Új privát üzeneted érkezett!

Ica, a védőnő tesztcsíkkal is meg tudja nézni a fehérjét!

Képzeljétek, tegnap nekiálltunk kertészkedni férjemmel (bokrok metszése, ilyenek), és bár iszonyúan elfáradtam, a szokásos vizesedés ezúttal elmaradt. Gondolom a sok mozgás jót tett a keringésemnek. Lehet, minden nap kertészkednem kéne? :roll: Szóval azt vettem észre, hogy vannak jobb és rosszabb napok, és nem "egyfolytában" vizesedem.

Brunhild, tuti régi ár! Pocim keményedik még. Tegnap a kertészkedés előtt még látogatóban is voltunk, és valamiért az autóban 5 percenként keményedett. :shock: Aztán délután is, úgy számoltam, összesen napközben kb 15-20x. Anyukáméknál voltunk, náluk volt valami Pharmavites Magnézium pezsgőtabletta, a leírást elolvastam, terhesség alatt szedhető, úgy hogy abból legurítottam egyet (ami elvileg a napi adag). Szerinted kezdjem el magamtól szedni a magzéniumot? Csak mert elvileg arról is kéne egyeztetni az orvossal, de hozzá csak 2,5 hét múlva megyek, meg hát ma és holnap még felhívni sem tudom. Valahol olvastam, hogy a magnéziumot is lehet túladagolni, ha valaki nem megfelelően szedi.

Pihe, kávé :) Jók is az ilyen csavargások, beülős beszélgetések!

Csíkok: sajna nincs ötletem. Mindenhol azt olvasom, hogy ez leginkább adottság, és csak enyhíteni lehet max, de nincs személyes tapasztalatom. Csak narancsbőrrel kapcsolatban. :(

anabique
Budapest

anabique
Budapest

Két neve lesz regiztem a picibaba.hu de egyszerüen nem engedi a kodot kimásolni :evil:

80olgi

Sziasztok!

Gil
Tudom, hogy sok kence van terhességi csíkokra és mindenkinek más vált be, de én most megtaláltam a tutit! Nagyon drága (ajándékba kaptam), de egy üveg szerintem végig elég lesz. Ez a Weleda mandulaolajas terméke, nagyon jó! Pocakra, fenékre, mellre, combra. Ha nem akarsz ennyit költeni, akkor szerintem választhatsz kevésbé márkás terméket, a lényeg, hogy mandulaolaj legyen a fő alkotóelem.

Olgi
Gratulálok a kisfiadhoz!

Panndi
Én ezer éve nem vásároltam a Family Frostnál, pedig régen szerettük. Meg vagy elégedve, finomak a termékek?

Pihe
Nagyon szép az a ruha, amit kinéztél! Én az egyszerű, de elegáns kombinációkat szeretem, ami nincs túldíszítve, szóval nekem nagyon bejön :) Biztos csini leszel benne!

Vizesedés: én is csak annyit vettem eddig észre, hogy a zokninak megmarad a helye a bokámon, miután leveszem. Egyelőre más nincs, de gondolom a meleg majd megteszi hatását...

Ma megyünk haza, jó volt ez a kis levegőváltozás, bár annyit ettem, hogy össze sem merem számolni magamban.... :roll: Itt mindenki kényeztetett, nutellás palacsinta tízóraira, vacsi után süti, hajajjj... :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Olgi: Gratula a kisfiúhoz. Apa István?

Csíkok: Elvileg genetikus. Ha van rá hajlamod lesz, ha nincs, nem lesz :-) A krémek csak mérsékelni tudják, de megakadályozni sajnos nem. :cry: :cry: :cry: Eltűnni sosem fog sajnos, csak majd kifehéredik, és így kevésbé lesz feltűnő. Én az Avonnak kenem a terhességi csíkok elleni kencéjét, de csodát nem várok... Zétinél nem is volt se piros se lila csík a hasamon, hanem mikor lelapult, akkor jöttek elő a már fehér csíkok. Nagy bánatomra. Nem mintha hasvillantós felsőket hordanék, de azért sajnos fehéren sem szép látvány. :?

Kinyíltak a krókuszaim a ház előtt. Annyira szépek :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Ana
Nekem ezt ajánlotta a dokim:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... bletta/994
Szerintem nyugodtan szedheted magadtól is, patikus tud segíteni az adagolásban.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jucus: Tessék jelentkezni, hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

nem ö Mihály de a másik fiamat igy hivják ez a párom apja után és az én nagypapám után kapná ö volt a Sándor párom apja meg iSTVÁN NA EZT JOL KÖRBE MAGYARÁZTAM DE AZÉRT REMÉLEM MEGÉRTETÉTEK A LÉNYEGÉT :roll:

80olgi

Olgi: Ha nektek fontos az ősök előtt való tisztelgés a gyerek neve választásánál, akkor biztos a legjobb nevet választottátok. Nekem momentán annyira nem tetszik, de megértem az indíttatást. Zétényem is Zétény János :-)
uh képek nincsenek?

Ana: A magne b6 max adagja 6 szem/nap. Nyugodtan elkezdheted szedni, a doki se mondana mást. Szerintem délelőtt is délután is bevehetsz egyet-egyet, ha ezen felül meg keményedik még mindig, akkor eseti jelleggel még le lehet tolni. Nekem ezt javasolta a dokim, és Brunhild is így szedi :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Anabique, igen ezt szedem. Leo azt mondta, szükség esetén háromszor is lehet! Eddig egyszer vettem be, most már kétszer. Dokinak elég majd szólnod, hogy keményedsz és szedsz magnéziumot rá, nem kell előtte egyeztetni... Mi tegnap festettünk a kertben, fotó is van, majd felteszem :D
Nekem is főleg autóban keményedik, úgyhogy én most már úgy autózok (anyósülésen, én nem vezetek), hogy jól hátradöntöttem a háttámlát, és így nincs gond!
20140901114303

most sajna nemkaptam képet mert folyamatosan elbujt igy nem sikerült :( nma majd legközeleb :)

80olgi

Ti szedtek vasat? Mindenhol azt olvasom, hogy a két gyógyszer bevétele között 3-4 órának el kell telnie, de így hogy lehet naponta többször is szedni? Ráadásul én még Thyroxint is szedek reggelente, amit meg vassal nem lehet együtt szedni (szintén 3-4 óra szünetet írnak).

anabique
Budapest

addisz: egyelőre csak a jégkrémüket kóstolam ( :oops: ), de azzal teljesen elégedett vagyok :) Vettem tőlük mást is, zöldségeket, sajtot, ilyesmit, de ha van jégkrém is, akkor ki eszik ilyeneket? :lol:

Vas: én nem szedem, tökéletes a vasam, engem is meglepett eddig mindig kellett szednem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vasat nem szedek, nem tudom :roll:

Nekem is vannak ám virágaim, nem csak neked Netty :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 19:15-kor.
20140901114303

Addisz: http://www.weleda.hu/index.php?oldal=termek&termek=67
ez az?

80Olgi: szép, hagyományos nevek. Látom a vonalzódat! :)

Ana: vannak vitaminok, amiben található vas és magnézium is. Akkor azok semlegesítik egymást?

hopihe79
Budapest

szép virágok :)

kaptam tegnap kismama kuponfüzetet
van benne egy-két egész jó kupon
pl.4 D-re:
- www.dori4dultrahang.hu 25%kedvezmény a 4D garanciális dvd cd csomag árából (Bp III. és XI. kerület)
- www.firstmedcenters.hu 25% kedvezmény a 4D ultrahang árárból
4D 2003 Kft. Szolnok 1500 Ft kedvezmény a 4D UH árából.

ha valakit érdekel, írja meg priviben a címét, és elküldöm a kupont

hopihe79
Budapest

En a Pharmavit Magnezium (250mg) pezsgotablettajabol iszom este 1-et, ezen kivul pedig reggel iszom egy/vagy egy fel Kalcium Sandoz pezsgotablettat (mert alacsony volt a kalcium szintem es nem vagyok egy nagy tejtermek fogyaszto)
Vasat szedtem nehany napig mert kezdtem verszegeny lenni, de szekrekedest okozott ugyhogy abbahagytam (inkabb egy deci vorosbor!) :oops: Laborom nem lesz meg legalabb 6 hetig ugyhogy nem tudom hogy most hogy allunk.
De a vedonohoz mindenkepp elmegyek es megkerem a vizeletvizsgalatra es vernyomas meresre!

A kemenyedest hogy erzitek? Csak ugy figyeltek fel ra ha megnyomkodjatok a pocakot, vagy arra figyeltek fel hogy faj?
Tolem is kerdezte a vedono 2 hete hogy kemenyedek-e, de azt mondtam hogy nem tudok rola :?

Kép

Kép
ica79

Brunhild: Látom nálatok is tavasz van már :-) Szépek a virágok :-)
Nekem hajat kellene festenem, annyira gáz már...

Vasat nem szedek....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

A magnézium-vas kölcsönhatásról tényleg írnak a betegtájékoztatóban is http://magnosolv.hu/betegtajekoztato :roll:

Ica, a keményedés érződik, nem kel keresni vagy figyelni..olyan, mintha az egész hasad összehúzódna, nem mondanám kimondottan fájdalomnak, csak nagyon kellemetlen érzésnek. Olyankor ki is dudorodik a hasad/méhed mintha egy labdát tettél volna a pólód alá, kicsit hűlyén hangzik, de nekem most a szilikonozott mell jutott eszembe hasonlatként :lol: :oops: Szóval gondolj természetes mellekre és szilikonozottra (filmekben biztos mindenki látott már), ha hátra fekszenek a hölgyek, a természetes mell lelapul a gravitáció hatására, a szilikon továbbra feszesen, kereken domborít :roll: A has is ilyen, normál esetben ha lefekszel, kicsit lelapul, "szétfolyik", a megkeményedett méh viszont úgy marad..
Micsoda tudományos magyarázat Kép
20140901114303

Sziasztok!

Remélem mindenkivel minden rendben.Olvaslak titeket mindennap de nincs sok idö irni is:)
Mi jól vagyunk le számitva ,hogy nagyon csúnyán köhögök pár napja de lázam meg torokfájás nincs.Most homeos szert hozott a férjem mert a hagymatea és társai nem segitettek :(

Most voltunk dokinál még mindig kislány doki jót nevetett amikor kérdezztem töle de meg nyugtatott hogy tuti kis csaj :)Ja és szülést átt hozta aug 4 helyet jul. 29-re:).Ja és vasat kell szednem de csak 2.nap mert mint Ica én is kezdek vérszegény lenni:(

Olvastam hogy lesz talitok de jó nektek:) remélem csináltok majd sok jó képet:)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Tudom ritkán járok erre felétek. Lehet már el is felejtettetek! De bocsánat, hogy ritkán jelentkezem! Olvsani szoktalak ám benneteket csak már olyan későn este, hogy már nincs erőm reagálni !
Nálunk zajlik az élet úgynéz ki, hogy trombózis gyanús vagyok! Kaptam vérhigító injekciót amit még egyenlőre nem kell használnom szerencsére, csak ha rosszabra fordulna a dolog! Ráadásul olyan hasbaszúrós injekciót kaptam amit maganak kellen beadnom majd szükség esetén! Amit nagyo-nagyon szertnék elkerüni! A doki azt mondta, hogy pihenjek amennyit csak tudok! Na ez az ami nem könnyű négy gyerek mellett! De most jobb a lábam szerncsére nem fáj!

Vizesedésre nekem jó volt az ananász vagy az ananászlé!
Az ananászlé még jobb volt mint maga a gyümölcs. Sajnos én is vizesedek egy kicsit és nekem bejött ez az ananászlé !
Amit a Lidlben lehet venni ananászlét a 100%-ost én azt szoktam inni!

A csíkokra meg én a milupának van egy terhességi kréme azt használtam mindegyik terhességemnél és egyetlen csíkot sem szereztem eddig! Én ezt gyógyszertárban szoktam venni!

Igyekszem sűrűbeen jönni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hú Ildóca, ez nem hangzik túl jól :( Unokatesóm majdnem belehalt a trombózisba, igaz neki nem terhesen volt, hanem szülés után talán 2 héttel, nem is tudott róla, mire bement a kórházba majdnem késő volt.. Nagyon elkezdett fájni a lába, combja és belilult, fogalma sem volt, hogy mi lehet :( Azóta hasba kell szúrnia magát, élete végéig úgy tudom.. Vigyázz magadra!
Nem feledkeztünk meg rólad, én pont múlt héten csodáltam meg gyerekeidet az iwiwen :wink: Legkisebb lányodat pedig nézegetve azon tünődtem, vajon az enyém is ilyen babás, cuki kislány lesz majd kb egy év múlva? :lol:
És még azon is tünődtem, hogy most kislányt vagy kisfiút vársz, mert nem emlékszem? :oops:
20140901114303

Brunhild!

Most kisfiút! Csanád babát várunk. :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, végre jön az erősítés a fiadnak :D

Hemej, gyógyulást!
20140901114303

Brunhild,
Koszi a leirast, mostmar sejtem milyen lehet, hala a szilikonos mell hasonlatnak :lol:

Hemej,
gyogyulast!

Ildoca,
Sajnalom a trombozis gyanut, remelhetoleg nem lesz semmi problema belole.

Kép

Kép
ica79

Brunhild
A szilikonos mell hasonlatot levédetném, nagyon jó :lol:

Ildicó
De jó, hogy jelentkeztél! Remélem minden rendben lesz veled és nem lesz szükség az injekciókra.
Amúgy nem olyan vészes, meg lehet szokni a dolgot, nem fáj a szúrás egyáltalán. Tavaly vettek ki egy csomót a mellemből, utána két hétig injekcióztam magam.
Van ezért segítséged a gyerekekkel?

Hemej
Jobbulást Neked! Ez a fránya köhögés most szinte mindenkin végigment.

Pihe
Igen, ez az az olaj! Tényleg nagyon jó, abszolút természetes összetevőkből áll, és sokáig elég.

Lányok!
Hülye kérdés következik. Nem akarok mindenen parázni, de a túl sok magzatmozgás az normális. Mert oké, hogy a túl kevés mozgás jelenthet problémát, de mi van akkor, ha úgy érzem, hogy perpetuum mobile van a pocakomban?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

linacska
Ezt olvastam az előbb! bölcsivel kapcsolatosan

http://www.nlcafe.hu/csalad/20110313/ki ... bolcsibol/

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Remélem én is, hogy nem kell szúrkáljam magam! Azért szívesen kihagynám! De most jól van a lábam ! Igen van segítségem mert anyu itt van a közelben és jelen van mindíg amikor csak kell!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Mi tavaszolunk: Áron baromira belejött a motorozásba, úgyhogy 3 napja - különböző helyszíneken - nyomjuk.
Ma a barátnőméknél jártunk, ahol végre kiválogattam egy nagy zsák babaruhát! :D Így most már látom mi van, és mit kell (lehet) még venni. Kell még, úgyhogy teszveszelek és várom a bababőrzét.

Nekem a cicim állt be baromira. Mint amikor tejbelövelléskor kemény az egész. Kicsit próbáltam nyomkodni - na nem durván - de elég kellemetlen. Valakinek volt már hasonló? (nekem Áronnal nem)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi, csajok 8) , büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól szemléltetni tudtam a méhkeményedést :lol:

Addisz, nálam is ugyanez a helyzet, Bruni is folyamatosan megy körbe, egy nyugodt percem sincs :P Nem hiszem, hogy ez gond lenne, és remélem, hogy mire kibújik, kitombolja magát :wink:
20140901114303

Noemi,
Akkor te is rastartolhatsz a shoppingolasra.
Tegnap Ocsem ketsegbeesetten hivott hogy jott egy csomo babacucc es mar nem fer be a babakocsi melle mert ott mar tele van :oops: Haaat, rendeltem egy 37 db-os adagot az ebay-en, de mentsegemre legyen mondva hogy nem csak 0-3 honapos hanem 3-6 honapos rucik is vannak benne! :D
Nekem mostmar le kell allni a vasarlassal, csak egy-egy nagyon szep darabot veszek meg. (Tegnap vettem egy kis Burberry ingecsket, jo lesz keresztelore :wink: )

Addisz,
Johanna baba lehet hogy aktiv napjait eli epp.....nemtudok masra gondolni, barcsak Leo itt lenne tanacsot adni.

Csajok mentek ma a varosba? Vajon lesznek megmozdulasok?
Olyan szivesen felmennek a varba megnezni a Munkacsy kepeket, de felek hogy nagy sor lesz ma (mert ma ingyenes, amugy 2e Ft)

Kép

Kép
ica79

Én is itt!

Durva két éjszaka és két nap áll mögöttünk, Zsófi nagyon durván bárányhimlős, éjjel megint nem aludtunk, viszket nagyon, főleg a feneke és a puncija, de midnenhol tele van pöttyökkel, a tenyere, aszemhéja belülről, piros a szeme, szegény nagyon nem jól néz ki :(

Így mi nem voltunk sehol, apa délelőtt elvonult tanulni, szegény pénteken vizsgázik, már itthon van szerencsére :)

Na húzok pihenni..

KépKép

KépKép

Kép
panndi

ja, és majd elfelejtettem:

Éééééééééééééééééééééééés: 25. hét :wink: :lol:

(Így kell, ugye? :) )

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: Szegény kicsi lányod. Rettenetesen sajnálom. Remélem hamarosan jobban lesz és eltűnnek a fránya pöttyök.

Gratula a 25. hez.

Ésssssssssssssssssssss 24.hét nálunk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd holnap dobok fel egy pocakfotót, a 4dsekkel együtt :-) Holnap 16.30 kor MOZI. ALig várom, jön az ördögöm is, kíváncsi leszek :-)

Apa elment melózni, ügyelni kell, hátha lesz valami megmozdulás.....
De délelőtt elveteményeztünk, összerendeztük az udvart stb... Ki is purcantam. Alig kapok levegőt, keményedik a hasam.... Ha meg lefekszem, olyan szinten szédülök, h meg kell kapaszkodnom. Felfordul az egész szoba. De csak reggel meg este van így, nagyon kellemetlen...

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Gratulálok a 24. és a 25 héthez is! :) így kell, igen :D :P

panndi: Zsófinak jobbulást! :( szörnyű lehet!

netty: képeket várjuk! hova mentek? pihenj sokat! magnézium nem segít?

hopihe79
Budapest

Netty, pihenj!

Köszi lányok, hát tényleg elég rossz nézni. Éjjel is dobálta magát, most is itt rohangált fel-alá délelőtt, közen meg ordított, hogy hagyon viszket :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi,
Szegeny Zsofi :( Nincs valami csodaszer amitol nem viszketne annyira?!

Gratulalok a 24. & 25. hethez!!! :P

Vegul is mi sem mentunk be a varosba, hanem lementunk a sogoromhoz szulinapot koszonteni. Csak holnap lesz neki, de mi mar ma felkoszontottuk.

Linacska,
Integettem neked a 67-es kilometerkonel :wink:

Kép

Kép
ica79

Én is kertészkedtem, festettem és összegereblyéztem a fél kertet, most értünk haza és fel kellett polcoljam a lábaimat, mert keményedek...kicsit sok volt, de jólesett :)

Panndi, én ezért oltattam be a fiúkat....Remélem hamar meggyógyul Zsófi és tudtok pihenni is éjszaka! És gratula a 25. héthez! :)

Netty, neked is a 24-hez! És tessék pihenni! Szédülésre nincs tippem, néha én is szédülök, de már megszoktam...
20140901114303

borzasztó hétvége áll mögöttünk...

Péterem péntek estétől hasmars majd lázzal boldogított(39,5)

Gáborom vasárnap délután elkezdett hányni,de mindent durván kiadott úgy 20 percenként...

Én ma reggel 6 előtt 5 perccel arra ébredtem,hogy uzsgyi rókakoma nézőbe.... :?
Szegény Lala minden kígyózás után éktelen rugdosásba kezdett...ő se élvezte :(

A fiúk teljesen helyre jöttek,én még nagyon gyenge vagyok,de 2 óta nem hánytam :wink:

Szóval szívesen kihagytam volna ezt a hétvégét :(

éééééés:BELÉPTÜNK A 22.HÉTBE :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Hú Majga ez nem valami jó hír. Tuti végig ment rajtatok valami fosós hányós vírus. Mielőbbi jobbulást.

Pihe: Itt Szekszárdon van egy 4d centrum, oda megyünk.

Brunhild: én a gereblyézéstől is a harmadik veteményes után kidőltem. Így csak söprögettem, de az is elég volt.
Magnét én is betoltam, ma asszem 4 darabbal zártam a napot.

Kaptam délelőtt a pékségben forró kenyeret. Tízóraira lekvárosan nyomtam, most uzsira főtt tojással, savanyú ubival. Mennyei volt :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Pihe: nem tudom, a multivitaminokban hogy oldják meg az ilyesmit.

Netty, neked milyen az eredeti hajszíned? Fotó alapján fel sem tűnt, hogy fested, annyira természetesnek tűnt. Vagy csak őszülsz? Gratulálok a 24. héthez! :) Pocakfotót várjuk, meg persze az uh-s képeket is!!! :)

Hemej, gratula a kiscsajhoz! :)

Ildóca, dehogy felejtettünk el! Annyira sajnálom a trombózis gyanút. Ennek mi a tünete, vagyis miből következtet rá a doki? Drukkolok, hogy ne kelljen szúrnod magad!

Hú, Addisz, azért az a csomó elég ijesztő lehetett! Nekem is van ismerősöm, aki műtét után injekciózta magát, neki sem volt ezzel gondja, hát én is igen nehezen tudnám kivitelezni. :shock: A "túl" sok magzatmozgással kapcsolatban én sem hallottam még semmi rosszat.

Panndi, :( Szegény Zsófi, jobbulást neki, úgy látszik, bejött a papírforma. És gratulálok a 25. héthez! :) Hú, nagyon rohan az idő...!

Mi is 3. napja kertészkedünk, lombot söprünk, idebent takarítunk, estére meg teljesen kipurcanok. A mai nap volt a legrosszabb, annyira keményedett már a pocim, és valahogy elkezdett fájni a hüvelyem (?), hogy muszáj volt lefeküdnöm vízszintesbe, akkor viszont a tennivalók száma nem csökkent, és attól sem éreztem magam jobban. Tegnap vettem magnéziumot, úgy érzem, az valamennyit segít.

anabique
Budapest

Netty, majga, Nektek is gratula a hetekhez :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ana: Ha nagyon oda vagy, egyszerre kettő magnéziumot is be lehet venni. A hüvely szurkálást ismerem, baromi kellemetlen és fájdalmas. Még nem jöttem rá mitől van. Részvétem.

A hajam elvileg barna lenne, most vöröses, de pár éve rettenetesen őszülök, és a fejem tetején eléggé látszik. 11 hetesen festettem be, most viszont legalább 4 centis töve van. Muszáj lenne megint festenem, és a fentiek alapján még egyszer szülés előtt :? :? :?

na elköszönök mára, holnap már munkanap van és ovcsi, le kell gyűrnöm még a tökimet is.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Én napi hat magnéziumot szedek, és így is keményedek :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Most MGB6-ot kaptam a gyógyszertárban (ez nem azonos a Magne-B6-tal), mindenesetre a max adaggal kezdtem, 2x2 / nap. Gondolom az egész keményedés/feszülés a fizikai terhelésnek köszönhető (na meg annak, hogy nem első terhesség), na de holnapra pihenést irányoztam elő. Meg fodrászt. :) Már nagyon várom!

anabique
Budapest

Megjöttünk Sopronból. Mobilról olvastam tegnap nagyjából, de arról nem túl jó írni. Holnap majd a munkahelyemről pótolom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi lányok a csíkos hozzászólásokat! Ki fogom próbálni, ami már másnak bevált.

Ééééééééss 24. hét!!!!! :) :) :)

Gratulálok a többi "jubilálónak"!!!! :)

Tudom, már beszéltetek többször is a babakocsikról, mi most kezdtük el a nézelődést. Mivel szeretnénk földúton "kirándulni" vele, és a környéken van sok rossz állapotú út, az elsődleges szempont, hogy ezt bírja. Emeletre cipelés nincs, buszra se fogom naponta feltenni, tehát a súly kevésbé fontos. Mi a véleményetek az Espiro Atlantic Airről???? Valakinek vagy ismerősnek volt már?
Vagy mi mást ajánlanátok??? Nagyon köszi!!

Addisz
Megnéztem, az tényleg elég drága szer. :( majd utánanézek, hátha valahol van olcsóbban is.
Nem vagyok jártas a babamozgás ügyben, de gondolom, a sok nem lehet baj. Nekem annyira hullámzó! Egy nap rengeteget, aztán nagy csönd... Neked minden nap annyit mozog?

Pihe
Mi lett a ruhával??? Szóval, akkor kenhetem bármivel, ha jönni akar a csík, jönni fog?? :(

Panndi
:( Nehéz lehet a beteg gyerkőcökkel :(

Bruni
A keményedés leírása tényleg szuper!!! :) Mivel tegnap este, és ma hajnalban is többször tapasztaltam, eszembe jutott, amit írtál, és tényleg olyan :) :)
Egyébként izguljak, hogy mostanában keménykedik a hasam? Vagy ez belefér? Idegesség nem volt.
Szépek a virágok!

Netty
Jaj, de jó, hogy holnap mész mozizni!!! :) Várjuk a híreket, méreteket! Én csütörtökön megyek a dokimhoz, de ő nem kapcsol át 4D-re, és hamar lezavar.

Ildóca
Reméljük, nem kell szurkálnod, de azt is túl lehet élni. Én is világ életemben, még ma is, rosszul vagyok a tűtől, mégis a cél érdekében össze tudtam szedni magam. Úgyhogy ha netalán mégis kéne - de nem fog kelleni - akkor is tuti menni fog!

Olgi
Gratulálok a fiúhoz! :)

Ica
Új vagy használt ruhák? Én az Auchanban tankoltam fel, de akkor nem is olyan sokat... :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers
gil

Ana
És ez az MGB6 erősebb, mint a MagneB6? Akkor látom, nem csak én keményedek mostanság...

Lina
Üdv itthon! :) Már hiányoztál is!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers
gil

Ica,
köszi az integetést, de nem voltunk itthon :lol:

Na nagyjából reagálok arra, amire emlékszem...

Csíkügyileg nekem anno azt mondta a kozmetikusom, elég neves szakember nem csak itthon, hogy nem szabad semmivel sem kenegetni, mert a bőr felpuhul, és egy puha bőr sokkal könnyebben nyúlik, mintha nem csinálnánk vele semmit. Én soha nem kentem, nincs is csíkom, bár szerintem ez jórészt genetika.

Hazahozós ruci: Nálunk ugye Lilinél decemberben tök egyértelmű volt, hogy a világ minden ruháját ráadjuk, úgyhogy tanácstalan voltam, hogy egy full nyári babára mit kell adni. A szülésfelkészítőn rá is kérdeztünk, és azt mondták, hogy ugye egy újszülött a 37 fokhoz van szokva, tehát neki mondjuk a 33 már nem olyan sok. Úgyhogy nekünk hosszú ujjú body, ujjatlan plüss rugi, plüss kiskabát és sapka volt a hazahozós ruci.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gil,
köszi a hiányolást :lol:

Panndi,
ezek szerint nálatok is bejött, hogy a tesónál durvábban jött ki a bárányhimlő. A PoxClint próbáltátok? Nekünk nagyon jó volt, de igazából azután lett jobb, hogy szájon át kapta Levi a Zoviraxot is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?