Sziasztok!
Örülök, hogy Ti is aranyosnak látjátok a pofikáját!
Nyomtattunk a pofiról képeket, így a család is meg tudja kapni a portrét.
Tegnap nekiálltunk a Férjemmel nevet kutatni a manónak és a többszáz fiú név között, csak 3 olyan van ami tetszik mindkettőnknek.
A családnév nagyon általános (Szabó) és ehhez szeretnénk valami olyan nevet, ami nem tucat, de nem is túl általános.
Szóval jelenleg a kalapban levő nevek: Milán, Ákos és Barna, ebből fogunk választani.
Honey!
Megy a drukk! Flórával minden rendben lesz!
Szeder!
Szeretnék valamit kérdezni. Előre is elnézést kérek, nem cikizésből kérdezem, meg nem azéééért és tényleg semmi bajom azzal, hogy vannak paramamik is és megértelek.
Azt szeretném tudni, most így a 30. hét környékén tartva, mit vársz egy genetikai ultrahangtól? Konkrétan nem a diagnózist értem, hanem ha esetleg találnak valamit Adélnál (nem fognak!), akkor mit tennél? ... Nem tartanád meg, örökbe adnád, nem szeretnéd tovább? Változtatna ez egyáltalán valamit azon, hogy ő a Te kislányod?
Én úgy gondolom (bár lehet hogy nem jól), hogy az élettel összeegyeztethetetlen genetikai elváltozásokat, betegségeket ennyi idős korra már ki tudják szűrni (lásd. szegény Luca babák
), ami meg esetleg még lehet, azzal együtt lehet élni. Az enyém baba nemsokára 25 hetes, 700 g körül van, itt mozog a pocakban, nem hiszem hogy mostmár akármi olyat tudnának mondani nekem, ami miatt nem tartanám meg, nem hordanám ki.
Tényleg bocsi, nem bántani akartalak, csak érdekelne a "lelki oldal" is. Köszönöm ha válaszolsz!
Roni!
Még 1 hónap?! Anyám... Biztos oka van hogy így döntöttetek, de azért sajnállak!
Holka, Szeder!
Nekem is szeptember eleje a kiírt dátum, de valahogy én is azt érzem, hogy augusztusban fog megérkezni a babó. Sőt, úgy is készülök, hogy augusztus közepén-végén találkozunk már.
Úgy is szervezzük a programokat, a Férjem menésben lesz augusztusba mindenfelé, de anyukám már készenlétbe van helyezve. Ha a Párom nincs itthon, ők lesznek azok akik bevisznek a kórházba és ha nem ér haza az apuka, akkor anyukám lesz bent a szülésnél. Mindenre fel vagyunk készülve.
Minyu!
Nem az a baj, hogy fiú lett, hanem hogy a Míra névbe voltam szerelmes.
Elég gáz lenne, ha a fiacskámat csak azért hívnák Mírának, mert anya nem normális, bár felvetettem a Férjemnek ezt az ötletet is.
Így viszont a Párom lánykája megőrzi egyeduralkodó szerepét a családban, mint egyetlen lány.
Ráadásul Kata is az első unoka, úgyhogy neki marad a teljes királylányság.
Most jut eszembe, nálatok van a családban olyan hobbi amit mindenképpen "örökölni" fog a gyerek?
Mi autóversenyzős család vagyunk (rallye és mindenféle színes-hangos versenyautók) és arra is tegnap döbbentem rá, hogy ilyen előzményekhez még fiúnk is lesz. Jesszus, mi lesz velünk?! A gyerek is fog járni velünk versenyre, jól megfertőződik és utána hat lovas szekérrel sem lehet majd elvontatni onnan.
Versenyezni akar majd, eljár a haverjaival az összes versenyre, mi meg verhetjük a falba a fejünket, hogy miért is nem szoktunk át még baba korában a sakkozásra.
Szép napot!
Monee