Sziasztok!
Megint jó régen voltam, de Dorka mellett nem tudok minden nap jönni sajna...
Honey, Annyira sajnálom, hogy már megint ijesztgetnek Benneteket!
Iszonyú így végigélni a 9 hónapot, hogy állandóan beparáztatnak! De ne félj, minden rendben lesz, meglátod!
Lola, ezt annyira jól megfogalmaztad! Egyetértek minden szavával!
Monee, gratula a kis kukishoz!
Bár én annyira lányt tippeltem Neked... De ezt tudod! Gyönyörű a pofija és a lényeg is látszik!
Petra, annyira jók ezek a képek! Hol csinálták?! Hihetetlenül jól látszik Hanna Róza!
Holka, édes lehet Heni! Már most mutatja a tesónak, hogy mi a jó!
Lanta, nagyon szép lett a szalonna-szívecskés rakott hami!
Bejci, ne foglalkozz a védő nénivel! mindegyiknek ez a vesszőparipája!
6 kg egyáltalán nem sok, ne ijesztgessenek már emiatt kórházzal!
Mocorgás. Én sem érzek semmi rendszert benne, sőt, vannak napok, amikor sokkal aktívabb, mint egyébként. Ami fix, hogy este fél9-9 körül ébred - Dorka akkor alszik el, mintha érezné, hogy onnantól már csak vele foglalkozom
És reggel fél 7-kor kel velünk együtt. De napközben nincs semmi rendszere.
És ami a legújabb: Biztos, hogy már hall a drága, és ki nem állhatja a vízcsobogást!
Akár mosogatok, akár zuhanyzom, azonnal mocorogni kezd
Dorka sem bírta és a hangosabb zajokat sem, 7. hónaptól nem mentünk moziba, hajszárító zavarta, epilálni sem tudtam miatta mert ki akarta rúgni a ház oldalát.
Hízás. Én is most kezdek gyarapodni, igaz így is csak 2 kiló plusz van rajtam - igaz, az elején 3 kilót fogytam. Megkérdeztem a dokit, hogy nem kéne-e többet hízni, azt mobdta, hogy amíg a baba fejlődik, addig ne törődjek vele!
Szülők. Én anyumnak is van néha érdekes hozáállása a dolgokhoz...tegnapelőtt azzal húzott fel nagyon, mikor mondtam neki, hogy köv. hónapban elkezdünk vásárolgatni a babának, hogy minek!!! Fürdőlepedő ott van az amibe Dorka lassan 4 éve törölközik, hordozó az ami itthon sincs mert unokatesóm fél éves lánya nyúzza - és ő már a 3. gyerek aki használja, plédek is ott van Dorkáé... Nagyon kiakadtam, hogy csak azért mert második gyerek, már csak levetett dolgai lehetnek?!
Apa itt nevetett rajtam, hogy ezen ennyire felhúztam magamat.
Olyan hőhullámok jönnek ma rám, mintha klimaxos lennék!!! és még nincs is 40 fok!
mi lesz itt nyáron?!