Sziasztok!
Hajjaj, azt hiszem, hogy egy szinte általános problémával állunk szembe, már ami a mai napi hangulatot illeti. Én sem büszkélkedem
Ma jól összemorrantunk a párommal a kajakészítés miatt és kicsit beszólt nekem, aztán ő kapta fel a vizet, amikor rossz néven vettem. Hmf...
Anna! Hihi, a gyakorikerdesek.hu nagyon ütős tud lenni! Amúgy vannak hasznos kérdések-válaszok, de van olyan is, amin meg kell gebedni
Ami a szexet illeti, én is úgy tudom, hogy szülésindításra jó! Oké, hogy a méretek... de hát a szükség...
Jujjj és olyan szita az agyam, hogy hiába olvastam végig, mit írtatok, asszem nem fog menni, hogy mindenkinek személyesen válszoljak
Azt tudom, hogy tartsatok ki és a babókban/pocakokban való gyönyörködés biztosan lelket önt belétek!!!!!!
Elkezdtem írni a listámat, babakelengye meg egyebek, huhh, most már össze kell kapnom magamat!
A kórházas táska meg... csak ha a legszükségesebbet veszem, akkor is egy 3-4 napos nyaralásos táska méretét teszi ki...
Szandri, azt hiszem a nyomodban (és persze szinte mindenki nyomában
) járok, mert a babócám annyira beindult, hogy már néha fáj a rúgása. Nekem még nem éri el a bordámat, de a hasfalam... uhh. Egyik reggel már azon vigyorogtam az ágyban, hogy hallható volt a rúgás. Karira kaptam szopipárnát és arra voltam rágubózva, a rúgás meg elérte a párnát és az zizegett (a mikrogyöngyök hangosak...
)
Jah, és hatalmas vállalkozásba kezdtem, mert az elejétől elkezdtem olvasni a fórumot. Nagyon jó!!!! A kezdeti izgalmak meg egyebek... Nem tudom, meddig fogom bírni, de végig akarom rágni magam (illetve közel végig!). Ó, és lehet, hogy garázdálkodni fogok az iwiwen, ha értitek
Vigyázzatok magatokra, pocikra, babákra és pihizzetek sokat és fel a fejjel, akinek lent van!
Pusssz!