Etus,
Nagyon sajnálom, hogy megjártátok itthon ezekkel a betegségekkel. A Magyar Egészségügy nem hagyja, hogy elfelejtsd.
Drukkolok, hogy most már minden rendben legyen és a jövö évben messze kerüljön benneteket a betegség.
Btünde,
Azért durva, hogy már ilyen korán jöhet a gyerekek foga. Mire a sebek begyógyulnak a szopi kezdet után, kezdődhet előlről az egész. Remélem még Niki várni fog a fogacskákkal. A barátnőm fiának is már kint van a foga hegye, mindössze 2 héttel idősebb mint Niki. A másik két gyerekének 6 illetve 9 hónapos kora után jöttek ki a fogai.
Cherryke,
Jó szórakozást a bulihoz.
Kri,
Én azt olvastam a zöld kakiról, hogy a gyors emésztés miatt az epefestéknek nincs ideje felszívódni, azért zöld. De ez nem probléma, legalábbis anyatej esetén biztosan nem.
A csajok nagyon édik az egyforma ruhákban. Én is keresni akartam valami nagyon csinit Nikinek, de már valszeg későn fogtam neki.
Kfmares,
Nekünk is van bukásnál átlátszó lé, de még nem szagoltam...
Nagyon helyes család vagytok!
Mók,
Niki már végigaludja az éjszakát és a reggeli kelés után sem kell visszaaltatni, mert szinte azonnal elalszik és még ráhúz 2-3 órát. Ez azért nagy könnyebbség. Egyébként meg sokat segít a férjem mert Ő többet tud itthon lenni.
Tegnap valami gond volt, talán fájt a pocia Nikinek. Nem lehetett lerakni, mert azonnal ébredt, végül kettőnk között aludt el hajnal 2 körül. Na nem vagyok éppen kipihent. Aki nap mint nap mosolyogva végig tudja csinálni a napot ilyen fáradtan, az előtt le a kalappal tényleg!
Nem tudja legalább néha megcsinálni azt a házimunkát valaki más? Vagy esetleg segíteni? Legalább néha ki kellene pihenned magad.
Tudom, hogy mindig panaszkodom az evés miatt, de már nagyon várom, hogy javuljon a helyzet.
Ma olyanokat evett, hogy teljesen kész voltam. Reggel 130-al indított, majd 3 óra múlva 40 gramm után ordított, hogy neki nem kell a cici, vigyem innen. Következőleg evett vagy 3 óra múlva 140-et, majd 4 óra múlva 60-at, majd megint 3,5 óra múlva 100 grammot. Szóval annyira hektikusan eszik, hogy már komolyan nem tudom, ha sír akkor éhes, vagy már álmos, vagy mi van? Eddig olyan szépen megette minden evésre a minimum 100 grammot, de most már hetek óta fogyózik. És eddig legalább csak beszélgetett és nem fogadta el a cicit, ha már nem kell neki, de most ordít ha meglátja a cicit és már nem akar enni. Azt a baj, hogy úgy tűnik mintha enni akarna, csak fájna valamije és nem mer.
Most sem tudom mit csináljak, 22-kor evett és nem tudom enni akar-e még ma vagy lefejjek. Már attól tartok lecsökkenti magának a tejcsi mennyiséget és amikor meg már enne nem lesz neki.
A tegnapi nap szörnyű volt. Késő este, vagy 3 órán keresztül balhézott, ha bealudt sem lehetett letenni, már mindent csináltunk vele ami elképzelhető, de még kézben is sírt járkálás közben.
Tényleg, tegnap óta azt vettem észre, hogy én ugye minden etetés után pelenkát cseréltem, kivéve a reggelit és legalább pisi mindig volt benne, de tegnap sokszor teljesen száraz volt a pelus. Ma reggelre meg se pisi se kaka nem volt benne, majd napközben rakott bele egy akkorát, hogy nem tudta a pelus megtartani. Ma kétszer volt kaki, de talán csak egyszer külön pisi. Nem kevés ez?