Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

ÁÁÁÁ,nem elit képzés :lol: Nővéremmel voltam,ő elég ritkán főz.Aztán ki akartam próbálni hogy milyen egy ilyen főzőcske.Egész jó volt!
Holnap megyünk a dokihoz,remélem minden rendben lesz....
Befejeztem a lakkozást is,hála az égnek...lassan kezd kimenni a szag is :lol: A hétvégén lehet festünk...de amjd még meglátjuk!

annus11

Szia Annus, már úgy hiányoztál. Itt aggódtatok, hogy elhagyjuk ezt a topikot ,közben meg ti nem írtok!

Akkor ez a hónap lesz a nyerő, már látom. :wink: Drukkolunk. Apának is sok sikert a vizsgálathoz.

Tücsi, ma milyen vizsgálat van? Jajj annyira izgatott vagyok, ugye mesélsz majd, hogy mi volt?

Merszi? Léééééééééééééégyszi ne csigázz. Mi volt a dokinál?

Kép
wruska

Sziasztok lányok!!!

Nagyon szégyellem a pofámat, hogy nem jöttem eddig...de úgy gondoltam, hogy soha többet nem jövök.
Aztán egyetlen drága Alziza megkeresett priviben, és: elszégyelltem magam, hogy ti sorstársaim nem ezt érdemlitek tőlem, hogy egy szó nélkül lelépjek!

Ha őszinte akarok lenni, saját magamnak is nehezen vallom be, az a bajom, hogy nagyon irigyellek benneteket és nagyon fáj, hogy nekem nem sikerül!

Persze az irigység nem teljesen szó szerinti, hiszen minden babásodóval együtt örültem őszintén!!!

De nagyon rossz érzés, hogy ketten maradunk Annussal (bizti neki is az), mert hála az égieknek Tücsi is mindjárt babásodni fog!!

Nagyon magam alatt vagyok, ráadásul itthon se mentek teljesen rendben a dolgok, ez a hónap kimarad úgy ahogy van...
Most érzem azt, hogy rá vagyok teljesen görcsölve a témára, és ez már vagy beteges, vagy nagyon nem tesz jót...

Na szóval velem ennyi, hogy én miért pont nyáron depizek be? :cry:

Remélem azért nem utáltok teljesen...úgy mint én magamat most.
Vendég

Zsibi!

Kép

mindenki ebben a topikban esett át kisebb-nagyobb depin, de látod, végül mindegyikünknek sikerül megvalósítani álmunkat! :wink:
nagyon drukkolok neked, hogy minál hamarabb tudjál kilábalni a mélypontról, ehhez plusz erőt adhat a csinos lányod és szerető párod!és az egész topikunk! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kimma

Drága, drága Zsibi! Lelkesítő szavakat keresek, de tudom, hogy ez most lehetetlen. Csak egy gondolat jutott eszembe.

Nem hiszem, hogy ha valamire ennyire vágyik az ember, akkor képes kizárni a gondolataiból. Mert visszakúszik, makacsul. De az tényleg lehet könnyebbség, ha pár dolgot (amik direktül, talán erőszakosan is emlékeztetik) kizár az életéből - még ha csak rövid időre is - hogy újra megtalálja magában a hitet és az erőt, és hogy újra boldogsággal és ne keserűséggel gondoljon a vágyaira. Megnyugvás (NEM BELENYUGVÁS!!!!). Ezt kívánom neked most teljes szívemből. És annyi időt, amennyire csak szükséged van ehhez.

És nem hiszem, hogy lenne olyan ok, amiért utálnunk kellene. :wink:

Kép
wruska

Szia Zsibima!

En is gondolkoztam mar rajta, hogy irok neked, de en azt hittem azert vagy tavol, hogy egy kicsit eltavolodj a tematol. En pont azert nem irtam egy ideig anno....

Teljesen tudom, hogy mirol beszelsz, detto ugyanigy ereztem en is. :( Mindig orul az ember, ha valaki babas lesz, de ugyanakkor bennem is annyira megvolt, hogy miert mindig mindenki mas - csak pont en nem. Majusban mar addig jutott a dolog, hogy megkerdeztem a paromtol akkor is velem marad-e ha esetleg sohasem lesz babank. :shock: Tok aranyos volt, azt mondta, hogy gyerek nelkul szeretett belem, miert pont most hagyna abba... :lol: Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy tokeletesen aterzem mirol beszelsz. En is igy voltam es nem is irtam ide egy ideig. Jol kisirtam magam es probaltam elfogadni, hogy ez van es en mar soha nem leszek terhes stb. stb... En nagyon probaltam nem is gondolni a dologra (majdnem teljesen sikerult is) Ezert is csodalkoztam el teljesen, amikor olyan furcsan ereztem magam Amszterdamban - egybol arra gondoltam valami mas bajom van.

Tudom, hogy amit leirtam nem igazan segit, csak azt akartam, hogy tudd - teljesen normalis amit erzel.

Nem terveztek a paroddal valami nyaralast vagy hasonlot? Remelem nincs nagy gond, de azert valoszinuleg jot tenne, ha lenne idotok csak egymasra figyelni egy kicsit es rendbetenni, ha van valami gond...

Nagy nagy virtualis oleles neked :!: :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibi,

Nehez az emberbe lelket onteni, amikor ennyire elkedvetlenedik. Bar nekem gyorsan jott a kovetkezo, de az elso baba elveszteset olyan nehez volt feldolgoznom, hogy ugy mint Hajni, en sem irtam egy darabik, sot nem is olvastam, mert nem volt hozza erom. Azt hiszem a mely depresszin csak te es parod tud segiteni.
Tenyleg probaljatok meg minel tobb idot egyutt tolteni. Es probalj meg, tudom konnyu mondani, ne erre a projectre gondolni, es ha ehez az kell, hogy nem irsz, akkor tenyleg ne irj.
Mi akkor is fogunk gondolni rad, es akkor is fogsz nekunk hianyozni, de szerintem itt mindenki megerti, ha eltunsz egy idore.
Es talan majd pozitiv hirekkel tersz vissza
Fel a fejjel es kitartas! Mi szoritunk neked!

Kép
eperke25

Na itten!

Először is:minden rendben a kiskatonákkal,hála az égnek.És talán ebben a hónapban még szabadságra is tud jönni az uram!!

Merszi?????Veled mizu???

Zsibi!

Ha már így ketten maradtunk,mondhatnám hogy átérzem a helyzeted.Mondjuk nálam ez nem áll fenn...még mielött eszembe jutna hogy akkor nekem mért nem sikerül,beugrik hogy sokak éveket vártak a babára stb.Ahhoz képest nekünk ez lesz a 4.próbálkozás.És hiába jött össze elsőre a múltkor,most még várat magára a baba.De tudom hogy össze fog jönni,és akkor jön majd amikor eljött az ideje!
Persze nekem is vannak rossz pillanataim...én is sírtam most ennek a hónapnak a végén,mert minden úgy összejött.De meg is könnyebbültem,és ebben a férjem sokat segített.

Remélem hogy azért nem tűnsz el végleg!!!És ha lesz egy + teszted majd megosztod velünk!!!

Addig én tartom a frontot helyetted is,és persze a + energiák is mennek feléd(is)!!!!!Adj időt magadnak/magatoknak és minden jól alakul a végén,majd meglátod :wink:

annus11

halihóóó!

Először hozzádszólok Zsibi!
Én már érezetem, h ez lehet veled, hiszen aktív szoktál lenni. Azt hiszem most úgyanígy lennék mint te ha nam lenne baba a pocimba, de én még így se nyugodhatok meg (erről majd később). Milliószor írtam, h nagyon sok sikertelen idő ment el mire végre!!! Muszály erősnek lenni, ami nem olyan egyszerű! Hidd el be fog jönni, igaz nem adják "olcsón", csak küzdelmek árán! De sikerülnie kell!

Rólam:
Muszály melóznom éjjel nappal, hiszen nem hagyhatom hogy állás nélkül maradjal! Milyen GYEDem lenne? Hallgatok a babáról és így elég sokszor hajtanak (melóval). Közben pihennem is kéne, hiszen valamilyen szinten veszélyeztetett vagyok...Hogy miért?
Állapot:
A baba szíve hála isten pulzál!!! kb 1 centiske most. De! ismét találtak egy bevérzést! Sajnos az utolsó babát ezért veszítettem el... Szerencsére a bevérzés (4mm) most nem olyan nagy, és néha barnás csöppöt azért produkál, de a múltkor is változtatta a méretét (igaz az nagy 27*18mm volt). azért nem vagyok nyugodt. Próbálok a maradék időben PIHENNI! Rengeteg vitamin és felemelt gyógyszeradaggal probálom túlélni. Bár semmi tünetem nincs és most nem dől belőlem a vér, de aggódok h ez így is maradjon!!!!

Annus, Tücsi, Zsibi!
Nektek pedig, ha nem is tavaszi, de a nyári babához drukkolok! Nekem is ez volt az első és nagyon jó volt a friss levegőn (sok gönc nélkül) tologatni!!!

Többieknek!
Problémamentes boldog babavárást!
merszi

Muszály melóból a lényeg kimaradt: 2 nap alatt elküldték az egész főnöki kart! Most minket tizedelnek majd meg, ha elárulnám az állapotom, biztos én lennék az egyik, így viszont van esélyem a maradásra!
merszi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodok. :roll: :oops:
Rendszeresen szoktalak olvasni titeket. Amikor volt egy vetélésem akkor nagyon sokban segített nekem ez az oldal a feldolgozásában.
Mindenkinek drukkolok, hogy minél hamarabb megérezze az anyává válás csodálatos érzését. Vagy éppen újra átélje ezt a csodát.

Merszi lehet, pont az mentené meg a munkahelyed ha megmondanád! Nem telt még le a próbaidőd?
A szülést megelőző év keresetéből számolják ki a Gyedet.
Te pedig dolgoztál, Igaz?
Nagyon vigyázz magatokra. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.
De rendben is lesz :wink: :lol:
l.móni

Szia Móni!

Én nem vagyok próbaidős! 20 éve dolgozom ugyanott! Csupán 3 év amit itthon töltöttem a fiam miatt, de már ennek is lassan 4 éve.
Én azért szeretném megtartani a munkahelyem , mert számomra megnyugtató volt a fiam után is, hogy visszavártak, sőt hivogattak, h mikor megyek már! Sok kismama kínlódik a gyes utáni munkahely keresgélésével.A munkámmal mindig megvoltak elégedve, és szeretek is dolgozni, DE: Muszály titokban tartanom, mert akkor megeshet az, hogy engem szelektálnak azzal a címszóval, h úgyis gyesre megyek! Na ezt nem szeretném!

A szülést megelőző év pedig nekem ez lesz 2008, mivel februárra vagyok kiírva! Azért köszi a tanácsot!
merszi

Na mi meg festünk,de azért néha bekukkantok!!!

Merszi!
Hát vigyázz magadra!!!Nagyon szorítok neked!!!!
Esetleg nem tudod kiiratni magadat?Mondjuk betegségre hivatkozva stb?Vagy most az sem jelentene túl jót?

annus11

Merszi ha tudják, hogy állapotos vagy nem küldhetnek el! Semmilyen kifogással! A kismamát védi a törvény. Ha megmondod, akkor van rá esélyed, hogy kímélnek. Ha azután küldenek el, hogy elárultad az állapotod és ezt jelzed a munkaügy felé akkor pórul járnak.
Amúgy 20 év egy munkahelyen. Le a kalappal :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Merszi, nagyon izgulok értetek, megy a sok pozitív energia, hogy minden rendben legyen.

Azért kicsit belekotyognék a melós dologba (remélem nem bántalak meg), főleg, hogy "tanúi" lehettünk ennek a nagy küzdésnek, amit a babáért folytattatok.

Szóval egyrészt most semmiképpen nem tudnak kirúgni, mert a teherbe eséstől számítva már védett vagy a gyerkőc 3 éves koráig, akár bejelented, akár nem. Persze megértem, hogy szeretnél ugyanoda visszamenni majd dolgozni, de 3 év sok idő még egy állami cégnél is, nem lehetsz semmiben sem biztos, nincs garancia. Tudom, személyügyön dolgozok - egy két leépítést már végig kellett csinálnom :cry: és a hatásaiknak is tanúja lehettem.

És most egyáltalán nem mindegy, hogy most idegeskedsz emiatt (pont egy ilyen kritikus időszakban) vagy most bebiztosítod magadat és majd 2 év múlva, amikor azon tanakodtok, hogy vissza kellene menni dolgozni, feltérképezed a helyzetet.
Most egyszerűen le kell sz@rni ezt a szitut - félretolni, van más gondod is és csak magaddal kellene foglalkoznod, hogy a babóca szépen fejlődjön.

Piszkos anyagiak:
GYED, GYES:megmondom, fogalmam sincs, hogy mi lesz jövőre, mekkora összegek lesznek, hogyan számítják ki, sok mindent mondanak, hogy hozzá akarnak ehhez nyúlni és kedvezőbb tuti nem lesz.

GYES így is úgyis lópikula (2008ban 28500), de jelenlegi szabályozás szerint ez idő alatt elmehetsz bárhová dolgozni, nem csak a jelenlegi helyedre, miközben nem rúghatnak ki a védettséged miatt és a GYES is jár.

A GYED kiszámítása: a szülési szabadság első napját megelőző naptári évben keresett, az egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelem napi átlagkeresetének alapján állapítják meg. Így beleszámítanak olyan nem rendszeres jövedelmek, mint a prémium, jutalom, végkielégítés is. Az összeg ennek az átlagkeresetnek a 70%-a.DE MAXIMUM a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-a! (Ez 2008ban 96600)

Nem irigylem a helyzetedet, nem könnyű, de szorítok, hogy a számodra legmegfelelőbben alakuljanak a dolgok.

Kép
wruska

Látom nagy lavinát indítottam el...örülök persze h aggódtok értem, de ezt a helyzetet amiben én vagyok csak én látom át.

Sajnos a törvény változott tudomásom szerint már nem védi a kismamit. Bármikor felmondhatnak, amit nálunk alkalmaznak is. A babára nagyon vigyázok-amennyire csak lehet kímélem magam. De sajna az én helyzetemben jobb még titkolózni!
A munkahelyemre szükségem van, mert a férjem keresete bizony szűkös lenne 3-unknak! Kettőnkéből viszont bőségesen megélünk, még a gyeddel is! Ezen az állapoton nem akarok változtatni, mert a biztos megélhetés nyugodt családi körülményeket hoz! ha kell persze táppénzre megyek, de ha nem muszály maradok a melónál. Nagyon figyelem magam, a barnázáson kívül-ami minimális-nincs panaszom. Természetesen, ha rosszabbodna azonnal kiiratom magam!

Ne izguljatok senki nem bántott meg azzal, h más a véleménye mint nekem! De nekem nagyon számít a nyugodt családi béke, vagyis nem akarok azon parázni, h hónap végén miből élünk meg!
Hozzáteszem nem élünk annyira rosszul, de a tartalékokat nem szeretném felélni.
merszi

Most nem tudok írni, csak holnap mert ismét jön az éjszakai műszak...ahol aludni is fogok!!!!
merszi

a lényeg: a munka szellemi, nem fizikai!!!!
merszi

Azért látom, annyia mégsem kilátástalan a helyzet, legalábbis te kilátsz belőle, és ez a lényeg :wink:

A törvény viszont egészen biztosan nem változott, erre a nyakamat teszem, tehát ha valaki terhes és elküldik, vagy otthon van GYEDen GYESen és úgy közlik vele a felmondást, törvénytelenül járnak el, be kell őket perelni, még ügyvéd nélkül is megnyeri bárki. Ez még átszervezéskor és leépítéskor is igaz. A védettség az védettség. Az más kérdés, hogy amikor lejárt a védettséged (tehát a gyerek betölti a 3 évet), és nem tudnak ugyanabba a munkakörbe visszavenni, vagy hasonlót felajánlani, elküldhetnek. De a végkielégítés, felmondási időre járó lóvé akkor is jár. Bár ez sovány vigazs, ha az ember dolgozni akar.

Kép
wruska

Lányok!

Nem is tudom mit mondjak, ezredszer is bebizonyítottátok, hogy rátok aztán számíthatok!!!
Milyen érdekes dolog, hogy egyikőtöket sem ismerem személyesen, és mégis megríkattok állandóan, és megvígasztaltok és tartjátok bennem a lelket...ez a nem virtuális emberi kapcsolataimban nem így van sajna...

Mondjuk az is tény, hogy így konkrétan nem mondom el senkinek a lelki gondjaimat, kívülről "erősnek" nézek ki!

Szóval ezredszer is nagyon köszönöm a bíztató szavakat....tényleg bajban vagyok! 2 napja iszom, kivagyok, most is egy kerti partiról jövök, tegnap hajnal 3-ig ittam az anyósommal, szóval idáig süllyedtem, hogy anyóssal iszogatok!

Hajni-tudtam én hogy azért nem jöttél, mert le akartál "kattanni" a témáról, céloztál is rá annó! Szerencsére bejött!!!

Merszi-most minden jó lesz majd meglátod! Csak arra figyelj oda, hogy lelkileg maradj erős, én a többiekkel ellentétben nem buzdítalak kevesebb munkára, mert így legalább eltereled a gondolataidat, és mire észbekapsz már szülési szabira mész!!!
Tudom nehéz most nem a múltra gondolni, de próbáld meg és talán meló közben tényleg nincs idő túl sokat gondokozni, mert másra kell odafigyelni...
Szorítok nagyon!!!

Wruska-köszönöm, próbálok én megnyugodni, sőt egész nyugodt lennék, ha mondjuk 10 évvel fiatalabb lennék...de 37 leszek a nyáron...és azt hiszem ettől stresszelek: félek hogy ha nem sikerül ez az egész életemet tönkre tenné. Mert persze biztos lesz unokám (remélem) de én még szeretnék babázni egy kicsit...

Kimma-neked is köszönöm, hát ha a családom nem is, de ti biztos hogy plussz erőt adtok!!! Köszönöm a pozitívat, remélem nemsokára újult erővel próbálkozom!

Eperke-köszönöm a jó tanácsod, megfontolom.

Annus- hát igen abszolut sorstársak vagyok, együtt estünk teherbe, együtt vetéltünk és remélem együtt esünk majd megint teherbe, bár én már azon se csodálkoznék, ha velem halna ki a topik. Örülök, hogy jó lett a kiskatona vizsgálat, mit mondott a doki még ezen kívül? Milyen vizsgálat lesz a következő?
Vendég

Zsibi!

Örülök, h visszatértél! Mondtam én, h mi teljesen egy hullámhosszon vagyunk! Értem én ezalatt a hozzám intézett szavaid! A munka eltereli a gondolataimat, és jól érzem magam! Nincs folyton aggódás! Addig dolgozom amíg jólesik!Hiába az előző terhesség táppénze (fekvés, kórház), ha az agyam kattog, h mi lesz? Talán már ettől is véreztem pszichésen! Tudom, h most minden más lesz!

Nyár végén már közlöm az állapotom, szeretnék túllenni azon a héten ami anno a tragédia hete volt! Aztán az éjszakát már másnak hagyom! Hamarosan 2 hét szabira megyek, aztán aug.ba szintén 2 hét! Jövőhónapban csak 1 éjszakám lesz!

Wruska! Köszönöm az infókat! Én is vizsgáztam anno jogból! Emlékszem a kismami védelemre, de nálunk valamilyen törvényre mégis hivatkoznak! Fogalmam sincs melyik ez!

Zsibi!Ismét csak azt kívánom : minnél előbb sikerüljön neked is!
merszi

Na itten!
Festésről majd lesznek képek a mai nap folyamán,de megint csak 1 szoba lett kész...mindegy,majd megcsináljuk a 3.szobát is hamarosan!

Merszi!
Megértem hogy anyagilag be akarod magadat biztosítani,ha van rá módod akkor meg tedd is meg!Gondolom úgyis érezni fogod ha lassítanod kell!!!!

Zsibi!
Hát igen,még szép hogy együtt babásodunk :wink: Egyébként ne aggódj a korod miatt.Van aki 40 évesen szül!Sőt,még később.Ha a szervezeted fiatal,akkor nem jelenthet ez akadályt!!!!Na anyóssal inni....szégyeld magad :lol: :lol: Azért ha kitomboltad magadat,a piáról állj le :wink: :lol: :lol: :lol: esetleges baba miatt pl 8)

Hát azt mondta majd menjek vissza ,de majd felhívom,mert ha nincs apcival gond,akkor minek menjek most.Ezt a hónapot még szeretném megpróbálni,mert igazából nekünk idő szűke miatt nem jön össze...de hát ez van!A köv dolog az átjárhatósági lesz,már arra is gondoltam hogy a műtét során basztak el vmit....de annak ki kellett volna derülnie,nem???!

Egyébként jó is az ha az ember kicsit elszakad a fórumról,de mondjuk ha 2 naponta benézel és kiírod magadból a dolgokat akkor lehet könnyebb...arany középút...na nehéz is eltalálni.....

annus11

http://www.weddings.hu/blog/annus11/blog.php?id=39

Na itt vannak képek a szobáról!

annus11

Zsibi!

Először is SZIA!!!!!!!

Amúgy meg :cry: :cry: :cry: . Hát én sem vagyok valami boldog. Nyugodtan számolhatsz engem is a nem babásodók közé. A tüszőim hiába az extra adag hormon, de nem akarnak növögetni. A doki sem érti hogy miért, korábban is ugyanezt kaptam és akkor hatott. Szóval most még kaptunkk egy bónusz hetet, aztán ha péntekig semmi, akkor ez a hónap is kútba esett. :cry: :cry: :cry:

Egyébként is nagyon magam alatt vagyok, mert a hétvégén vettük észre, hogy a babáink sírjáról minden díszt, amit a szülinapjukra készítettünk elloptak. Még a keresztre ragasztott kis katicákat is letörték. Hát milyen ember az ilyen? Van ennek lelke? Meg különben is mit csinál vele, hazaviszi a kölkének? Ne haragudjatok, de teljesen magam alatt vagyok. Ha már csak a sírjukra vihetek ajándékot, akkor legalább az maradna ott. :cry: :cry: :cry:

tücsökbogár

Tücsi!

:( Hát ez borzasztó!Ne is mondd,sajna ilyen világban élünk...tudod én azt mondom,legyen vele boldog az ilyen. :twisted: :twisted:

Remélem hogy megnőnek azok a tüszők!!! Bizz benne és akkor összejön!Lehet csak lassabban reagál a szervezeted rá!Mennek a pozitív energiák feléd :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11

Zsibima - jo hallani rolad :lol: Remelem azert nincs semmi tartos gond? Kezdek komolyan aggodni erted :!:

Merszi - teljesen meg tudlak erteni, en sem szivesen osztanek szoraznek a honap vegen, hogy most mi meddig. Te erzed mennyit birsz - ha esetleg oda kerulsz, hogy megis elkuldenek raersz akkor sakkozni, hogy volt-e joguk vagy sem... Ez az augusztusi honap azert jol hangzik a szabadsaggal es keves ejszakaval. :wink:

Anita - en mindig szeretem azt feltetelezni, hogy az emberek alapvetoen jok, de ez most teljesen osszedont bennem minden ilyen hitet. :evil: :evil: :evil: Hogy kepes valaki ilyenre, foleg csak szorakozasbol, mert haszna az tuti, hogy nem szarmazik belole. :cry: :cry: :cry:
Tessek azoknak a tuszocskeknek is megmagyarazni, hogy ilyet nem lehet, hogy nem nonek! Irgum-burgum! Hatha meg egy het alatt behozzak a lemaradast.

Nalunk egyebkent minden rendben. Ma voltam megint UH-n - maszatka megnegyszerzte magat ket het alatt es most az egesz 16 millimeteres mindene hanyattfekvesben szunyalt. :lol:
Ugyhogy ma mar csinaltam vonalzot is, mert nagyon pozitivan erzem magam. Mindenki masnak is megy belole akinek kell virtualis olelesekkel osszekotve! Remelem hasznal :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Tücsi!

Sajnálom, h ilyen bunkók néha az emberek! De, hogy még a katicákat is lenyúlták??!! :twisted:
Nagyon drukkolok neked én is a többiekkel, h a tüszők meggondolják magukat! ++++

Hajni!
Tényleg nagyot nőtt a bébi! A vonalzód alapján látom csupán 1 nap van közöttünk! Én ma vagyok 8 hetes!!! Engem ma csapoltak meg-3 ampulla vértől lettem megfosztva! Ma megint bemutatkozott az eü: 1 órát vártam a papírokra, 1 órát naplószámra, majd a következő órában végre levették a vért! Nem voltunk sokan kismamik, csak bizti itt is kevés az ember...

Igen Hajni, a nyarat letudom sok sok szabival! Ma közölték a munkahelyemen, h egy embernek távoznia kell... azt hiszem nem én vagyok rá az esélyes!!!!! De azért még továbbra is titkolózom! a megfelelő időben fogom bejelenteni!
merszi

Merszi - lehet, hogy meg az az egy nap sem, mert a mensi alapjan 8+1, de a hogorbem alapjan meg csak ma 8 het :arrow: szoval februar 8. vagy 9. Vert azt tolem is vettek, mar a harmadik hete minden heten :roll: , de szerencsere legkozelebb csak ket het mulva kell menni. Addig is kaptam 14 ujjabb szurit, amivel tovabbra is bokdoshetem magam minden reggel. :evil: Ezt a reszet egyaltalan nem elvezem, de nincs mit tenni.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Ahogy írtok a vérvételről....jaj de szeretnék én is menni...

Hajni!
8 hét :shock: nem semmi....hogy repül az idő!!!!

Mondjuk az én maratoni ciklusaim...bár most beállt 35 naposra,ennek angyon örülök.Szerdán megyek vissza dokihoz,felhívtam és mondtam a tényállást.Elég sokan vannak szerdán,mondtam hogy ráérek jövőhéten is,nekem nem súrgős.Erre ő hogy de,menjek minnél elöbb :shock: Lehet már az átjárhatóságit akarja megcsinálni.Ami nem baj,de nem akarom siettetni...mert tudom hogy csak időnk nem volt összehozni a babát!!!Ugyanakkor meg nem látok magamba,jobb ha minnél elöbb megcsinálja és nem húzzuk ezzel sem az időt tovább.Azért kicsit aggódom hogy mit mond....meg is vizsgál most,szóval remélem odabenn is minden oké lesz!

Zsibi!
Bizti nem akarsz jönni csacsogni?Olyan szivesen látnánk...akár priviben is irogathatsz,majd lánclevélként tovább adjuk :wink:
Nem tudom hogy mivel lehetne lepattannod a témáról,de azzal se segítesz magadon ha mindent elfolytasz,és magadban örlődsz...akkor inkább írd ki magadból!!!Persze nem akarom eröltetni,tégy úgy ahogy neked a legjobb!!!

Tücsi!
Csak zárójelben jegyzem meg,pont most olvastam vhol hogy a lombikhoz lehet kérni vmi támogatást!Ti igénybevettétek?Biztos hallottál már róla vagy nekem vannak téves infóim?

annus11

Annus: hűha, átjárhatósági. Azért én is azt gondolom, hogy jó, ha megcsinálják, de azt hallottam, hogy kicsit kellemetlen lesz. Jó hogy a dokid ilyen lelkiismeretes. Az enyém első körben azt kérdezte, hogy ugye a párom nem kamionsofőr, mert együtt lét nélkül ő sem tud segíteni :wink: Szóval azért ebben a hónapban bújjatok össze :lol:

Tücsi: megy a rengeteg energia ezerrel. Van egy lány a 2008/2009es téli babások topikban, akinek évek után, több lombik után spontán összejött a baba, és valamit a doki talált náluk. Azt mondta, priviben szívesen megírja a történetét azoknak, akiket érdekel. Ha gondolod, keresd meg.

Merszi: ennyi vért levettek? :shock: Én már nem is emlékszem rá, hogy az első alkalommal mennyire "vágtak" meg :wink:

Azért lányok, szépen telik az idő: 8. hét :wink: Tudom, hogy most milyen csigalassúságúnak tűnik. Nekem a 15. hét (miután bejelentkeztük a 4Dsre) után kezdett el szaladni :lol: Hamarosan ti is itt tartotok.

Zsibi: nem hiszem, hogy a kor a te esetedben sokat játszana, az első terhességre mondják, hogy a kor nehezíti. És neked van egy gyönyörű lányod. Szóval ne add fel. És ha van kedved, akkor írd ki magadból a gondolataidat. Mi szívesen meghallgatunk.
A kiskatona-vizsgálatot véglegesen ejtettétek?

Kép
wruska

Igen,tudom hogy írtó szar lesz...de ha ez jön akkor megcsináljuk.
Bár az én uram nem kamionsofőr,de kb ilyen helyzetben voltunk most...

Jön szabira a drágám,csüt péntekre,igaz nem most lesz a pém,de a lényeg hogy kikapcsolódunk!

annus11

Ezt ma fotóztam...láttam pár gólyát :lol: Zsibi,ezt küldöm neked is!!!!
Kép

annus11

Wruska!
Köszi az infot, de az ilyen váratlan csodákra szerintem csak annak van esélye, akiknél nem találnak igazi okot a meddőségre, csak nem jön össze a baba. Nálunk ez sajna kizárt, mert nem cserélem le apát.

Annus!
Nem hallottam támogatásról, úgyhogy nem is veszünk igénybe ilyet. Ha lenne, akkor is meghagynám annak a lehetőséget, aki rosszabb helyzetben van mint mi. Mi erre gyűjtöttünk az elmúlt évben, úgyhogy ha ez a ciklus esetleg nem jön össze, akkor be tudunk vállalni még egy-vagy max. két stimulációt.

Hajni, Merszi!
Gratulálok a 8. héthez! Tényleg hihetetlen, hogy rohan az idő!

tücsökbogár

Tücsi!

Aha,ez szép elképzelés!Azért esetleg kérdezz utána,nem tudom hogy ez létezik e még...vagy hogy megy.Vmi olyasmi hogy a gyógyszereket olcsóbban kapod stb.Így akkor lehetne 3-4 lehetőség is,főleg ha már van erre félretéve!Persze ennek kell sierülnie,és akkor nem is kell ezen többet agyalni :wink: :lol:

annus11

Annus!
A gyógyszereken eleve van állami támogatás, azt nem kell kérni, csak az a kikötés, hogy csak nőgyógyász írhatja fel - de hát ki más írná fel. Így, hogy a költségeknek csak a negyedét kell fizetni, nekünk kb. 150.000,- Ft-ba kerül egy stimuláció, plusz a vitaminok. Valószínű, hogy erről a támogatásról hallottál akkor. Így is elég rettenet, amikor a gyógyszertárban megkapom a számlát. Persze biztosan van olyan is, akinek ez kevesebbe kerül, mert kevesebb hormonra is reagál a szervezete.

tücsökbogár

Na voltam dokinál.Nem vizsgált meg.Köv hónaptól már nem kell szednem a clostyt,aztán ah most nem jönössze,akkor átjárhatósági.1 napra kell befeküdjek.De remélem erre nem kerül sor!Egyébként minden rendben.Van szép peteérésem,vannak jó kiskatonák.Ennyi!

Tücsi!
Aha,értem.Akkor elég "olcsón"megússzátok!Drukkolok hogy sikerüljön!Mikor tudod meg hogy megnőttek e a tűszők?

2 napig nem leszek netközelben,de majd igyekszem vissza!

annus11

Annus!
Gratulálok a jó eredményekhez!
A szülinapodon volt az esküvőtök? Nekünk is! És a 40 napba beleszámít a mai nap is? Csak azért vagyok ilyen kis kíváncsi, mert az én szülinapom és a mi évfordulónk aug 9-én van. A tiétek is nagyon közel lehet ehhez. :lol: :lol: :lol:
Pénteken megyünk ismét vizsgálatra, és utána már nem is jövök dolgozóba. Úgyhogy majd hétfőn beszámolok a fejleményekről.
Vagyis nem számolok be, mert ugyebár szépen meg fognak nőni addig és hétfőn lesz a leszívás, úgyhogy nem fogok jönni akkor sem. :wink:
Na ezt aztán jól megmagyaráztam. Egy a lényeg: annak kell örülni, ha a jövő héten eltűnök és nem hallatok felőlem. :wink:

tücsökbogár

Oké!!!
Akkor örülök hogy nem hallunk felőled a jövőhéten!!!

Nekünk aug.11.Aznap van a szülinapom meg aznap volt az esküvő is.És nővérem is aznap született,csak 10 évvel hamarabb!!!

annus11

Tücsi, megy a drukk és akkor bő egy hét múlva várunk vissza a jobbnál jobb hírekkel.

Kép
wruska

Nekünk is augusztusban lesz az évfordulónk! Aug 15-én kötöttük össze az életünket 8 év után! Mi most leszünk 10 éve házasok, vagyis 18 éve vagyunk együtt! :)

Tücsi!
Most neked szorítunk a legjobban, hiszen mindjárt itt az idő!!!!
merszi

Merszi, 18 év nagyon szép idő. És milyen szép lesz majd az idei évfordulótok a növekvő pocakoddal......

Nem csinálsz vonalzót? Csak hogy képben legyünk, hogy hol tartasz.

tücsökbogár

Merszi, 18 év nagyon szép idő. És milyen szép lesz majd az idei évfordulótok a növekvő pocakoddal......

Nem csinálsz vonalzót? Csak hogy képben legyünk, hogy hol tartasz.

tücsökbogár

Tücsi!

Igen szép volt ez az idő. Nagykorúak lettünk...18év :lol:
Pocak: ha úgy alakulok mint az előzőekben, nekem az 5. hónapig semmi nem fog látszani! :lol: De az évfordulónkon azért tudjuk, h ott bizony van valaki!

A vonalzót kicsit később szeretném elkészíteni! Szeretném látni jobban a babát! A kezecskéit a dobogó szívecskéjét, stb... az előzmények miatt még óvatosabb vagyok! legalább a 12. , de főleg a 15 hetet hagyjam el! Nálam ekkor volt a baj! Persze tudom!!! most ilyen nem lesz!!!
merszi

Annus, teszel majd fel táblicskut? Már elvesztettem a fonalat :roll:

Tücsi, megy a drukk!!!!!

Ja szerdán megjött az AFP eredményem, minden okés lett. Holnap megyek védőnőhöz, bejelentkezni a szülés felkészítő tanfolyamra :wink:

Jó hétvégét mindenkinek, mi a VOLTon csápolunk egy kicsikét, de csak szigorúan délutánonként. Napközben a hűvös szobában pihizünk.

Kép
wruska

Sziasztok lányok!

Kivételesen nem azért nem jövök, mert nem akarok, hanem mert nem tudok! Alig van időm élni is...
Félig olvastam, hétvégén reagálok mindenkinek!

Puszi nektek!!!
Vendég

Merszi - 18 ev, nem semmi :!: Valamit csak jol csinaltok. :wink: Nekunk meg csak a fele, kilenc ev lesz az iden, de mar abszolut nem emlekszem milyen volt, mikor nem ismertem a ferjem. Mintha az a resze a eletemnek nem lenne olyan fontos es csak homalyosodik az idovel... :wink:

Zsibima - ha sok dolgod van az jo jel! Azert jo, hogy hallunk rolad. :lol: Meg ugyis ados vagy ballagasi kepekkel is... :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok csajok!

sokat gondoltam rátok az elmúlt időkben....
zsibi: megértelek, és én is csak azt tudom mondani, hogy akkor gyere, ha úgy érzed. Ha nem akarszírni egy ideig, nem hibáztatlak. A lényeg, hogy rendbejöjjél lelkileg. Remélem pároddal kapcsolatban nincsenek gondok és a lányddal is minden OK.

Azért,ha nem baj, mutatok két képet a kisfiamról a pocimban. A képek múlt héten készültek 4D-n:

Kép Csabi

Kép Csabi2

amúgy minden OK velünk, csak már kezdek parázni a szüésttől egyre jobban...

A többieknek ngratula a kismaszatokhoz. Szépen fejlődnek!!

merszi: vigyázz magatokra, csak szép nyugiban dolgozz. :)
annus: neked hajrá, azért próbáljatok meg apával együtt lenni párszor. :lol:

tücsi: neked is drukkolok nagyon!!! Még ne add fel a reményt :!: :!: :!:
lei

Lei!

Nagyon jók a fotók! hamarosan élőben is láthatod a baba pofiját!

Képzeljétek ma rájöttem nem én vagyok az egyetlen kismami a munkahelyen... :lol: . a kollegina álmos volt, éhes, és rájismertem az Elevit betegtájékoztatójára... :wink: persze hallgatok!
merszi

Sziasztok!
Ezer bocs, hogy eltüntem, de már itt vagyok.
A gyerekekkel kint medencéztünk kirándulgattunk, szoval nem pihentem.
Látom pörög az élet, vannak kis mamik, de jo!!!

Volt szo a gyedről ahogy beleolvastam.
Nekem annyibban számit, hogy 2 gyerek után van 4 honap szabim. Minimállal vagyok bejelentve. Namost, ha még visszamennék 2 honapra, akkor ebből a fél évből számitanák a köv. gyedet?
Vagy ne menjek vissza 2 honapra. Mert mindegy lenne.
Remélem érthetően irtam le.

Mult hét körül megvolt pé, most nem várom majd pirit.
A hőm fenn, de még nem tesztelek.
encike 2

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?