Új privát üzeneted érkezett!

Kb. 110 széles és 90 cm magas. Kb., mert csak vonalzóm volt. A mérőszalagot egy ideje nem találom. :lol:

KépKép
benó

Ja és a tanfolyam itt lesz helyben Galántán,helyeztek ki ide ehgy osztályt, mert rengetegen jelentkeztek innen, tehát nem kell sehová sem beutaznom és persze lesznek ismerősök. :wink: És hozzám a legközelebbi suliba helyezték, csak átsétálok a parkon és ott is vagyok. :D

Kép
flóra 11

Értem, Ildó. Ez nagyon jó lesz akkor neked. Akkor mégse a szlovák nyelvvel kezdesz valamit. :wink:

KépKép
benó

Ó, ez szuper. :D De jó, hogy nem kell a világ végére elmászkálni. :D

KépKép
benó

Egyelőre nem találtam szlovákot. Meg aztán, hogy ilyen közelre rakták ezt,úgy döntöttem,hogy maradok az angolnál. A szlovákot még felvehetem később is,ha még lesz kedvem és energiám.

Kép
flóra 11

Így is van. :D

KépKép
benó

Szlovákra mindenképp utazgatnom kellene, akkor minden szombatom rámenne, hajnalban indulnékés este jönnék,mert az nem lenne helyben. Az csak vagy Nyitrán,vagy Pozsonyban esetleg Komáromban. Máshol nem. Egyik sincs közel, 50-80km-re vannak innen. Strapásabb lenne és költséges is. Meg ott a tandíjat is fizetni kellene, az angol meg tök ingyenes.

Kép
flóra 11

Sőt, angolon még a taneszközöket is ingyen kapjuk majd, tankönyveket sőőőőőt még egy laptopot is kapsz ingyen. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.14 08:51-kor.

Kép
flóra 11

Hát, ez így meg még jobb. Ez nagyon jó. :D :D :D :D És milyen napokon lesz? Hánytól hányig tart?

KépKép
benó

Nofene. :shock: :shock: :shock: :D :D :D

KépKép
benó

De azért én nem kapok, ugye? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most pénteken 3 óra és szombaton is 3 óra. 20-án,pénteken du. 4-től 7-ig,szombaton 9-12-ig. Aztán majd ahogy megegyezünk a lektorral.
De szerintem ez jó ez a két nap. Nem megterhelő.

Kép
flóra 11

:lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, úgy írtam, hogy kapsz. Észrevettem,de már kattintottam, hogy elküld. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Meg az is nagyon jó, hogy csak 3 óra. Nem mindegy, hogy elmegy-e az egész napod. :roll: Ez így tényleg kibírható. :D

KépKép
benó

Sebaj, csak gondoltam, kicsit poénkodom. :lol:
Egyébként van olyan ember, aki folyton így beszél, hogy ezt meg azt csinálsz. :lol: :lol: Tök vicces szerintem. 8) :lol:

KépKép
benó

Itt angolon csak ritkán kell majd utazgatnunk, úgy mondták, hogy didaktikára fog kelleni beutazni valamelyik egyetemre. Viszont az nem olyan sok óra,ki lehet bírni. Meg szerveznek majd nyári táborokat is külföldre, amire persze nem kötelező elmenni, de ha úgy alakul, akkor ki lehet majd azt is használni. Ezek a táborok persze mindig az adott nyelv anyaországában lesznek, az angol Angliában. Indítottak ilyen tanfolyamot németül, franciául,spanyol,olasz nyelven is.

Kép
flóra 11

És akkor erre csak tanárok járhatnak?

Közben ragasztom a szivacsra (volt itt még egy kis darab) a két faliképet, a filceshez még kell venni.

KépKép
benó

Telefonált a F., hogy hamarabb végeznek a munkával,mint reggel mondta. Nem délután jön, hanem egy óra körül. Tehát megyek gyorsan felrakom a babaot, mert nem fog megfőni.

Kép
flóra 11

menj békével :D

KépKép
benó

Igen,erre csak tanárok járhatnak. Az volt a feltétel, hogy alsós, diplomával rendelkező pedagógus. A felsősök közül nem is tudom,kik jelentkezhettek, azt hiszem olyanok,akiknek van diplomájuk, de nem idegen nyelvre, de ott még volt valami kikötés,már nem tudom,mi. Mindegy,itt főleg az alsósokat akarják most továbbképezni idegennyelvekből,mert most lett kötelező elsőtől kezdve az idegen nyelv nálunk. Emberek viszont nincsenek, akik taníthatnák.

Kép
flóra 11

Mentem, békével. :lol:

Kép
flóra 11

Jól van, az a szerencse, hogy neked van lehetőséged járni erre. Ez nem mindegy, azért. Plusz diploma, és még súlyos százezreket se kell fizetned érte. :wink: :D

KépKép
benó

Na, felragasztottam a két képet, majd veszek hozzá szép szalagot felakasztani.

Akkor megyek én is, intézem a dolgokat. Én is kb. 1 körül jövök vissza, mint a F. De nem tudom, pontosan, mikor jövök, lehet, hogy előtte póckolom majd a lábam, mert itt a gépnél sok esélyem nincs erre. :wink: :lol:

Puszi, jó szakdogaírást, a többieknek is minden jót, majd tali. :D

KépKép
benó

Fel is raktam. Egyelőre csak tiszta vízbe, az első vizet úgy is leöntöm róla. Majd a másodikat ízesítem. :wink:

Kép
flóra 11

Áztattam a babot már egész éjjel,így remélem hamarabb megfő.
Hoztam magamnak egy liter teát, meg egy kevés diétás kaját. Jó lenne már kevesebbet enni, hogy kicsit fogyjak le. :? Csak valahogy nekem nem megy a nemevés :(

Mindegy,legalább a gyógyteákat kipróbálom. A múlt hónapban a ciklus második felében vedeltem a palástfüvet, hát lett is eredménye, hoyg olyan vastag let a méhnyálkahártyám. Gondoltam,most akkor kipróbálom az első felében acickafarkat így vedelni, hátha lesz ennek is hatása.
Ittam eddig is, de volt, hogy kimaradt néhány nap,tehát nem volt rendszeres. Most szigorúan naponta fogom inni.

Kép
flóra 11

Már lecseréltem a vizet a babon. Elég gyorsan puhul, kérdés,hogy a csülök mikorra fő meg. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Tancsu, igen, alakul a gyerekszoba, később csinálok majd kéet arról, ami eddig készen van és felteszem majd Neked. :) Örülök, hogy jól vagytok. Edelénybe pihenni mentek?

Benó, drága, hogy vagy?

Sajnálom, hogy Ádám besárgult, és nem mehet haza a hétvégére, de remélem, hamarosan hazamehetnek, és élvezheti a gyönyörű kiságyát. Márti egyébként jól van? Pihenget, gyógyulgat? Ha beszél vele vki, én is sok-sok puszit küldök neki!

Ildó, tényleg mintha kicsit le lennél törve... lehet, hogy írtad az okát, csak elkerülte a figyelmemet... remélem, nem vagy beteg vagy ilyesmi...

Heni

Kép
szheni

Hlló Heni! Csak fáradt vagyok. :wink:

Kép
flóra 11

Utálom a porszívót!!!!!!!!!!! 4x porszívózta fel a szobát a liba felettünk!!!!!!! Nem kellet csörgőóra!!!!! :evil: :evil: :evil:
1re megyünk Párom anyukájához ebédre, utána ott is fametszés. Feltéve ha addig nem esik az eső! :roll:

Kép
muzsuzska

Látom újultak a vonalzók,,,szépek! :D :D :D
Heni aranyos a pocakod! :roll:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Nálunk most süt a nap. A F. 10-kor itthon volt. Levesem még fő. Elmosogattam, a F. kimosott egy adag ruhát,most megy teregetni.

Kép
flóra 11

Hali

csak gyors bekukk.....

Beszéltem Mártival,jól van ,bár sztem lelkileg megviseli hogy nem jöhetnek,ma reggel vettek vért Vuktól.abból derül ki hogy megy e kékfény alá....
Leghamarabb talán hétfőn engedik őket...
Puszil mindenkit!!!!
A szobatársai elviselhetőek,mondtam neki hogy kitartás.....:)

Gergő élvezte az úszást,Edelénybe anyósékhoz megyünk,plusz pappal beszélni.

Mentem is,majd ha hazajöttünk visszaolvasok és reagálok mindenre...

Cuppp...:)

Élvezzétek a szép napsütést....:)

Kép

Kép[/
tancsu

köszi a híreket, szegény Márti!!!

Nekem is van babom a hűtőbe tegnapról!

Kép
muzsuzska

Jó paplolást! :wink:

Kép
muzsuzska

Ildikó, én is jönnék veled angol tanfolyamra! :roll:

Benó! Kérünk egy álló rendes pocakfotót!!

Kép
muzsuzska

megyek, készülünk....... Jó pihenést mindenkinek! pussz..

Kép
muzsuzska

Helló lányok, nálunk nagyon szép az idő, ott is? :D :D :D Remélem. :D

Vettem olyan anyagot, amivel már február óta szemezek....., :D :D :D :D (nagyon örülök neki :D :D :D :D ) nem sokat, csak egy fél métert, lesz belőle egy halacska, a két függönyre lesz rávarrva, és ha összehúzod, akkor jön ki a halacska ábrája, értitek. :D

Ezer helyen voltam, ezer emberrel találkoztam, de mindent elintéztem és nem is költöttem sokat, sőt, sóher módjára 2-3 helyre csak infóért meg ingyenes cuccért mentem. (kreatív 1 bolt: megkérdeztem, lehet-e higítani a fehér textilfestéket, amit ott vettem, ez a rendes bolt; előtte voltam a bunkó eladónős, de jobban felszerelt :oops: másikban, ahol kértem, hogy hozzanak nekem kötött hengeranyagot, szerdán megyek érte, kb. 500 Ft lesz, kínai: megkérdeztem, van-e vállfájuk, és van, kaptam egyből 6 darabot, és majd még gyűjtenek nekem :D :D :D). Útközben a nagyival is taliztam, úgyhogy egy idő után együtt mentünk tovább (kocsival), és mondta, én aztán élelmes vagyok, legalább azért se kell fizetni. Így is van. :D
Anyuéknál nagyon megszédültem. Jól le is szidtak, hogy mit mászkálok. :wink: :roll: Alapvetően igazuk van. Ez ritka egyébként, kéthetente 1x.

De lányok, ti is láttátok biztos és gondoltátok volna, hogy az én Kristófkám tiszteletére nemzeti színű zászlókat tesznek ki mindenhová? Pedig csak holnap lesz a névnapja. De rendesek...... ugye?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

visszaolv

KépKép
benó

Heni, tök jó, hogy alakultok, és biztos gyönyörű lesz, már amit eddig mutattál, az is azt sejteti. :lol: :lol: :lol: De kíváncsian várjuk majd a további képeket is. :D Mi hogyne lennénk jól. :D :D :D :D :D Köszönöm az érdeklődést, de én hihetetlenül (nagyon) és hitetlenül (nem tudom elhinni még most sem) élvezem az egészet. :D :D :D :D A babokat. :D :D :D

Szegény Márti :( :( :( :( :(, és milyen kék fény?????? Megy a tv-be Kis Vuk????? :shock: :shock: :shock: Műsorvezető lesz vagy mi? Jó, nem poénkodom, de minek a kék fény??? Szegény Kis Vuk. :( Felhívom majd őket, lehet, hogy nem örülnek (az anyuka; Kis Vuk, gondolom, egyelőre tojik rám), max. nem veszik fel a telefont. De teje biztos van. Az nagyon jó, ha tudja Kis Vukot rendesen etetni. A kis cukipofát. :D :D :D

Ildó, gyönyörű a 2. vonalzód! :D És a Tancsué is így együtt olyan szép színes! :D

Zsuzsi, amint a Gy. kapható ezekre a dolgokra, lesz kép, tudom, hogy iszonyúan lassúak vagyunk. :roll: :?

Ja, nagy szivacsot nem tudtam venni, úgyhogy a játszőszőnyeg befejezése elnapolva. :( Nem baj.

KépKép
benó

Egyébként azt mondják, igen nagy a hasam, tényleg, majd meg is méretem a GY.-val, mert ugye, én nem találom a mérőszalagot, a papír mérőszalagot se, szóval, én nem látom olyan nagynak ám. :wink: Szerintem csak kicsivel nagyobb, mint a Henié.
Na, én is eszem valamit.
Valaki jön?

KépKép
benó

Akkor én megyek varrni, ki gondolta volna, mi?
Addig benneteket bezárlak, bocsi, mert hallgatok közben zenét. :oops: :D

KépKép
benó

Mi megebédeltünk a F.-nal. A fiúk voltak anyósomnál, de már haza is jöttek.Ők ott ebédeltek.
írom a munkámat, közben filmet is nézünk. :wink:

Kép
flóra 11

És még mit csináltok közben, egyidőben? :lol: :lol: :lol: [/i]

KépKép
benó

Próbáltam hívni a Mártit, de nem vette fel. Remélem, jól vannak. :roll:

KépKép
benó

Sziasztok!
Hazaértem angolról és holnap reggelig egyedül leszek :( Ez az első szombat, hogy nem dolgozom, erre Miki meg igen, ráadásul reggel 7-ig, aztán haza jön aludni kicsit és utána még holnap visszamegy.
Úgy terveztem, hogy én pedig egyedül leszek itthon, de most hogy tényleg itthon vagyok már nem tűnik olyan jó ötletnek.....

Heni nagyon csini kismami vagy! És jó nagy már a pocid! :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D

Ó, ez gáz helyzet. :( Menjetek el este valahová a Dettivel, nem jó? :wink:

KépKép
benó

Szegény Márti! :( De gondolom azért hamarosan haza mehetnek. Én is puszilom, ha beszéltek vele.

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Benó!
Nincs kedvem nagyon semmihez igazából :? Azt hiszem ma én vagyok depis.

KépKép

KépKép
nadina01

Ja, Paradizsnak is írtam sms-t, jól vannak, szerencsére. Ő is üdvözli a Mártit. :D

KépKép
benó

Az klassz. :( :? :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?