Új privát üzeneted érkezett!

sissy:biztos érzed,h befeszül a cicid amikor elkezd szopizni Lili??olyankor beindul nagyon a tejcsi!ezt 2 okból tudom,mikor fejek látom és amikor szopizunk akkor is látom a bimbóvédőnél,h jön nagyon sőt ömlik!!!!Balázsnak folyik ki még a száján is a tejcsi annyira jön!
Ha jönne a foga akkor az ínye meg volna láthatóan duzzadva!!!!van ,h olyankor be is lázasodnak,majd fel kell erre készülni és venni Panadol szirupot vagy Nurofent(mind kettő jó),bár én később jobban szerettem a Nurofent!Biztos fáradt vagy ezért érzed mélyponton magad nem? :wink: picit próbálj meg aludni amikor ő is alszik és jobb lesz amikor felkelsz! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sissy: Hunorka is nyáladzik tolja ki a nyelvét (de azt már régóta csinálja) és nyomja az öklét a szájába. Én is mondtam a páromnak, hogy lehet jön lassan a foga, mert van akinek már 4 hónaposan elindul... De megnéztük és nem fehér az ínye.
Gondolom megtalálta a kezét :) amivel nincs is gond. Csak, ha etetés után öklözik, néha feljön a tápiból valamennyi.
Ma reggel hogy sikongatott és rötyögött :D apja arra ébredt :D Aztán mikor mindenkit felkeltett, édesdeden bealudt :D

Tegnap délelőtt nálunk sem volt alvás, aztán 16-20:30 ig aludt, fürdés, megevett 150 tejet és aludt 3ig... Utána meg 7ig :D Most sem akar aludni, nézelődik dumál és sikongat :D Szereti a hangját hallani :D Majd most kap megint tejet és remélem alszik pár órát, mert a fiúk (párom fia itt van) elmentek bevásárolni karira és két ünnep köztre, aztán takarítunk...

Kriszta
Kép
cherryke

Mók,
nem akartalak megijeszteni. :cry: Remélem azért még teszel majd fel képet Lilla babáról. Sajnos ez a nyílt fórum átka. :cry:

Sissy,
szerintem inkább csak beállt szépen az Lili baba igényeinek a tejtermelődés. Mostanában már nekem sem ömlik, amikor ellenőrzöm van, hogy lespriccelem vele a drágámat. A cumisüveggel tényleg vigyázz, mert abból könnyebben jön és leszokhat a ciciről. Engem is így rontott el az Anyukám. :lol: Szedsz valami homeos bogyót, vagy iszol szopis teát? Ha eddig szépen szopizott Lili akkor olyan nagy gond nem lehet a tejcsivel. Nálunk is megtalálta az öklét, viszont olyankor nem mindig kell neki a cici. Pedig én is próbáltam hátha még éhes. Briginek az első foga 4,5 hónaposan jött ki, átlagban fél éves kor körül szokott kibújni alul az első kettő. Van, hogy nekem sem alszik sokat és csak kézben akar lenni, utána meg behozza az alvást.

Nálunk este csinálja a nem alvást, 6-től kb 10-ig ébren van, és a végén már semmi nem jó. Tegnap is alig akart bealudni és 1-kor már fent is volt. Irigylem az éjszakát átalvós babákat. Nálunk úgy tűnik egyre többször kel. :cry: Tegnap 1-kor, 4-kor és 7-kor kelt.

Iceberg,
én is jobban szeretem a nurofent, mert annak van kúpja is így lehet kombinálni is ha az egyiket nem fogadná el. Brigi nagyon utálja a kúpot, de a szirupot már megeszi szépen.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Köszönöm! A ti gyermekeitek is nagyon szépek!!! :-)
A kislányom, Panna, január 31-én lesz 3 éves.

Én egyelõre ehhez a szopi dologhoz nem tudok hozzászólni, mert még mindig csak azon vagyok, hogy valahogy visszahozzam. Csak alig van sajnos idõm vele foglalkozni, fõleg így hétvégén. :-(
Jó sokat esznek a gyerekek. Mi még mindig nem jöttünk teljesen rendben. Örülök, ha 100 gr tápszert megeszik egyszerre. :-(
Próbálok teát is adni neki, meg forralt vizet, de mindig kitolja a nyelvével az üveget a szájából. :-( És elég hasfájós is, mert evés közben sírdogál, és rángatja le-fel a lábacskáit. :-( Jó lenne, ha már nem kellene az evés miatt aggódni. Amíg szoptattam nem foglalkoztam vele ennyit, mert csak azt néztem, hogy hízik-e napról napra, nem mértem az evéseket.
Jó lenne már végre teljesen megnyugodni, mert az is segítene a tejcsi helyreállásához (szerintem). Csak olyan nagyon nehéz. Mindent túlaggódok!?!?
judit75
Budapest

Judit,
egy napon születtek!! :lol: :lol: :lol: És egy évben is a csajok!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Judit,
természetes, hogy aggódsz. Minden evésnél szopival kezdetek? A nyugi biztos sokat segít.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Már megint szörcsög a gyerek... 3 hétig rendben volt, kezdjük előről...
Mi nem vagyunk náthásak, honnan szedi össze????????
Kipróbáltuk a hintát, elaludt benne :D

Kriszta
Kép
cherryke

Judit75!
Ha tápszereztek,már írtam,van kifejezetten hasfájós babáknak való. Mi is azt használjuk. Milupa optima,ebből is van sima,meg hipoalergén.Próbáljátok meg,nekünk azóta nincs pocakfájás /kop,kop..../!!!! :wink:
Beszélj a dokitokkal,mert én olvastam a neten hogy minden babának meg van az a tápszer ami nem okoz hasfájást,és ezt meg kell találni. Nálunk ez a negyedik fajta amit próbáltunk.
Ne legyél megalkuvó,mert a kisfiadnak is kell hogy legyen olyan amit bír a pocija.

Cherryke!
Szörcsögés nálunk is van egyfolytában,de én ezt még nem azonosítom megfázással. Nálatok tuti az van?!

Kri!
Nem is mondtam a cseresznye alakú cumi a befutó. Igaz csak elalvásnál,és vígasztalásnál fogadja el,de ez siker! :)

Kép
mók

Kép [/img]

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sikerült rávennem a páromat,h rakjon fel fotót! :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg!

Balázs nagyon szép,és nagyon édes. Persze Máté is. :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
mók

Köszönöm :) :) kis hörcsög ugye :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!
Én is itt vagyok.Bocsánat, hogy így eltüntem. 10 oldallal vagyok asszem lemaradva, de remélem, hogy be tudom hozni a lemaradást.
Magunkról:
Hát nem egy nagy alvó a fiacskám napközben, éjszakák viszonylag jók. Van hogy 1x, de néha 2x is fel kel, visznt megetetem, visszateszem az ágyikóba, és kis forgolódás után elalszik
Voltak problémák, pl a tejecském kevesebb lett a 6. héttől 2 hétig kínlódtam, hogy újra minden rendben legyen. Nem akarom elkiabálni, de mostanra rendeződött a helyzet. 4 hete a popsiával kínlódunk. A dokinéni kijelentette, hogy nem hajlandó kijönni egy piros popsi miatt, ez oké, de nem akart sehogy sem elmúlni, és persze, hogy hétvégére nagyon csúnyán begyulladt neki, borzalmasan fájt neki, és segíteni sem tudtam rajta, csak próbálgatni, hogy mi segíthet. Aztán bepipultam és új orvoshoz mentünk,aki azonnal felírt egy kevert gyógyszertáros krémet, és most úgy néz ki, hogy kezd elmúlni a pirosság.
Amúgy nagyon jól vagyunk. Sokat dumál a drága, nézelődik, mosolyog, jaj nagyon édike, és nézi a tv-t is. Csak néztünk a párommal amikor rájöttünk, hogy a tv-től megnyugszik, de nem szeretném, hogy tv függő legyen. Ja igen Bálint babának is sok a nyála, de nem jön még a foga.
Teszek fel képen, most hogy nézünk ki.
Kép
Megpróbálok gyakrabban jönni.
Mindenkinek szép estét kívánok.
gira06

Mók: adom neki az ambroxolt megint és jön is az orrából taknyi.

Ice: nagyon szép :)

Örülök, hogy minden babánk ilyen szép, és hogy mindegyik egészséges :)

Tegnap elaludt valamikor fél5kor, aztán 5kor fel is ébredt. Na gondoltam, most már nem alszol, mert akkor vagy elmarad a fürdés, vagy későn lesz. Lefoglaltam teljesen. Olyan hülyeségeket találtam ki, csak hogy ne aludjon és ne sírjon :D Gyerek dalok zenéjére kitaláltam szövegeket és énekeltem neki, de volt hogy elkezdtem röhögni, hogy hogyan lehet ilyen baromságot kitalálni, de tetszett neki :D fél7kor fürdés, 7kor evés, el is aludt 1ig. Aztán 5ig.
Ja meg megint beraktam a hintába és képzeljétek, ahogy mozgott a hinta, nyúlt kapaszkodni :D És azt is észrevettük, hogy ha kéredzkedik fel hozzánk, vagy nyúl valamiért, először a jobb kezét mozdítja. Jobb kezes a gyerek.
De hogy tud rötyögni :D
Na meg amikor sír, van hogy átmegy sértődősbe. Sírás közbe, lebiggyeszti a száját és azt mondja: báááá báááá :D Azt fel akartam már venni, de akkor sose csinálja.
Ja és amióta hason altatom (refluxos) sokkal nyugodtabban alszik, mert nem kapálódzik a kezével és nem ébreszti fel magát.

Nagyon hideg van kint.

Kriszta
Kép
cherryke

Gira: Hunorka is bámulja a tv-t, pl a minimaxon ha reklám van, elkezd sírni. Én sem szeretném, ha tv fűggő lenne, de mivel egész nap megy a tv (miattam) kap mesefilmeket és ha én nem nézem, berakom majd neki. Most gyűjtögetjük a filmeket: kisvakond, vuk, magyar népmesék, Mátyás király, pom-pom, lolka-bolka, varázsceruza... stb.
Én azt várom nagyon, maikor majd este mesét olvashatok neki :) azt akkor is csináltam, amikor a pocakba volt :D gyakoroltam :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Próbálnám én az etetéseket szopizással kezdeni, de mindig elkezd öklendezni, akár simán, akár bimbóvédõvel teszem ezt. Így csak a kézzel fejés megy kb. három óránként, hogy ne menjen el a tej. Nem tudom mi lesz ennek a vége.
Megpróbálom akkor ezt a másik tápszert is. Most a gyerekorvos Beba Sensitive-t írt fel, ami állítólag szintén hasfájós babáknak jó. Jobb a helyzet, de még nem az igazi. Na majd este vetetek a férjemmel ezt a másik fajtát.
Ráadásul a kórházban összeszedtünk egy kis szájpenészt is, amivel szintén küzdünk. :-(
Mindig van, és lesz valami.
kri07: Tényleg!!! És a kislányod otthon van veled, vagy bölcsis? És megy oviba?

Szép napot mindenkinek!!!
judit75
Budapest

Iceberg,
édesek a gyerekeid.

Judit,
itthon van, majd jövő ősszel kezdi az ovit. Úgy vagyok vele, hogy februárban nem akarom, hogy elkezdje és hazahozzon mindenféle betegséget.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!
Judit, üdv itt.

Korábban írtatok a pelenkákról, meg törlőkendőkről: mi is pamperst használunk, a 3-as méretet (simát, nem a premium caret). a liberóból elől-hátul-oldalt állandóan kifolyt a pisi. Popsitörlőkendőből pedig a Johnsonsból a zöldet szeretem.

Séta: én bizony mínusz 10-ben is kivittem, bár csak egy fél órára. Viszont arra nagyon figyelek, hogy csak legvégső esetben megyek be vele zárt térbe, nehogy rámelegedjen a ruhája, vagy letüsszögjék a beteg emberek. Eddig egyszer voltunk a postán a gyás-ért, meg egyszer a dm-ben, mert elfogyott a popsitörlőkendő. Én kenyérért általában hajnalban megyek ki olyan 6 körül, szoptatás után. Olyankor csemete még visszaalszik, férj meg még fel sem kelt. Szerencsére nem messze van egy kisbolt.

A szopi nálunk még mindig rendben van szerencsére, a fogyasztás most átlag 900 körül van, emellett fejek minden nap 150-et, ami megy a fagyasztóba. Barátnőm javasolta, hogy gyógyszertárban lehet kapni nagyon olcsón steril zacskót, meg üveget is. Ő 2 éve ilyenben fagyasztott le 35 (!) liter anyatejet!!! Nem tudom mennyibe kerül, de mindenképp kipróbálom, ha elfogy a mostani zacskóm. Anyum vett ilyen Medela zacskót, de képzeljétek 4000 Ft volt 20 db, egyenként max 150 ml-es. Így csak a zacskó literenként 1300 Ft. Annyiért már majdnemhogy anyatejet lehet venni. Szóval ez őrültség. A cumisüvegeket azért nem szeretem, mert marha sok helyet foglalnak a fagyóban (meg ha tárolásra fagyasztom a tejet, akkor még drágábbra jön ki, hogy műanyag üvegcsék sorakoznak odabenn).

Nem tudom mi van már, de csemete ma egész nap alszik. Remélem éjszaka nem lesz randalírozás.
Szép estét mindenkinek.

Dinuci, hogy vagytok?
Vendég

ja, nektek hasról megfordulnak már a babák a hátukra? állítólag ilyenkor már kellene, csak én ha leteszem Fricit a hasára, általában ordít, nem szereti :-( éjszaka is hanyatt fekve alszik...
Vendég

Még nem kell forognia a babának... 3 hónapos kortól várható... bnőmnek először a hátáról a hasára fordult... egyébként meg teljesen változó, babája válogatja. van aki 4 hónaposan csinálja. Nekünk még a hátáról az oldalára kell fordulnia, hason fekve emelje a fejét.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Lina:Lili is aludt ma nagyon sokat!Hát,akkor jó sok tejed van szerencsére.... :)

Lili is picit kucog és szörcsög,Apuci beteg volt,de nem aggódom,mert azt mondják,amig anyatejes a baba,addig nem lehet nagy gond.Remélem....

Köszi a bíztatást,már jobb,csak két napja kicsit elfáradtam.De annyi volt a gond,hogy nem aludta ki magát,de másnap estére megint mosolygós volt.

Ice:de,amikor elkezdi a szopit,ömlik,én is látom.

Kri:igen,szopis teát iszom,meg mindent,hogy legyen tejcsi.Remélem,marad!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Gora!
Bálint nagyon helyes kis krapek!!! :D :D :D

Cherryke!
Megfázást sajnálom,jobbulást a kicsinek!!!

Lina84!
Sajna Lilla se szeret hason feküdni. Egy-két hete megfordult a hasáról a hátára,most már nem hajlandó,csak sír! Megvárja még megfordítom... :(

Kép
mók

Bnőm jelenleg beteg, és az egész családja is. A baba is. De ha meg gyógyul átjön, és megmutatja, hogy lehet rávezetni a babát, hogy megforduljon. De azt mondta, nem vagyunk lemaradva semmiről, korai még a tudatos megfordulás.
Az oldaláról a másik oldalára megfordul, már 2 napos kora óta, úgyhogy tényleg nem lesz gond a mozgással.

Na ez az éjszaka: 6kor fürdés etetés. 10kor etetés. 12kor etetés. 3kor etetés. És már ébredezik. Lehet, hogy kevés már neki az adag, viszont többet meg nem eszik meg.

Kriszta
Kép
cherryke

hát én erőltetni nem fogom az átfordulást, csak kíváncsi voltam a többieknél mi a helyzet.

mai éjszakánk: fürdés fél 9-kor, vacsi negyed 10-ig, majd alvás reggel 5-ig (140 gr), újra kelés fél 8-kor (160 gr), aztán játék, most megint szunyókál :-) asszem lassan magamra kötözöm és megyünk sétálni.

ja, bocs ha valamit már írtam korábban, meg tegnap is. Mindig olvasom a fórumot és hozzá szeretnék szólni, aztán meg nem emlékszem, hogy hozzászóltam-e, vagy csak akartam. Kezdek meghülyülni, hihi. Apa már csak holnap dolgozik, utána velünk lesz január 9-ig, juhúúúúúúúúú :lol:

ja, pampers pelenka használóknak: a pampers.hu-n le lehet tölteni és kinyomtatni kuponokat, amivel 500 ft kedvezmény van a sima és 600 a premium pelusra. én már egyet be is váltottam, de hamar elfogyott, úgyhogy holnap megint veszek egy csomaggal. Csak dec 31-ig érvényes!
http://www.pampers.hu/hu_HU/ecoupon/?sr ... 0000000000
Vendég

cherryke: igazad volt a múltkor, amikor írtad, hogy büfiznie kell, amikor este "verekszik". azóta sűrűbben leállítom a habzsolást, akkor is ha dühös ezért és még néha a hátát is megütögetem kicsit és tényleg mindig van büfi, több is. azóta nem verekszik :-)
Vendég

Judit75!

Elírtam a tápszer nevét: Milupa komfort 1,ez a jó!!!!!
Bocsánat... :oops:

Kép
mók

Lina:
Örülök, hogy megoldódott a verekedés :D

Kriszta
Kép
cherryke

ezzel a milupával is az a gond, hogy nem HA-s. drnő biztos, hogy nem írná fel. Pedig 4 hónapos kortól muszáj nekik probiotikumot vagy prebiotikumot bejuttatni neki, mert a magával hozott immunvédelem legyengül a sajátja még nem alakul ki, így könnyebben megbetegszik.
De holnap du úgyis megyünk és megkérdezem tőle, hogy mi lenne, ha...
Végül is egyikünk sem allergiás sem a laktózra sem a gluténra.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Na most nem tudtam jönni egy pár napig. Karácsonyi készülődés két gyerekkel külföldön, na hát nem egyszerű. De úgy néz ki megvagyunk. És pénteken megyünk haza, juhhé! Jan 9-ig leszünk, szóval nálunk is lesz apa addig, mint Lináéknál. Már alig várom :)

Fordulás, majd olyan 4 hónapos kor körül általában. Persze van baba, amelyik már hamarabb rájön hogyan kell, de csak megnyugtatásképpen mondom, hogy JUli már majdnem 6 hónapos volt mikor tudatosan elkezdett forgoni, és semmi baj nincs a mozgásával.

TV: nekünk JUlinál direkt mondták a szemészeten (kellett mennünk, mert mindketten szemüvegesek vagyunk), hogy ne tévéztessük a babákat, mert nem tesz jót a szemüknek.
Nálunk csak pár mese van napközben Julinak dvdről, amúgy a tv ki van kapcsolva, és max csak este nézzük kicsit a férjemmel. Juli olyan 1,5 éves koráig nem nézett tévét, aztán eleinte hiába mutattuk neki a meséket nem is nagyon érdekelte (meg volt, hogy megijedt és sírt, pedig csak kisvakond típusú meséket néz most is). Aztán olyan 2 évesen kezdte érdekelni a dolog, most már szerintem többet is nézné, csak én nem engedem :) Napi kétszer kb 20-30 perc, főleg felkelés után, amikor még kómás.
Persze Andris biztos hamarabb fog tévézni, mert nem zárhatom a gyerekszobába amikor JUli mesét néz, de most még inkább másfele fordítom.

Ja és most volt két tök jó éjszakánk, Andris 8-tól 3-ig aludt, és aztán még fél 7-ig. DE jó lenne, ha így maradna (de persze realista vagyok).

Sajnos nekem az egyik cicim még mindig fáj, úgyhogy felhívtam a szoptatási ambulanciát a kórházban, és ma be kell mennem, hogy megnézzék :( Hát remélem, minden ok.

Ünnepekkor lehet, hogy eltűnök majd kicsit, de azért addig még próbálok jönni.
EDit

Kép
Kép
etus79

Mók: Na persze nem ilyet vett a férjem, hanem HA 1-et, de akkor megvetettem vele ezt is. :-)
judit75
Budapest

Judit75!
Bocsánat ezerszer,de szerintem nem biztos hogy baj ha HA-st vett a férjed,próbáljátok meg, a mienk nem hipoallergén.
Még az is lehet hogy nektek ez lesz jobb!

Kép
mók

Este fél 8kor evett, játszott apjával, elaludt és 2kor ébredt enni :) most már ébredezik, de akkorát aludtam.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok,jó reggelt

Tegnap mi is megkaptuk a 2 hós szurit!Amíg a súlyát mérte a védőnő addig nem volt semmi baj még mosolygott is!De amikor következett a szuri,mintha megérezte volna sírt!Én el is fordultam és szintén sírtam,hallottam amikor fájt neki ahogy bele szúrta a drnő a tűt!Olyan szörnyű ez!!Azóta nyűgösebb is egyem meg,tegnap nehezen is aludt el du meg este is,mindig felriadt!Tuti a szuri miatt!
Fél 10 felé elaludt és 3/4 7-kor ébredt!Amúgy fél 5 fél 6 így szokott kellni.

Én nem aludtam jól,izgultam Balázs miatt is,hogy felébredek e arra,ha belázasodik(bár kapott kúpot),meg megint teli ment a szám a savval,elég rossz erre ébredni!!

Mátékám nagyon várja már a karácsonyt számolja a napokat :D
Féltékeny még is a barátnőm segített rájönni,mert én nem tudtam mire vélni egy - két furcsa dolgát,pedig kézzel fogható!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Na hát nem ébredt fel, csak 6:50kor. Tisztába tettem, játszottunk kicsit amíg melegedett a tápi, evett, aztán aludt 1 órát, játszottunk megint. Van egy maci, Elvist énekel és van egy rénszarvas, karácsonyi swinget énekel. Egymás után 3szor lejátszottam neki az egyiket és azt mutattam neki, aztán szintén 3szor, a másikat. Utána mindkettőt a kezembe vettem, mutattam neki és amelyik zene megszólalt, azt nézte :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Hát,Lilkó is náthás,ma egy picit a szeme alatt is beduzzadt.Doki nénit hívtam,adott cseppet,szemkrémet,meg orrcseppet,mondta,milyet vegyek,meg szívjam az orrát.Szerencsére annyira nem durva,biztos az anyatej miatt,láz sincs.Remélem,gyorsan túl lesz rajta.Nekem is fáj a torkom...

Megsütöttem a mézest,a linzert,és a beiglit,holnap még túróscsusza előkészítés,pénteken anyuék,anyósék,tesók jönnek.Komoly menet lesz.Többiek,mizu?Mindenki készülődik?

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok!
Hoztam pár új képet! :D

Legyőztem apát.... Kép Kép Kép

Kép
mók

Mók: :D :D nagyon édes :)

Levesem fő, töltelék kész, fűszerkeverék kész. Még a husiknak kell felengedni és tölthetem-fűszerezhetem. Szerencsére nem vagyunk sütisek, úgyhogy ilyenekkel nem kell pecsmecselnem. Meg csak anyuék jöhetnek, mert csak Ők nem betegek. Egyenlőre. Anyu kigyógyult a tüdőgyulladásból. Párom apja meg megvan sértődve, hogy nem jöhet. Köhög tüsszög és fújja az orrát. Orvoshoz nem megy, úgyhogy egyáltalán nem jöhet.

Mire ébredtem 4:30-kor? Fiam nyöszörög. Nézem, hát ami a feje alatt volt pelenka, rá van tekeredve és nem tudott tovább mászni a kiságyba. Úgy hogy eddig volt a feje alatt bármi is. Még jó, hogy nem a fejére tekerte. Innentől a csupasz lepedőn fog feküdni a drágám. Életveszélyes.
Tegnap meg a lába lógott ki a kiságyból :D hogy lehet így aludni? :D

Ja. Tegnap anyu jött és megcsinálta a dinsztelt káposztát.

Kriszta
Kép
cherryke

Tegnap délelőtt 1 órát aludt, aztán fent volt estig... 7kor fürdés evés, 2kor ébredt megint és még mindig alszik.
Dr néni felírta a humanat :) mondtam neki, mióta azt eszi, csak 7szer eszik, és 5-6 órát elvan éjjel evés nélkül.
Viszont a beba receptre 2211Ft. Ezt nem tudtuk és a páromnak 2800ft-ot számoltak a patikába, pedig volt recept :evil: nem mindegy, hogy 2400ft-al átvertek... és ez nem elég egy teljes hónapra. 1 db kb 5 napra elég.

Kriszta
Kép
cherryke

Mók: Nagyon édes!!!!!!!!! :-)
judit75
Budapest

Tegnap volt nálam a fodrász, megnézte a babát. Azt mondja, jön a foga, mert nyálzik és gyömködi a kezét a szájába. A fia 2 hónaposan kezdte ezt, 6 hét múlva koccant a kanál. Ebból vette észre, hogy kint a foga. Nem volt sírás, éjszakázás, semmi. Szerencséje volt.

Kriszta
Kép
cherryke

7kor kelt és azóta fent van... Én nem tudom milyen gyerek, hogy nem alszik napközbe. Azóta semmit nem tudtam csinálni :D a húst beraktam a hűtóbe, mert azóta kiengedett. Apja hazajön és befejezem.
Ha elválnátok, mit szeretnétek, hogy a gyerek veletek vagy az apjával Szentestézzen?
Csak mert ma megy a gyerekért és 25.-én jönnek érte. Ez mindig így volt csajok mióta mi együtt vagyunk. Mondtam neki, az idén még belefér, de jövőre 3asban szeretnék Szentestézni. A többi nap nem igazán érdekel, hogy ki jön és ki nem. Lehet önző vagyok, de ez nekem sok.
Megőrülnék, ha a fiam nem lehetne velem Szenteste.

Kriszta
Kép
cherryke

CHerryke: uramnak is ugye van kislánya, nálunk most úgy van papír szeritn, mert anyuka nem bírt a vérével meg minden, hogy a 12 éves lánykánál is le kell szabályozni és 26-30ig van nálunk, így a szenteste csak 3asban lesz!!! De én is ilyen vagyok, sőt a kéthetente hétvégén is néha fáj a szívem hogy akkor uram a lánykájával többet van, mint velünk....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresHerryke: uramnak is ugye van kislánya, nálunk most úgy van papír szeritn, mert anyuka nem bírt a vérével meg minden, hogy a 12 éves lánykánál is le kell szabályozni és 26-30ig van nálunk, így a szenteste csak 3asban lesz!!! De én is ilyen vagyok, sőt a kéthetente hétvégén is néha fáj a szívem hogy akkor uram a lánykájával többet van, mint velünk....

Legalább Te megértesz... Köszönöm.

Kriszta
Kép
cherryke

Judit75,Cherryke!
Köszönjük a dicséretet....

Cherryke!
Én kezdem azt gondolni hogy a tápszerek szabadárasak!!!! :evil: :evil:
A mienket apa 2700-ért szokta venni recept nélkül,és volt olyan hely ahol 3500-at kértek érte!!!! :shock: :shock: :shock:
Szerintem receptre is változó az ár...

Kép
mók

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!![/b]

Kép
mók

Kép

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ANYUKÁKNAK ÉS A BABÁKNAK!!!! :D :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

mók:nagyon bájos Lilla!!!!szép kiscsaj :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mindenkinek kívánunk áldott, békés karácsonyt, és nagyon boldog új évet! A legfontosabb, hogy egészséget a gyerekeknek, és szüleiknek!!!
judit75
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?