Sziasztok!
Megvan az apasági nyilatkozat, mostmár az apukája vezetéknevét fogja kapni Nikoletta Réka
Csütörtökön voltunk az első CTG-n, + a szülőszoba látogatás is megvolt. Megnyugodtam, az érzéstelenítés miatt 4-6 órán keresztül kell feküdnöm, utána felkelhetek, de a babát már azalatt is odahozzák, és akkor lehet velem, amikor csak akarom.
Császár a miómáim miatt lesz. Okt. 1-re vagyok kiírva, de a programozott szüléseket 1-2 héttel korábban szokták végezni, a 24-e pont egy héttel van korábban és így Mérleg gyermekünk lesz, ami nekem volt fontos (én Szűz vagyok).
Masika
Bocsi, csak egy kicsit előzlek be, remélem, engem senki se fog
Már nekem is dagadnak az ujjaim, a kezemen is, és a lábam is. Pedig eddig semmi ilyesmi nem volt, még a nagy melegben se. De cipőt már nem veszek, szandál + zoknival kihúzom, bármilyen bénán nézek ki benne. Pénteken próbáltam cipőket, de egyik se volt kényelmes a dagadt lábamra, kényelmetlen meg úgyis van.
Zsozi
Szia, mostmár nem félek a szüléstől, mert kb. tudom, mikor mi fog történni. Csak attól tartok, hogy hamarabb megindul, de remélem továbbra is ugyanolyan szuperül fog viselkedni a kicsi lányom, mint eddig, megvárja az időt.
Sajnálom a kutyusotokat
Büngyi
Látom, már válaszoltak, de én is írom, hogy a CTG negyed óra, én nem unatkoztam közben, hatalmas mozgások voltak, úgyhogy folyamatosan néztem a számokat, milyen pulzust ír ki, jól szórakoztunk.
Nagyon jó a szoptatós fotel!
Megérkeztem-kártya? Szerintem nálunk mail + sms lesz.
Adri
nekem még mindig a Dominika tetszik a legjobban, de a Rebeka is illik a vezetéknévhez.
Evarga
A héten keressük egymást
Gerika
De jó, hogy már költöztök, azért ne terheld túl magadat!
Klára
Látszik, hogy jól érezted magadat a lagziban, csini vagy
Néha már nekem is van hányinderem, főleg akkor, ha háton fekszek, és ha óracsörgésre, korán kelek.
Gabi
Nekem is vannak olyan a bőrömön olyan dokgok, főleg cici alatt. Ha már nem szoptatok, leszedetem a bőrgyógyásszal, mert a leszedés után pár napig, vagy hétig, már nem emlékszem, nem érheti víz azt a területet.
Csim
Hűha, szép nagy babátok lesz!!! De az is lehet, hogy túlmérték.
Hősugárzó, nekem erre anyu hívta fel a figyelmemet, amilyen hüle vagyok, eszembe se jutott, pedig én lakok panelben, ahol fűtési szezon van, ő pedig családi házban, ahol akkor fűt be, amikor akar.
Magnézium, nekem a gyószertárban hívták fel a figyelmemet arra, hogy a 36. hét után már nem szabad szedni. Szerintem is azért, mert elfedi a jelző fájásokat, összehúzódásokat.
Fűző, én kinéztem az Anita fűzőt, meg akartam venni a Minimanóban, de nem azt ajánlották, hanem a hasszorító pántot. Rögtön elbizonytalanodtam, beszéltem magammal és a védőnővel is erről, aztán úgy döntöttem, hogy a gyógyászati segédeszközök boltjában veszek ilyen pántot, mert ott olcsóbb. Ott viszont azt mondták, hogy ha majd aktuálissá válik, mérjem meg a csípőmet, és olyan méretűt vegyek. Na, ez is apa feladat lesz.
Babakötvény, nem akartam reklámoni, de a babakotveny.info-t a párom írta, csak annyit hozzá, hogy érdemes már az első szolgáltatót jól kiválasztani, mert vannak olyan bankok/takszövek, amelyeknél elvesznek a felhalmozott kamatok, ha elviszed onnan a pénzt. Mire megszületnek a babáink, a portál is frissítve lesz.
Szombaton voltam évfolyamtalin, Nicsi nagyon jót érezhette magát a tömény szeretetben, simogatásban, amit egyszerre kapott. Szinte mindenki nosztalgiázott, irigykedett (jó értelemben), és csak szép dolgokat meséltek.
Lányok, nagyszerű dolog lesz szülni, és aztán babázni
Ariel