Gabi
Hű, Roli baba tényleg nagyon ügyi, hogy ilyen hamar megvigasztalódott a szuri után… Kaki is volt, láza sem lett, aludt rendesen, nőtt is… minden ok!
Szuper!
Gmailt néztem, durva. Tarts/tartsatok ki! Ha lesz folytatás, szívesen olvasom (olvassuk), írásterápia, tudod
Szandri
Nem, nem vagyok bennszülött…
Eredetileg Vas megyei jányka lennék, az egyetem miatt kerültem ide. Párom szintén. Hát, hány éve… öt volt az egyetem, most meg egy éve vagyok (már hivatalosan is) pécsi lakos. A párom meg… évtizedek óta
Hú, a sütizés jó lenne!
Orsi
Klasszul hangzik a babamasszás, nekem is dícsérték már, menjetek csak (vagy már voltatok is...
), jót fog tenni! Sopron milyen? De duuurva… etetőszék meg járóka… én meg most vadászok valami jópofa játszószőnyeget meg forgót a kiságyra…
A nagy öregek!
Suzy
Hmmm, furi volt ez a beszólás a gyerekdokitól, de remélhetőleg tényleg csak átmeneti!!! Kíváncsi vagyok, hogy hogyan válik be az új tápi, klassz lenne, ha ez javítana Cipike emésztésén!!
Köszi szépen, a megfázás szinte teljesen kikopott! Remélem nem is jön vissza
Evita
De kis ennivaló Emma baba, hogy ennyire figyel anya minden rezdülésére!
A pléded… nagyon helyes. Komolyan mondom, ezért is jó babázni, mert annyira helyes cuccok vannak, hogy rajtafelejtkezem én is!
Vivi
Alakul Barni szopizása, vagy továbbra is tagadó fázisban van? És ha lefejed úgy sem kéri?
Presario
Vajon honnan és főleg mit írsz? Lehet h bennfogtak? Vagy Adélka meggondolta magát? Izgi… Megy a drukk, de ügyes leszel Te is, az már biztos!!!! Örülök az őssejtes döntéseteknek és részletekben tényleg kibírható az ára!
Érdekes, amit a cikk írt, de tényleg az lehet, hogy afféle szabályt erősítő kivételek lettünk! Sajna én is hallottam olyanról, hogy pl valakit kizártak egy zárt fórumból, mert egy ideig csak olvasott és a közösség úgymond kiszavazta…
Menion
Na, hogy alakul az etetés? Hát, a párodnak még van mit tanulnia. Persze nem bántásképp mondom… Durva, hogy így bírod az éjszakázást. Én nagyon hamar KO vagyok
És azt sem mondanám, hogy hajnalok hajnalán kelek…
Hát, tegnap én sem voltam semmire sem jó. Fájt a fejem, aludtam egyet, de az csak fokozta…
Este fél 10-kor kidőltem, 11-től fél háromig meg nem tudtam aludni… Úgy kéthetente vannak ilyen napjaim. De szerencsére most nem érzek belőle semmit
Ja, délelőtt meg mostam és hülye fejemmel a meleg vizet is megnyitottam, szóval jó meleg vízben ment az öblítés is… Mondtam is a páromnak, hogy nézzen utánam, miket csinálok ma.
Felfedeztem egy pelenkadiszkontot is a környéken, de csak egyféle pelust forgalmaznak. Noname, nem tudom… ahogy néztem, olyan döbbenetesen nem jön ki jobban árban. Újszülöttnél nem merek kockáztatni, majd ha nagyobbacska lesz, veszek próbacsomagot, aztán elválik. Párom meg…
ma bejelentette, hogy meg kell gondolni ezt a pelus-dolgot, hogy nem jobb-e a textil. Mert ő nagyon nem pártolja az eldobható dolgokat (és tényleg, nagy öko-emberke). Hahhh… na nem zárkózom el, de egyszer már felvetettem h beszéljük meg és akkor csak hümmögött. Azt meg megnézem, hogy mennyire áll neki pelust áztatni. Mosni még hagyján, mert nem zöldfülű a házimunkában, csak nem egyszer szereti elodázni a dolgokat… Hát a bébinek meg nem mondhatom, hogy várjál…
De legalább felvetődött benne. Kíváncsi vagyok, mire jutunk!
Szép napot!