Szia Merszi, nagyon izgulok értetek, megy a sok pozitív energia, hogy minden rendben legyen.
Azért kicsit belekotyognék a melós dologba (remélem nem bántalak meg), főleg, hogy "tanúi" lehettünk ennek a nagy küzdésnek, amit a babáért folytattatok.
Szóval egyrészt most semmiképpen nem tudnak kirúgni, mert a teherbe eséstől számítva már védett vagy a gyerkőc 3 éves koráig, akár bejelented, akár nem. Persze megértem, hogy szeretnél ugyanoda visszamenni majd dolgozni, de 3 év sok idő még egy állami cégnél is, nem lehetsz semmiben sem biztos, nincs garancia. Tudom, személyügyön dolgozok - egy két leépítést már végig kellett csinálnom
és a hatásaiknak is tanúja lehettem.
És most egyáltalán nem mindegy, hogy most idegeskedsz emiatt (pont egy ilyen kritikus időszakban) vagy most bebiztosítod magadat és majd 2 év múlva, amikor azon tanakodtok, hogy vissza kellene menni dolgozni, feltérképezed a helyzetet.
Most egyszerűen le kell sz@rni ezt a szitut - félretolni, van más gondod is és csak magaddal kellene foglalkoznod, hogy a babóca szépen fejlődjön.
Piszkos anyagiak:
GYED, GYES:megmondom, fogalmam sincs, hogy mi lesz jövőre, mekkora összegek lesznek, hogyan számítják ki, sok mindent mondanak, hogy hozzá akarnak ehhez nyúlni és kedvezőbb tuti nem lesz.
GYES így is úgyis lópikula (2008ban 28500), de jelenlegi szabályozás szerint ez idő alatt elmehetsz bárhová dolgozni, nem csak a jelenlegi helyedre, miközben nem rúghatnak ki a védettséged miatt és a GYES is jár.
A GYED kiszámítása: a szülési szabadság első napját megelőző naptári évben keresett, az egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelem napi átlagkeresetének alapján állapítják meg. Így beleszámítanak olyan nem rendszeres jövedelmek, mint a prémium, jutalom, végkielégítés is. Az összeg ennek az átlagkeresetnek a 70%-a.DE MAXIMUM a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-a! (Ez 2008ban 96600)
Nem irigylem a helyzetedet, nem könnyű, de szorítok, hogy a számodra legmegfelelőbben alakuljanak a dolgok.