Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!! :D :D :D :D

30 hetesek vagyunk!!!! :D :D :D :D
A további érzelmek kifejezését jelző fejeket most mellőzöm, a minap részletesen kifejtettem őket. :lol: :lol:

Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat, Gy. mondta is tegnap, hogy fényeznek a csajok, mi? :lol: :lol:

KépKép
benó

Sajnálom, hogy ma már dolgoznod kell, Ildó. :? Remélem, Bálint már jobban van. :idea: :idea:

Remélem, ma már a Mártiék is hazajöhetnek. :idea: :idea:

És hogy a Tancsu is sikerrel jár a hitelügyintézőnél. :idea: :idea:

KépKép
benó

Igen, lányok, visszatérve a hasméretre, remélem, hogy nem csak én vagyok nagy, hanem ők is. Ez a legfontosabb. :!: :D

KépKép
benó

Most azt csinálom (tegnap már elkezdtem), hogy egy olyan kék anyagot elnegyedeltünk kis takarónak (így se olyan kicsi), és a Gy. poénból mondta, hogy be kéne szegni a szélét, hogy jobban nézzen ki, én meg tegnap el is kezdtem az egyetlen általam ismert pelenkaöltéssel :lol: :lol:, a Gy. hülyének nézett, de mindegy, mert úgy tényleg jobban fog kinézni, mégse csak egy rongyot dobunk rájuk. :wink:

KépKép
benó

Természetesen 2 negyedet szegek, nem egyet. :lol:

KépKép
benó

Boldog 30 hetet babok!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Jóreggelt mindenkinek..:)

Gergő egészen fél4-ig aludt sirás nélkül,aztán még 5-kor teázott és a szokott időben 6.10-kor kelt...:)
Kezd olyan pontos lenni,mint az atomóra... :wink:

Ma akkor menek ügyintézőhöz is,meg lehet a munkahelyemre is,bár nem tudom hogy jön össze a kettő...na majd kiderül...:D

Most meg hivom Mártit,mert nem tudom hogy később hogy lesz időm,plusz ha nem vagyok itthon akkor nem tudom leirni mi van velük...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! :D Köszönjük! :D Sok sikert mára! :D

KépKép
benó

Hozok valamit enni, és várom a híreket.
Azt hiszem, csinálok egy turmixot :roll: (tej + ribizli, ilyet még sose csináltam).

KépKép
benó

Na....

Jól vannak,de még mindig a kórházban...:(

Ádám nagyon jól eszik,viszont a gyerekorvos nem engedi,mert még szoliznia kell...:(
Bár már most elkezdett visszaszedni a súlyából,a mai vérvétel majd eldönti jöhetnek e haza...:D

Szoritok nekik hogy ma már saját ágyan aludjanak...:):):)

Puszil mindenkit,de azért nem üzent,mert ő sem tudja még mi lesz,meddig lesznek,stb...

Kép

Kép[/
tancsu

köszi, Tancsu :D

KépKép
benó

Na menek,mert még sok mindent el kell inzétnem itthon,aztán irány a város...
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!

Cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

neked is :idea: :idea: :idea: :idea:
cupppp :D

KépKép
benó

Jól van, akkor én is lelépek innen a gép elől, majd jövök később.

KépKép
benó

Körbeszegtem az egyik kis takarót. Most megyek fürdeni, mert úgy megizzadtam, olyan melegem van, mint a dög. :shock: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szép napot mindenkinek!

Márti drukkolok, hogy ma már haza engedjenek Titeket! :idea: :idea:
Benó, hihetetlen amiket csináltál! :shock: :shock: :D :D :D :D Annyira szép lett minden! :D A világítós kép nagyon jó és a többi cumó is! :D :D Nagyon büszke lehetsz magadra kismami! :D :D A pocakod nagyon nagy lett, olyan szépek vagytok így hárman! :D :lol: (ne haragudj, tegnap még akartam írni, hogy gondoltam ám a Kristófkára vasárnap, a névnapja alkalmából, de annyian voltak, hogy már nem tudtam jönni :oops:)

Kép
szilzi

Tancsu, remélem sikerül valamit intézned :wink: Sajnálom, hogy elutasították :cry: Én nem is értem mit gondolnak, miből kéne most az embereknek fizetnie, élnie :(
Ildikó, jó :? munkát mára!

Kép
szilzi

Rajtam kitört a tavaszi fáradtság! :lol: :? :roll: De komolyan, én mostanában egyfolytában aludnék, fáradt vagyok és a kedvem sem olyan jó, csak ha süt a nap! :wink: Tehát tél utáló tavaszi fáradt vagyok..... Most előszedtem a tavaly januárban megvett terhesvitaminomat és elkezdem fél szemenként szedni, remélem segít! Én kis naív tavaly januárban megvettem és 2009 augusztusában lejár :? :( :lol:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! :D

Köszönjük szépen :D :D , és nem írtam ám fel, kik mondták, hogy boldog névnapot!! :lol: :lol: :lol:
A. már jobban van?

KépKép
benó

Én már 2006 végén megvettem egy százas Elevitet! :shock: :lol: Melyikünk nyert? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Erről az oldalról tegnap kaptam egy e-mailt, babás, úgyhogy beszúrom, van akit érdekelhet :wink:

http://www.kistigrisklub.hu/site.php

Kép
szilzi

Én is ilyen tavaszi fáradtságos vagyok, vagy nem tudom, de kedvem se sok van, viszont úgy mennék valahová (kocsival, Gy.-val), nem tudom, hová, csak ne mindig csak ugyanoda. Valahova el, csavarogni, fákat nézni vagy akármit. Szobacica lettem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Te most otthon vagy vagy dolgozol? Gondolom, az utóbbi.... :?

KépKép
benó

Helló Benó! :D

Még várd ki a végét melyikünk nyert! :lol: :lol: :lol: :lol: Húúúú ezzel én nem viccelődök! :oops:

Jó babakaja receptek is vannak ezen a honlapon! :D

Kép
szilzi

Na, megyek, összesöpröm a sarat az előszobában :x meg mosogatok :x . Egyik jobb, mint a másik. :roll: Meg porszívózni is kéne. :twisted: Ez a harmadik számú versenyző, aki valószínűleg ki is fog esni mára... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ma megint itthon vagyok :wink: Pénteken megyünk Füredre! :D Lehet, hogy én már hajnalban elmegyek vonattal, az A. meg utánam jön, este ha végzett... Mi a fenének üljek itt egész nap egyedül, mert én már pénteken sem dolgozom...:roll:

Kép
szilzi

Köszi, majd megnézzük, ha aktuális lesz. :D
Én ATAJOK nyerni. Rendben? :evil:

Na, megyek sarazni. :lol:

KépKép
benó

Jó munkát neked, én ma szerintem lusta leszek! :lol: :lol: Ezt már előre tudom, jó, mi? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ok Benó :D Te nyerj ebbe, én meg nyerek a lotton! :D :D Mit szólsz? Kiegyezünk? :D :D :D :D

Kép
szilzi

Menjél is, legalább több időt töltesz otthon. Itt úgyis csak takarítanál, gondolom. :x

Na, tényleg megyek sarazni. Puszi :D

KépKép
benó

Aki szereti az ibolya illatát, az vegyen olyan párologtató olajat! Na ezt jól leírtam, gondolom senki nem hülye, de ennek az olajnak igazi friss, finom ibolya illata van! :D Olyan, mintha ibolyás réten sétálnál... :oops: :D Nagyon "finom" :D :D Én már sokat kipróbáltam, de ez nagyon jó!!!

Kép
szilzi

Luskálkodj csak békésen. :D :D :D

Mindenben kiegyezünk. :D

KépKép
benó

És az milyen márkájú?

KépKép
benó

Megyek vízszinteskedni. :D

KépKép
benó

Helló lányok!
A suliból jelentkezem. Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó, nagy gratula a 30. héthez! Látod, ezt is megérted egészségben. Egyre kozelebb a cél. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Ildó! :D Köszi. :D
Mi a helyzet a suliban? :wink:

KépKép
benó

Vízszint helyett odébb söpörtem a sarat :oops: (mert még úgyis jön hozzá, nem? :lol:), elmosogattam, és most csináltam egy pudingot meg egy teát a Gy.-nak. Kaja még van, hoztak töltött paprikát a GY.-nak anyuék a minap, mi meg majd eszünk valamit.

KépKép
benó

Olvasom a híreket a Mártiról. Hál Istennek jól vannak. Ennek igazán orulok. Drukk, hátha jonnek ma haza. :wink:

Kép
flóra 11

Nagyon bízom benne. :idea: :idea:

Figyi, a maradék időmben megtanítasz engem kenyeret sütni, ha elkérem a tesóméktól a kenyérsütőjüket? :wink:

KépKép
benó

Helló Benó! Itt minden rendben, az igazgatónó rendes, mondta, hogy természetes dolog, hogy mentem a gyerekkel dokihoz, kérdezte is, hogy van. A helyettes meg ma nincs itt. :D

Kép
flóra 11

Akkor szuper. :D Örülök neki. :D

KépKép
benó

Hát persze! Úgy meg fogod szeretni, hogy ezzel is úgy leszel, mint a varrással, nem tudod majd abbahagyni. :wink: :D

Kép
flóra 11

A pelenkaoltéseid már szépek, biztosan jól fognak mutatni a takarón. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, köszi. Megpróbáljuk. :D
Csak azért, mert a két gyerkőccel nem nagyon fogok tudni boltba mászkálni, Gy. meg nem az a fajta, aki tudná, hogy van-e kenyér.... :roll: meg lenne kedve elmászkálni érte munka után... :lol: :lol: meg nincs kedvem rászorulni senki segítségére. :roll: A tesómék meg úgyse használják. De csak a legegyszerűbbet mutasd meg, nagyon nem bízom a sikerben (az én hibámból, persze).

KépKép
benó

Hát, nem mindenhol szép, mert amikor új cérnát fűzök be, akkor ott látszik a bénázás, de amúgy nem olyan rossz, jobb, mint csak úgy, simán. :D Hány órád van még?

KépKép
benó

Ja, képzeld. Tegnap a dokinál volt egy fiúcska, Kristóf. :lol: Olyan rosszacska volt, olyan igazi kisfiú. :lol:

Kép
flóra 11

Olyan zsivány, mi? :lol: :lol: Na, én is ilyenre számítok. :lol:
A Dávid milyen fajta? Remélem, nem túl komoly. 8) Legyen ő is kicsit zsivány. De úgy érzem, ő egy kicsit komolyabb lesz. Ez hülyeség, mi? :roll: :lol:

KépKép
benó

Megyek, megnézem a teát, de iparkodom vissza.

KépKép
benó

Itt is vagyok.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?