Új privát üzeneted érkezett!

Hagyd el.........
Gyerekszoba! :shock: :roll:
Nekünk addig építkezni kellene, de a fűtést is ki kellene addig kapcsolni, és nem tudom mi lesz, lehet, hogy nem lesz belőle semmi, csak majd ha Nóra megszületett, azon a nyáron............

Uhhh, nagyon összejött ez nekünk, ez a lány minden lesz, csak nem szófogadó! :wink: :lol:
Vendég

Monácska, kedves, Te mostan panaszkodsz vagy dicsekszel??? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Hihi, nem tom!
Pénzünk az nem van ne aggódj, kölcsönből lesz, és inkább csak bővítés......
De ez az én életemben már az 5. építkezés/bővítés
Tele a szamócásom tudod a porral dzsuvával, a munkásemberekkel, azzal, hogy ha nem figyelsz, totál nem olyan lesz, mint kitervelted. Most van egy konyha/étkezőnk, egy szoba nekünk, egy Ákosnak ez összesen 50 nm. Nórát már nagyon cipőkanállal tesszük be magunk mellé, máshova nem is tudnánk!
Szerintem örülhetek, hogy van hol laknunk, tehát dicskszem! :lol:

És van egy okos mondás, aki panaszkodik, attól tuti lehet még elvenni! :)
Vendég

Oh, ez ismerős. A párom ott tart, hogy a kőműves szóra előbb üt, aztán esetleg kérdez is...
Jelenleg egy légtérben vagyunk az építkezéssel. És tavasszal át kell adjuk a házat a banknak. Mármint ez a finanszírozás miatti határidő.
Kiscippellőm nékem is dugig...

Kép
Kép

mpatr

ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem jövök 3 órát, erre teleírtok másfél oldalt! :D Tessék lassítani, mert nem lehet követni, és különben is, megesz a kosz minket, plusz éhen halunk, ha mindig itt ülök :).

Kép

Kép
mzx

Na, még egy panaszkodó... :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Megyek is akkor na!!!! :)

Holnap visszanézek majd a válasszal jövök-e a talira!
Jó éjt nektek!
Vendég

[quote="monácska"]
írta:
monácskaÉs van egy okos mondás, aki panaszkodik, attól tuti lehet még elvenni! :)

[quote="mpatr"]A írta:mpatr párom ott tart, hogy a kőműves szóra előbb üt, aztán esetleg kérdez is...

Fetrengek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter (eu)!
Privi ment! :)
Vendég

jelentem minden még talira jövőtől, hogy én a 14-ben csak a plusz személy vagyok, kaja nélkül, elég, ha egy széket odagurítanak az asztal szélére, férjhez menni úgysem akarok már.

Mni, milyen volt a búcsúztató? És milyen otthon? Én már a héten betegácsiban, de az 5 napból négyet benn voltam, de azért így is nagyon furi, szokom még, hogy nem vagyok benn reggel 9-től este 8-ig... Így olyan nagyon-nagyon hosszú egy nap, bár ha minden nap órákat ül az ember a net előtt, akkor...

Csak az a baj, hogy elveszik a gépemet is max. két héten belül, majd még kiderül, hogy akkor hogy lesz gépem és internyetem...

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!!!

Hát látom nem unatkoztatok nélkülem se!!
Sajnos nem megyek a talira, mert nincs kedvem, azért ti érezzétek jól magatokat. :lol:
És nem akarom összepislantani magam, a röhögéstől mert hát vannak olyanok köztünk akik nem tiszták!!! :wink: :wink: :wink:
Pati!

Téged kiállításra kellene vinni, és nem nézőnek!!
Nem tudtam abba hagyni a röhögést!

pepike

Kép

Kép
pepike

Halihó!
Most értem haza, no nem azért mert eddig tartott a búcsúztató, hanem mert utána elmentünk vacsizni a Feri haverjaival. A búcsúztatón nem volt semmi extra, mondták, hogy úgyis megyek én még arra, mert nem bírom ki nélkülük... :) (ez igaz is) Kaptam ill. a Lilla kapott egy kis rugit, sapkát, zoknit meg rágókát. Én semmit csak puszikat. :) Könny az volt. :cry:
Pepike, most csak viccelsz! Egy csomó pénzed áll már a taliban! :)

KépKép
KépKép
mni

Itt aztán tényleg zajlik az élet!

Gyerekdoki: csütörtökön szóltak az oviban, hogy hasmenése volt Fanninak. Elvittem a gyerekdokihoz -kb. egy héttel azelőtt megváltozott a székletének állaga, de nem volt hasmenéses csak csütörtökön, ezért lazán vittem bölcsibe is. - Hiában próbáltam mesélni a dokinak a részleteket, egyből antibiotikumot írt fel (+ még mellé valami más dilibogyót is, csak kussoljak), hogy azonnal kezdjem el lőni vele a gyermekem. Kértem, adjon egy napot még, hogy otthoni diétával próbálkozhassam.
Válasz: Nem anya, szóba sem jöhet.
Hazajöttem, a recepteket elsüllyesztettem a fiókba. Azóta nem volt a gyereknek széklete :D szóval ez a tuti módszerem. (persze lehet, hogy volt némi szerepe ebbenen a diétás menünek is :wink: ). Most azon töprengek: megmondjam a dokinak szerdán (akkorra rendelt vissza), hogy nem adtam be a cuccait, vagy mismásoljak.
A be nem váltott receptjeit, majd évvégén leadom a papírgyűjtőknél, és abból majd kifestjük a lakást.

Kép Kép Kép
fanetta

Szaisztok!
A gyerekorvos tényleg jó buli, bár én nem is panaszkodhatom, mert inkább homeós, csak 3 nap láz után ad gyógyszert, és azt is rámbízza, hogy hogy látom.
Az én gyerekemnek is most ment a hasa, de a doki eszembe se jutott,m ert azzal nagyon nem tud mit kezdeni, hisz az védekezés, nem betegség. Nyomattam neki Normaflore-t és két nap alatt átvészeltük.
Amúgy is messze a doki a költözés miatt és elég rossz a helyzet ezen a környéken, pedig a szülés után jobb lenne közelebb lenni.
Ez tényleg nagy gond.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Niki, többiek!

Én nem megyek a talira, totál elegem van most a világból, még magamból is....................

Vagy a hormonok, akkor elmúlik holnapra, vagy tényleg jól látok néhány dolgot, és akkor meg.................. Áááááh, nagyon kiborultam.

Még nem tom. Írok, figyelek, vagyok!

Jó mulatást!
puszzanat!
Vendég

Monácska, hacsak nem velünk van bajod (ez esetben a kint havon elintézzük :twisted: :lol: ) akkor most szépen csak simán elfelejtjük, amit írtál.
Mert ugye azt Te sem szeretnéd, ha érted kellene menjünk??? :wink:
Jössz és kész. Majd jól meghallgatjuk a gondod-bajod, kiokosítunk (nem én, mert nem vagyok tiszta, de vannak a topikon okosok is ám UGYE, PEPIKE??? 8) )és tort ülünk felette.
Mondjuk disznótort. Vagy csirketort. Vagy mongoltort ha nem jól főznek :lol:

Ja és lehet, hogy én sem jövök. Egyelőre kérdéses, hogy az üzemanyag és a kajapénz összeáll-e addig. Meg még a végén nekem kellene állnom a Pepike inkontinenciabetétjét is :shock:

Feri, végleg elijesztettünk a szexes hozzászólásokkal??? :roll: :shock: :(
:wink:

Kép
Kép

mpatr

Fanetta, légy jó kislány és ne borzold szegény hányattatott sorsú gyermekorvosotok idegeit.
Beszedte a gyerek, köszönjük, meggyógyult, csá.
Így tapasztalataim szerint gyorsabb... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Huha, látom, ma nem volt jó nap. Nem megyek, mert nincs kedvem, nem megyek, mert bajom van a világgal, nem megyek, mert nincs pénzem... úgy tűnik, ez egy ilyen szombat... :twisted: Csajok, aludjátok ki a hormonjaitokat holnapra és mindenki lássa napsütésesben a világot (nekem most könnyű, én így vagyok) és tessék jönni!!!!!!!!!! :wink: Meg tessék írni is, ennél jobbakat. Pepike, milyen jó, hogy egyeseknek immár felvételük is van arról, hogy milyen okosak! Bekerülnek egy vetélkedőbe, lazán megnyerik, majd lazán tudják, mikor kell kiszállni :lol: ! És ezt most komolyan mondom, nem cinikusan, szerintem tényleg tök jól játszottál! Azért az egyes nem egészen tiszták megjegyzést én is magamra vettem, de én megtiszteltetésnek vettem és kész! Nekem jó napom van, sportoltam 2 órát, ettem főzeléket és kivit, megleptem magam egy virággal (na jó, 3-mal, de a jácontok olyan picik, hogy azok nem számítanak :wink: ), rengeteget rugdosott a gyerek és már csak 3-t kell aludnom és apa is hazaér. Mi kellhet még???????? Na, ilyen jókedvű napot kívűnok én mindenkinek, ki-ki ahogy el tudja érni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Még mindig csak egyedül itt fenn... lassan bedepizek akkor én is... jó-jó, csak vicc volt! Amúgy sokan eltűntek, tessék előkerülni Jimm, Lexa és társai!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

rövid leszek, mert hulla fáradt vagyok.
Hosszú hetem volt, zsufi. Viszont mindig olvastalak Titeket, csak írni nem volt időm. Dúlnak nekem is a hormonjaim, csodálom, hogy az uram hogy bír ki néha... :shock:

A talit már nagyon várom, már csak 4et kell aludni, és jöjjön mindenki, mert együtt sokkal jobb kedvünk lesz. :)

Maszat mocorog, rugdos ezerrel. :lol:
A cukroslötyis nekem karácsony előtti héten lesz :? még messze van eléggé, de már elvettétek a kedvem tőle. ez a rossz a "végén kullogni" Ti már rég túllesztek addigra a parákon mire én odakerülnék. Persze szerencsére nem vagyok parázós, szval :)
ja a nem parázósra még egy példa: a cisztával abba maradtunk az urammal, hogy nem megyünk el 4Dre sem külön emiatt, mert tuti minden rendben van Maszattal. A dokinénim ezerrel megnyugtatott, hogy ez nem gond. Ha majd a kiváncsiság visz el 4Dre az más lesz, de mi még valahogy ellenálltunk neki.

na megyek szunyni, mert nekem alváshiányom van, most kivételesen jogosan... van mit behoznom... :?
pusszantás mindenkinek :)

Kép

Kép
kolyok28

ja végre mi is 23hetesek vagyunk :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyük, gratula!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Hát ezek a hormonok nem semmik! Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy szülés után majd normalizálódom és aki addig nem utált meg, na az az igazi barát! :D A családomnak meghát kötelező végignézni Süsü összes nagyjelenetét, nekik nincs más választásuk :D !
apropó, második-x.ik gyermekes anyukák, szülés után helyreállnak ezek a dolgok, vagy majd csak ha már nem szoptatjuk a porontyot?

KépKép
kmanna

Kmanna, nem akarlak elkeseríteni, sem a családodat, barátaidat, szomszédaidat, ismerőseidet, ismeretleneidet :), de szülés után még jobban dúlnak a hormonok. Legalábbis nálam így volt.
Ez nálam az állandó bőgésben nyilvánult meg leginkább. Bőgtem azon, hogy nem kakil, sokat kakil, nem alszik, miért nem ébred már fel, nem szopik, miért kell már megint felkelni szoptatni, nincs kedvem főzni, szalad a lakás, Apa ugye szeretsz még...... stb.
De azért egy jó hír is: nem tart el a szoptatás végéig. Pár hét és újra szép az élet. :lol: :lol: :lol: Sőt, még annál is szebb! Kép

Melinda, boldog névnapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nálam is dúlnak a hormonok... :oops: Tegnap egy kicsit hangosabban beszélt velem Apa, mert nem talált valamit és én válaszként bőgtem, aztán szegénynek nem nagyon sikerült megvigasztalnia...

Nem nagyon voltam itthon az utóbbi pár napban, azért nem írtam. Pénteken a szülésre felkészítő tanfolyam keretében meglátogattuk a kórházunk szülőszobáját. Három különálló box van, amit egy ajtóval el lehet zárni a többi vajúdó kismama ill. kisérője elől. Szerintem elég nagy a box ahhoz, hogy sétálgatni lehessen. Apa is jött, hogy szokja a helyet. :) Bemehettünk az újszülött osztályra is, megmutatták a szobákat, meg hogy hol alszanak éjjel a babák. Éppen volt 2 újszülött bent, nagyon édik voltak! :)

Nem ígérem, hogy mindenkihez tudok szólni, azért elkezdtem a reagálást:

Márti,
csini vagy, szép kerek a pocid! :)

Évi,
hatalmas gratula az új lakáshoz, örülök, hogy minden rendben volt az átadáskor!!! :)

Driakk,
üdv köztünk! :)

Bosek,
kitartás a diétához!

Kmanna,
örülök, hogy nálad jó lett a cukorterhelés eredménye. :) Én majd 2 hét múlva megyek, van bennem egy kis para, de nem vészes. Majd ráérek akkor aggódni, ha baj van.

Mostanában alig mocorog a babácska, annyira fura, hogy idáig szinte egész nap éreztem, most meg inkább este.

Zsu,
nagyon köszi a megemlékezést! :)

Szép vasárnapot mindenkinek!

Melinda

Kép
melinda80

Na sziasztok!

Az a tegnapi nap nekem sem volt valami fényes!
Trutyis idő volt, meg köd meg minden! A mosógép is odaszart,
úgyhogy teljesen ki voltam borulva! :x
Leültem a gép elé, akartam panaszkodni, erre írtam egy
tök hosszút, és elszállt! Na ilyen volt a tegnapi nap!
A mai is elég silány lesz! Mai is rosssszzzz idő!
Én ezt már nem bírom!!!!!!!!!!!!
Az lesz a jó ha megszülünk, akkor fognak virágozni a fák, csiripelni a madárkák, zöldelni a fű!
Talán nem leszünk ennyire depis hisztis picsák! :oops:
[b]Eszterxx!

Köszönöm neked a bókot! Hát hogy mit ne mondjak jól esett!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kmanna!
Köszi az infót!
Holnap megyek a könyvelőhöz!
Nekem úgy volt, hogy 6 hónap sima bér Júliustól pedig emelt!
Csak írtad, hogy egy éves átlagot néznek! Na én meg azt olvastam,
hogy a Gyed nem lehet több mint a mindenkori min.bér 2-szerese!
Na most akkor hogy van ez, akkor egy túrót sem ér az átlag,
ha több, mint a minimálbér kétszerese! Nem :?:

Bocsánat! Ezzel nem akartam mindenkit untatni!!!
Csak ez nekem még mindig bonyolult egy kicsit! :?

Mni!
Voltatok vásárolni???????????
Kérjük a beszámolót!!!!
Vendég

Melinda!
Köszönöm a bókot! :oops: :oops: :oops:
Én is bőgtem tegnap! Velem is egy kicsit hangosabban tárgyalt apa! De tudom, hogy én vittem túlzásba a hisztit!
Nagyon gáz ez a viselkedésem! :cry:
Vendég

Látjátok, nekem nicsn itthon apa, majd csak hétfő este jön, eddig egyedül kell depiznem. Viszont megfogadtam, hogy csak négy óránként mondom el, hogy milyen rossz egyedül itthon, mert amúgy percenként tenném. Tulajdonképpen nem is rossz, csak hiányzik, meg egyedül vagyok, meg hisztis picsa vagyok, ez van!

Kiszazsu, megnyugtattál, hogy szülés után pár hét és minden helyreáll, én pl. régen sem voltam semmi, de most már rettenetesen unom a saját viselkedésemet.

Melinda!

Boldog névnapot!!! És minden egyéb bujkáló Melindának is!

Pati!

Remélem, elékerülsz és minden rendben lesz a hangulatoddal is, meg tudsz jönni találjára is! És ez szól az összes többi hisztis anyukának is!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, úgy látszik, akkor valami front van, hogy többen hisztirohamot kaptunk tegnap. :oops:

Eszter,
neked is köszi a köszöntést! :)

Melinda

Kép
melinda80

Halihó!
Boldog névnapot a Melindáknak!!! :)

Babakocsivásárlásról nincs sok kedvem írni, nem sikerült valami fényesen. Voltunk a Kenguruban Dunakeszin és az Elefániban. Amelyik nekem tetszene, az drága, amelyik meg Ferinek tetszik (árban jó) az nekem nem kell. ( Szóval jól összevesztünk! :( Most nincs is kedvem többet írni. :cry:

KépKép
KépKép
mni

Jaj Mni!
Nálad is volt akkor hisztis roham? :?
Sajnálom, hogy nem jött össze!!!!!!! Majd legközelebb!!!!!!!

Melinda!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mindenki összeveszett Apával? Akkor én is folytatom a sort!
Ma megvettem neki a karácsonyi ajándékot (mert később nem lenne rá pénz :oops: ), és mivel személyesen kellett elmennem érte, elmondtam, hogy milyen ügyben megyek. Erre ő, mint egy kisgyerek, hogy adjam oda neki, mert ő nem szereti a meglepetéseket, és már úgyis az övé, akkor miért várunk karácsonyig. Én persze nem adtam, ő meg vagy 10 percig nyaggatott, amivel jól felidegesített! Kép
Vendég

Sokgyerekes anyukák, magas házban, lift nélkül (ha van ilyen)!

Milyen babakocsit vettetek, amit egyedül is fel lehet cipelni? Az a baj, hogy nézegetem-nézegetem én is a kocsikat, de az újszülöttnek valókat alig bírom üresen megemelni, nemhogy amikor benne van a gyerek+cuccok+meg mindenféle!

Nekem azt mondták a boltokban, hogy ne is keressek olyat, ami fekvős is, meg könnyű is, ott ki szokták venni a mózest, külön leviszik a vázat, majd a gyereket.

Nekem az pont jó lenne, mire leérek a gyerekkel, ellopnák a vázat...

Biztos másnak is volt ilyen problémája, mit csináltatok?

Kép

KépKép
eszterxx

Valaki, aki inkognitóban van :lol: , az előbb téged elfelejtettelek! :oops: :oops: :oops:

Kép

Boldog névnapot neked is!!!

Kép

És akkor már hadd ünnepeljem kicsit magamat is: 25 hetesek vagyunk!!!
Vendég

Eszterxx,

1. erőt vettem magamon és felcipeltem
2. beleraktam a gyereket kenguruba és összecsukva cipeltem fel a kocsit
3. mióta Törpi használja a lábait, hónom alá csapom a kocsit, megfogom a csajszi kezét, és felsétálunk

Szerencsére csak néha romlik el a lift, mert azért magasan van a harmadik emelet!
Vendég

Köszi szépen,25 hetes Vilmos anyukája :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... am20060213

Találtam egy jó kis linket az összes, gyerek után járó támogatásról...

Kép

KépKép
eszterxx

Hahó Lányok!

Látom sokaknak rossz a kedve mostanság, pedig - persze front van - de szerintem egész szép a tél, ahhoz képest, hogy tök szürke is lehetne. Mondjuk itt a 11. kerületben, komolyan nem értem, hogy lehet, valahogy mindig szebb idő van, mint pl. a Lágymányosi híd túloldalán :roll:

Tegnap én is bőgtem, pedig nem szokásom. De a férjem képes volt állva enni egyedül! Megbocsáthatatlan :lol:

Viszont, még a cirkusz előtt elmentünk az IKEA-ba, mert másfélszobás lakásban lakunk, amit most jól át kell bútorozni, hogy a félszoba, ami eddig a hálónk volt, átalakulhasson babaövezetté. A kb. 20 négyzetméteres nappali-dolgozóból, nappali-háló-dolgozó lesz, de ugyebár fontos, hogy a háló így is vmennyire szeparált és meghitt lett, közben a könyvek mennyisége meg csak dagad, stb, stb. Lényeg a lényeg, jó hamar megállapodtunk, mire fogunk beruházni januárban, pedig ez nagy szó. Ahogy Mni is írta, nekem a szép dolog a szép, a férjemnek pedig az olcsó :)
Mit ne mondjak, mázli, hogy a babás bútorok többségét örököljük, mert a bútorcsere így is 180körül lesz. Balázsnak, úgy tűnik, bútorból csak pelenkázót kell venni.

Éjjel amúgy borzasztót álmodtam, úgyhogy megkérdőjeleztem az álmaimba vetett bizalmat és így kisfiam Örs nevét is, mivel az is álmomban "ihletődött". Még gondolkodom a dolgon, de egyenlőre Balázsnak hívom.

Képzeljétek! Én tök jól alszom így terhesen is. Forgolódom, kb. 2 pisilés/éj, de nincs mire panaszkodnom. Két napja hajnalban kedves gyermekem f4-kor felébredt és úgy döntött, dübörög kicsit. Azonnal felébresztett, gondolom, jelezte, hogy egyek vmit, mert éhes. N5kor kicsoszogtam, benyomtam egy banánt, meg kis sajtot, mert háromnegyedórás tesiórát még sosem éreztem a pocakomban, pláne olyat, amire felébredtem volna, a gyerek erre tényleg megnyugodott és f5-kor mindketten elaludtunk :)

Zárom vasárnap esti teleregényem sorait. Szép estét mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

Niki, Márti,
nektek is köszi a köszöntést! :)

Délután elmentünk a legjobb barátnőmmel karácsonyi ajándékokat vásárolni. Inkább ő vásárolt, én még megvárom a jövő hetet, mert akkor az egész év étkezési utalványát megkapom és ilyenkor ez jól jön. Szóval a rossz kedvem elszállt, a nézelődésbe, beszélgetésbe, kikapcsolódásba teljesen helyrejöttem. :D

Melinda

Kép
melinda80

Jaj, Zsu és minden hétfordulós kismami!

Gratula a hétfordulóhoz!!! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!!

Már csak kettőt kell aludni a taliig!!! :lol: :lol: :lol: Hát nem szuper???
Kiszazsu!
Akkor te jössz velem?? Felvegyelek valahol??

Hát ez a babakocsi vásárlás rajtunk is kifogott az első gyermeknél együtt érzek veletek MNI!
Először egy nagyon dizájnos te mint utobb kiderült teljesen hasznavehetetlen kocsit vettünk, még jó hogy a börzén el tudtam adni, és utána vettem meg a mostanit BERGON kocsit amivel meg voltam elégedve nagyon mert jó nagy, csak egy a hátránya nehezen fér be a csomagtartóba.

Szóval ettől a jó kis kocsitól most megválnék mert közben a kereszfiam kinőtte az övét( ami mellesleg álmaim kocsija) és kölcsibe megkapjuk, úgy hogy az enyém már nem kell.

Az eladó kocsi típusa: BERGON, 6 fokozatban dönthető háttámlás, a tolókar állítható, átfordítható,cserélhető az eleje téli és nyári változatra, a téli zárt és van hozzá lábzsák is. Kék fehér kockás, szép állapotú, mosható a huzata, nagy kerekes, és nagy bevásárlórész van alatta.
Ha érdekel valakit küldök róla képet.
Mi 45.000.- vettük, 20.000.- szeretnék érte, ami két részletre is jó.

További veszekedésmentes szép estét!!!

Puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, milyen volt a hasznavehetetlen kocsi? A Bergont néztem neten, de az csak ilyen tiritarkában létezik? És azok kétfunkciósak, ugye?

KépKép
KépKép
mni

Mni!

Egy háromkerekű hiperszuper Graco kocsi volt, ami nagyon jól nézett ki csak éppen a kicsinek nem volt kényelmes mert kicsi volt a fekvőfelülete, és amikor takaróba, meg overálba raktam bele már moccanni sem tudott. Arról nem is beszélve hogy amikor már takaró nem kellett nyáron akkor meg mivel nem volt átfordítható a tolókarja napsütésbe kisütötte a lányom szemét a nap. Szerintem az nagyon fontos hogy átfordítható legyen!!
A Bergon szerintem jó választás séta kocsinak tökéletes, csak az a baj vele hogy a nagyságából kifolyólag nehezen fér be a csomagtartóba bár ez kocsi fajta függő, azaz utazni nem a legpraktikusabb.

pussz Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, légyszi gondold meg magad, és gyere el a talira!!!!! :)

Kép

Kép
mzx

Szép estét Mindenkinek!

Csupán két órámba telt most visszaolvasni. Nem semmi a teljesítmény!

A lakásban haladok a pakolással, és szörnyen élvezem. :lol:

A front nálunk is kihatással van a hangulatra. Folyamatosan hétfejűnek érzem magam. :lol: :roll:

Kölyök, áll még az ajánlatod a keddi fuvarra? Ha igen, én csatlakoznék hozzád.

Melindák, nagyon boldog névnapot kívánok!

Pepike, privi ment!

Évi

KépKép
kvaszeva

Melindáknak boldog névnapot!!

Rossz hírem van a csapat számára, sajnos sikerült megoldanom a keddi pénzösszegek előteremtését, így legnagyobb sajnálatotokra a "nem tiszta" (copyright by pepike) alias "Szüzike" (copyright by eszterxx) is ott lesz a talin.
Reszkessetek :twisted: :wink:

Kép

MZX-NEK KÜLÖN MÉG EGYSZERI KÖSZÖNET A KEDVES INVITÁLÁSÉRT!! EGYSZERŰEN VILÁGBAJNOK ARANYOS VAGY!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

MZX!

Persze hogy megyek a világért sem hagynám ki!!!!Még be kell bizonyítanom hogy a leghülyébb én vagyok a csapatban!!!
Harcra fel!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Készült valaki valamivel??????????????????????????,
Játék vagy valami??????????????
Most nekem sajna nem volt időm így a vizsgaidőszakom kellős közepén, de ha csak beszélgetni fogunk szerintem az is szupi lesz!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

PATI!

Légyszi hozd a kecskédet is mert nagyon jó fej!!!! :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!!!!

Igaz itt nálunk most sem szép a reggel!!!!!!!!!!
Esik az eső, és fáradt vagyok, fáj a fejem, kb fél 3-kor aludtam el,
annyira fájt a fejem!
Ti szoktatok v.mit bevenni ha fáj a fejetek?????????,,, :shock:
Ja és ott lent fáj nekem nagyon v.mi. Ahogy lépek, v. megemelem a
lábam! Akkor éreztem ilyet, mikor Marci megszületett, és utánna
egy fé évig!!!!!
A szeméremcsont lehet nekem is v. mi :?: :?: :?:
Ma hívom a dokit, h. mikor menjek Uh.-ra! :D
Mni!
El ne menj dolgozni véletlenül!!! :lol: :lol: :lol:
Eszterxx!
Ügyi vagy! Mindjárt neki esek a link-nek! Hátha kiokosodok!! :D