Hajni-hát ne is mondd el senkinek!!! Pont elég ha a párod tudja, na meg persze mi is!!
Azért durva angliában ez a "gyed" rendszer...
Na jó én mikor gyesre mentem kerestem havi 80 ezret és 3 évig 6.800 forintot kaptam...car volt, de inkább kevés pénz, mint a gyereket idegenek neveljék...
Mondjuk ez az én elvem (én is dolgoztam azért gyes alatt de csak heti 1x2x3x, szóval minél kevesebbet, mert nagyon kellett a pénz!)
De ha otthon tudsz melózni, az azért szuper lenne!
De majd úgy is meglátod, hogy alakul, lehet apukával is jó lenne neki otthon, bár az én lányom apjával nem mertem volna otthon hagyni a Bettyt
az katasztrófa lett volna. De remélem a te párod remek apuka lesz!
Tényleg jó lenne "látni" milyen angliában a terhes gondozás...bár a magyar orvosok nagyon jók, és nagyon körültekintőek, sokkal több uh is van itt, azért ez a mi egészségügyünk egy kalap car!
Annus-akkor hajrá Portugália!!!
Az első meccset simán nyertük is!!!
(nekem a második favorit olaszország, mivel Inter drukkerek vagyunk, de olyan szinten....még a gyereknek is inter mezben kell néznie a meccset és a kutyának is...mennénk is meccsre de sajna a Jani ki van még egy évig tiltva olaszo.-ból...)
Sajna nem érzek semmit veled kapcsolatban, sajnos a bosziságom erre nem terjed ki!!! Mint ahogy a saját dolgaimra se...
De azért ér valamit, mert a Hajninak írtam is itt pár hete, hogy biztos azért nem jelentkezik, mert bebabásodott: és erre tessék!
Wruska-köszi az enerdzsit, de nekem már megjött és igen fáj a pocim!
Hát evvan, én lassan tényleg lemondok a babáról...már lelkileg nem bírom ezt a rohadt várakozást!
De remélem veled minden oké! Vigyázz magatokra
Tényleg lányok!!!
Nem írnátok le hogy ki hány hónapja, éve vár babára??? Hátha látnám, hogy van akinek nehezebben jött össze az reményt adhatna nekem is???
Panny-hát a mi családunk is sok focistából áll(t) van aki már sajna fiatalon meghalt a pályán...és van aki olimpiai bajnok is volt (ebből látszik, hogy már öreg, merthogy nem most nyert olimpiát magyar focicsapat)
Úgyhogy ez egy örökség, focipályán tanultam meg járni, de hozzáteszem, legalább 15 éve nem vagyok hajlandó kimenni magyar meccsre...sajna ez van. Forintot nem adnék egy magyar meccsért...
Úgyhogy amíg így lesz, addig: hajrá külföldiek!
De jó hogy más is néz itt meccset!
(megszoktam, hogy a melóban ferdén néznek rám a csajok, amikor áradozok egy előző esti meccsről, vagy mondjuk egy-egy jó pasiról aki nagyon bejön és én balga meg is említem, pedig azért nem csak a focit jó nézni, hanem egynémelyik pasit is!!!
)