Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska nagyon sok boldog szülinapot :lol: :lol:

Heni boldog névnapot :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

pár kép mielött elfelejtem:
Kép olvasok
Kép elmagyarázom azt, amit olvastam :wink:
Kép a kis romboló :D

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

1-re megyünk injekcióra. megint 2 szurit kap a combjába. szegénykém :cry: :cry:
megpróbálok vissza olvasni, mert most egy kicsit lemaradtam :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, köszönöm!
Jajjj, nagyon édes ez a Sanyika! :):) Hihetetlen, milyen drága kis pofija van!!! :lol: :lol: :lol: Viszont sajnálom a szurik miatt. Mire kell kapnia?

Heni

Kép
szheni

Helló lányok!
Megjöttünk dokitól. Bálint a vírus miatt pattogott ki, attól vannak a kiütései. Nagyon erősés makacs ez a vírus. A köhögése se múlt semmit és a náthája sem. legalább a láza lement. Azt mondta a dokinő, hogy ez a második esete, hogy vírustól kipattog a gyerek és a köhögés két hét után kezd javulni majd. :?

Kép
flóra 11

Két hét Ildó??? :shock: :shock: Az nem semmi! Szegény Bálint! Akkor most se suli, se semmi... Meddig maradhatsz vele otthon?

Heni

Kép
szheni

Hali

Ildó:sajnálom hogy beteg Báálint....

Mártiról valaki valamnit?Hivtam,de kinyomta....:(

1 kézzel pötyizek Gergő az ölemben...később irok még...cuppp...

k
űáéppml, iiziugkhjmn t é--éuijh wztn c nn gcvxchnv v

Kép

Kép[/
tancsu

N a az előbbit Gergő irta,zseni aki rájön mit jelent....cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Heni, ügyes vagy, hogy be tudtad szerelni az aksit. :D :D :D :D
Én is kb. így szoktam járni, hogy vásárolni is kellene, de egyedül nem megy, Gy.-t nem akarom zaklatni stb....

Timi, nagyon szép és okos a Törpe, hogy magyaráz! :lol: :lol: :lol: :lol: Kitartást a szurikhoz. :? :? :? :idea: :idea: :idea:

Ildó, sajnálom, hogy a Bálint két hétig is beteg lesz előreláthatólag. Szegényke. :( :( :( Jobbulást! :idea: :idea: :idea:

Én meg most megyek a táppénzes papírért, azt hiszem. Megkérdeztem a Gy.-tól ebédnél, hogy eljön-e velem, de nem különösebben szeretne, úgyhogy akkor elintézem, mielőtt hazajönne, legalább utána nem kell itthagynom. Felraktam a halacskás függönyt, remélem, este lefényképezzük. :D

KépKép
benó

Heni, nagyon ügyes vagy, hogy beszerelted az akut. most már értem a takarítási lázadat. :D Sajnálom, hogy anyós miatt ennyit kell gürizni. :(

Kép
flóra 11

Szia Ildó! :D

Megyek az sztk-ba. Nálatok is csak 2 hétre adnak táppénzes papírt? Mentem. Puszi :D

KépKép
benó

Látom, mindenki intézi a dolgait.
Márti gondolom azért nyomhatta ki,mert talán épp a dokival dumálhatott, vagy ilyesmi. Gondolom, ha hazaengedik őket,akkor jelentkezik. Bár,ha írtad,hogy ma vesznek vért a kicsitől és annak alapján döntenek,az is lehet,hogy abból csak holnap lesz. :(

Kép
flóra 11

Nem,nálunk egy hónapra.

Kép
flóra 11

Jobban mondva azt adnak elejétől végig,amíg ki vagy írva, csak kell kérni hozzá minden hónap végén egy papírt, amit a szociális biztosítóban le kell adni ahhoz, hogy kapj pénzt a betegállomány idejére.

Kép
flóra 11

Most nézem a vonalzómat, hogy nem változik,ezen állandóan az van kiírva, hogy 12 nap van még pé-ig. Valami rossz. Csinálok újat.

Kép
flóra 11

Na,így már más. Nem tudom,mi volt a baja.

Timi, ez a Törpe nagyon aranyos! így halad már? Már olvas is? :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Boldog szülinapot Zsuzska!

Boldog névnapot Heni!

A hétvégén vagy főzem, vagy dvd-t néztünk! :D Szombaton délután mentünk csak ki, de az A. szarul volt még, úgyhogy nem nyaggattam kirándulással... Ma már ment dolgozni, de nincs még jól! :?
Nem utaztam el Tancsu, most dolgozom, csak a hétvégém volt szabad és majd pénteken megyünk Füredre két napra. :wink: Büntesd meg a R-t, de azért ne nagyon, mert ez tényleg nem mindennapos! :wink: Ne sárkányosodj, nem illene hozzád! Te egy jó fej, fasza csaj vagy! :D
Heni, köszi a képeket, pont ilyen pocakfotóra gondoltam! :wink: Nagyon szép, nagy a pocakod! :D És Benitó szobája meseszép! :D

Kép
szilzi

Hali

Manócskám elaludt...:)

Nekem Gergőnek mindig hajnali 5-6 körül vettek vért és mire hizták vissza 9-10 körül,addigra megvolt az eredmény is...:)
Na majd tényleg kiderül hogy mikor jöhetnek...:D

Benó:én mindig amikor havonta mentem tanácsadásra,mindig 1 havi papirt kértem,mondtam a csajnak hogy felesleges 2 hetente kiadnia...:)

Timi:nagyon édes Törpe...:)Komoly az az olvasós kép...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timi, milyen nagy lett Törpe! :shock: :D Nagyon jók a képek! :D
Ildikó, sajnálom, hogy ilyen beteg a Bálint! :( Remélem hamar meggyógyul! :idea: :idea: Nagyon jó, hogy ennyi kaját kaptál! :wink: Szinte egész héten nem kell főzni, ugye? Most már jól számol a vonalzód? :roll:
Remélem Márti, hazajöhettek ma! :D :D
Benó, jövő hét csütörtökre biztos kész leszel mindennel! :wink: Nagyon várom a képeket! :D Elhiszem, hogy siratod is ezt az időszakot, azért lassíts egy kicsit és élvezd ki egy kicsit! :wink:
Zsuzska, nagyon jól időzített köszöntés volt a reggeli! :roll: Milyen volt anyudnál? Nem kérdezgetnek?

Kép
szilzi

Helló Sziliz!!!

Na végre itt vagy...:)

Büntetem nyugi...:)

Tegnap este mondtam valamit,már nem tudom pontosan mi volt az,erre visszakérdezett hogy neki szóltam????
Néztem rá ,erre közölte hogy mintha szólitottam volna hogy "szivem"....mondtam hogy azért ennyire még nem vagyunk jóban...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Na mire megirtam az előző hsz-t,volt 3 telefonom és felkelt manó is.....aludt vagy 15-16 percet... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

:lol: :lol: :lol: :lol: Csak keményen Tancsu! :lol: :lol: :lol:

Milyen volt az úszás? Ti mindketten jól tudtok úszni? :roll:

Kép
szilzi

Akkor én is megyek a dolgomra, gondolom a kisfiad nem nagyon értékeli, ha a gép előtt ülsz... :D

Kép
szilzi

Apa nagyon jól úszik,de én nem....én félek.... :oops:

Ehh...menek,nem tudom mi van ma inassal,de olyan nyügi állandóan.....semmi nem köti le,csak sir és sir...:(

Szép napot
cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Ó Tancsu, biztos érzi a hideg frontot Gergő. :( Mert ugye megint lehülést mondanak holnaptól! :evil:

Kép
szilzi

Sziasztok! :D

Helló, Szilzi, üdv újra itt! :D Most csütörtökre kell kész lennem, nem jövő hétre, sajnos. :wink: A. már jobban van? :wink: Kicsit kipihented magad a hétvégén?

Tancsu, van valami hír a Mártiról?

Ildó, ma írtad a szakdogát?

Én elintéztem a táppénzt, nálunk csak 2 hétre adnak papírt, be is vittem a suliba (direkt úgy, hogy ne talizzak túl sok emberrel, antiszociális vagyok), vittem az Adri anyukájának be a suliba csokit (leraktam az Adri asztalára), merthogy megcsinálta az adóbevallást, én már fel is adtam, remélem, nem szúrtuk el..... :roll:

KépKép
benó

Képzeljétek, velünk szemben van egy turis-bababolt, most voltam ott először, és vettem egy olyan cuki tyúkanyót, eredetileg pelenkatartó, de én kitaláltam, hogy ez lesz a pelenkázó fölötti polc, és ide pakolok néhány fontos dolgot, amiért folyton le kellene nyúlkálni a polcokra, tudjátok. :D Így a Gy.-nak nem kell oda polcot csinálnia, és mégis más egy fellógatható tyúkanyós izé mint egy fa polc (felfúrás és gyerek fejére esés szempontjából is). :D Úgyhogy nagyon örülök neki.

Meg vettem a Rossmannban nagyon olcsón 5 db (kb. 300 Ft volt) ujjbábot, amit majd a kiságy fölötti forgóba építünk bele, meg kettő kacsát szintén a Rossmann-ban, szintén olcsón. Nem költöttem el sok pénzt, és csak olyanokat vettem, amit én nem tudnék megcsinálni (nagyon kidolgozott, olyan anyaga van stb.).

KépKép
benó

Na, megyek vízszintbe, mert jó sokat caplattam ma is, muszáj volt, mert a tp-t el kellett intézni. :wink: Puszi

Timi vagy Tancsu, megkérhetnélek benneteket, hogy megmérjétek a Gergő vagy Törpe csuklójának méretét? Mert a fiúknak, kitaláltam, csuklóra tépőzárazható játékot csinálok, és azt nem hagyják el, ha megyünk sétálni, a kocsiban nem esik le az ülésről stb. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hali

Gergő csuklója 12 centi...

Holnap menek hitelügyintézőhöz,megjött a bank levele,elutasitottak...:(:(:(:(...most sirós szmájli kéne...:(:(:(

Este jövök...

Mártiról semmi hirem...cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Köszönöm a köszöntéseket!!!!!! :D :D :D
Nem érzem, hogy 40 lettem! :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Királyfi sem! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ez mit jelent, hogy elutasítottak? :cry: :cry: :cry: :cry:
Köszi a centit. :wink:

KépKép
benó

Az a jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Helló Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Ildikó, szegény fiad! Gondolom szenvedhet a pöttyöktől.

Szilvi, nem beszélnek róla, nem kérdeznek.

Timi édes a kis újságolvasód!!!!

Tancsu, aranyos hogy manócskának hívod Gergőt!

Heni, én azért betennék a szekrénybe egy cetlit, hogy ne turkálj, hátha a mama belenéz! :D

Kép
muzsuzska

Benó, gondold meg a kézre erősíthető játékot, lehet hogy idegesíteni fogja a babokat!!!!! :?

Kép
muzsuzska

Szerinted igen? :roll: Oké, akkor majd közvéleménykutatok, addig nem állok neki. :D Úgyis van még más is előtte. :D

KépKép
benó

Gy. kérleld a pocakfotó miatt!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Álló képet kérünk, nem ülőset! :D

Kép
muzsuzska

Rendben, ma este már teszünk fel képeket. :D Most játszik, hagyom kicsit pihenni, de aztán majd rászállok. :lol:

KépKép
benó

Ma megyek dolgozni, most aludnom kéne, de úgy elkapta a görcs a lábam, hogy mint a nyí úgy ugrottam ki az ágyból! :twisted: :twisted:

Kép
muzsuzska

Felhívja valaki a Mártit? Csak hogy ne én zaklassam mindig..... :oops: :roll:

KépKép
benó

Helyes!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Jaj, az nem jó. :? Éjszaka nekem is begörcsölt, azóta is húzom a lábam.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Holnap már meg tudod te is nézni majd a képeket. :D

KépKép
benó

Én tegnap beszéltem vele! Szerintem most ne, mert most szopi és fürcsi idő van! Holnap biztos hazajönnek! :roll:

Kép
muzsuzska

Rendben. :wink: Remélem, nem túl szomorú. :?

KépKép
benó

Megyek, mert a Gy. ide szeretne ülni.
Holnapra lesznek képek. :D Puszi :D
Majd még jövök valamikor.

KépKép
benó

Miért holnapra??????????????????

Kép
muzsuzska

Megyek híradózni,aztán munka.......

Kép