Új privát üzeneted érkezett!

Na jó, ha így könyörögtök, akkor megmutatom a kedvenceimet. :lol:

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabique 2011.06.21 18:20-kor.

anabique
Budapest

A kalap a legjobb! :lol: (Ki bújkál alatta? :roll: )
20140901114303

Ana: haláli az a kalap, de a legjobb a kockás gatyó. Volt Zétinek is ilyen, asszem Nextes. Még hogy egy pasi nem lehet tüneményes? :wink: Tedd csak fel s többi rucit is, had lássuk!!!!

panndi: Ez nem lehet igaz. Jobbulást.

Mi is kaptunk tegnap ajándékba egy micimackós pink napozót. tünemény fodros vállrésszel.... ma már 3* elővettem :oops:

Gil: rákszűrés nekem olyan friss volt, h a teherbeesés előtt kb egy héttel vették le. De azt hiszem, amikor eltelik az egy év, megcsinálják terhesen is. Sőt, szülés előtt pár héttel szokás adni hüvelykúpot a belső sterilitás érdekében. Legalább is nálunk így van nem olyan rég óta.

Brunhilg, Gil: pillangókat a neten rendeltem a teszen. Még fogok venni,mert keveslem :-)
Belinkelem, milyet vettem. A csajnak két féle van, az egyik ez a sima http://www.teszvesz.hu/otthon_epitkezes ... 67115.html

és van olyan ami fémmel, gyönggyel díszített http://www.teszvesz.hu/otthon_epitkezes ... 7113.html+

Sajnos az összes csajos színt felvásároltam,abban mutatósabbak voltak, de most írtam neki,h kéne még, így még veszek pár darabot. Van neki 6 db rózsaszín, arra pályázom, ahhoz várnék még lilát, levendulát, padlizsánt :-)

Ma bepótoltam a 30. szülinapi ajándékom :-)
Vettem egy telefont magamnak :-) De béna vagyok, vagy öreg? még rá sem állt a kezem.....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty, én azt hittem, olyan falra tapadós pillangókat (matricaszerű) vettél :roll: Én olyasmire gondoltam, fali díszre :)
Majd ha már alakul a szoba, kérünk képet, biztos gyönyörű lesz :wink:

Ilyesmire gondoltam http://www.bababutorbolt.hu/fali-dekoracio-tapeta.php
20140901114303

20140901114303

Vagy: http://falimatrica.5mp.eu/web.php?a=falimatrica
Itt van pár nagyon szép, ami tetszik, nem is kell "csajos" legyen, pl. az első, "cseresznyevirágos fa" nagyon jól mutatna a kiságy felett..vagy az orchideák, vagy "bordűr"...csak ezekhez kell azért némi művészi érzék, én biztos nem tudnám olyan szépen összeállítani :roll:
A "hercegnő", vagyis a kastély pl. egyszerű de szép...

Van min elmélkednem :wink: :roll: [/url]
20140901114303

Sziasztok!

Panndi
Pont arra gondoltam, hogy mekkora szerencse, hogy a kötőhártyát nem kaptad el, pedig az nagyon fertőz, erre tessék... Hú, hát nem semmi, min mentek keresztül az utóbbi időben. Közhely, de innen már tényleg csak jobb lehet!

Ana
Ez a suli hivatalosan ének-zenei általános és alapfokú művészeti iskola. Én úgy írnám le, hogy egy normál általános, ahol emelt szinten oktatják az éneket, órarendbe építve van néptánc és hangszer. Emellett nagyon sok lehetőség van egyéb művészeti tárgyak hallgatására, de az inkább órarenden kívül jellemző.
Ha esetleg összehasonlításképp érdekel, akkor itt tudod megnézni:
http://www.andorilonaiskola.hu/

Visszér: a dokim a Detralex nevű gyógyszert ajánlotta, azt mondta, ezt szedhetem, ha már nagyon durva. Bár nem tisztáztuk, hogy utóbbi fogalom mit takar pontosan. Esténként én nagyon durvának érzem, akkor az egész napos jövés-menéstől iszonyúan kidudorodik és fáj... De a dokim szerint van olyan, akinek szőlőfürtszerűen néz ki... :roll:

Ruhák: a Bibar féle rucik nekem is megjöttek és szuperek! Jó állapotú mindegyik, tiszták, szépek és ehhez képest egyáltalán nem fizettem sokat!
Amúgy ma lepakoltam kb. 25 zsákot, tele Luca ruháival, amiket kinőtt. Abban a hitben voltam eddig, hogy nekünk csomó újszülött és pici baba cuccunk van és alig kell majd venni. Hát, óriásit tévedtem. Nem emlékszem, kinek és mikor ajándékoztam el, de alig találtam egy-két bodyt, rugit és kissapkát :(
Persze ezzel engedélyt kaptam magamtól a vásárláshoz, de azért jó lett volna egy alapkészlettel rendelkezni.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Szép napot, jó éjszakát!

Maddy baba nem hagy aludni (1:36 van itt). Úgy gondolja, hogy neki most kell edzést tartania, vagy leúsznia a maratoni távot... :wink:

Viszérre, aranyérre nagyon jó a Detralex.

Betegeknek jobbulást!

Babaruhák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is kezdek vásárolni ezerrel! :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Addisz: szölöfürt? ne ijesztegess :shock:

Leo: remélem már nagyokat horkolsz :lol:
20140901114303

sziasztok!

brunhild:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30167574
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50103005

nem olyan szép,mint a 66 darabos szett :) de a pillangós szerintem egész aranyos

viszérek szörnyen hangzanak, nézegetem magam, de nekem még nincs. koppkoppkopp

viszont a jobb vesém nagyon fáj, szerintem valaki rugdossa :)

rákszűrés nálam is az első látogatáskor volt.

ana: nagyon cukik a ruhák! a kis kukacos barna felső is tündéri :)

netty: a kis micimacisról is rakhatnál képet :)

panndi: jobbulást! szemcseppet használhatsz? vagy most azt sem?

leo: majd tegyél fel képeket a kinti rucikról :) mrleo mit szólt a pocakodhoz? :D

le vagyok tiltva a vásárlásról, a nézzük meg, miket kapunk, és majd utána indokra hivatkozva. azért nézegetni nézegettem már,nagyon szép rucik vannak, de elég húzósak az áraik.

hopihe79
Budapest

rájöttem, hogy az nem pillangó, hanem virág. :lol:

hopihe79
Budapest

Tényleg szépek!

Én is le vagyok tiltva :wink: , de nem nagyon tudok ellenállni :roll: :lol:
20140901114303

Brunhild
Igen, ezt a szót használta... Mikor mondtam neki, hogy nagyon ronda a jelenlegi állapotom, akkor elnevette magát, hogy ez ronda?! És felhozta a szőlőfürt hasonlatot...

Tegnap még rendeltem Bibartól egy 14 db-os szettet este, de egy időre leállok... :roll: Múlt hét folyamán 25.000 forintot költöttem el a gyerekek ruháira (ebben volt Lucának cipő is).

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

hópihe,
ha fáj a jobb veséd, és huzamosabban akkor arra érdemes odafigyelni, mert a terhességi vesemedencegyulladás jele is lehet. Bár szerintem még korai lenne. Nekem Levivel 37 hetesen volt vesegörcsöm, felhívtam az urológiát, hogy kell-e vele valamit csinálni, mert elmúlt, és mondták, hogy hát hogyne kellene, menjek sos. Végül nekem csak egy kis vesehomok jött, nem a gyulladás volt. (előtte azt sem tudtam, hogy ilyen létezik :shock: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én ha megbukok, ha nem júniusban olyan kapirgálást tartok a szekrények és a padlás "trágyadombján", hogy olyat még a világ nem látott. Könyörtelen leszek és mindent kidobok, eladok vagy elajándékozok, rendszerezek, az iratoktól kezdve a több "tonnányi" gúnyán át. Bezzeg ha nem kellene tanulnom, hanem ezt kellene most csinálnom biztos szenvednék, mint akinek a fogát húzzák. :D

Brunhild! Szerintem elég egy szolid de jól megválasztott matrica, szerény, de megragadó dekoráció. Egyrészt olcsó, másrészt nem lesz giccses.

Panndi! Kitartást már hátha meggyógyultok. Menjetek levegőre, mozogjatok napi 1-1,5 órát és tömjétek befelé a gyümölcsöket, zöldségeket, frissen facsart és 100%-os leveket. Hidd el, csak ezek segíthetnek...és amint kiraggyan a nap nyomás napozni!
jjucuss
Eger

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én egy kicsit parázok ettől a japán atomkatasztrófától. Még szerencse, hogy már túl vagyunk az első 12. héten, de akkor sem jött jókor.
Azt hiszem a közeljövőben még jobban megnézem, hogy magyar termékeket válasszak. Fel fogom csapni a térképet, bemagolom a Japánhoz közel lévő országokat és igenis megnézem majd a kaják származási helyét.
Szerény véleményem szerint sokkal nagyobb a baj, mint ahogy bevallják és ide is el fog érni a szennyeződés...a káros hatások meg majd csak évek múltán derülnek ki. Szerintem érdemes észnél lenni és ha lehet csökkenteni a kockázatot, legfőképpen a gyerekek érdekében.
Szerintetek?
jjucuss
Eger

A Rubint Réka témához:

Szerintem mindenképpen becsülendő, hogy bevállalt 3 gyereket.
A testéből és a mozgásból él és valljuk be a gyerekvállalás egyiknek sem kedvez.
jjucuss
Eger

Még egy kérdés:
A Ti gyerekeitek mennyi zöldséget és gyümölcsöt hajlandóak megenni? Az enyémek sajnos nem sokat...erre tudatosan oda kell figyelnem.

Ha levizsgázok vagy nem ( mostantól minden mondatom így fog kezdődni :D ), akkor fogok csinálni nekik egy füzetet, amibe minden nap belerajzoljuk vagy belematricázzuk, hogy milyen egészséges dolgot ettek és mit "sportoltak". Aztán majd kitalálok valami jutalmazási rendszert (nem csokit :twisted: ).
jjucuss
Eger

Még egy utolsó: Nagyon hiányzik a munka. Szerintetek ha megszületik a baba ez majd elmúlik, vagy szenvedni fogok itthon mint a kutya és utálni fogom az egész babazósdit? Rendesen parázok ettől.
jjucuss
Eger

Jjucuss, én is egy szerényebb matricára gondoltam, olyan virágos vagy hasonló..
És az atomkatasztrófáról is egyetértünk..mivel senki sem hozta fel, nem akartam én sem elkezdeni..
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy milyen jó, hogy túl vagyok az első 12 héten! nagyobb a baj, és még nagyobb lesz :(
Gyerek voltam, amikor a Csernobili történt, ma is emlékszem, május elseje volt, kirándulni voltunk a szüleimmel és csodálkoztunk(egyben nagyon örültünk) a szokatlan napsütésnek és melegnek..egész nap kint voltunk, másnap tudtuk meg, mi is történt és hogy mi van....

Én néha német babafórumot is olvasgatok(nem írok, csak olvasgatok) ..és meglep, hogy mennyire tudatlanok az emberek, vagy inkább buták? :( Az egyik kismama pont a sugárzás miatt aggódott, mire pár "okos" viccelődve megnyugtatta, hogy ugyan már, ők pont a Csernobili katasztrófa napján születtek, és kutyabajuk :? Szomorú, hogy azt nem tudják, hogy nem azokkal volt baj, akik akkor születtek, hanem akik utána.... :( Én láttam egyszer egy dokumentumfilmet - titkos, rejtett kamerás forgatás volt-, egy oroszországi árvaházról, ahol kizárólag Csernobil után született, nyomorék gyerekek voltak :cry: És nem kevés, hanem rengeteg gyerek volt, végtagok nélkül, torz fejjel stb, el sem lehet képzelni azt a nyomorúságot és szenvedést..a körülményekről nem is beszélve :cry:

Szóval, jó, hogy nem most vagyunk a terhességünk elején...
20140901114303

Szerencse azért, hogy tényleg messze vagyunk. Itt nem lesznek drasztikus következmények, de akkor is tájékozódni kell és mindent meg kell tenni, a kockázat csökkentésének érdekében. A gyerekeink még fejlődnek, veszélyben vannak és persze azért nekünk is vannak még érzékeny, osztódó sejtjeink. Sajnos nincs hová menekülni, itthon kell megtenni minden óvintézkedést.

Dekor: Szerintem szebb ha nem az egész szoba olyan babás, hanem csak egy része egy sarka. Valahogy az olyan full rózsaszín, hercegnős, fodri-bodri szobák engem taszítanak még akkor is ha ízléses cuccokkal van tele és nem giccsel. Nagy tömegben fullasztó.
jjucuss
Eger

Hű de sokat írtatok!

Mi már jobban vagyunk, Zsófi extrán nyűgös, Fruzsinak már alakul a szeme, az enyém még gáz, de túléljük :)

Jucus, igyekszünk, de mi minden nap kimegyünk, minden nap esznek gyümölcsöt, még most bárányhimlősen sem bírtuk ki benn, egyszerűen muszáj kinn lenni velük, mert különben mindenki bekattan :lol:

Kedden megyek terheléses cukros vérvételre, már alig várom, lesz eg szabad délelőttöm :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jjucuss, hát én is áldom a szerencsénket, hogy már nem a kritikus első 3 hónapban vagyunk, meg hogy elég távol vagyunk Japántól, ugyanakkor borzasztóan sajnálom azokat, akik most ott vannak. De igazad van, érdemes elkerülni az onnan származó élelmiszereket egy ideig... Különben nekem amúgy is az a félelmem, hogy lassan minden élelmiszer tele van adalékanyagokkal, amiknek a hatásairól nem tudunk eleget, vagy lehet, van, aki tud, csak a profit fontosabb, szóval borzasztó, hogy "tiszta" élelmiszert lassan nem lehet kapni. És ez sajnos a zöldségekre, gyümölcsökre is igaz (permetezőszerek stb), úgy hogy mindig kettős érzés van bennem, ha a gyerekek sok ilyesmit esznek. Egyrészről jó, másrészt meg ki tudja... :(

És a kérdésre válaszolva, nálunk egyik sok zöldséget/gyümölcsöt eszik, másik szinte semmit. Egyikük az én étkezési szokásaimat "örökölte", másikuk az apjáét. Gondolhatjátok, hogy nevelésben ugyanazt kapják, ugyanazt a példát látják.

Brunhild, Netty, köszi. :) A ruciképek nem nálunk készültek, úgy hogy nem tudom, ki van a kalap alatt. :) Azt hiszem, eléggé elárasztottam már így is a fórumot ruciképekkel, úgy hogy szerintem a többit majd már Bercivel együtt. :D

Panndi, hogy vagytok? Neked lehet egyáltalán szemcseppet használni?

anabique
Budapest

Francba, eszembe jutott és megkívántam a Marlenkát :?

Zöldséget jóformán egyik sem eszik nálunk, néha a két kicsi eszik paradicsomot, semmi mást. A gyümölccsel jobban állunk, Etele almát, banánt, epret, esetleg barackot vagy pár szem szőlőt. Bendegúz és Nimród imádják a gyümölcsöt, majdnem mindent megesznek.
20140901114303

Jajj az a kalap tényleg isteni!

tavaly nyáron 4 településen érdeklődtem, hogy esetleg van-e olyan néni-bácsi aki ezt-azt megtermel a kiskertjében. Az volt az elképzelésem, hogy hetente egyszer elmegyek és veszek abból aminek éppen szezonja van. Azt hiszitek találtam ilyet? a piacon sincsenek már az öreg mamókák a "csoffadt", de nem permetezett áruikkal, hanem csak a nagypofájú viszonteladók a kisuvickolt almákkal és a felfújt eprekkel. Nem is tudom, mi lenne a jó megoldás, a zöldség-gyümölcs mégiscsak kell. A végén még felásom a kert végét...(Apa ki is nyírna, ha a dédelgetett gyepszőnyegnek baja esne).
jjucuss
Eger

Lehet olvastátok, de mivel volt szó róla, bemásolom, Norbi nyilatkozatát RRékáról: "Kicsit lefogyott, 59 kiló volt, amikor teherbe esett, 63 kilósan mentünk szülni, és most még 57 kiló sincs. Szerencsére rengeteg teje van, barna sörrel itatom. Az üzletekben már hülyének néznek, hogy rekeszszám viszem haza a sört." :roll:

Azt hiszem, megyek sütök valami sütit... :lol:

Panndi, jó, hogy jobban vagytok!
20140901114303

Légyszi segítsetek, hogy hogyan lehet bibartól rendelni?
Valahogy alap szinten, mert nagyon béna vagyok! Köszi!
Egyébként én ruha ügyileg levagyok maradva, de a baba szoba KÉSZ!
Nem kevés meló és pénz volt, de meg van.Csak az az egy bánatom továbbra is, hogy anyának nemtudom megmutatni.
Dávidka is 3hete beteg. Siralmas állapot.
Üdv mindenkinek: Kati

Kép
Kép
Kép
gydavid

Jjucuss, az utolsó mondatodon jót nevettem :) Az elsőn nem..tényleg szomorú, hogy már falun sem lehet természetes, bio dolgokat kapni :(

És kérdezted, hogy milyen lesz, ha megszületik a pici... ez "alkatfüggő", van akinek a babázás kitölti a napjait, van akinek nem elég...Nekem sosem volt hiányérzetem, jól elvoltam itthon a gyerkőcökkel, viszont a barátnőim szülés után pár hónappal arra panaszkodtak, hogy nem bírják a bezártságot, hiányzik a régi életük, a munka stb...
Ezt így előre szerintem nem lehet megmondani :roll:
20140901114303

Szia Gydavid, már hiányoltalak! Ezek szerint jó kifogásod van, ha megvan a babszoba :wink: Kisfiadnak gyógyulást
Privát üzenetben tudsz rendelni tőle, itt a babaneten úgy, hogy megírod neki a kiválasztott ruhák számát (ami a ruha alatt szerepel).
Megpróbálom belinkelni ide Bibar adatlapját, ha megnyílik, tudsz neki üzenetet küldeni:
http://www.babanet.hu//tarsalgo/profile.php?mode=viewprofile&u=16379
20140901114303

jjucuss,
én magától a közvetlen sugárzástól nem félek. Tényleg nagyon messze van Japán, legközelebbi távolsága is 9000km, és az uralkodó szélirányt figyelembe véve hozzánk Amerika felől jönne, tehát másik oldalról. Két óceánon is át kell mennie, tuti nagyon felhígulna. Persze, tuti kimutatható lesz, de nem gondolnám, hogy nagyobb kárt okozna, mint egy röntgen.
Ami viszont a kaját illetni, na arra szerintem tényleg érdemes odafigyelni, mert ami "belenő" az élelmiszerbe, az jön hígítatlanul.

Lili nálunk zöldségből a paradicsomot eszi csak meg, de azt képes magában is. Viszont újabban kéri, hogy csináljak paradicsom, meg almalevest, meg meggyszószt. Gyümölcsöt jobban megeszi. Levinek meg édes mindegy. Kaja az kaja. Most épp szecsuáni csípős csirkét evett. Apa jó néhány pohár víz kíséretében ette, én is ittam mellé, Levinek nem számított.

Munkakérdés: Hogy volt az előző gyerekeidnél? Én amióta gyerekem van, azt érzem, hogy már nem a munka a fontos. Van két egész jól használható diplomám, jól fizető állásom, egyébként szeretem amit csinálok, és valahogy mégsem. Néha mondom is a férjemnek, hogy ciki, ha így érzem? Úgyhogy a karriert meghagyom neki, én meg megpróbálok összhangot teremteni a gyerekek és a munka között, és azt hiszem a munkából fogok egy kicsit visszavenni, vagy átalakítani, hogy valamelyest szabadabb lehessek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
mrsleo
Debrecen

Az első kettőnél csak a végefelé lett elegem, addig élveztem az itthonlétet. Most ez a körzeti munka nagyon bejött, tele vagyok tervekkel a gondozást, tanácsadásokat illetően. Rossz, hogy sok a visszajáró beteg, akiknek a baját én ismertem én irányítottam a kivizsgálásukat, kezelésüket és most ez félbemaradt. aztán ott vannak a kisbabák,gyerekek akiket hozzám hozott az anyukájuk...hiányzik, hogy nem tudok róluk, nem látom, hogy hogyan fejlődnek. Biztos ugyanígy érez mindenki aki emberekkel foglalkozik, óvónők, tanárnénik stb.

De azt tudom, hogy ha megszületik a baba akkor egy seggel csak egy lovat fogok megülni (és ez a család), mert különben egyiket sem fogom tudni teljes szívből 100%-on csinálni. Max. lesz egy kis hiányérzetem...de asszem dolgozhatok még eleget...
jjucuss
Eger

Jjucuss
Biztosan hiányozni fog a munka, de babázni most tudunk majd :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Szemcseppet nem használtam, a kamillás lemosás egyelőre használni látszik :)

Remélem a hét második felében már Zsófi is mehet csanába, mert már hiányzik neki :roll:

Nálunk uzsonnára mindig gyümölcsöt kapnak. Almát, banánt, narancsot, mandarint, a kiwi és az ananász nem annyira jött be nekik. Meg hát ugye jön az eper, málna, csereszne, barack és DINNYE! Azt így ették nyáron :lol:

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi! ÉDESEK!!!!!!
A kicsit elfogadom, add nekem!

Leo! Nem vizsgázol? Mit jelent, hogy végleg kint maradsz? A babázós időszakban vagy végleg végleg? Munkahely? Szülők mit szóltak?
jjucuss
Eger

Panndi
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jjucuss
Majd jövőre hazamegyek levizsgázni :wink:
Elvileg lenne munkahely, abban a kórházban dolgozhatnék én is, ahol Mrleo dolgozik :lol: :wink:
Szülők meg jönnek látogatóba :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Sziasztok!

Jó sokat írtatok :)

Nálunk Luca szerencsére nagyon szereti a zöldségeket nyersen (uborát, kaliforniai paprikát, hagymát, koktélparadicsomot) és a gyümölcsöket is imádja (főleg az epret, szőlőt, almát).
Panndiékhoz hasonlóan az uzsonna nálunk is gyümölcs és/vagy joghurt.
Piacon vásárolok, főként néniktől, de nyilván előfordul az is, hogy kereskedőtől.
Ha Zircen vagyunk párom szüleinél, akkor van jó dolgunk, ott igazi cserekereskedelem folyik a szomszédokkal: tojásért cserébe csöves kukorica, házi tejfölért csipkebogyó lekvár :lol:

Néha én is elgondolkodom azon, vajon mennyire fog hiányozni a munka, a jövés-menés. Luca nemsokára 7 éves, megszoktam, hogy vele szinte bármilyen programra el tudunk menni, önálló, szívesen alszik a nagyszülőknél stb. Fura lesz újra babázni, de nagyon várom :) Ha pedig megőrülnék a munka hiányától, akkor pár órában otthonról is tudnám csinálni.

Gydavid
Nézegesd végig Bibar albumait, írd ki a neked tetsző rucik számát és küldj neki üzenetet. Brunhilddal már kissé kifosztottuk, de azért maradt ott még sok szép holmi :)
A babaszobáról teszel majd fel képet?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Hihi :) Azóta a kicsi sem ilyen kicsi ám :wink:
És ő az akaratosabb? Biztos kell? :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na megnézettem a férjemmel magamat, azt mondja, hogy lát lila foltokat rajtam. Az lenne a visszér??? Be kell szereznem egy tükröt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pandi :)

Linácska :D Hát az erek/dudorok szokták lilák lenni. Szerintem is szerezz be egy tükröt, férfiakra nem nagyon lehet hagyatkozni..ha azt mondtad volna, zöld kell legyen, lehet zöldet látott volna :lol: :oops:
20140901114303

Brunhild én a piacon vettem pár nagy matricát még a fiam születése előtt 200 FT/db-ért. Nekem is jobban tetszik 1-2 jól elhelyezett darab, mint ha giccsesen tele van rakva a fal.

Ma vendégek voltak nálunk, a fiam olyan hisztit levágott, hogy csak no. Kiakadok, ha most kezdi a hisztis korszakát.

Jucus szerintem az élet adja majd magát. Ha hiányzik a munka, akkor úgyis megtalálod a módját, hogy hamarabb visszamenj dolgozni.
Az a baj, hogy már a bioboltban sem lehet 100 %-ban megbízni. Attól, hogy azt mondják bio, még nem biztos, hogy az is.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

ok! De hogy tudom megnézni az albumokat? Vagy ugyanaz van mindíg? Nem frissít?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Néha frissít, de nem sokat..nézegetni kell..
Itt vannak az albumok: https://picasaweb.google.com/bucsibarbi

Lucababa, Nimródom is 3 éves és már nagyon tud hisztizni :( Viszont azt kell mondjam, elég későn kezdte (nemrég), Etele és Bendegúz már 2 évesen elkezdték :?
20140901114303

Vulva varicositas (szeméremtáji visszér)
Olyan, mint a lábon, vagy mint az aranyér... tágult érhálózat. A hüvely fala a fokozott vérkeringés miatt olyan lilás színű normálisan.
Venoruton zselé jó rá...

Kép
mrsleo
Debrecen

Köszi, Leo, de a Venoruton-t belül is lehet alkalmazni??? Úgymond szeméremajkak belső része?
20140901114303

Brunhild és meddig tart, hány hónap,év?

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Biztos, hogy akarod tudni? :D
Extrém formában (földhöz verés, ordítás, fetrengés) kb 3,5 -4 éves kor körül marad abba, de enyhébb formában még eltart 5-6 éves korig is :roll:

Etelének 2 évesen olyan hisztirohamai voltak, hogy szüleim és anyósomék megijedtek :oops: Olyan volt, mintha epilepsziás rohama lenne, fetrengett a földön, ordított, magán kivül volt, nem lehetett közeledni hozzá..ez főleg üzletekben volt kínos (játékrészlegnél jött rá)... Kb 3,5 éves korára kinőtte.
Bendegúz kb 2,5 évesen kezdte, vele üzletekben sosem volt gond, viszont Nimród váltotta ki belőle, ő direkt dacolt, nem akart engedelmeskedni, elbújt, ordított...Nála is kb 1 évet tartott.
Nimród most kezdte, de nem ilyen durván, csak hisztizik és dobbant a lábával (amiért a szomszédok felkopognak :? ), visszakiabál és esetleg megpróbál megütni, ha dühös -de elég könnyen és hamar lenyugszik.
20140901114303

Nálunk Lili egyáltalán nem volt hisztis, ha neki nem tetszik valami egyszerűen megsértődik. De ez pl. egy boltban kevésbé látványos, mint a földhözvágós hiszti. Most sem hisztizik igazán.
Levi már most lefekszik a földre, ha arról van szó, én meg simán otthagyom. Azt hiszem, tőlem örökölte, én még a radiátorba is képes voltam verni a fejemet, ha nem tetszett valami.
A barátnőm kislánya meg egyszerűen elájul, direkt. Az első ilyen úgy 1 éves korában volt, mikor cipőt kapott először, és rá akarták adni. Utána bármikor, ha úgy volt kedve. Oviban is szóltak, hogy nem kell bedőlni neki, mentőt hívni... Most már 10 éves lesz, most már nem csinálja, de továbbra is hisztizik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: elájulni? ez azért nem semmi!
Mi is hagytuk, ha otthon jött rá, de az auchanban azért mégsem hagyhattuk ott..úgy kellett kivonszólni, mindenki minket nézett, és persze mi voltunk a rossz szülők, mert nem vettük meg a gyereknek az 500-dik játékot...
(
De tényleg ez a helyes hozzáállás, hagyni kell, mig kitombolja magát, nem kell figyelni rá, mintha nem érdekelne a hisztije ...
20140901114303

brunhild,
nálunk annyiból jobb, hogy bár Levi lefekszik a földre, de nem ordít mellé. Most Bécsben valamelyik boltban is lefeküdt, de nem azért mert szeretett volna valamit megvenni, ahhoz ő még kicsi, szerintem nem akart jönni, vagy valami hasonló lehetett. Én otthagytam a boltban is, de tényleg nem üvöltött, és padlószőnyeg volt :lol: Nagyáruházban, boltban még nem csinálta, ott tényleg nem lehetne hagyni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?