Sziasztok Lányok!
Na, vagyok megint. Visszaolvasgattam egy kicsit.
Hajni, a fenti topikban már gratuláltam, de megerősítem! Vigyázz magatokra nagyon!!
A többieknek meg megy a druk továbbra is++++++!!
Látom azért a hangulat azért jó itt nálatok! Zsibima, Annus ti továbbra is a pozitív tábort erősítitek! Csak így tovább!!
Lei, nagyon csini vagy! Tök jó, hogy még mondig nem íhztál, csak az édes pocakod látszik! Szerintem abszolút nem vagytok koraiak a vásárlással.
Elárulom, hogy mi szinte már mindent megvettünk. A 12. heti UH után kezdtük a gyűjtögetést, mert azt mondtuk anyukámmal, hogy ennek a babának meg KELL SZÜLETNIE és kész! Reméljük most már így is lesz, bár kisebb gondok azért vannak.
És most hogy sok-sok pihire vagyok ítélve, vásárlásokról pedig letiltva, áldom a merészségem, hogy megvettük a nagyobb, legszükségesebb dolgokat, mert most nem mehetnék boltozni, meg börzézni.
Ja, babakocsi is megvan!!
Wruska, Encike, így tovább! Meglátjátok, hogy a 16. hét után már egyre gyorsabban megy az idő! Én már nem úgy várom a hétfordulót, mint a messiást. Már nem számolom vissza a napokat, hanem nyugodt vagyok. Persze azért örülök, mert meinden egyes nappal közelebb kerülünk a várva várt babánkhoz!
Írtátok a Jónást! Nálam teljesen bejött a Jónás nap, és hát a baba neme is! Fiút jósolt, és 99,95% hogy az is lesz