Köszi lányok a csíkos hozzászólásokat! Ki fogom próbálni, ami már másnak bevált.
Ééééééééss 24. hét!!!!!
Gratulálok a többi "jubilálónak"!!!!
Tudom, már beszéltetek többször is a babakocsikról, mi most kezdtük el a nézelődést. Mivel szeretnénk földúton "kirándulni" vele, és a környéken van sok rossz állapotú út, az elsődleges szempont, hogy ezt bírja. Emeletre cipelés nincs, buszra se fogom naponta feltenni, tehát a súly kevésbé fontos. Mi a véleményetek az Espiro Atlantic Airről???? Valakinek vagy ismerősnek volt már?
Vagy mi mást ajánlanátok??? Nagyon köszi!!
Addisz
Megnéztem, az tényleg elég drága szer.
majd utánanézek, hátha valahol van olcsóbban is.
Nem vagyok jártas a babamozgás ügyben, de gondolom, a sok nem lehet baj. Nekem annyira hullámzó! Egy nap rengeteget, aztán nagy csönd... Neked minden nap annyit mozog?
Pihe
Mi lett a ruhával??? Szóval, akkor kenhetem bármivel, ha jönni akar a csík, jönni fog??
Panndi
Nehéz lehet a beteg gyerkőcökkel
Bruni
A keményedés leírása tényleg szuper!!!
Mivel tegnap este, és ma hajnalban is többször tapasztaltam, eszembe jutott, amit írtál, és tényleg olyan
Egyébként izguljak, hogy mostanában keménykedik a hasam? Vagy ez belefér? Idegesség nem volt.
Szépek a virágok!
Netty
Jaj, de jó, hogy holnap mész mozizni!!!
Várjuk a híreket, méreteket! Én csütörtökön megyek a dokimhoz, de ő nem kapcsol át 4D-re, és hamar lezavar.
Ildóca
Reméljük, nem kell szurkálnod, de azt is túl lehet élni. Én is világ életemben, még ma is, rosszul vagyok a tűtől, mégis a cél érdekében össze tudtam szedni magam. Úgyhogy ha netalán mégis kéne - de nem fog kelleni - akkor is tuti menni fog!
Olgi
Gratulálok a fiúhoz!
Ica
Új vagy használt ruhák? Én az Auchanban tankoltam fel, de akkor nem is olyan sokat...