Na többgyerekesek, mesélünk picit?
Gordonon 1 éves koráig 7 (!!) antibiotikum-kúra ment végig. Tapasztalatlan voltam. És még tudatlan.
Váltottunk. Dokinéni homeopátiás, édibédi, csak éppen rendelési időn kívül nem elérhető, állandóan helyettesítik, mert konferenciákra jár, ha van, nyócezren várnak rá, és a bejelentkezett időponthoz képest 1-másfél órát csúszik, mert kicsit beszélgetős a lelkem...
Pirongok
, de a kölkömet lassan 2 éve nem látta gyerekorvos. Ja de, mert nyáron vérezgetett az orra, elvittem a fülorrgégészetre.
Ha lázas, lázcsillapítót kap, ha 1 nap után nem múlik, elvinném. Magas lázzal, súlyos betegség gyanújával azonnal vinném. A kórházba. Minthogy gyógyszert nem szed (rájöttem hogy velük és nélkülük ugyanannyi idő alatt gyógyul meg), felesleges út a doki. Az oviban meg már kénytelen-kelletlen, de belátták, hogy nem bírnak velem és nem kérnek igazolást. Nem beteg volt, hanem nagymamizott vidéken ugye......
Homeopátiás és gyógynövényes szereket azért kap, hogy má mégse én legyek a gonosz anya.
Aki most szüli az elsőt, a világért se kövessen!! Találjatok egy jó dokit, aki nem tömi tele a fejlődő ki csemetédet gyógyszerekkel. És akiben megbízol.
A jó pap is holtig alapon megint váltok. A Praxisban összefutottam egy gyerekorvossal, a XI-ben rendel (ott van az állandó lakcímünk
) de kijár Érdre ha kell, és 0-24 elérhető. Nagy, magas ember, sugárzik belőle a gyengéd határozottság.
A kicsi nála lesz, a nagy kartonját is hozá visszük át. Hátha.