Sziasztok, én is itt
Húúú, annyit irtatok szerda du óta, már 1 órája olvasok vissza...
Masi, a cOrában még nem vettem babaruhát, de ami késik, nem múlik...de a Tescoban apa vett már, és tényleg nem drága, és elég jó minőségnek néz ki..
A szomszéd akciója
Gratula a 37. héthez!!!!
Ariel, nem találtam meg, de lehet, h irtál, hogy miért is szept 24??
Bünygi, nagyon tuti a fotelod, irigykedem is
Én még azt sem tudom, hol és hogy fogunk fürdetni, a gyerekszobában és a fürdőben sincs hely...majd jön a védőnő a héten v jövő héten, megkérdezem, mit ajánl
Zita, sajnálom a kutyádat
Evu, ugye milyen jó "munka nélkül"?
Máté nagggyon szép kisbaba!!
Adri, nevek? Erdei Dominika szép..Rebeka se rpssz..és a Réka?
Mellbimbó - már a kb 3. hónaptól, de most mintha még jobban..
Missi, szegény ezzel a diétával...a buktáért én nem itéllek el..megértem
Én is vettem egy farmer térdgatyát, hpyg ez még ősszel pont jó lesz csizmával...hát azt hiszed rám jött?!
felejtő..
Gerika, vigyázz a pakolásnál!!
Klári, csini voltál a lagziban!
Gabi, szemölcsök rajtam is, kb 3-4 dbot vettem észre, az egyik pont a bimbó mellett volt, de kb 2 napja eltűnt
lehet, h leszedte a törölköző...? de a helyét sem látom, gondolom, így nem gáz.. hónaljban van még 2..
Született feleségek - hajjaaajjj, függőség..De még apa is!!
Nálunk semmi különös, voltam csüt du dokinál, nagyon normális volt. 1994 g, bdp 86 és minden oké. Kérdeztem tőle a szülésznőt, adott egy számot. Ma reggel felhivtam, nem vette fel, és képzeljétek, visszahivott
Meg is beszéltem vele, hogy szerdán este bemegyek hozzá, és találkozunk, beszélünk.
36. hét után kell mennem dokihoz, ctg és strepto és labor...
Magnézium: 37. hétig. Pezsgőtablettát iszok 250 mg, és málna ízű
Voltam postán, a háziorvosnak beadtam a táppénzes papirhoz valót, zöldségesnél..
Nálunk ma borsóleves és tejszines sajtos csirkemell lesz
Masi, örülök, hogy sikerült a reszelt túrós
Apa már kérdezte, mikor sütök legközelebb..
Múlt héten kinn voltam apával dolgozni, nagyon jól esett csinálni valamit, bár jól elfáradtam, meg a lakás is szalad itthon..de hát mindegy.
Ma pihi, holnap megyek délelőtt apával, szerdán meg szerintem nekikezdek a nygatakaritásnak...
Ja, és nem lesz panelfelújitás idén, szóval már rég túl lehetnék az ablakpucoláson
..