Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
Nagyon sajnálom! Kitartást!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Köszi!!!!Kicsit izgulok,nehogy ide jöjjön!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Szokott hozzátok menni? Esetleg bejelentés nélkül? Közel lakik hozzátok?

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi, írtam Neked én is.
Én Gről írtam, egyszerűen csak a Válasz fülre kattintva. Szal elküldtem Neked az emailedre, de olvashatod a Gn is.

KépKép

Kép
szandriii

Menion, kinőtt ruhácskák? Attamindenit :lol: :lol: :lol: Ha lesz időd, tegyél már új képet a kis óriásról :) (bár ma nem néztem, lehet, hogy már tettél is.)

Evita, picit jobban vagy ugyi? A szavaidból úgy tűnik. Emma meg egy kis angyal. Milyen kedves és figyelmes anyucival :) .
Azt én is gyakran elképzelem, amikor Imi kezében van a gyerek. Pontosabban próbálom, mert nem megy még. Folyton az a kép van a fejemben, hogy szülünk és valószínűleg ő látja meg először (magasabban lesz a feje, mint nekem-remélem :) ). Annyira kíváncsi vagyok az arcára. El sem tudom mondani, remélem nem csúszok le a pillanatról.

Orsiiii, mi is ugyanolyan kiságyat vettünk, mint Ti :). És képzeld a mai diagnózisunk is azonos:
álomkór...
mosás...
Ja és még vmi. Nagyon durván hasonlítasz anyukádra :) , ezt már tök sokszor akartam mondani. Párod is megy veletek haza? Vagy megint dolgozik?

Manama. Te nem vagy bennszülött? Én azt gondoltam született pécsi vagy. Mióta laktok itt? Összefuthatunk ám vmikor, ha nagyon uncsizol. Még nem is sütiztünk :)

KépKép

Kép
szandriii

Gabi!
Pampers Newbaby
2 Mini 3-6 kg 108 dbos

Super Dry & Soft
ŐŐőőő és nem látom a hireidet a Gmailen!?
Nemtom miért!

Eita!
Itt lesz Csepelen a Védőben!

Gabi!
Ti nem akartok jönni?

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri!
Igeeeen, Anyukám szinte a tesóm! :-))))
Jaj, én nagyon szeretem ezt a kiságyat....Nekünk éppen befért a jelenlegi helyére...sajna nincs sok helyünk! :cry:

A Neobabayről vetted? vagy máshonnan...

Uhum...leragad a szemem..... :roll:
Alig várom, hogy Apa hazaérjen.....egy órácskára ledőlnék.....

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri!

Norbi nem jön velünk.
Majd talán utánunk jön, csürötökön....talán. :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Akkor nem tudom átvenni a pelust,mert már mi is 3-ast használunk.
Nem tudom,hogy a ti védőtökbe én mehet e,mert nem oda tartozom :roll:
Beérkező leveleknél van!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Köszben megtaláltam....elolvastam!
Majd beszélünk! :wink:

Igen, mi is 3 as....ezért nem adom már rá, igy is maradt még megkezdett 2esem, azokat még rátettem Dalmusra, de már a lábnál a gumi kinyúlott és a pisi is kiszivárgott, igy meg sem próbálom elhasználni!

Azért köszi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, lehet, h miattam nem találod a levelet.
Beérkező levelek közül felülről a 3., 2. és akkor az én levelemet nyitja meg egyből, de fölötte zölddel ott van, Gabi neve, azt kell lenyitni.

Hú de zagyva, remélem megtalálod.
Az ágyat mi a Pécs Plázában lévő outletben vettük, nem is tudom mi a neve.
Na, de annak örülök, hogy meg vagytok elégedve vele, nekünk is nagyon tetszik :).
És nem zavaró a zsúfoltság? Nálunk sem lesz sok hely, kb annyi, hogy mindent berakok a fal mellé és annyi, mellette már a mi ágyunk. Én kicsit félek ettől, utálom a zsufit, megfulladok tőle.
:?

KépKép

Kép
szandriii

Ja, megtaláltad, szupi :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok CSajszik :!:

Ha lesz időm jövök bővebben, de nagyon hasfájós Cipike, meg még front is van, így nem tudok jönni, voltunk dokinál...majd mesélek...új tápink van :!:

Puszillak Benneteket...

Evita
fogadd részvétem drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nagyon kiváncsi vagyok milyen tápit kaptatok!
Sajnálom Cipikét a hasfájás miatt!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!

Nézd, a kényszer nagy úr....szóval nem zavaró a zsufoltság :wink: ....Én azt csinálom, hogy amit kinő, nem használunk már, bele egy dobozba és visszük le Sopronba, ott van egy nagy padlásunk, most lett kész....igy elfér!Várja majd a kistesót, ha lesz..... :roll: :oops:
Igy fogja a pihenőszéket és a hempergőt lassan lecserélni a járóka és az etetőszék....nem tudunk mást tenni, mondjuk a kiságy alja fiókos, oda még sokmindent tudunk pakolni és Nekem pelenkázó komódom sincs, az már végképp nem fért volna el, igy egy mobilpelusozónk van a kiságy tetején...egyébként nem gondoltam volna, de nagyon praktikus nem bántam meg, hogy ez lett.....oda teszem ahova akarom...persze volt lelkiismeret furdalás, hogy nem lehet rendes pelenkázója...de annyira megszerettem ezt, hogy már nem bánom! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Sajnálom Cipikét, talán az új tápitól jobb lesz!!! Remélem!

Evita!
Részvétem! Puszi Neked!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi
Milupa Pepti 1 :arrow: ez a tápi allergiás babáknak van kifejlesztve, kipróbáljuk, mert a másikat meg sem emészti :arrow: fehér darabok vannak a kakiban :!: és végre van és ihatja a ,mecsek baby teát is, mert eddig nem lehetett :!: :roll:

Kibuktam tegnap egy kicsit a gyerekorvosra, remélem lesz időm leírni ma valamikor :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Én ilyen pelust használok még, Én átvenném, ha el tudnád postán küldeni Én meg utalnám a pénzt, ha jó úgy neked :!: :?:

Rólunk:
voltunk tanácsadáson csütörtökön és amikor végre sorra kerültünk a doki néni egy kicsit megijesztett minket :shock: azt mondta azonnal menni kell egy sebészhez megmutatni a köldökét Cipikének, mert hatalmasat nőtt, amióta Ő nem látta (4 hete) tuti, hogy sérve van,és biztosan ettől fáj a hasa, de ne ijedjünk meg :shock: na Én ettől a mondattól annyira kész tudok lenni, azonnal felhívta a sebészt és már ültünk is autóba és rohantunk...egy nagyon kedves 50 év körüli pasi volt, azt mondta nem ez okozza a hasfájást, nincs teendő, nem kell műteni ez még simán változni fog, ha majd el kezd mozogni, Ő egyébként teljesen vissza tudta neki nyomni, de ez nem is fájt a kicsikémnek :!: :wink: de ahogy mozog, szenved a hasfájástól egyre jobban kitüremkedik neki...megírta a negatív véleményezést és hívtam is a dokinőt, hogy nincs műtét, hogyan tovább, de telefonon nem beszélte meg ezt velem, jöjjünk holnap a rendelési időben...ma délelőtt mentünk...nem kellett várni, mert hátulról mentünk...megnézte megint és csak azt mondta újból, hogy tuti ettől fájhat a pocak...Én már szólni sem akartam semmit, még jó, hogy a férjem ott volt velem, mint mindig hál istennek...

Egy füzetet rendszeresítettünk, hogy abban mindig beleírja a dokinő, hogy mi a teendő, mit kell neki meddig adni és Én ugyanebbe a füzetbe szoktam beleírni, hogy ha legközelebb megyünk mi lesz a kérdésem...na most is ott volt, hogy kaki állaga, etetésre rákérdezni..mondtam is neki, hogy olyan furcsa amikor eszik, nem akar gyorsan enni, sőt nagyon is lassan és minden 10 ml után ordít...gondolom, hogy nem jó a táp, mert bántja a hasát...kérdezte a kaki milyen, mondta darabos...na és végül is az lett belőle, hogy tápit váltunk próbára, ezt akartam én már korábban is, mert láttam, hogy szenvedés az evés :roll: így most egy kicsit nyugodtabb vagyok, úgy érzem haladtunk előre és bízom benne, hogy ez a tápi jó lesz :!: :roll:

Mostantól adhatom neki a teát is, csak könnyebb lesz neki és hátha elmúlik a hasfájás is :!: :roll:
Tudom, hogy az idő, ami a legjobb csodaszer a hasfájásra, de csak könnyíteni kell valamivel rajta, mert annyira, de annyira szenved szegénykém :cry: :cry: :cry:

4910g ( 4hét alatt 800 g gyarapodás), ami nagyon jó, mert valóban szépen fejlődik, hál istennek nem bukik soha :!: :wink:

Még mindig nem alszik el magától, ringatnom kell és csak utána teszem a kiságyába :!: :roll:

Sokat van kézben a hasfájás miatt, nem hagyom sírni, mert olyan rossz látni ahogy szenved :!: :cry:

Bocsi, hogy hosszú lettem már megint :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
én is mindig úgy csinálom, hogy dobozolok, ha van már kinőtt vagy nem használt dolog, ennyi cuccot nem is lehet egy helyen tárolni, meg úgy sem kellenek egy ideig :!:
jó, hogy haza haza tudtok menni, a baba masszázs pedig szuper dolog, nekünk is az kellene a hasfájásra meg kitűnő lenne :!: :wink:
front van :cry:

Evita
anyudnak jobbulást, mielőbbi felépülést kívánok :!:
Emma baba biztosan érezte, hogy most reagálnia kell anyukájának az elkeseredésére :arrow: így vigasztalt Téged drága :!: :wink:
az anyák már csak ilyenek, mindig csinálni kell valamit :roll: :wink:
Szép a pocid, nagyon csini vagy :!: :lol:

Vivi
nagyon sajnálom a szopi dolgot, de én bízom benne, hogy ez hamar rendeződni fog nálatok :!: ez is milyen kiborító lehet, ha ott a sok tejcsi, csak a bébi nem akar valami miatt szopizni :!: :roll: kitartás drága :!:
nagyon sok erőt küldök neked a sok egyedül léthez, rossz lehet, hogy nem tudsz kihez szólni :!: :roll:

Menioin
hogy telik az idő :shock:
örülök, hogy jobban vagy a depit illetően, viszont akkor nálatok is hat a front, sajnálom :!: :cry:
a szurikához már most küldöm a gyógypuszikat a kis combikájába, neked pedig sok erőt :!: :wink:

Gabi
sztem nem baj, ha 7-8 órát is alszik, nálunk Cipike 11-5-ig alszik, nem keltem fel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat vagy egyedül, ez majd később is így lesz :roll: :!: nem lesz könnyű akkor neked az tuti, remélem sikerül gyerekes anyukákkal megismerkedned a közeljövőben :!: :roll: sokat fog jelenteni, de tudom minden áron ez sem kell :!:
sztem, ha meg lesz a kisbabátok a férjed is minél hamarabb akar hazaérni, nem lesz ideje kolléganőkre :!: szívből kívánom, hogy így legyen :!: :wink:
ez egyszer biztos, most még van épp leég időd agyalni, de majd változni fog ez is hamarosan... :wink:
igen, akinek izmos, kis pici hasa volt a terhessége alatt azok gyorsan szinte napok alatt leadják a felszedett kilókat...az egyik csajszi szobatársam 3 nap alatt úgy nézett ki, mintha nem is szült volna, de a mellei :roll: :wink:

Manama
jobban vagy megfázás ügyileg :?: csinálj is képeket, ha csak lehet minden héten, mert olyan jó lesz majd visszanézni őket, van változás hetente :!: :wink:
(Én mostanában néztem magam, és elcsodálkoztam, hogy úristen mekkora hasam volt a végére :shock: :D )
teljesen igazad van, ki is kell beszélni a dolgokat, az sokszor aranyat ér :!: :wink:
kedves vagy, hogy ha Te is úgy gondolod, hogy nem vagyok rossz anya :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja és rákérdeztem a tapasz dologra, amit Gabiék is használtak a köldökre, de már itt Szegeden nem alkalmazzák, a sebész sem javasolta :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Ez a Való Világ...írtó tré arcok vannak benne! :-/

Nalam sajnos semmi sem történt, nem tudok nagyon mit meselni. :( Holnap 10re megyunk a korhazba, megvizsgal a doki, talan törtenik is mar vmi. Varom is nagyon, meg nem is...félek...

Hivtak ma egy őssejtes helyről, meg is győztek rola, uh levetetjük. Igazabol az ara olyan, amire azt ugy gondoljuk, h meg belefer: 170 ezer a levetel, de 12 havi kamatmentes reszletben fizetjuk, illetve evi 11 ezer ft a tarolas.

Gabi, olvastam a gmailes dolgot, hat, nem semmi, eddig azt hittem, a mi csaladi zurjeink nem semmik, de latom, mashol sokkal nehezebb. Kitartást hozza, sajnos, mast nem tudok mondani, tanacsolni se tudok semmit! :(

Evita, nalatok se tul fenyes a helyzet! Sajnalom anyukadat es papádat is! :(

Megyek, mert kesz a vacsi! Amugy a Viasaton este jo film fog menni! :)

Kép
presario

Orsi
Én is szívesen átveszem a pelust. Ki tudok menni érte Csepelre is! Bár én szerintem csak februárban tudnék érte menni, meg kifizetni, úgyhogy, ha hamarabb szükséged van a pénzre, akkor inkább, küld el Suzynak. Ahogy neked jobb.
Nekünk is ilyen mobilpelusozónk lesz. Szerintem is tök jó! Tesóm is szerette! :lol: :lol:

Suzy
Remélem ez a tápi beválik, és ettől nem fog fájni a hasa. Sajnálom ezt az orvos mizériát. Furi ez a gyerekorvos! :shock:
Hát remélem hamar rendbe jön anyum, de pihenni nem fog sokat az tuti, mivel egész hétvégén nála van Lillus (tesóm kislánya). Szóval rohangálhat jobbra-balra! :?
Drága kicsi lányom megvigasztal. Olyan Drága! Laci azt szeretné,hogy 7én szülessen. Ha tényleg akkor fog, akkor mához 2 hónapra megszületik. Már nagyon várom!!!! :lol: :lol:

Anna
Mennek nagyon a drukkok. Most már hamar túl leszel rajta, és karjaidban foghatod a kicsi lányodat!!! Ne félj! Minden rendben lesz!! :wink: :wink:

Emmának vettem egy nagyon cuki plédet. Kép

Képzeljétek a wc-énk már ki van csempézve. Már csak a padlólap kell, meg fugázni. Olyan szép. Úgy tetszik! :lol: :lol: :lol: [/img]

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
nagyon szép a pléd, igazán jó választás volt :!: :wink:
örülök, h haladtok a felújítással :wink:
Én is reménykedek az új tápiban :roll: :wink: a gyerekorvossal remélem nem lesz gondom, de most kiakasztott egy pöttyet :roll: :!:

nemsokára eljön a nagy nap nálatok is :wink:

Anna
drukk holnapra, hogy induljon el vmi magától+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is így voltam vele az utolsó napokban már...Én nagyon féltem, de amikor ott volt az idő, megnyugodtam és vártam, h minél hamarabb láthassam :wink:
de jó, h tudok levetetni őssejtet :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nekem is nagyon tetszik, és csak 1000Ft volt a Möbelixben! Szerintem nagyon megérte! Nem olyan vastag, de úgyis tavaszi baba, meg jön a nyár, jó ha van ilyen kis vékony pléd. És olyan pihe-puha anyaga van! :lol: :lol:
Én is remélem,hogy nem lesz gond a dokival! :wink: :wink:
Hát most már tényleg lassan itt a nagy nap!!! :lol: :lol:

Anna
Tényleg, nem is írtam,hogy szupi,hogy le tudtok venni őssejtet. Örülök nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
akkor főleg megérte :shock: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Képzeljetek, Lányok, minap vettem ilyen baba magazint, amiben volt egy cikk a hozzank hasonlo kismamakrol, akik forumoznak. A cikk lenyege az volt, h milyen sok rosszindulattal talalkoznak össze az anyukak, mindennel szapuljak egymast, meg becsmerlik, h ez emiatt rossz, meg amiatt, meg mindenféle veszekedések alakulnak ki.

Hát nem tudom, de en mar a cikk nelkul is eszrevettem, h en köztetek soha egy fikányi rosszindulattal nem találkoztam, itt mindenki segitokesz, es örül a masik legaprobb örömének is. :) És nagyon odafigyel a többiekre, a masikra. Gondoltam is, h irok ennek a magazinnak megcafolni ezt a cikket... :)))

Kép
presario

sokat írtatok így most csak panaszkodok 1sort aztán majd olvasok vissza

....sétából hazajövet megette az adagját a gyerek aztán lementünk átpakolni a jobb mélyhűtőbe a tejeket(tudtátok hogy az a hűtő ami egybe van -bár külön ajtóval- a fagysztóval az nem hűt olyan nagyon mint a rendes mélyhűtő szekrény???és akkor nem is áll el olyan sokáig benne a tej!!!!)szóval emiatt átpakoltuk a sok tarcsi tejcsit
de a baba rázendített egy óra múlva(persze hiszen ma már Laci elcseszte a ritmusunkat azzal hogy délben 170et etetett meg vele és most megint repetázni akart)és felküldtem hogy nézze meg...bele szokott gabajodni az ágyneműbe pl.
na pár perc múlva szólok hogy jöjjön már mert kiolvad a tej...és mit gondoltok mivel jött vissza???hát azzal hogy megetette na nekem ilyen lett a fejem :arrow: :roll: :shock: :evil: :twisted: :( :cry:
tényleg komolyan gondolva azt mondtam neki hogy akkor ezután ő marad itthon és szenved a gyerekkel....na mert ilyen zabálások után tényleg van szenvedés...most pl üvölt pedig nemrég evett...ja és a drága László épp nincs itt hogy részt vegyen a jóból
asszem qrvára elegem van a hülyeségéből már bocs a kifejezésért....
és még neki áll feljebb hogy éhes volt és hamar bezabálta...persze hisz a 2-es cumival etette azzal másodpercek alatt beleömlik a tej sokszor nem is bírja olyan gyorsan nyelni....

lehet hogy az egészet hagyni kéne a francba és hagyni hogy össze vissza etesse :?: és nem kéne az egész gyerekápolásból ilyen ügyet csinálni de nagyon szeretném a legjobbat a kis manónak... :roll:
tudom hogy Laci is csak hát nem érzi meg hát nincs is itthon vele egész nap hogy lássa...

Kép
menion
Budapest

gabi
hát rájöttem hogy nem sok van ami jó...mind baromi nagy vagy ujjatlan és akkor még alá kell öltöztetni de az nem kényelmes...eddig mindig 1body+egy rugi volt rajta de így is van hogy küzdünk az ujjába jutással...szegény Roli :cry: és szegény ti!!!írtam gmailre

evita
1000es c vitamin! allergia:nem tudom még sose volt életemben...de nem jövök rá mitől lehet semmi új nincsse vegyszer se étel se semmi...még a klinikán kezdődött és azt hittem az ottani víztől van de még mindig tart...a 6 órát még csak 1x aludta át de remélem lesz majd ilyen....a rövid alvást meg fogod bírni mert a babád az ami miatt olyan dolgokat is el tudsz viselni amit azelött sose :D biztos fáradt leszel de bírni fogod!én is szeretek amúgy aludni és akár 10órákat is simán bár én hajnalban kezdenék ha rajtam múlna és du.kelnék :oops:
jaj nagyon szép ez a pléd!nekem is kéne!!!hol vetted?van másmilyen is?és milyen az anyaga?mekkora?
és örülök a szép fürdőnek!remélem mihamarabb felavatjátok :oops:

orsi
a babamasszázsról feltétlen várom a beszámolót!hova mentek?mennyibe kerül?milyen és hányszor mész?
pelus mekkora?

szandri
hát nem csináltam képet mostanság de a zoknisat majd felrakom azt tegnap csináltam mert ugyanis van ám nekünk sportcipőnk :P és ahoz persze zokni gatyesz dukál :D

suzy
mi is ettük azt a tápit...a kórházban azt adták és záró szerint folytattuk majd áttértünk másikra mert a doki szerint az jobb korababáknak...aztán meg jött a tej és nem kellett egyik se :D így van még mindkét tápiból pár adag ami jó lesz vész esetére...bírom hogy a dokik ha nem tudják az okot akkor ráfogják valamire...szerintem sokkal hitelesebb az az orvos aki megmondja hogy "nem tudom mitől van de próbáljuk meg ezt...."
köszi a drukkot kelleni is fog! :(

presario
az mennyi az a "fikányi" :?: :lol: :lol: :lol: bocs de jót röhögtem mert rögtön vizualizáltam :oops: amúgy szerintem mi vagyunk a nem normális topik csapat mert neten keresztül névtelenül mindenkiből bátrabban jön a kritika és ehez még jön a terhes/kismamás hormonhullámzás is és ezek mellet se gyilkoljuk egymás idegrendszerét :D nemrég hogy a SOTE miatt "betámadott" az a dilis csaj és zaklatott privikkel elég sokat gondolkodtam ezen!szerintem mi vagyunk a kivétel :D hála az égnek!

Kép
menion
Budapest

kettő óra múlt...aludni kéne...a gyerek megint kihagyta az éjféli kajátremélem rendszer lesz belőle...
csak nekem nincs annyi eszem hogy éljek ezzel a jó lehetőséggel és aludjak :?
na de már ovodás koromban se tudtak elaltatni késő éjjelig és reggel felébreszteni....kíváncsi vagyok a gyerek kire ütött mert Laci meg pacsirta típus....

Kép
menion
Budapest

Jóóóóó Reggelt!!!

Most gyorsan magunkról :oops:

Roli még mindíg jól,remélem ma se fog belázasodni.
Éjjen 22-fél7-ig megint aludt és amit nem írtam tegnap volt kaki,mondjuk kis segítséggel,de szerintem jött volna magától.Így 2 kakimentesség után jön egy kaki nap.Lehet ez lesz a rendszer.

Megyek,mert ébredezik és már írtam g-re is.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Hű, Roli baba tényleg nagyon ügyi, hogy ilyen hamar megvigasztalódott a szuri után… Kaki is volt, láza sem lett, aludt rendesen, nőtt is… minden ok! :) Szuper!
Gmailt néztem, durva. Tarts/tartsatok ki! Ha lesz folytatás, szívesen olvasom (olvassuk), írásterápia, tudod ;)

Szandri
Nem, nem vagyok bennszülött… :D Eredetileg Vas megyei jányka lennék, az egyetem miatt kerültem ide. Párom szintén. Hát, hány éve… öt volt az egyetem, most meg egy éve vagyok (már hivatalosan is) pécsi lakos. A párom meg… évtizedek óta :lol: Hú, a sütizés jó lenne!

Orsi
Klasszul hangzik a babamasszás, nekem is dícsérték már, menjetek csak (vagy már voltatok is... :roll: ), jót fog tenni! Sopron milyen? De duuurva… etetőszék meg járóka… én meg most vadászok valami jópofa játszószőnyeget meg forgót a kiságyra… ;) A nagy öregek! :lol:

Suzy
Hmmm, furi volt ez a beszólás a gyerekdokitól, de remélhetőleg tényleg csak átmeneti!!! Kíváncsi vagyok, hogy hogyan válik be az új tápi, klassz lenne, ha ez javítana Cipike emésztésén!!
Köszi szépen, a megfázás szinte teljesen kikopott! Remélem nem is jön vissza :)

Evita
De kis ennivaló Emma baba, hogy ennyire figyel anya minden rezdülésére!
A pléded… nagyon helyes. Komolyan mondom, ezért is jó babázni, mert annyira helyes cuccok vannak, hogy rajtafelejtkezem én is!

Vivi
Alakul Barni szopizása, vagy továbbra is tagadó fázisban van? És ha lefejed úgy sem kéri?

Presario
Vajon honnan és főleg mit írsz? Lehet h bennfogtak? Vagy Adélka meggondolta magát? Izgi… Megy a drukk, de ügyes leszel Te is, az már biztos!!!! Örülök az őssejtes döntéseteknek és részletekben tényleg kibírható az ára!
Érdekes, amit a cikk írt, de tényleg az lehet, hogy afféle szabályt erősítő kivételek lettünk! Sajna én is hallottam olyanról, hogy pl valakit kizártak egy zárt fórumból, mert egy ideig csak olvasott és a közösség úgymond kiszavazta…

Menion
Na, hogy alakul az etetés? Hát, a párodnak még van mit tanulnia. Persze nem bántásképp mondom… Durva, hogy így bírod az éjszakázást. Én nagyon hamar KO vagyok :oops: És azt sem mondanám, hogy hajnalok hajnalán kelek… :lol:

Hát, tegnap én sem voltam semmire sem jó. Fájt a fejem, aludtam egyet, de az csak fokozta… :roll: :) Este fél 10-kor kidőltem, 11-től fél háromig meg nem tudtam aludni… Úgy kéthetente vannak ilyen napjaim. De szerencsére most nem érzek belőle semmit :P
Ja, délelőtt meg mostam és hülye fejemmel a meleg vizet is megnyitottam, szóval jó meleg vízben ment az öblítés is… Mondtam is a páromnak, hogy nézzen utánam, miket csinálok ma.
Felfedeztem egy pelenkadiszkontot is a környéken, de csak egyféle pelust forgalmaznak. Noname, nem tudom… ahogy néztem, olyan döbbenetesen nem jön ki jobban árban. Újszülöttnél nem merek kockáztatni, majd ha nagyobbacska lesz, veszek próbacsomagot, aztán elválik. Párom meg… :lol: ma bejelentette, hogy meg kell gondolni ezt a pelus-dolgot, hogy nem jobb-e a textil. Mert ő nagyon nem pártolja az eldobható dolgokat (és tényleg, nagy öko-emberke). Hahhh… na nem zárkózom el, de egyszer már felvetettem h beszéljük meg és akkor csak hümmögött. Azt meg megnézem, hogy mennyire áll neki pelust áztatni. Mosni még hagyján, mert nem zöldfülű a házimunkában, csak nem egyszer szereti elodázni a dolgokat… Hát a bébinek meg nem mondhatom, hogy várjál… :lol: :lol: De legalább felvetődött benne. Kíváncsi vagyok, mire jutunk!

Szép napot!

KépKép
manama

Menion, az lehet, h fikarsznyi akart lenni... :D

Voltunk ma dokinal, megvizsgalt, minden ok volt, legkésőbb csütörtökön meginditja a szulest...

Most keltem ebredésbol, es a wc-n lattam, h elment a nyakdugdo... Ilyenkor meg van idő vmennyi, nem?

Kép
presario

Huhúúúha!
Presario! Ha nem tévedek, a nyákdugó eltávozása egy jó jel, de valóban eltelhet még rövidebb-hosszabb idő a tényleges vajúdás megindulásáig. Figyeld az esetleges összehúzódásokat ill hogy van-e vérzés vagy burokrepedés.
Az okos könyvek még azt írják, hogy lazításnak zuhany, könnyű, nem tejes ételek...
Hááát én ezt tudtam hozzátenni :oops:
Aztán majd a tapasztalt mamik útbaigazítanak! (Basszus, remélem, nem írtam hülyeségeket...)
Megy a drukk!!!!!!!

KépKép
manama

Anna!
Hát én sem tudok okosat mondani,mert nekem ugye nem is távozott a nyákdugó :roll: De az biztos,hogy megindult valami,lehet hogy pár óra,de lehetnek még napok is.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!!!

Tegnap már nem volt időm bővebben jönni,botrányos volt a napunk.Roli tiszta hiszti volt,nyűglődött.Egy alkalommal,még a cumisüveggel a szájában is ordított :roll: :roll: :roll: pedig éhes volt és pár perc múlva úgy falt,mintha egész nap nem evett volna.
Estére jól kikészültem én is :cry: Gondolom a szuri hatása,legalábbis remélem,hogy nem romlott el teljesen :D

Meg próbálok még jönni ma..................

Annának megy a drukk Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Jujj, ma tizig aludtam......természetesen itthon vagyok Sopronban, Anyum rendzte Dalmát....jajjj.....de jó volt pihizni!

Anna!
Remélem a nyákdugó távozása azt mutatja, hogy elindult a folyamat.....remélem természetesen is beindulnak majd a dolgok!
Szoritunk nagyon!!!! +++

Suzy és Evita!
Köszi a "pelusraugrást", de azt hiszem Evitát választom, mert feladni eléggé drága lenne, mert ugye van súlya.....ezért ha nem baj Suzy, Evitának adnám a pelusokat! :oops:

Evita!
Mi meg majd megegyezünk! :wink:

Gabi!
Dalma is meg van keveredve picit.....tegnap hajnali 4kor felkelt, evett/ ami meglepő mert 6 kor szokott!/ aztán jött a fekete leves, mert hányt egyet!!!! Jól megijedtem mert nem szokott....
Aztán reggel 7ig sirás, séta, ringatás.....előtte még cicit kért....és elaludt fél tizig.....aztán tegnap este elaludt, felsir, elaludt, felsirt..ez ment vagy 6szor...aztán elaludt, 6kor keltünk, szopi és ismét nem akart visszaaludni, de innentől átvette a Nagyi és Én aludhattam.....közben Dalma is elaludt újra és tiz után kelt.....
Úgy kutymorgott a hasa, hangosan, mintha vulkán készülne kitörni, de se kaki se puki.....sztem ez a gyengitett ROTA miatt volt...de amióta felkelt rötyög, dumál....minden okés.
A szuri utáni 3-4 nap olyan fura állapotot hoz magával, nem a megszokottat.....mindegy a lényeg, hogy oltás megkapva, védettség lesz......ezt a pár napot meg átvészeljük!
:wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Tescoztunk egyet Rolival,félig busz,félig gyalog.Nagyon jó leértékelések vannak,vettem neki 2 hosszú ujjú pólót,meg 2 rövidujjút(ezeket hosszú ujjú bodyra szoktam adni),meg 5 előkét,mert abból soha nem elég,de tudtam volna még venni ezt azt és pl a 2 r ujjú poló 570ft volt együtt.(2200-ről)
Szóval most happy vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És csak reménykedem,hogy nem árnyékolja ma be semmi. :roll:

És volt ma kaki!
Még mindíg nem írtam csak magunkról! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Anna
Megy a drukk! Tényleg jó jel a nyákdugó távozása! Remélem hamarosan beindul a dolog! Várjuk a híreket!

Orsi
Örülök,hogy tudsz pihenni, hogy anyud segít!!! Élvezd ki! Akkor majd megbeszéljük. Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de szerintetek pelus nem tud lejárni? Mert tesómtól örököltem egy bontatlan csomag huggiest, meg liberot, ami a Lilláé volt, csak ő már kihízta, és nem használta, de ez két évvel ezelőtt vették. Szerintem ugyanúgy lehet használni, nem? Úgyhogy mellé pont pamperst akartam venni, hogy kipróbáljak több félét,hogy melyik válik be!
Szegény Dalmus biztos az oltástól volt, de örülök,hogy már jó van!

Gabi
Örülök,hogy ilyen jó dolgokat, jó áron tudtál venni! Szupi!!! Remélem,hogy nem rontja el semmi a boldogságod! Kaki :arrow: Szuper!!! :lol: :lol: :lol: Miért tűntek el a leveleid G-ről? :roll: :roll:

Manama
Ha mosható pelenkákban gondolkozol, érdemes utána nézned az új fajta moshtó pelenkáknak. Azokat nem kell áztatni, meg ilyesmi, csak a mosógépbe betenni! Én is filózok rajta, de nem az elejétől kezdve fogom használni. mAjd nyáron lehet,hogy kipróbálom!
Ezen az oldalon tudsz informálodni! http://www.tiptopbaba.hu/ Itt nincs minden fajta márkájú mosható pelus. Vannak ennyél drágábbak, jobb minőségűek, de informálodási kiindulási pontnak jó! Bár nekem szimpi coolababy márka! :lol: :lol: :lol:

Csajok
Olyan szépen állunk felújítás ügyileg! Kedden tuti otthon alszom! :lol: :lol: MEgmutatom,hogy néz ki a wcénk! Olyan szép! Bár csak a padlólapot kell letenni, még 1x festeni, és utána fel is teszik a wc-t, plusz a bojler is idekerül, hogy nem a fürdőben foglalja a helyet! G-re felteszek képet! Ez a tegnapi állapot! Ma apósom folytatja. És már tegnap elkezdte a fürdőt is csempézni!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Csak áthelyeztem őket a "munkahely"-ekhez,hogy ne ezek legyenek egyből láthatóak belépéskor!Az ördög soha nem alszik :wink: Nem mintha a férjem kutakodna a dolgaim között,de .......

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Szuper jól néz ki,nagyon tettszik a csempe!!! :D :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

:( Baccus.....
Minden eltűnt amit irtam...... :!: :!: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Szépe a plédecske....felesleges túl vastagot venni...! Ez pont jó! Ha kell duplán teszed....vagy szimplán paplannal is használhatod!
Szerintem a pelenka nem jár le, de bevallom nem jártam még utána...szóval....minnyá megnézem googlén.... :wink:

Manion!
Babamasszázs: az alapokat megmutatta othon, amit már alkalmazok minden másnap este...nagyon élvezi, sima mandulaojallal. De talán igy csoportosan is élvezi majd, babákkal körbevéve.... :wink:
A helyi védőben lesz a saját védőnőnkkel és ingyenes.
Majd folyamatosan mesélek.

KépKép
Kép Kép
schorsi

Manama!
Hát igen.....szalad az idő!
Minden korszaknak megvannak a maga problémái, majd meglátod, átéled....ez a rendje! :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
A vonalzód már azt mondja 30 éves vagy :shock: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Pedig nem, csak 7 nap múlva!!!
De megcsináltam újra a vonalzót és ott is ezt irja ki.....
Mindegy.. :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok :!:

Anna
Megy a drukkom ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem egy héttel előtte már volt barnázásom, rózsaszínes "vérzésem", akkor azt mondták, hogy hamarosan szülés lesz :arrow: egy hét múlva Cipike világra jött :wink:

Honnan fogjuk tudni Anna híreket :?:

Orsi
ok, semmi gond :!:
hú, nektek is vannak érdekes napjaitok :shock:
de jó, hogy otthon vagy a szüleidnél :wink:

Gabi
nagyon ügyesek vagytok, örülök a kaki dolognak nagyon, nálunk a helyzet változatlan :cry:

Nálunk is borzasztó volt a tegnapi nap, annyira sokat sírt, nyűglődött és csak rajtam tudott elaludni este :!: :roll:

Manama
egyáltalán nem írtál hülyeséget Annának, sőt :wink:
mennyire "öko" a drága férjed :?:

Evita
örülök, hogy szépen haladtok, a csempe szuper :!: :wink: majd csak helyre áll a rend :roll: :wink:
a csempében ami van csík az bordűr vagy benne van eleve
:?: nagyon tecc :lol:

Cuppantás Nektek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rólunk:
holnaptól péntekig kettecskén leszünk Cipikével, a férjem Pestre utazik munka ügyben(írtam régebben a soros elnökség miatta kell felmenniük), hát furcsa lesz, mert mostanában sokat volt itthon, ugye most vette ki a szabikat, meg kapta az 5 nap szülési szabit január elején, így megszoktuk, hogy együtt vagyunk egész nap :!: :roll:
Lesz segítségem, de nagyon fog hiányozni, remélem nem bukok ki, mert mostanában szoktam elég sokat sírni :oops: :cry:

Nagyon fáj a hasa Ádámnak, legfőképpen délután, este felé, de akkor nem tudom semmivel megvigasztalni,egyszer csak elalszik és kész :!: :roll:
nem jobb ez a táp sem sztem, de még nem mondok le róla, azt hiszem csak az idő fogja megoldani ezt a hasfájást :!: :roll:
100-120ml-ket eszik, van, hogy fél óráig is issza azt a keveset, de sokszor még tovább is molyolunk, mert szinte minden egyes korty után begörcsöl a kis hasa és akkor... :shock:

a köldöke sztem kisebb lett, de majd csütörtökön a doki megnézi újra :!:

tegnap az esti fürdésnél kifakadt a BCG oltása, olyan ronda genny jött ki belőle, hogy egyből hívtam is a védő néninket, de azt mondta ne aggódjak ez így volt a jó, majd szépen lelappad és behegesedik...így is lett mára, nagyon szépen vissza lappadt és már nem is folyik belőle semmi :!:

Éjszaka nem kel fel enni már egy hete kb, az utolsó etetés 9-fél10 és utána csak 5-6 körül ébred :!:

Ennyit Rólunk, remélem nem baj, ha ilyen sokat írok magunkról :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Én meg úgy vagyok ezzel a dokikkal, hogy inkább ne mondjon akkor semmi, vagy akkor ne is küldjön el sehova, majd megoldom magam útján :!: :roll:
jó sokat etetett meg a férjed Anna babával :shock: nem is csoda, ha utána szenved szegénykém :roll: és nálatok hogy megy a kajálás mostanában :?: morog még :?: kapadozik :?:
most már én is 2-es cumival etetem, mert nagy munka volt neki az 1-es cumival...és mivel a köldöke is elég magas, nem akartuk, hogy még ez is erőlködés legyen neki :!: :roll:

sztem, ne hagyd, hogy össze-vissza legyen az etetés, mert Te vagy/leszel vele a legtöbbet és a legjobb mindkettőtöknek a rendszeresség, és nehogy emiatt sokkal többet szenvedjen majd
:!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Képzeljétek tegnap este nagyon megijedtem, mert zöld volt a széklete Cipikének, hívtam a védő nénit és mondta, hogy a tápszer váltás miatt lehet nem kell aggódni, mert idővel elmúlik, de most meg azt olvastam, hogy a túlevés okozhat ilyet , de itt is azt írja nem kell aggódni, mert elmúlik majd :shock: csak azért írtam, mert esetleg valakinél volt már ilyen :?:

most már kezd mosolyogni rám, keresi a hangomat, nézelődik, olyan édes ahogy kezdi felfedezni a világot :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?