Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást és a jókívánságokat
Lányok!
Ez a cukorterhelés ennyire macerás??? Mindenhol mindenkinek más a jó eredmény? Hogyis van ez akkor? Állítom csak stresszeli a kismamákat az egész procedúra.
Én még nem voltam, de van egy olyan halvány előérzetem, hogy jövő héten mehetek löttyöt inni
Eszterxx
Jól tetted, hogy beolvastál a dokinak!
Ez kb olyan ember lehet, mint az én első orvosom volt.
Koplaljak, ne egyek gyümölcsöt, meg semmit. Persze nálam az volt a baja, hogy az első 3 hónapban híztam 3 kgt, és hiába mondtam hogy nem eszek többet, mint előtte, nem érdekelte. El kezdte magyarázni, hogy terhesség alatt valakinek nagyon felborul az anyagcseréje és ezért hízik sokat. Annyit mondott, hogy ne egyek vacsorát, napközben is koplaljak, 4 óra után meg semmit, még gyümölcsöt se... Kössszz....
1 hónapig diétáztam, és lám híztam 2kgt... Azóta meg nem diétázok, hanem csokihegyek, nasspass, kenyér, stb... és nem híztam havi 2 kg-t se. Erről ennyit.
Nem hiszem, hogy egy kismamának ennyire drasztikus diétát kéne tartania, mint amit te is írsz. És akkor a baba hogy kapja meg az elegendő tápanyagot, hogy fog rendesen fejlődni a pociban???
Mni
Ha jól emlékszem, nálad volt az a kérdés, hogy a calcium álmosít-e... Ha nem, akkor bocsi
Én is szedem, napi 3*1, de nem vagyok abszolút álmos tőle. Sőt, alig tudok aludni mostanában, de nem tudom miért
Látom, bekerültem a táblázatba
Akkor írok pár adatot...
29 éves vagyok, a kórház az vagy Veszprém, vagy Komárom, az AFP: 1,5, és nincs még tesó.
Pumperka
Hajrá a kislányodnak a castinghoz
Nálad mi okozza a méhszáj parát?
Nálam az a baj, hogy az első doki, akit otthagytam, azt mondta, hogy a külső nyitva van. Elmentem egy másikhoz, ő meg teljesen zárt méhszájat állapított meg. Amikor pedig a jelenlegi doki vizsgált, ő annyit mondott, hogy el kezdett kinyílni a méhszáj. Szóval ezt nem értem, hogy az egyik ezt mond, amásik amazt...
Mindenesetre ez a haskeményedés idegesít a legjobban
Babakocsi téma...
Mi még nem vettünk, de már nézegettünk több helyen is. Érdekes módon, olyan amit mi szeretnénk, nem volt a kimondott bababoltokban, vagy ami volt, az vetekedett egy autó árával
Viszont szégyen, nem szégyen a bizományiban találtunk olyat, amire fáj a fogunk, és még az ára is elfogadható. Kérdés, hogy meglesz e addig, amire nekünk kelleni fog.
Kiságy, gyerekszoba, stb...
Kiságyat úgy örökölünk, legalább az meglesz. A babaszoba meg nagyon pici, azt se tudjuk hogyan fogjuk majd berendezni. Csoda, ha a kiságyon meg egy szekrényen kívül más befér majd
Egyéb...
Mi még semmit nem vettünk a babának, mert a babona nagyon visszatart minket. Van pár dolog, amit még az előző babának vettünk, meg egy páran adnak ezt azt, de azért még sokmindent be kell szerezni.
Tudna valaki segíteni, hogy konkrétan miket kell, vagyis ajánlatos vásárolni a babának?
Horkolás...
Nálunk is van
de csak akkor amikor fáradt a férjuram.
Nálam az vált be, hogy eleinte csak löködöm, és ha nem hagyja abba, akkor felrázom álmából és kifújatom vele az orrát. Pedig nemis náthás, nemis szokott kijönni semmi. De érdekes módon segíteni szokott.
Lányok, nektek szokott rémálmotok lenni??? Az utolsó jópár napban, mindig olyasmit álmodok, hogy vérzek, véres vagy a ruhám, vagy a lepedőm. Ezután tiszta idegbetegen megyek wc-re, hogy megnézzem...
Na, most megyek sütni főzni
További szép napocskát
Nálunk az előbb állt el a hóesés