Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Benó, tök jó, hogy tudtál beszélni Mártival! :) És örülök, hogy minden oké velük. Kis Vuk meg tuti rendbe jön a szolitól, aztán végre mehetnek haza. :):)
Érdekes, hogy nálatok pont Gy. az, aki ezt így érzi... Miki ennél egy kicsit "vizuálisabb" alkat. Látnia kell, hogy elhiggye. Tudod, milyen "tüneteim" vannak mostanában? Iszonyúan melegem van. Szinte folyik rólam a víz, pedig csak 21 fok van a házban... A hányingerem mostmár elmúlt, de kimondhatatlanul álmos vagyok. Mintha egész nap szenet lapátoltam volna. (Na azért annyira mocskos nem vagyok. :)) Köszönöm a köszöntést... lassan utolérlek! :lol: :lol:

Ildó, sajnálom, hogy nem haladtál a szakdogáddal... :( De ügyi vagy, és tuti befejezed időre. Csak közben pihenj is, nehogy lemerülj teljesen!

Heni

Kép
szheni

Helló, örülök, hogy van kajátok bőven. :D :D :D

KépKép
benó

Helló! :D Nekem is mindig melegem van, Heni. :lol: :lol: :lol:

Ildó, holnap már menni kell suliba? :?

KépKép
benó

Van. :D Én már el is raktam a kaját a hűtőbe, Norbinak is volt mit csomagokni. A F. meg elmosogatott a vendégek után. Tehát már rend van. Jöhet a filmezés. :wink:

Kép
flóra 11

Amikor terhes voltamén sose tudtam éjjelaludniés örökké melegem volt. Éjjelente kint álltam az erkélyen hálóingbe, hogy hűtsem magam.

Kép
flóra 11

Helyes :D , jaj, nekünk is most lesz a CSI. :lol:

KépKép
benó

Pusszancs :D :D :D , mert a gépet is át kéne adnom :?

Nektek jó filmezést, és jó éjt mindenkinek! :D :D :D Puszi :D :D :D

KépKép
benó

pusszancs! Mindenkinek jó éjt!

Kép
flóra 11

Ja, igen, holnap sajna munka. :(

Kép
flóra 11

benó ugye itt vagy még

légyszi, légyszi, légyszi :? :? :? :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

vagy valalki, aki tud "magyarul"

1, társadalombiztositási járulék. mi az? azt levonják a fiziböl?

2, családi ellátás? az a fix havi kb. 10e ft amit a gyerek utánn kapsz?/családi pótlék/

most töltöm a 8. számú pótlapot a családi pótlékhoz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ildó, lassan már én is így járok, mert Miki meg folyton fázik. :D
Írsz majd arról, hogy mi a helyzet a dokinál? Egy kicsit le vagyok maradva ezzel a témával. Jársz még egyáltalán?

Jó éjt Mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Timi, a TB-járulékot levonják a fiziből, én úgy tudom. Az az egészségügyi hozzájárulás. AZT HISZEM... a másikat sajna nem tudom, mert eddig még nem kaptam ilyet.

Heni

Kép
szheni

köszi. ez már haladás :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

jó hogy itt vagy.
lehet, hogy tudsz majd nekem segiteni.
megyünk majd esztergomba és jó lenne tudni, hogy hol vannak baba üzletek.
sport baba kocsit akarunk venni, lehetöleg baby desig-n cégtöl a MINI márkát.
ha esetleg tudod, hogy melyikbe van ilyen és mennyiért ird majd meg légyszi :? :lol: :wink:

amúgy láttam a képeket. nagyon csini és már nagy a pocakod és nagyon szép lesz a fiad szobája :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,én vagyok, de sajna segíteni nem tudok. Tudod ezek a fogalmak annyira mások nálunk! De ezért kérded Te is. :?

Kép
flóra 11

Hali

Vagyok,hazajöttünk,nem reagálok tuti mindenre,de megpróbálom...

Timi:a tb-járulékot a fizudból vonják,ez alapján kapsz orvosi ellátást,majd gyedet,stb....
A családi ellátás sztem a családi pótlék lesz,ez egy gyerekre 12200 ft...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2009.03.15 20:48-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Ildó:jó hogy ennyi kajátok van és nekem is feltünt hogy mennyi vendég jár hozzátok...:)

Benó:boldog névnapot Kristófnak és boldog 30 hetet...!!!!!

Heni:nekem is mindig melegem volt ezt a terhesség hozza...:D
Egyéként nagyon szép a szoba.,...:)

Mártinak tényleg jobb kedve van ezek szerint...:)
Nekem is Gergő volt szolizni...:),nálunk úgy müködik,hogy 2 óra kékfény,1 óra anya mellett,akkor szoptatol,aztán ismét 2 óra szoli,stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hétvégén nagyon sok minden történt,majd mesélek,de most hulla vagyok...:(

Jóéjt és szép álmokat mindenkinek!!!

Cuppp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, köszönöm! Várom a beszámolót a hétvégéről! ÉS tök irigyellek Titeket, hogy együtt babáztok majd Mártival! (Mert gondolom, együtt fogtok babázni...:))
Timi, sajnos nem tudom, hogy hol van ilyen fajta babakocsi, de ha megírod pontosan vagy nagyjából, hogy mikor jöttök, utánanézek. (Az az igazság, hogy Esztergomban nem nagyon tudok bababoltot, de Dorogon igen. De szívesen megnézem Neked.) Esetleg ha árban megfelel, meg is tudom rendelni Neked. :)
Brrrrrr.... nem tudom, miért nem egyértelműen írják rá ezekre a h...e adatlapokra, hogy mit akarnak... családi ellátás? Az életben nem hallottam ezt így, csak családi pótlékot.

Ildó, persze, hogy sokan járnak hozzátok, ha szeretik a társaságodat! :) Tuti, hogy mindenkivel ugyanolyan kedves vagy, mint itt velünk...

Megyek én is aludni... jó éjt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Én nagyon szeretem a vendégeket, sose volt ezzelproblémám,mindig szívesen látok mindenkit. Ma is csak az volt,hogy beterveztem a szakdoga befejezésétésígy most csúszik, majd megint éjszakázhatok, de nem baj. Viszont az anyu barátja tényleg sehová sem jár, hozzám meg eljött. Éngem tényleg megszeretett. Ha megyek oda,akkor is mindig már vár és valamit főz. Az anyu is mondja, hogy nem nagyon kedvel senkit, de hogy engem igen. Tehát úgy vettem ezt a mai napot is,hogy majd megcsinálom máskor a szakdogát, viszont örültem, hogy hozzám eljöttek. Csak kicsit váratlanul ért.

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Ma a születésnapomom Henrietta napja van!
A vonalzóm meg baromi ronda, mert a 41 már rajta van. Le is fogom szedni, de milyent csináljak?

Heni nagyon boldog névnapot kívánok!!

Kép
muzsuzska

Azért vagyok ében mert a barátnőm elfelejtette hogy márc. 15 volt tegnap és hajnali fél 5kor megy dolgozni, én meg elfelejtettem mondani neki hogy fiz ünnepet kaptam. felhívott és gratulált nekem. :D :(
Eddig szenvedtem, de nem tudtam visszaaludni! Tegnap átaludtam a napot és baromian fájt a fejem.

Beszéltem Mártival!!!! Jól vannak, de alig várja hogy otthon legyenek. Talán ma, ha a baba vére jó eredményt mutat. De azt üzeni, ha otthon lesz , jön ide!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska, boldog születésnapot!! Kívánom Neked, hogy ebben az évben teljesüljön minden kívánságod, legyen erőd, egészséged és kitartásod mindenhez, amit meg szeretnél valósítani!
Köszönöm a köszöntést, és köszönjük a jó híreket Mártiról! :lol: :lol: Azért nagyon stramm kislegény ez a Kis Vuk! :):)
Egyáltalán nem csúnya a vonalzódon ez a szám. :wink: Eddig sem azért szerettünk, mert 40 volt a vonalzódon.... és ez olyan szép kerek szám!

Heni

Kép
szheni

Szia!!!! Akkor ma együtt ünnepelünk!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Várom Királyfit, mert ő dolgozott éjjel aztán lehet hogy elmegyek anyámhoz,mert nem akarok síri csöndben szenvedni. G. tudjon nyugodtan aludni.

Kép
muzsuzska

Megyek ,összepakolok , aztán lelépek!!!!!!! Szép napot mindenkinek!!!

Kép
muzsuzska

BOLDOG SZÜLINAPOT, ZSUZSI!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

HENI, BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

KépKép
benó

ÉS MA JÖNNEK HAZA KIS VUKÉK!
Tegnap szerintem nem mondtam a jó hírt :oops: , hülye vagyok. :?

KépKép
benó

Timi, még jó, hogy nem én jöttem segíteni, mert semmit se tudtam volna. :? Pont én is ma reggel gondolkoztam rajta, hogy kb. azt se tudom ügyintézésileg, hogy ki, kivel focizik, vagyis fogalmam sincs az egészről. :roll: Káosz. :x

Sajnálom, hogy már mész dolgozni, Ildó. :? Remélem, azért nem voltál fenn egész éjszaka. :wink:

Én ma a változatosság kedvéért még varrok, meg megint intéznem kell a táppénzt is, mert letelt a 2 hét.

Úgyhogy megyek is, majd jövök, érdekel, mi volt hétvégén, Tancsu, meg minden egyéb is. :D Tegnap nem sütöttem semmit Kristófkámnak :cry:, az édes úgyse tesz túl jót, nem? Viszont ittam banánturmixot, az is jó, nem? :roll: De néhányszor elmondtam neki, hogy boldog névnapot! :D Na, megyek, majd jövök. Remélem, tényleg hazaengedik a Mártiékat is. :idea:
Szilzi egyébként merre jár mostanában, nem tudjátok? :roll:

KépKép
benó

Heni boldog névnapot!!!!!!!!!!

Zsuzska nagyon boldog születésnapot!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Jóóóóóóóóóóóóóregeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó,akkor erre a dupla ünnepre már kis Vuk is hazamehet...:)
Egyik ünnepen született,másikon hazamehet...:D

Ildó:örülök hogy örülsz a vendégeknek,én is örülnék,de ide nem nagyon járnak....eléggé kiesünk R. rokonsága és baráti köre köréből...na ezt jól leirtam....:)...egyszóval messze vagyunk ennyi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timi:remélem sikerült kitöltened a papirokat..:)

Szilzi merre van???Most nem utazott el ugye???

Manócskám teljesen keresztbe fordulva alszik az ágyában,a lába meg az ágy tetejére feltéve...:)
Nem keltem fel helyéretenni,csak betakartam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na a hétvége zsúfolt volt...

Beszéltünk a pappal,április 19-én délután 2-kor lesz a keresztelő...:)
Aztán szombat este átmentünk R. egyik haverjához,beszélgetni,iszogatni,jöttek a többiek is....én egy Niki nevü lánnyal beszélgettem (R.egyik haverjának a barátnője,tök jófej csajszi,csak elég beteges...:(...),több csaj nem is volt, a fiuk meg voltak 6-an....
Én éjfélre totál hulla voltam,R. unokatesója hazavitt,de R. még maradni akart....azt igérte 1 körül jön....hajnali negyed3-kor hivtam hogy hol van....alig értettem mit mond...:(
Mondtam hogy jó lenne ha hazajönne lassan....
Fél3 után ért haza,csörgött-csattogott,aztán feljött az emeletre,bevágódott a régi szobájába,amit most már az öccse birtokol és befeküdt mellé az ágyba..... :roll: ...persze az öccse kizavarta....
Aztán átjött mellém,de úgy horkolt,meg olyan büdös piaszaga volt,hogy átzavartam egy üres szobába,mert nem fogom ezt hallgatni egész éjjel,meg szagolni a szeszt.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán lementem a konyhába...persze minden kaját kipakolt és szanaszét hagyott...úgy pakoltam össze utánna.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Most éppen még tart a mérgem ,közöltem vele hogy elfelejtheti a kimenőit és a haverokat ha nem tudja hogy hol a piálás határa..... :evil: :evil: :evil:

Na ez volt a hétvége nagy történése....

Mondtam neki hogy én tökre örülök ha végre hétvégén együtt lehetünk,vagy besegit manócska nevelésébe,de igy sikerült elb......a a hétvégémet,mert ugye másnap fekszik,szenved,nyügös,én meg hulla fáradt voltam,mert mérgemben nem tudtam rendesen aludni még éjjel sem.... :?

Kép

Kép[/
tancsu

Hú...most látom,hogy milyen jó hosszan sikerült magamat kipanaszkodni.....bocsika.... :oops: :oops: :oops:

Ma már megint megy a mosógépem,akkora adag szennyesünk van, a héten tuti végig mosni és vasalni fogok....:)
Viszont főznöm nem kell,anyóstól hoztunk zöldbablevest,rántotthusit krumplival és meggyszósszal,birkapörköltöt,gombapörköltöt nokedlivel,egy nagy tálca sütit,anyától meg májgaluskalevest,sima sertéspörköltöt salátával... :lol:
Azt hiszem ez kitart e héten....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Köszönöm lányok! És nagyon jó hír, hogy Mártiék jöhetnek haza!! :):)
Hű, Tancsu, akkor gondolom, mérgelődtél... Kár, hogy így alakult a hétvége. Édes lehet Manócskád az ágyban félig fordítva félig keresztben. :)
Megyek takarítani. :(:(:( Később jövök majd, és már nagyon várunk Márti!!!

Heni

Kép
szheni

Na azt hiszem lépek...szép napot mindenkinek...:)

Majd 11 körül megcsörgetem Mártit,addigra már visszaviszik a babákat és megvan az eredmény hogy ki mehet haza aznap...:)

Majd később benézek...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom Heni megelőztél...:)

Akkor nem hivom,majd itt eszélek vele ha hazajöttek...:)

köszi hogy szóltál...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska!!!! Boldog szülinapot!!!!

Heni, boldog névnapot!!!!!!
:wink:

Kép
flóra 11

Itthon vagyok, nem mentem munkába. Viszont az ok nem ennyire jó. Ugyanis a Bálintom kipattogott. Az egész testén apró kiütések vannak,tapintásra olyan a bőre, mintha megszórták volna darával. A combjain és a lábszárán pedig nagyobb, pirosabb kiütések vannak, apró fehér középpel. Fogalmam nincs mi lehet, de megyek vele orvoshoz. Olyan, mintha kétféle kiütései lennének.

Kép
flóra 11

Ez a kis Vuk egy ünnepi gyerek! Szülinapra születik,szüli- és névnapra jön haza. :lol: Na, ez a gyerek tudja, mitől döglik a légy. :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, olvastam a hétvégédet. Hát nem irigyellek. És anyósék mit szólnak az ilyen viselkedéshez? Nekem a F. még nem csinált ilyet. Az ex párszor megtette, olyankor nem foglalkoztam vele. Egyszer elment itthonról felül pulcsiban, alul semmi. :lol: Nem tudom,merre kószált, tél volt,tehát kint nem lehetett. Reggel megkérdezte az anyját, hogy nem járt-e nála az éjjel gatya nélkül. :lol:

Kép
flóra 11

Benó,milyen ari vagy, hogy gondoltál rám, hogy megyek munkába. Látod,intéztem magamnak megint egy szabadnapot. :lol: Lassan példát lehet venni rólam, hoigyan lógjunk munkából. :lol:

Kép
flóra 11

Heni, nálatok rend van,minek takarítasz? Vagy vendégeket vársz?

Kép
flóra 11

Tancsu, akkor Ti is el vagytok látva kajaügyileg,akárcsak mi. :D Legalább főznöd nem kell. :wink:

Kép
flóra 11

Ildó, sajnálom, hogy Bálint pöttyös lett. Remélem, semmi komoly...
Rend?? Mostmár igen, mert fölmostam az előszobában,és a galériában, és megy a mosógép... :) Tudod, nem tudok sok mindent csinálni egyszerre, mert nagyon hamar elfáradok, és megmondom őszintén, hogy nem is hajtom agyon magam. Ha érzem, hogy elfáradok, akkor leülök vagy lefekszem. Csütörtökön meg elutazunk Nyíregyházára 4 napra és anyósék jönnek a kutyikhoz. Isten őrizz, hogy valamit is megszóljon, hogy mi hogy néz ki nálam. Így elkezdtem most azt, ami "látszik", és már csak az ablakok maradnak, mire megyünk. Szerdán azt is megcsinálom, és készen van. :)

Heni

Kép
szheni

Heni: fúúúúúúj, takarítás.... :? :? :? :?

Tancsu: nagyon sajnálom, hogy ilyen gáz volt a hétvégétek, a mérték a vödör volt, mi? :wink: De azért ne aggódj, szerencse, hogy azért ez nem rendszeres. :D Jó, hogy kaptatok egy csomó kaját, nem kell legalább főznöd. :D Mártit azért felhívhatod, nem biztos, hogy hazaengedik őket, csak valószínű.

Ildó, örülök, hogy itthon vagy, viszont annak nem, hogy a szegény Bálint beteg. :( Nem bárányhimlős? Bár az nem olyan daraszerű. Mikor viszed orvoshoz? A suliban mit szóltak, hogy nem mész? Most hogyan állnak hozzád, kíváncsi vagyok.

Én meg elég nehezen, de rávarrtam a két fél halat a két fél függönyre, Gy. tegnap kivágta nekem és bejelölte, hová kell varrni, de még így is nehéz volt nekem. :roll: Most majd kimosom, hogy ne legyen olyan gyűrött az anyag, aztán fellógatom a helyére. Már reggel mondtam a Gy.-nak, hogy szeretném, ha ma fényképezkednénk, és fel is raknánk nektek. Remélem, nem akarja elnapolni. :roll:

Na, most megyek, elsétálok majd anyuékkal egy boltba, ők mennek, aztán gondoltam, én is elsétálok, legalább kimozdulok, mert csak du. fogok menni ki a lakásból, akkor is a táppénzes papírért, az meg annyira nem izgi. :lol:

Koptam, puszi nektek, majd tali később.

KépKép
benó

Hát, én is "kimozdultam" egy kicsit. :) El kellett mennem a boltba és a pékségbe... csakhogy reggel megdöbbenve láttam, hogy Miki a kocsi aksiját nem vette le a töltőről, így autóval nem tudok menni. Viszont sok mindent kellett vennem, mert szinte mindenből kifogytam. Gyalog hazacipelni elég macerás lett volna... Miki melóban, éjszakára megint megy, és nem akartam még ezzel is "zaklatni", hogy be kell vásárolni. Úgyhogy fogtam az akkumulátort és visszaszereltem a kocsiba. :) ÉS a lényeg, hogy MEGY AZ AUTÓ!!! :) Már haza is értem, meg is van minden, állok neki főzni...

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?