Sziasztok!
Légzésfigyelő: Én jónak tartom. A légzéskimaradás nem mindíg olyan vészes dologból adódik, épp ezért nem is tudják ráfogni egy egy okra vagy betegséger. sokszor egyszerűen túl mélyen bealszik a baba. Ilyenkor már az is segíthet hogy megszólal a síp, vagy rohannak a szülők és felveszik! Szóval az esetek jó százalékában akkor is segít ha nem profi újraélesztő az anyuka, apuka.
Lilith!
akkor barátnődék légzésfigyelője rossz, már bocs. Én eddig két fajtáról hallottam hogy sok a téves riasztás, az apnoe alarm medicorosról és a maxi cosiról. Nekünk baby controll volt és sosem volt vele gond. Mikor nagyobb volt volt vagy 2x hogy lemászott róla nagyon, akkor átlósna fordítottam a két lapot, így már akkor sem volt vele gond. 2 éves koráig volt emma alatt
És nem sípolgatott feleslegesen, Mondjuk egyszer már a vége felé volt olyan hogy sípolt , mire bementünk Emma ült a kiságyban és kézzel püfölte a sípoló egységet
Csak tök ciki, mert kölcsön kérte egy volt gimis osztálytársam, régi barátnőm, még 2 éve, és most született mégegy babája, most két hónapos, de tudja hogy nekünk is lesz novemberben de nem hozta szóba a légzésfigyelőt (csak e-mailezünk néha
). Lassan rá kéne kérdeznem hogy most mi van, megvan e még (férjem szerint akár már el is romolhatott, ami benne vana pakliban, nem is haragudnék) d eolyan ciki rákérdezni, ha ő kérte kölcsön neki kéne mondania nem hogy figyelj, elromlott, vagy hogy ősszel természetesen visszaadja, vagy nem?
.
Baldahin: Nekem Emmával nem volt, most vettem egyet de nem a kiságyra, hanem a bölcsőre amit majd lent akarok használni napközben. Egyrészt azért amit valaki írt, hogy ha nézek tv-t akkor kicsit a fényt lefogja, másrészt ez egy kölcsön, házilaggyártott bölcső, és tök jól működik, de a festése nem annyira szép, így a baldahin takarja majd. Szóval esztétikai szempontból jó, meg tényleg fénytakarásra, műár ha valaki nem olyan átlátszós anygból evtt, mert látom a honlapokon hogy most az a divat, de az tényleg csak esztétikai dolog.
Lizoka!
Jobban, jobban, már tudok enni két napja
De tegnap még sokat fájt a gyomrom evés után és hasmenésem is volt
szóval lehet mégis valami vírus vagy ilyesmi volt. Most reggeliztem, egyenlőre nem fáj a pocakom, úgyhogy remélem túl vagyok rajta.
Emma is oviban, egész jól viseli hogy én meg itthon vagyok (nálunk eddig mire ő felkelt én már rég elmentem), de ragaszkodik hozzá hogy délben érte menjek, hát remélem majd azért visszaszokik hogy bent alszik. Mert így szinte ki sem tudok mozdulni, mert 1/4 1-kor indulnom kell érte legkésőbb, hétfőn pl 1/2 11-re megyek UH-ra egyáltalán nem bizto shogy érte érek.