Most azt csinálom (tegnap már elkezdtem), hogy egy olyan kék anyagot elnegyedeltünk kis takarónak (így se olyan kicsi), és a Gy. poénból mondta, hogy be kéne szegni a szélét, hogy jobban nézzen ki, én meg tegnap el is kezdtem az egyetlen általam ismert pelenkaöltéssel , a Gy. hülyének nézett, de mindegy, mert úgy tényleg jobban fog kinézni, mégse csak egy rongyot dobunk rájuk.
Ádám nagyon jól eszik,viszont a gyerekorvos nem engedi,mert még szoliznia kell...
Bár már most elkezdett visszaszedni a súlyából,a mai vérvétel majd eldönti jöhetnek e haza...
Szoritok nekik hogy ma már saját ágyan aludjanak...:):)
Puszil mindenkit,de azért nem üzent,mert ő sem tudja még mi lesz,meddig lesznek,stb...
Márti drukkolok, hogy ma már haza engedjenek Titeket!
Benó, hihetetlen amiket csináltál! Annyira szép lett minden! A világítós kép nagyon jó és a többi cumó is! Nagyon büszke lehetsz magadra kismami! A pocakod nagyon nagy lett, olyan szépek vagytok így hárman! (ne haragudj, tegnap még akartam írni, hogy gondoltam ám a Kristófkára vasárnap, a névnapja alkalmából, de annyian voltak, hogy már nem tudtam jönni )
Tancsu, remélem sikerül valamit intézned Sajnálom, hogy elutasították Én nem is értem mit gondolnak, miből kéne most az embereknek fizetnie, élnie
Ildikó, jó munkát mára!
Rajtam kitört a tavaszi fáradtság! De komolyan, én mostanában egyfolytában aludnék, fáradt vagyok és a kedvem sem olyan jó, csak ha süt a nap! Tehát tél utáló tavaszi fáradt vagyok..... Most előszedtem a tavaly januárban megvett terhesvitaminomat és elkezdem fél szemenként szedni, remélem segít! Én kis naív tavaly januárban megvettem és 2009 augusztusában lejár
Én is ilyen tavaszi fáradtságos vagyok, vagy nem tudom, de kedvem se sok van, viszont úgy mennék valahová (kocsival, Gy.-val), nem tudom, hová, csak ne mindig csak ugyanoda. Valahova el, csavarogni, fákat nézni vagy akármit. Szobacica lettem.
Na, megyek, összesöpröm a sarat az előszobában meg mosogatok . Egyik jobb, mint a másik. Meg porszívózni is kéne. Ez a harmadik számú versenyző, aki valószínűleg ki is fog esni mára...
Ma megint itthon vagyok Pénteken megyünk Füredre! Lehet, hogy én már hajnalban elmegyek vonattal, az A. meg utánam jön, este ha végzett... Mi a fenének üljek itt egész nap egyedül, mert én már pénteken sem dolgozom...
Aki szereti az ibolya illatát, az vegyen olyan párologtató olajat! Na ezt jól leírtam, gondolom senki nem hülye, de ennek az olajnak igazi friss, finom ibolya illata van! Olyan, mintha ibolyás réten sétálnál... Nagyon "finom" Én már sokat kipróbáltam, de ez nagyon jó!!!
Vízszint helyett odébb söpörtem a sarat (mert még úgyis jön hozzá, nem? ), elmosogattam, és most csináltam egy pudingot meg egy teát a Gy.-nak. Kaja még van, hoztak töltött paprikát a GY.-nak anyuék a minap, mi meg majd eszünk valamit.
Helló Benó! Itt minden rendben, az igazgatónó rendes, mondta, hogy természetes dolog, hogy mentem a gyerekkel dokihoz, kérdezte is, hogy van. A helyettes meg ma nincs itt.
Oké, köszi. Megpróbáljuk.
Csak azért, mert a két gyerkőccel nem nagyon fogok tudni boltba mászkálni, Gy. meg nem az a fajta, aki tudná, hogy van-e kenyér.... meg lenne kedve elmászkálni érte munka után... meg nincs kedvem rászorulni senki segítségére. A tesómék meg úgyse használják. De csak a legegyszerűbbet mutasd meg, nagyon nem bízom a sikerben (az én hibámból, persze).
Hát, nem mindenhol szép, mert amikor új cérnát fűzök be, akkor ott látszik a bénázás, de amúgy nem olyan rossz, jobb, mint csak úgy, simán. Hány órád van még?
Olyan zsivány, mi? Na, én is ilyenre számítok.
A Dávid milyen fajta? Remélem, nem túl komoly. Legyen ő is kicsit zsivány. De úgy érzem, ő egy kicsit komolyabb lesz. Ez hülyeség, mi?