Megérkeztem…
Gabi…!
Komolyan mondom totál elszégyelltem magam, hogy a saját összemorranós problémáim miatt szoktam befordulni, pedig a te gondjaidhoz képest semmi okom rá. Jah, nekem is lesz hozzáfűznivalóm, de azt más módon oldom meg…
Szandri! Sajnálom, hogy a dokid nem tudott ide való beutalót adni
Nem állhatom meg, hogy hozzá ne tegyem, eddig senki nem kért tőle, hogy tudná milyen kell? De ez csak az én szurkálódásom… Ha a társaság is fontos, akkor azért vannak ám jó kismamitornák máshol is, ha pedig úgy látod jónak, Rubint kisasszony is jót tud tenni!
A féltékenység dolgot meg tudom érteni. Azt látom, hogy nem a férjed hűségében kételkedsz, hanem a munkatársnő(k)ben. És szegényem, nem akarod elvonni a társasági progiktól, viszont magadnak is akarsz a férjedből… nehéz dolog ez! Viszont a hétvégék? Ha jól látom, akkor igyekeztek minden percet kihasználni! Sztem a férjednek az is sokat jelent, hogy olyankor együtt vagytok és biztos örül ennek is!!!
Ó, köszi
mármint hogy tőlem nem másztál falra. Teljesen átérzem, amit a rendelői ismerkedésről írtál. Néha olyan furi alakokkal hoz össze az élet, hogy huhhhh!
Jogsihoz kitartást, menni fog ez, csak gyakran mondd el magadnak! Vezetni tudsz, ez már tiszta, csak nagyon izgulsz… nyugi!!!!!
Yokka! Ez a dagadt dilis csaj dolgot sztem verd ki a fejedből. Egyiket sem hiszem el.
Jól tetted, hogy elmondtad a párodnak a véleményedet, mert elfogultság ide vagy oda, azért jó, ha rávilágítasz, hogy mi a helyzet. Sajnálom, hogy magányosnak érzed magad a babóddal… én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy annyira nem merek beszélni magamról, nehogy „unalmasnak” tűnjek. Pedig ez életünk legcsodálatosabb időszaka, természetes, ha ezt másokkal is szeretnénk megosztani.
Jaj, azt most vettem észre, hogy neked címeztem a pocakos képeimről való kommentet, pedig Gabinak akartam. Neked pedig azt akartam írni, hogy a gamiles képek is megerősítettek abban, hogy nálad aztán szó sincs dagiságról…
A fordulás engem is foglalkoztat, mert az utolsó UH szerint is medencevégű és nem bánnám, ha fejre állna. Tegnap este nagyon nem hagyott és fájt is a rugdosása meg a hasam is, viszont reggel úgy éreztem, hogy máshol bököd, mint eddig. Azóta figyelem, hátha el/megfordult. De nem tudom, hogy milyen érzés…
Vivi! Örülök, hogy kiegyensúlyozott vagy, már ami a párodat illeti. A „távkapcsolat” dolgot teljesen megértem, mert hasonló cipőben járunk mi is a magunk 200 és 250 km-vel. Engem az bánt egy kicsit, hogy van néhány volt kolléganőm, akikkel nagyon jóban voltunk, most meg el sem tudom érni őket. Kicsit keresem magamban a hibát, hogy miért… szóltam-e rosszat… De tenni semmit nem tudok. Ami baráti kapcsolatom maradt, az viszont szoros és tartós. Ritkán találkozunk, de amikor igen, akkor ott folytatjuk, ahol abbahagytuk
D Csak hát itt nehéz új barátokat szerezni. A párom melóhelyén akik fiatalok, ők más körökben forognak, más stílusúak, nekem pedig maradt a négy fal meg a vizsgák, mióta leköltöztem, úgyhogy nekem kimaradt a munkahelyi kapcsolatszerzés
Basszus, kár, hogy nem lakunk közelebb egymáshoz (és ezt most mindenkire értem… de annak örülök, hogy Szandri közel lakik)
Suzy! Te egy nagyon jó anyuci vagy, az egyszer tutibiztos!!!! Örülök, hogy Ádámka visszaállt és nem nyűgi már! Igen, front van…
Evita! Nálad mi az, ami kiakasztott a sulival kapcsolatban? Vizsga? Kitartást…!!!! Meglátod, hamarosan a saját kis fészkedben lehetsz a babaholmikkal pepecselve, hű, de jó lesz!!!! Vigyázz magadra a megfázással kapcsolatban. Nekem a teák segítettek és a pihenés, bár hőemelkedésem szerencsére nem volt (de gondolom, hogy az is múlna a náthával együtt!!!)
Andi! Kislányodnak jobbulást, mihamarabb!!! Gratula a fogicákhoz!
Na, majd ha mi is ott tartunk, hűűű…! Krémet jegyzem, már szépen alakul a listám!
Anna! Az aji tényleg eltakarja a pocit és a fekete slankít…de nem vagyunk elégedetlenek
Azért olyan igazi pocis képet tehetsz fel vagy küldhetsz gmailre…
Klassz, hogy a baráti köröd jó, maradjon is így!!!
Menion! Hát, érdekes a női szervezet… Védekezni meg hormon nélkül is lehet
A hullámvölgyre pedig azt tudom írni, amit Vivi is írt, innen már csak felfelé lehet!!!
Hogy vagy amúgy? És a többiek, Orsi, Gyevacska, Hencsi (a teljesség igénye nélkül)?
Na, most már eldugulok...
Képek pedig érkeznek legkésőbb holnap...