszert ad a kislányának,de teljesen felfújódott a baba tőle. :(

Most du adtam először Tancsutejcsit :D Eddig jól fogadta. :D

Kép
martik77

Hali

Sosem volt még Deichmann-os cipőm,valószinüleg nem is lesz....nincs akkora pénztárcám... :oops: :oops:

Örülök hogy A. teljesen gyógyult...:)

Márti:tök jó hogy simán elfogadta a tejcsim...:D

Na nekem meg most kelt fel inas,menek etetni,majd jövök valamikor...:)

Cuppp...:)

Jah...sütit én is kérek,nyitom az ablakot...küldheted.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Az nagyon jó, hogy ízlik neki a Tancsu féle tejci, de miért is ne ízlene neki? :wink: :D

Kép
szilzi

Helló!!itt ülök és lekéstem Tancsut. :roll: :oops:

Kép
martik77

Jöjjön már valaki!!Merre vagytok??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Helló!
Én vagyok, megjöttem munkából.

Kép
flóra 11

Márti,sajnálom, hogy nem akar ciciből enni. :( A babok ilyenek. Elég, ha egyszer is adsz neki üvegből, rájön, hogy abból sokkal könnyebben jön és kész, vége a szoptatásnak. Én is így voltam a Bálinttal, azt hittem, már nem elég a tejem és éjjel adtam neki üvegből. Egyetlen egyszer! Többé nem akart szopni. De nem bántam,mert már másfél éves volt. :wink:

Kép
flóra 11

Na a másfél éves kor még nekünk arrébb van. :D

Kép
martik77

Márti,ahogy olvasok vissza,látom,hogy azért szopizik, csak szerinted keveset. Szerinbtem nem eszik keveset. Ha csak 20 kell neki, akkor annyit eszik. Ha keveselled, akkor tényleg nincs más megoldás, mint gyakrabban mellre tenni. Akár kétóránként is. Ha álmában fog szopni, az sem baj. Próbáld őt valahogy ösztökélni. Talán még kicsiés belefárad a szopásba,neki ez nagy munka, ezért alszik el hamarabb, mint hogy jóllakna. Én tuti kétóránként mellre raknám őt nappal, ha mindig csak 20áat enne is,akkor is végüljóllakna,de én üvegből nem mernék neki adni. Félnék, hogy leszokik a ciciről. Azt mondják, akkor inkább kiskanállal etesd meg.

Kép
flóra 11

Köszi Ildó.Holnap megpróbálom így hátha bejön.Mert igazából a kórházba is 2 óránkét szopizott és álítólag akkor jól evett.

Megyek lepihenek.Lehet még jövök,de ha nem akkor Jó ÉJt Mindenkinek!!

Puszi!!! :)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?