Lusie, köszi a választ! A munkahelyem szerencsére korrekt, elmehetek szabira a gyed lejárta után rögtön.
Melinda, Gy.anita, Beuska, gratula a kislányokhoz!!!
Beuska, én örülnék a nőuralomnak!
Nálunk most a fiúk lesznek többen, ráadásul három Vilmos
(apósom, férjem, fiam is).
Babakocsi: olyan frankó képeket tesztek fel a kiválasztott-megvett kocsikról! Kicsit irigy vagyok
, mert sajnos nem állunk olyan jól anyagilag
, hogy 50-60 ezerért vegyünk babakocsit, úgyhogy marad a használt a Teszveszen vagy a Vaterán. Remélem, sikerül majd kifogni valami jó darabot.
Szoptatás, alvás: Alexa az elejétől külön szobában volt, csak egy tolóajtó választotta el tőlünk, úgyhogy hallottuk azt is, ha megmozdult. Ettől függetlenül akkor is bementem néha, ha nem is sírt, hogy megnézzem, lélegzik-e még.
Három hónapos korától aludta végig az éjszakát, aztán pár hónap múlva, mikor jöttek a fogai, visszaszokott az éjszakai szopira is.
Mikor már nagyon kipurcantam, megkeményítettem magam, és 1 éves korában leszoktattam az éjjelről, először csak teát adtam neki, ha sírt, pár nap múlva már azt sem kérte, újra aludt reggelig.
Aztán mikor terhes lettem (talán megérezte, nem tudom), szóval azóta az éjszaka közepén kimasírozik a szobájából, és bebújik közénk, ott alszik reggelig.
Tej: nálam sem a mellmérettel, sem a parával nem volt összefüggésben a tejtermelés. Alexát 21 hónapos koráig szoptattam.
Para1: Mikor megszületett, akkor vártunk a 33 nm-es lakásunk helyett egy kétszer akkora önkormányzatira, a harmadik beadott pályázatra.
Para2: Miután megkaptuk, az önkormányzat ötször!!!! dobta vissza a régi lakást, hogy nincs megfelelően felújítva, kifestve, mázolva, linóleumozva, kitakarítva stb. stb. stb. Egy csomó pénzünk ráment a felújításra, és mellette fenyegettek, hogy visszaköltöztetnek! A köcsögök!!! Szóval fél évi huzavona és idegeskedés ellenére maradt a tejem, szerencsére. Aztán lehet, hogy csak ilyen típus vagyok.
Feri, élvezet olvasni téged!
Legalább heti egy részt kérünk a folytatásosból! (Lehet több is.)
Juditkecskemét, a soraidat olvasva
"különc ez a gyerek", megnyugodtam!!! Alexával is minden áldott nap harcolni kell, hogy végre elaludjon. Minden délután és este cirkusz van. És ő is hol eszik, hol nem. Egyik nap reggeltől estig, másik nap meg attól félek, hogy éhen fog halni. És irtó hisztis!
Na, jó hosszú lettem
, de remélem azért végig bírtatok olvasni.
Még a végére egy kicsi hozzászólás:
[quote="mpatr"]S írta:mpatrirály!
eddig paratopik voltunk, most szextopik lettünk
Lejárt a kúpos időszakom (Apa legnagyobb örömére), és jött este az ungabunga (ezt én is kölcsönvettem, nagyon tetszik!!!) Épphogy elkezdtük, Apa megszólal: Jaj..., de jó..., mindjárt elmegyek...! És úgy lett.
- Na de Szívem, azt nem mondtad, hogy ennyire mindjárt!
És majd megszakadtunk a röhögéstől!!!
Legközelebb már újra edzésben lesz!