Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak mióta nem dolgozom hivatalosan, itthon pörgök, múlt héten meg eljárkáltam, hogy beszerezzek minden hiányzó holmit. De nagyjából minden megvan már
! Már csak mosni-vasalni kell a dolgokat.
A lakásban meg szintén szép rend, tisztaság, már itt is csak néhány kisebb dolog hibádzik, de nagyon nagyot haladtunk előre, olyan jó érzés
!
Jakab jól van, nem mozog éppenséggel kevesebbet ő sem... Elvileg fejjel lefelé csügg, de ma reggel megint a tüdőmben csuklott, hát nem is tudom...
Méhszáj zárt, de hát ne is akarjon még jönni. CTG-re meg csak két hét múlva kell mennem, úgy hogy még erről sem bírok beszámolni.
Szóval egy csomószor csak úgy kutyafuttában követtem az eseményeket, bevallom... de látom, itt már szinte mindenkire rájött a szülhetnék
, azért csak lassan-lassan
!
Cuki, nagyon drága vagy, hogy eszedbe jutottam, még ennyi aggódásod között is
! Hétfőn drukkolok nagyon, de inkább azért, hogy minden ok legyen. Tudom, hogy akár már meg is születhetne Panka, de lehet, hogy jobb lenne, ha nem ilyen felpörgetett állapotban kéne szülnöd. Mondjuk hétfőn kapsz egy ideális leletet, kicsit megnyugszol a héten, aztán következőn meg már mehet is a dolog akár
! És bízz a dokikban, néha az a jó, ha nem is foglalkoznak Veled nagyon, mert akkor nem lehet nagy baj
!
Gerika, kitartás, kitartás, kitartás!!! Hogy álltok?? És ne csüggedj akkor se, ha esetleg nem sikerül az új lakásban az otthonszülés. Az se baj, ha nincs minden 100%-osan kész, mire megérkezik a kisfiad! (Legalább a maradék munkákat nem Neked kell megcsinálni
)
Masi, streptótól tényleg ne aggódj, ez manapság "rutinnak" számít, sok mindenki átesik ezen. A babák meg simán, és tényleg inkább jobb egy kis gyógyszeradag az elején, mint utána hetekig betegen... Az Istvánnal meg tényleg szerencsés vagy!! (Mondja ezt egy fanatikus Jánosos
)
Sheepy, a TAJ-kártyádat azért kellett kicserélni, mert a lánykori neveden volt? Most én is ezen agyalok, hogy lehet, hogy el kéne menni... de akkor felpakolom a kedvenc könyveimet, hogy legyen értelme
. Egyébként meg szerintem LEHET gyerekorvost választani, nehogymáne! Kérdezd meg feltétlen!!
Missi, nálunk meg a 36. héten még van egy kötelező nagy UH, azt még csak kivárod
! Szóval egy még kell, hogy legyen Nálatok is! Köszönöm, hogy említetted a keksztekercset... holnap lesz egy családi buli, ez pont jó lesz oda
!
Gabi, a recepteket mi is csak szülés után kapjuk meg, de a védőnő felajánlotta, hogy elhozza majd, úgyis jön az első nap, mikor már itthon vagyunk. De a férj is elmehet érte üres (?) óráiban
.
Adri, a mindenit!! És mi a mai programod? Remélem, nem az önstresszelés
!
No, folytatom mindjárt...