Új privát üzeneted érkezett!

igen, gondoltam, nem szólok inkább semmit a maidenre, kedves jó két gyerekes anyuka... De azért innentől csak Szüzikének hívunk, ha nem baj :lol:
Haga, amúgy Pati a legjobb állatorvos, mindenben őt szoktuk kérdezni! Nem tilt el semmitől, max megtiltja, hogy terhesem megedd a papagájaidat, mert a toll csiklandozza a torkodat... vagy valami hasonló kedvesség, ugye???

Kép

KépKép
eszterxx

Ja, valaki kérdezte, hogy ki szül az Istvánban... én tuti ott fogok!

Kép

KépKép
eszterxx

Haga!

De!

A papagáj jól meg tudja csípni a kicsit, ha odadugja az ujját :lol: , de ha régebb óta nálatok vannak, és nem az erkélyen, ahol vadmadarakkal találkozhatnak, ezen kívül nem lesz velük gond.
A szabály ugyanaz, mint a többi állatnál: almozáskor várandósan és baba mellett fokozott higiénia betartása. Ennyi.

Ja, és Gorkával nekem is extra módon keményedett a hasam, 3X2 Magne B6 mellett is... aztán 40. hétre született. Csak baromi idegesítő volt, de a méhszájamat nem nyitogatta ki.
Érdekes módon most nincs ilyen problémám. Bár átlag 10X annyi orgazmusom volt pocakkal eddig, mint Gordonnal. :oops: :oops: :oops: :oops: Lehet, hogy ez is belejátszik??? De most kivételesen komolyan kérdezem.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

szerintem nekünk egy macska-pszichiáter kellene. gyanítom, hogy pszichés a dolog nálunk is. van ilyen ? hülye kérdés tudom, de esküszöm elvinném hozzá ha lenne

Eszter, azért sajnos én se milla jovovich súllyal kezdtem :)
63 ról ugrottam 77re....(172cm vagyok)

Pati eszél elég húst? én amilyen hülye vagyok vega kaját rendeltem a hétre, aztán rájöttem, hogy nem lesz ez jó a vasamnak

KépKép
judit18

Ja és az ügynöknő poénjain is edzem a hasizmaimat.
MIT NEKEM KISMAMATORNA???????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Judit: fakultatív húsevő vagyok, vagyis nem élek-halok érte, de nem vagyok vega. Simán benyomok egy sertéspörit vagy oldalast, ha megkívánom.

Amúgy alternatív gyógyászként pont ilyen problémás cicákkal foglalkozom... De most én sem arra használom a fórumot, amire kellene... :oops:

Kép
Kép

mpatr

Te Judit, a 63 az a tök ideális volt. És terhesen a 77-től sem aggódnék... Magánvélemény: 63... ott még csak nem is lassít a mérleg, utoljára a sebességmérőn láttam ennyit :cry:

A vizesedésre egyébként mozgást ajánlanak, nem tudom, mennyire jön be!

Mondtam én, hogy Pati mindenre hasznos tanácsokat ad, én úgy szoktam élvezni :lol: !

Pati, ha kis betűvel írjuk a szexet, akkor nem veszi észre a gyerek vagy mi nem pirulunk? Apuci ennyit fejlődött 5 év alatt? akkor nem is neked, hanem neki gratula igazán!!! Komolyan nem tudok sajna hozzászólni, mert nekem is egyfolytában keményedik, viszont amikor olyan kemény, hogy levegőt nem kapok tőle, akkor annyira nem megy a szex. Amúgy azt is megfigyeltük, hogy ha már csak a szó is szóba kerül, a gyerek szétteszi kezét-lábát, befeszíti az egész hasfalam és üvölti, hogy "nem-nem-nem, nem akarom, ez az én helyem !". Na, azért néha sikerül kicselezni őt...

Kép

KépKép
eszterxx

10x annyi orgazmussal ne is álmodj kismamatornáról, megteszed azt épp eléggé!!

De jó, megtaláltam az apró betűméretet, amit a világon senki nem tud elolvasni...

Lássuk oriásban: ORGAZMUS... nem jó, ennél nagyobbat szeretnék!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"] írta:eszterxxKomolyan nem tudok sajna hozzászólni, mert nekem is egyfolytában keményedik, viszont amikor olyan kemény, hogy levegőt nem kapok tőle, akkor annyira nem megy a szex.

Jéé, érdekes, nálunk ez pont fordítva van!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

na jó, elegem van, hogy tök függő vagyok már a nettől... igenis, elmegyek takarítani egy kicsit, mert tényleg reggel 6 óta itt ülök a konyhaasztalnál és semmi mást nem csinálok, mint írok-olvasok-vaterán babakocsit keresek.

na, jók legyetek, jó étvágyat mindenkinek!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati,
akkor majd priviben írok neked macsek ügyben, kezelhetnéd. komolyan meggyőződésem, hogy ez a macskám egy pszichiátriai eset, más miatt is!

KépKép
judit18

Eszterxx!

Én kérdeztem, hogy szül-e valaki az Istvánban. Van már szülésznőd?
driakk

Judit, ment a cicaprivi válasz!

Kép
Kép

mpatr

Naaaaaa.
Mindenki lelépett???

Kép
Kép

mpatr

Császtok, széjjel és hülyére röhögtem magam!!!!

Nálunk hétvégén szex party, mert a minap elő kellett venni a rég elásott "barátomat" és megfenyegetni az embört vele. Azóta a szája is fülig ér!
Tegnap rózsát hozott!!! Mondom köszi, de azért holnap lesz sezx ugye????? Azért a hétvége, mert ha minden jól megy a fiam mamázik majd!

Cica! Én csak imádom őket, de Eszter a tiedet valszeg átvinném néha vacsira a szomszéd kutyinak! :):):):):):):):):) A párom nem enged semmilyen állatot a lakásban, az udvaron van kutyánk!

Nórababa rugdal, hogy enni kell!

Majd visszanézek!
Vendég

Na jó, akkor csak úgy múlatom az időt, amíg megyek Gordonért (takarítani bezzeg nem akaródzik.....):

AKINEK KUTYÁJA-CICÁJA VAN:
a pocakosodás idején minden eddiginél szigorúbban tessék betartani a 3 havonkénti féreghajtást!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!!!

Köszömöm szépen mindenkinek a diétás tanácsokat, egyenlőre jól megy a dolog, bár reggel nem bírtam ki, hogy ne kenjem meg rozskenyeret egy kis delmával, mert marha szar íze van. :oops: Apa tegnap teljesen ki volt akadva, hogy akkor mostantól éhezzek???? Szerinte tök hülyeség az egész és nyugodtan ehetek csokit meg sütit, csak nem ládaszámra, ahogy eddig, hanem óvatosba. Nagyon együttérző lélek.... :D :D

Mindenkinek aki aggódik a súlya miatt!!! Próbáljátok ki, hogy este hat után nem esztek meg nem isztok (az utóbbi szerintem a nehezebb)!!! Nekem hétfő óta lement egy kiló, tehát egyenlőre most megálltam a hízásban, pedig most 2hét alatt 5 jött fel!!! :oops: :oops: Na ezt nem fogyókúraképpen mondom..

Judit!
én úgy szoktattam a cicámat az alomra, hogy bezártam szegényt a fürdőszobába néha, és mivel a csempén nem tudja utána bekaparni, kénytelen volt a ládába menni. Próbáld ki.

63!!! Én óvodában voltam utoljára annyi!!!!
Igaz, ami igaz, úgy ki voltam gyúrva mindig is (a háj alatt... :D ), hogy tőlem féltek a fiúk az osztályban általánosban :twisted: , 9-en voltunk, ebből 2 a lány!!!! Meg aztán a munkahelyemen is keményen súlyzóztam a 40-50 kilós gyerekeimmel eleget. Mindenki úgy csinálta, hogy betolta a fürdetőágyat a szobába és csak ráhúzta a gyereket az ágyról, aztán szépen visszagurította. Na én ezt marha macerás dolognak tartom, én pikk-pakk kikaptam őket és irány a fürdő ölben. 8) 8) Szerettek is érte a gyerekeim!!! De hiányoznak.. :cry: :cry:

Végül csajok: mindenki gondoljon arra, mikor a mérlegre áll, hogy az izom sokkal nehzebb, mint a háj!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja és már csak 100!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Haga!
Igen. Kisbéri vagyok.
Az is lehet, hogy ismerjük egymást....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nálunk apának rendesen könyörögnöm kell néha, hogy legyen már ungabunga.... :cry: :cry: :cry: marhára fél attól, hogy valami bajom lesz tőle :shock: :shock: :shock:. De azért kitalált a szentem fedősztorit, hogy mentse a bőrét!! :D :D Azt mondta, hogy a férfiaknak regenerálódni kell utána napokig, hogy kipihenjék a fáradalmakat, meg hogy bőven elég heti 1x mert a végén még tisztára el leszek kényeztetve :shock: :shock: :shock: Fene a jó dolgomat!! De azért ha bekeményítek és megemlítem neki, hogy szeretőt fogok tartani, vagy veszek húspótlót (itt nem a szójára gondolok :D ), akkor azért megenyhül. Na de a legdurvább fenyegetés, hogy akkor én se vakargatom meg a fejét minden este (így növesztjük a haját, tök hatásos), mert tisztára el lesz kényeztetve, mindig beválik!!!!

Feri, mi a véleményed????

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, tényleg, Feri, na most ne bújkálj!!!!!!!!!!!!! Fontos téma van, érdekelne minket a kukis oldal!

Kép
Kép

mpatr

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek az oviba.
csak nehogy ottfogjanak :oops: :lol:
Pá.

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx, már megint nem csalódtam :lol: .
Lassítani? Nálam már csak 80 után lassít, akkor is elég ráérősen. Már rá sem merek állni a mérlegre.
Ja, egyébként a Mongolban is van ám husi meg sali...

Ma megyek a cukor leletemért, be vagyok szarva, mert nagyon szeretem a mignont.

Igen, a séta segít a vizesedés ellen. Nekem is el kezdett dagadni a bokám, de amióta napi 1 órát sétálok, azóta nem dagad.

Cicaügy:
Pati, milyen féreghajtót vegyek? Mi a neve, és hogy kell adagolni?
Judit, az enyém is most dilizik, nem hajlandó kimenni, inkább nem pisil, vagy használja az almot. Kint vagyunk vele a kertben, hogy ne féljen, akkor sem csinál semmit, inkább megvárja, hogy bemenjünk és akkor...
Annyi energiája van, hogy éjszaka állandóan arra ébredünk fel, hogy ugrabugrál, nekiesik a még előllévő dobozoknak, rátámad a játékaira, szóval folyamatosan hancúrozik. Akkor irány ki egy kicsit, feltéve ha el tudjuk kapni, mert akkor elkezd bujócskázni, lapít, mintha támadni szeretne, aztán uzsgyi, neki egy doboznak, jó esetben átugrik fölötte. Mindezt 1 és 2 óra között. Édes macska, nem?

Ildi

Kép
kikó70

Anyákok!
Cukros diétán meg ne görcsöljetek!
Én 2 éve diétázom, gyógyszert szedek (metformin)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap leszúrt Eszter, hogy nem szoktam magunkról írni, mindig csak reagálok mindenre és slussz. :)
Na most igyekszem összeszedni magam, bár ma olyan jól elvan itt mindneki, hogy egész nap vigyorgok a hozzászólásokon, mint egy vadalma. Szóval ma van az utolsó napom a bankban, pakolok, rámolok, dobálom ki a már felesleges ügyviteli utasításokat. Már kimentettem a gépről a fontos (vicces) cuccokat USB kulcsra, persze közben folyamatosan jönnek az ügyfelek is, így mindent 6x kell újrakezdenem. :) Kinéztem egy üres fiókot oda fogok mindent bepakolni, amit ma nem tudok átnézni és majd egyszer még bejövök azokat átválogatni és bosszanatani a többieket. :) Meg megígértem, hogy az irattározást is megcsinálom nekik... mert én olyan rendi vagyok. :)
Lilla baba jól van, tegnap is meg ma is egész nap mocorg... biztos Ő is pakol, mint az anyja. :)
Most ennyit rólunk, aztán mégegyszer mindent visszaolvasok... :)

KépKép
KépKép
mni

köszi a vizesedés tanácsot, akkor megpróbálok valamit mozogni.
a személyi edzős dolgot abba hagytam mert kissé drága volt :)

kikó jó fej a macskátok :) nálunk is van néha éjszakai műsor. gondoltam is, hogy jó edzés majd a babára

egyébként a 63 kgról - azért én is csak 3 éve fogytam le 80 kgról, de ez ad némi reményt, mert aztán a 60 kg körüli súlyt már több mint 2 éve tartottam, szóval remélem ha egyszer sikerült akkor másodszor is le tudom majd adni. már birtokomban a nagy titok! :)
na semmi különös, csak nem nagyon ettem szénhidrátot.
semmi atkins, csak én nagy kenyeres/tésztás vagyok amint azt kihagytam, szép lassan lekúszott majd 20 kg. aztán amikor könnyebb lettem eljártam futni.

KépKép
judit18

Driakk,

Nincs szülésznőm és úgy gondolom, nem is lesz, mert eddig volt privát orvos, privát UH, genetikai tanácsadás, minden mi szem-szájnak ingere, erre 16 hét helyett csak a 21. héten derült ki, hogy alacsony az AFP-m és rengeteg magándoki közt csak úgy lesikkadtam. Azóta megfogadtam, hogy a fene nem ad ki különpénzt ilyenekre, doki már van, többet nem váltok (igaz, vele sem vagyok elégedett, pl. sosem csinált még UH-t, de már mindegy ,unom az egészet), a gyerek meg majd csak kijön valahogy. Benn még nem maradt egyik sem, ha baj lesz, úgyis jön a doki, de minden úgyis rendben lesz.

A vacsi elhagyása: én nem eszem évek óta semmit este 6 után. Életem legnagyobb szenvedése volt leszokni a vacsiról, végre sikerült... de sajna nem fogytam tőle semmit.

Mni, jó pakolást, aztán a búcsúzásnál nehogy pityeregj! Én nem bírtam, néztek is, hogy ez megőrült teljesen... azért nem ilyennek ismertek... bár ugye mint tudjuk, Pati is majdnem elérte már a multkori talin az édes kisfiam-mal...

Kiko, úgy röhögtem a macskádon! mintha az enyémet hallanám, ez az éjszakai őrület nálunk is megvan. "Szerencsére" úgyis fenn vagyok a szokásos - nem tudok aludni 2-4 közt műsor miatt, úgyhogy most külön örülök, hogy legalább a macsek elszórakoztat (csak apa dühöng...)

Jajjj, egy nagyon fontosat elfelejtettem eddig: , TAND, úgy örülök, amikor egy-egy sort írsz, rengeteget gondolok ám rád!

Tessék minket olvasni és ahogy csak kedved tartja, írni!

Segíteni nem tudunk, csak veled vagyunk mindannyian!

Kép

KépKép
eszterxx

Judit, mozgás:

vagy vegyél kismama kazit, azt is nagyon dicsérik a többiek, vagy szerveződik a bálna úsztatás, avagy én pl. konditerembe járok heti 3-4x, elliptikus futógépen futok egy órát vagy biciklizem, vagy gyaloglok meredeken felfelé (Pati, ne mondj semmit, tuuuudom), utána lábizom erősítés (tárogató és társai), aztán karra egy kicsi, a végén egy kör hasizom és kész.
Ja, és többen járnak jógára is, ők arra esküsznek!

Kép

KépKép
eszterxx

BMárti,

Azt is akartam még írni, hogy gyönyörű a pocakod szerintem és nagyon csini kismami vagy!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"]M írta:mpatra végre visszajelöltem mindenkit az iwiwen!!
Köszi a jelölést és főleg a türelmet, volt köztük október közepei jelölés is..
:oops: :oops:

Igen, Patti, szerintem én voltam a nyertes az október 9-ei jelöléssel. :lol: :lol: :lol: Örültem is, mikor eltűntél a várakozó listámról! :lol:

Mpart: "Ne a kilókat számolgasd, hanem azt, hogy hányat rúg a gyönyörű pici lányod egy nap beléd, mert hidd el, nem sokáig lesz így!!! " Nekem az volt a legrosszabb az egész szülésben, hogy eltűnt az addig dédelgetett hasam!!! :cry:

Ma voltam cukorterhelésen. Egész könnyen ledöntöttem a cukros lötyit, egy kis citrommal feljavítva.
Mikor majdnem hazaértem, akkor jött egy kis Kép Olyan rosszul lettem!!! Levert a víz, megszédültem, kezem-lábam remegett! Még szerencse, hogy Apa pont lent volt a piacon Törpivel, így nem egyedül kellett hazavánszorognom. Nem tudom, volt-e ennek köze a két vérvételhez, de ilyen rosszul még életemben nem voltam! Alexánál pl. nem volt ilyen. De itthon ettem, lepihentem, most már semmi bajom.
Remélem az eredmény jó lesz, mert ezeket a diétás dolgokat olvasva..... én tutira éhen halnék!
Vendég

Eszter, én is így szoktam takarítani, hogy közben 10 percenként megnézem a babanetet. :) Amúgy tuti én is itt fogok zokogni, mint egy ovis. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mni

Zsu!!!
Egy laza kis hipo rohamot kaptál a hirtelen irgalmatlan mennyiségű cukortól............... A fene aki megeszi a köcsögöket, hogy nem tájékoztatják a ksimamákat.................. :x

Ha ilyen van máskor, enni kell rá valami iszonyat gyorsan felszívódó szénhidrátot, narancslé, csoki (EGY FALATOT!!!! :)), szaloncuki, söttörö, ilyesmi!

Attól van a roham, hogy a cukormennyiségre reagálva a hasnyálmirigy elkezdi veszettül termelni az inulint, de jóval később áll le vele, mint ahogyan a cukor elbomlik. Ettől a nagyon magas inzulin értéktől leesik a cukrod, és így szépen behipózol. Durva esetben ájulás a vége.............

Hálistennek jól vagy!
Vendég

Sziasztok!

Na zajlott ám az élet, itt a nap közepén. Teljesen üdítő volt olvasni benneteket.

Én is próbáltam egy kis boldogsághormont küldeni a kölyöknek. No nem csoki és szex, csupán elkészítettem az idei adventi koszorúnkat, amit a felénél lesodortam az asztalról, így majdnem kezdhettem elölről (dupla öröm). Hát igen a bálnásodás... Lehet, hogy a koszorú is ezért landolt a földön. :D

Niki! Végre eljött a te napod! Bár van egy olyan érzésem, hogy alapvetően Te szeretsz bejárni dolgozni. Az itthonlétet is hamar meg lehet szokni. Én se hittem, hogy ilyen könnyen megy.... :D

Tejcsöpögés!
Már én is lesem mikor jelenik meg egy pici paca. Az előző terhességeimnél nagyon hamar megindult a pici paca. Akkor most nem lesz tejem?????????????
Na csak vicc, tudom, hogy nem ezen múlik.

:D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszter!

Totál igazad van. Terhes, várandós, áldott állapotú, stb.... vagyok, nem beteg!!!

Én ezt elég sportosan kezeltem eddig, de pl. Zsu esetét és a tiedet is olvasva, nagyon el tudok durvulni, úgy tudnék káromkodni, mitn a kocsis!

Elegem van belőlük, de rohadtul!!!!! És még majdnem 4 hónap............ Tele a szamócás napozóm! :x :evil:
Vendég

Mona, Te is nagyon akartál jönni a talira... jössz kedden? Változott a dátum! És Pété sem jelentkezett még!

KépKép
KépKép
mni

Monácska!

Nálunk, Érden vették rá a fáradtságot, hogy megnézzék az éhgyomri értéket, MAJD megitatták a lötyit és szóltak, hogy figyeljek oda, mert lehetek rosszul és akkor azonnal jöjjek vissza.

Ahogy nézem, a legtöbb helyen automatikusan nyomatják is lefele az áldást.
Ha ilyenkor valaki megborul, ki a felelős????

Csak úgy elmélkedem....

U.I.: Normál esetben mi a szent szamócás napozóért (szarért-et akartam írni, de ez jobban teccik :lol: ) nem ölég nekik a zsemletej??? Utána lehetne szadizni 75 grammos gejlivel aki necces...
Nem???

Kép
Kép

mpatr

Ja, még annyit, hogy véletlenül se higgye naív módon senki, hogy a várandós hónapok elteltével és a szüléssel elköszön a fütyi dokiktól és a magyar (csak??) egészségügy fincsike kis okádmányságaitól.

Jön a gyerekorvos 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !

Kép
Kép

mpatr

Mni!!!

Megbeszélem itthon!
Mire jelentkeztem volna, már megtelt a 14 hely!

Holnapra írom a határozott választ! :)

Pati! Totálisan egyetértek! A minap olvastam egy mééééég humánusabb megoldást, a doki vetetetett a csajjal egy Bounty szeletet, megnézte előtte, megetetette vele, megnézte utána 90 perccel, és csókolom! :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és ezt a nőgyogyi csinyálta.............. Semmi faxni nélkül! Szerinted, mennyire lehetne az iylet imádni? És felelőőőőőősss???? Az mi a szösz! Ezt a fogalmat itthon nem ismerik az eü-ben, tisztelet a kivételnek! :x :evil:
Jaaaaa, gyerekorvos! No, egen............. Azt még nem is néztem magamnak! :shock: :shock: :shock: Jesszumpepi!
Vendég

Szerintem is bőven elég lenne első körben a zsömi, tej variáció.
Mindig ott szigorítanak ahol sok értelem nincs. 9 és 7 éve megfelet, hogy zsömlét egyek tejjel, akkor most miért nem, ha ezalatt a hét év alatt semmi bajom nem volt a cukrommal. Persze, ha az nem jó, akkor jöjjön a gejj cucc. :evil:
Én mostmár csak azért is megvárom a tali napját... Ma kellett volna mennem. 4 nap ide vagy oda. Utánad Pati szabadon, bevállalom a csúszást, bárki bármit mond majd. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

A szamcás napozó plágium ám nálam is!
Vavyan Fable.................. Imádom a nőci könyveit! :lol:
Vendég

Pété

Merre vagy???????????????

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na többgyerekesek, mesélünk picit?

Gordonon 1 éves koráig 7 (!!) antibiotikum-kúra ment végig. Tapasztalatlan voltam. És még tudatlan.
Váltottunk. Dokinéni homeopátiás, édibédi, csak éppen rendelési időn kívül nem elérhető, állandóan helyettesítik, mert konferenciákra jár, ha van, nyócezren várnak rá, és a bejelentkezett időponthoz képest 1-másfél órát csúszik, mert kicsit beszélgetős a lelkem...

Pirongok :oops: :oops: , de a kölkömet lassan 2 éve nem látta gyerekorvos. Ja de, mert nyáron vérezgetett az orra, elvittem a fülorrgégészetre.
Ha lázas, lázcsillapítót kap, ha 1 nap után nem múlik, elvinném. Magas lázzal, súlyos betegség gyanújával azonnal vinném. A kórházba. Minthogy gyógyszert nem szed (rájöttem hogy velük és nélkülük ugyanannyi idő alatt gyógyul meg), felesleges út a doki. Az oviban meg már kénytelen-kelletlen, de belátták, hogy nem bírnak velem és nem kérnek igazolást. Nem beteg volt, hanem nagymamizott vidéken ugye......
Homeopátiás és gyógynövényes szereket azért kap, hogy má mégse én legyek a gonosz anya.

Aki most szüli az elsőt, a világért se kövessen!! Találjatok egy jó dokit, aki nem tömi tele a fejlődő ki csemetédet gyógyszerekkel. És akiben megbízol.

A jó pap is holtig alapon megint váltok. A Praxisban összefutottam egy gyerekorvossal, a XI-ben rendel (ott van az állandó lakcímünk :lol: ) de kijár Érdre ha kell, és 0-24 elérhető. Nagy, magas ember, sugárzik belőle a gyengéd határozottság.
A kicsi nála lesz, a nagy kartonját is hozá visszük át. Hátha.

Kép
Kép

mpatr

Monácska!
Én is Vavyan Fable-fun vagyok!!! :D

Tényleg, hova tűnt Pété????? :shock:

Kép
Kép

mpatr

Pumperka!
A fiamnál még ennyi sem volt! Egyszer nézték az éhgyomrit! Ennyi!!! Tudom, régen volt......................
Vendég

26 hetesek vagyunk.

MIKOR LESZ MÁR MÁRCIUS??????????????????? :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati! Én taliztam vele, és van dedikás könyvem is!!!!! Vigyázom, mint a koronaékszert! :)

Gyerekdoki! Én nem követlek jobban, totál így voltam én is a dokival. Hamar megtanultam, az antibigyótól jó esetben nem lesz semmi plusz baja, de ha nincs szerencsém, akkor kiütésekkel kell vinnem szteroid kúrára, és a torokgyuszi is hamarabb meggyógyulna, ha nem iszik ilyeneket.
Hagymatea, hűtőfürdő, orrszívó, kamillás gőzölés, sok séta a levegőn, és rengeteg vitamin! Ennyi volt a patika otthon kb. egy éves kora után! :) És ez akkro is így volt, mikor kruppos lett, mivel arra is csak a hideg pára volt az igazi........ kivették a manduláját 3 éves kora körül, aztán mintha elvágták volna az összes nyavaját. Egy évben egyszer van dáááátha, és ennyi!
Biztosan szerencsém is volt, ezt sem vitatom!
Vendég

[quote="mpatr"]2 írta:mpatr6 hetesek vagyunk.

MIKOR LESZ MÁR MÁRCIUS??????????????????? :roll:

TE!!!!! Nézd meg az én tickeremet............. :) És Nóri még ennél is egy héttel fiatalabb!
Vendég

Sokaknak lehet szentségtörés, amit írunk... :wink:
Alternatív gyógyászként mára másképp látom a dolgokat mint régen.
Nem jó a lónak sem az egyik, sem a másik oldala. Az antibiotikum és a szteroid is nagyszerű solgok, ott és ahol helyük van.

Gordonnál is kisangyal módjára nyomattam az antibigyót, amikor 2-3 évesen kétoldali súlyos tüdőgyuszija volt. De az első dokink már orrfolyásra is azt írta. Abban igaza van, hogy a zöld takony az egyenlő gennyes orrfolyás, de a kúra módszerében ma már nem őt követném. Ezért is hagytam ott.

Pedig tőle is tanultunk jókat, nagyon profi babafürdető műfogást mutatott például, és ráébresztett, hogy a mai eldobható pelusok mellett tök feleslegesek a popsikenőcsök.
Na mindegy. Nem vagyunk egyformák.

Kép
Kép

mpatr

Monácska!

Még szerencse, hogy van addig némi tennivalónk (gyerekszoba, stb......) mert nem bírnánk ki a hosszú várakozást.

A vonalzódtól még nyugodtan babázhatsz előbb (koraszülés nélkül!!!!) mint én :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Biztosan kicsit eretnekség, de igazad van, nem vagyunk egyformák!!!
Mindennek meg van a helye és ideje! De mikor olyan csalánkiütése volt az antibigyótól, hogy kék lett a növekedő gyűrűk közepe, én sem tiltakoztam a szteroid ellen, ne aggódj.............. Komolyan úgy nézett ki a gyerek, hogy el sem hinnéd. Annyira hirtelen jöttek a kiütések, és olyan hatalmasak voltak, hogy bekékült a közepe!!!

De azóta alig volt a gyerekben antibiotikum, és magam is nagyon szelektálok, mikor veszem be!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?