Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Büngyi, sztem a 4 kg-os pelus még nagy lesz az elején. Vegyél kisebb méretben is valamilyet!
A múltkori pocis fotódon tényleg más már az arcod, mint előtte. Jól megnőtt Heléna lekhelye! :)
Én is ma fogom összeállítani a kórházas csomagot, már egy csomó dolgot megvettem, meg el is kezdtem összerakni.

Akkor a Tena gatyót felpróbálom, hátha nem is lesz jó, erre nem is gondoltam.

Zita, üdv. itt, múltkor nem is köszöntöttelek! És Te is Szegedi vagy? De jó! Hol fogsz szülni, ki a dokid?

Adri, Te vagy az első, akitől azt hallom, szeret vasalni! :D Kár, hogy messze laksz! :D Én meg imádok teregetni. :D

Sheepy, ebben az esős időben én is bajban voltam, mit vegyek fel, mert eddig papucsot használtam. De szerencsére nagy nehezen fel tudtam húzni a korábbi cipőmet, úgy örülök. Igaz, kicsit több idő kell hozzá...

Missi, szoknya :(

Klári, ma vagy lagziban? Jó mulatást! :)

Evu, grat. az unokaöcsihez, nagyon édes a képen! :)

Csilla, énrajtam mindig rajtam volt a kis fülbevalóm, sose szóltak, le kellene vennem.

Megvettük a pelenkázót tegnap, kezdek kicsit megnyugodni, hogy ha lassan is, de haladunk. Remélem azért babuka még legalább két hétig bent marad... A férjem még csinálja a födém hőszigetelését, hogyha fűteni kell babóra, ne az utcára fűtsünk. Persze még szerdán nem fogunk ott aludni, még csak pakolgatok egy darabig. Addig anyóséknál. Azért tényleg remélem, babóka az új házba(n)születik. :)

Mindenkinek további szép hétvégét!Megyek pakolok tovább.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Lekhely=lakhely

Szegedi=szegedi

Bocsika :oops:

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Eri, orulok, hogy haladtok, biztos megvarja a bebi az uj hazat, ha jo izlese van :) majd hulye lesz a regi helyre szuletni :)hehehe
en is osszerakom a taska maradekat, ( sosem lehet tudni ) mert ha meg 2 heten belul szulok akkor sajnos korhazba kell vonulnom.
vegul te otthon szulsz? vagy mesz a Szuleteshazba ?tudod, jovo heten tanfolyami het van, akkor nem vizsgal az Agi, de utana menned kene a 37. heti vizsgalatra v. miben maradtal az Agival ?
bogyogyorgyi

Hali!

Ma jó sokáig aludtunk Apával és Lilicsekkel, aztán egész délután Apa bitorolta a számítógépet, így jobb híjján kiolvastam a könyvemet és megsütöttem a reszelt túróst! Nagyon fini lett!

Délután moziztunk egy jót Férj és férj, óriási poénok vannak benne, érdemes megnézni.

Missi: ruhaproblémám már nekem is van, nem számítottam erre a hülye időre, szinte csak nyári kismamaruháim vannak a cipőkről nem is beszélve. Inkább papucs!!
Gondban is voltam délután, hogy mit veszek fel, de az egyik kismamagatyóm amit még tavasszal vettem munkábajáráshoz (fekete) még feljött és nem is szorít pedig L-es, de jó az anyaga!
Asszem ebbe fogok járni egy darabig még :(

Zsozi: nekem a védőnő azt mondta, hogy a magnéziumot még szedhetem (pedig már 36 hetes vagyok)csak a kalciumot nem szabad, mert a gyerek csontjai bekeményednek tőle, és nagyon nehezen fog kibújni a feje. Bár én csak este veszek be egyet a vastablettával együtt.
De jó hogy írtad majd a dokit megkérdezem kedden!

Sheepy: fűzős bugyit én még nem vettem, de a múltkor kismamaboltban akciós volt 1500Ft csak mérethiány volt belőle, remélem már a héten hoznak. Az eladó azt ajánlottam amit állítani lehet. olyan kapcsok vannak rajta mint a melltartón és 3-4 sorban, tehát tudod beljebb állítani.

Na megyek lefekszem, mára hulla vagyok, majd holnap igyekszem többet lenni.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Jó reggelt !

Sziasztok , végülis 2 méretet rendeltem , és maradtam a Quellé-s fűzős bugyiknál. 2 db-ot a régi és 3 db-ot az "új " :P méretemből .
1200 -ra jött ki/db , így egész jól jártam.
Melltartóik nem tetszettek , abból valami csinit szeretnék, ha már legalább 1/2 évig abban járok .

Erika: akkor most jó nagy lehet Szegeden az izgalom a nagy változások előtt . Babátok is lassan megérkezik, és hamarosan birtokba veszitek a szép új házat!Gondolom a gyerkőcök is nagyon várják már . :P

Bogyó : Bevallom harisnyát még nem próbáltam, de azt hiszem ,hogy ami a vádlimon van az nem víz- nekem ebből szerencsére nem sok jutott :wink: , hanem színtiszta husi. . Azt meg nincs hová leszorítani sajna :(
Neked és Erikának is drukkolok, hogy bőven kivárják a kismanók a 37. hetet .
Na meg persze mindenki másnál is :P :P

Kórházi csomag lassan halad előre, a baba pelenkán filózok.
napi 10 db-al kalkuláltam, vagy az sok ????? Maradok a Babylove-nál, és veszek újszülött + mini verziót is.
Elvileg ezeknél van köldökkivágás is így nem birizgálja majd a csonkot. Fele-fele arányban teszek b és ha nem jó, Apa hazaszalad értük.

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége .
Tegnap egész jó kiránduló idő volt, lehet,hogy ma meglessük a kacsákat a Duna parton .

Kép
sheepy

Sziasztok!

Klára! Mizu? Volt lagzi???

Bogyo! Én fél-fél litert iszom. Megnéztem a babaslinget, szenzációs!
A fűzős bugyi pedig nem naívság, már amennyiben ugyanolyan leszel szülés után, mint előtte, kivéve a pocakod ;) Nekem szélesedett a csípőm és nőtt a fenekem, így kénytelen voltam 1 számmal nagyobbat venni.

Erika: nem volt ebből az ökopenekából kisebb :( Most akkor mit csináljak? Vegyek olyat, ami nem öko???? :shock:
Én is szorítok, hogy a Babód az új házba érkezzen és a fűtés is okés legyen addig :)

Masika! Mi is moziban voltunk, de az Ocean's thirteen-t néztük meg. Fél kilenctől vetítették, jól bekukoricáztam (nesze neked gyümölcsvacsi) :roll:
A film nagyon jó volt, minden percét élveztem!
Hol veszel 1500-ért fűzőt??? Én a legolcsóbbat a Quellében láttam, de onnan nem merek rendelni, mert még sosem rendeltem és nem tudom náluk mennyi az annyi méretügyileg :?

Magnézium: nekem sem mondta a dokim, hogy hagyjam abba, pedig külön megkérdeztem!

Sheepy! Én egy negyvenes csomag pelust viszek be, annak elégnek kell lennie, ha nem, akkor Apuci még hoz be ;)

A kórházi csomagból még hiányzanak az eszcájgok és a hasonló izék :roll:

Ma kivisszük megjáratni a kis modellautónkat :) Alig várom!

Puszi! további szép hétvégét a hiányzóknak is!

büngyike

Szép napot csajok!Délután jövök..

Missfried
Kép
missfried

bungyi, ugy ertettem, hogy naivsag, hogy akkora szamot vettem a leszoritos bugyibol, mint ami elotte kellett volna,,es nem mint amekkora szerintem ram fog jonni a szules utan. orulok, hogy tetszik a babaslings, en mar ki is mostam, hogy ne legyen tele a sok vegyi annyaggal a kisbebi..

shepy , akkor Ti is jol alltok , mindent mar bekeszitettel. most mar csak pihenni, olvasgatni es rakeszulnunk kell...

masi, ugyi vagy a sutessel, azt hiszem klari es te sutitek, fozitek a legjobb dolgokat :) kalciumot mire szeded ? doki mondta h kell neked ?

tudtatok, hogy a klorofilos vasitalokat mind csak szivoszallal szabadna inni ? mert szeteszi a fogzomancot...

mi megjottunk a setabol, vegul csak 2 orat birtam, de az jol esett - elotte mindig lusta vagyok, aztan utana rajovok, hogy milyen jo h kimoccantunk :)

cuki, gabi hogy vagytok ? Drukkolok, hogy kismanotok meg egy kevesket birja bent turelemmel...

agi, reg nem jottel- majd meselj

tobbieknek is udv, mar par het es kezdodik az anyasagunk :) Huu de furcsa lesz, nem ?
erre nem igen lehet elore felkeszulni azt hiszem. max. hangolodni...
bogyogyorgyi

Sziasztok!

pénteken találkoztam a választott szülésznőmmel. szimpatikus volt, úgyhogy remélem, jól döntöttem. homepátia-párti, és már tett is javaslatot, hogy mit szedjek a 36.héttől.

tegnap este elutazott a férjem egy hétre Németországba. Nem tudom, hogy fogom kibírni nélküle – már most hiányzik. :cry:

Én se vásárolgatok már magamnak többet. szerencsére barátnőmtől kaptam 2 elegensább őszi nadrágot, 1 farmert és szoknyám is van még, amit felvehetek. úgyhogy ezzel nem lesz gond.
A cipőt pedig reggel felveszem, és nem veszem le, csak otthon. nehogy hazafelé ne jöjjön már rám.

A Tena bugyi ugyanazt a célt szolgálja, mint az Anita? csak más a márkája?

Büngyi,
én is ökopelenkát szeretnék venni, de mivel láttam, hogy nincs 4 kg-nál kisebb, így veszek babylove-ot is.

Ma délután még megyek a barátnőmmel a baby outletbe körülnézni, és vásárolni, ha látok valamit, ami megtetszik.

További szép hétvégét.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Hali!

Bogyó: kálciumot már nem szedem, mert már nem szabad, de azért szedtem ideáig, hogy a fogaim ne romoljanak. A legtöbb amit elszív a mama szervezetéből a babóka az a kálcium. Nem vittem túlzásba csak kétnaponta vettem be egyet.

Büngyi: Christina Moda a bécsi úton a kórházzal szemben. Nagyon jó dolgaik vannak és ezek a fehérneműk most akciósak. Asszem talán a neten is fenn van :? A Quellet én is azért nem szeretem mert nem látom mit veszek csak amikor megérkezik, így már egy csomószor visszaküldtem. :(

Na megyek már megint FŐZNI!
Rántott husi, krumplipüré és ubisali a mai Vasárnapi menű.

Kép
masika

Sziasztok!

Bogyó: Aranyos vagy, hogy izgulsz értem is, köszönöm, egészen jól vagyok. Mostanában nem fájok, csak kicsiket. Nem is idegesítem magam már emiatt. Olvastam a szeptembei topikban, hogy van aki 4. hete húzza 2100-as méhszájjal. Tehát nincs min izgulni, én is ki fogom húzni! Programozom az agyam erre.
Kedden megyek NST/CTG-re kíváncsi leszek az eredményre, mert a mozgás viszont már nem olyan, mint régen. Érzem, hogy mocorog, de nagyon aprókat mozog. Rúgni már nem is szokott. Azt mondta a védőnő, hogy vagy kevés a helye, vagy már összekulcsolta a lábait meg a karját, mint ahogyan kibújnak, és azért nem érzem nagyon. Ez érdekes. Majd kedden erre is rákérdezek.

Masi: Nem hallottam a kalciumról, hány hetes kortól nem szabad szedni?? :shock:
Nekem ilyeneket nem mond a doki, se a védőnő! Pedig szoktam inni pezsgőtablettát, főleg amikor nagyon húzza a görcs a lábam. Egyedül a magnéziumot mondta, hogy 37 hetes korig szedhető nyugodtan.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Értettem Bogyó :) De reméljük rádjön így is ;) Az Anita pl. nyúlik. nem tudom te milyet vettél.

Szerintem Missi is csodákat művel sütés-főzés címen ;)

Nálunk tejszínes gomba van rizzsel :)

Gabi! Akkor veszek én is kisebbet. Úgyis elfogy :) A Tena bugyi az betétnek van, hogy felfogja a kórházban. Eldobhatós, az Anita nem :)
Állítólag a babák akkor nem mozognak már, amikor készülnek megszületni :shock: Szorítok a kisbabádnak, hogy még ne akarjon megszületni, és ez a kevés mozgás inkább lustaságból adódjon ;)

Masi! Köszi az infot! Én már semmit nem veszek magamnak, de a barátnőmnek elmondom a helyet, ő a Margitban dolgozik és éppen ikreket vár. A 17. héten vannak :) Szóval lesz még mit vennie magának.

büngyike

Sziasztok Lányok!

Mindenki olyan ügyes a konyhában, én is csak kapkodom a fejem:) Nekem ez a gyes alatti két éves terv, hogy megtanulok normálisan főzni, persze van ami már megy, na de azért a párom sokkal merészebb pl. fűszerezésben és bonyolultabb ételek elkészítésében. Viszont sütésben szerintem jó vagyok, csak arra sokszor nem volt időm. Tegnap viszont csináltam tonhalas-paparikás muffint és édesből pedig fahéjas-mandulás-szilvásat, jöttek hozzám barátnők és ízlett nekik.

Sheepy
Említetted, hogy készítetesz előre lefagyasztható dolgokat, mondanál néhány tippet nekem is?

Ági
Ugye már Te sem dolgozol sokáig? Nekem a párom most volt Ausztriában 1 hétig, nemsokára hazaér, már alig várom! Csinálj sok mindent ezen az egy héten, nekem is így jobbban telt az idő, de azért mindig féltem egy picit, hogy ne most akarjon Gergő megszületni. De megbeszéltük és hallgatott rám:)

Bogyó
Vettem szopis trikót, nagyon tetszik, köszi a tippet! Egy Anita melltartót is beszereztem mellé, mert ez tűnt a legkevésbé nagymamásnak! Jó, hogy írtátok a hasleszorítós bugyit, azt meg elfelejtettem megkérdezni a boltban!

Büngyi
Tejszínes gomba, nyami, nyami:) Magdi nekem is mondta, hogy magnéziumot csak a 37. hétig szedjek, de ezen a héten már nem is szedtem.

Gabi
Ez jó hír, hogy jobban vagy, nekem is sokkal kevesebbet mozog a kisfiam és a görcsök nálam is enyhültek, pedig csak 1 hétig szedtem a Béres Magne B-t, mert korábban is úgy éreztem, hogy ha hosszabb ideig ezzel kúráltam magam, akkor fájt alul a hasam. Most már nincs sok hátra!

Nálunk is kész az ebéd, csak apára várok (rántott cssirkemell tésztasalátával+ gyümölcssali)

Szép hétvégét a maradék időre!

Évi

> Kép
evarga

Haho!

Itt vagyok én is,de nem történik semmi!!
Megvettük a fűtőt,azaz kis radiátort tegnap...és Samukámnak pár szép ruhát a Tescoban!!Elég jó kis rucik vannak,aránylag olcsóért!Cherokee márkájú.Majd lefotózom őket vmikor!!Van neki kis kék télikabátka is!Olyan édes :) Imádom!

Ma egy kis sült csirkét ebédeltem,pár szem krumplival,levest,...meg a mama küldött buktát és 1db-ot muszáj volt!Ha kikapok,akkoris!!! :shock: :wink: Remélem nem lesz baj!!

Na megyek kiteregetek,...!Szakad az eső! :? És már előre félek a keddi naptól!Ugye az ismét-vérvétel..stb... :shock: :cry:

Puszi mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Miért nem ajánlott 37. hét után a Mg??Nekem erről még nem mondtak semmit... :roll: bár addig még van ugye 4 hetem :)

Missfried
Kép
missfried

Missi: A fene tudja miért nem szabad. Én ezt a kalciumot sem nagyon értem. Valahol azt olvastam, hogy pont az utolsó hónapokban kell a kalcium bevitelt fokozni... ki tud ezen eligazodni??? :shock:

Kép
Kép
Kép
gabi39

magnezium, en fogom szedni tovabbra is, ha gorcsolok...
amugy is csak kb 2-3 naponta szoktam bevenni este, mert mindig elfelejtem

leszoritosbugyi, nem anitat vettem, hanem vmi olcsobb valtozatot, de ugyanugy nez ki, csak ez 1400 ft volt, fekete es egesz jol nez ki..

eva, orulok, h bejott a szoptatos polo, en egy hasonlot szertenek venni, de hosszuujjuban, nem tudom, hogy merre lehet venni-idaig csak Bungy mutatta a neten, de en szeretem magam is megnezni a dolgokat

gabbi, orulok, hogy megvagy es nagyon jo a gondolkozasod !! helyes !! minden oke lesz !!!

Bungyi, te is finomat foztel..hmhmhm

missi, amugy birod a dietat ? itt is a lenyeg, hogy foleg este ne egyel szenhidratot ? pesten meg nem esik,,de gondolom fog

masi, koszi az infot a kalciumrol,,te hozoda formad fozesileg ismet...en sem szeretek katalogusbol rendelni. mindig mas az igazi, mint ott a kepen

agi,mar barmiben kibirjuk ezt a par hetet, nekem van egy jo gatyom + szoknyam,,azt valtogatom. Amugy a kinaikban 1500 ft a sima (nem is csunya) jogging, en itthon abban kuszom
bogyogyorgyi

Hellóka!

Nekem a 36, hét után nem ajánlja a védőnő mg-ot, mert állítólag fájáscsökkentő hatása van! Amúgy bocsika, nem akartam azzal a hsz-mal "vihart" kavarni! :lol:

Adri: nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! :lol:

Gerika: Időnként írtam a szegedi topicba is (nagyon-nagyon ritkán, nem csoda, ha nem emlékszel rám! :lol: ), csak ott annyira nem tudok hozzászólni a témákhoz! :wink:
Amúgy a klinikán fogok szülni, ha minden igaz Dr. Sikovanyecnál!
Ja! És igen, szegedi vagyok! :lol: Drukkolok neked és bizti megvárja a babó a költözést! :wink:

Holnap kell utoljára mennem a központi védőnőmhöz, kiadja az igazolást, hogy voltam 4*! Olyan furcsa, nem is rég még először mentem... :lol:
Puszika!
Vendég

Na most megint tanult egy csúnya szót Dani, mert elszállt , amit eddig írtam .

Évi : privibe megírom a főzőcskés dolgokat, mert egy fél oldal lett és nem akarok mindenkit evvel untatni.

Missi : eső ???????
Itt csak hülye szél fúj, de annyira beettünk rántottcsirkéből,hogy muszáj lesétálni :P

Mikor mész legközelebb orvoshoz a cukroddal ?

Büngyi : Én azért vettem babylove pelust, mert az eladó a DM-ben mondta,hogy az alanát csak nagyobb babáknak ( 3-6 hó ) szokták vinni . Tudom,hogy az nem bomlik le , de még mindig szivesebben veszem mint a Liberót és társait.

Quelle: tesóm szokott fehérneműket rendelni, eddig nem volt gond a méretekkel . Van egy jó kis mérettáblázat , meg hát a régi méretem nem változott.
A régi gatyáim fenékben még jók rám , bízom benne, hogy az 1 számmal nagyobb bugyi ok -s lesz.

Adri : Merre vagy ? Sikerült már nevet választani ?

Unokahugom tegnap szült . Hát nem lenyúlta az unokabátyánk egyik lányának a nevét ? Szerintem ez olyan fantáziátlan . Nem tudom a rokonság másik fele hogy fog rá reagálni, én eleve kizártam az összes ilyen nevet , ami már előfordult a családban.

További szép napot Mindenkinek !!!!

Kép
sheepy

shep, :) "d.megtanult egy csunya szot" :) heheh
igen, ez tok bena, hogy nincs fantaziajuk a 3ezer nev kozul egy masikat valasztani, bar ha nem talalkoznak gyakran, akkor mindegy

zsozi, es minek "kell" 4 x menni a vedonohoz ? 2 ( v, 3 ? ) orvosi es 1 vedonoi pecset kell, hogy gyed/anyasagi segelyt kapj. persze mindenki annyiszor megy, ahanyszor jonak latja egy baratnom 14 db !!! orvosi vizsgalatra ment ( normalis terhessegnek es nem beleertve a utolso ctg-et) ez durvaaaaa :) de hat o igy erezte magat biztonsagba.
Svedo.ban allitolag alig vizsgaljak a noket, csak labor van
bogyogyorgyi

biztonsagban - huu, nem tudok mar ragozni ? mert helyesen gepelni nem, de az nem zavar :)
bogyogyorgyi

Kép Kép egyelőre csak ezt dobom,tuti volt alakodalom,sokat táncoltunk,hál isten alábam sem dagadt be!
majd jövök holnaptól de most még tiszta kóma vagyok !pusza mindenkinek! Kép
geosel.klara

Halliiihóóó!

Klári Látom sikerült rucit találni!! Csini vagy!! :wink: :D

Bogyó Nekem azt mondta védőnő, hogy havonta látogassam meg. Mindíg alig várom, mert hétfőnként rendel 8-10- ig aztán kész. Nem viszi túlzásba. Nálunk még nem is volt, nem is hiányzik.... :roll: Amagnéziumot én is csak akkor szedem, amikor eszembe jut, tehát mostanában amikor "kővé" változik a lányom... :shock:

Evarga A főzéssel én is így állok! Sehogy!!! Bizonyos dolgokat (nemcsak a tojást) meg tudok főzni, de jó lenne finomítani a technikán. Elég finoman fejeztem ki magam... Pedig nagyon szeretek főzni- csak nem tudok.. :? :D

Zita Köszönöm széééépen!! Egyik barátunk zöldséges, beállított egy rekesz friss zöldséggel, gyümivel! Most próbáltam eltenni a hűtőbe, de nem megy :lol: Amúgy azt az igazolást kérni kell vagy majd kapok egyszercsak?? :roll:

Ági 1hétre??? :( Ajajajaj! Az nagyon rossz lehet. Mondjuk az én férjem aludni jár csak haza, de legalább akkor itt van. Én kitettem róla egy jó minőségű fotót :wink:

Gabi és mindenki akinek van már babója! Én komolyan mondom le a kalppal mindenki előtt. Szép dolog állapotosnak lenni, de roppant megterhelő. Hihetetlen erő kellhet végigcsinálni egy- egy napot! Ezt most lehet nem a legjobban fogalmaztam meg, de remélem értitek! :D Nekem néha még szegény kis kutyumhoz sincsen türelmem... :oops:

Mennyi mindenkinek van már "nagy pocakja" :lol: :lol: :lol: Tööök jóóóóóóó!!

Sheepy Itt vagyok!!! :) Még mindíg nincsen nevünk, Apával nem lehet, csak telefonon értekezni, így aztán elég nehéz bármit is összehozni.... Ahhoz hangulat kell valahogy...Nem??

Nálunk nincsen semmi extra. Apa elkezdte összakni a bútort, majd meglátjuk mi lesz belőle, de egész ügyi!! :) Más nem nagyon történt. Tegnap voltunk este Anyukáméknál, ittam egy kis vörösbort, de én úgy becsíptem... :oops: Pedig nem volt több fél decinél. Nem vagyok már a régi, hiába... :lol:
Szóval ennyi történt....
Később még benézek, hátha lesz valaki
Vendég

Hali!

Gyors bekukk aztán megyek.

Nálam semmi nem történt ma, jól belaktunk ebédre (bevágtam két szelet husit) aztán Apa az egyik kanapén én a másikon. Kaptam egy kis Apa simit meg persze Lilicsek is aztán már aludtunk is.

Ági: nem irigyellek amiért egy hétig egyedül maradsz, én már nagyon parázok itthon egyedül, de jó, hogy Apa 10 percre dolgozik tőlünk. :roll: Így bármikor ha menni kell gyorsan hazaér.

Évi: a főzés nem olyan bonyolult dolog csak annak látszik :D
Én sok mindent a keresztapámtól tanultam, nagyon jól főzött, de a legegyszerűbb ha veszel egy szakácskönyvet kezdőknek, azokban tök jól leírják, hogy mit hogyan kell, azután egy idő után ráérzel.
Van amit még én is a mai napig könyvből csinálok!
De olyan jó mikor Apa eszik és megdicséri, hogy milyen finomat főztem. :D

Cuki: jó hogy itt vagy, azért vigyázz magadra, és már én is alig várom a szülést. Néha olyan jó lenne túl lenni rajta!
Apa ma pont mondta, hogy milyen fura hogy 2-3 hét múlva már hárman leszünk :roll:

Na megyek még elpakolom a vacsi maradaványokat, aztán bebújok Apa mellé az ágyba és megnézem a Szökés II évad utolsó két részét. Sajna lesz 3. is :(

Kép
masika

Sorozatfüggő lettem :(

cuki: kés alatt 4 évadot végignézted???

Kép
masika

Olyan lassan telik az idő, én már nagyon nehezen bírom, pedig mostmár nincs olyan sok vissza...
Vendég

Cuuulkki! Szia! Jó hallani felőled! :D Nagyon jó hír, hogy minden rendben!(a helyzethez képest)

Ezek a sorozatok... :lol: :lol: Én is most készülök a született feleségekre rámenni, merthogy holnap már nincs meló. Ma úgyis megyek a tékába, mert még nem vittem vissza a tegnapi filmet, kiveszem az első részt!! :D

Senkinek nem fájnak a bordááááiii??
Vendég

Szép estét!

Adri, nekem nem fájnak...! :roll: Csak ujabban a derekam,csípőm,néha reggel a gyomrom(a diéta óta :? )...meg ilyenek!Nyomja a babó nem??A bordáid...

Bogyo,igen elég jol bírom hálisten!Csak eredménye is legyen!!Különben írtó mérges leszek h hiába tiltom el magam minden jótól.. :shock: :) !!Ma ugye az 1 db bukta volt a "csunya"dolog,...de annak ebéd után nem bírtam ellenállni :? !

Amugy a mai kajám:

Reggeli:1 szelet rozskenyér,csirkemellszelet,paprika,1 pohár tej!Egy kávé cukor nélkül

Ebéd:1 tányér leves,kevés tésztával,sárgarépa nélkül..,1 szelet sült tyúkmell,kb 6-7 szem sültkrumpli,savanyú uborka+hagyma,és ugye az 1 db bukta

Uzsonna:3 db korpovit keksz,1 alma

Vacsi:2 szelet rozskenyér,szintén csirkemell szalámival,paradicsom.
(ez amugy 6kor volt)

9órás pótvacsi :) :shock: :2 szelet Abonett,1 pohár gyümitea édesítővel,pár szem orbit dropsz!

ENNYI :D :shock:

Hát mit mondjak??Bírnék enni,de azért éhes sem vagyok...!!Szeríntetek?Ez elég?Vagy kevés?Vagy sok?? :) :shock: Lenne már kedd h kicsit többet tudjak...

Cuki,örülök h ismét hallottunk felőled!! :)

Klára, csini voltál!!Velem mi lett volna most egy lakodalomban??ááá az a sok finom falat!Titi kikészültem volna!!

Na jó éjt mindenkinek!!!

Missfried
Kép
missfried

Titi=tuti :D

Missfried
Kép
missfried

Ja és Ági én is egyedül maradok 5 napig 17.-től :? !!Nehéz lesz az tuti!Együttérzek..!Bár nekem annyiból jó,hogy Anyuék konkrétan a szomszédban laknak(másik lépcsőház),szóval tuti h esténként átmegyek és ott alszom!Á egyedül most nem mernék szeríntem.. :shock: Remélem hamar elszáll az a pár nap majd!!

Csiguszka, én is türelmetlen vagyok picit,pedig szeríntem meg rohan az idő!!A Dr.House-on veszem észre mindig :lol: :lol: Hogy már megint eljön a szerda....

Masika, a Szökést "sajna"már én is végignéztem!Napi 5 részt néha :D ,várom a 3.évadot!!

Missfried
Kép
missfried

És egy körkérdés így éjszakára.... :D Nektek is sötétebb lett a mellbimbótok?? Bocs, ha túl indiszkrét! :oops: Be is fejeztem a nyávogást!
:roll: :D

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Már nekem is nagy pocakom van!!! HURRRÁ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

Ne haragudjatok,hogy csak úgy bepofátlankodom,nap mint nap olvaslak benneteket,követem a híreket.:) Ötleteket,tanácsokat lesek el. :D :roll:
FElmerült a Magnézium és Kalcium szedése vagy nem szedése nálatok és saját tapasztalatomról,illetve véleményemről (persze senki orvosának a véleményét nem kérdőjelezem ezzel meg) írnék pár mondatot.

A Mg szedése azért indokolt csak a 36.hétig,hogy a szervezet felkészülhessen a baba érkezésére,a szülésre.A Mg-nak méhösszehúzódásgátló hatása van,a 36.héttől előforduló összehúzódások,keményedések(jóslófájások) pedig fontosak a szüléshez.Ezért nem tanácsos tovább szedni.Pár nap alatt kiürül a szervezetből,a 37héttől pedig már jöhet a bébi (persze nem kell,hogy jöjjön).:)

A kalciumnak szerintem sok köze már nincs a babához ennyi idős terhesen.A csontok keményedése a 8.hónap végén általában már megáll,a baba viszont ha szed az anya kalciumot,ha nem,akkor is von el a szervezetből.Ekkor már csak az anyának lényeges,hogy pótolja ezt (fogak épsége).

Tényleg bocsi,hogy ezt most így leírtam,nem okoskodni akartam. :oops: De lehet valakit érdekel a véleményem. :wink:

GRATULÁLOK MINDENKINEK A BÉBIHEZ! GYORS,PROBLÉMAMENTES SZÜLÉST KÍVÁNOK!!!

Lego
Vendég

halohoooo :lol:

ma van az elsö "nincs melo" napom...elvezetes, egy cseppet sem hianyzik 8)

megsincs sok idöm irni, mert a feje tetejen all a haz, parkettaztunk szombaton, es butort szereltünk, olyan, mintha egy szelvihar söpört volna vegig a lakason :wink:
vasarnap pedig maraton-aludtam, egesz nap almos voltam, többször bedobtam a szunyat, asszem kijött rajtam az utolso par het..aztam este hanytam :cry: nagyon rossz volt, mert nehezen ment, de a gyomorsav nagy ur :cry: aztan ujra alvashoz keszülödtünk es ahogy letetttem a fejmet, ujra kezdödött minden es ujra hanytam :cry: :cry: annyira sirtam, szegeny Laci nem gyözött vigasztalni..de olyan erötlen voltam..aztan alomba ringatott, jol keltem, mivel ugye nem volt miböl savat produkalni, ezert ejjel nem is volt bajom, csak pisilni keltem fel vagy 5x :wink:

ma lementem vasarolni, vettem kajcsit es eldölt az ebed sorsa :D dinsztelt maj rizzsel. jo is a maj, mert vashianyos vagyok, hiaba szedem a Maltofert, olyan sapadt vagyok, hogy csak na :shock:

en mg-ot meg szedek, söt lecitint is. ca pezsgötabit is kellene, de ezt elsumakolom soxor :cry: de undorodok az izetöl..

nekem sötetebb Adri :shock:

ma ettem egy banant es ittam egy joghurtitalt..remelem nem jön ki belölem..

csajok, nekem Vanus nagyon aktiv, szinte allandoan mozgolodik :D es van a bal oldalamon a hasam aljan egy pont, ahol olyan szurast szoktam erezni, hogy majd becsinalok.. :shock:

lanyok, maradnek meg, de itt az ideje elkezdeni takaritani es fözni es mozni es aaaaaaaaa :lol:

ne harizzatok, hogy szinte senkinek nem reagaltam, de majd visszaolvasok alaposabban is :oops:

pusszancs
Vendég

Sziasztok !

Kék az ég , süt a nap ! Idebentről tök szép idő van :P hurráááááá!

Szia Lego : Köszi az infókat, pláne egy tapasztalt anyukától jól jön az okosság :wink:

Filózok a málnalevélen : igyam , ne igyam ???? Lehet,hogy még várni kéne 2 hetet. :roll: Vagy úgy rosszabb a hatásfoka?

Adri : Így tényleg nem egyszerű az élet, ha csak hálótársad van. :(
Remélem a következő hétvégén - már ha a párod akkor nem dolgozik , dűlőre juttok név ügyben .
Nekem a bordám nem szokott fájni , de ha a jobb oldalamon fekszem ,akkor olyan mintha valami nyomná alulról , de nagyon és ez baromi kellemetlen tud lenni. Mintha nem kapnék rendesen levegőt.
Alvás közben ezért kb. 1/2 óránként átfordulok a másik oldalra . A gyerek remélem nem szédül el , mert egész éjszaka ez megy.

Klári : Látom jó hangulatban telt a lagzi ! Csini voltál :P

Mi változatlanul a Jóbarátokat nézzük, most tartunk a 6. évadnál.
Remélem mire jön a baba sikerül befejezni, mert utána kivonjuk a tv-t a forgalomból.
Addig viszont kell az unaloműzés :wink:

Missi : nem adott a doki olyan instrukciót ,hogy pl. szénhidrátból hány dkg-ot ehetsz naponta ?
Nekem egy kicsit soknak tűnik,amit ettél , de nem akarok okoskodni. Találtam egy ilyet :
"A "cukros" diéta lényege a következő: napi 180 gramm szénhidrát (ezt számolni kell a tápanyag táblázatok alapján) és (!) napi 100 gramm fehérje, naponta lehetőleg egyforma 6 ADAGBAN ELFOGYASZTVA. Valóban: ettől jóllakni nem lehet, de megszokni igen."
Kár ,hogy nem tudod mérni magadnak a cukorszintet , akkor egyszerűbb lenne a helyzet .
Remélem azért minden ok, de tényleg fő az elővigyázatosság .

Cuki : Jó ,hogy írtál, leszámítva a wc-s sztorit úgy tűnik jól vagytok
és ez klassz hír !

Szép napot Mindenkinek ,mentem reggelizni :wink:

Kép
sheepy

Cuki : Neked miért nem produkál a vonalzód nagypocakos feliratot ? ?????

Kép
sheepy

Néha az az érzésem, hogy egy kicsit úgy mennék dolgozni :) Pedig amíg dolgoztam, az volt minden vágyam, hogy ne kelljen ott lennem. Na mindegy, úgysem tudnék napi 8-9 órát állni, csak néha kicsit hiányzik ez a hülye gyorséttermi nyüzsgés. De ha ismét dolgozom majd, az biztos, hogy a vendéglátást messze elkerülöm, tudom, hogy most csak az unalom miatt vágyom vissza.
Vendég

Sziasztok!

Lego: Köszi! A kalciumot én is így olvastam valahol.

Adri: Igen, sokkal sötétebb lett, a párom meg is jegyezte, úgy nézek ki, mint egy afrikai... :D De ne izgulj szoptatás után visszaáll a régi rend.

//Nekem még van egy különleges bajom is, egy csomó pergő/futó/lógó (pontosan nem tudom a nevét) szemölcs is nőtt rajtam, nem tudom ez mi a fenétől van, előtte nem volt, a terhesség előrehaladtával szaporodnak. :shock: //

Egyébként nekem sincs mostanában sok türelmem, ma reggel is kiordítottam magam. Fél hétkor szólok a gyerkőcöknek, hogy ébresztő, mert készülni kell a suliba, de háromnegyedkor még ágyban vannak... utána még vakaróznak egy sort, aztán a kisfiam éppen mikor már indulnánk lepisili a gatyáját, akkor öltöztetsd át... végül majdnem elkéstünk. Kész idegbaj minden reggel. Aztán meg a délután, amikor tanulniuk kell. Kétpercenként ordítanak: anya, ezt hogy kell megcsinálni... és mennyit beszélnek! Be nem áll a szájuk reggeltől estig! Pedig néha olyan jó egy kis csend.
Sokszor alig várom, hogy már a kórházban legyek, azalatt a pár nap alatt fárasszák az apjukat.
Hisztis vagyok azért is, mert nem bírok úgy "dolgozni" ahogy szeretnék. Gyakran elfáradok, vagy begörcsölök, pedig ugye a háztartási munkákat nekem kell megcsinálni.
Csak azt nem tudom, ha már hárman fognak itt nyávogni, azt hogy fogom bírni!

Na most jól kipanaszkodtam magam.

Cukika: Örülök, hogy jól vagy!!!

Missi: Ügyi vagy, majd csak eltelik már ez a kis idő, és valahogy kibírod ezt a koplalást.

Kép
Kép
Kép
gabi39

adrinalin22: nekem igen, de csak egy picit.
Vendég

Sheepy, nekem is atküldöd a fözöcskes dolgokat? :D
Vendég

Jó reggelt!

Katasztrófális éjszakám volt, az én kismanóm úgy gondolta, hogy most gyakorolja a rugdosást és a forgolódást, fél 4ig abba sem hagyta. Nem tudom mi volt vele, de már nagyon kész voltam, nyomta a gyomromat(persze a sav ettől jött fel rendesen) így szinte ülve feküdtem, utánna pedig a bordáimat célozta meg.

De reggel legalább végre megkaptam az első havi táppénzem, plussz egy volt gimis osztálytársam ébresztett, aki szept 27re van kiírva, és láss csodát kislányból kisfia lett :D

Adri: nem vagy egyedül, nekem is sokkal sötétebb lett a mellbimbóm, de ez majd elmúlik.

Szia Csiguszka! üdv köztünk! és köszi az infókat, majd holnap rákéredezek a dokinál.

Gabi: én is televagyok ilyen apró szemölcsökkel, nem tudom mik ezek de egyre több van rajtam is.

Evu: kitartás a takarításhoz, ekkora pocóval már nem a legjobb, még jó hogy nekem volt segítségem, különben sosem lett volna meg a nagytakarítás.

Cuki: nálunk is ment a video folyamatosan, mert olyan későn adták, hogy nem tudtunk fennmaradni. Született feleségek nálam is nagy kedvenc, remélem babóka hagyja majd hogy nézzem, ha nem marad a vidós megoldás, egy hét alatt csak megnézek egy részt. :wink:

Már 37 Hetesek vagyunk

Kép
masika

Gondolkodtatok már a babakötvényen? Mármint azon, hogy hol érdemes a számlát megnyitni. Találtam egy oldalt információkkal.
Nem tudom szülés előtt vagy utána érdemes ezzel foglalkozni. Mondjuk az összeg eléggé nevetséges.

http://www.babakotveny.info/

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Születetett feleségek-függő vagyok én is, sajnáltam, hogy csak most kezdik el újra adni, én is szeretném majd nézni! A dr. House-on kívül ez volt az egyetlen ,amihez hétről-hétről odaragadtam......

Sheepy
Köszi, hogy átküldöd majd a főzős dolgokat!

És köszönöm a biztatást, szakácskönyvből már van néhány itthon, szoktam is forgatni! Ma az anyósom főztjét esszük, így pesrze nem vagyok rákényszerülve, hogy magam alkossak......

Bogyó
Én is úgy tudom, hogy 4x menni kell védőnőhöz, hogy megkapd az anyasági segélyt, koraszülésnél van kevesebb alkalomhoz kötve. De állítólag erről az orvos igazolása kell, legalábbbis ez szerepelt a benyújtandó dokumentumok listáján. Én jövő pénteken megyek utoljára, ez lesz az 5. alkalom. Dokihoz 4 hetente kell mennem, szerintem ez így normális.

Evu
Élvezd ki az otthonlétet, az én első hetem is elég szaladgálósra sikerült, de ezt a hetet már nyugiban kezdem!

Üdv mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga

Masi: Gratulálok!!! Innentől már nincs mit félni, bármikor jöhet a baba!!!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi
Nálunk a kerületi önkormányzat 20 ezerrel így támogatja a kerület új lakóit, ezért fogunk csak számlát nyitni, majd meglátjuk utána, de tényleg nem sok...

> Kép
evarga

Masi, igazad van, ez a takaritosdi nem is megy olyan gyorsan :shock: eddig leszedtem a ruhakat, hajtogattam, mostam es 1x teregettem..elmosogattam, beraktam a fagyoba a reggel vasarolt husokat,es semmi mas..egyszer nagyon megszedültem, es le kellett par percre dölnöm :? asszem nem fogok sietni, meg fözni muszaly, mindjart elkezdem..gratula a 37.hethez!!

Evi, igyekszem pihenni..ramfer :wink:
Vendég

Sziasztok, én is itt :)

Húúú, annyit irtatok szerda du óta, már 1 órája olvasok vissza...

Masi, a cOrában még nem vettem babaruhát, de ami késik, nem múlik...de a Tescoban apa vett már, és tényleg nem drága, és elég jó minőségnek néz ki..
A szomszéd akciója :) Gratula a 37. héthez!!!!

Ariel, nem találtam meg, de lehet, h irtál, hogy miért is szept 24??

Bünygi, nagyon tuti a fotelod, irigykedem is :oops: Én még azt sem tudom, hol és hogy fogunk fürdetni, a gyerekszobában és a fürdőben sincs hely...majd jön a védőnő a héten v jövő héten, megkérdezem, mit ajánl

Zita, sajnálom a kutyádat :(

Evu, ugye milyen jó "munka nélkül"? :) Máté nagggyon szép kisbaba!!

Adri, nevek? Erdei Dominika szép..Rebeka se rpssz..és a Réka?
Mellbimbó - már a kb 3. hónaptól, de most mintha még jobban.. :oops:

Missi, szegény ezzel a diétával...a buktáért én nem itéllek el..megértem :) Én is vettem egy farmer térdgatyát, hpyg ez még ősszel pont jó lesz csizmával...hát azt hiszed rám jött?! :? felejtő..

Gerika, vigyázz a pakolásnál!!

Klári, csini voltál a lagziban! :wink:

Gabi, szemölcsök rajtam is, kb 3-4 dbot vettem észre, az egyik pont a bimbó mellett volt, de kb 2 napja eltűnt :shock: lehet, h leszedte a törölköző...? de a helyét sem látom, gondolom, így nem gáz.. hónaljban van még 2..

Született feleségek - hajjaaajjj, függőség..De még apa is!! :wink:

Nálunk semmi különös, voltam csüt du dokinál, nagyon normális volt. 1994 g, bdp 86 és minden oké. Kérdeztem tőle a szülésznőt, adott egy számot. Ma reggel felhivtam, nem vette fel, és képzeljétek, visszahivott :)
Meg is beszéltem vele, hogy szerdán este bemegyek hozzá, és találkozunk, beszélünk.
36. hét után kell mennem dokihoz, ctg és strepto és labor...

Magnézium: 37. hétig. Pezsgőtablettát iszok 250 mg, és málna ízű :wink:
Voltam postán, a háziorvosnak beadtam a táppénzes papirhoz valót, zöldségesnél..
Nálunk ma borsóleves és tejszines sajtos csirkemell lesz :)

Masi, örülök, hogy sikerült a reszelt túrós :wink: Apa már kérdezte, mikor sütök legközelebb..
Múlt héten kinn voltam apával dolgozni, nagyon jól esett csinálni valamit, bár jól elfáradtam, meg a lakás is szalad itthon..de hát mindegy.
Ma pihi, holnap megyek délelőtt apával, szerdán meg szerintem nekikezdek a nygatakaritásnak...
Ja, és nem lesz panelfelújitás idén, szóval már rég túl lehetnék az ablakpucoláson :? ..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Húúú, most nézem, 40 nap!!! :lol:

Hétvégén voltunk anyóséknál, most szombaton meg megyünk anyuékhoz, és idén már nem indulunk el semmi nagy útra...

Evu, én sem haladok ma :oops: Későn keltem, elintéztem mindent, most lejárt a mosás, menni kell teregetni, össze kéne még rendeznem a befizetett csekkeket, összepakolni, bedobni még 1 mosást, vasalni...hjajjj

Anikó
Kép
Kép
vicsok

HALIHÓ!
ELŐSZÖR IS ÜDV AZOKNAK AKIKKEL MÉG NEM TALÁLKOZTAM.

MELLBIMBÓ
:lol: :NEKEM IS BEBARNULT,DE MOST MEG OLYAN MINTHA HALVÁNYODNA :roll:
LAKODALOM:TÖK JÓ VOLT,SOKAT ETTÜNK ITTUNK BULIZTUNK.

NEKEM MOSTANSÁG NÉHA HÁNYINGEREM VAN,NEKTEK IS ?EZ NORM?JA ÉS ALUL NÉHA NAGYON SZURKÁL,ELÉGGÉ FÁJDALMAS :roll: MITŐL??
CUKIKA:ÖRÜLÖK HOGY MINDEN OK ,VIGYÁZZ AZÉRT MAGADRA,MEG A DOMESTOSRA!!!! :lol:

HOLNAP MEGYÜNK VÁSÁROLNI AMI MÉG HIÁNYZIK A LISTÁBÓL,AZTÁN MAJD DOBOK KÉPEKET!!!!MÁR ALIG VÁROM!

ÉJSZAKA NEM TUDOM HÁNYSZOR VOLT KINN PISILNI,DE MÁR IDEGESÍTETT A DOLOG,PEDIG IDÁIG NEM VOLT GOND AZ ÉJSZAKA,DE ASSZEM EZ MÁR CSAK ROSSZABODNI FOG ,AHOGY KÖZELEG A VÉG,EGYÉBKÉNT ÉN IS 30X ÁTFORDULOK EGYIK OLDALAMRÓL A MÁSIKRA ,ÚGYHOGY UTÁLOM MÁR AZ ÉJSZAKÁKAT :roll:

SOROZATOK:MOST NÉZZÉTEK,MERT BABÁVAL MÁR NEM HISZEM ,HOGY MENNI FOG,SAJNA :cry:

NA MAJD MÉG JÖVÖK,PUSZA:JA MAI MENÜ:TÖKFŐZI,CSIRKEPÖRI Kép

MASIKA::_GRAT A 37.HÉTHEZ!!! Kép
geosel.klara

Kép MAI HELYZETJELENTÉS:33+2
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?