Új privát üzeneted érkezett!

A gombapörkölt az fini. :D :D :D A nyúl is biztos. :lol: :lol:
Zöldséglé is jó lehet. :D Plutykálni = ?
Én is iszom kávét, reggel. :roll:

KépKép
benó

A levesek evését különösen javasolják a védőnők, úgyhogy az nagyon jó. :D

KépKép
benó

:D :D :D inni

Kép
muzsuzska

kj

KépKép
benó

Jó szó. :D
Én most közben szegek ám, ezt már tudom itt csinálni, nem úgy, mint a játszószőnyeget. :D

KépKép
benó

Megyek,majd később benézek!!!!! :D :D :D

Ja ,születésnap igazából nem akartam ajándékot, én készülök életem legszebb ajándékára most arra gyűjtögetünk........
Mindenem megvan, csokit azért kaptam,meg apróságokat, de a szeretet fontosabb mindennél............ :wink:

Kép
muzsuzska

Ha a keresőbe nem azt írod be, hogy www.babanet.hu, hanem azt, hogy www.babanet.hu/tarsalgo, és úgy jutsz el ide, akkor nem nem fognak itt oldalt megjelenne ezeket a baromságok. Próbáld ki.

KépKép
benó

Pihenj egy kicsit mire Márti jön!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Ez így is van. :D
Menj csak ennyi. Jó étvágyat! Puszi :D

KépKép
benó

akarom mondani, enni :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

:D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

zümmm

KépKép
benó

Megyek, leheveredem, mert az előbb jól megszédültem. :roll: :? Lehet, hogy azért, mert lefelé bámulok (varrás közben, ugye). Amúgy semmi gáz. Meg az is lehet, hogy álmos vagyok (tuti :lol: :lol:).

KépKép
benó

Hali

Levelet megirtuk PSZAF-nek,majd apa hazajön,boritékolom és visszaszalad vele a postára...:)
Vettem inasnak egy átmeneti kabátot (vékony polárbéléses) 1190-ért és egy bársonygatyót 690-ért,4 pár zoknit,magamnak 3 párat és még egy húsvéti diszt az ablakba....:)

Mártiról semmi újjat nem tudok... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska, stimu alatt 3-4 litert meg kell inni?? :shock: :shock: Ezt én még nem hallottam :shock: Ez jó kiszúrás, nem is tudom hogy lehet annyit meginni :shock:

Tancsu, remélem sikerül valami megoldást találni!

Kép
szilzi

Cupp

Én sem ittam csak 1,5-2 litert ,de most nekem is eltünik 4 liter is simán naponta...:)
A szervezet jelzi ha szüksége van rá,mint ahogy nekem is jelezte,mert a szoptatással ugye folyadékot is vesztek..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek összeállitom a levelet,cimzem,stb...
Ugye szerintetek sem utolsó,ha pl teszek bele egy válaszboritékot is.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Nem nagyon van ma időm írni, mindjárt tanítanom kell, de bejöttem, hogy BOLDOG 30.HETET kívánjak BENÓNAK!!!! :):)

Mártiékról mi hír?

Heni

Kép
szheni

Semmi!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Igen, Szilvi!
Különben is ártani nem árt, a legolcsóbb segédanyag......
Nem sorolom fel az okokat.

De az én dokim mindenkinek előírta mennyit igyon. Tüszők, nyálkahártya, vesék stb.......
A rengeteg hormon így is gáz a szervezetnek...

Kép
muzsuzska

Az én szervezetem beérné jelenleg két decivel is, de Királyfi nem hagyja! :( :D

Kép
muzsuzska

megyek pihizek még.

Kép
muzsuzska

Sziasztok, úgy leheveredtem, hogy most keltem fel. :roll:

Szilzi, hidd el, hogy mint egy feneketlen tó, olyan az ember, nekem is nagyon furcsa látni, főleg, ezt a hülye szénsavmentes vizet nem nagyon bírtam sose! :shock:

A válaszboríték nagyon jó ötlet, Tancsu. :D Jó áron vásároltál. :D Sajnálom, hogy semmi hír..... :( :( :( :(

Heni, nagyon megtisztelő, hogy csak miattam beugrottál, nagyon aranyos vagy és nagyon köszönjük! A kissrácok is! :D :D :D

KépKép
benó

Megjöttem munkából. Végre az én jó kis gépemről írhatok nektek. :wink:

Kép
flóra 11

Pont most gondoltam rád, hogy vajon merre jársz. Ha kettőkor elindultál..... 8) 8) 8) 8) C. és Sherlock H. tanítványát nem lehet ám átverni.... 8) 8)

KépKép
benó

Helló Benó!

Zsuzska, én most naponta megfőzök magamnak minimum egy liter teát, ebbe gyógynövények vannakés egy tasak gyümölcs az íze miatt. Ez simán lemegy, kb. egy óra alatt megiszom. Aztán megint főzök, és mellette lemegy a leves, a víz, stb,sok más is. Tehát nekem normál állapotomban minimum két liter a fogyasztásom. Vagy több.
Szerintem csinálj Te is egy liter gyümis teát. Ha nem szereted melegen,ezt ihatod hidegen is.

Kép
flóra 11

Helló! :lol: Szóval, még látsz is? :lol:

Poirot-t kifelejtettem a sorból. :D :lol:

KépKép
benó

Mártinak még felsorolnék néhány helyszínelőt is, ha itt lenne.... :( :( :(

KépKép
benó

Gy. elment a telekre fákat metszeni az apukájával. Őt csak úgy vitte magával, mert még nem volt. Neki nem kell metszenie. A Gy. úgyis profi. :lol: Még sose csinálta, de biztos menni fog. :lol:

Edina olyan régen volt már, nemde? :roll: Tán tegnap reggel? :roll:

KépKép
benó

Engem nem engedett vissza a babnet. Téged se?

A kenyérsütést, jó, hogy mondtuk: mondtam ebédnél a Gy.-nak, hogy hazafele hozzon kenyeret, mert akkor most csak a metszés után tudunk enni normálisan, mert nincs itthon kenyér. Vagy ha nem tud venni, összeszedem magam és elmegyek venni. Erre szerinted hozott? :cry: És kérdezi, hogy most mi van, akkor nincs itthon már kenyér???? :shock: :shock: :shock: Mintha nem pofáztam volna el neki. Na, mindegy. Lehet, hogy mindjárt elmegyek bótba, mert éhen halok. Látod, majd ez lesz, ha meglesznek a fiúk is. :roll: Az pedig nem lesz jó. Úgyhogy: magad, uram, ha szolgád nincsen. :wink:

KépKép
benó

Benó, bocsi, az előbb nem maradhattam,megjött a F., mentem neki vacsit adni, aztán kávéztunk, sütiztünk. Most meg lementem a pincébe kikeresni a Norbi notebookjának a dobozát, mert tegnap éjjel egykor telefonált, hogy elromlott a laptopja. :evil: Tehát vissza kell küldeni, mert szerencsére még jótállás alatt van.

Kép
flóra 11

Csak metsze a fákat. Biztosan megtudja csinálni, ha már egyszer tanulta. :wink:

Kép
flóra 11

Hát igen, ha a Gy. ilyen feledékeny,akkor bizony jól jön egy kenyérsütő a háznál. Ha nincs kenyér, gyorsan süthetsz egyet. Tényleg kell akkor nektek egy, a biztonság kedvéért.

Kép
flóra 11

Ennyi nyomozó nekem elég, ezek a kedvenceim. Ezeket én is szeretem nézni. És persze a Gyilkos sorokat is szeretem,meg m1-ről szokott lenni szombatonként egy angol sorozat, egy öreg néni deríti ki mindig a gyilkosságot, nem tudom, most a nevét, de az is jó.

Kép
flóra 11

Megbeszéltem a dolgokat a fiammal msn-en. Néha bekapcsolódik a gépe, de van, hogy bekapcsolás után magától kikapcsolódik. Na ez volt az én gépemmel is, hónapokig kínlódtam vele, nem mertem elküldeni a szervizbe, aztán mikor rászántam magamúgy örültem,mert egy hét alatt megjavították. :wink:

Kép
flóra 11

Az angolra az órarendet felrakták a netre,3 hónapnyit,vagyis ez az első szemeszter. Elég keménynek néz ki, heti 8 óra. :shock: Akik már elkezdték, azok rákárdeztek a laptopraés azt a választ kapták,hogy túl sok lett a jelentkező, tehát nem kapunk. :x Szerintem ki fogják verni a dilit, mert becsaptak mindenkit.Nem fogják ennyiben hagyni a dolgot.

Kép
flóra 11

Bocs, most meg én tűntem el.
Vettem kenyeret. :wink:

Még jó, hogy van ótállás a laptopra. :wink:

KépKép
benó

jótállás :lol:

Nem arról volt szó, hogy péntek-szombat 3-3 óra? Vagyis 6? :roll:

KépKép
benó

mskls
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.03.17 18:27-kor.

KépKép
benó

Mártit ne hívjuk fel?

KépKép
benó

Kép

Hello mindenkinek!
Mártit még nem engedték haza,de a besárgulás elmúlt,a laborértékek is normalizálódtak,már csak fel kell szedni egy kicsit és lehet,hogy holnap elengedik Őket.
Bár igazából én nem értem minek tartják még mindig bent.

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

http://www.youtube.com/watch?v=MHTL9gHRNrQ

Ez egy kis video (a címe a tesómnak szólt.... :oops: )

Kép
martik77

Ó, köszönjük!!!!! Végre képek,meg valami hír is rólatok! :wink: Nagyon reméljük,hogy holnap irány haza,ha már alaboreredmények is jók. :D

Ez a gyerek tiszta apja! Már a múltkor is néztem,de nekem egyre inkább ez jön le. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon szép fiúcska, büszkék lehettek rá! :wink: Megnézem a videót is.
Mártinak sok puszi! :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, de tündéri a videón! Hogy alszik! Fel sem ébred! Gyorsan fog hízni, ha ilyen jó alvó,nem kell izgulni. És az a pinduri lábacska!!!!! Istenem! Hát nem cuki? Jaj,de megpusszantottam volna a pici kis talpacskáját! :D

Kép
flóra 11

Benó,örülök,hogy lett kenyered.Nem haltok éhen. :wink:

Kép
flóra 11

Én azt hiszem, hogy 10 percet szunyálok. Nagyon kezd a fejem fájni az álmosságtól. Keveset alszom mostanában. Mindig filmeket nézünk,aztán mikor kikapcsolom a tévét,akkor bekapcsol a rádió. :lol: És nálunk elég hosszasan szokott szólni,tehát belenyúlik az éjszakába az elalvásunk. :wink: De egy szavam sem lehet, nem panaszkodhatom,hiszen benne vagyok a játékban. :lol: Naná! :lol:

Kép
flóra 11

Bocs, megjött a Gy. Ettünk stb., most meg megyünk ahhoz a lányhoz, aki kivette a tesómék lakását, mert nálunk van a tányérja kb. 4 hónapja. :? Sok kedvem van. :?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?