Gyorsan mesélek,aztán menek,mert mosnom,főznöm kell...
Tegnap sikerült egy tök jó cipőt vennem tök jó áron,majd később lesz kép is róla...
Elmentem munkahelyemre gyedet inténi,megpróbálom neven nélkül érthetően leirni mi történt....
Én "A" munkahelyen dolizom,de benne vagyunk egy holdingban és "B" cég számfejti a fizunk ott a tb-ügyintézőnk is...persze reklamálni "A" cégnél,a sajátnál kell...már ez tök fura nem???...
Az "A" cég tb-se először hülyén nézett,aztán elmagyaráztam mit akarok,megnézte törvénykönyvet és nekem adott igazat,szarul van számfejtve....
Azonnal hivta "B" cég tb-sét,akit nem lehetett elérni...
Átfaxolta a kérelmem és mondta hogy legkésőbb hétfőn hiv telefonon,hogy mit tudott meg...
Kb 2 óra múlva hiv,hogy most beszélt "B" cég tb-sével,azt üzeni hülye vagyok,ő jól dolgozik,tehát ne pattogjak és különben is ő beszélt az oep-nél egy főosztályvezetővel és neki van igaza!!!...
Mondtam hogy az érdekes,mert én bevittem a papirjaim az oep-be, átnézték és nekem adtak igazat,ne mondja már hogy ő 5 perc alatt telefonon mindent elintézett,pláne mikor olyan lassan intéznek el mindent...
Ezekután jön a körülményes levelezgetés,el kellett postáznom kérvényem "A" cég vezérigazgatójának,ő majd továbitja "B" céghez,onnan majd jön valamikor egy hivatalos elutasitó levél,ezzel mehetek majd ismét oep-e,hogy "B" cégnek nézzenek a körmére,mert tb-kifizetőhely és carul számolnak....
Persze ez majd heteket vesz igénybe és addig ezt a car pénzt kapom......
Az dühit csak,hogy évek óta fizetem a tb-t,nem betegeskedek,de amikor szükségem lenne rá hogy fizessenek,akkor még nekem kell törvényeket bujnom,mert olyan emberek dolgoznak olyan állásban,akinek fingja sincs az éppen hatályos törvényről....és persze ezek a seggfejek az én pénzemmel játszanak!!!...
Remélem érthetően irtam le....kicsit hosszú is,de rövidebben nem ment....bocsika...