Új privát üzeneted érkezett!

Oké Babus,persze semmi gond,csak azt hittem elveszett az éterben :lol:
Vendég

Csak bekukk, megjöttünk, szerintem fáradtságilag döntetlen a meccs eredménye (gyerkőcök-szülők). :lol:
vovanda

Jázmin kórházban...
Jövő héten jöhet csak haza, húgyúti fertőzés

rohanok...

t-pk

Kata!
Juj!!Jobbulást!!! szegényke! Ilyen rosszul volt,hogy bent kellett fogni? Mi történt?

Szizzsófi!
Nagyooon jó ez a kocsi!!! :lol: Most mondjátok meg ilyesmit miért nem lehet hármasikresben gyártani? (vagy ha gyártanak,miért olyan bonyolult behozatni az országba??) Igaz, mivel nem volt választék,mi nem sokat költöttünk babakocsira. Konkrétan semmit!! mert amit vettünk,azt kicsivel többért adtuk el 1,5év múlva.

Törpi!
Meg fogják tanulni ők is! Később. 2évesen vagy 3évesen- teljesen mindegy.Most még nehéz nekik elfogadni,hogy valamit nem szabad. De egy fél év múlva már ez is jobban megy majd. Meg próbát lehet olyankor tenni,amikor van segítséged.

Kép

Kép
edit73

Én is hagynám amúgy garázdálkodni a srácokat, de a lányoktól félek. Emeleten lakunk, és ők folyton rohangálnak le, fel a lányok. Az ajtót pedig nyitva hagyják. Félek, hogy elindulnak a srácok (és mi még nem gondolnánk, hogy elindulnak) az ajtó meg nyitva marad, és leesnek a lépcsőn! Ha nem válik be, majd eladjuk :wink:

Zsófi: klassz kocsi!!!

Kata: sajnálom Jázmint :( Gyógyuljon meg!!!

Tigriske: Nagyon szépek a lányok. Annyira csodás ajándék lehet hármas ikerlányokkal :D (iwiw-en láttam a fotókat)!

Kata
labkat

Kata(t-pk): jobbulást ezerrel Csajszikádnak!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Kata! Jobbulást!

Labkat! Köszönöm! Tényleg csodás ajándék, mi is örülünk neki. :wink: :lol:

Edit! Ágihoz jártok Ti is??? Egyszer átugorhatnátok hozzánk. Kb 5 percre lakunk.

Itt vannak friss képek a csajokról mert nem akartalak elárasztani benneteket (anyu nem bír magával ha fényképezőgép van a közelben):

http://harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu/

Kép
tigriske1978

Edit! Béna és fáradt vagyok, így nem vesztem ám észre az anno szót. Bár Tata nincs messze, így továbbra is áll az ajánlat.

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Tkata,jajjj,szegény Jázmin :shock: :( Gyógyuljon meg gyorsan!És ki van otthon Flórával?Apa?Nem tudni mitől lehet?

Tigriske,megnéztem a képeket,gyönyörűek ezek a lányok :D :D :D

Vanda,majd gyere mesélni,képeket is kérünk!!!

Nálunk meg popsi baj van.Eddig sose csípte ki semmi a popójuk,de most durva.Szerintetek a sudocreme jó rá?Titszta piros pötty,és vörös az egész.Kajától lehet?Mert egy nap külömbséggel Noéminek is ilyen lett :(
Vendég

Nyulasz! Köszi! Nekünk védőnéni mondta, hogy a fogzásnál lesz ilyen és akkor cseréljünk krémet. Esetleg próbáld ki. Mi sudo-t használunk és sosem volt probléma a popsival. Amikor a kórházban kaptak antibiotikumot akkor volt csúnya, én arra körömvirágkrémet+sudo-t tettem és pár nap alatt elmúlt.

Nagyon muszáj lenne venni egy klímát a lakásunkban, mert 30 fok van. Ötletek? Arra gondoltam, hogy a nappaliba veszek és akkor kicsit az lehűti a csajok és a mi szobánkat is, de mégsem menne közvetlenül rájuk. Szerintetek?

Kép
tigriske1978

Nyuszi,
sudocrem+neogranormon törlőkendő, 1 nap alatt helyrehozza, nálunk a fogzáskor ilyen durva általában..

Móni

Kép
lpemoni

Sziasztok!

Tigirske!
Köszi,aranyos vagy! Egyszer lehet,hogy élünk is vele. De most hetek óta tiszta taknyosak a fiúk ,mert........(hú ez egy hosszú történet, majd elmesélme,mert tanulságos)
Igen,mi is Ágihoz jártunk. Illetve nálunk csak Olit kellett hordani,a többivel semmi gond nem volt.
Szuperek a képek! anyud nagyon ügyes,jó fotókat csinál.
Légkondi: nálunk a szobákban van,sose volt gond. Kezdetektől. Még a fiúk születése előtt szereltettük be,pont miattuk. Plafon alatt van,a lamellák állíthatóak,így általában a plafon alá fújja a levegőt. Szerintem ha a nappaliba teszitek,a szobákban semmit nem ér.
Ha betartod az alpszabályokat ,nem lehet gond!!!

Most megyek lángost sütni :shock: :shock: :roll: ,mert mindjárt jönnek haza a "sáskák" lovaglásból és éhesek lesznek.

Kép

Kép
edit73

Nyuszi!
Fogzás lesz a ludas, Rékáé szokott irtó durván kinézni.
Nekünk a hagyományos csukamájolajos popókrém jött be.

Nyaralás: szép volt, jó volt, hamar eltelt. kölkök élvezték a medencét, én meg azt, hogy elém pakolják a kaját. :D Majd rakok képeket, csak át kéne tölteni. A gyerkőcök egyébként piszokul elfáradtak, ma pihenünk, az tuti.
vovanda

Köszi a tippeket popó ügyben.

Klíma nálunk is megy,már eggel 9-kor bekapcsolom,és este 11.ig megy,mert hamar visszamelegedne.Én 28 fokra állítom amíg ébren vannak,amúgy 32-34 fok lenne,este meg levisszük 24-re,amikor alszanak.Nálunk befúj kicsit a szobákba is,mert közel vannak az ajtók a klímához,de már apa gondolkodott azon,hogy rakjunk a szobákba is.Szerintem felesleges,nagyon picik a szobák,így annyi fokra lehűti,mint amennyire be van állítva.Persze ha valaki nagyobb teret akar hűteni,akkor nagyobb teljesítményű gépet vegyen.Egy tipp,nem érdemes rajta spórolni,ahogy megvesszük a mosógépből is mondjuk az "A" kategóriást,úgy itt is érdemes figyelni,egy olcsóbb gép esetleg többet fogyaszt,hangosan zörög a kültéri egység,beltri pattog-kattog,szóval minimumegy LG kategóriát érdemes nézni.

Szizzsófi,én is láttam több olyan hirdetést,hogy piszkosan rakják fel a babakocsit,volt aki írta is,hogy a kosz ami látszódik letakarítható :shock: hát én lesuvickoltam a hocot,még csinálok pár képet,és felrakom.Érdekes,miért nem lehet eladás elött letakarítani :roll:
Vendég

Szizzsófi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tigriske: én is a légkondin gondolkozok, mert nálunk is 30 fok van. Sajna idén nem fér bele a költségvetésbe - egy hét múlva lesz a keresztelő - de jövőre szerintem mi is veszünk egy nagyobb teljesítményű mobil klímát! Ha nem lenne udvar, meg is vesznénk!

Kata
labkat

Labkat,nem akarlak lebeszélni a mobilklímáról,de azt tudd,hogy míg a meleg felfelé száll,a hideg lefelé.Nem véletlen van a radiátor lenn,a klíma fenn.Én egyszer találkoztam csak mobilklímával,hangos volt,lyukat kellett vágni a falba a cső kivezetéséhez,és deréktól felfelé alig lehetett érezni a hűvőset.Persze lehet azóta vannak már jobb fajta mobilklímák is.
Vendég

Nyulasszal értek egyt mobilklímát illetően. Zajos és lófüttty.Melóban van mobil és hagyományos klíma is.
Klímu típusát illetően érdemes a szerelőt megkérdezni. Nekünk Nimbusz van ,ide tökéletesen evált. De ez is sok mindentől függ.

Kata!
Ha megtehetitek,érdemes klímát venni nyár végén.Akkor akciós!!! Be lehet szereltetni később is. Mi a fűtőfunkcióját is sokat használjuk tavasszal és ősszel. Valamit az éjjeli (sleep) funkció is nagyon jó.Ilyenkor kisebb intenzitással fújja a levegőt és halkabbra kapcsol. Ez nagyon praktikus,ha alszanak a pörcök,de még szeretném,ha menne a légkondi.

Kép

Kép
edit73

Nyulasz!
Koszosan eladni bármit is???? Ez komoly? Nálam presztizskérdés, hogy tiszta legyen. :shock:
vovanda

Sziasztok!

Vanda,akkor nézd meg ezt a hirdetést :shock: :
http://www.teszvesz.hu/item1148585380_p ... kocsi.html
Vendég

Köszönöm szépen! Akkor keresek egy légkondi-szakembert. Sajna nálunk sem fér bele a költségvetésbe, de ezzel is megterhelem a spórolt pénzünk, ami már úgyis a lélektani határ alatt van. Annyira szenvednek a csajok és én is (és ha szenvedek akkor türelmetlen csúnya anya vagyok). :lol:

Lángos sütni!!! Ilyen melegben? Nem semmi.

Vanda! Szuper, hogy jól sikerült a nyaralás.

Kata! A keresztelőn milyen költségek merülnek fel? A gyerekek ruhája, a vendégek megetetése van még valami? Csak azért kérdem, mert mi is szeretnénk és tudjam mivel kell számolni.

Kép
tigriske1978

...
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
Tudod,mikor adnék ezért pénzt??? Én még azon is fel vagyok háborodva,ha ingyen vagy kölcösnbe kapunk valamit és az koszos!!! Micsoda jellemre vall!!!! :roll:

Tigriske!
A lángost legalább a nagy melegben is megeszik.Mert a főzelék elég nehezen csúszik ilyenkor. De tény: folyott mindenemen a víz,mire kisütöttem.Viszont megérte,mert jól ettek. Az enyémekek meg elég egyszálbelűek (konkrétan mindhárom csont és bőr),ezért nem baj,ha nem marad ki 1 hét a kajálásban.
Keresztelő: ez attól függ,hogy milyen vallásúra szeretnéd keresztelni őket.Mi katolikusok vagyunk. Nekünk a templomi szertartás ingyenes volt.Az árra csak annyit mondott a pap,hogy pénztárcánktól függően dobjunk a perselybe.

Ide megjött az éjszaka a hidegfront!!! Hurrá!!! Jelenleg 24fok van! Imádom!!!Ablakok tárva-nyitva.Probáljuk lehűteni a lakást. De még így is 28 fok van bent.

Kép

Kép
edit73

Edit! Köszi! (Mi is katolikusok vagyunk.) Hát akkor se semmi, ilyen melegben lángost sütni, de az anyák élete már csak ilyen. :lol: Szerencse, hogy jól ettek, mert így legalább megérte elázni. :lol:

Nálunk is jó idő van és én is reggel óta szellőztetek és már csak 26 fok van.

Kép
tigriske1978

Edit,tényleg elképesztő,hogy nem veszi valaki a fáradtságot,és néhány perc alatt átsuvickolja...hát,nem vagyunk egyformák.

Tigriske,nálunk is ingyenes volt a keresztelő,adtunk a papnak ugyan pénzt, mint az egyházat támogatván.

Valaki mondja már meg,hogy az ikresek-re hogy lehet képet csatolni a hozzászóláshoz :roll:
Vendég

ELADVA

felrakom nektek is,hátha valakinek a valakijét érdekli :lol:

Eladó sorba került a babakocsink és a hordozóink.

A hordozók Pierre Cardin,második tulajok vagyunk.Fejszűkítő van mindkettőhöz,egyik piros-szürke,másik narancs-szürke.A kettőért szeretnék 10.000 ft-ot.
Kép
Kép

A babakocsi Hoco monteiro twin dem osztrák gyártmány,teljesen újszerű,nem kopott,nem fakó,kb 9-10 hónapot használtuk,2009-es évjárat.Egyetlen pici horzsolás van rajta,a tolókaron a szivacson.55.000 ft-ot szeretnék érte.
Bemásolom ide a gyári leírását:
HOCO Monterio Twindem iker- és testvér babakocsi
Praktikus, többfunkciós, könnyű alumíniumvázas babakocsi ikreknek, vagy testvéreknek. Tulajdonságai:
- Egyszerű és gyors teleszkópos összecsukási mód
- Lábtámasz és a háttámla vízszíntesig állítható (külön-külön)
- Napfénytető kukucskálóval, kihajtható napellenzővel, zsebbel
- 5 pontos biztonsági öv
- Levehető kartámla
- Nagy bevásárlókosár
- Könnyű kerekek
- Fixálható első kerekek
- Súlya 13,5 kg; 2 mózeskosárral együtt 18,5 kg
- Tolókar magassága: 103 cm
- Ülés belső mérete: 83x31 cm.
- Összecsukva: 110x77x40 cm.
- Szélessége: 77 cm
- Mózeskosár NEM tartozék, külön kapható hozzá.
Kép
Kép
karfáig lehajtható kupola:
Kép
kupola visszahajtva,de le is szedhető:
Kép
praktikus kukucskáló:
Kép
Zárható zsebek:
Kép
Kerekek elöl bolygósíthatók,ennyi a kopás mértéke:
Kép
Nagy tároló alul:
Kép
oldalról:
Kép
Lapra csukható,könnyű nyitni-csukni:
Kép
Az egyetlen sérülés,próbáltam úgy fotózni,hogy jól látszódjon,amúgy szinte észrevehetetlen:
Kép

Aki viszi mindet,annak 60.000 ft együtt.+ a babakocsihoz adok egy kiskádat,és egy asztalos barátunk által készített állványt,amit a sima mezei kádakra fel lehet rakni.
Kép Kép

Ha valakit érdekel,akkor priviben írjon.Postát fogalmam sincs,hogy hogyan lehet megoldani,még sose adtam fel ekkora dolgot,egyébként Budapestiek vagyunk,de biztos megegyezünk valahogy.Ja,és természetesen megtekinthetők élőben is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.25 18:10-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.07.26 06:49-kor.
vovanda

Ja,képzeljétek,reggel óta küzdök,hogy az ikresek.hu-ra fotót tegyek fel.Megpróbáltam végül,hogy bemásoltam az itteni szöveget,és berakta a képet :D :D :D

A másik,csináltam picassa webalbumot,illetve csinálom folyamatosan.Erre jön egy e-mail,hogy valaki a kedvencekbe felvett :shock: de róla semmi infó,kép se :roll: szerintetek gáz?Tegyem nem nyilvánosra?Vagy másnak is nyílvános,és ez természetes,hogy vadidegenek nézik,és kedvencekbe rakják? :roll:
Vendég

Vanda,nagyon jó képek :D Póráz bevált?Fagyizós :lol: Annyira gyönyörű ez a kislány :D Na jó,a fiúk is szépek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból sajnos! Annyira jó volt és a lányok is nagyon élvezték. Nagyon jó velük nyaralni menni! :D

Nagyjából visszaolvastam-na jó, csak átlóztam. :oops:

TKata: gyógypuszik Jázminnak! Szegényke. :(

Vanda: jók a képek! Minden gyerek csodaszép!

Nyulasz: ti is szépek vagytok! Ezek szerint jól sikerült a keresztelő.

Törpi: ti még nyaraltok?

Talira én is beneveznék, mint közeli lakos! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok,

mi is megjöttünk apával az egynapos kiruccanásunkról. Az idő elromlott, így már délben itthon voltunk. Húúúúúúúúúúúúúú, elmondhatatlanul hiányoztak. Reggel szinte örültem, hogy nem lehet strandolni és indulni kell haza. :oops: De azért jó volt kicsit nyugiban ülni a strandon, pancsolni a pisi-meleg Balatonban :roll: Este bornapok voltak, lenn voltunk 2-ig, de már nem vagyok a régi, úgy tűnik megöregedtem, egyetlen józanként tértem nyugovóra :?
A csajok hihetetlen jól elvoltak, csak akkor vették észre, hogy hiányoztunk nekik, mikor beléptünk a házba, mert majd kiugrottak az etetőszékből, aztán meg csak velem akartak játszani :D Pedig igazán alvásidő volt már nekik.

Timi, gondoltam, hogy imádni fogják a csajaid, jól tudnak alkalmazkodni. Örülök, hogy élveztétek, sajnálom, hogy nem tarthatott tovább.

Vanda, szintúgy, bár több gyerekkel lehet, hogy elég az egy hét is. Most a következő hét a nyaralás kipihenéséről fog szólni? :wink: Nagyon szépek vagytok, istenien néz ki a hely is, ahol voltatok.

Nyuszi, ikresekre akkor sikerült feltenned ugyanezeket a képeket? Mert akkor inkább oda irányítanám egy pocakos ismerősömet :oops:

Megyek nyügikéket fürdetni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Nyuszi!
Póráz remekül bevált, én nagyon jó szívvel merem ajánlani mindenkinek. A minik már nem nagyon maradnak meg a babakocsiban, és így legalább nem szaladnak ketten háromfelé.

Törpi!
A héten végig egyedül vagyok a három lurkóval, pasim melózik. Érdekes lesz, két hét alatt megszoktam, hogy itthon van. De jó volt nagyon a pihi, bár az éjszakai alvás nem javult meg. Majd egyszer csak...
vovanda

Sziasztok!

Reggelre Gergő belázasodott :( 37,9 volt a hője. Már három Panadolt beadtam neki, hála Istennek az leviszi. Valami kis vírus lehet minálunk, mert néha érzem a torkomat, de aztán semmi...

Bálintnak kint van az első fogacskájának a recéje :) Vacsorakor vettem észre, hogy valami mintha lenne ott, és érezni már :) Szerintem Gergő is ezért kapott be valami vírust, nagyon duzzadt az ínye, és rág, és a fülét is bizergálja (olvastam, hogy a fogzás fülfájást is tud okozni).

Nálunk még nem jött meg a nagyon hűvös idő. Bár van szél és hűvösebb is, de a szoba nehezen hül le, mert a falak át vannak melegedve. Simán volt ma is 30 fok bent, és hogy az ablakból nyomatom be a hideget a ventilátorral, így van 29 fok! :?

Klíma sajna idén tuti nem fér bele, de akkor talán jövő év végén. Még egy évet csak kibírunk hőségben. Amúgy simán szereltetnék is be, csak hát elég nagy a terünk, és nem szivesen ruháznék be több gépbe is. Van kb két 20nm-es szobánk elől, egy 12nm-es kisebb szoba hátul (ez lesz a mi hálónk) és egy kb 22nm-es nappali középen. Ebből nyílnak a már említett szobák, úh ide kéne egy olyan klíma, ami behűti a kb 74nm-t. Nem tudom, hogy van e ilyen, de ha van, bizonyára elég drága... Vagy csak én gondolom :roll:

Tigriske: hát nekem meg a férjemnek kellett ruha, mert mostanság jobban a gyerekek ruhatárát gyarapítottuk, és magunknak inkább sportos cuccokat vettünk. Nekem elég régi darabok voltak férjnek meg csak egy vastag öltönye. Most csak egy nadrágba és egy ingbe ruháztunk be. Ezek együtt kb 12eHuf voltak. 17 felnőttre és 5 gyerekre főzünk, valamint a keresztelő alkalmából is adományozunk pénzt - kb 15-20 körül. Szóval szerintem az egész úgy 40-45e lesz. Úgy hogy srácok ruháit a keresztszülők veszik. Verának a teszveszen lőttem egy rucit, és Johinak akad a régiek közül valami kevésbé hordott csinos darab! Igaz részletekben vesszük.

Vanda: nagyon jó képek. Abban a szökőkútban tán én is fürödtem volna :roll: Jó a pórázvégen tartott apróság, és az alvós kép a kedvencem :) Meg örülök, hogy Baluról egész jó fotót tudtatok csinálni :wink:

Hol lesz tali???

Kata
labkat

Szisztok!

Timi,szuper csajaid vannak!Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás :D képeket!!!

Törpi,nahát,örülni a rossz időnek :lol: Hiányoztak a kis zsiványok? :D Elhiszem :wink:
Ikresekre is feltettem,de nem ennyi képet,azt hiszem ott nem lehet csak 3-at,egyszer a moderátor írt valakinek,de a linket odaraktam,ahol több kép is van.Ikres-pocakos barátnő?

Szizzsófi,köszi,szólj ha babaprojektben gondolkodtok,szíívesen elrakom nektek :lol: :lol: :lol: de ahhoz duplázni kéne megint :wink:

Kata,nem írtad el Gegő hőjét?Vagy 37.9-re három panadolt nyomtál? :roll: Jobbulást,és éljen a fogacska!
Mi csak 10-et adtunk az egyháznak :oops:
Vendég

Nyaralóknak üdv itthon :wink:
Nyulasz: vonalzo alatti picasa link nem jo, a sajátomba visz :wink: :lol:
nekem nem nyilvános a picasám csak a barátoknak ismerösöknek rokonoknak :wink: és van egy másik picasám ahova rakom az eladásra szánt rucikat pl. :wink:

babusok
Budapest

Babus,köszi,most javítottam,így talán jó :roll: Elgondolkodom akkor a nem nyílvános galérián...egy picassán belül is lehet nyilvános-nem nyilvánost csinálni,ugye?
Vendég

bizony :wink: lehet pl. nyilvános az eladó cuccok és a családi fotok meg nem nyilvános :wink:
szépek vagytok :wink:

babusok
Budapest

Na ja.De az iwiwre meg hasonlókra is felrakja az ember a képeket,végülis a picassára is csak olyat rakok,ami nem gáz.Mondjuk pucér képet a gyerekeről biztos nem raknék...ja,meg magunkról sem :lol:
Vendég

háát...na ja :wink:

babusok
Budapest

Babus,na én sem tudom mitévő legyek :roll:

Szerintetek 1 éves szülinapra lehet már kisasztalt székekkel?
Vendég

Babus,átírtam a fiók tulajdonosát,így ha valaki rámkeres remélhetőleg nem talál :D Csak aki tudja,hogy mi a fiók neve :D Szerinted jó így?
Vendég

Nyulasz: hááát itt a vonalzo alatt ugye bárki klikkelhet :?
ami Neked jo, ha Téged nem zavar :wink:

babusok
Budapest

Nyuszi, hát látod, én már csak ilyen bolond vagyok :oops: de ha egyszer annyira hiányoztak :roll: Pocakos csaj volt osztálytárs, rosszban nem vagyunk, de Titeket és a rólunk leírt infókat nem szeretném vele egyenlőre megosztani, majd esetleg, ha újra összemelegedünk :oops:

Szizzsófi, mi 24-én landolunk Almádiban nyaralni. Nem mondanak épp jó időt akkorra, lehet, hogy átruccanunk Füredre tömegelni Veletek egyet (bár még sosem írtam az ikresekre). Ha nem vagy már nagyon betáblázva, írd meg priviben a számod, és hívlak, ha megyünk, így talán meg is tudjuk találni egymást.

Nekem fotóalbumos lapja volt a lányok képeinek, onnan töröltem le mind. Azóta készülök a picasásra újat csinálni. De ahogy korábban is, ezt is csak a barátoknak, ismerősöknek teszem nyilvánossá.

Most megyek lázat mérni, Mírának hőemelkedése volt tegnap, most is melegnek érzem, és bújik eszméletlen, jobban, mint szokott, pedig azt nehéz felülmúlni :?

Kata, kissrácnak jobbulást!

T-pk, remélem Jázmin is hamar rendbe jön. Tényleg, ezt hogy kaphatja el? Mert én mindig azon parázok, hogy valami hasonló lesz a pucérkodás vége. Szegény, szakadsz meg most a két gyerek közötti ingázásban :(

törpilla812

Törpi,ja megértem,bár ha akar itt könnyen megtalál...
Hogy van Míra?Van láz?Nem ám betegeskedni!!!

Babus,na végül nem nyilvánossá tettem a családi képeket :roll: Elvileg akiket tudtam e-mail cím szerint,azokat hozzáadtam,de akkor erről most ők kapnak e-mailt? :roll:
És ha itt meg akarom valakinek adni,akkor mit kell megadni? :roll: Jajj,olyan hülyének érzem magam hozzá :oops:
Vendég

Help!

Elküldtem a család-barátoknak az albumokat,de csak egyesével sikerült.Hogyan kell,hogy lássák egyben?
Vendég

Nyulasz: ügyi vagy :wink:
hát én csak ezt tudom ahogy én csináltam: :oops:
megosztás - ide beírod az emilcímeket és azok kapnak meghívót ök meg tudják nézni :wink:
de bizti van vmi profibb megoldás, hátha jön vki aki tudja :wink:

babusok
Budapest

nézem,
Public Gallery
Those viewing your public gallery will be able to see all of your public albums, plus the albums where they're included on the 'Shared with' list.
Unlisted Gallery
Your unlisted gallery displays all of your public and unlisted albums. Albums set to the most private visibilty setting - 'Sign-in required to view' - will not be displayed unless the person viewing is included on an individual album's 'Shared with' list.

hmmm akkor gondolom ha bele vannak irva az emilcimek akkor meg tudják nézni az összes nyilvános albumodat

babusok
Budapest

Nyulasz: a linken látom az összest :wink:
köszi :wink:

babusok
Budapest

Nyuszi, nekem egyik ismerősöm úgy csinálta meg, hogy ahányszor új képeket tesz fel, annyiszor kapunk e-mail-ben értesítést róla. Utánakérdezzek, hogy ezt hogyan csinálta? vagy ez a rész megvan?
Az ikres ismerős meg ha akar megtalál, tudom, meg bárki más is, de amíg nem tud róla, addig nem nyitott előtte az életem. Aki meg csak úgy olvas, és nem ismer, és nem is ír nekünk, az meg nem érdekel :roll:

törpilla812

Nyuszi, bocs, közbejöttek valakik 80cm magasságban. Szóval megtennéd nekem, hogy az e-mail címemre elküldenéd a babakocsi fotóit? És ha jól emlékszem, a hordozóid nem maxi cosi-k, ugye?

törpilla812

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?