Új privát üzeneted érkezett!

Ja,igen Tancsu! Erős az vagyok, főleg csípőben és mellben,na meg derékban. :lol:

Kép
flóra 11

Na ha minden igaz kapunk egy elektromosat. :roll:

Kép
martik77

Tancsu bármikor jöhetsz!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Benó, egy faluban voltam állásinterjún, ami közelebb van valamivel,mint ahol most dolgozom,de csak tényleg valamivel,5km, mert a mostaninak a szomszédos faluja. Vagyis reggelente azzal a busszal mennénk, mint most, csak egy faluval hamarabb leszállok. De sokkal jobb lenne, mert ez végre MAGYAR suli! És ez a LÉNYEG! :D Tanítanék. Nem akarok ig. vagy igh.lenni. Akkor nagyon kevés időm maradna a tanításra,én pedig azt élvezem. Meg aztán mi van,ha esetleg besikerül a baba,bár már egyáltalán nem hiszem,de ha mégis, akkor mint tanerőt tudnak helyettesíteni. De ha vezető pozícióban lennék,akkor az bajos.

Kép
flóra 11

Nekem tetszene ez az állás, főleg,mert magyar. Azt mondták,nekik pont olyan ember kell,mint én vagyok, aki alsós,de van informatikai végzettsége is, lehetne a sulijukon rendszergazda,meg kellene nagyoknál is infót tanítani, meg honlapot csinálni. Mondtam,hogy ez megy simán. Aztán kell, hogy az illető tudjon szlovákul,mert az alsósoknál valami plussz szlovák órákat kellene tanítani a saját osztályomon kívül, na nekem ez is megy. Aztán kellene énekkart vezetni, kicsit zongorázni meg gitározni, furulyázni, na erre mondtam, hogy ezt kicsiknél vállalom,de nagy énekkart nem. Azt mondták, nem baj,majd lassan beletanulok. Aztán még örültek, hogy képzőművészetből is jó vagyok, hogy akkor vezethetnék szakkört is. Meg annak is örültek, hogy jó a szervezőképességem, meg hogy varrniés kézimunkázni is tudok, mert hogy a táncosok ruháit lesz, aki megvarrja, stb.
Szal nagyon meg voltak elégedve, hogy ilyen sokoldalú vagyok. És akkor arról még nem is volt szó, hogy újságot is tudok tördelni.

Kép
flóra 11

Na, sikerült. :D
Márti, tuti azért nem akar cicizni, mert az üvegből sokkal könnyebben jön neki, tehát azt kéri. Vigyázz,mert ha megszokja az üveget,egyáltalán nem akar majd szopni. Nagyon könnyen rászokik az üvegre. Nekem mindig mondta a dokinő, hogy üvegből ne adjak neki sose tejet, csak teát vagy vizet.

Kép
flóra 11

Megyek,mert a F. felébredt. Nagyon beteg,387 volt a láza.

Kép
flóra 11

Ó szegény F. :( :( :(
Jobbulást neki. :)

Kép
martik77

És mikorra lesz biztos ez az állás Ildó?,Mert ez nagyon jól hangzik amiket leírtál.Szóval,hogy nagy szükségük lenne rád. :D

Kép
martik77

Hali

Azt hiszem Ildó ez lenne az álom-munkahely számodra...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most nézem, 6 hónap és 3 nap van Ádám és Gergő között...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó! :D

Kép
muzsuzska

Hali

Többiek elfelejtettek irni....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ma anya napot tartottam délután! Vetekszik a 8 órás munkámmal. :wink:

Kép
muzsuzska

Hali,én most megint vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Haló!!Itt vagyok!!! :D :D :D

Kép
martik77

Én meg pont elköszönni jöttem,engedném ide apát kicsit,ritkán van este gép előtt... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Na én ezért nem tartok ilyen napot Zsuzsi!! :D :D :D

Kép
martik77

Holnap lehet ha rá tudom szedni Királyfit tescozunk egyet, bár engem a mellette levő famili center érdekelne, van én méretemre ruhabolt és cipő is!!!

Kép
muzsuzska

Azt mondták, hogy május elejéig értesítenek, hogy igen,vagy nem. Egyelőre annyit mondtak így első látásra a beszélgetés után, hogy 99%, hogy felvesznek.

Kép
flóra 11

Na akkor nem maradsz egyedül Zsuzska...:)

Igy nyugodt szivvel köszönök el...:D

Szép estét mindenkinek és majd szép álmokat is...:D

Sziasztok...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Márti és Ildikó!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ildó ez nagyon jó!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Pá,Tancsu.
Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

De jó Ildikó!!!!!! Végre nyugodtabb munkád lehetne!!! :D

Kép
muzsuzska

Jó Éjt Tancsu. :D

Kép
martik77

Én 22 kor megyek Királyfiért a munkahelyre! :D

Kép
muzsuzska

Most akkor te vagy a királyfi paripája??? :lol: :lol:

Kép
martik77

Jól hangzik, de amíg nem biztos,addig nem élem bele magam. Kát éve is volt ilyen ígéretem,aztán a polgármester nem akart senkit felvenni, mert vitte a saját üdvöskéjét. Sajna sok helyen nagyon beleszólnak a pogármesterek az iskola életébe. Parancsolgatnak az iskola igazgatójának,kit vehetnek felés kit nem. Meglátom, itt mi lesz,mert ez általában kis iskolákra jellemző, ez pedig teljes szervezettségű, vagyis 1-9-ig vannak az osztályok, alsó és felső tagozat is van.

Kép
flóra 11

F. megfázott??

Kép
muzsuzska

Nem tudom, hogy nyugodtabb-e, de magyar. Mondjuk az igaz, hogy magyar iskolán mindig tobbet kell dolgozni,de ezt szeretem. A szlovákok azok úgy el vannak tespedve. Ez azért van így nálunk, mert a szlovákok mindenképp elvannak,míg a magyaroknak mindenütt bizonyítaniuk kell, 100-szor többet kell nyújtanunk, ha azt akarjuk, hogy egy kicsikét is elismerjenek bennünket.

Kép
flóra 11

Nagyon úgy néz ki. Nem csoda,egész nap kint dolgoznak és mostanában nagyon hülye az időjárás. :?

Kép
flóra 11

Ma elindultam nagykabátba és jó melegem volt, hazafelé meg majdnem fáztam. utálom ezt az időt nem tudsz normálisan öltözni.

Kép
muzsuzska

Össze kéne állítanom az anyák napi műsort. Valahogy ezek a szlovák énekek,nem állnak a számra. :? Nem tudok megfelelőt találni.
Kiszebábozást, villőzést csinálok velük. A villőzés tipikus magyar népszokás,míg a kiszebáb szlovák. A kettőt összegyúrom, valami lesz belőle. :lol:

Kép
flóra 11

Én ma angolon nagyon fáztam. Azt hittem, leszakadnak a veséim a hidegtől. :?

Kép
flóra 11

Holnap meg egyáltalán nem tudom, mit vegyek fel. Elegánsan kell mennem, mert holnap tanító napozunk. A polgármester megvendégeli a falu összes pedagógusát, meghívott bennünket ebédre.

Kép
flóra 11

Valami kosztüm?????

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, meg fogod szeretni a Tescot,nagyon jó üzlet. Mi sokat járunk oda.

Kép
flóra 11

Szerintem most este még találd ki és próbálj! :wink:

Kép
muzsuzska

Igen,valami kosztümben megyek, a baj az,hogy nem tudom,mi megy rám. :oops: Meg aztán olyan meleg kosztümöm nincs, de talán ilyen őszi-tavaszi van. Majd keresek valamit. :?

Kép
flóra 11

:D Én is így terveztem,mert reggel rohanás lesz, holnap busszal megyek,nem lesz semmi időm reggel válogatni.

Kép
flóra 11

Bocsika,megyek,lassan béka és hulla fáradt meg álmos vagyok.

Kép
flóra 11

Benó írt, hogy a Gy. lefoglalta a gépet,így ma már nem jön.

Kép
flóra 11

Hát akkor jó éjt mindenkinek!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Halihó.

Kép
martik77

Helló Márti! :D :D :D

KépKép
benó

Na ott tartunk,hogy nem hajlandó ciciből enni,csak üvegből.

Azon agyaltam,hogy én csesztem el??De rájöttem,hogy nem.Mert legfeljebb 2x adtam üvegből és már akkor se evett nagy adagokat.Szóval most ez van.
Nincs is ezzel semmi gond,de a tejem még nem akar annyi lenni,hogy pluszba(pl éjszaka ne kelje fejni)is tudjak elrakni. :(
Így minden fejés egy trauma.

Végül kaptam mellszívót elektromosat és olyan kézit is ami Tancsunak van.Az jobb is mert az elektromos az kegyetlenül fáj ahogy szívja le a tejcsit. :?

Kép
martik77

Ó helló!!Azt hittem magamnak beszélek. :)

Kép
martik77

Tegnap az volt nálunk, hogy:
elmentem a gombboltba, megvettem a szivacsot!!!! (NAHÁT!), meg vettem tömőanyagot az eprekbe, meg egy kis narancsot, ennyi, utána hazajött a Gy., átmentünk a Tündiékhez, jó sokáig ott voltunk végül, aztán meg mentünk az anyóshoz, visszahoztuk a matracot meg a kék anyagokat, amiket azért vittünk, hogy abba belehúzza. Úgyhogy ezt is én fogom megcsinálni, valószínűleg, Gy. majd segít kiszabni stb., aztán a vasárnapi program az lesz, hogy ezt megcsinálom anyuéknál.

Mondtam, hogy a Gy. a vesztét érzi? :lol: :cry: :lol: Egy napra kb. 500 programot akar, egyszerre akar evezni, kirándulni, fát ültetni, klotyót csinálni a telekre, íjászni, állatokat lesni, bográcsozni a haverokkal a telken, pecázni stb., mert hogy később nem lesz ideje rá!!! :shock: :shock: :shock: Szegényke. Én meg jót röhögök rajta. Mondtam neki, hogy nem kell besz..., főként nem az ő jelenlétére lesz szükség, de mindegy, hadd menjen, mert azért jó lesz, ha itt lesz velünk, meg különben is, úgy teljes a család. :D :D :D :D

KépKép
benó

Hali...jó reggelt....:)

Nyugi,lesz elég tejed,de ha nem,akkor szólsz és adok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?