Új privát üzeneted érkezett!

Itt vagyok, mondjuk, nem vagyok szülinapos. :wink: :lol:

KépKép
benó

Tancsu, remélem holnap tudtok valamit ügyintézni. Sajnálom,hogy a bank elutasított. De ne adjátok fel, szerintem első körben mindenkit elutasítanak,gondolják,hogy sokan már itt feladják és akkor nem fizetnek rá. Pont ezért, ti ne adjátok fel,mert aki tovább próbálkozik és kitartó, az előbb-utóbb eléri a célját. :wink:

Kép
flóra 11

Bálint hogy van?

KépKép
benó

Helló Benó! :lol: Látom,Te nem adod fel! Csak varrsz és varrsz. :wink:

Kép
flóra 11

Bálint egyébként egész jól van,nincs láza. Csak a szemei könnyeznek, nem tud olvasni,meg tévézni is csak keveset,így sokat unja magát itthon,meg náthás,köhög, a kiütései viszketnek, de fő, hogy nem kell suliba menni. :lol: Akkor mindent elvisel. :lol:

Kép
flóra 11

Hát, igen. :lol: Neked mi a véleményed a karkötős bigyóról?

KépKép
benó

Bár pont most hoztak egy új rendeletet,hogy aki 100óránál többet hiányzik,annak év végén vizsgáznia kell. :?

Kép
flóra 11

Hát, örülök, hogy jobban van :D , de az rossz lehet, hogy nem tud semmit se csinálni. :?

KépKép
benó

Sima, vékony karkötőt tehetsz rájuk,hogy megjelöld,melyik-melyik. De kiálló játékot nem tennék rá.

Kép
flóra 11

Reggel hívtam az igazgatónőt, hogy nem megyek,ő normálisan fogadta. A buszban a helyettes kérdezte a kolléganőmet, hogy mi van velem, mikor mondta, hogy valami a gyerekkel,a szemeit forgatta. :?

Kép
flóra 11

Olyan játékot a csuklóra esetleg később tehetsz, mikor már fognak, akkor is csak a séta idejére. Akkor biztosan jó, hogy nem dobja ki a kocsiból. :wink:

Kép
flóra 11

De bunkó. :evil:

Rendben, nem csinálok akkor olyan karkötőt. Többségben vagytok velem szemben, úgyhogy hallgatok rátok. :D

KépKép
benó

Na,akkor megyek vacsizni, ha Te sem vagy.

Kép
flóra 11

De vagyok, csak elmásztam pisilni, és a mászás nekem nagyon sokáig tart. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.03.16 18:39-kor.

KépKép
benó

De menj csak nyugodtan, én meg akkor megyek vissza varrni kicsit, aztán nyaggatom a Gy.-t a képekkel. Majd akkor legközelebb a képekkel együtt talizunk. :D

KépKép
benó

pussz

KépKép
benó

Hoztam vacsit magamnak.

Kép
flóra 11

Az jó lesz, ha képekkel jössz. :wink:

Kép
flóra 11

Látom volt ma a Szilvi is. Örülök, hogy jól van, reméljük A. is gyógyulni fog. Kár, hogy már ment munkába, ha még nincs egészen jól. :(

Kép
flóra 11

SzegényMárti! Sajnálom, hogy nem jöhetett haza. De remélm nem szomorú.

Kép
flóra 11

Én is remélem. :?
Én is hozok kaját, bár gondolom, már el fogjuk kerülni egymást. :wink: Na, sebaj.

KépKép
benó

Megyek, fekszem, aztán nézem a CSI-t, utána már tényleg ráveszem a Gy.-t a feladatra. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok!

ZSUZSI BOLDOG SZÜLINAPOT!

HENINEK pedig BOLDOG NÉVNAPOT!

KépKép

KépKép
nadina01

Látom, mindenki nyugovóra tér lassacskán. Én meg most maradtam magamra, vagyis a fiúk a szobában vannak, de a F. átment a lakására.

Kép
flóra 11

Én még nem térek nyugovóra. Bár csukódnak már a szemeim, de várom a képeket. :wink:

KépKép
benó

Hali

Inas alszik,én letusoltam,ki/megmostam a hajam...:)

Beszélt akkor valaki Mártival???
Mert engem nem csörgetett vissza ma...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Helló! Én nem beszéltem, nem akartam zavarni. :( Holnap majd beszél vele valamelyikünk. Melyikünk? :roll:

KépKép
benó

A Brendonban is vannak csuklóra erősithető csörgők...:)

Sztem jópofa,de a kicsiknek még korai,kell vagy 2-3 hónap mire leköti majd öket...:)
Sétához pedig babkocsira erősitett lelógó dolgok jobban lekötik a figyelmet mint ha a csuklóján van valami......:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudom mi lehet vele...:(:(:(
Remélem semmi baj nincs... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Én ma tv2-n fogok krimi hétfőzni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! Megyünk békázni? :D

Kép
flóra 11

Kép a világítós kép, még az oldalára tesz majd a Gy. kapcsolót, most bedugós Kép Ilyen takarókat vettünk nekik a bababoltban, a másik ugyanilyen Kép a halacskás függöny a ruhák elé Kép a játszószőnyeg Kép a játszószőnyeg még egyszer Kép a turiban vásárolt nyuszi (amit Márti holdacskájával együtt vettem) Kép a könyvek Kép a könyvek Kép a könyvek Kép a könyvek Kép az egyik oldal Kép a könyvek hátoldala

KépKép
benó

Olyan fura, hogy sem ő nem jelentkezik, sem a L. nem ír semmit. :( Tényleg csak remélni tudjuk, hogy minden rendben van. Holnap valaki okvetlen hívja őt.

Kép
flóra 11

Anyám Benó....nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sztem a vásárolt dolgok is nagyon jók,de azt nem gondoltam,hogy ennyire szuper lesz amit varrsz!!!!!!!

Békázok,de még vagyok pár percet itt is....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Istenem, Benó!!!! :D Minden naggggyyyonnn gyönyörű!!!! :D Fantasztikus ügyes vagy! Hú, anyám! Ennyit varrni kézzel! Te atya ég! Hogy bírtad? De megérte,mert nagyon szépre sikeredtek az alkotásaid. :D :wink:

Kép
flóra 11

Kép a rövid és a hosszú ház Kép a ma vásárolt tyúkanyó egyelőre a klotyóajtón Kép a fürdőszobaajtó dísze a végleges helyén :) Kép muffinpárna, halacska 1 db (ez csipog is), majd még készül a második Kép a bejárati ajtó dísze még nem a végleges helyén
Kép játszószőnyeg mini gombaházikója közelről Kép ugyanaz Kép ugyanaz Kép esetleg a forgónak az elemei? még nem tudni Kép has 29. hét 6. nap Kép has 29. hét 6. nap másik irányból Kép a forgó elemei, vagy nem Kép a nagymama által szerzett fa, amire a manók ülnek majd

KépKép
benó

Vállalom hogy holnap felhivom Mártit....
Amint tudok valamit majd irok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi, csajok. :D Ehhez ti is kellettetek, meg mindenki, Gy., nagymama stb. :D Meg a skacok ihletése. :D

KépKép
benó

Jujj de nagy pocid van már!!!!!!!!!!!!!!!!.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na én azt hiszem menek lassan....
Fejnem kell még...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, ennyi, nincs több kép. :D

KépKép
benó

Zsuzska:egyébként mindenki annyi idős ,amennyinek érzi magát...!!!... :wink: :wink: :wink:
Én most ezek szerint kb 130 vagyok... :roll: :P :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Menj csak, nyugodtan. Én is megyek, már nem varrok :lol:, pihentetem a kezem. Majd holnap. :D

Ja, a hármas házikóból 2 db van ám. :D

KépKép
benó

Jó éjt nektek, puszi :D :D :D :D :D
Holnap már 30 hetesek leszünk! :shock: :shock: :shock: :shock: Puszi :D

KépKép
benó

Na béka-szünet van,menek öszeszerelem a fejőgépem és rácsatlakozom...:)

Szép álmokat és jóéjt mindenkinek!!!...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, Benó, még több kreatív dolgot látok! Csúcs szuper minden! Sokkal szebb, mintha megvetted volna az üzletben. :wink:

Na és pociban már kezded utolérni Tancsut! :D

Kép
flóra 11

Benó, AZTAAAAAAA!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon-nagyon ügyes vagy! :):)
Igaza van Ildónak, ilyen szépeket nem is kapsz boltban sem! De jó lesz Kristófnak és Dávidnak!!!! :) Ez a világítós kép nagyon szép! De minden, amit csináltál. Most úgy elláttál bennünket ötletekkel, hogy csak! :) És gyönyörűséges pocakod van! Hogy "talán" kicsit nagyobb mint az enyém? Neked sokkal nagyobb, de ez így van rendjén! És nagyon szép formás! :):):)

Ildó, jobban vagy már? Nem vagy annyira fáradt? És Bálint jobban van már? Múlnak a pöttyei? Hogy bírta suli nélkül szegénykém? Remélem, nem kell sokat pótolnia!

Sajnálom, hogy Mártiék nem jöhettek haza. Remélem, azért hamar rendbe jön kis Vuk, és akkor már ki sem robbanthatják őket otthonról. :)

Jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Újból és újból megnézem a képeket, nagyon tetszik minden! A világítós kép egyszerűen pazar! A játszószőnyeg gyönyörű és nagyon ötletes. Mennyi mindent lehet rajta kapcsolgatni,bújtatni! :wink: Na és a könyvek! Ott is rengeteg olyan dolog van,ami kivehető, bújtatható. Nagyon sok ötlet van bennük. És a dekorképek is nagyon jók. A kicsi ház kimondottan tetszik. :wink: Benó,le a kalappal előtted! Nagy munkát vittél véghez. És tudod mit? Megcsináltad időre! :D Ami ugye nálad nagy szó! :lol: Tehát mekkorát fejlődtél! :wink: :lol: Gratula, igazán. :wink: :D

Kép
flóra 11

És a babok is szépen fejlődnek! Látszik a pocidon, hogy nagyon beindultak. De mindenütt vékonyka vagy, csak a nagy pocid van. :wink: Jól nézel ki, komolyan. :wink:

Kép
flóra 11

Jó éjt lányok!

Holnap tényleg munka. :? :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?