Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol:

Bennem csak most tudatosult, hogy mindenki olyan diszkrét és hallgat a problémáiról, csak annyit szivárogtat ki, hogy vannak, léteznek bizonyos gondok.
Én meg :?: Ömlengek, kitálalok, semmi elkendőzés :lol: :roll:
Hát elnézéseteket kérem :) Túl nyitott lennék :?:

Gabi, annyira édes lehet Roli, ahogy próbál felvidítani. Mosolyogva potyogtak a könnyeim. A gyerekek annyira emocionálisak és annyira őszinték. Olyan hálásak lehetünk nekik :lol: Jajj, eszem a kicsi szívüket :lol:
Örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgaitok :D .

Manama, tök jó ötlet ez a végigolvasás. Sztem követlek és elmerülök a legmélyebb bugyraitokban :lol:

És Mindenki: fel a fejjel. Kivéve a pocaklakók, akiknek pedig le a fejjel (koponyafekvést :!: ) :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok csajok!
Ezek szerint senki sincs igazán jó paszban.
olvaslak Benneteket folyamatosan, csak kedvem nincs mostanában írni. Túl keveset vagyok emberek közt, meg igazán senki nem kiváncsi egy dagadt dilis csaj dolgaira. Nem szoktam senkivel sem beszélgetni magunkról...sőt. Meg nem igazán érzem hogy tartoznék valakihez is...na meg párom lányát sem tudom elviselni, nem tudom mikor szakad a cérna. A legutolsó húzása ünnepek között az 5 éves uncsitesójátol ellopott digitális fényképezőgép volt, hazugságokkal körítve. Szerintem egy 10 éves teljesen tisztában van az értékekkel és a tettei súlyával....én meg ezt tolerálni nem tudom, elvem az őszinteség és a becsület. párom védi mert a lánya, de én ezt nem tudom elfogadni akkor sem és emiatt páromat is egyre távolabb érzem magamtól.
Hát ezt leszámítva babókám jól van és iszonyat mozgékony. Megfordulni nem akar...még egyszer sem tette. Volt vagy van aki ezt tapasztalta? Sokszor hullámzik a pocakom, szerencsére apácska is sokszor élvezheti ezt a műsort. Én már csak mosolygok mikor az ő kezét tapossa, egyre erősebben.
Szandrii! Ezt a jogsis dolgot sajnálom, de ha szeretnél engedélyt muszáj lesz leküzdened a drukkot is. Hál istennek nekem elsőre sikeredett.
Manama!tegyél fel lécci poci fotót!!!Szerintem ne agódj a folyás miatt, meg az orvos majd biztosan mond valami okosat rá. Már én is készülődök, érzem hogy kevesebb lesz mint 40 hét...olyan 36-ra tippelek. Nővérem is így szűlt.
Anyukák! Nagyon helyesek a babók...olyan gyorsan telik az idő. kicsit irínykedek is hogy több kevesebb segítségetek akadt az elején, most meg szinte meglepődök hogy 3 hónaposka és milyen ügyesen alszik éjszaka.
Presario! Mindjárt 9-e, de most már bármi lehet bármikor. Izgulok értetek nagyon!!

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Elég érdekesen indult nekem a nap. Arra ébredtem, h a melltartómat, a pizsimet és a takarót is elborítottam tejjel... Hát nézem az órát reggel 6:20 volt. (Barni aludt este fél8tól hajnali 3ig, ekkor szopi és utána visszaaludtunk, és a másik cicim nem bírta a 10órázást...)
Viszont azóta alig alszik és nagyon nyűgös. Nem értem mi van vele...

Szandri
Nyugodtan írj őszintén! Azért vagyunk itt egymásnak!

Nekem igazából a magány a problémám. Imádom Barnit és szeretek vele lenni, de megőrülök a bezártságtól. Mint már írtam a szüleim 200km-re, anyósék 150km-re, a barátaim Veszprémbe és otthon maradtak, itt szinte senkit sem ismerek. (Akikkel meg barátkozunk/barátkoztunk nem nagyon jönnek mióta van Barni.)
Már a postással is szívesen beszélgetek, ha szán rám időt. Telefonon ritkán hívnak.
És a szar idő fokoz a dolgon mert így a 4fal közé szorultam.
Nekem hatalmas baráti köröm volt az egyetem alatt és mióta az eszemet tudom mindig nagy társaságba forogtam és emberekkel foglalkoztam.

Nálunk a Párommal szerencsére nincs gond. Próbál segíteni, amikor fizikailag lehetséges igyekszik időben hazaérni, de tudom, h neki is szüksége van kis pihire, mert egy majdnem kipurcant nő nem túl szórakoztató jelenség. És így, h totál kiszámíthatatlan a szopi pláne esélyem sincs kimozdulni, mert ugyan kire merném bízni, és hova mehetnék egyedül?!?

Én biztosan tudom, h jól választottam Társat. Nincsenek kétségeim, és teljes benne a bizalmam. (Mondtam is neki még a szülőszobán, h bárkinek nem szülnék gyereket. :) )

Jaj, ez elég szánalmasra sikeredett. Ne haragudjatok!
Csak azt hiszem ez most lassan a mélypont, innen már visz felfelé is...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii
Igazad van, szerintem sem lehet megbízni a nőkbe. (És én dolgozni sem szeretek velük, --->ezért jó, h férfi szakmám (mérnök) van és csak férfi munkatársaim voltak a közvetlen környezetembe.)
Viszont a Párodba lehet, h kellene, h bízz kicsit jobban. Vagy rászolgált a bizalmatlanságra?

Gabi
De jó, h megoldódik lassan a gond!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nahát Vivi!

Nekünk aztán nagyon egyezik a sorsunk, kivéve, hogy nekem még nincs a kézben a gyerkőc, csak belsőleg szeretgethetem.

Mi kb. 2009. októberében költöztünk Mislenybe, mert Imit Pécsre helyezték. Anyukám a Balatonon, Imi szülei Tompán (határátkelő Szerbia felé). Km-ben nem nagyon tudom megadni, de 120 fölött.
Életemben először voltam Pécsen akkor, amikor jöttem Szegedről megnézni a lakást, amibe költöztünk később, szal ismeretség nulla, de tényleg nulla :cry:
A barátaim leginkább szétszéledve a szélrózsa minden irányába, de ahová mégis kötődöm, az Szeged volt. Ott azért maradtak ismerősök, barátok.
2009 októberétől gyakorlatilag egyedül vagyok nap mint nap. Imi csak este 8ra ér haza (ha szerencsém van). Én nagyon csodálkozom azon, hogy még nem diliztem be, mert ez rettenetes. Ez a bezártság, ez a magány... Ennél szarabbat...

Aztán jött a baba, már csak benne bízom, hátha leköt annyira, hogy ne hiányozzon olyan mértékben a társaság. De akkor sok jóra ne számítsak?
Pedig azt mondják, hogy gyerekkel sokkal könnyebb "becsajozni"
:) . Mert ott lesz majd a játszótér, babamama klubok, ilyenek. Bár mondjuk a rossz idő még nem nagyon engedett benneteket se a szabadba vadászni barátokra :)

Amúgy meg... Lehet, h én vagyok a hülye és az ember nem engedheti meg magának azt a luxust, h lustaságból ne barátkozzon, de nekem halál komolyan semmi kedvem azokhoz az emberekhez, akikkel összehoz nagy ritkán a sors, mondjuk buszon vagy a rendelőben.

MANAMA kivétel vagy :!: :!: :!: :lol:

Annyit kínlódtam én azokért a barátságokért, amik végül köttettek és meg is maradtak...Években kell azt mérni, mire az ember (de legalábbis én) eljutok olyan szintre, hogy legyen valami. Meg aztán napi szinten kel tartani a kapcsolatot, találkozni, beszélni. Hol van nekem erre időm? Vagy inkább kedvem nincs :?: :!:
Biztosan bennem van a hiba.

Mindegy, azért én bízom a kisfiamban és a varázserejében :lol: . Majd együtt felszedünk valakit.

Férj és bizalom dolgában tökéletesen elégedett lehetek. Jobbat nem is kívánhatnék. Soha nem adott rá okot, hogy kételkedjek benne. De mondom, nem is benne nem bízom...
Ilyen munkaidő mellett semmire nincs ideje. Se magára, se rám. Ő rendszeresen sportolt, míg munkába nem állt, de azóta semmi. Növeszti is a pocakot velem együtt :) , psze ez zavarja és a közérzete sem olyan jó. Gyakorlatilag annyi a szabadideje önmagára, hogy amíg én tusolok esténként, elrendezem magam, ő megnézi a leveleit, netezik picit. Aztán jön hozzám, még fent vagyunk egy órát max és már fekszik is, mert reggel indul a buli.
Érthető is, hogy szeretne mozogni, vmi mást csinálni. Nincs is ezzel gond. És önzőség lenne, ha nem engedném neki, vagy nem biztatnám. De...
Attól tartok, hogy ez a squash dolog a kolleginával szépen lassan átmegy majd egy másik dimenzióba. Egyszer csak majd azt veszi észre, hogy egész héten arra vár, az tartja benne a lelket, hogy "jujj, mindjárt mehetek xynal squasholni, de várom már". Lehet, hogy a nő nem intéz nyílt támadást... Ezt nem tudhatom. De érted, ez fejben dől el egy idő után.
Én mit adhatok neki :?: Semmit. Csak a tusolásidőmet. Hát emiatt aggaszt a dolog.
Nem benne nem bízom, csak félek, hogy előbb utóbb ez a kis közös program a lánnyal fontosabb lesz majd nálam. És ez a játék két személyes ( :?: ). De ha nem is az, mikor jön majd el az az idő, amikor én el tudok menni játszani? Hiszen olvaslak Benneteket, még a fodrász, körmös, kozmetikus is csak nehezen fér bele. De még a kötelező dokilátogatás is csak kínlódások árán...

Könnyen lehet, hogy csak én agyalok túl sokat. Az időmből kitelik, valljuk be. De azért nem könnyű nekem sem.

KépKép

Kép
szandriii

Yokka, párod lánya veletek él ezek szerint? Ez azért elég húzós lehet. Nem irigyellek.
De figyi, ez a "dagadt dilis csaj" dolog kezd engem aggasztani. Minden rendben van nálatok? Leszámítva a 10 éves kis idegölőt. Vagy párod még mindig csesztet ezzel a kinézet témával?
Ne legyél már butus. Olyan kis vékonyka vagy képek alapján, hogy az első nagyobb szél fellökhet még így babásan is.

Gyorsan beléptem megnéztelek, láttam az új pocakfotót, szépen alakulsz, de hát hozzám képest. Én 23 hetesen már gurultam (ott a bizonyíték a képeim között). Tök jól nézel ki, igazi fitt, szép kismama vagy. Legalábbis melltől combközépig tuti :lol: :wink: :wink: .
Csak viccelek ám, nem ám megbántódsz itt nekem.
Azt hiszem Evita írta annak idején, hogy a pici/kisebb pocakosoknak nagyon hamar lemegy szülés után a hasuk, szal még szerencsés is vagy.

Ja és kis Viktor nagyon helyes :). A kukacot nem ismertem fel, de a mosolyt egyértelműen :lol: Gratula hozzá még egyszer.

KépKép

Kép
szandriii

Szandriii!
Nyugodtan panaszkodj,én is elmesélném,de nagyon csúnya dologról van szó és véletlenül se szeretném,ha valaki olyan olvasná a panaszkodásomat akire nem tartozik.Remélem megértitek!!!
Hát igen engem is bosszantott/bosszant egy-két dolog/szamély a férjem körül (pl az exe állandóan bejárkál hozzá :twisted: :twisted: :twisted: ),de szerencsére nem vagyok az a féltékeny típus,bár lehet egyszer ezért szívom meg :roll: Vivi jót kérdezett,párod rászolgált a bizalmatlanságra?

Manama-Szandii!
Nem semmi idő lesz végig olvasni!!!Néha írjátok meg hol tartotok!!!

Yokka!
Nekem Roli szerintem egyszer se fordult a 3.trimeszterben!Faros volt végig.
Kéne valaki akivel tudsz beszélni,mert,ha meglesz a baba sem változik ez az érzés,annyi,hogy akkor nem egyedül leszel.De a dolgaidat nem tudod a babával megbeszélni!!!!!Sokszor én is egyedül érzem magam,párom-barátnőim mind dolgoznak,este meg már hova csavarogjak????Ezért jó a fórum!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Itt "beszélhetsz" velünk,megoszthatod a gondolataidat!Pl a párod lánya,nem mintha tudnék tanácsot adni,de meghallgatunk.(valószínű én se bírnám elviselni)
Szóval fel a fejjel és gyere sűrűbben,az se baj,ha csak panaszkodni!!!

Vivi!
"Sajnos" a szopi valóban nem engedi,hogy tervezz előre,de legalább van tejcsi! :wink:
Nem lehet jó így elszakadni a családtól,barátoktól,sajnálom,hogy így alakult!
Én is várom a tavaszt,akkor sokkal jobban ki lehet mozdulni és lehet nagyokat csavarogna.Reméljük addigra Barninak is beáll az étrendje.
Te is panaszkodj nyugodtan-ezért vagyunk itt egymásnak!!!

Evita!
Yokka!
Hencsi!
Manama!

Rakjatok pocis képeket g-re,olyat amin az arcotok is látszik.Ééééééés nincs kifogás,hogy "dagi vagyok",stb.....
Kíváncsi vagyok rátok!!!!És szerintem nem csak én!

Kép
cukigabi
Budapest

Amíg megírtam Szandriii egy fél oldalt írtál! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Egy pár percem van, nagy rohanásban vagyunk...az éjszaka "megjavult" Cipike, 11-től reggel fél 6-ig aludt, tuti a front okozta a galibát :evil: ma 3 óránként eszik szépen, ahogy eddig is, utána durmol, remélem a mai éjszaka is jó lesz :!:

Tegnap kicsit kibuktam este, sírtam,de a férjem megvigasztalt, hogy ne aggódjak már Én mindent jól csinálok, csak nem lehet minden nap egyforma a babának sem...

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Bocsika,hogy kicsit eltűntem! Olvastam titeket, csak írni nem volt már időm! Sajnálom a sok depis hangulatot. Én sem voltam felhőtlenül boldog, de engem "csak" a suli készít ki! Lacival minden oké,és én is teljesen biztos vagyok magunkba. Nagyon szeretem a férjem, és a legjobb embernek szülök! :lol: :lol: Nagyon sajnálom, aki nem így érez, és remélem változni fog ez az érzés!
A felújítás szépen halad. Hétfő óta többen segítettek apósomnak, így gyorsabban halad a dolog, most látványosan változott minden. Már látom a fényt az alagút végén. Már nagyon várom,hogy hazajöjjek. Nagyon szeretem az anyósom, de nyűgös vagyok, most nehéz bárkihez is alkalmazkodni, várom,hogy itthon legyek, és azt csinálhassak, amit akarok! :lol: :lol: Úgy várom,hogy szépen berendezzem Emma szobáját, és kimossam a ruhácskáit, meg ilyenek! Olyan jó lesz! :lol: :lol:
Mellesleg most kicsi megfáztam. El kezdtem köhögni, fáj a torkom, és tegnap este hőemelkedésem is volt. Iszom a meleg teát, remélem lázas nem leszek! :?

Megpróbálok kicsit reagálni az irományaitokra, de nem ígérek sok mindent! :oops: :oops:

Gabi
Megértem,ha ide nem akarod leírni a problémádat, de ha van igényed rá,hogy kibeszéld magadból mi szívesen meghallgatunk/elolvasunk, és ha emailben leírod, és elküldöd a közös mailre, akkor csak mi olvassuk!
Orsival igazán összejárhatnátok, jót tenne nektek. Pár házra laktok csak egymástól. Nem is kell ennél több. Hajrá, hajrá!!!! :lol: :lol:
Én már tettem fel teljes alakos képet régebben, de ,ajd teszek fel újat is, de olyat sosem csinálunk! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Megértem,hogy féltékeny vagy! Nem lehet könnyű! Az sem,hogy egész nap egyedül vagy Te is. Tényleg, ha majd játszótéres időszak jön, lehet jól ismerkedni!

Vivi
Sajnálom,hogy Te is egyedül vagy nagyon! Nem lehet könnyű! De tényleg nemsokára itt a jó idő és csavaroghattok mindenfelé majd! Az jó lesz! :wink: :wink:

Yokka
Te aztán egyáltalán nem vagy dagadt, sőt...!!!Ilyeneket aztán ne mondjál!!!! Hát nem lehet könnyű egy "mostoha" gyerekkel. Más nevelési elvek, azt rossz nézni nagyon! :cry: :cry: Kitartást hozzá!!!

Suzy
Örülök,hogy megjavult Cipike! Férjednek igaza van, Te mindent jól csinálsz, de hát a babáknak is vannak rosszabb meg jobb napjai, mint nekünk! Szóval fel a fejjel!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Látom senki sincs túl jó passzban.
Én tudok jótl is rosszat is mondani. Sajnos Dorka babám beteg, szerencsére csak megfázás, de épp elég neki. Alig kap levegőt, ezért aztán éjszaka alig alszik, így én se alszok. Eléggé fáradt, kimerült vagyok, de érte bármit.
Sajnos ez a bezártság rám sincs jó hatással, és én októberben költöztem az új lakásba, új kerületbe. Itt senkit nem ismerek, így régi szomszédokkal (akikkel nagyon jóban voltunk) csak neten keresztül kommunikálunk. Hiányoznak!
A barátaim nagyon rendesek, sokszor jönnek látogatóba, meg szerveznek programokat. Szerencsére Dórinak elég jól beállt már a napirendje így tudok találkozni a többiekkel. De az furák a találkák, mert ők a melóról beszélnek én meg a babázásról, csakhogy nekik még nincs gyerekük így meghallgatnak, de nem tudnak mit hozzátenni. Szóval nehéz egy kicsit, de legalább találkozunk.

Na hogy jót is írjak, Dórinak 23-án kibújt az egyik alsó foga, és 1-jén pedig a mellette lévő is kibújt. Az elsőnél nem volt gond, a másodikkal eléggé megszenvedtünk, de egy krém sokat segített, a neve DOLOGEL, mindenkinek ajánlom a fogzásnál. Persze a rágókák is nagyon jók, de Dóri nem igazán rágcsálta őket, minden mást viszont igen.

A betegség miatt elmarad a babaúszás is, pedig végre kimozdultunk volna és találkoztunk volna más babákkal is, de sebaj a fontos, hogy most meggyógyuljon, aztán jöhet az úszás.

Kitartást mindenkinek, remélem megoldódnak a gondok és az idő is javulni fog. Aztán jobb kedvet mindenkinek, hiszen a babáink csodásak:D

andicsiga

Jaj megírtam g-re és véletlenül kitöröltem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert sütögetést terveztem és most állok neki, de mindenképpen akartam reagálni!

Először is húha, jó sokat írtatok délután! Egyszer átfutottam, de jó velős, szóval nyugi kell hozzá :wink:

Örülök, hogy azért alakultok, már ami a kedvet illeti. Nekem ma jobb kedvem volt, amiben az is közrejátszott, hogy szép idő volt.
Képeket is teszek ám fel (yokka... :P ), mert tényleg elmaradtam, pedig készítettünk... Ja és tényleg lassan a pocakom lesz az arcom, annyira nincs sok teljes alakos képem... De most! Csak ma még kell készíteni, mert megkezdtem a 27. hetet. Eredetileg minden héten akartam egyet, de aztán két hét lett belőle, viszont van még pár hetem, amikor sűríteni lehet.

Nah, majd jövök. Addig legyetek jók és vidámak!

KépKép
manama

Mmm, és mégvalami! A kibeszélés aranyat ér, bármilyen mélységben történjék is! Tényleg azért (is) vagyunk itt egymásnak!

KépKép
manama

G-mail,beérkező levelek :arrow: akit érdekel!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Teszek fel egy képet most karirol, ahogy eppen marcangolom a kariajandekomat, igy nezek kb most ki, de nagyon pocis fotom nincsen, nem keszult, de mindjart guberálok meg egyet. Az a masik lany a hugom, én is leszek meg ilyen vekony!!! :D:D:D

Mi a ferjemmel nagyon jol megvagyunk, igaz, mar menyasszony voltam, amikor egyszer szakitani akartam vele, de az is azert volt, mert Apám allandoan csesztetett, h miert nem költözünk ki, es h biztos a Zsolti nem akar, es hogy ezert milyen alak, en meg majdnem elhittem neki.

Nalam azert jobb a helyzet, mivel en mostanra szereztem sok kismama baratnot, ok hetente jarnak össze, meg nekem itt van a csalad, ok segitenek majd (?), és igy remelem, könnyebb lesz. Ez a magany dolog, amit irtatok, rettenetes lehet, en nem birnam ki, az tuti... Nem akarok bunko lenni, de szerintem ezen a baba nem hogy nem segit, csak lejjebb nyom... Ezt ugy ertem, h otthon vagy a 4 fal között, legyfing se törtenik ez etetesen es tisztabatetelen kivul, es jon a hetvege, ami ugyanolyan, mint a kedd-szerda, barmelyik nap. Ha mas nem, sztem mar az is jo lehet, ha a parotok vigyaz hetvegen a babora, ti meg elmehettek bevasarolni, mert ki kell mozdulni. Muszaj! Attol szerintem normalis esetben nem kell tartani, h a parunkra most nincsen annyi idon, mert ezt meg kell ertenie, eljon majd az idő, amikor ujra lesz, es ezt egy normalis ferfinak meg kell ertenie. Szerintem... Kép

Kép
presario

Gabi
Elolvastam a leveled! Teljesen megértelek! Majd írok! Csak ahhoz egy kis nyugi kéne körülöttem, ami most nincs! De majd ígérem írok!
Tettem fel teljes alakos képet is a kedvedért! :wink: (a hajam elég gáz, azt nem kell nézni :lol: )

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi, én is olvastam a leveled, tényleg zúzda.
Írni hová írjunk? Privit vagy a közös gmailre?

KépKép

Kép
szandriii

Anna
Örülök,hogy vannak kismama barátnőid! Ez szuper! Lesz kivel csacsogni, mindent megbeszélni, de azért gyere hozzánk is! Mi is várunk majd mindig! :lol: Az aji eltakarja a pocakod! Csináljatok gyorsan most még szülés előtt kifejezetten pocakos képet! Nagyon várjuk!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita, milyen más így egész alakosan :D
Sokkal nagyobbnak látszik pucisan a pocakod, mint pulcsi alatt :lol:
Cép kismama vagy Te is :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Anna, tényleg jó nagy az az ajándék :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Köszi lányok!
Írhattok ide privit vagy mailt,mindegy!

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
Köszönöm szépen! Hát igen, úgy nagyobbnak tűnik! :lol: :lol:
Így meg meglepődnek, hogy már csak 2 hónap és szülök! Örülök,hogy nem olyan nagy! Legalább nem kell akkora terhes cipelnem. De még úgy is belehúz most az utolsó 2 hónapban! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Végree!Nagyon helyes kismami vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Megérkeztem…

Gabi…! :shock: Komolyan mondom totál elszégyelltem magam, hogy a saját összemorranós problémáim miatt szoktam befordulni, pedig a te gondjaidhoz képest semmi okom rá. Jah, nekem is lesz hozzáfűznivalóm, de azt más módon oldom meg…

Szandri! Sajnálom, hogy a dokid nem tudott ide való beutalót adni :( Nem állhatom meg, hogy hozzá ne tegyem, eddig senki nem kért tőle, hogy tudná milyen kell? De ez csak az én szurkálódásom… Ha a társaság is fontos, akkor azért vannak ám jó kismamitornák máshol is, ha pedig úgy látod jónak, Rubint kisasszony is jót tud tenni!
A féltékenység dolgot meg tudom érteni. Azt látom, hogy nem a férjed hűségében kételkedsz, hanem a munkatársnő(k)ben. És szegényem, nem akarod elvonni a társasági progiktól, viszont magadnak is akarsz a férjedből… nehéz dolog ez! Viszont a hétvégék? Ha jól látom, akkor igyekeztek minden percet kihasználni! Sztem a férjednek az is sokat jelent, hogy olyankor együtt vagytok és biztos örül ennek is!!!
Ó, köszi :oops: :lol: mármint hogy tőlem nem másztál falra. Teljesen átérzem, amit a rendelői ismerkedésről írtál. Néha olyan furi alakokkal hoz össze az élet, hogy huhhhh!
Jogsihoz kitartást, menni fog ez, csak gyakran mondd el magadnak! Vezetni tudsz, ez már tiszta, csak nagyon izgulsz… nyugi!!!!!

Yokka! Ez a dagadt dilis csaj dolgot sztem verd ki a fejedből. Egyiket sem hiszem el. ;) Jól tetted, hogy elmondtad a párodnak a véleményedet, mert elfogultság ide vagy oda, azért jó, ha rávilágítasz, hogy mi a helyzet. Sajnálom, hogy magányosnak érzed magad a babóddal… én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy annyira nem merek beszélni magamról, nehogy „unalmasnak” tűnjek. Pedig ez életünk legcsodálatosabb időszaka, természetes, ha ezt másokkal is szeretnénk megosztani.
Jaj, azt most vettem észre, hogy neked címeztem a pocakos képeimről való kommentet, pedig Gabinak akartam. Neked pedig azt akartam írni, hogy a gamiles képek is megerősítettek abban, hogy nálad aztán szó sincs dagiságról… :oops:
A fordulás engem is foglalkoztat, mert az utolsó UH szerint is medencevégű és nem bánnám, ha fejre állna. Tegnap este nagyon nem hagyott és fájt is a rugdosása meg a hasam is, viszont reggel úgy éreztem, hogy máshol bököd, mint eddig. Azóta figyelem, hátha el/megfordult. De nem tudom, hogy milyen érzés… :roll:

Vivi! Örülök, hogy kiegyensúlyozott vagy, már ami a párodat illeti. A „távkapcsolat” dolgot teljesen megértem, mert hasonló cipőben járunk mi is a magunk 200 és 250 km-vel. Engem az bánt egy kicsit, hogy van néhány volt kolléganőm, akikkel nagyon jóban voltunk, most meg el sem tudom érni őket. Kicsit keresem magamban a hibát, hogy miért… szóltam-e rosszat… De tenni semmit nem tudok. Ami baráti kapcsolatom maradt, az viszont szoros és tartós. Ritkán találkozunk, de amikor igen, akkor ott folytatjuk, ahol abbahagytuk :DD Csak hát itt nehéz új barátokat szerezni. A párom melóhelyén akik fiatalok, ők más körökben forognak, más stílusúak, nekem pedig maradt a négy fal meg a vizsgák, mióta leköltöztem, úgyhogy nekem kimaradt a munkahelyi kapcsolatszerzés :( :(
Basszus, kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz (és ezt most mindenkire értem… de annak örülök, hogy Szandri közel lakik)

Suzy! Te egy nagyon jó anyuci vagy, az egyszer tutibiztos!!!! Örülök, hogy Ádámka visszaállt és nem nyűgi már! Igen, front van…

Evita! Nálad mi az, ami kiakasztott a sulival kapcsolatban? Vizsga? Kitartást…!!!! Meglátod, hamarosan a saját kis fészkedben lehetsz a babaholmikkal pepecselve, hű, de jó lesz!!!! Vigyázz magadra a megfázással kapcsolatban. Nekem a teák segítettek és a pihenés, bár hőemelkedésem szerencsére nem volt (de gondolom, hogy az is múlna a náthával együtt!!!)

Andi! Kislányodnak jobbulást, mihamarabb!!! Gratula a fogicákhoz! :) Na, majd ha mi is ott tartunk, hűűű…! Krémet jegyzem, már szépen alakul a listám!

Anna! Az aji tényleg eltakarja a pocit és a fekete slankít…de nem vagyunk elégedetlenek ;) Azért olyan igazi pocis képet tehetsz fel vagy küldhetsz gmailre… :P Klassz, hogy a baráti köröd jó, maradjon is így!!!

Menion! Hát, érdekes a női szervezet… Védekezni meg hormon nélkül is lehet :) :) A hullámvölgyre pedig azt tudom írni, amit Vivi is írt, innen már csak felfelé lehet!!!
Hogy vagy amúgy? És a többiek, Orsi, Gyevacska, Hencsi (a teljesség igénye nélkül)?

Na, most már eldugulok...
Képek pedig érkeznek legkésőbb holnap... :wink:

KépKép
manama

Sziasztok!

Minden ok......leszámitva bizonyos dolgokat!
Gabinak, már kifejtettem telefonban.....majd ha összeszedtem magamat a gondolataimat keirok mindent G-re, lehet jót tesz! Igazatok lesz, ha kimondjuk,leirjuk könnyebb lesz...majd meglátom!

Na, de ma megkaptuk a 3 hónapos oltásainkat.....
A kötelezőt és két választhatót: a ROTA cseppeket, amiről már beszéltünk és a Pneumococcus ellenit....
Itt találtok róla infot:
http://www.pneumo.hu/
A szurikat combiba kapta, mindkettőt borogattam este....a ROTA cseppeket pedig minden ellenállás nélkül szépen lenyelte, izesitve van, nem folyt mellé, nem köpte ki, szépen lenyelte.
Miután megjöttünk Én benyomtam fél kúpot....a múltkor is ezt tettem, bár ennek ellenére fel is ment a láza, bár ugye nem vészesen....
Doktorbácsi megdicsérte Dalmust!
A szuriktól kifolyt a vére, rá a pelusra...jaj....itthon estem neki kimosni, kifehériteni, ne is lássam.....Édes Babám piros vére...jaaaj! :cry: :oops:
Elaludt már fél kilenckor, de azóta többször felsirt...nem kellett felvennem, mert egyből visszaalszik, nem tudom mi lehet, de azt hiszem ahogy mocorog lehet fáj a lába, holnapra már tuti fel lesz duzzadva jól....a multkori szuri hely is elég sokáig megvolt....
Én hulla vagyok.....megyek is aludni!
Ja, és a mensim ahogy jött úgy elmúlt... :? Tegnap még úsztam, ma meg semmi.....nem értem! Na mindegy! :roll: :oops:
Puszi Mindenkinek!
Jóccakát! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Csajok!
Meg egyszer nagyon-nagyon Boldog Uj Evet kivanok Nektek!

Bocsi,hogy eltuntem,de megint nem volt net.

Sajnalom,hogy mindnyajunknal problemak vannak,oszinten en nem latom az alagut veget. Szerencsemre itt van edesanyam,nelkule osszeroppannek.

Pici lanyom nagyon aranyos,hangosan "veszekszik",kiabal,hozza vigyorog. Mivel en is nagyon bujos vagyok,tudom hogy szuksege van a szeretgetesre,es ezzel nem is fukarkodom.Nekem is jot tesz,hat meg neki.2 hete mikor volt a csekkes problema (azota sincs semmi fejlemeny) en szinte egesz nap tavol voltam otthonrol,edesanyammal volt a pici. Addig nagy ritkan (azt hiszem 2 alkalommal) biztam 2-3 orat a baratnoimre. Anyum mondta,hogy allandoan a cicit kereste,hat persze rogton ratettem,hatha megnyugszik (eddig csak szorakozas volt neki,jatek,nem igazan szopizott) Azota viszont allandoan a cicin csung,jocskan szopizik is,alig kell neki potlast adjak. Ez a jo..vagy fantasztikus! a rossz oldala,hogy ahogy kimegyek a szobabol,maris felsir,es csak nalam nyugszik meg. Es ami meg rosszab: hetfon voltunk mericskezni,es 2 het alatt csak 195 grammot hizott (elozo 2 hetben 425 grammot). Az orvosno mondta,nem eleg a tej. Erdekes...ha ehes lenne,uvoltene,amilyen kis falank. Szerintem,megtomte a pocijat,de mivel nem jo minosegu a tejcsi,nem gyarapodott a sulya.Ja...es 2 napig nem kakilt,a dokino kitapogatta a pocijat,es mondja ures ( :?: ) Szerintetek?

Bocsi,hogy csak magunkrol irtam.....

Puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok Lányok!

Ma dolgozom.Semmi kedvem! :cry: Fáj a torkom. Álmos vagyok, pedig most nagyon jól aludtam. Annyira jól,hogy Emma is úgy bealudt,hogy reggel nem kelt fel, amikor én igen, és már tiszta ideg voltam,hogy mi van. Elkezdtem nyomogatni,hogy mozduljon már meg 1x legalább. Aztán nagy kelletlenül megmozdult. :lol: :lol: :lol: Laci mondta,hogy miért nem hagyom aludni szegényt. Erre mondtam neki,hogy ő se hagy sosem aludni, ennyit megtehet nekem,hogy megnyugtat egy mocorgással. :lol: :lol: :lol:

Gabi
Aranyos vagy! Köszönöm!! :lol: :lol:

Manama
Az egyik tanárom meghúzott. És most azon próbálkozom,hogy adjon egy kettest. Átírtam a dogámat, most szurkolok,hogy megadja a kettest, mert ha nem, akkor emiatt kellene újabb 120000 ft-ot fizetnem, aminek nagyon nem örülnék. Ma vagy holnap derül ki, hogy átenged-e, úgyhogy szurkoljatok. Hétfőn, amikor megtudtam,hogy meghúzott kb egész nap sírtam. Nagyon elegem van már az egészből!!! :cry: :cry: :cry: :? :?

Orsi
Várjuk a Te leveledet is G--re! Szerintem jobb lesz kiírnod magadból! Meghallgatunk nagyon szívesen!!!
Szegény kicsi Dalmus! Remélem nem lázasodott be! Biztos fáj a kicsi lába! :cry: :cry: :cry: Milyen ügyes,hogy lenyelte a Rota elleni cuccot! :lol: :lol: :lol:

Nomi
Milyen furi,hogy Miri most kapott rá a cicire. Na meg az is,hogy üres a hasa. Ha éhes lenne tényleg sírna, nem? Én ezt nem értem! :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Lányok!

Mindenki eltűnt???? :cry: :cry: :cry:
Most én kerültem depis hangulatba! Anyumnak elszakadt a térdszalagja,mert gyereknek képzeli magát, és csúszkál a jégen! Hihetetlen! A még rosszabb hír, pedig hogy meghalt a papám! :cry: :cry: :cry: Jól kezdődik az újév!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nagyon sajnálom és részvétem! :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj, Evita... :cry:
Sajnálom, ami a papáddal történt! Anyukádnak pedig mielőbbi jobbulást!
Azért próbálj nyugodt maradni, az most nagyon fontos!
Gondolatban veled vagyunk!

KépKép
manama

Na basszus :(
Evita, őszinte részvétem.
Nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani. Semmit :(

KépKép

Kép
szandriii

Köszönöm Lányok! Aranyosak vagytok! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Nagyon sajnálom anyudat! És őszinte részvétem a Papádért! :(
Hogy viseled? Anyukádnak van segítsége? Ugye nem neked kell mindent csinálni terhesen és a felújítás mellett még?

Nálunk a változatosság kedvéért újabb gond:
ezúttal a szopival. :( :cry: :( Tejem annyi, mint a csuda erre Barni nem akar cicizni!
Ki vagyok borulva! :cry: :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Elolvastam a leveled!
Húúú.... Nem vagy egyszerű helyzetben! Mi veled vagyunk lelkiekben, ha bármikor kell egy jó szó, vagy kis megerősítés nyugodtan írj!
(Amúgy egyetértek veled! És nem vagy hisztis!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Megvagyok! Hazajöttem és jól kisírtam magam! (Vagyis nem haza, hanem anyósomhoz, mivel még ott vagyunk :cry: ) Laci vigasztalgatott. Emma olyan édes volt. Egész nap alig mocorgott, ami miatt szintén kicsit ideges voltam. Miután megkaptam a hírt, és teljesen kiborultam, és sírtam, azonnal elkezdett mocorogni. Mintha vigasztalni próbálna! Azt hittem megzabálom! :D :D Olyan jól esett!
Nem én csinálok mindent. Megtudtam,hogy "csak" részlegesen szakadt el a szalagja, persze így is feküdnie kéne, és a teljes felépülés 3 hónap, de anyum nem tud a fenekén megmaradni! :lol:
Hétfőn már megy dolgozni, és most sem pihenteti a lábát, :? :? csak vett rá valami kütyüt, ami fixen tartja.
Sajnálom a szopi gondot! :cry: :cry: Remélem csak egy röpke hóbort Barninál, és hamar megoldódik. Sőt már holnap eszik is. Ne idegeskedj emiatt!!!!Fel a fejjel! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

szandrii
azt gondolom erről hogy nincs olyan nő vagy férfi akinek úgymond nem adódik lehetősége...és bár én nem vagyok hűtlen tipus alapból de van olyan helyzet amikor minden összejön ahoz hogy kísértésbe eshessek épp ezért el tudom képzelni ezt fordítva is :?
de azt gondolom hogy azért nehezen jön össze minden körülmény egyszerre(rossz házassági viszony,megfelelő harmadik személy,megfelelő körülmény)vagyis a "könnyű Katát táncba vinni..."esete...az ahogy mondod sűrűn előfordul hogy van jelentkező de kockáztatná-e a párod a kapcsolatotokat?olyan rossz a viszonyotok hogy bevállalná pláne babástul?
én azt hiszem ezek a gondok késöbb jönnek el...amikor elleposodik a kapcsolat...amikor elhidegül egymástól a két ember és kifárad az alkalmazkodási képesség....ez szerintem nem akkor jön el amikor kisbabát vár a pár vagy a gyerek első éveiben...de persze minden kapcsolat más és más...és lehet az is hogy rosszul gondolom!
én is kibeszélem a dolgokat és sajnálom is de én csak így tudom feldolgozni ha valami bánt...

yokka
sajnálom és sztem beszélj a pároddal mert ez késöbb csak rosszabb lesz a gyereknél ha nincs retorzió...próbáld megértetni vele hogy nem így védi az érdekeit!és abszolút értem ha te távolabb érzed magad így tőle!ez is egy alap dolog amiben egyezni kell egy párnak szerintem!

wivi
ezzel nem vagy egyedül...én is egyre többet beszélek /írok bár eddig se voltam nagyon szűkszavú(gondolom már rájöttetek) na de egyre rosszabb...én is várom hogy kimehessek és már elképzeltem hogy milyen lesz majd a játszótéren dumcsizni a mamákkal...akivel beszélek az nem kíváncsi a babás dolgokra nekem meg már nem nagyon van azon kívüli esemény a napomban tehát miről is beszélnék....
párommal kapcsolatban én is így érzek...bízok benne és nem kételkedek csak magamban...
barátok:gyerekkel hamar lehet ismerkedni azt
mondják...böli,ovi,játszótér,foglalkozások....sok alkalom adódik

szandrii
na igen jól gondolod ha így le vagytok terhelve akkor egy idő után az a squash-idő lesz a nagyon várt pozitív valami....ezt csak úgy tudod kiküszöbölni ha teremtessz magatoknak is ilyet...ha adódik ideje a párodnak fallabdázni akkor adódik rád is...gondold ki te mit csinálnál szívesen vele és keress egy bébicsőszt erre az időre....mondjuk heti 1x az még anyagilag se nagy kiadás és hát jó befektetés...én is ezért keresgélek itt a kerületben majd hasonló korú gyerekeseket hogy egymás gyerekére tudjunk csőszködni...nyilván ez nem adódik rögtön most még problémás megoldani a dokit is ahogy mondod de azért lesz jobb is a helyzet...meg azért jelenleg nem is merem itthagyni még nekem is edződni kell hozzá hogy bátrabb legyek

cukigabi és lányok!
én szívesen olvasom (bár sajnálattal) ha valakinek gondja baja van akár priviben is! és ha tudok segítek vagy próbálok tanácsot adni....igaz nem vagyok én se egy kiegyensúlyozott csaj na de akkor nem lenne szükségem fórumra és beszélgető partnerre...
nekem megmondom őszintén jó hogy látom hogy nem csak nekem vannak gondjaim illetve sokszor elgondolkodok azon amit írtok és magamba szállok hogy nincs is nekem sok okom keseregni...
ne haragudjatok hogy ezt írom ez nem azt jelenti hogy örülök a más bajának!!!
gmailt még nem tudtam olvasni de örülök hogy kiöntöd a lelked!az is segít szerintem orsinak is jó lenne...

suzy
párodnak igaza van!készülj fel rá nekem mondta a doki már az első látogatáskor hogy a babák nagyon frontérzékenyek így lesz sok sok meglepetés emiatt...nálunk is 2 napja egész másképp viselkedik...esténként volt amit írtam legutóbb nem aludt és zabált fulladásig most meg tegnap is ma is sokkal kevesebbet evett és 4-5óránként!(eddig 3 óránként volt kaja) ez nem azért van mert te rosszul vagy jól csinálsz bármit is!ahogy nekünk vagy jó és rossz napunk úgy nekik is!

evita
jobbulást gyógyulj meg remélem nem is jön ki ami bujkál benned!!! jaj szegényke!nagyon sajnálom és részvétem!csőstül jön a baj...

andicsiga
ez annyira ismerős!és én még azt is érzem hogy ez idegesítő mert amikor én voltam gyerektelen és nekem nyomták a babás szöveget akkor engem zavart...egy haverom volt tegnap pont látogatóban és ő elég őszinte és mondta hogy volt itt meg ott barátoknál és annyira elege van abból hogy csak az a téma mindenhol hogy a gyerek így vagy úgy...(40 éves szingli srác) nekem meg ő a szórakozás mostanában mert ha jön akkor jókat röhögök a szövegén ami nem a babákról szól!
hova jártok úszásra?
és mielöbbi gyógyulást Dórinak!mi már végre kiszabadulhatnánk ha legalább plussz fokok lennének...nagyon szeretném a kocsit ebben a hónapban ha megvennénk lehetőleg az oltás elött(21.én) és akkor még mobilabb lennék mert akkor hordozóban tudnám vinni a kis manót...és gondolom addigra ti is jobban lesztek és talizhatnánk!

presario
vásárolni se mehetek el mert ahoz meg pénz kell :( de ha szórakozni mennék ahoz is :cry: meg a körmösre is meg ha csak kiteszem a lábam....nekem meg táppénzt utaltak a kórházi időre most meg visszavonják mert az úgy nem jó és csak azután fogják a gyást kifizetni vagyis addig nuku lóvé...
most kedden a doki is 12000 volthogy elmentem és nem szórakoztam túl jól :?

manama
jobban vagyok!igaz az a dolog hogy aludni kell egyet rá és akkor már másképp látja az ember...de azért még kell pár lavás...Laci gondolom majd elolvassa innen úgyhogy nem akarom megbeszélni meg hát nem is látom értelmét azt hiszem így kell elfogadnom őt!gondolom úgy érzi két tűz közt van mikor a tesómmal hadakozok és nem akar állástfoglalni...csak hát adott esetben hogy ott maradt vele bulizni az azért nem esett jól és itt nem arról van szó hogy kinek volt igaza...

orsi
juj ne is mond 21.-én megyünk majd mi is...a bcg most kezd csak kicsit csomósodni és már a combikáit is szétszúrják majd...áááááá kész vagyok....a doki is stresszelt mert azt mondta addig növesszünk combikat :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:

nomi
hát ez a 195 az tényleg aggasztó...pláne hogy elötte 425...és mi lenne ha a tejbe tápszert kevernél?akkor kapna minden jót!
mi is lassabban gyarapszunk mióta csak és kizárólag az anyatej van de nincs ekkora nagy különbség!Laci reklamálja is hogy nem hízik úgy a gyerek de én nem aggódok mert a tápszerrel tudom hogy sokkal jobban...úgyis megnő mert mi se vagyunk vékony gracilis alkatúak...

Kép
menion
Budapest

és mire megírtam el is múltunk 2 HÓNAPOSOK!
édesen alszik itt mellettem és Laci halkan hortyog az ágy másik oldalán...
nem jöttem tegnap mert teljesen elvesztem a vasalásban és a kinőtt rucik meg a már jó rucik pakolásában...
a front is megtette a magáét...reggel este fájdalomcsillapítóztam a fejem miatt de a kezeim is jól be vannak dagadva görcsölt a lábam is és az allergiám se múlik arra is zabálom a gyógyszert hogy ne tépjem le a bőrt magamról....így is mindenhol sebesre vakartam már magam...
a gyerek is nyüglődött tegnap és azelött este...aggódtam hogy na minálunk is kezdődik a hasfájás de ezek szerint a front volt mert ma semmi baja sőt 4 óránként evett és a zabálás is elmaradt...sőt tegnap estétől hajnalig aludt 6 órát egyben ami még sose volt!
szóval nem minden tökéletes de legalább nem vagyok már annyira depis!

Kép
menion
Budapest

és mire megírtam el is múltunk 2 HÓNAPOSOK!
édesen alszik itt mellettem és Laci halkan hortyog az ágy másik oldalán...
nem jöttem tegnap mert teljesen elvesztem a vasalásban és a kinőtt rucik meg a már jó rucik pakolásában...
a front is megtette a magáét...reggel este fájdalomcsillapítóztam a fejem miatt de a kezeim is jól be vannak dagadva görcsölt a lábam is és az allergiám se múlik arra is zabálom a gyógyszert hogy ne tépjem le a bőrt magamról....így is mindenhol sebesre vakartam már magam...
a gyerek is nyüglődött tegnap és azelött este...aggódtam hogy na minálunk is kezdődik a hasfájás de ezek szerint a front volt mert ma semmi baja sőt 4 óránként evett és a zabálás is elmaradt...sőt tegnap estétől hajnalig aludt 6 órát egyben ami még sose volt!
szóval nem minden tökéletes de legalább nem vagyok már annyira depis!

Kép
menion
Budapest

és újraindítottam a nyavajás gépet itt az éjszaka közepén mert elküldéskor lefagyott most meg látom hogy kiírta sőt 2x.... :twisted:

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Köszönöm lányok a megértő szavakat,tényleg jó volt kiírni magamból,bár mint írtam az elsőt véletlenül kitöröltem és a másodikat már nem idegből írtam,így az nem is lett olyan "jó"!
Privire majd reagálok!!!!!!!

Tegnap elmentünk Rolival 1-2 dolgot elintézni és Orsiék háza előtt mentünk el,ki is hívtam integetni!!!!Olyan furcsa,hogy itt lakik közel és még sincs alkalmunk találkozni :?
A sok ügyintézésbe úgy elfáradtunk Rolival (kenguruba vittem),hogy amikor haza értünk megetettem és mind ketten ledőltünk aludni.Rég pihentem már így nap közben,de olyan jó volt,még a nyálam is folyt. :oops:

Éjjel 22-07-ig aludt!Szerintetek nem baj,hogy éjjel már egyáltalán nem eszik?Ma ezt is meg kérdezem a dokinénitől.Nekem furcsa,hogy régen 2× is felébredt,most meg egyáltalán nem.

Evita!
Emma érezte,hogy lelkileg kicsit kivagy,ne sírj,(tudom nem egyszerű),mert nagyon érzik a babák a változást.
Ilyenek a felnőttek,nem bírnak magukkal,főleg,ha betegek,stb.Anyu se bír megmaradni a fenekén,minden féle hülyeséget csinál,erre a múltkor elesett a gardrób előtt és úgy neki esett az ajtónak,hogy az letört.Ő meg nem tudott felállni. :twisted: Szerencse,hogy bátyám otthon volt.
Hát reméljük,hogy azért nem fog kitolódni a felépülés anyukádnál,bár biztos nem tesz jót,hogy szaladgál.

Vivi!
Ilyenek a babák,mindíg van valami,remélem hogy hamar rendeződik a szopi,ha már ennyi tejcsid van!!!!

Menion!
Csak nem?Hát már kinőtt rucik is vannak???? :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj én úgy szeretem pakolgatni a ruhákat,nézegetni melyik jó rá.....

Ma oltás,drukkoljatok,hogy ne lázasodjon be!!!!!!!!!!Már felkészültem,hogy megint sokat fog aludni és felborul a meg szokott rend,persze amikor már minden jól megy megint!!! :twisted: Na mindegy ezt 2-3 napot vészeljük át,az előzőnél is ennyi volt a regenerálódás.Még szerencse,hogy nekünk pl nem is látszódott a szurik helye és nem kellett borogatni,meg nem is fáj neki a combija.

puszi mindenkinek,lassan készülök!!

Kép
cukigabi
Budapest

Menion
Gratula a két hónaphoz! Milyen gyorsan repül az idő! Nem semmi! :roll: :roll: :lol: És már kinőtt rucik is vannak...! Szuper! :lol: :lol: :lol: Az oltástól ne félj! Minden rendben lesz!!! :wink: Sajnálom ezt az allergiát! Már kiderült,hogy mitől van? Az is lehet,hogy már mondtad, csak lemaradtam róla! :oops: :oops: Szuper,hogy már 6 órát egyben alszik. Így Te is tudsz többet pihenni. Kicsit félek a nem alvós időszaktól, mert nagyon szeretek aludni! Remélem jól fogom bírni! :roll: Nagyon örülök,hogy már nem vagy annyira depis, csak így tovább.
Betegség nem olyan vészes. Néha köhécselek, és fáj egy kicsit a torkom, de nem folyamatosan, hanem időközönként. Iszok sok teát. Remélem már nem durvul el. :roll:

Gabi
Szurkolok,hogy összejöjjön a tali,hogy rendszeresen tudjatok találkozni, mert szerintem mindkettőtöknek sokat számítana, ha legalább hetente 1x talizhatnátok.
Örülök,hogy napközben tudtál pihenni. Szerintem már elég nagy ahhoz Roli,hogy nem baj,hogy átaludja az éjszakát. Örülj neki,hogy Te is tudsz legalább pihenni! :lol: :lol: :lol:
Tényleg jó,hogy a tesód ott volt, amikor anyukád elesett. Ezek a szülők... Nem tudnak a fenekükön nyugton maradni. Igyekszem majd nem sírni. :wink:
Hát én is remélem,hogy hamar rendbe jön anyu.
Mennek a drukkok az oltáshoz. Minden rendben lesz. Hamar túl teszi magát kicsi Roli. Olyan nehéz lehet végig nézni, főleg,ha sír is. Én tuti együtt fogok bőgni Emmával! :roll: :roll:

Többiek??? Hova tűntetek???

evita10
Budapest IX. kerület

Bedobok egy mosást, összeszedem magam és jövök.
Ez a front... :? :? :?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Álomkór...... :roll:
Mosás....... :?

Úgy döntöttem holnap irány haza Sopronba! :D :wink:

Ma volt a védőnő, minden ok, nyáladzás normális, fog nem jön!
Szerdánként lesz Babamasszázs foglalkozás, menni fogunk. Legalább kimozdulunk és lesznek ott is Kismamik!

Leragad a szemem,Dalma aludt most egy órát, de addig vasalnom kellett.
Tegnap volt energiám egy sütire :arrow: Csoda!
Hajat még nem sikerült mosnom.. :?

Hm, kaptunk egy 108 db-os pelust Norbi rokonaitól, de sajna már kicsike Dalmának....mit kezdjek vele szerintetek, tudom, hogy a TESCOban vették, de nincs meg a blokk...... :?:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Milyen jó lesz otthon Sopronba Neked! :lol: :lol:
Tök jó ez a babamasszázs! Tényleg legalább kimozdultok. Hol van helyileg a masszázs?
Szerintem add el a pelust, és vegyél belőle nagyobb méretet? Milyen márkájú? Hány kg-os babáknak?

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi!
Mekkora a pelus?

Oltáson túl vagyunk :roll: szegénykém kb 10 másodpercig sírt aztán abba hagyta.Olyan keserves arcot vágott,mintha napok óta kínoztuk volna. :cry: Most alszik :roll:
Apa szokás szerint elfordult, a dokinéni meg a védőnéni is nevetett rajta. :lol: Köv oltás febr 4.

Kép
cukigabi
Budapest

Ja azt nem is írtam,hogy 5700g,tehát nem aggódok tovább az evés miatt,mert 2 hét alatt 450g-ot hízott. :lol:
Amúgy minden oké,köldöke is szupi.Kis koszmónk van. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Szegény kicsi Roli baba! :cry: A lényeg,hogy már túl vagytok rajta! Mire felébred már el is felejtette! :wink:
Milyen jó,hogy Apácska el tudott menni veletek! :lol: :lol: Velünk tuti nem fog tudni Laci majd eljönni. :cry: Már úgy várom, hogy lássam ahogy Laci karjaiban tartja az ő kicsi lányát. :lol: :lol: Biztos el lesz olvadva! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Tök ügyesen hízik Roli baba. Szuper,hogy már a köldöke is jó! Hát a koszmó meg szerintem minden babánál előjön egyszer legalább. Pont a minap mondta anyósom,hogy ne féljek majd fürdetéskor erősebben megdörzsölni a fejét a koszmó miatt!

evita10
Budapest IX. kerület

:cry: :cry: :cry: g-mail-en 2 mondatban hírek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?