Új privát üzeneted érkezett!

Márti:no para...oké?????????????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nyugi,kedd reggel ott vagyok... :lol:

Gondolj mindig arra,hogy ahhoz hogy egy gyerek ne nőjjön fel,nagyon nagy hülyeséget kell csinálnod,azt meg úgysem teszed meg.....nézz Dömére és gondolj arra hogy ha 19 évesen rutin nélkül ment,akkor most kisújjból kéne kiráznod a dolgokat.... :wink:
Amúgy meg természetes hogy tartassz mindentől,ettől vagy jó anya....ha nem paráznál,akkor nem érdekelne a gyerek,hogy neki minél jobb legyen... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na tessék...kell ettől jobb laptetü???? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tök jól elbeszélgetek itt magammal...:D

Timi:Törpére sem lehet panaszod,nagyon szépen fejlődik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na feltöltöttem,de azt irja feldolgozás alatt,egyenlőre nem tudom megnyitni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na semmi,megvárom a holnapot és ha semmi akkor újratöltöm...:)

Most viszont mivel senki nincs itt és amúgy is késő van,menek aludni...

Még a ruhákat le kellett volna szednem a száritóról,de már nincs leki erőm rá...:(

Jah és majd holnap mesélek,már erre sincs lelki erőm....:(

Szép álomkat és jóéjt mindenkinek!!!!!!!!!!

Pusza..cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Visszajöttem,megvan a videó....

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1219624834

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt mindenkinek, vagyis csak nekem mert mindenki alszik! :D

Kép
muzsuzska

Márti!!! Te vagy a legutolsó aki itt parázhat és összeomolhat lelkileg! Irgum-burgum te leány! Tessék a butácskagondolatokat kiűzni a fejedből! Már másodszor babázol, rutinos vagy. :wink:

Kép
muzsuzska

Tancsu, hiába, te öregszel akinek ilyen önálló fia van!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Haláli, olyan mintha sosem kapna inni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Benó ?én ezt nem értem! Ha a 36. hét előtt szülsz akkor nem a dokinál, de a 33. héten találkozol vele ,tehát nem utazik el vagy hasonló! Akkor mi a szarnak vállalt el ????????

Én a helyedben azért kinyomoznám melyik kórházhoz tartoztok, de a dokid melyik kórházba fektetne be???? :evil: Tehát zavaros az egész!!!!
Én azért nem lennék ennyire nyugodt, mert ha máshová kerülsz rosszabbul járhatsz mint Márti!!!!!
Ne haragudjatok de én ki vagyok akadva Benó csodadokijára!! :evil: :evil: :evil:
Most az orvosom vagy nem???? Az én kórházi dokim májusba nyaral 1x, tehát ha túlstimum lesz, akkor jön helyette egy tartalék doki ha be kell feküdnöm! Már elintéztem mindent. :wink:

Másik az, hogy mentő?????? A tököm várna rá, ha van autó!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ildikó, sajnálom, hogy fáradt vagy,próbáld átszervezni az estéidet, hogy hamarabb ágyba kerülj! Elnézzük ha kicsit hanyagolsz minket! Én se sűrűn voltam a héten, egyre szarabbul bírom az éjszakázást! :evil: :evil: :evil:
De még egy jó hónap és megszabadulok tőle!! :wink: Pozitív gondolkodás! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Délután voltam anyáméknál, kezdenek úgy bánni velem mintha már terhes lennék!! :shock: :shock: :shock: Anyámtól kaptam egy nadrágot és egy tunikát, olyan kismamásat..... :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Tancsu:http://recept.noivonal.hu/category/bebietel-receptek/

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Nem jött senki, akkor megpróbálok visszabújni az ágyikómba. :roll:

Kép
muzsuzska

Jó reggelt, lányok! :D Visszaolvasok, látom, nem én voltam az utolsó tegnap este, úgyhogy van mit. :D

KépKép
benó

Jóreggelt....:)

Köszike Zsuzska a receptcimet...:)
A végén még teljesen megenyhülnek a szüleid???... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Alapvetően én se értem magamat/magunkat (Gy.-val), hogy miért nem ment fel az agyvizünk, valahogy annyira örültünk annak, hogy már másfél kilósak :D :D :D :D, hogy ez eszünket vette.
Szóval, ez úgy van, hogy: koraszülöttként nem születhetnek ott (?), hanem a mentővel kell bevitetnem magam a SOTE II-re, de persze, lehet, hogy kocsival is be lehet menni :roll:, ez se merült fel mennem, látod. Itthon lesz az ember, csak náluk nincsen koraszülött osztály, ezt mondhatta volna eddig is, nem értem, miért nem mondta, nekem is kissé furi. De ha nem kapok normális ellátást, tehát nem megfelelően foglalkozik majd velem, akkor nem kap egy fityinget se, ne féljetek. De valahogy olyan nyugodt vagyok. Ezek a gyerekek 5 hét alatt majdnem megduplázták a súlyukat. És baromi sokáig bent akarnak maradni. Szurkoljatok nekünk, hogy a 36. héten vagy azután akarjanak jönni. :idea: :idea:

KépKép
benó

Helló Tancsu! (Elcsúszott az ujjam, és helló helyett gekkót írtam, jó, mi?) :D

Tényleg, Zsuzsi, ez nagyon jó, hogy szeretnének segíteni, reméljük, ez így is fog folytatódni. :D :idea:

KépKép
benó

Ha befekszünk a kórházba a 35-36. héten, akkor összesen kb. 3-4 hét kórházra kell számítani, tehát úgy kell pakolni.

KépKép
benó

Na, még a tegnapi napot nem olvastam vissza, úgyhogy megyek.

KépKép
benó

Tancsu, rendes vagy, hogy mész majd a Mártihoz, nehogy már ilyen szomorú legyen a szép kis "új" :lol: :lol: gyerek mellett! :?

Szilzi, neked jó hétvégét otthon és gondolom, már rég a vonaton vagy, sőt, oda is értél. Reméljük, a kazánt is el tudod intézni. :idea:

Ildó, elhiszem, hogy kivagy, de tényleg, valahogy ki kellene kapcsolódnod, pihenned, a szakdogából mennyi van még? Állíts fel fontossági sorrendet, hogy mi a legfontosabb, és azokat csináld csak meg. :roll: Ügyes voltál a dekorációval és a tv-vel. :D :D :D

KépKép
benó

Gyorsan mesélek,aztán menek,mert mosnom,főznöm kell...:)

Tegnap sikerült egy tök jó cipőt vennem tök jó áron,majd később lesz kép is róla...:)

Elmentem munkahelyemre gyedet inténi,megpróbálom neven nélkül érthetően leirni mi történt....
Én "A" munkahelyen dolizom,de benne vagyunk egy holdingban és "B" cég számfejti a fizunk ott a tb-ügyintézőnk is...persze reklamálni "A" cégnél,a sajátnál kell...már ez tök fura nem???... :shock: :shock: :shock:
Az "A" cég tb-se először hülyén nézett,aztán elmagyaráztam mit akarok,megnézte törvénykönyvet és nekem adott igazat,szarul van számfejtve.... :wink:
Azonnal hivta "B" cég tb-sét,akit nem lehetett elérni...:(
Átfaxolta a kérelmem és mondta hogy legkésőbb hétfőn hiv telefonon,hogy mit tudott meg...
Kb 2 óra múlva hiv,hogy most beszélt "B" cég tb-sével,azt üzeni hülye vagyok,ő jól dolgozik,tehát ne pattogjak és különben is ő beszélt az oep-nél egy főosztályvezetővel és neki van igaza!!!... :twisted: :twisted: :twisted:
Mondtam hogy az érdekes,mert én bevittem a papirjaim az oep-be, átnézték és nekem adtak igazat,ne mondja már hogy ő 5 perc alatt telefonon mindent elintézett,pláne mikor olyan lassan intéznek el mindent... :twisted: :twisted: :twisted:
Ezekután jön a körülményes levelezgetés,el kellett postáznom kérvényem "A" cég vezérigazgatójának,ő majd továbitja "B" céghez,onnan majd jön valamikor egy hivatalos elutasitó levél,ezzel mehetek majd ismét oep-e,hogy "B" cégnek nézzenek a körmére,mert tb-kifizetőhely és carul számolnak.... :twisted: :twisted: :twisted:
Persze ez majd heteket vesz igénybe és addig ezt a car pénzt kapom......

Az dühit csak,hogy évek óta fizetem a tb-t,nem betegeskedek,de amikor szükségem lenne rá hogy fizessenek,akkor még nekem kell törvényeket bujnom,mert olyan emberek dolgoznak olyan állásban,akinek fingja sincs az éppen hatályos törvényről....és persze ezek a seggfejek az én pénzemmel játszanak!!!... :evil: :evil: :evil:

Remélem érthetően irtam le....kicsit hosszú is,de rövidebben nem ment....bocsika... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Én megértettem, ügyesen magyaráztad :wink:, rohadt dolog! Hülye burokrácia! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Este későn jöttem,még a békát sem láttam...
Mosogatót súroltam,pakoltam,gyerek kiskádját sikáltam,mire meg ledöltem békázni,apa úgy letámadott mint Eger várát a törökök és bekapcsoltuk a rádiót.... :wink:
Most volt az első alkalom mióta babás lettem és megszültem,hogy végre totál el tudtam magam engedni rádió közben,nem arra figyeltem hogy "psszzzt..halkan",vagy hogy "sir a gyerek"...stb.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Erre apa megy ma dolizni,zárom az ajtót és visszaszól a lépcsőházból hogy "szia kis szexmániásom".....remélem senki nem hallotta kintről... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Na húzok főzni,mosni,pakolni,vasalni,stb..... :roll: :roll: :roll:

Szép napot.....cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Miért is ne? :lol: :lol: Nektek már lehet! :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló Márti! Sőt, Halihó!!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szóval az este:11-kor evett utána 1 körül sírt de nagyon.Semmi nem volt jó,míg a nagy lámpát fel nem kapcsoltuk(kisebb fényre)akkor megnyugodott.Evett és aludt fél 6-ig. :)

Ha nem pihenem ki magam hamar kimerülök,így úgy döntöttem egy pár napig tényleg fekszek és semmivel nem foglalkozok. :)

Kép
martik77

Nagyon-nagyon helyes. Én is feküdni fogok, ha meglesznek a babok. Azt tuti. :D

KépKép
benó

Bármikor, bátran aludj. Ne foglalkozz semmivel.
Volt tegnap a doki meg a védőnő?

KépKép
benó

Vagyok csak visszaolvastam. :D

Kép
martik77

Rendben.
Jobb a kedved? :D

KépKép
benó

Tancsu ismerhet én rögtön elsőre bepánikolok ha valami nem úgy van ahogy volt. :?

Felhívtam az egyik szobatársam náluk is ez volt a helyzet,szóval biztos a környezetváltozás hatott így a Babokra.

Ma már jobban látom a dolgokat,de mint írtam az is lehetett a baj,hogy odabenn mindenkibe én próbáltam lelket önteni és tök erősnek látszani.De egymásnak segíteni meg muszáj.Főleg,hogy mindenki aggódott valamin és ugye,hogy én eü dolgozó vagyok inkább tőlem kérdeztek mint némelyik mufurc nővértől.

Benó még nem írtam :oops: de megkaptam a zenélő banánt vagy hold mindegy,a lényeg,hogy NAGYON KÖSZÖNÖM!

:D :D :D

A dokibácsidat én se értem,hisz mondott egy fix összeget amennyiért elvállal akkor kutya kötelessége bemenni.
Nekem is bejött a dokim,igaz neki kicsit későn szóltak a szülésznők! :x

Mindegy ez már a múlt.

Amúgy Tancsu kedden L.itthon lesz de mivel éjszakás(hétfőn) úgy se tudnék kihez szólni.Mi meg elleszünk ha jössz a nagyszobában.

Kép
martik77

Jobb kedvem van.

Meg az is zavart,hogy mindenki máshogy mondja az etetést.(pl 2óránként 2x20 percvagy egy másik nővérke 3 óránként elég etetni.)mondjuk a második nővérke volt a legaranyosabb.
Amúgy olyan fapofával dolgozik némelyik.

Eszembe is volt mindig Ildó és Zsuzsi,hogy ők milyen szeretettel csinálnák ezt a munkát nem csak ilyen darab-darab alapon.

Kép
martik77

Szívesen a banánt. :D
Hát, biztos én is be leszek tojva, de csak pozitívan! :D Az gáz viszont, hogy nem tudsz kihez szólni. :? Ha ilyen van, akkor aludj. :wink: :lol:

KépKép
benó

Vagy pl. te is egy ilyen nővérke vagy, nem? :D
Úgy etesd a babot, ahogy te akarod meg ő igényli. Csak magadra hallgass meg a babádra! Én amondó vagyok. Az összes védőnő az összes témában a szülésfelkészítő baromságokon mindig TÖKRE MÁST mondott. :roll: :? Akkor meg le van tojva. Akkor csináljuk érzésből, nem igaz? :D

KépKép
benó

Mindig kifelejtek valamit :oops: .Szóval Benó úgy örülök,hogy már ilyen nagyok a Babok!!És,hogy minden oké!!

Ne izgulj minden rendbe lesz.
Az egyik szobatársam mesélte,hogy a testvére lombik ikrekkel 38 hétig húzta és mind a két Bab 3 kilós volt!!! :)

Kép
martik77

Már nem aggódom. :D Szép nagyok. :D Az utána következőket pedig majd csak lazán, ahogy majd tőled tanulom. :lol: :lol: :lol: Rendben? :D :D

KépKép
benó

Na igen ez zavart engem is,hogy mindenki mást mondott.

Meg igen leginkább az volt a rossz,hogy más Babjait sírni hallani,főleg olyat akinek az anyja nap hosszat lenn bagózótt,a baba a kórteremben,mert a csecsemősök nem viszik be minden ok nélkül.

Kép
martik77

Jó fej anyukák. :? :?

KépKép
benó

Ennyire cool azért nem szeretnék lenni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Összeszedem magam,csak nincs kivel beszélnem.Na jó itt az L,de pl Tancsuval is órákat beszéltünk mikor lementem.Tudom 1-2 hét és mehetünk megint,csak rossz a bezártság. :?
Majd kimegyek az erkélyre friss levegőt szívni.

Oda benn is a 4-5 nap körül lementem az épület elé és egyből jobban éreztem magam. :D

Kép
martik77

Rendben, menj ki az erkélyre. Vagy majd, ha Tancsu megy hozzád, akkor kicsit fent hagyod, te meg elmész boltba vagy csak sétálni stb. De mi itt vagyunk ám neked, ne érezd magad egyedül, jó????? Bármikor megcsörgetsz, visszahívlak, vagy tudunk anyuéktól skype-olni is, ha szeretnéd, du. pl. felhívhatunk anyuéktól, ha gondolod. Nem tudom, hogy kell mondjuk, kell a te számod vagy mi kell?

KépKép
benó

Még alszik,bár már megteáztattam egyszer. :D

És úgy döntöttem csak este mérem meg fürdetés előtt mert szerintem ez a hü...mérlegelés is idegessé tett. :?

Kép
martik77

Szívesen felhívunk anyuéktól, legalább a Vivikéék is megnézek Kis Vukot. :D :D :D

KépKép
benó

Nekem a védőnőm azt mondta, heti egyszer elég, ha van kaki és eszik rendesen. Pl. nem fogy, meg akar enni (szopizik) stb.

KépKép
benó

Skype fel kell venned ismerősnek.Új partner és oda beírod,hogy kissmartik77 ez vagyok én.
Csak mond meg az időt,hogy kb hány órakor és akkor bekapcsolom a skypet.

Tancsu:Vasárnap Bababörze lesz a Hermann gimiben!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.03.20 08:08-kor.

Kép
martik77

Szóval, hogy kell skype-olni? Mit kell beírni? Telefonszámot vagy e-mailt?

KépKép
benó

Mondom én se fogom méregetni,mert tegnap az borított ki. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?