Igen, a szervezet nagyon okos és mindig jelzi, hogyha mire van szüksége. És a testi tűnetek többsége lelki eredetű.
Görcsök --> sok-sok piheés és nyugalom.
Én nagyon figyelem a testem, ha úgy érzem, hogy fáradt, akkor pihenek, tőlem aztán összedölhet az ég is ilyenkor, nincs szemrehányás, ezt kell tenni, kit érdekel, hogy egy hete nem vasaltál??? Senkit!!
A párom pl. bevállalta minden leőzets megbeszélés nélkül, hogy most sokkal többet segít, edig is mosogatot, vasalt,.. néha-néha, de most egyre többször, ha látja, hogy fáradt, álmos vagyok. És nem morog ő is belátta.
Gondoljatok arra is, hogy már most 30%-kal többet dolgozik a szív. Az ő vérkeringését is mi látjuk el!! Milyen teher nehezedik a hátunkra, azért elég aránytalanul eltolódik az egyensúly a pocakunkkal.
Azt gondolom, hogy a kisebbik rossz a mesterséges vitamin beszedése, mint, hogy ne szedjek semmit.
Nagyon sokmindent kipróbáltunk a párommal, csíra kapszula, örlemények, kivonatok, ezek mind mind természetes anyagúak, por formában, baromi rossz ízűek
de kell. Honnan szedje össze a szervezet????
Őseink... nem volt stressz! Nem volt ennyi mesterségesen bevitt táplálék (pl. margarin, nem tudja a szervezet megemészteni, szépen lerakódik az érfalakra; félkész ételek; hús... kukoricával etették, nem mesterséges táppal, meg mennyi idő alatt, régen fél-1 év alatt hízlalták nem 2-3 hónap altt). Tartósítás füstőlés, sózás, most valamit befecskendeznek. Szerintetk miből van a párizsi, jobb, ha nem tudjátok, mert soha többé nem ennétek meg semmilyen felvágottat.
Élő példa a nagymamám 89 éves, fitt, botot még távolról sem látot, jön-megy, jó a kedve, és hisz a régi dolgokban, ő bizony megeszi a szalonnát, természetesen csak a vidékről felhozott gazdaságból (rkonok), JA! mindemellett mi is ezt esszük. Hát kösönö viszonyban sincs a boltokban kapható húskészítményekkel. Maga a szó HÚSKÉSZÍTMÉNY!!! ??
Azt hiszem egy kicsit sokat írtam!