Új privát üzeneted érkezett!

Paradizs kórházban van azóta is? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Nézzél valami jó filmet. :wink: Vagy menj egy kicsit sétálni, bár azt egyedül nem jó, szerintem. :roll:

KépKép
benó

Igen. :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Gratula a laptetűhöz! :D :D :D :D

KépKép
benó

Jaj szerencsétlen Paradizs, hogy bírja ott....bár persze mindent a cél érdekében :D :D :D
Nem csinálok semmit, azt hiszem lefekszem és alszom mindjárt :lol: Legalább most lesz időm hétfő reggelig kipihenni magam rendesen. Lehet addig fel se kelek...végül is minek. Holnap felkelek kicsit enni talán :lol: :lol: :lol: Csak, hogy alvás közben nehogy éhen haljak :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Azt ne is tedd! :lol: :lol: :lol: Vagy valami kajaadagolót tegyél oda az ágyhoz. :lol: :lol: :lol: Helyes, végre pihensz kicsit, te is folyton dolgozol, mint a többiek.... :( :( Semmi kikapcsolódás. Már az alvás az, mi? :?
Paradizs egyébként fel se veszi a kórházat, vagy legalábbis úgy néz ki, nagyon jól bírja (ő abban a kórházban dolgozik egyébként). Becsülöm az ilyen embereket, én sajnos nem ezek közé tartozom. :oops: :wink:

KépKép
benó

Hát én se bírom a kórházat, már a gondolatát se. A multkor is alig bírtam ki ott 4 napot. A végén, ha nem engedtek volna haza szerintem saját felelősségemre haza vonultam volna :lol: :lol: :lol: (csináltam már ilyet régen)
Ja, már az alvás a kikapcsolódásom :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Én főleg a kórházas wc-től félek, de ezt tudjátok. :oops: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, mit össze fogok szerencsétlenkedni, ha be kell menni. :lol: :lol:

KépKép
benó

Azt hiszem, én is lefekszem, mert lecsukódnak a szemeim.

Neked is jó pihit, Ildó, neked jó szakdogát, többieknek is minden jót, puszi :D

KépKép
benó

Én úgy kezdtem, hogy kitakarítottam a wc-t, de mondjuk a máv kórházban, ahol voltam ott elég tiszta volt.

Hogy állsz a kreatívkodással?

KépKép

KépKép
nadina01

Menj csak pihenni, megyek én is, és elkezdem az alvást :lol: :lol: :lol: Ha felkelek akkor jövök :lol:
Puszi mindenkinek! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Megírtam a tantervet egész évre informatikából.Már "csak" az óravázlatok vannak hátra.

Kép
flóra 11

Látom mindenki átcsapott pihenőbe. Nekem is kellene kicsit közben lazítanom. Talán megnézek egy filmet. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, a kék fény alatt napoztatják a babákat, hogy kis D-vitamint gyűjtsenek,hogy a bilirubin,ami felgyülemlett a szervezetükben és amitől sárgák, az lebontódjon és ne legyenek sárgák. A lebontás folyamatát segíti elő a kék fény. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok Lányok!

Ezek a képek:
Kép Kép Kép

Benó, örülök, hogy jól vagytok! :D Tudsz vmit a méreteikről?

Ildó
, de ügyes vagy! Bár a munka nagy része még hátravan az óravázlatokkal...

Paradizsnak sok-sok puszit küldök!!

Zsuzska, most hallottam egy sztorit. Egy leányzó a Kaáliban volt, mert neki is el voltak záródva a petevezetői. Képzeld, most beszéltem vele, hogy hol tartanak, és azt mondta, alig hogy elkezdték a kezelést, igazából még gyógyszert vagy injekciót nem is kapott, kb 5 hete, most pozitív lett a tesztje. Spontán sikerült nekik! :)Rögtön Rád gondoltam, remélem, Nálad is így lesz majd! :):):)

Márti, ne aggódj, Ádámmal minden rendben lesz, ez biztos!! Gyakran előfordul a sárgulás...

Heni

Kép
szheni

Hú, Heni, ez nagyon gyönyőrű lett!!! :D :wink:

Kép
flóra 11

Nagyot szundíztam! :D :D :D :D
Biztos a napsütés és a friss levegő. :D

Ildikó, nem arról volt szó,hogy délután pihensz is? :shock:
Benó, nagyon ügyes kreatív vagy.

Edina pihizz!

Heni sajna engem megvéd a fogigátló az ilyen balesetektől, de április 8 rögtön itt van! :roll:

Kép
muzsuzska

Heni,aranyos a babaszoba. :wink:

Kép
muzsuzska

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló! :D :D

Edina, remélem, kipihented kicsit magad. :D
Gyönyörű lett a szoba, Heni! :D :D :D
Ildó, gratulálok, hogy ilyen jól haladtál a szakdogával! :D :D :D :D
Én varrtam, már majdnem kész a szőnyeg, már csak apró simítások meg a tömés van hátra. :D Itt volt anyós, most ment el nemrég. Most meg már megint esik le a fejem. :? Gy. is már bealudt, elültetett 100 fát vagy mennyit. :roll: Holnap folytatja.
Tesóméknál mindkét gyerek beteg. :( Ezért holnap se jönnek. :cry: :cry: :cry:
Megyek én is az ágyba, jó éjt nektek! :D :D :D Holnap majd jövök.

KépKép
benó

Helló!

Mindenki nyugovóra tért.
Szép álmokat mindenkinek. Én is félreteszem a laptopot,a F.-nalis foglalkozni kell. :wink: Ez lesz a kikapcsolódásom. Hallod Zsuzsi?. :wink: :lol:

Délután szundiztam 10-15 percet. Elég volt. Most sül a kenyerem, nézünk egy filmet, aztán jöhet a rádió, mert végre elmúlt a piri. Hurrá!!! :lol:

Kép
flóra 11

Te jó ég!!!! :shock: 100 fát egy nap? Ez a Gy. ha beindul, akkor nagyon gyorsan dolgozik. Múltkor is egy nap alatt az egész lakást átalakította, felújította ,kifestette. Mondd, miből van ez az ember? Duracellel műxik? :D

Kép
flóra 11

Szép jó reggelt! :D :D :D

Boldog március 15.-ét! :D :D :D :D Boldog névnapot a Kristófoknak, különös tekintettel az ÉN KRISTÓFOMRA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, szegény Gy.-nak fáj is a feje (a sok munkától, szerintem), de most indult megint a telekre a fák ültetését folytatni. :( Mindegy, majd valamikor pihen. :roll:

Bejelentésem van: A szőnyeg 90%-osan kész. Már csak egy oldala nincs összevarrva, ahol belemegy a szivacs (ami még nincs meg), meg meg kell festeni textilfestékkel néhány szemet, szájat stb., de egyébként kész, már nem kerül rá semmi. :D :D :D :D

KépKép
benó

Látom, jobb lett a kedved estére, Ildó. :D Biztos az is közrejátszott, hogy haladtál a szakdogával. :D Örülök neki nagyon. :D :D :D :D

Ma kell menni majd az apóshoz szülinapozni (nem vettünk semmit, és ma be van zárva minden :roll:, most jöttünk rá, mindegy, majd a Tesco benzinkúton veszünk neki bort vagy valamit), de a 3.-on lakik vagy a 4.-en?, és iszonyú magas lépcsősorok vannak, tudjátok, olyan 30 lépcsős kb. :? :? :? :? Az ilyenek nekem nagyon nem mennek mostanában. :wink:

KépKép
benó

Holnap meg a Zsuzsi szülinapja lesz. :D

Jövő hét csütörtökre itt olyan rend lesz, lányok, hogy csak na. És minden a helyén lesz, mint a Heniéknél (remélem). Mondtam a Gy.-nak, hogy mi már mióta itt szarozunk a lakásátalakítással, -szépítéssel stb., és még mindig úgy kell keresztülesni minden ökörségen a szobában és mindenhol kis fecnik stb. hevernek, ráadásul a nagy faág, amit a nagymama lehántolt (hogy kell ezt mondani?), amin majd a manók ülnek, az a kiságyban tartózkodik már egy ideje. :oops: :roll: De nem akarom most tényleg sürgetni a GY.-t, mert csinál ő eleget, csak az a baj, hogy ezeket én, sajnos, nem tudom megoldani.

Na, megyek kicsit olvasni, mert itt ülve érzem, hogy ég és zsibbad a lábam, annyira dagad. És megint olyan foltos.

Mártival mi van, Tancsu? Remélem, jól vannak. :idea: :idea: :idea: :idea: A kék fényt köszi, Ildó, most már értem. :D

KépKép
benó

Akkor tényleg megyek olvasni, ha nem vagytok. Ez nem fenyegetés. :lol:

Ildó, ma is a szakdogával fogsz tevékenykedni?

Majd jövök.

KépKép
benó

Jó reggelt!
Benó, boldog névnapot Kristófnak! :):):) Még messze nincs ám kész a szoba, Benó, de ez a része már használható. :) Majd egyben nézd meg! Remélem, tényleg össze tudunk majd hozni egy randit a gyerekekkel! :) Pihentesd a lábad!

Remélem, mindenkinek jól indul a vasárnap reggel!
Vigyázzatok Magatokra!

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! :D

Mi az, hogy? :lol: Nyáron, augusztusban megyünk a Timiékhez és az Ildóékhoz, nem? :roll: Úgy emlékszem.... Nekünk ez már konkrét programként be van tervezve, nincs apelláta. :lol: :lol: :lol: Na, megyek, póckolom a lábom. A tied nem dagad? (Nem akarom ám, hogy a szomszéd tehene is stb.... :lol: :lol: :lol: , csak úgy kérdezem. :lol: )

Igen, kíváncsi is vagyok a kész babszobára. Mikorra lesz kész? Mit terveztetek?

Na, majd jövök, most egy kb. fél órát póckolok.

KépKép
benó

ÁÁÁÁ, és Kristófka mondja nekem, hogy köszöni szépen a köszöntést! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát... nekem semmi bajom nincs. A lábam nem dagad, viszont Beni erőteljesen rugdalja a gyomromat, így most eléggé hányingerem van :?
A szobát akkor tudjuk befejezni, ha lehet már normálisan szellőztetni. A plafonra álmennyezetet kell tennünk, mert Mikinek nem tetszik, hogy apósom annak idején nem glettelte le szépen, és a falakat kell még lefesteni. Azok is színesek lesznek, de egyszínűek. Vagy majd kitalálom addig. Szerintem április végére már azok is készen lesznek. :)

Igen, az augusztust már el is felejtettem... de nem azért ám, mert ilyen tök vagyok, hanem csak mert kismama... :):):):):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Benó, Kristófnak Boldog Névnapot!!!

Heni, pihenj azért Te is! Olvasom, hogy még mindenféle festést terveztek.

Mártival mi van? Lehet már tudni mikor jöhet haza? Vuk színe jobb már a fénytől?

Én tegnap rengeteget aludtam, de nem vagyok ma mégsem pihentebb..... Ma is egyedül leszek, bár most Miki itt van, csak hát alszik, ha felkel meg megy vissza dolgozni. Mindig ez van, ha állami ünnepek vannak, úgy utálom!

KépKép

KépKép
nadina01

Mindenkinek szép mácius 15-ét kívánok. :wink:

És Kristófnak boldog,nyugodt névnapot! :D

Kép
flóra 11

Most csak épphogy benézek és megyek a dolgomra. Ma is a szakdogával akartam foglalkozni,azt hittem,befejezem, de nem jutok ma hozzá,mert anyám és a barátja bejelentkeztek délutánra. Délelőtt még itt volt a vendéggyerek, így a fiúknak készítettem kaját,egy halom bundáskenyeret. Aztán mosogattam, hozzáláttam a főzéshez. Mostam, teregettem, na ekkor jött a telefon,hogy jönnek látogatóba. Tehát a F.-t gyorsan elküldtem üzletbe.

Kép
flóra 11

Most megyek takarítani, meg sütit csinálni. Délután 2-2,30-kor jönnek. Majd benézek.

Kép
flóra 11

Hú, képzeljétek, elaludtam, és felkeltem egyszer 11-kor meg most. :shock:

KépKép
benó

Köszönöm szépen mindenkinek Kristófka köszöntését. :D :D :D

Szegény Edina, de gáz, hogy megint egyedül vagy otthon. :? :? Jó lesz nektek már nagyon ez az Isztambul, legalább ott majd látjátok egymást. Addig azért, remélem, találkoztok itthon is. :? :lol:

Sajnos, semmit se tudok a Mártiról. :( Hívjam? :? :wink: :roll: Nem tudom. :roll:

Heni, azt hiszem, ha a plafonra kellene erdőket festeni, lehidalnék. :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy nem dagad a lábad, de persze, nem olyan nagy kunszt, szóval, nem vészes, a hányinger rosszabb, szerintem, nekem meg olyan nincs. :roll: Nem baj, ha elfelejtetted az augusztust, azért nem nevezlek töknek :lol:, de attól függetlenül, hogy eddig el volt felejtve, megyünk, ugye? :wink: :D

Ildó, nálatok igen gyakori a váratlan vendég, jól látom? :? :lol: Egyrészt jó is, mert nem unatkozol, másrészt meg amúgy se unatkoznál. :wink: :lol: Mindegy, ez van, jó sütést, aztán majd csinálod a szakdogát is, az is nagyon jó, hogy tegnap ilyen sokat haladtál vele ügyesen. :D

KépKép
benó

Ja, nektek nem kell ám szegényt ka-zni, ez az én hülyeségem. Remélem, leszokom róla, nehogy ők is Dávidka és Kristófka legyenek, mint a Gyurika. :roll: :? Vagy mindegy, az anyjuk mondhatja azt? :roll: Mint gondoltok? Tudom, nem gondoltok most semmit, mert a legkisebb bajotok is nagyobb ennél. :lol: :lol: :lol: Rendben, majd később jövök. Puszi :D :D :D

KépKép
benó

Képzeljétek, holnapután 30 hetesek leszünk!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :( :( :( Most minden érzelmemet lerajzoltam nektek. Szóval:
- megdöbbentő, mert hogy elment az idő :shock: meg kis para is azért
- öröm, mert hamarosan kibújnak, hú, de izgi :D (max. 10 hét; tegnap találkoztam a volt ikertanítványaim anyukájával, aki mondta, hogy 3 kilósak voltak a lányok :D :shock: és a 39.!!!! hétre jöttek :shock:)
- szomorú, mert itt kellene egy kicsit megállítani az időt, tudjátok, ez olyan, mint mikor az ember húszéves, és szeretne egy kicsit húszéves maradni, mert az olyan felelősségnélküli, vidám, gondtalan, vagány, laza stb. időszak, és se nem túl fiatal, se nem túl öreg, ez a 30. hét meg már olyan komoly 30. hét 8), amikor nagyok is, de nem annyira, szép az egész és most kellene sokáig kiélvezni az állapotot, mert úgyse lesz ilyen többé

Na, ennyi.

Ja, és képzeljétek, mondta ez az anyuka tegnap, hogy (neki utána lett még egy egyes gyereke) az ikerterhességet ő is sokkal jobban bírta, mint a másikat, csak a lába dagadt stb., a másiknál meg minden elképzelhető baja volt. Érdekes, nem? :roll:

Na, jó, nem fárasztalak benneteket, folytatom a varrást. Csak olyan izé itt egyedül üldögélni megint. Az összes C.-t is megnéztem már az elmúlt napokban. :lol: :lol: Már az első pillanatban tudom, ki a gyilkos. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó, Szívem, nagyon is meg tudlak érteni ezekkel a vegyes érzelmekkel kapcsolatban. :) Én imádom ezt a babavárást. :) Nagyon jó várandósnak lenni, pláne úgy, hogy egyáltalán nem tehernek élem meg. :) Én viszont úgy vagyok vele, hogy gyönyörű, szép is, jó is, de ez most csak nekem szól. És tudom, hogy a férjem egyáltalán nem tudja úgy megélni az örömömet, ha épp mocorog Beni vagy csikizi a pocimat, mint én, mert neki akkor lenne az a csillogás a szemében, ha már a kezében foghatná az első kicsi fiát. És már nagyon várja... szóval szuper, hogy pár nap múlva 30 hetesek lesztek!!! :):) ÉS ne gondolj arra, hogy fel vagy-e készülve a két kis lurkóra, mert tuti, hogy fel vagy készülve. Jó anya leszel, és nem lesz semmi gond veletek a születés alatt sem. :)

Heni

Kép
szheni

Helló Heni! :D
Köszi. :D Sejtettem, hogy te is így érzel. :D Nálunk, én úgy látom, a Gy. az, aki igazán el tudja hinni, hogy tényleg gyerekek azok, akik mocorognak bennem. :D A születéstől nem félek, mert nyugodt vagyok, hogy császármetszést ígért a doki. Mert így nem kockáztatom őket. Egy babával biztosan simán szeretnék szülni, de így nem. :roll: Így nyugodtabb vagyok ezzel a megoldással. Remélem, ők se akarnak pl. a mentőben vagy akárhol megszületni simán. :lol: Utána meg: be cool. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem: csak lazán! :D :D :D :D Úgyse fogom tudni máshogy csinálni, mert az nem én lennék. Aggódni is fogok, de nem is lesznek élükre vasalva a gyerekek, mint másoknál. :roll: :D Puszi, megyek vissza :D

KépKép
benó

Vasalatlan gyerekek. :D :D :D ez jó, nem? :lol:
De azért nem vásott kölykök. :lol: :lol: :lol: 8)

KépKép
benó

Ó, te ma vagy 29 hetes! :shock: :D :D :D :D

BOLDOG HÉTFORDULÓT, HENI ÉS BENI!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ó, én írtam utoljára? :(
Voltunk az anyósnál kajáért (mondta, hogy menjünk), ott volt a nagymama is, és hozott nekem színes cérnákat, tök rendes :D (és a nagymamától kiderült, hogy ott volt az anyósnál a Peti is azzal a hülye kolléganőmmel, képzeljétek :evil: :evil: :evil: :evil:), meg voltunk apósnál a szülinapja miatt, és a 4.-en lakik, nem is a 3.-on, vááááááá. Nagyon nehéz volt fölmászni. :roll: :lol: :lol: :lol: Most jöttünk haza ebben a minutában.
Feltöltöttem a telefonomat, úgyhogy megpróbálom felhívni a Mártit.

KépKép
benó

Gy.-t majd ide kell engednem.

KépKép
benó

Hu, elmentek a vendégek. Most már biztos nem fogok hozzá a mun kámhoz,tehát ma sem lesz befejezve. :(

Kép
flóra 11

Fel tudtam hívni a Mártit. :D
7 órakor viszik hozzá Kis Vukot, tehát most. :D Még mindig sárga, tehát megy a kék fény alá szolizni, ahogy a Márti mondta, de nem bánja a bab, nagyon cukin bírja. :D
Azt mondta, hogy sajnálja, hogy nem tudta neked mondani, hogy boldog szülinapot, Ildó, meg hogy nagyon örült neki, hogy veled van a szülinapja a Kis Vuknak. :D :D :D :D Úgyhogy most ezt átadom. :D

KépKép
benó

Szia Ildó! :D

KépKép
benó

Anyám barátja annyit főzött.hogy megint van egész hétre. Fő, hogy délelőtt én is nekiláttam a főzésnek. Ők meg kitalálták, hogy nem hoznak nekem ajándékot csak virágot meg hoztak egy hatalmas hidegtálat, egy halom rántott húst, töltött csibét, még töltött húst, külön tölteléket,krumplipürét, salátát, gyümölcsöt. Szal el vagyunk látva.

Kép
flóra 11

Helló!

De aranyos ez a Márti! :D Köszönöm neki a gratulációt. :wink:

Kép
flóra 11

Az jó,ha már jobb a kedve a Mártinak. Biztosan gyorsan helyre jön a kis Vuk és akkor jöhetnek haza. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?