Új privát üzeneted érkezett!

Na azért aludni nem alszom,mert inas sokat éjszakázik megint,de már átlendültem "lecarom" stilusba...:P
Pl most is itt ásitozok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hogy mi hülyeségekkel viszem a laptetüt.... :wink:

Ugye ez nem jelenti azt hogy apa támadása célt ért???... :oops: :shock: :roll: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilvi!!!
Lombikos 10 parancsolat

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat”, semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a többezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hánysejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha kereselsz találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a stasztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Kép
muzsuzska

Tehát Tancsu, elindult a babprojekt 2.lány program??????

Kép
muzsuzska

bab lett a babából...... :roll:

Kép
muzsuzska

El nem indult,ha jönni akar jöjjön...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Délelőtt bedugult a város a tesco nyitás miatt, a sok marha rohant első nap!!! örültem, hogy hazaértem a kórházból.
Vettem cocimájat abból csináltam pörköltöt főtt krumplival, ubival.Holnapra is marad... :wink:

Kép
muzsuzska

Na inas magyaráz,léptem etetni...cupp..:)

Este jövök..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor várjuk........ Várj meg engem,csak egy hónap.....meg Szilvi is... :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Helló lányok!
Megjöttem munkából. Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Helló!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Á, szióka!
Olvasom, 5 nap szünet neked. De megszabadultál fél liternyi vértől. :( Véradásért jár szabadnap?

Kép
flóra 11

Nekem a vonalzóm továbbra sem számolja a ciklusomat. Meguntam már mindig felújítani. Fogalmam sincs, mi a baja. Egy napot mindig működik,aztán ott megáll. :?

Kép
flóra 11

A mai megbeszélés munkaügyben jól sikerült. :wink: Majd május elején értesítenek,hogy igen vagy nem.

Kép
flóra 11

Ha nem vagy,akkor folytatom a visszaolvasást.

Kép
flóra 11

Csak egy nap jár véradásért a többit összehoztam!!! :wink: :wink: :wink:

Ma voltál munkaügyben?? Erről lemaradtam!!!! :roll:

Néztem a vonalzód egy hete PÉ-d van!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Jó nekem,ugye? Egy hetes pé-vel milyen könnyen összejönne egy baba. :lol:

Kép
flóra 11

Dehogynem vagyok egy órája itt csücsülök és várok valakire....... :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Nem maradtál le,nem írtam. Babonaságból vagy ilyesmi. Nem akartam elkiabálni. Most sem akarom.

Kép
flóra 11

Lehet,hogy ez az égi jel!! Most nem izgat a téma, nyugisabb vagy....................

Kép
muzsuzska

Húúúú, akkor most valaki vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Oké!!!!!!! akkor nem írhatsz róla!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :wink:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol: Túlságosan is nyugis vagyok, Zsuzska. Nyugodtan tömöm magamés csakúgy szaporodnak rajtam a kilók. :lol: :(

Kép
flóra 11

Kéne konyhát takarítanom........... :roll:

Kép
muzsuzska

Na ezt én is így csinálom, olvastad a vérnyomásom, mi a szarnak ilyen magas??

Kép
muzsuzska

írhatok.Ez már nem oszt és nem szoroz a dolgon. :lol:

Kép
flóra 11

Reggel felhúztam a dokihoz járó melltartóm és szépen kidudurodnak a cickók mindenhol!!!!! :evil: :evil: :evil: Nem kapok nagyobbat sehol sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Még egy oldal kimaradt nekem, a vérnyomásodat nem olvastam. Mennyi volt?

Kép
flóra 11

:lol: Én így voltam reggel a nadrágommal. :lol: Felvettem egy komolyabb nadrágot, hogy mégse farmerben menjek megbeszélésre, tavaly vettem,akkor még nagy volt rám.Most alig ért be. :shock:

Kép
flóra 11

Ha 5kg hízom akkor abból a fele a cicire jön, bár én már régóta nem cicinek nevezem őket!!!!!!!!!!!!

Találtam klassz melltartót neten a Quellében, de félek rendelni mert nekem próbálni kéne.

Pedig sürgőssen kéne mert a kabát nem sokáig takar és kell dokimászkáláshoz is.

Kép
muzsuzska

155/115 :roll:

Kép
muzsuzska

Hú,az tényleg magas.Bár az is igaz, hogy mondják, a súlyhoz és a magassághoz is kell igazodnia. Tehát neked lehet kicsit magasabb. Én törpe vagyok,de nagy darab törpe. :lol:

Kép
flóra 11

:D :D :D A per volt rohadt magas!

lldikó, ki kell mennem a konyhába dolgozni később jövök, de ha megcsörgettek rohanok!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A melltartókkalén is örökké bajban vagyok. Aminek jó a kosara, az nekem körben bő. Tehát át kell varrnom. Nekem leginkább a 85 D jön be, de néha nem lehet a méretre adni,tényleg próbálni kell.

Kép
flóra 11

Oksa,én is megyek,mert megjött a F. és beteg. Főzök neki teát és beszúrom az ágyba. :wink:

Kép
flóra 11

Látom mindenki szorgoskodik otthon. :D :D :D

Vettem sapit a picinek,de még ez is nagy rá. :)

Tancsu holnap mégse tudok menni,mert jön a védőnő,(de ígérte)de ha esetleg neked van kedved gyere nyugodtan.

Kép
martik77

Zsuzsi te most úgy vagy ezzel a vérnyomás értékeddel mint én a kicsi mérésével.Amíg nem mondták,hogy mérjem nem voltam ideges,most meg minden nap frászt kapok ha csak ránézek a mérlegre.
És ma meg is kellett mérni,hogy holnap a védőnőnek tudjak valamit mondani.

Kép
martik77

Valamit hallottam a híradóban, de csak félig családipótlék befagyasztása, gyed csak 1évig, szocpol nem lesz......... :shock: :shock: :shock: :shock:

Jézusom ezek normálissak???????? Mi most akarunk szülni !!!!!!

Mi a szarnak nem a saját pénzükkel és a farkukkal játszanak honatyáink!!!!!

Ezért szar a vérnyomásom! :evil:

Kép
muzsuzska

Igazad van Márti amióta délelőtt megijesztett a doki azóta még a szívem is szúr!!!! :roll: :evil:

Kép
muzsuzska

Kimentem a konyhába de takarítás helyett megpakoltam a tányérom kajával és magamévá tettem!

Kép
muzsuzska

Hatalmas tűzijátékot láttam az erkélyről a tesconál!!!! Igaz tíz perc volt mire rájöttem mi dübörög. :roll:

Kép
muzsuzska

Sehol senki!!!!!!! Valaki.........

Kép
muzsuzska

Bepakolom a mosógépet is hadd zörögjön!

Kép
muzsuzska

Szilvi!!!! Küld már el melegebb éghajlatra az utazni vágyókat és gyere !!!

Kép
muzsuzska

Vagyok!!! :D

Kép
martik77

Én most komolyan nem hallgatok híreket,pontosan emiatt a sok szemétség miatt. :x

Kép
martik77

Szia!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Fürdetés kajcsi megvolt?

Mi a fenének kell a babákat minden nap fürdetni????????? :roll:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X