Új privát üzeneted érkezett!

suzy
ma volt védőnéni és tőlem is szmonkére hogy a bcg milyen...én csak néztem mert nem tudtam hogy az majd csinál valamit a kis kezén...eddig semmi nyoma!lehet hogy fájdalmas a helye neki mert volt olyan hogy megfogtam a kis karját és elkezdett sírni pedig tudtam hogy nem nyomtam meg semmijét és csodálkoztam miért sírt fel...most utólag erre gondolok hogy lehet hogy fáj neki?

manama
most hogy megtudtam hogy nyertünk fél évet már annyira nem vagyok besózva a bölcsi intézés miatt....meg a kerületben majd márciusban lesz felíratkozás úgyhogy addig úgy is van időm
jót mosolyogtam ezen a sas szemes centizésen :lol: én is csináltam!!!volt hogy 23verziót kigondoltam mit hova teszek

orsi
nagyon irigyellek majd megpróbálom utánozni a monoton mondókát hátha... :roll:
már fogzás kezdődik??? :shock: hozott a jézuska 2db jegelhető rágókát erre az esetre de azt hittem még van időnk :roll:

erika
és 2 óránként mennyiket eszik?mert ha keveset akkor sztem azért kér sűrűn vagy nem laktató... :roll:

böbe baba
én is nagy gondal mostam ki mindent gabi öblítő meg sensitív mosószer aztán a kórházban meg a dóziával mosott ruhát adták rá :evil: ...szóval ha szerencséd van nem lesz allergiás de különben az a lényeg hogy ne váltogasd a márkát vagyis amivel most kimosol azt használjátok majd mindig!én a saját ruhámat is azzal mosom mert ugye magamhoz veszem a gyereket és akkor jó ha mindig egyforma az illat is

cukigabi
ezek után merjem kivinni szerinted ma is?...remélem nem a babakocsizás meg a hideg volt az oka :roll: ...azt is mondták hogy a kocsihoz is szoktatnom kellett volna...hát ez már kimaradt

evita
nagyon drukkolok!tegnap emlegettem pont hogy nálatok "balkáni"stílusú a wc :lol: remélem hamarosan visszakapod a kuckódat szebben mint valaha
suzukit nézeget a Laci mert hogy az olcsó és alkatrész se gond ha kell bele...nekem hiába mondja mert nem értek hozzá csak azt tudom hogy az én drága opel corsámhoz egy suzuki se ér fel...annyira imádtam és hiába volt kicsi minden belefért!

wivien
nekem eddig evésnél adott ki olyan hangot hogy elolvadtam tőle mindig...legjobban így írnám le: ejap-ejap-ejap :lol: de már nem csinálja :( hanem helyette nagyon nyög és nyújtózkodik és kalimpál

a védőnéni ma is rákérdezett hogy hogy megy az ágyban alvás megy-e altatás nélkül az elalvás :wink: úgy tűnik ez a mumusa majd minden védőnőnek hogy ne legyen kézben sokat illetve hogy ne egyen sokat
hát az altatást nem igényli jelenleg ez láthatóan nagy megelégedésére volt de hogy mondtam hogy tegnap is 700ml-t evett meg a nap folyamán az már nem tetszett :oops:
és kérdezte hogy adok e tápot neki és én azt mondtam hogy napi 1x adok (mert ezt mondta multkor) de nem igaz :oops: mert amíg ennyi tej van addig nem adom neki a műkaját de nem fogok vitatkozni vele erről

Kép
menion
Budapest

szandrii
megnyugtatlak sose készülsz fel eléggé :lol: és a felfogásról meg annyit hogy a tesóm még most is azt mondja hogy nem fogja fel hogy "ez az én gyerekem"pedig az övé 3,5éves :lol:
de én is alátámasztom!napi szintem mondogatom nézve a gyereket hogy "...és ez az éééén gyerekem" :lol: de hiába mert holnap is rácsodálkozom hogy nekem van ilyenem :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

[quote="menion"] írta:menion
de én is alátámasztom!napi szintem mondogatom nézve a gyereket hogy "...és ez az éééén gyerekem" :lol: de hiába mert holnap is rácsodálkozom hogy nekem van ilyenem :lol: :lol: :lol:

Hát ezzel én is így vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

na most jól átvertetek a palánkon :lol: mire megírtam addigra egy csomóan írtatok a gép meg nem frissített

szandri
szerintem nem a kemény körülmények miatt hanem mert még nagyon gyengék kicsik voltak...mert most hogy erősebb már látod elkezdett "terroristáskodni"de a tesóm gyerekével sokat babáztam főleg az első hónapokban merrt beteg volt és ebből is látom mi a különbség időre született babákhoz képest...mikor tesóm meglátta könnyes lett a szeme hogy mennyivel kissebb és gyengébb mint az övé volt
bölcsi:ez a kerület nem ad semmi támogatást ezt már kidrítették nekem...de bölcsi is van elég persze időben el kell kezdeni intézni...ilyen pénzt tutira itt nem fizetnek!
nem lehet eltárolni valahova a főbérlő cuccait?pince padlás??? rágd a fülét hátha meg tudná oldani csak nem érdekli...
sírás:sztem nem fogod hagyni!és aki hagyja üvölteni a babáját azt én jól fejbeverném!szerintem a babák okosak és ha sírnak akkor annak oka van!a mi dolgunk kitalálni és nem otthagyni szenvedni! itt egy példa :lol:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/h ... 1XGa4TF228

Kép
menion
Budapest

szandrii
ágynemű:nekem az van állandó jelleggel ami a képen...a takaróját 1x kimostam a párna részt pedig napi szinten cserélem mert kifolyik a tej a száján vagy nyálas...a lepedőt meg heti szintem csak hogy friss legyen de az sose lesz koszos nem pisilt még úgy be hogy 2 réteg ruhán át a lepedő is olyan legyen...
de van ágynemű garnitúra a szekrényben mert kaptam de nem használom...
ami nagyon sok kell az a pártedli!abból sok kell!minden evésnél mániákusan törölgetem a száját én nem bírom ha a rugija kajás inkább az előkét mosom ki 1000szer mint átöltöztetem...
a zsibbadást mond a dokidnak de a háziorvosodnak sztem mert a nőgyogyi lehet nem fog foglalkozni vele...szerintem nem természetes
vezetés:vizsgadrukkos vagy vagy a sima órán se meg?mert nekem 4.vizsgára sikerült és a sima órán meg hozzám se szólt az oktató annyira kentem vágtam...szerintem ha csaka drukk a bajod és nem vagy egy antitálentum akkor az oktatóddal le kéne beszélni hogy próbáljátok lezsírozni a vizsgabiztost mert szerintem én se mentem volna át ha nem oldjuk meg "okosba"...már benyugtatóztam aztán meg bepiáltam de semmi nem használt...úgy be voltam sz..rva mikor vizsgáz ni kellett hogy azt se tudtam 1+1=2...
kérte:mondjak egy számot 6-9ig erre én azt mondtam 3 :shock: csak ennyire voltam drukkos...de mikor az oktató haverját kellett fuvaroznom akkor meg még be is szólt hogy"tényleg elég sportosan vezet a tanulód" :oops:

Kép
menion
Budapest

cukigabi
ahogy mondod katonás rend...én is sírok ha rágondolok! ne nézd a képeket!én is gyorsan eltekerem amikor képeket nézek...fizikai fájdalmat érzek ha véletlenül megpillantom...a gmailról is le akartam szedni sokszor amiket Laci felrakott de azért nem szedtem le mert azt hinné miatta csinálom....hogy az nem jó amit ő felrakott...

amúgy a katonás rendben is van hasznos dolog!a babáknak nagyon jó ha van egy megszokott rendszeresség...és nekünk is jó ha tudunk akkor előre tervezni mikor program van...
pl holnap el kell mennem a nőgyogyi controllra és nagynénémet kértem meg hogy vigyázzon a gyerekre...és nyugodtabb vagyok hogy arra az időre nem esik etetés és így csak figyelnie kell rá

Kép
menion
Budapest

Kép
menion
Budapest

Menion!
Csak az a baj a benti képek nézegetésével,hogy azért mégis csak azok voltak az első napjai,nagyon sajnálom,hogy pont ott készültek.De mi pl nem csináltunk olyan képet se ahol a branül a fejecskéjén van.Bőven elég volt ott nézegetni,itthon már nem akarom.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Ma nagyon nyűgös napunk van, Cipike sokat sírdogál, semmi nem jó, sokan azt mondják tuti a meleg front okozza, front érzékeny az biztosa, de ez a mai nap :shock: semmi nem jó, már kaki is volt, eszik is, de nem tud elaludni, na talán most egy 10 perce már alszik, hogy meddig nem tudom :!: :roll:

Én sose hagyom Cipikét sírni, egyből felveszem, mert tudom, hogy még most biztos kell neki az anyai szeretgetés, főleg, hogy nincs szopi, csak így nyugszik meg, de a mi ágyunkba sose altatom, nem alszik közöttünk :!:

BCG:
az a jó, ha dudoros, olyan, mint egy nagy pattanás, és ez majd ki fog fakadni, most még piros :!:

kontroll:
nekem is mennem kell, mert letelt a 6 hét, na de mikorra is kérjek időpontot :roll: tuti akkor fog megjönni...

Csak nagyjából olvastam bele, amit írtatok :oops:

tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
örülök, hogy van tejcsid :wink: Barnika nagyon édi kisbaba :wink:
nálunk is elég hangos a kakilás, nem kell szagolgatnom, hogy vajon van-e kaki, mert úgy nyög, mint az anyja :lol: annyira aranyos, úgy felvenném a hangot is :!: :wink:

Tulajdonképpen Cipike csak akkor van csendben, amikor alszik, de egyébként mindig ad ki valamilyen hangot, evésnél is nyög, mint Menion Anna babája :lol: morog is :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Előke:kb 20 db van :roll: :? nálunk elmaradhatatlan!

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
nekem is zsibbadt a kezem és a lábam is, de azt mondták aggodalomra semmi ok, tesómnak is ugyan ez volt, de szülés után nem volt gond, megszűnt, ahogy a a pulzusom is rendeződött, ne aggódj, nincs baj, de a legbiztosabb, ha megemlíted a dokidnak :!: :arrow: ez az Én tapasztalatom :!:

drukk a vezetéshez+++++++++++++++++++++++++++++++++++tuti menni fog drága és sikerülni fog a vizsga :!: :wink:

Evita
szorítok, hogy minél hamarabb legyen szépséges otthonotok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi
sajnálom :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mi is előkézünk, minden kaja után csere :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Te mivel fertőtleníted a cumis üveget :?: mi is MAM-ot használunk, sztem szuper :!:

Én naponta 1szer reggel sterilezek, egyébként napközben a Chicco hideg sterilizálót használom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés fél órája hogy evett Ádámka most alszik...gyors válaszolok a kérdésekre nincs sok időm dolgom van még a konyhába .

Gabi!A háziorvos ajánlot egy gyógyszertárt ahol egy idős bácsi van és úgy keveri a cseppet hasfájásra,na ez be vált nagyon jó volt...sajnos ebből már nincs a nevét sajnos nem tudom leírni,mert a kis üvegen alig lehet kiolvasni h mit ír... és más fajta cseppet adok most (Sab Simplex)-et 3 napja...tegnap és tegnapelőtt nem volt hatása egyáltalán fájt a kis pocija...ma egy kicsit jobban érezte magát Ádámka egy kicsit még nyöszörög,gondolom nincs hatása mint az elöttelévőnek...nagyon jó lenne még venni belőle hátha a párom majd el tud menni elég messze van (Zerinden),ma kezdte a munkát és estig dolgozik. :( .

Menion!120-130 ml-t eszik.A tejpor dobozzán 120 ml-t ír 2 hónapos korától pedig 150 ml-t kell majd adni.A végén már bóbiskol akkor gondolom elég a tejecske,de van olyan is miután evett nem alszik el egyáltalán.

Kaki:Sajnos tegnap nem volt még segítséggel sem.Ma este viszont magától kakilt aminek nagyon örülök.

A cumisüveg sterilizálással kapcsolatba Én nem tudtam h kell venni egy fajta tablettát amit bele kell tenni a vízbe.Én idáig 5 percig főztem a cumis üveget és naponta 1x...ez elég :?: nem baj hogy nem használok tablettát :?:

Hupszzzzzz...fel ébredt Ádámka enni volt az alvás.
Sajnos többet nem érkezek írni.Majd mikor lesz még időm jövök .

Szép estét kívánok mindenkinek!

Puszi

Kép
erika12

Suzy!
Mikrós sterilizálót használok naponta egyszer.Cumisüveg Mam és tommie t van nekünk,mindkettő bevált.
Mi van Orsival?Lemaradtam valamiről?

Erike!
Szerintem elég,ha kifőzöd nem kell a tabletta.Az 5 perc az jó.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Én is mikrózok reggel, de utána a hideg folyadékosat napközben, Te mivel mosod etetések között :?:

Csak kérdeztem, hogy megkapta-e amire vágyott :?:

Erika
naponta egyszer elég kifőzni :!: sajnálom a hasfájás dolgot, sajnos ebben kezet foghatunk, ez a fránya tápi okozza :!: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Sima vízzel kiöblítem :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ha csak vízzel öblíted nem büdös az üveg :?: olyan fura szaga van a tápinak eleve, de lehet csak nekem, mert én mindig ki vagyok a szagokkal, nekem mondjuk alapból minden büdös, már a férjem sokszor ki is van ezen akadva :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nem büdös,én is szagolgatom.Nekem inkább az a Chicco h sterilező furcsa,eleinte használtam én is,de...........

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!

Gabi!
Csak a szokásos....nyünnyögésem!

Mi is naponta 1-2 alkalommal fertőtlenitünk és nekünk is mikrós sterilizálónk van, 200 ml viz kell bele, 6 percre be a mikróba és kész is! Sztem ez hasznos dolog volt, hogy megvettük!

Előke: Pfffff....Én most vásároltam be 6 db újat, olyan szerencsém volt, mert Sopronban 23.-án a Bababoltban le voltak akciózva a Tommy T.-k, 350 ft volt darabja, amúgy 1000 ft!!!!!
Ez olyan aminek a nyakába bele van varrva egy szivacs és nem engedi befolyni a nyakához a kajcsit, vizet és legfőképpen a nyálat!
Nekem a kötősek nem váltak be, nehezen lehet levenni-feltenni....ez tépőzáras, de van olyanunk is ami olyan mint egy poló, csak előke és a nyakába kell húzni.....
Nem gondoltam, hogy erre is figyelnem kell majd, hogy minnél egyszerűbben le lehessen venni és feltenni!

Anyucik, akiknek még nincs babájuk ügyeljetek erre! :wink: :lol:
És az anyaga sem mindegy szerintem, csak nagy nedvszivóhatású legyen, frottir vagy pamut....

Elrontott Babák: sztem mindegyikünk babójának mások az igényei.....amig ilyen Minimanók vágynak ránk....a melegünkre, az illatunkra és ne sirjanak már.....Olyan jó fogni őket!
:wink: :oops: :D

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy!
Én is használom a sterilizáló folyadékot, a kádat mindig kitörlöm vele és a cumisüveget is.
Nekem is büdi a társzer után az üveg....olyan az illata mintha már abban a pár percben bebüdösödött volna..... :) :?

De a barátnőm szintén sima vizzel mossa csak ki az üveget,ahogy Gabi, sztem úgy is jó!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi
nekem az a jó, mert tiszta fertőtlenítős szaga van, nekem az a megszokott "illat", fogászatban is minden olyan szagú...

Orsi
nekünk is ugyanilyen van, AVENT :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Azaz!!! :lol:
Naggyon jóóóó!

Gabi!
Jól néz ki!
Nekünk is van már többféle, kiváncsi vagyok melyik fog beválni!!??

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi
milyen éééédes a kis vigyori kép Roliról :lol:
fogászati szempontból is nagyon hasznos a rágóka :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy
10 perce ordított mint állat...elindultam tejért de elötte le akartam filmezni hogy ilyet is tud és abban a pillanatban elhallgatott és alszik :shock: most a tej a melegítőben van mert nem merem elhinni amit látok...ja és már most 700-nál tartunk és nincs vége a napnak...(560 lenne a napi ajánlott adag)

erika
nem kell tabi ha kifőzöd a holmikat...régen is így csinálták...az sterilizál ...persze csak addig amíg nincs összemaszálva :wink: utána megint kell
én többször mikrózok mert a tejnek is sok üveg kell...egy nap 5-6db jön és megy vissza ua. mert frakcionáltan gyüjti ahogy feji...ezeknek kell a sok üveg és ezeket mosom sterilezem...amúgy 4db cumist használok az etetéshez...az a 8xi etetéshez ugye 2 sterilezést jelent

a tápi büdös!
és a sterilezett cumik gumija is büdös!

előkének befogtam egy csomó kicsi türcsit is olyan20x20centiseket...kihypóztam kimostam és most azok is forgalomban vannak...és vett Laci tekkósat 5db volt egy csomag 100%pamut 2 rétegű és csak egy patent fogja össze...nekem nagyon tetszik jó puha könnyen felteszem és jó nedvszívó ja és óccsó

gabi
nem adnék ennyit egy rágókáért...
karira kaptunk 2-t de van is még több is de ha nem lenne akkor se ennyiért vennék...tesóméknál se vált be inkább a cumikkal rágózott a gyerek...

Kép
menion
Budapest

Jo reggelt, Lányok!

Köszönöm, h ilyen sokan szoritotok nekem, biztos meglesz az eredménye! :) Januar 9re vagyok kiirva, csak ugy voltam vele, emiatt a par nap miatt mar nem irom at a vonalzomat.

Tegnap voltam vedőnőnél, magas volt a vernyomasom 140/76, azt mondta, hatareset. Ez a toxiizé nem lehet, mert se vizesedes, de feherje nincs a vizeletemben. Pont mondtam is neki, h nem is ertem ezt a magas vernyomas dolgot, mert nekem mindig ilyen 110/70 szokott lenni. Én gondolom, azert van, mert mar a vege felé jarok. Szerintetek?

Arrol mit tudtok, mi tortenik tulhordas esetén? A dokim csak azt mondta, h ő max egy hetet hagyna ra meg. Utana meginditjak a szulest? Remenykedem, h most jon vmi melegfront, hatha hatassal lesz, hiaba, h nagyon fosok a szulestol, jobb lenne mar tul lenni rajta. :-/

Annyit irtatok tegnap, h a delelottom visszaolvasassal fog telni! :)

Kép
presario

Sziasztok!

Anna!
1 hetet általában engednek, mert annyi elszámolás is lehet...többet már nem nagyon, mert az nem jó már a babának sem és Neked sem.
Ha nem indul meg a szülés biztos meginditja majd, burokrepesztés vagy oxitocin, de reménykedjünk, hogy a front tényleg hatással lesz rátok!
És Anna....khm.....szex!!!!!
A spermium természetes méhszájtágitó.... :wink:
Szóval hajrá! Ilyenkor már csak jót tehettek vele!
Nekem a dokim külön kérte, hogy csapjunk a lovak közé! :wink: :oops: :D Bár a szülés nem indult meg tőle, de a méhszáj tágulásában segitett!
Drukkolok nagyon! +++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
schorsi

nagyon mélyen megzuhant a lelkiegyensúlyom...nagyon depi vagyok...nem bírok nekifogni a takarításnak nem nagyon eszek és sírós hangulatom van....
ma muszáj csinálnom valamit mert így dokihoz se mehetek....legalább magamat kicsit össze kéne kanalaznom...
de a házat is mert megesz a kosz....

presario
ez sztem is csak határeset nem is magas vérnyomi
nyilván hatással van a szervezetre a terhesség és hát te már a finisben vagy ez nagy megpróbáltatás a testednek!
pihenj sokat...próbálj relaxálni ne stresszeld magad ha tudod...
ne foglalkozz a túlhordással mert a dokit nem enged sokáig ahogy látom úgyhogy koncentrálj a fontos dolgokra...szervezd meg készíts elő mindent és tereld el a figyelmedet
drukkolok neked!

Kép
menion
Budapest

na ja a szex az jó figyelemelterelés :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

Menion!
Jajjj, ez előbb utóbb mindenkit utolér!
Összakanalaználak, nagyon szivesen, de sajna az Én pozitivságom is eltűnt egy idő óta.....bár én tudom az okát is....!
És jelzem, hogy nem szülés utáni depim van! :) :wink:
Csak egyszerűen kiábrándult vagyok.....elkeseredett...és nem látom a kiutat egyenlőre, arra viszont rájöttem,hogy nem Nekem kell változnom... :wink:
Nézem a gyönyörű Babámat, ez tölti ki minden időmet....bár gondoltam elmegyek fodrászhoz a héten, és körmöshöz, hogy vmi szines mintát festessek a körmömre...hátha segitene!
Na, de nem udom kire bizni Dalmát.......magammal vinni meg nem akarom! Szóval ez is megoldódott....se fodrász, se körmös....
:wink:

Menion, fel a fejjel! Lesz majd jobb is...mondjuk ha meghallod a tavasz első hangjait..... :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszi Lányok a biztatást! :) Hát igen, a szex, csinaljuk is kb hti ketszer, de vhogy mar nincsen hozza kedvem, tul "nagy" vagyok mar! :D

Én is felek, h depis leszek, abban reménykedem, h majd ha jön a tavasz, milyen jo les minden nap setalni menni. Menion, Orsi, nincs olyan, aki vigyazna 1-2 orát a babaákra, h kicsit kimozduljatok?

Nemsokara megyek terhesgondozasra, ctg is lesz, mar elore idegesen megyek, h minden oke legyen. Utana jelentkezem!

Kép
presario

Anna!
Nincs!
Aki lenne arra nem bizom,úgy,hogy csak egyedül jönne!
:? :cry: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Lánykák!

Hát, látom nem csak én vagyok ma nyűgös, nem csak én szenvedek rettenetesen.
Megint álomkór :? :? :?
És végre elhatároztam, nem törődök senkivel és semmivel, alszom. Erre a rohadt eon felcsörget :twisted: Óracsere, csesszék meg.

Gyorsan ittam kávét, én hülye. Megint felrázom szegény gyereket (alig tudtam elaludni tőle).

Azt meg tudjátok mondani, hogy mikortól változik a baba mozgása? Olvastam, hogy kevesebbet fog és másként. Ez mit jelentett nálatok? És főleg mikor?
Előre is köszi.
Ma reggel nagyon durva volt a kicsi. Szó szerint megrúgta a bordáimat. Fájt. Sokszor olyan kellemetlen érzés, de nem örülnék, ha ez elmaradna.

Anna, nagyon irigyellek. Már várom, h ott járjak, mint Te. Drukkolok.
És oh igen, jön a front is ezerrel. Hétvégére állítólag már éjjel is plusz lesz.
És heti kétszer??? Hagyta az orvosod? Nem úgy van, h a 36. héttől se magnézium, se szex :P 8) ?

KépKép

Kép
szandriii

Jujj, fodrász, kozmetikus...
Mit meg nem adnék érte (főleg a szőrtelenítés miatt, engem annyira zavar. Ezt a jelenlegi állapotot nem tudom megszokni :shock: )

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!!!

Hát én egy kicsit feltöltődtem,mert elmentem a Brendonba és csupa szép és hasznos dolgot vettem Rolinak.Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!(Bár látom többen depisek vagytok,napok óta én se tudtam mit kezdeni magammal :twisted: családi gondok még mindííííg )

Végül ilyen rágókát vettem,2 db van egy csomiban,kék és zöld.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=43
Remélem szeretni fogja. :roll: Ja és nem 6+-os mert a csomin nem az van!0+

Meg vettem neki tányért+kanalakat,meg még apróságokat is.Apának nem is mertem meg mondani mennyit költöttem,pedig megkérdezte. :P :?

Később jövök!!!

Kép
cukigabi
Budapest

jaj csajok...
a depi táborhoz én is csatlakozom...
és ahhoz is, h nincs senki akire rá tudnám bizni egy órára se Barnit.
nagyon nehéz igy, h egyedül vagyunk teljesen....

ráadásul érzi rajtam a depit, mert se nem eszik, se nem alszik. :( :( :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nálunk is újabb gondok,ennyit a boldogságról!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Csak annyit,hogy most nekem sincs akire Rolit rábízhatnám!

Kép
cukigabi
Budapest

Remek,mindenkinél beütött a baj.....sajnálom nagyon :!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát, Lányok, akkor ez ma nem a mi napunk! :( Sajnalom, h mindenki ilyen cudarul erzi magat ma! :( Es azt is, h ennyire nincsen segitsegetek. Nekem eddig ugy nez ki, hogy heti egyszer anyukam majd biztosan tud jönni péntekenként, mivel aznap csak 12ig dolgozik. Azt mondta, h vagy ugy jön, h melobol egyből hozzam atteper, es akkor vigyaz a kicsire 13-kb este 18ig, ameg a ferjem haza nem er a melobol, vagy pedig este jön, es akkor ketten el tudunk menni vhova Zsoltival. Plusz itt van hugom is, ő is mindig mondja, h majd szivesen segit. Ugy nez ki, hogy mi Bp-n lakunk, a family pedig Vörösváron, tőlünk kb 20 kmre, 25 percre. Ez igy azert eleg szerencses. Plusz a tarsasagban sok a kismama, es igy ra tudjuk majd bizni egymas gyereket a masikra 1-2 órán keresztul.

Hát a szex...nekem a doki nem mondott rá semmit, igaz, nem is kérdeztem.

Szandri, en ugy emlékszem, hogy 32-33. hettol vett vissza a mozgasbol, de talan nem is ez a jo szo ra...mert szinte nem is visszavett, csak masok lettek. Eroteljesebbek, es jobban kivehetobbek lettek.

Voltam ctgn, meg vernyomason, rendben volt, aztan mentem a dokihoz, azt mondta, h 1 ujjnyira nyitva a mehszajam, es h az jo. Meg kerdeztem tole az epiduralt, ő javasolja, uh szerintem fogok majd kapni. Szombaton kell majd ujra mennem, meglátjuk, akkor mi lesz.

Orsi, látom nemsokra szulinapod lesz, van mar otlet, hogy unneplitek majd? :)

Kép
presario

Minek az orvos, ha van gyakorikérdések.hu! :D:D:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... -ferjemmel

Kép
presario

Sziasztok!

Hajjaj, azt hiszem, hogy egy szinte általános problémával állunk szembe, már ami a mai napi hangulatot illeti. Én sem büszkélkedem :( Ma jól összemorrantunk a párommal a kajakészítés miatt és kicsit beszólt nekem, aztán ő kapta fel a vizet, amikor rossz néven vettem. Hmf...

Anna! Hihi, a gyakorikerdesek.hu nagyon ütős tud lenni! Amúgy vannak hasznos kérdések-válaszok, de van olyan is, amin meg kell gebedni :lol: :lol:
Ami a szexet illeti, én is úgy tudom, hogy szülésindításra jó! Oké, hogy a méretek... de hát a szükség... :wink: :P

Jujjj és olyan szita az agyam, hogy hiába olvastam végig, mit írtatok, asszem nem fog menni, hogy mindenkinek személyesen válszoljak :oops:
Azt tudom, hogy tartsatok ki és a babókban/pocakokban való gyönyörködés biztosan lelket önt belétek!!!!!!

Elkezdtem írni a listámat, babakelengye meg egyebek, huhh, most már össze kell kapnom magamat! :P A kórházas táska meg... csak ha a legszükségesebbet veszem, akkor is egy 3-4 napos nyaralásos táska méretét teszi ki... :lol:
Szandri, azt hiszem a nyomodban (és persze szinte mindenki nyomában :wink: ) járok, mert a babócám annyira beindult, hogy már néha fáj a rúgása. Nekem még nem éri el a bordámat, de a hasfalam... uhh. Egyik reggel már azon vigyorogtam az ágyban, hogy hallható volt a rúgás. Karira kaptam szopipárnát és arra voltam rágubózva, a rúgás meg elérte a párnát és az zizegett (a mikrogyöngyök hangosak... 8) )

Jah, és hatalmas vállalkozásba kezdtem, mert az elejétől elkezdtem olvasni a fórumot. Nagyon jó!!!! A kezdeti izgalmak meg egyebek... Nem tudom, meddig fogom bírni, de végig akarom rágni magam (illetve közel végig!). Ó, és lehet, hogy garázdálkodni fogok az iwiwen, ha értitek :wink:

Vigyázzatok magatokra, pocikra, babákra és pihizzetek sokat és fel a fejjel, akinek lent van!
Pusssz!

KépKép
manama

Csajok, hadd kérdezzek valamit. Bár elég nyulambulam vagyok az ilyen témában, de azért megpróbálom érthetően és gördülékenyen leírni.
Talán úgy tudnám megfogalmazni, amit tapasztalok egy ideje, hogy a hüvelyváladékom nem maradéktalanul fehér. De csak estére tapasztalom ezt és olyan sárgás-rózsaszínes, de nagyon halvány. Nem hiszem, hogy valamiféle hüvelyvérzés lenne, mert semmi görcs, fájdalom, babó is aktív.
Csak kicsit izgulok, nehogy valami fertőzés legyen vagy esetleg nyílt méhszáj...
Még az jutott eszembe, hogy picit meg vagyok fázva és az hol jobban (de akkor is csak orrfeszülés és nátha), hol kevésbé előjön, talán ez is befolyásolja? :roll: :roll:
Csütörtökön megyek védőnőhöz és szégyenlősség ide vagy oda sztem rákérdezek, de tartok attól, hogy azt mondja, a dokimtól informálódjak (hozzá pedig csak hó vége felé megyek).
Ötletek????

KépKép
manama

Manama!
Nekem is volt folyásom(mindenféle színekben),mondjuk nekem alapban van is kb 13 éves korom óta.
Én a védőnővel értekeztem ez ügyben,te is kérdezz tőle nyugodtan,látott és hallott ő már ennél cifrabbat.
Küldök privit! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sajnos csatlakozom a rossz napok táborához, depis nem vagyok, de Cipike cudarul van, most front van vagy nem tudom, de sokat sír, szinte semmi alvás, meg visel nagyon :!: :cry: :cry: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

voltam dokinál :?
megnézett... rákszűrt is :? ... ahogy mondta "ha már elcsíptem"...
a hegem belűlről csodaszép...kintről is leszámítva ugyebár azt a kicsike pontot...arról meg azt mondta 2 lehetőség van:marad így és reménykedjünk hogy elmúlik vagy kilöki a szervezetem vagy kimetszi :roll:
kaptam egy hó haladékot aztán ha addig nem javul és én is úgy akarom akkor jelentkezzek és megejtjük...
aztán az uh közben aszonnya:jé van pete is....aztán kotort bennem még kicsit és megint jjééé itt is van petesejt(mutatja hogy a másik fészkemben is van)azt mondta :akkor most nagyon vigyázzanak!
és hogy kb 2 hét múlva jön majd csak meg a petéket nézve...pedig azt hittem most fog megjönni hisz 2 hónap telt el :shock:

hát vigyázok :? ennél jobban nem is lehet....
bár eszembe jutott hogy ha majd nem lesz lelki válság akkor mit csináljunk majd?hogy milyen fog gátlás legyen...de csak eddig jutottam :roll: nem szeretnék hormont tömni magamba

Kép
menion
Budapest

orsi
nálam dettó!!!a körmös fodrász fronton szintén :( sokat gondolok rád mióta azt írtad nem tudod hogy jól választottál-e...akkor aznap nem tudtam olvasni a topikot és Laci számolt be róla és aznap egész nap te jártál a fejemben és nagyon igyekeztem jönni olvasni hogy mi van veled...azóta meg hogy depizek meg pláne...bár nem tudom veled mi történt de ilyenkor mindig elbizonytalanodok hogy vajon kibírjuk e egymással jól döntöttünk-e a házassággal és meddig érdemes elmenni a toleranciával és mi lesz ha már nem éri majd meg? :roll: :roll: :roll:

presario
nekem nincs vagyis majd ritkán és nem akarom kihasználni semmiségekre!tesómra meg nem bízom mert elég szétszórt és felelőtlen :( most nagynéném vigyázott rá míg dokinál voltam de a belem lógott hogy megjárjam és 3 órát voltam oda de nagyon rossz volt!és egész nap rákészültem úgy etettem a gyereket hogy pont mielött elindulok az elött etessem és így reggeltől már ehez igazítottam hogy addigra legyen éhes...nem 1xű mert ő se kiszámítható mikor mennyit eszik...de nem is akarom itthon hagyni...ideges voltam végig hogy mi van vele...fegyelmeztem magam így csak 1x telefonáltam haza hogy mi ujsi :oops:
na ez lenne a szuper hogy kerületben találnék kismamát és akkor oda vissza segíthetjük egymást...lehet majd a tejadónkal leszünk ilyen viszonyban nem tudom...jó lenne nagyon!

szandriii
én is mindig akkor kapok telefont mikor nagy ritkán nappal is akarnék 1 órát pihizni bezzeg napokig hetekig nincs telefon abban az időben
mozgást én nem tudom mert kihagytam az utsó részt :lol:

cukigabi
én is vásárolnék szívesen!

wivi
sajnálom hogy terjesztem a kórt :cry:

manama
a védőnéninél is szokott lenni pisiteszt....nekem is volt 2x terhesség alatt ilyen "izé"...nem volt nagyon színes és nem is volt extra de a pisiben volt fehérje és baci is...úgyhogy akkor kúpot kaptam szóval kérdezz rá mert fontos!

Kép
menion
Budapest

Csajok!
Jó lenne,ha mindenki ilyen hangulatban ébredt volna ma!!!!
:roll: :roll: :roll:

Kép

Én közelítek hozzá! :)
Családi gond félig megoldva.Már ez is megnyugtató!

Roli 22-fél7-ig aludt :D és napok óta állandóan vigyorog,mintha próbálna jobb kedvre deríteni. :) Olyan édes!

Jelentkezzetek legalább egy sor erejéig,kinek hogy indult a nap!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát halljátok, ez nem semmi.
Nekem alapvetően nem volt bajom tegnap, csak kedvetlen, hisztis és/vagy depis voltam, de estére azért összerúgtuk a por itthon mi is.

Én annyira törekszem. És szerencsére bennem fel sem merül, hogy esetleg rosszul választottam. Azt mondanám, hogy bizalom dolgában is jól állunk, de tegnap mégis felütötte fejét a zöldszemű szörnyeteg és bármennyire is megértő akartam lenni, tegnap csak eltörött a mécses.

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én nem nagyon tudok bízni a nőkben. Akkor is rámennek más pasijára, ha nem házas a delikvens, "csak" elkötelezett. De mihelyst kiderül, hogy házasságban élőről van szó, valamiért ez vörös posztóként hat a nőkre (tisztelet a kivételnek). Úgy utálom ezeket a kis játszmákat :evil: És akárki akármit mond, a nőkre is jellemző a trófeagyűjtés. És a nős pasinak van a legszebb és legnagyobb agancsa...
Miért éppen az én férjemmel akar squasholni a fél munkahelye? Főleg annak tükrében, hogy mindenki előtt ismeretes, hogy este 8 előtt sosem ér haza :arrow: nagyon kevés ideje van rám, illetve kettőnkre, a kapcsolatunkra...
Hát ami azt illeti, elég bizalmatlan és előítéletes vagyok a nőkkel. (Hozzá teszem, nem tudom, hogy én milyen lennék, nem akarok pálcát törni senki felett, szal az vesse az első követ, aki...)

Vagy csak én jövök ilyen rossz és veszedelmes környezetből?

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?