Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Tegnap semmi frusztrációt nem érzetem :lol: pedig 2 szer is betámadtam apcimat :wink:

Merszi!
Ne is legyél letörve!!!!!!Fel a fejjel!!!!Lesz még ebből baba is,hamarosan!

Akkor Zsibinek megy a drukkk a következő napokra!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11

Na...iszom a kávémat....sajnos megint kávézom :? Erre olyan hányinger fogott el!Most ez megint csak pszihés....mert tudom h megvolt a pé,és azon aggódom h nem ártok e a kávéval :twisted: Na ha ez így megy 2 hétig.....Azt hiszem visszaállok a lightos cappuccinóra :(

annus11

Sziasztok!

Hát én is csatlakozom Merszihez! Sajna nekem is meg fog jönni, ma-holnap-időben!
Pedig a melleim...
De nem érzem magam terhesnek, csak a melleim "dolgoznak"!

Annus-a kávétól semmi de semmi baja nem lesz a babónak!!!
Én hülye az előző terhességemnél leszoktam a kávéról, erre tök sz@rul voltam, vérnyomásom a béka feneke alatt...
Szal napi 1 kávétól semmi baj nem lehet...főleg nem most! :wink:

Közben elmentem wc-re és már "csöpögök" ahogy Merszi mondaná!
Legalább a lányom jövő heti ballagási buliján leihatom magam!!!
Tényleg ha érdekel benneteket lányok, akkor rakok majd fel képet...
Vendég

Zsibi!

Hát persze hogy érdekel minket!

Hajrá ballagási buli!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Eljön még a mi időnk is egyszer!!!! :wink: - talán :roll: .
Addig meg majdcsak lesz valahogy.

tücsökbogár

Sziasztok csajok!
Vagyok, nem tüntem el, csak kirándulgattunk, aztán jöttek a mindennapos főzés-takaritás.
Párat visszaolvastam és látom, hogy vannak uj babásak. GRATULA!!

Nekem ma nem kéne megjönnie, majd esetleg jövö7en tesztelek. A hőm igaz fenn van, de majd meglátjuk az erdményt.
encike 2

Zsibima - pedig benned volt minden bizodalmam. Foleg, hogy a februari topicban van ket olyan kismami is, akiknek tini nagylanyuk van es most varjak a kistesot. Gondoltam rad, hogy biztosan talanatok kozos temat. :wink:

Annus - szerintem a napi egy kave az tuti nem art, igaz en mar tobb mint egy eve atvaltottam koffeinmentesre. Most pedig mondtak a korhazban, hogy figyeljek oda minden koffeintartalmu dologra (csoki, cola stb.) es probaljam tavol tartani magam tole.

Ugy nez ki vegre lesz egy napos hetvegenk. Mar alig varom!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Csajok én mint antialkoholista a fiam fogantatásakor pont ittam egy pohárkával, ja és most is benyakaltam 3 koktélt! fincsi volt! De most ismét nem piálok vagy 5 évig! :lol: Ja és beleszippantottam a vizipipába is 1* úgy lightosan...szép kismami lennék ha most nem jönne meg... :lol: Persze sejtettem, h most sem leszek terhes!

Annus!
Nyugodtan kávézz! én minden reggel megittam kismamaként!

zsibi! azért nem kéne utánozni... :lol: Tessék befejezni a csöpögést! Velem együtt... :wink:

Jön még borúra derű! Kihalna a topic ha hamar babásodnánk! :wink:
merszi

Mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok!!!
encike 2

Encike!
Akkor mikor is kénne megjönnie neked? Vagyis mikor ne jöjjön meg? A vonalzód kicsit megtéveszt...
merszi

Zsibima - azt meg elfelejtettem, hogy szerintem itt meg soha senkit nem szidtak ossze, mert tul sok kepet rakott fel. Sot! 8)

Szoval a kepek johetnek! Minel tobb annal jobb.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jajajaj csajok...hát akkor tuti nekem se jött össze tegnap....vhogy úgy érzem h egyszerre fogunk babásodni :roll: Bár a márciusiba még beleférünk mind!!!!!Szóval ha nekem véletlenül sikerül ez a hónap,akkor csak 2 héttel lesztek utánam!!!!!!

Enci!
Neked mennek a drukkok!!!!!Aztán ha tesztelésre kerüne sor,kérlek tájékoztass :wink: :wink: :lol:

annus11

Zsibi!

Igen,egyet értek.Jöhetnek a képek :wink:

annus11

Hajni!
Néha olvasgatok a februári topicba,látom gyűlik a nép!!!!Én mindig olvasgatom a frissen induló topicokat,hátha bekerülök és akkor nem kell egyszerre olyan sokat olvasni :wink: :lol:

annus11

Merszi!
Ma nem kéne megjönnie, de eddig szot fogad!
Ma vettem tesztet, ugyhogy ma vok a 12.dpon, nem tom mikor lenne ideális tesztelni, hogy pozit is mutatna???!!!!
encike 2

Enci!

Holnap reggeli pisi :wink: Kép

annus11

Na végre szereztem üveget és megcsináltam az idei nyár első kovászos uborkáját!!!Alig várom hogy elkészüljön....imádom!!!!!

annus11

Annus! Te igen kívánós... :lol: . Kovászos ubi? látom élvezni fogod a terhességet!!! Amúgy én is szeretem!

Ok! Enci értem! akkor ne is jöjjön meg!!! Én a teszttel várok, mert jobb egy késői +++teszt mint egy korai --- teszt!!!!

Én most tartok 4-5 napos mensi késésnél....majd hétfőn kiderül, hogy miért is késik, ha addig nem jön meg! Csak akkor tesztelek!
Ja és még most sincsnek tüneteim! se ilyen se olyan! :roll: A hőm továbbra is lent, a cickóm nem feszül, semmi érzékenység, csak a várakozás....

Azért más tesztjére kíváncsi vagyok... :wink: Bátraké a szerencse!
merszi

ja és ENCI szép a görbéd! Én sose csináltam ilyet! Most is csak azért mértem hőt mert késik! Így nincs is viszonyítási alapom, h nekem mit jelent a 36,5. Bár a szakirodalom szerint a 37 fölötti, v ahhoz közeli hő a jó! Lehet az én esetem majd átírja az egészet! na jó ez csak poén volt... :lol:
merszi

Merszi-azért mert eddigi terhességeidnél voltak tünetek, nem biztos hogy most is vannak! Hányszor olvasom hogy 6-7 hétig semmit nem éreznek nők!!
Úgyhogy tényleg reménykedjünk még!!! :wink: (mármint neked megy a drukk, mert én már biztos mensizni fogok!)

Annus-pedig gondoltam én is rád, szex közben nem csuklottál??? :lol: Kovi ubi: :lol: :lol: még lehet baba ebből a nagy kívánásból, de ha tegnap fogant meg, akkor jó korán vagy kívánós!!! :lol: :lol: :lol:

Encike-drukkolok!!!

Tücsi-persze naná, hogy eljön a mi időnk is! :wink:

Hajni-beleolvastam a topikodba és láttam, hogy vannak "kortársaim"! :lol: Nem baj van még a jövő évben pár hónap amibe már remélem beleférek...biztos ott is lesznek öregcsajok! :wink:

Lányok, természetesen rakok képet (közkívánatra, ha má' így felajánlottam!! :lol: )
Vendég

Zsibi,Merszi!

A kovi ubit nem a terehsség miatt kívánom!!!Egyszerűen én imádom!!!!!Nem tudom megunni!Hétfő óta vágyom rá...vettem is a boltba kicsit,de elfogyott még aznap :? Erre jött a szar idő,meg nem volt üvegem,de mondom én nem várok tovább!!!Kár hogy várni kell amíg elkészül,mert én már most enném :lol:

Merszi!
Megértelek a tesztelés miatt.Bár nekem a - teszt is teszt!Az izgalom ott is megvan,csak utána annyira nem örül az ember :wink: A hőd télleg elég lenn van,de sose lehet tudni!Ha hétfőig nem jön meg,akkor csinálj egyet.Ha negatív,akkor meg doki :(

Enci?????Hol a zebrám?

Nekem meg még mindig szurkál oldlat...de ma a jobb szúrt,épp azon gondolkozom hogy lehet 2 domináns tüszöm volt....

annus11

Jaaa,és hétfő este csuklottam :lol: :lol: :lol: Akciózás után :wink: Nagyon vicces volt :lol: :lol: Persze apcimnak nem mondtam el h egész táborom van akik drukkolnak otthon :wink: 8)

annus11

Hajni!

Nagy nagy Gratula!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hajni!

És ha már úgy érzed, akkor várunk a másik topicba is! :wink:

És a többieknek is DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

zsibi!

lehet, igazad van. Tulajdonképpen a fiammal se voltak olyan nagy tünetek!Az utóbbi babánál viszont nagyon bedurrant a cici, csak már azt nem tudom mikor... :lol:

Egyébként kicsit kezdek hinni a dologban, mert ma kissé szédelgek és ma már 2*reggeliztem...muszály volt :) . Na jó , de én akkor is kivárom a hétfőt, mivel most is van egy kis maszat, igaz olyan kevés, hogy keresnem kell :wink: !

Zsibi! Te hogy állsz most a dologgal?

Enci? No és a többiek? Hol vagytok?

annus neked majd 2 hét múlva teszem fel ezeket a kérdéseket :wink:
merszi

Sziasztok!
Sajna a hőm reggel lement, igy piri várhato. Tesztet meg se csináltam, jo lesz jövö hoba.
Uj honap, uj remény! De hányszor mondom még ezt??????

Miért pont nekem nem sikerül??????
encike 2

Merszi!

Ez gyanus nekem....
Azért a maszatolással vigyázz!!!!Én minnél elöbb csinálnék tesztet.Nem akarlak rémisztgetni,de nem jelent jót a pecsételgetés....Persze sokaknál semmi baj nincs,de az előzmények miatt én odafigyelnék erre.Mert ha télleg baba van a dologban,lehet progihiány miatt van pecsételés...akkor meg jó lenne megtámogatni a babát!!!!De ezt csak így zárójelben mondom :wink: Megy a drukk feléd++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

annus11

Merszi-lehet hogy igazam lesz??? :wink: De jó lenne!!!
Én nagyon enyhén maszatolok, nagyítóval lehet csak látni, este megint be volt durranva a mellem... de nekem ma, legkésőbb holnap meg fog jönni.

Encike-ha ez vígasztal (tudom nem) nem csak neked nem sikerül...
Majd fog!!!

Annus-csuklottál??? :lol: Látod hogy szorítunk neked??? :lol:

Panny-köszönjük a drukkot, ránk fér!!!

Hajni-hogy vagy??? Madarakat megfogtad már a városod egész területén??? (örömödben?) (nekem ha sikerül tutira nem lesz Üllőn egy darab madár se!!! :lol: )
(tényleg kérdezni akartam, mit szólnak az angolok hogy nem jutottak ki az eb-re??? Milyen ettől az ottani pasik hangulata?? Tudsz erről valamit?? Én szeretem a focit, és az eb nem is igazi az angolok nélkül...pedig nem nekik drukkoltam volna.)
Vendég

Zsibima - nem is igazan a kor miatt mondtam, hanem azert mert hasonlo szituban vannak - van egy nagylanyuk es most varnak kistesot. :lol: Ha azt modanam, hogy oreglany vagy az enyhen szolva bagoly mondja... :wink:

Panny - koszi szepen. :lol: Majd idovel atmereszkedem, csak meg eleg firiss a dolog. Azert olvaslak am benneteket is es imadom a babakepeket. :lol: A nagyfiad ugye apa szemeit orokolte? Nagyon jokepu mind a harom kispasid - majd gyozd a lanyokat elhajtani!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Zsibima - ugy latszik pont egyszerre irtunk. :wink:

Megmondom oszinten egyenlore csendes duhaj vagyok. Valahogy erzem, hogy most minden rendben lesz, de megsem merek neki felhotlenul orulni... Talan nehany het mulva.

En is szeretem a focit, de az angolok nelkul nem az igazi. De igy itt most mindenki azt vitatja, hogy kinek drulkkol. A parom a hollandokat valasztotta, mert mult hetvegen mindenki olyan kedves volt hozzank. En a cseheknek es a horvatoknak szurkolok, mert miert ne? :wink:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-na jó nem vagyunk öregcsajok, csak k..régen születtünk!! :lol: :lol: :lol:
De abban egészen biztos vagyok, hogy sokkal jobb anyákká érünk a korral, nekem biztos hogy ezerszer nagyobb türelmem lenne most egy gyerekhez, mint 22 évesen volt...

Én a portugáloknak és természetesen az olaszoknak drukkolok, de szinte 100 %-ig érzem, hogy egyikük sem fog nyerni!
Szerintem a te jelöltjeid esélyesebbek!!!
(amúgy meccs előtt néha olyan megérzéseim szoktak lenni, hogy félelmetes, a párom már meg se mer kérdezni! Képzeld a BL döntő elött mondtam neki, hogy 11-es rúgások lesznek és a C. Ronaldo ki fogja hagyni!!! Azé' boszi vagyok nem??? :lol: )
Vendég

JA AZT BEZZEG NEM ÉRZEM MEG, HOGY MIKOR VAN PETEÉRÉSEM, VAGY HOGY EGYÁLTALÁN LESZEK-E VALAHA TERHES, HA IGEN AKKOR MIKOR???!!! :roll: (na meg a lottó 5-ös számokat se érzem, pedig igen jó lenne!)
Vendég

Huuuu csajok,én is fociőrült vagyok.Nálam most a portugálok a nyerők.Iwiwen őket választottam.Ti játszotok ott?Mi igen.Már fogadtam is.Jó,mert így külön házi csata is van,na meg pénzbe se kerül :wink: És a hétvégén még F1 is lesz.Kell ennél több :lol:

Ja igen:egy baba,a lotó 5-ös!!!Úgy érzem mintha a karácsonyi kívánságlistát írnám :wink:

Főboszi!!!
Nálam mit érzel?Nyugodtan írd le a jóslataidat.Ha mondjuk azt érzed h 2 hónap múlva leszek csak babás,akkor nem kell addig aggódnom :wink:
Kép Kép

annus11

Húúú micsoda focirajongó tábor!Én inkább alszom rajta.. :oops:

Vissztérve a maszatolásra nekem is alig látszik a betéten, de azért ha nagyon akarom látok valami haloványat (kb napi 1*)! Most van az az időszak amikor én is mindent nagyítóval nézek, még a pisit is!
Már kezdek parázni, ha baba van akkor hétfő doki! Ha meg nincs miért nem jön meg! Nem tesztelek mert ha baba ügy akkor nagyon bepánikolok a "mikro"maszattól!
Képzeljétek bementem a fiam szobájába és tudjátok mit olvasott? A Kismamák nagykönyvét!!!! Ezt vette le a polcról mert azt mondta régen olvasta...a múltkor is megérezte. Talán tényleg lesz itt valami.
Zsibi még neked is lehet! Encike te se keseredj! Én 2 és fél éve tartom magam!!!
merszi

Zibima!

Én is focirajongó vok,ez nálunk dupla családi vonás...a férjem is imádja a focit(volt profi focista is egy ideig)meg az apám is sport és azon belül foci őrült :lol: Hát engem meg sodor magával az ár :wink:
Az Angolok nélkül tényleg valami hiányozni fog...
Hajnival egyet értek, a Keleti blokk felé húz nekem is a szívem :wink:

Hajni!

Igen a nagyfiam Márk, tiszta apja,a szeme is olyan szép kék :wink: Krizsike az én apámra hasonlít,Olika meg ismét az apjára. :wink:

Nem lesz semmi gond veled!!!!Csakis pozitív gondolataid legyenek!!Tudod sok minden eldől fejben!

Meddig fogsz dolgozni??

Írígyellek az Angliai szülés miatt... :wink: Egész más szemlélet,sokkal szimpibb nekem mint itthon.

Merszi!

Nekem eddig mindegyik terhességem maszatolással indult...sőt ez utóbbi(Olika)inkább barna folyással...Használtam Utrót a bizti kedvéért mindháromszor.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Már megin eltűntek páran....folyamatosan hiányolom a következő emberkéket,szóval jelentkezzenek!!!!
Henka,Susisusi,Mutyurka!!!!????

annus11

Panny - a kek szemek nekem nagyon gyenge pontom. Mondanom sem kell a ferjemnek is az van. :P

Az angliai terhessegrol/szulesrol majd folyamatosan beszamolok, hogy lehessen osszehasonlitani. Nekem ugye az otthonirol nincs tapasztalatom. :roll:

Dolgozni - szandekaim szerint minnel tovabb, mert fix idot tolthetek itthon. Tehat, amit nem hasznalok fel a szules elott az itthon tolthetem utana, ami szerintem fontosabb. De ez ugye meg sok mindentol fugg es meg odebb van. Egyebekent az ido nagy reszeben amugy is itthonrol dolgozom. :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!

Jut eszembe!Barátnőm nővére most várja a második babát!Ő is odakinn van,már az elsőt is kinn szülte!!!De sajna nem sokat tudok hogy mi hogy volt :roll:

Na én meg nekiálltam este fél 8kor sütit sütni....nem vagyok normális :lol: Egész nap nem tudtam enni semmit,vagyiscsak nagy nehezen sikerült letuszkolni vmit,de kiéheztem vmi sütire így este :wink: Még azt se néztem miből mennyit kell,csak úgy spontán kutyulgattam :lol: :lol: Kép

annus11

Annus
:wink:

Sütit kívánsz?...gyanús vagy :wink:

Hajni!

És mennyi az a fix idő amit otthon tölthetsz szülés után?
(amúgy tudnom kéne mert amikor au-pair voltam kinn a háziasszonnyal mindent kidumáltunk és ezt is,de sajna elfelejtettem)

És anyukádék tudják már a jó hírt?
És amúgy nem szoktatok haza jönni látogatba?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Annus, kutyulgathatnál Győr felé is valami finomat.

Merszi, Zsibi és persze Annus, én azért nagyon szorítok nektek erre a hónapra. És annyi pozitív energiát küldök, amennyit csak bírok! Már megy! Lehet, hogy ez a pinduri már ott van bent..

Kép

Kép
wruska

Panny - itt ugy van, hogy van a torveny altal megszabott ido (es penz) es ezen kivul a munkaltato is felallithatja a sajat szabalyait, ha a torvany altal eloirtnal tobbet akar nyujtani.

Szoval asszem a torveny szerint 6 honapig kell megtartaniuk a munkahelyedet, de ha nem mesz vissza a 6. honap utan akkor tovabb nem kotelesek. Es a juttatas is kb. 100 font hetente vagy valami ilyesmi, ami semmire nem eleg. (Csak viszonyitas - ma tankoltam tele az automat az 58 font volt.) Nekem szerencsem van, mert a mi cegunknel egy evig maradhatnek otthon elvileg. Az elso 6 hetre teljes fizu van, a masodik 6 hetre fel fizu, 3-6 honapig pedig csak a torveny altal eloirt. Hatodik honap utan semmi. :( Szoval a kollegaim kozul akik terhesek voltak, tobbseg a 3. honap utan jott vissza dolgozni. En szeretnem legalabb a fel evet kihuzni, de utana nem tudom. A gond az, hogy nalunk en vagyok a fo kenyerkereso ugyhogy meg az is felmerult, hogy a ferjem marad itthon. Anyagilag biztos jobban jarnank... De ez meg olyan tavolinak tunik, majd addig meg agyalunk rajta.

Ja es a csaladban meg nem mondtam el senkinek. Olyan rossz volt, amikor az elso utan anyosom mindenkinek elmondta es ez volt a 'juicy gossip'. Szoval most cippzar van a szamon. :?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni-hát ne is mondd el senkinek!!! Pont elég ha a párod tudja, na meg persze mi is!! :wink:
Azért durva angliában ez a "gyed" rendszer...
Na jó én mikor gyesre mentem kerestem havi 80 ezret és 3 évig 6.800 forintot kaptam...car volt, de inkább kevés pénz, mint a gyereket idegenek neveljék...
Mondjuk ez az én elvem (én is dolgoztam azért gyes alatt de csak heti 1x2x3x, szóval minél kevesebbet, mert nagyon kellett a pénz!)

De ha otthon tudsz melózni, az azért szuper lenne!
De majd úgy is meglátod, hogy alakul, lehet apukával is jó lenne neki otthon, bár az én lányom apjával nem mertem volna otthon hagyni a Bettyt :lol: az katasztrófa lett volna. De remélem a te párod remek apuka lesz! :wink:

Tényleg jó lenne "látni" milyen angliában a terhes gondozás...bár a magyar orvosok nagyon jók, és nagyon körültekintőek, sokkal több uh is van itt, azért ez a mi egészségügyünk egy kalap car!

Annus-akkor hajrá Portugália!!! :lol: Az első meccset simán nyertük is!!! :lol: :wink:
(nekem a második favorit olaszország, mivel Inter drukkerek vagyunk, de olyan szinten....még a gyereknek is inter mezben kell néznie a meccset és a kutyának is...mennénk is meccsre de sajna a Jani ki van még egy évig tiltva olaszo.-ból...)

Sajna nem érzek semmit veled kapcsolatban, sajnos a bosziságom erre nem terjed ki!!! Mint ahogy a saját dolgaimra se... :cry:
De azért ér valamit, mert a Hajninak írtam is itt pár hete, hogy biztos azért nem jelentkezik, mert bebabásodott: és erre tessék! :lol:

Wruska-köszi az enerdzsit, de nekem már megjött és igen fáj a pocim! :cry: Hát evvan, én lassan tényleg lemondok a babáról...már lelkileg nem bírom ezt a rohadt várakozást!
De remélem veled minden oké! Vigyázz magatokra

Tényleg lányok!!!

Nem írnátok le hogy ki hány hónapja, éve vár babára??? Hátha látnám, hogy van akinek nehezebben jött össze az reményt adhatna nekem is???

Panny-hát a mi családunk is sok focistából áll(t) van aki már sajna fiatalon meghalt a pályán...és van aki olimpiai bajnok is volt (ebből látszik, hogy már öreg, merthogy nem most nyert olimpiát magyar focicsapat) :cry: :evil:
Úgyhogy ez egy örökség, focipályán tanultam meg járni, de hozzáteszem, legalább 15 éve nem vagyok hajlandó kimenni magyar meccsre...sajna ez van. Forintot nem adnék egy magyar meccsért...
Úgyhogy amíg így lesz, addig: hajrá külföldiek! :cry:

De jó hogy más is néz itt meccset! :lol:
(megszoktam, hogy a melóban ferdén néznek rám a csajok, amikor áradozok egy előző esti meccsről, vagy mondjuk egy-egy jó pasiról aki nagyon bejön és én balga meg is említem, pedig azért nem csak a focit jó nézni, hanem egynémelyik pasit is!!! :lol: :oops: )
Vendég

Jajj Merszi csak azt akartam mondani, hogy egy kis maszatolás nem gáz, csatlakozom Pannyhoz: nekem is volt a Bettyvel és ezen kívül semmi bajom nem volt, és hála égnek nem is lett baj. (végülis most kellett volna megjönnie, elvileg még a többi mensi idejekor is lehet kis barnázás...ez szinte természetes!)
Szóval ne parázz, inkább tesztelj és irány a doki!
Vendég

Zsibima!

Akkor neked a Zsiborás kapus rokonod,ugye??????

Rám is néha furán néznek a barinőim mert szeretem a focit :wink:
És hogy vannak jó pasik a fociban???Hajaj...pl.ez a Ronaldo tegnap :oops: :wink: :oops: :wink: egyre szebb ez a fickó!!Mostmár olyan férfias,nem olyan kisrácos...nekem nagyon bejön :wink:

Hajni!

Csatlakozom Zsibimához,én se tudnám másra bízni a gyerekeket a pénz miatt...de természetesen megértelek téged.Az meg külön jó hogy főleg otthonról dolgozol mert így nem kell nagyon nélkülöznie téged a babádnak.Sztem ha elfogadsz egy tanácsot,amíg lehet te legyél vele otthon.Természetesen nagyon jó apák vannak és kell is a gyereknek az apa,de én úgy gondolom az első időkben a babáknak mindenképp az anyára van szüksége...hisz ő lételeme a szopi miatt is!!Szal ha mondjuk fél évig te vagy vele otthon az teljesen OK,akkor addig tudod is őt 100%-ban szoptatni...utána meg úgyis lehet ritkítani a szopikat is.
Persze ez csak javaslat,úgyis nektek kell eldönteni és gondolom sok mindent mérlegelni is kell...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Zsibi!!!!

Hát azt én is "megjósoltam" hogy Hajni lebabázott,ha vki eltűnik rögtön erre gondolok.Bár eltűnés nélkül is jönnek ám a babák :wink:
Én gyerekkorom óta szeretem a focit,gimiben én voltam az osztály csapatánakaz egyik élszurkolója,még fogadtam is öcsémmel h ki nyer.Meg vittem a sütiket a meccs után.4.végén meg ajándékot adtak hogy így drukkoltam meg minden :wink: Na a tegnapi meccsen elaludtunk...de az internet segítségével tájékozdtam rögtön!!
Ja a tábliból megnézheted ki mióta próbálkozik!!

Panny!
Hát én alapból ilyen vagyok,néha megkívánok dolgokat,és akkor rögtön kell!

Hajni!

Na ez nem nagy pénz...fél év,jó fejek :twisted: még simán szoptatnod kéne....Nem is tudom hogy gondolták...a pénzről meg ne is beszéljünk.Szerintem is jobb ezt magadnak megtartani,ha eljön az ideje akkor úgyis megtudják!!

Wruska!

Majd szólok ha arra járok,mellesleg írtó fini lett :lol: A pozitív energiát meg köszönöm,elkél :lol:

annus11

Na miközben írtam beelőztek :wink:

Panny
jó hogy így átugrasz közénk,már pusztán ránézni a vonalzóidra is isteni érzés :lol: Mondjuk én a focit nem a pasik miatt nézem...én nem is tudom mikor mondtam egy másik pasira h sexi,vagy h jól néz ki :roll: Talán még az előző évezredben 8) :lol:

Közben kihagytam Merszit!!
Szóval mikor is csinálsz tesztet?????

annus11

Kép
Kép

annus11

Zsibi!

Bár ismétlem önmagam, ha most babásodtam akkor 29 hónapomba került! A fiam pedig anno 19 hónapba! fel a fejjel! Meg lesz az eredmény hamarosan nálatok is! Ezt én mondom "félvezetős"!!
Annus!
Már kezdem elhinni, h "AZ" vagyok, bár kimondani nehéz! Az bizti, h a vezeték felőli oldalon volt a PE (éreztem),így megvan rá az esély!!! Holnap teszt, ha el nem felejtem mert hajnalba megyek melózni, aztán a munkahelyről bejelentkezen a dokimhoz...most már hiszem, h nem fog megjönni, csak jó helyen legyen és maradjon is ott!!!

Hajni!
Talán én is bízhatom a februárban!

Annus! Mégiscsak te vagy a boszi! Megjósoltad: Én, Zsibi, aztán te jössz! Csak a sorrend nem jött be! De meglátjátok sikerülni fog mindnyájunknak! És persze a többieknek is! De hol is vannak???
merszi

Merszi!

Drukkolok nagyon!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++Már mér ne lenne jó a sorrend!Látod te kezdted,Zsibi is összehozza köv hónapban,aztán meg én :wink: Még nincs veszve semmi!!!!Bár ha felcseréljük egymász Zsibivel,szeintem abból se lesz baj!2 hetente lenne új babásunk :wink:

annus11

Sziasztok!
Hű,de sokat irtatok már megint!

Én nem nézem a meccset, még jo, hogy két tv-nk van és én mást tudok nézni. A párom imádja na meg apu.

Pecsételés: Tisztasági van bent és nekem is pötty, mintha megjönne, de semmi több. Hányinger az van, de lehet a menszitől is. Nem tudom. Holnap már tesztelek szerintem.

Külföldi "gyed" rendszer: De furi, fél éves korába utána hova teszi az ember? Milyen szokatlan lenne nekem, még olyan kis picik olyankor, nem?
encike 2

Na nálam már megint jelentkezett a hányinger...pontosabban alig eszek,ha éhes vagyok akkor émelygés,ha sokat eszek émelygés...tök fáradt vagyok,szurkál a hasam.....szörnyű!!!!!!Előző hónapban pedig nem volt semmi ilyen....remélem csak a peteérés utóhatása ez,és holnapra szépen elmúlik...2 napja ilyen vagyok,most már kezd elegem lenni belőle.Tuti h nem a terhességet jelzi,tehát vmi teljesen mástól van...... :(

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?