Új privát üzeneted érkezett!

Jó munkát,kitartást Zsuzsi! Pá!

Holnap pisi után jelentkezz! :wink:

Kép
flóra 11

Na tessék,megint laptető!!!!

Kép
flóra 11

Egy példa Flóra: mióta nem voltam egy szerencsétlen utas ült itt!!!! Semmit nem foglalt, de gondolatban bejártuk Europát! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Nálam meg itt volt az apukám.Most ment el. Hát, én jobban jártam. :D

Kép
flóra 11

Szilzi, valamikor volt az ötletházzal egyidőben szombatonként a TV2-ről egy lakberendezési műsor. Mostanában már nincs, de nem emlékszem, mi volt a címe a műsornak. Nem tudod véletlenül? :roll:

Kép
flóra 11

Mi máltkor jót utaztunk Zsuzsival meg Tancsuval neten. Egész jó volt megnézni,hol lakik a másik. Ilyen utazásra nincs kedved? Megnézném hol dolgozol.

Kép
flóra 11

Igen olvastam, hogy egymásnál vendégeskedtetek! :D Én benne vagyok de majd három körül, mert egy fél óra múlva elmegyek ebédelni ok?
Nem tudom sajnos a címet, mert én csak esti tv függő vagyok, délelőtt nem szoktam nézni.

Kép
szilzi

Képzeld elkezdtem olvasni a "Kispapa születik" című könyvet! A páromnak vettem karácsonyra, más ajándék nem volt, mert pénz se és ötlet sem volt. Igaz ezt is én olvasom... De ami a lényeg, tök aranyosan ír a pasi, nagyon laza, de mégis kedves, kicsit talán kedvet is csinál. Nekem nagyon tetszik! :D

Kép
szilzi

Nem ismerem a könyvet. Valamikor rengeteget olvastam. Most pedig szégyen,de egyre kevesebb időm jut az olvasásra. :oops:

Kép
flóra 11

Jó,akkor majd, ha visszajöttél ebédről. Én is közben készítek a fiúknak egy tésztát a leves mellé. Még nem döntöttem el,milyen tésztát.Egyelőre feltettem főni, majd eldől,mi kerül rá.
Én túrósat fogok enni.Szerintem ők valamilyen édeset.

Kép
flóra 11

A torokfájásom nem múlik, pedig egy egész fej fokhagymát megettem,rengeteg mézet is ettem meg teát is ittam. Talán le kéne feküdnöm,pihenni is egyet.

Kép
flóra 11

Pihenj kicsit lehet, hogy többet ér mint bármi más! :wink:

Kép
szilzi

Elkészült a túrós tészta.Én pirjtott szalonnával eszem sósan, a fiammeg cukrosan,édesen.

Kép
flóra 11

Újra itt. Már régebbe visszajöttem az ebédről, de olvasgattam a nlcafen a topikunkat! :D Majdne az elejéről. Mennyien nem írnak már! :( Kiváncsi lennék mi van velük... Flóra, olyan az összeköltözés amilyennek remélted, hiszen Ti még csak januárban költöztetek össze!? :wink:

Kép
szilzi

Szilzi,itt vagyok. Csak nagyon álmos lettem. Meg én is olvasgattam erre-arra.

Kép
flóra 11

Sziasztok, voltunk a telken, egy kicsit fúrtunk (mi fúrjuk a kutat!), de a Gy.-nak fáj a feje, és hazajöttünk inkább. Most majd pátyolgatom, meg elmegyek boltba, hogy valamit tudjon enni szegényke, nincs itthon se kenyér, semmi. Szilzi, egy hét múlva itt a nagy nap!

KépKép
benó

Mi is olyan álmosak voltunk a telken, a Gy. aludt is egy kicsit a kocsiban, és csak majdnem. :wink:
Képzeljétek, egy kisházat is rendeltünk a Baumaxból a múlt héten (vagy mikor?), és azt mondták, 2-4 héten belül szállítják. Lapra szerelt, tehát elég nehéz lesz összerakni, de nagyon szép lesz, és azt mondta a Gy., hogy az árából nem is igen tudta volna megcsinálni. Az mondjuk baj, hogy nincs hozzá se tető, se padló, de betonozva lesz az alapja. És én szeretnék mindenben segíteni, hogy érezzem, nekem is közöm van hozzá.
Holnap a Vivikének zongoravizsgája lesz, majd megyek anyuékkal megnézni (persze a szülei is jönnek).
A Gy.-nak pedig íjászversenye, itt a helyi csapatban, ahová jár, így végül is ő is szervező lesz most.

KépKép
benó

Helló Benó!

Örülök,hogy haladtok.
Benó,én már annyira izgulok Szilzi esküvője miatt.De nemmeremelőtte említeni,nehogy ő is izgatott legyen. :wink:

Kép
flóra 11

Ezt most akkor (hogy izgulsz) tőlem nem fogja megtudni! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én annyira szeretnék még egy szépruhás esküvőt! :cry: Nem irigykedem a Szilzire, de igen! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na,csak kerüloda valami házikó féle! Azért kelloda valami, ahová pakol az ember vagy elbújik az eső elől.

Kép
flóra 11

Kívánom, hogy legyen csodálatos ez a nap nekik! :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát nekem már fehér ruhás esküvőm bizti nem lesz! :D

Kép
flóra 11

Hát, persze, meg különben is, ha jöttök, legalább két ember tudjon a házban aludni, a többiek meg sátorban. :D

KépKép
benó

Talán megint fejfájós nap van.

Kép
flóra 11

Sátrunk az van, elég nagy.

Kép
flóra 11

Nekem se lesz még egy, remélem, de nem is baj. Majd örülök másénak, és átérzem azt az áhítatot, amit ilyenkor érez az ember. Nekem az esküvőről Tata jut eszembe a romantikus Öreg-tavával és az angolkertjével, ide mentünk nászútra, annyira romantikus volt! Annyit bőgtem örömömben!

KépKép
benó

És hozzá minden felszereleés.Lábzsák meg matrac.

Kép
flóra 11

Lábzsák? Az mi?

KépKép
benó

Na a fiam most épp Tatára udvarol. :wink:

Kép
flóra 11

Hát amibe bebújsz és ebben alszol,paplan helyett.

Kép
flóra 11

Mi van a piritekkel? Tudom, hogy Szilzinek megjött (sajna, vagy esküvő miatt nem sajna). Neked még 3 napod van? Zsuzsi? Évi?

KépKép
benó

Talán nálatok másnak nevezik?

Kép
flóra 11

Hálózsák?

KépKép
benó

Zsuzsinak,Évinek és nekem még nincs. :D

Kép
flóra 11

Aha, nálunk így hívják. Tudod,olyan zippzáras.

Kép
flóra 11

Nem baj, tetszik a szó. Szóval a fiad ilyen szép helyre udvarol. Jól teszi. Ma megint láttam a hastánctanár kisgyermekét, ilyenkor mindig úgy szeretnék egyet én is. Ez nem szép dolog. Majd jön, ha akar. Mi van a Zsuzsi pisijével? Mert nem olvastam ám vissza, csak a lap tetejéről.

KépKép
benó

Egyelőre nincsenek kimondottan se pirire,se babára tüneteim.

Kép
flóra 11

Zsuzsi holnap pisili le a tesztet, reggel. :D

Kép
flóra 11

Ja, tényleg, mindig elterelitek a gondolataimat, már régóta szerettem volna Dr. Csernusosat játszani veletek, ha van kedvetek. A kérdésem a következő:
Miért szeretnél gyereket?
- hogy legyen kit szeretgetni
- hogy örökké éljek
- hogy engem is szeressen valaki
- hogy legyen valaki, aki csak az enyém
- hogy legyen valaki, akivel lehet játszani
- hogy legyen valaki, akiről gondoskodhatok
- jobb életet szeretnél neki, mint amilyen neked van
- jobb jövőt szeretnél neki, mint amilyet magadnak látsz
stb. válaszok
Ezt nem szemétségből írom, én szoktam ilyeneken gondolkozni.

KépKép
benó

Benó,hoválettél? Visszaolvasol? :roll:

Kép
flóra 11

Nekem ebből egyik válasz sem tetszik és rám nem is érvényes.

Kép
flóra 11

Én azért szeretnék,mert szeretném,ha lenne közös gyerekünk a párommal. Mert neki nincs és mert én is mindig szerettem volna még egy babát ilyenkor, kicsit érettebben. Azért szeretnék,mert szeretjük egymást annyira, hogy megajándékozzon minket az élet egy közös babával,mert ez teljesít ki egy gyönyörű kapcsolatot.

Kép
flóra 11

Ezek ilyen szemét válaszok. Neked mi a válaszod?

KépKép
benó

Oké, köszi, már megírtad. Ezek szép válaszok. :D Én is a kiteljesedés miatt szeretnék, meg azért, mert szeretném bekapni az orrát, meg azért, mert egymáshoz fogunk bújni szeretettel (nagy ölelésnek hívjuk a kislányokkal). Meg ilyenek. Várom a többiek válaszát is.

KépKép
benó

Ja, nem válaszoltam még Szilzinek:

Szilzi, az összeköltözés nagyon jó ötlet volt. Eleinte tartottam tőle, hogy mi lesz, de nagyon jól alakultak a dolgok. Nagyon jó együtt élni. Mindent együtt csinálni. Sajna a hétköznapok lefoglalnak bennünket és csak estére kerülünk mindketten haza, de akkor együtt lehetünk. És ez nagyon jó.

Kép
flóra 11

Egyébként nagyon jó ötlet volt tőled,hogy visszaolvastál a régi topikban. Talán én is megteszem.

Kép
flóra 11

Az orrocska? Az nagyon édi tud lenni. Meg az icipici kezecske,lábacska. És a cseresznye szájacska! Milyen édes! Majd meglátjátok!

Kép
flóra 11

Benó? Mivel fúrjátok a kutat? Kézi kútfúróval?

Kép
flóra 11

Hová lettél Benó?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?