Helló lányok, nálunk nagyon szép az idő, ott is?
Remélem.
Vettem olyan anyagot, amivel már február óta szemezek.....,
(nagyon örülök neki
) nem sokat, csak egy fél métert, lesz belőle egy halacska, a két függönyre lesz rávarrva, és ha összehúzod, akkor jön ki a halacska ábrája, értitek.
Ezer helyen voltam, ezer emberrel találkoztam, de mindent elintéztem és nem is költöttem sokat, sőt, sóher módjára 2-3 helyre csak infóért meg ingyenes cuccért mentem. (kreatív 1 bolt: megkérdeztem, lehet-e higítani a fehér textilfestéket, amit ott vettem, ez a rendes bolt; előtte voltam a bunkó eladónős, de jobban felszerelt
másikban, ahol kértem, hogy hozzanak nekem kötött hengeranyagot, szerdán megyek érte, kb. 500 Ft lesz, kínai: megkérdeztem, van-e vállfájuk, és van, kaptam egyből 6 darabot, és majd még gyűjtenek nekem
). Útközben a nagyival is taliztam, úgyhogy egy idő után együtt mentünk tovább (kocsival), és mondta, én aztán élelmes vagyok, legalább azért se kell fizetni. Így is van.
Anyuéknál nagyon megszédültem. Jól le is szidtak, hogy mit mászkálok.
Alapvetően igazuk van. Ez ritka egyébként, kéthetente 1x.
De lányok, ti is láttátok biztos és gondoltátok volna, hogy az én Kristófkám tiszteletére nemzeti színű zászlókat tesznek ki mindenhová? Pedig csak holnap lesz a névnapja. De rendesek...... ugye??????