Új privát üzeneted érkezett!

Ha lenne klímám én is kapcsolnám, tuti. Most az alsó szinten már 27 fok van, a felsőt meg se nézem. Nem merem. És Míra ott fog ebéd után aludni :shock: Nincs több szoba lenn, csak egy, abban alszik Emma, a nappali meg egyben van a konyhával, étkezővel, mozdulni sem tudnék, ha itt aludna.
Mellesleg a lányom súlyemelőket meghazudtoló nyögéseket produkál, miközben a 104db-os Huggies peluscsomagot akarja felemelni. :roll: :lol:
Új játékuk, Míra a fotelben áll, Emma futkároz körülötte, és így bújócskáznak, kacarásznak. Na közben persze néha Míra terrorizálja Emmát. Egyszerűen nem tudom neki megmagyarázni, hogy az fáj a másiknak, ne tegye. Tanácstalan vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi,nem tudod őket egy szobában altatni? :roll:

Terror nálunk is van,sőt megfigyeltem,hogy Noémi rendesen hármat négyet odacsap Balázsnak,ha el akar tőle venni valamit :lol: Meg persze ők is sokat nevetnek egymásra,Noémi a fejére teszi a textilpelust,Balázs nevet rajta,majd lehúzza róla,ezen meg Noémi nevet,aztán Balázs visszanyújtja neki újra :lol: Az elkapom-elkapomra röhögve másznak előlem,de olyan sebességgel,hogy mászva alig érem utol őket.Egfolytában utánozzák egymást,édesen mutatják a fejüket, a lámpát,a repülőt meg az órát.Balázson meg mi nevetünk rengeteget,mama kérdezi,még csak most fogton enni?Balázs meg mondja,igen...mondom nekik,hogy gyertek ki a karámból,de nem játszunk az ajtóval,jó?Erre mondja,jó :lol: tegnap sógornőmnek mondta,hogy repülő,miután többször hallotta tőle.Szerintem véletlen,vagy csak ahogy utánozni akarta,de olyan tisztán mondta,mi meg pusztultunk a nevetéstől :D
Vendég

Valamikor valaki :roll: nagyon pontosan leírta, hogy hogyan kell pisit gyűjteni zacsiba.

Légyszi, aki emlékszik...

t-pk

t-pk: 107. oldal, vége felé, Vanda és én is írtam rola :wink: sok sikert :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Tkata,megkerestem neked,csak nem betegek vagytok? :roll:

[quote="vovanda"]T írta:vovandaimi!
Jaj, bár közelebb lennétek, segítenék a zacsival. Próbálom magyarázni, ha végképp nem megy, estére fotóztatom Pasival a zacsifelrakást (van itthon). Szóval: előző este már ne kenj semmit a popójára. Tiszta, száraz bőrre kell ragasztani. Fogod a zacsit, és szétválasztod (kicsit fújj bele, nyíljon szét rendesen). Aztán belövöd a leányzó húgycsőnyílását (vidám móka, főleg ha mocorog). Felragasztod a zacsit. Ami nincs felragasztva, középen meghajtod (hosszában). Szétválasztod a popóját, és a zacsi lelógó részét a hajtásnál beteszed közé. ne tegyél rá pelust, inkább itasd és őrködj. Mondom, ha kell, este tudok fotózni, ahhoz segítség kell, nincs annyi kezem.
Vendég

Móni: részvétem :cry: :cry:

babusok
Budapest

[quote="babusok"]T írta:babusokimi: pisigyüjtés...mi többször játszottuk :? volt h csak 2. nap sikerült...
szoval nekünk azt mondták reggeli pisi kell azaz gyerek felkel popsimosás, megtöröl és ráragaszt zacsi lehetöleg ugy hogy középen legyen utána zacsi popi alá hajt majd rá pelus (mert ugye nem bizti h tényleg sikerül) és vár türelmesen ha csak sima pisivizsgálat elég 30ml körül ha tenyésztés oda adnak specko csövet abba kell átönteni talán több is ez a mennyiség ami ehhez kell, gyogyszertárban lehet venni ilyen steril zacsit nem nagy összeg érdemes betankolni pl. nagy ficánkolásban is lehet csak a 2.-3. ragad oda :lol: érdemes többször ránézni...jo esetben csak pipi lesz benne :lol: :lol: (bocsánat :oops: :lol: )
drukkkk :wink: tényleg bazinagymacera :? :? :?
Vendég

Móni, sajnálom!!! :( :( :(

Lányok, ismeritek a Tako classic márkájú sportbabakocsit?

Kata
labkat

Kata: én még nem láttam élöben, de olyan Bergon szerünek tünik...
az meg olyan nagy batár nekem :? de lehet terepen pl. szuper meg ha van hova rakni :wink:

babusok
Budapest

ja Te sportot irtál, bocsi :oops: na olyat még nem láttam :lol:

babusok
Budapest

De sajna szombat óta beteg Jázmin, tegnap, ma már 39 fokos láza van. Valami vírus... :cry:

t-pk

t-pk: Jobbulást :wink:
Csajok vkinek nincs elado karámja? vagy hol is vettétek és hol volt legolcsobb???

babusok
Budapest

Móni! Részvétem!

Nyaralóknak! Jó pihenést!

T-pk! Nagyon ügyelj ha benne van a pisi és veszed le, mert nekem mindig melléfolyt. (Szerencsére viszonylag kevés elég szokott lenni) Jobbulást Jázminnak.

Nyulasz! Nagyon helyesek voltak a keresztelőn.

Nem tud valaki egy nagyon olcsó eladó kicsire csukható ikreskocsit? Nem tudok kimozdulni és a hármasikres esernyőkocsink megérkezéséig kéne egy átmenet.

Kép
tigriske1978

TIGRISKE pont most olvastam ikresen ingyen elvihetö 3as ikerbabakocsi nem irja milyen, hátha :wink: a kinál-babakocsi-ban van a hirdetés :wink:

babusok
Budapest

Tigriske: szeretnél 1 1est és 1 2est? vagy hogy gondolod? ár kb? segitek szivesen keresgélni :wink:

babusok
Budapest

Babusok!

Nekünk ilyesmi van, de nem vált be elsőre, mert nem összecsukható, így a férjem szerelt rá laposvasakat.

http://teszvesz.hu/item1123203950_varia ... ka_uj.html

Ha újra vennék akkor ilyesmit:

http://teszvesz.hu/item1111427374_ossze ... aszto.html

http://teszvesz.hu/item1147556518_egyed ... aroka.html

Kép
tigriske1978

köszi :wink:

babusok
Budapest

Babusok: én is épp karámot keresek :D Nekem ezt ajánlották, és szerintem a legolcsóbb!!! http://www.babaapro.hu/kinal/bababutor/ ... tes-jaroka Ráadásul rendelhetsz még hozzá elemeket, ha nagyobbat akarsz!!!

Kata
labkat

Köszönjük szépen a részvétet mindenkinek, bár még mindig felfoghatatlan számunkra is, ami történt.... infarktus, amit már a kórházban kapott..... sok baja volt, de a szívével soha semmi....

Tigriske,
2-es ikerbabakocsira gondolsz? Én épp most árulok egy csaknem vadi újat, 20 e körül szeretném eladni (26-ért vettük, alig használtuk), nagyon egyszerű, de nagyon kicsire csukható, dobok Neked egy képet: Kép Kép Kép

Móni

Kép
lpemoni

Sziasztok!

Tkata,szegény Jázmin :( Gyógypuszik mennek!

Labkat,megnéztem ezt a babakocsit,szerintem nagyon jól néz ki :D És van karfája,nekem ez a gyengém :lol:
Ez a karám viszont 6 elemből áll,nem tudom,ha veszel még hozzá,akkor mennyire jön ki?Még úgy is a legolcsóbb?Mennyi egy elem hozzá?

Babus,most akarsz karámot venni? :roll: Azt hittem ebben a korban,mint ti vagytok,már pont nem fog kelleni. :shock: Én a teszveszen vettem,27 volt,de elég gyengécske :? Bár itt már volt róla szó,hogy ez mind kicsit nyeklik-nyaklik,ugye nincs alja,meg 2-2 elem egy oldal,de azért apa meg fogja erősíteni.Egy dolgot nézz meg,hogy mekkora fér be,mert vannak 90 centi széles elemek,meg 98 centisek,nálunk az már nem fért volna el.

Tigriske,ja,amit Babus írt,szerintem az esernyőkocsi lesz,mert nem hiszem,hogy amúgy ingyen odaadnák.Vagy 2-est akarsz?És akkor valakit mindig magadra kötsz?Vagy ahhoz már nagyok? :roll:
Köszi a dicsit :D

Lpemóni,elhiszem,hogy felfoghatatlan...sajnos egyedül az idő,ami segíteni fog.
Vendég

Nyulasz: hááát koppkopp költözés lesz és konyha nappali egyben, egy darabig én még lekeriteném :oops: aztán majd meglátjuk :wink:
Kata: köszi, még keresgélek, nekünk minél olcsobb kellene, nem fogjuk sokáig használni remélem :wink:
Zsófi: csini ez a kocsi :wink:

babusok
Budapest

Zsófi: nem bele :lol: , csak térelválasztonak kellene, de agyalunk Apával lehet eszkábál vmit ideiglenesen...nem tudom mi lenne jo :?

babusok
Budapest

Sziasztok!

Köszi Babus! Írtam neki.

Olyan megoldás kell, hogy eltudjunk itthonról indulni. Jöhet a kicsire csukható hármasikres, vagy az egyes + egy kettes esernyőkocsi, de fontos, hogy döntető legyen, mert kicsik még. Elegem van, hogy be vagyok zárva a 30 fokba a csajokkal. Hétvégén elmennénk pár helyre, de ki se tudunk mozdulni, mert a PP kocsink nem fér be az autónkba. Fontos az ár is, mivel már kifizettem egy angol cégnek a hármasikres esernyőst.

Köszi Móni, de mindenképp dönthető kell még nekünk és kicsit olcsóbb.

Kép
tigriske1978

Zsófi: Te keresel kicsi kocsit? vagy már találtál, juj nem emlékszem bocsi :oops: de mégis jol emlékszem :lol:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -21384548/
70 centinek irja :shock:
itt ua olcsobban
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -21351319/
Tigriske: keresek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2010.07.14 09:48-kor.

babusok
Budapest

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -20839556/
Tigriske ezek a fajták gondolom nagyok, nem?

babusok
Budapest

Tigriske juj ilyen is létezik, mondjuk jo drága :?
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -20634953/

babusok
Budapest

Babus! Eggyel régebbi ilyen PP-nk van és túl nagy. A másik szuper lenne, ha valaki megveszi nekem. :-)

Kép
tigriske1978

Tigriske: igen, gondoltam ez már méretes :cry:
a másik tényleg jopofa, csak az ára :?

babusok
Budapest

Sajna az is drága amit rendeltem, így fontos, hogy nagyon olcsó legyen, mert tényleg csak néhány hétre kell.
Olyan mérges vagyok, hogyha kifizetek egy babakocsit és a cég megrendeli a gyártól, akkor miért nem lehet legyártani??? Ráadásul kettőt rendeltünk egyszerre.

Kép
tigriske1978

Tigriske, mit kell megvenni neked? Honnan?

t-pk

[quote="babusok"]T írta:babusokigriske juj ilyen is létezik, mondjuk jo drága :?
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... -20634953/

T-pk! Ezt! Ha van rá valakinek felesleges pénze. :lol: :lol: :lol:

Kép
tigriske1978

Képzeljétek mi történt: ahogy elkezdtem nézegetni más kocsikat, akkor kaptam az infót, hogy 2,5 héten belül megérkezik a hármasikres esernyőkocsink. Szerintetek? Most mit csináljak? Előző hónapban is hó végére ígérték. El akartunk menni egy ikres talira jövő hét végén, de ahhoz kell a kocsi. Ha veszek valamilyen kocsit, akkor megint lesz mit tárolnom, pedig így sincs helyünk. Ti mit tennétek?

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Jééé,tegnap írtam,és sehol nem látom :shock: :?

Tigriske,boldog félévest a lányoknak! :D Babakocsi nagy dilemma.Mi van az ingyen elhozhatóval?Visszaírt?

Tkata,Jázmin jobban van?

Szizzsófi,köszi :D
Cosatto lesz?Néztem tegnap,csinikocsi,nekem csak a karfa hiányzik,de nektek a másikon sem volt,ugye?Megszokás kérdése :D

Babus,miamanó,költöztök?Panel vagy kertes?Maradtok óbudán?
Én nem tudom ezeket a karámokat hogyan lehet térelválasztónak használni,ahhoz nem kell a falba,vagy a talajba befúrni?Szerintem simán eltolják a gyerekek.Nekünk a habtapiba van belevágva a lába,így nem veszti el a formáját,de ha csak odaállítom valahova,hááát,bizti nem sokáig marad ott :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Tigriske hát a 2,5 hét nem olyan sok :wink: de ha veszel vmit azt el lehet utána adni talán uannyiért vagy csak minimális veszteséggel vagy kölcsönkocsi ha kifizeted a postát talán még az sem vészes és venni hozzá egy egyeset nem akkora összeg
háát...ha vmi nagyon olcsot találsz érdemes lenne még megvenni, de nagyon már én sem költenék :wink:
hu tényleg már fél évesek vagytok, Boldog félévességet :wink:
Nyulasz: igen, mini sajátkert és nagyobb sokkal :P , Budafok, Savoya környéke, már várjuk nagyon :lol: :lol:
hát kérdeztem a másikban Csajokat és azt mondják megtanulják mit szabad és mit nem a konyhában...lehet megprobáljuk aztán ha nagyon nem megy vmit kitalálunk :lol: a pakolás miatt nem izgulok, csak a sütö a necces nekem :oops: :?

babusok
Budapest

Zsófi! Köszi, de jó messze lakunk sajna egymástól. Én Pátyon lakom.

Köszönjük a köszöntést!

Babakocsi: ingyen visszaírt nagyon aranyos volt, de az is nagyon nagy kocsi és ilyenünk már van. A másik kocsija (kettes) ár - érték arányban nekem drágának tűnik, így végül elnézést kértem, hogy feleslegesen fárasztottam a képküldéssel. De végül jó, hogy megnéztem, mert, így tudom miről mondok le.
Arra jutottam, hogy nézegetek és ha találok nagyon-nagyon olcsó kettest+egyest (amit utána nem sajnálok kidobni), akkor veszek vagy ha nem és nagyon el akarok menni a talira (bár 40 fokban amúgy sem túl jó ötlet), akkor elmegyünk két kocsival (egyikbe a gyerekek, másikban a PP) :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Babus! Költözés és saját kert: hurrá. Nekünk is minikertünk van, de imádom, hogy csak kidobok egy szőnyeget és mehetnek a csajok a levegőre. Csak a szomszédnak ne lenne cicája (amit egyébként szeretünk, csak sok a macskaszőr).

Nyulasz! Nemsokára szülinap, gondolkodtál már rajta, hogy mi lesz? Milyen torta? Ünneplés?

Keresztelő: nem tudja véletlenül valaki, hogy a 3 gyerekemnek lehet- e két pár a keresztszülője? Mert a tesómra és a férjére + a férjem tesójára és feleségére gondoltunk.

Kép
tigriske1978

Zsófi: gratu kocsihoz, hol sikerült végül cosattot szerezni? megkérdezhetem mennyi volt?
Nyulasz: szuperál már Nálatok a járgány???

babusok
Budapest

Zsófi: bocsi nem emlékeztem :oops: tuti jo lesz :wink: ikresen bizti elviszik a régit meg expresszre is tedd fel,ingyenes a babamama hirdetés :wink:

babusok
Budapest

Babus,király,mi is a 22.-ben lakunk :D :D :D ...ja egy próbát megér,hátha annyi új érdekes dolog lesz nekik,hogy nem akarnak főzni :lol:
Ja,tegnap avattuk az új verdát,bejött nekik :D

Tigriske,tortát már tudjuk,csak még azt nem,hogy tőlünk mit kapnak.Sogórnőméktől bébitaxit az biztos.Meg Balázs imádja a nagy autókat,dömper vagy hasonló,így azt is kap majd.Többit nem tudom.

Keresztszülő miért ne lehetne 2 pár?Még egy gyereknek is lehet két-két keresztszülő,vagy két gyereknek egy-egy,szóval bármit lehet :D

Szizzsófi,ők megszokták,hogy nincs karfa,nem is fog hiányozni :wink:

Én meg arra gondoltam,hogy még nem adom el a hocot,mert félek,hogy télen overállban nem férnek majd el az ariában :roll: 3 centi külömbség van az ülés szélessége között.
Vendég

Nyulasz: juj Ti merrefelé? lehet közel lesztek??? :lol:
mi télen simán elfértünk overálban az espritben :wink: persze lehet érdemes azért megtartani
szupi h bejött járgány :wink:

babusok
Budapest

Nyulasz, Babus! Rendezhetünk talikat. Páty nincs olyan messze.

Nyulasz! Milyen torta lesz?

Kép
tigriske1978

én benne vagyok :wink:

babusok
Budapest

Babus,most nagytétényben,de egyszer majd költözünk,de maradunk a kerületben :D Mi mindketten itt nőttünk fel,a camponával szemben a dombon a lakótelepen,és imádjuk a 22.kerületet. :D
Mikor költöztök?Újépítésű?Merre?

Tigriske,azt még nem tudom milyen forma lesz,de azt igen,hogy honnan.A camponával szemben van egy kis cukrászat,és jó áron fincsi tortát csinálnak.
Vendég

Zsófi, Gratula a babkocsihoz. Belinkelnéd megint, mert nem találtam rá :oops:

Tigriske: Szerintem is várjátok meg azt a babakocsit, felesleges lenne most egy plusz befektetés!

Babusok: Megkérdeztem a belinkelt babakarámot, hogy mennyi a 8 részes, és 23000+2000 a postázási költség! Ez az, ami 18000 a 6 részes. (Telószám, ha érdekelne még:Szolnoki Zsolt 06-20-9943055) Másrészt találtam egyet Teszveszen, amint én nézegettem, sőt kérdeztem az eladótól. Végül úgy döntöttünk, hogy inkább újat rendelünk, meg ez a Teszveszes csaj se nagyon válaszolt. De hátha téged érdekelne:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=1147553225

Cupp:

Kata
labkat

Kata: köszi :wink: hát megbeszéltük Apával elsö körben hagyjuk Csajokat garázdálkodni aztán meglátjuk h müködik a dolog :wink:

babusok
Budapest

Sziasztok!

Tigriske!
Boldog félévest!!! Milyen hamar eltelt ez a 6hó!!!
Pátyon laktok??? Mi odajártunk anno dévényezni.

Babusok!
Enyémek sose voltak karámban,se elzárva. Bizonyos technikák mellett nem tudnak bajt csinálni! Persze néhány házimunka tovább tart így,de ezt tudomásul kell venni.Amíg picik voltak,csuktam a konyhaajtót,ha főztem és valamiért ki kellett mennem. Vizet csak a belső lángon forraltam.Olajban sültet pedig csak akkor csináltam,ha aludtak vagy volt felügyeletem a gyerekekhez. A sütő meg nem hagy égésnyomot,ha kivülről fogják meg. Max. meleg a kis kezüknek,így tanulják,hogy nem szabad.
Neked is okos lányaid vannak!! Hamar megtanulják,mit lehet!!! Meg nagyon praktikus az alsó szekrényt vagy fiókot berendezni a gyerkőcüöknek. Abból pakolhatnak,azzal játszhatnak,így leköti őket az ember,mí főz!

Kép

Kép
edit73

Edit: köszi, szupi tanácsok :wink:

babusok
Budapest

Sziasztok,

egymáshoz közellakókra irigy :oops: De jó is lenne talizni :roll:

Konyhával én bajban vagyok, pedig biztos istenien éreznék magukat, ha beengedném őket garázdálkodni. De nekem a poharakon kívül minden lenn van, alsó szekrényekben, fiókokban. Hiába jelöltem ki nekik egy-két fiókot, természetes, hogy az összes többi érdekelte őket, amikben zománcozott lábasok, törékeny edények, tányérak, jénai tálak vannak. És nincs szekrényem fenn, nem tudom felmenekíteni őket. Jaaaaa, a szemetesről ne is beszéljünk :roll: Pedig olyan jó lenne "együtt főzni" velük. Szóval nem igazán találtam más megoldást én sem, minthogy lezárjam a konyhát ráccsal. De így mikor fogják megtanulni, mit szabad ott és mit sem? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Babus,este még ment egy privi,nem kaptad meg?

Szizzsófi,meg is jött a babakocsi?Gratulálok hozzá,jól néz ki :D

Törpi,szerintem lesz olyan kor,amikor a nem-re szót fognak fogadni...vagy ne is reménykedjek? :lol: Mindenesetre biztos fogtok még együtt főzöcskézni,de lehet csak jövőre :wink:

Minimanó hírlevél,nyaralóknak egy-két ötlet,bár szerintem a sebtapaszon kívül mindent leírtunk a múltkor :D
http://etc.minimano.hu/2010.07.15/18_alatt.html
http://etc.minimano.hu/2010.07.15/nyari ... ndrea.html
Vendég

Tkata,Jázmin jobban van már?
Vendég

Nyulasz: de köszi megkaptam csak még nem jutottam a válaszig, de rajta vagyok :wink:
ma extra nyüszi-hisztinap van :? nem birják a meleget már, én sem :evil: :evil: :evil:

babusok
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?