Hahó Lányok!
Látom sokaknak rossz a kedve mostanság, pedig - persze front van - de szerintem egész szép a tél, ahhoz képest, hogy tök szürke is lehetne. Mondjuk itt a 11. kerületben, komolyan nem értem, hogy lehet, valahogy mindig szebb idő van, mint pl. a Lágymányosi híd túloldalán
Tegnap én is bőgtem, pedig nem szokásom. De a férjem képes volt állva enni egyedül! Megbocsáthatatlan
Viszont, még a cirkusz előtt elmentünk az IKEA-ba, mert másfélszobás lakásban lakunk, amit most jól át kell bútorozni, hogy a félszoba, ami eddig a hálónk volt, átalakulhasson babaövezetté. A kb. 20 négyzetméteres nappali-dolgozóból, nappali-háló-dolgozó lesz, de ugyebár fontos, hogy a háló így is vmennyire szeparált és meghitt lett, közben a könyvek mennyisége meg csak dagad, stb, stb. Lényeg a lényeg, jó hamar megállapodtunk, mire fogunk beruházni januárban, pedig ez nagy szó. Ahogy Mni is írta, nekem a szép dolog a szép, a férjemnek pedig az olcsó
Mit ne mondjak, mázli, hogy a babás bútorok többségét örököljük, mert a bútorcsere így is 180körül lesz. Balázsnak, úgy tűnik, bútorból csak pelenkázót kell venni.
Éjjel amúgy borzasztót álmodtam, úgyhogy megkérdőjeleztem az álmaimba vetett bizalmat és így kisfiam Örs nevét is, mivel az is álmomban "ihletődött". Még gondolkodom a dolgon, de egyenlőre Balázsnak hívom.
Képzeljétek! Én tök jól alszom így terhesen is. Forgolódom, kb. 2 pisilés/éj, de nincs mire panaszkodnom. Két napja hajnalban kedves gyermekem f4-kor felébredt és úgy döntött, dübörög kicsit. Azonnal felébresztett, gondolom, jelezte, hogy egyek vmit, mert éhes. N5kor kicsoszogtam, benyomtam egy banánt, meg kis sajtot, mert háromnegyedórás tesiórát még sosem éreztem a pocakomban, pláne olyat, amire felébredtem volna, a gyerek erre tényleg megnyugodott és f5-kor mindketten elaludtunk
Zárom vasárnap esti teleregényem sorait. Szép estét mindenkinek!