Új privát üzeneted érkezett!

Most számolgattam, hogy 25.-én volt pé. E héten már kezdődtek a rosszullétek. Azaz akkor lehetett a beágyazodás? ÁÁÁÁ már csak beképzelem nem????

Most apciztam, ugyhogy még menszike sehol.
encike 2

Aha,az még reális is,de én csak a 3.dpon vagyok....tehát kizárt!!!!

Egyik hónapban már volt iylen,h hányingerem volt....és akkor nem lett baba.Előző hónapban megúsztam,most meg megint :?

annus11

Zsibima, mi tavaly szeptemberben kezdtük a babagyártást. Az esküvőig vártunk :oops: És az első hónapban összejött, de ahogy a tábla is mutatta, decemberben megműtöttek. Aztán három hónap pihi, és márciusban újra megpróbáltuk és lám, ismét "betaláltunk" :shock: És ő most már marad szintén decemberig :wink:
Zsibima, a következő hónap lesz a tiéd. Kiskatona vizsgálat most már esedékes lenne azért, nem?

Merszi, megy a drukk ezerrel ++++++++++++++++++
Annus, neked is! ++++++++++++++++++
Encike, neked is! ++++++++++++++++++

Úúúú, most jut eszembe, holnap uh! :lol: Dejódejódejó!

Kép
wruska

Encike!

Én is így kezdtem... 19-én Pe 28-29-én pecsételés és negatív teszt (lehet a beágyazódástól). Ezt is csak azért néztem, mert buliba mentem és a koktélt nem akartam babára inni. Na most eddig úgy áll a dolog lehet Ő is ivott velem...
Ma már semmi maszat (ami amúgy se volt látványos, csak az előzmények miatt paráztam), de mensi sincs sehol!!!
Reménykedj én is ezt teszem, aztán holnap tesztelünk!

Annus!
Igaz még hosszú az út a mensiig, de talán bejön az hogy hónapokig kell várnod a köv.mensire!!! :lol:
merszi

Sziasztok Lányok!

Na, vagyok megint. Visszaolvasgattam egy kicsit.

Hajni, a fenti topikban már gratuláltam, de megerősítem! Vigyázz magatokra nagyon!!

A többieknek meg megy a druk továbbra is++++++!!

Látom azért a hangulat azért jó itt nálatok! Zsibima, Annus ti továbbra is a pozitív tábort erősítitek! Csak így tovább!!

Lei, nagyon csini vagy! Tök jó, hogy még mondig nem íhztál, csak az édes pocakod látszik! Szerintem abszolút nem vagytok koraiak a vásárlással.

Elárulom, hogy mi szinte már mindent megvettünk. A 12. heti UH után kezdtük a gyűjtögetést, mert azt mondtuk anyukámmal, hogy ennek a babának meg KELL SZÜLETNIE és kész! Reméljük most már így is lesz, bár kisebb gondok azért vannak.

És most hogy sok-sok pihire vagyok ítélve, vásárlásokról pedig letiltva, áldom a merészségem, hogy megvettük a nagyobb, legszükségesebb dolgokat, mert most nem mehetnék boltozni, meg börzézni.
Ja, babakocsi is megvan!! :lol:

Wruska, Encike, így tovább! Meglátjátok, hogy a 16. hét után már egyre gyorsabban megy az idő! Én már nem úgy várom a hétfordulót, mint a messiást. Már nem számolom vissza a napokat, hanem nyugodt vagyok. Persze azért örülök, mert meinden egyes nappal közelebb kerülünk a várva várt babánkhoz!

Írtátok a Jónást! Nálam teljesen bejött a Jónás nap, és hát a baba neme is! Fiút jósolt, és 99,95% hogy az is lesz :lol:

Rönééé

Kép
röné

Merszi-szerintem 100 % hogy terhes vagy!!! De jó!!! Persze halkan mondom, nem is kell mondanod...és jó helyen lesz az biztos!!! :D (az a kis koktél kell...én bort ittam a Bettyvel, igaz orvosi tanácsra, de asszem anélkül is ittam volna! :wink: )

Annus-nagyon örülnék ha te is babásodnál ebben a hónapban, én átengedem az elsőbbséget, mármint a sorrend cserét, hiszen én már úgy sem "nyerhetek" ebben a hónapban!

Viszont akkor asszem egyedül maradok a topikban!!! :lol: Mármint az aktiv babanetezők közül...
Na akkor ünnepélyesen megígérem, ha én maradok, akkor nem jövők addig amíg nem babásodom, magammal nem akarnék beszélgetni! :cry:

Wruska-szerencsés vagy!!! (igen aktuális lenne a vizsgálat, de nem megyünk...én a nyáron egy fűszálat se teszek keresztbe a babáért...ezt már írtam. Viszont Alziza tanácsára maca vibe-t fogok szedetni Janival...most mondtam neki és úgy néz ki örült!)

Panny-igen Zsiborás vagyok, de ezt már tudtad iwiw-ről ugye???

Röné-tök aranyos volt ahogy írtad, ennek a babának meg kell születnie!!!
Még jó hogy az anyukája hitt benne már az elején is, és most meg van már minden! Legalább most tudsz lelkiismeret furdalás nélkül pihengetni!!! :lol:
Vendég

Zsibima, én szívesen beszélgetek veled itt is, miután Annus is bebabásodik és úgyis hamarosan jössz a másikba, szal ki nem carja le, hogy ebbe a topikba már senki sem fog irogatni?! :shock: Sőt! :wink:
Egyébként szerintem nekem segített, hogy februárban csináltam ezt a cickafark, palástfű tea kúrát, mert olyan dupla peteérésem volt márciusban, hogy öröm volt nézni :wink: és az eredmény is megvolt :lol: Ja és persze, hogy apa totális extra vitaminkúrát csinált végig. Szerintem neki is felfrissítette a kiskatona állományt. Szal hajrá hajrá..

Kép
wruska

Zsibima!

Szedethetsz apával E-vitamint ha hajlandó rá...én szedettem a férjemmel(jót tesz a kiskatonáknak-élénkítő)és te is szedheted a pozitív tesztig-peteérés elősegítő és beágyazódás segítő.

Azért akciók legyenek nyáron is :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsibi!
Nem gondolod, hogy elhagyjuk ezt a topicot, ha babásodunk!!!! Továbbra is maradunk! nem hagyunk egyedül, de egyébként se vagy egyedül!
merszi

Merszi!!!

Naaaa???Van már + teszted?Vagy meddig akarsz várni?Már tűkön ülök!!!!!!

Zsibima!!!
Hááát,nehogy már itt hagyjunk!!!Ezt nem gondolhatod te sem :wink: De még messze vagyok én attól h babásodjak...ha most nem jön össze akkor köv hónapban megy apcim kiskatona vizsgálatra,lehet én is szedetek vele vmit...Olyan kis rohanás az élete,tök sok meló,össze vissza eszik :( Lehet h ezért nem jön nekünk a baba,de nem akarom ezzel idegesíteni,va elég baja így is!!!

Röné!
Jó hogy itt is jelentkeztél!!!Pihenj sokat,élvezd a terhességet!És naná h semmi gond nem lesz :wink: Mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wruska!
Palástfüvet én is iszom,de még semmi!Egyébként télleg csodákra képes!

annus11

Háát megvan a teszt , de még doki nem látott és magam se hiszem el, hogy:
merszi

Jaj de jóóóóóó!!!!!!Hát hidd csak el!!!!Nagyon ügyik vagytok!!!!!Tessék gyorsan dokihoz menni,és sokat pihenni!!!Télleg jó termés volt májusban!!!2 terhesség is!!!Szupi!!!!!!!!!!Nagy nagy gratula!!!

annus11

Merszi,
De jo ugy orulok. Igy mar jol indulk ez a hetfo reggel.

Zsibi,
Soha nem fogjuk elhagyni ezt a topikot, mi mindig ide fogunk tartozni, hiszen olyan sok tortenet kot ossze minket.

Encike,
Pontosan mikor kell megjonnie? Lehet, hogy mar ezek tenyleg tunetek, de ne izgulj. Tudom konnyu ezt mondani. Hamarosan minden kiderul.

Kepzeljetek, azt almodtam, hogy a kolleganom bejelentette hogy terhes. Mi nagyon joban vagyunk, sok mindent megbeszelunk egymassal. Es ma reggelt jott es mutatta a ket csikos tesztet. Bar meg halovany, de ket csikos. Es harmat is csinalt, es mind a harom ugyanazat mutatta. Ugy orulok neki is. Hat a fonokunket megfogja utni a guta.

Remelem amugy mindenki jol van.
/nekem nagyon faj a hatam, valami becsipodott a gerincemnel. Eleg szarul erzem magam. De remelem ez nem jelent semmi rosszat.
Szerdan megyek magan UH-ra, majd remelem tudok keppel szolgalni. Es hogy minden rendben lesz.

Legyetek jok!

Kép
eperke25

Köszönöm az örömködést!
Hááát a pihi még odébb van -sok a meló-de ha indokolt lesz betartom. Ha nem, amig lehet melózók, persze az éjszakát már elhagyom, úgy a harmadik hónap után.
merszi

Merszi!!!

Hááát....majd a doki megmondja!!!Lehet táppénzre ír!Reméljük persze h semmi sem indoklolja a több pihenést :wink: Nekem azt szokták mondani,hogy amikor az anyuka alszik,pihen,akkor nő a legtöbbet a babó!Akkor tud igazán fejlődni!Ez lebegjen elötted!!!!És óvatosan a melóval,mert irgum burgum lesz neked :wink: :lol:

annus11

Merszi :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: Ugy orulok a csikjaidnak! :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Ja akartam még írni,hogy úgy néz ki Encinek megjött :?

annus11

Merszi!

Gratulálok!!!!! Irány a doki és irass utrot! Meg persze vigyázz magadra!

Zsibi!

Remélem, hogy én adok egy kis reményt: mi öt éve várunk már babára. De remélem, hogy már nem sokáig.

(hihetetlen, hogy milyen boszi vagy!!! :wink: honnét tudod ezeket a dolgokat? vagy csak érzed? nagyon érdekel.)

tücsökbogár

Merszi!!!

De jóóóóóóóóóóóó!!!
Nagyon ügyik vagytok, csak sikerült összehozni ezt a babát!!!
Külön öröm, hiszen neked fele esélyed volt, de valahol tudtuk , hogy hamar össze fog azért jönni!!! :lol:

Tücsi-köszi a bíztatást...nem tudom honnan érzek meg dolgokat...

De képzeld(jétek) a lányom tegnap reggel ezzel fogadott: anya azt álmodtam, hogy terhes vagy!!! És csodálkozott erősen, hogy nekem megjött...na mármost őneki a beceneve a suliban: Boszi!!! :lol: (6 éves kora óta)
Remélem bejön...

Eperke-remélem hamar elmúlik a hátfájásod...nekem is fájt 1-2 hónapja, háát nem kívánom az ellenségemnek se! Vigyázz magadra, és írd meg mit mondanak rá az orvosok!
Vendég

Már meg is ilyedtem!!! barna csöpp a betétemen...1/2 3-kor már fogad is a dokim!!! Bizti kapok rá valamit, én a múltkor Duphastont szedtem!
merszi

Merszi!

Gratula!!!

Azért ne vidd túlzásba azt a melót,egyet értek Annussal, inkább pihizz sokat!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Merszi!

:twisted: :twisted: Jaj hát itt jártatom a számat hogy irány a doki!!!!Igenis szedni kell gyógyszert!!!!!!!Muszáj megtámogatni azt a babát!!!!!!!Gyere a jó hírekkel!!!!!

annus11

Merszi!

Az Utrogestan erősebb mint a Duphaston,sztem azt kérj ha lehet.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Húúúúú, de örülök Merszi!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon vigyázz most magadra és a babára is, csak semmi stressz és túlhajtás a melóban!!! Legyen a baba a legfontosabb!!

De jó ilyen hírekre jönni a hét elején!
:P

Csak így tovább csajok! Minden hónapban két-három babásodás és tényleg kihal a topik :!:
lei

Na megjöttem! Köszönöm, h izgultok és örültök velem.

Olyan kis maszat még, h szinte nem látni.Csak találgattunk a dokimmal... halovány petezsák árnyék.Csütörtökön ismét Uh talán akkor már többet mutat.
Addig nem szedhetek semmit amíg meg nem mutatja meg magát, mivel nekem már volt méhenkívülim. És ha netán most is az lenne többet ártana mint használna (oda lenne a másik vezeték)! Így várunk. Amúgy csipp- csöpp csak egy volt...tehát szinte semmi.

A doki szerint ahhoz képest, h tavaly a férjemnek megállapították, h a kiskatonái nem túl aktívak, elég sűrűn ejt teherbe... :lol:
Nekünk hosszúnak tűnt, de bizti vannak azért nálam bonyolultabb esetek is!
merszi

Merszi, nagyon nagyon örülök neked! És izgatottan várom a további jó híreket!
Gondolom akkor most nagy az öröm.

Ja, ha kellene Rutascorbin, szólj, mert nekem most van egy új megkezdetlen csomagom (50db) és nagyon szívesen odaadom, ne vegyél! Nekem nincs rá szükségem és amúgy van még egy megkezdett is, szal kicsit túlvásároltuk magunkat a múltkor, de hát nagy volt az ijedtség. :shock:

Majd dokibácsi után még benézek. Végre uh!!!!!!!

Kép
wruska

Köszi Wruska, de a pánik nagyobb volt nint a pecsételés...de ha egy cserpp van már a múltkori eseten agyalok...majd elmúlik!

Amúgy 10 csomag magnéziumom és Rutascorbinom is van, a múltkorról maradt nekem is! Néha kapok be belőle. Azért köszi!
Ok írj doki után, kíváncsian várjuk. Én az elsők között fordultam ma meg ott... :oops:
merszi

Wruska!

Várunk vussza az uhról!!!Mindenre kíváncsiak vagyunk :lol:

Merszi!
Na akkor jól van,bár nem értem...ha láttatok vmi petezsák szerűt,akkor azt is kellett volna látni h hol van,nem?Vagy én gondolom rosszul?Na mennek a drukkok ezerrel,remélem sokat pihensz,és legközelebb már a babát is láthatod!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11

Merszi-csatlakozom Annus kérdéséhez: ha látott petezsák árnyékot, akkor azt a méhedben látta nem??? Biztos jó helyen van a kis drága! :D Olyan izgalmasak ezek a napok nem???
Most már érzel "karácsonyi" hangulatot??? :wink:

Wruska-remélem teszel képet, ha tudsz!!!

Annus-iwiw-en az ismijeim között előttem vagy l-el az eb listán! :lol: 2 ponttal vezetsz előttem, igaz én első nap nem játszottam! Kiváncsi leszek...a mostani meccset lehet bukom, mert a franciákra tettem, aztán még a végén döntetlen lesz...
Vendég

Na helló csajok! Jelentem nagyon meg lettünk dicsérve :lol: Én azért, mert sokat fogytam, babuci pedig azért, mert sokat nőtt. Szóval minden rendben van, szépen növögetünk. Méhszáj zárva, és a picim is már szépen fent van :lol:

Pénteken már mennem is kell vérvételre (AFP), és a cukorterhelést is kéri, mert sok a cukorbeteg a családban és jobb előbb fülön csípni, ha mégis nálam is jelentkezne.
A következő uh július 11én lesz, már a 19. héten aztán júli 14én megyek a dokihoz legközelebb. Közben szabira is megy, azért csak 5 hét múlva.

Szóval nagy a boldogság, mint mindig :wink: uh után. Ja és ilyenkor nem kapok képet, mert ez a magán rendelése és nem szokott adni. Nekem elég az is, ha láthatom. Most nagyon kis lusta volt, nyújtózkodott, meg helyezkedett, de semmi komoly aktivitás. És persze háttal nekünk. De már szépen kirajzolódott a gerince és nagyon más volt már, mint két hete. Sokkal jobban kisember formája volt már.

Most talán kicsit felpörögnek az események, vérvétel pénteken, a kismamajóga is lassan elkezdődik, aztán talán a rugdalózás is intenzívebb lesz hamarosan. Közben azért a fogorvoshoz is elmegyek, bár a védőnő szerint ráér csak a 20. héten, de nem tudom, mikor megy ő is szabira, és legalább ezzel is telik az idő :wink:

Még olyan sokára van a következő uh. Nem semmi telhetetlen vagyok, mi? :wink:

Kép
wruska

wruska! örülök, h minden rendben!

Csajok mivel az én maszatom kb csak 1 mm nem igazán látványos!!!! Ezt bizonyíthatom, hiszen láttam. Kb még csak 5 hetes (vagyis nemrég ágyazódott be)! Az a maszat akár lehet nyálkahártya darab is! Akár milyen nagyításban és pózban néztük, mindig csak egy sejtehtő pacát láttunk. De nyugi lesz ő még látványosabb is, csak ne sietessük!!!
Egyelőre csak a hcg teszt mutatja, h történt ott valami. Én türelmes vagyok és nem sürgetem.
Csütörtök nincs messze és addig talán nő valamit az én porszemem! :wink:
merszi

Zsibi!

Azért még nem nyugodtam meg, de remélem hamar utolér a "karácsonyi" hangulat! Aztán jöttök utánnam ti is, hogy együtt ünnepeljünk!!! :lol:
merszi

pontosítok: az Uh szerint 2mm maszat van odabenn, de a doki ez kb 1,5 nek felel meg. :lol:
merszi

Wruska!!!

Nagyszerű hírek!!!!Azt viszont bánom h mi nem láthatjuk kis Wruskát :( Olyan édik az uhs képek!Én mindig úgy lesem ilyenkor a monitort :lol: :lol: Nagyon ügyi vagy,hogy tudtál fogyni :shock: kérném a receptet hozzá :wink:

Zsibi!
Na igen,én se játszom minden meccsen...a tegnapi eredményeket nem is tudom még,mármint h mennyt nyertem :lol: Apcim persze elöttem van a rangsorban :lol: :lol:

Merszi!
Na amikor először voltam uhn,akkor nekem is csak annyit látott a doki,hogy van ott vmi "maszat",nem pont ezeket a szavakat használta,de szerintem ugyan ez a szitu volt.Én is hamar elmentem,mert akkor én is csak az 5.héten voltam,vagy még ott se!Mondjuk én nem tudtam mikor fogant,azt hittem már nagyobb!1 hét múlva kellett visszamennem,és akkor már látszódott a petezsák!!!Bizti nálad is így lesz!!! :lol:
Valószínű ha sikerül nálunk is,megint ilyen hamar kell mennem....bár majd a doki megmondja!Nekem bizti ír gyógyszert!

Hajni!

Te hogy érzed magadat?Hányinger van már? :lol:

annus11

Wruska - errol a fogyasrol terhesseg alatt nekem is kene a recept! Hogy csinalod? Orulok, hogy minden rendben odabent. Azt nem lattak meg, hogy kisfiu vagy kislany? Nevek?

Annus - koszi jol vagyok. Hanyinger az meg nincsen, de egesz nap olyan vagyok mint aki jol bepialt. :P Szedul a fejem es kicsit koordinalatlan a mozgasom :roll: Tok nehez a munkara koncentralnom. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

A fogyást a bébi elintézte (nem hánytam (csak ötször, nekem hasmenésem volt, ha valami nem esett jól) és sokat segít, hogy a rendszertelen, munka közben valamikor bekapok valamit helyett felváltotta az itthon vagyok éhes vagyok eszek egy kicsit változat. És persze hogy nem kívántam az édességet. Amolyan szénhidrát szegény diéte. Szal semmi tudatos, csak végre figyelek magamra és az igényeinkre.

Hajni, még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány lakik e odabent. 12 hetesen megnézte a szonográfus a kórházban, de akkor még nem látta. Most a dokim nem vizsgálódott. Majd júli 11én kiderül szerintem, akkor megint a kórházba megyünk, már a 19 hetes uhra :lol: Aztán meg majd 4Dsre a 20. hét körül.
Nevek: az előzőek közül nem válogattunk, valahogy nem tudtam volna elképzelni :oops:. A fiú most is hamar megvolt, apa az Olivért nagyon szeretné, ha fiú lenne, bár kislányt vár :wink: a lánynevet úgy kerestük több névből, és egyből beleszerettünk. Azóta úgy érzem, hogy igazából ezt a nevet kellett megtalálnunk, mert a kis Maja ezt akarja. :wink: De lehet, hogy rosszul érzem és ez inkább csak a vágyak kivetítése :wink: és most nagyon tudományos voltam :lol:

Kép
wruska

wruska?

Azért van miből fogyni? Én most sem érzek semmi féle terhességre utaló jelet és "mellékhatást"... :lol:
Szép neveket választottatok!
merszi

Na a nevek már nálunk is körvonalazódtak....de még lesz egy két menet itthon :lol: Fiúnak én a Mátét szeretném,apjuk meg maga után a Miklóst.Lánynak ő a Mónikát,én meg...huuu,csomó favorit lány nevem van:Hanna,Vanda,Emma stb.A lényeg h mindkettőnknek jó legyen,ez elég hosszú folyamat....de hát van még időnk! :lol: :lol: :lol:

annus11

Sziasztok Lányok!

Merszi még egyszer gratula a 2 mm-es maszatkádhoz!!!

Nálunk is felpörögtek az események, mert tegnap felajánlotta a doki, hogy augusztus helyett kezdhetjük most is a programot, mert felszabadult pár hely. Így péntektől már nyomom a szurit meg a véralvadásgátlót és ha minden jól meg, akkor július első hetében lesz a leszívás, meg a beültetés. Szóval ismét "versenyben" vagyuk.

tücsökbogár

tücsök: jajj, de jó hír!!! Örülök, hogy azért segít a Sors nektek ebben a baba dologban. Drukkolok, hogy minden rendben menjen!! HAJRÁ!! :lol:

wruska: a 18. heti genetikai UH-n ha úgy forgolódik a bab, már meg fogják tudni mondani a nemét biztosan. De legalábbis 80 %-ra. :lol: A Maja tényleg szép név, nekem is tetszik!
lei

Tücsi!

Köszönöm! És nagyon drukkolok neked is! Nagyon jó hír, h előbb próbálkozhattok!
merszi

Tücsi!!!

Ez aztán a jó hír!!!!Nagy nagy gratula!!!Remélem sikeres lesz a lombik!!!!Ha van vmi amiben segíthetek szólj,a sok pozitív energián kívül :wink: Hol és ki csinálja a beültetést?Sokáig kell majd utána feküdnőd?Remélem nem lesz épp 50 fok...vagy te bírod a meleget?
Kép

Na vannak fenn rólam is képek Zánkáról www.zanka.annus.fotoalbum.hu Az elején az a pár darab :lol:

Ja és hajrá portugálok!!!! Kép

annus11

Ja azt ne nézzétek h a gyerek egyfolytában vetkőztetni akar...a múltkor kigombolta az ingem,na persze a legjobb helyen :shock: kész pasi :lol:

annus11

Annus! Neked nagyon "jól fog állni egy baba"! Szólok is a gólyának ne kerülgessen már el!!! :wink:
merszi

Annus!

Szerintem is jól áll neked a kiskrapek. Remélem, hogy levetted a mintát. :wink: Hmmmmm és azok a fincsi kaják...... Éhes vagyok.

Én egyébként jól bírom a meleget, de a lábam sajna meglehetősen dagad melegben, úgyhogy majd maradok a jó hűs házikóban olvasgatni. Csak már ott tartanánk. Annyi könyvet kaptam az utóbbi időben, jó lenne nyugiban olvasgatni......

tücsökbogár

Merszi, hát van miből fogyni. 85 kilóról indultam, most 80 vagyok :oops: szörnyű ezt kimondani is. Igaz 172 cm magas, és sosem voltam 40 kiló, és nem látszom olyan nagyon hájasnak, de azért az egészségünk miatt nem árt figyelni rá.
Holnap mész uh igaz? Beszámolót kérünk ám :P !

Tücsi: nagyon örülök, szorítok nektek nagyon!

Kép
wruska

Most legalább el tudlak képzelni, mert én homlokegyenest mást gondoltam..kis törékenynek és kisebbnek gondoltalak! Igen a magasságod miatt megoszlik! Akkor neked jót tesz a baba! Megeszik mindent előled... :lol:
Holnap délbe Uh, majd írok!
merszi

Merszi!
Oké,megbeszéltük!Te beszélsz a gólyával én már levettem a mintát!Küldheti a babót! :wink:
Ha hazaértél rögtön írj!!!!Remélem az a ,maszat növögetett az elmúlt napokban!!!

Tücsi!
Meg tudlak érteni!Nincs is jobb mint nyugiban olvasgatni!Rám is vár még pár könyv,talán a nyáron kiolvasok párat :wink:

Wruska!
Akkor télleg ügyi vagy!Igaz volt miből fogyni,de hogy közbe a baba meg nőtt,az szupi!A végén egy kilót se hízol majd a terhesség alatt!!!Csak így tovább!

annus11

Merszi!

Nagyon kíváncsian várom, hogy maszatka mennyit nőtt.

Wruska!

Látod, a baba már most segíti az anyukáját, ha megszületett akkor majd a szoptatással, ha elindul, akkor meg majd az utána futkosással fogja karban tartani a kilóidat. Igazán rendesek ezek a gyerkőcök. :wink:

Annus!

Kedden Tapolcáról hazafelé két gólyát is láttam, megdumcsiztam velük, hogy vegyék felénk az irányt, de nem leszek telhetetlen, egyiket elküldöm hozzád. :wink:

tücsökbogár

Tücsi!!

Oké,akkor várom a gólyát Kép

Hát én se vagyok telhetetlen,mindnekinek 1 egészséges babót kívánok!!!!!! :lol:

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?