Sziasztok!
Mi béreljük a mérleget,17-én jár le,a Férjem visszavinné,én szeretném,ha maradna még két hónapot.Megnyugtat....
Nekünk két napja a nappali alvás nem megy.Délután már elég őrjítő,hogy hiszti van 1000-rel,alvás semmi,mert,ahogy jön az álommanó és csukná be a szemét,sírni kezd.Nem tudom,ez meddig fog tartani.Az utolsó szopi előtt bealszik,és akkor meg kelthetem fürdetni.Azt meg nem szeretem.
Nekem most nagyon eszik,ma már egykor megevett 190-et,és 5-kor 180-at,most alszik,nem tudom,hogy most hánykor kel,és utána megint a délután hogy lesz.Lehet,kimegyünk sétálni,bár tegnap előtt az sem segített...Ötlet?
Ceyla:ne aggódj,engem Anyu orvoshoz vitt,mert annyira nem ettem és azt mondta,annyit eszem,amennyi kell.Persze tényleg idegesítő ez nagyon!Majd írj,hogy mi volt!Padlizsán szerintem nem gáz,bár nem tudom igazán,én asszem rántva ettem még 2 hónapja és utána nem volt jó a Babának,de a Védő néni sem értette,lehet,nem attól volt a hasfájása...
Ice:tényleg szólj rá Anyósra,vagy beszélj a Pároddal,hogy ő is álljon melléd!Nem értem,miért nem értik meg,hogy nem jó felkelteni!
Mares:asszem,ha nem jön meg,akkor is lehetsz terhes szopi alatt,mert állítólag van peteérés....Hát akarata az lenne a Manónak.....
Én már elvesztettem a fonalat,hogy ki szoptat közülünk és ki nem...
Cherryke:gáz ez a védőnő...
Mók:nekem is nagyon sokáig szörcsögött,talán már múlik.De Kari előtt óta zajlott.
Nekem a terhesség és szülés is élmény volt,és nagyon várom már,hogy jöjjön a kövi....Addig meg vigyázunk,aztán hajrá....