Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsika, hogy beleszólok a topikotokba... Szoktalak benneteket olvasni, mert ugyan a szeptemberi babavárókban vagyok, de augusztus 28. a szülés várható időpontja a babám méretei alapján..
Olvastam, hogy nálatok is megkeseríti a várandósságot a haskeményedés.. ugyanúgy, mint nálam..

Pöttömpanni!
Én a 8. héttől 3x2 magneB6-ot szedek, és volt, hogy 2 napot kihagytam, mert elfogyott...én felelőtlen utána kellett közel egy hét mire újból stabilizálódott az állapotom..
Tehát nagyon oda kell figyelni, hogy a megszokott adag ki ne maradjon, mert erős keményedések léphetnek fel azoknál, akik erre érzékenyek.
Én egyébként kaptam magnézium infúziót is. Reggeltől estig voltam kórházban, amíg le nem csöpögött.
Még egy jó tanács... kizárólag oldalt fekve pihenj, aludj, az egy picit talán könnyít..hanyatt szigorúan tilos- nekem az orvosom ezt tanácsolta.. -
remélem sikerült egy picit megnyugtatnom téged, hogy nem csak Te küzdesz ilyen problémával.

Jó babavárást Nektek!!!

szeder74

Apróka a kiságyunkhoz passzolós komódot vettünk 30 ezerért, olyan pelenkázó szélesítőset. Ez az egyik legolcsóbb típus azt hiszem, bár szerelem volt első látátsra a kisággyal, így adódott a komód választás is. :wink:
makadu

Sziasztok!

Hát..én elmentem a börzére, uygan 5-kor keltem és fél 6 kor indultunk, de nagyon megérte... 7-től már bent válogattam, mert az egyik ismerősőmnek kiállítói, vagy valami ilyesmi kártyája volt...

Nekem, így nem volt tumultus, 9-re gyakorlatilag be is vásároltam.

34 ezer ft-ot költöttem, de ugy, hogy tavaszig bevásároltam, szinte minden ruhát, több mérebe. Én most voltam először, nagyon-nagyon kulturált volt, minden ruha mosott volt és igényes.

Szám szerint több, mint 70 ruhadarabot vettem.
Bodykat 100-300-ig. Rugi 200-1000. mellény, kabár 1000, 3 részes együttes 2000. Vettem olyan pulcsit, amin az eredeti árcímke volt.
Volt ahol még ajándékba is kaptam egy-két cuccot, ja és lehetett alkudozni.

NAgyon sok brendonos, kengurus ruhát vetem, meg nextet. A párom nagyon oda van, hogy miylen szépek és jó minőségüek.

Volt időm nézelődni és jókat kifogni.

Szép hetet kívánok Mindenkinek!
Vendég

:oops: Én sem tudtam ma ellenállni a kísértésnek.
Apummal elmentünk a camponába egy-két dologért és betévedtünk a H&M babarészlegére. Én csak két rugit szerettem volna, olyat ami oldalt gombolós, de végül lett belőle négy, ebből kettőnek van külön nacija is, baromi édesek.
+ vettem egy kapucnis-macis törülközőt is.
De ott tudtam volna még hagyni jócskán pénzt, nagyon szép volt a mostani kínálat.
Szóval most úgy döntöttem, hogyaddig, amig nem érkezik meg az a 2-3 zsák ruha amit félretettek rokonok, ismerősök, addig nem vásárolgatok több rucit.
Komódért meg azt hiszem bemegyek a Bartók B. úti bababoltba, talán ott olcsóbb mint a brendon. Bár 30ért nem is sok.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Hát el is hiszem, hogy nehéz ellenállni a kisértésnek! Nekem idáig annyiból sikerült, hogy ugye még nem tudjuk a picit nemét, ezért még nem nagyon vettem neki dolgokat a szinek miatt stb. Na de most pénteken, ha végre megmutattja magát, akkor végem van! :wink:
Mondjuk babakocsit már vettünk, meg egy két apróbb dolgot, de majd csak most jön a java!
Tényleg, légyzésfigyelőről mi a véleményetek? Szükséges szerintektek, ha a pici a szülők szobájában alszik? Mert én azt hallottam, hogy ilyenkor nem tudd olyan mélyen elaludni, hogy elfelejtsen lélegezni stb. De van aki azt mondja, hogy igenis kell. Szóval nem tudom!!! Szerintetek?

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Nekem ezen a hétvégén is sikerült jól kifárasztanom magam. A nagypapám 90. szülinapját ünnepeltük, tegnap 48 szál rétest tekertem össze, ma pedig a buli volt.

Pöttöm! Jobbulást, minden rendben lesz!

Én a fekvésről azt hallottam, hogy a 20. hét után csak a bal oldalon fekvés a jó. Ha a hátadon fekszel a baba lenyomja a lepényt, ha a jobb oldaladon akkor pedig a fő szív eredet. Persze szerintem nincs ember aki ezt tartani tudná.

A pocak krémmel kapcsolatban én is a Milupát használom, de ezt olyan nehéz elkenni. Eddig egy Johnson olajat használtam, de attól meg egész nap olajosnak éreztem magam és a ruháimon is foltot hagyott. Nektek nem volt ilyen tapasztalatotok az olajakkal?

Üdv az újaknak!

Jó éjt! Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Köszi szépen a jókívánságokat és hasznos tanácsokat!
Olyan jó itt köztetek, már azzal, hogy elmondhatom "vkinek" az aggodalmaimat, jobban vagyok valamelyest.

Sajnos én voltam a ludas sejtésem szerint, mert egy teljes hétig egyáltalán nem szedtem a MagneB6ot, mondván étvágyat csinál, és sok az a majdnem +10 kg, aminél tartok.
Szerda óta szedem megint, így mára picivel jobban lettem, amit persze nem pihenéssel "ünnepeltem", így estére megint kiütöttem magam. Hihetetlen mennyire nem tanulok semmiből :oops:

Szeder!
Köszi a hozzászólást. Most a kórházban én is kaptam Mg infúziót, a második adag tényleg jó volt. De ugye itthon marad a tabletta,ami azért kevésbé szívódik fel.

Csenge!

Szívgyógyszert kaptam én is, cordaflex volt a neve, ua. mint a corinfar.
És tegnap este is olyan rosszul lettem, heves szívdobogás, melegség, halálfélelem, vérnyomásemelkedés...megnéztük a gyakran előforduló mellékhatásokat a neten, mondanom sem kell, hogy mind fel volt sorolva. Azonnal leálltam a piruláról... :twisted:

pöttömpanni

Annyira jó, hogy nektek már megvan a babakocsitok!
Én szerelmes vagyok egy kocsiba (ill . egy szettbe), de semmi nem lesz belőle, mert méregdrága, és így teljesen elment a kedvem a többitől :cry:

Párom tegnap végre végzett a bababútor összeszerelésével, holnap lefényképezem és felrakom, annyira édes szerintem, és olyan jó új bútor illat van Noel szobájában. :lol:

Muszáj lesz pihennem, jobban lennem, mert pénteken mi is hosszú 7végére mennénk Sopronba. Wellness szálloda...
Akik voltak mostanában ilyen helyen mit mertek csinálni?
Hideg vizes medence, masszázs mehet kismamiknak is ugye?
Meleg víz, szauna gondolom sztornó a fertőzés és a felmelegedés miatt...

pöttömpanni

Pöttöm!
Érezd jól magad a hétvégén!De óvatos legyél! :wink:
Én nem mennék bele semmilyen medencébe,mert nagyon könnyen elkapok mindenféle egzotikus betegséget. :(

Dia!
Szerintem,ha légzésfigyelőpárti vagy,akkor kell akkor is,ha a ti szobátokban van a baba.Ha nem vagy,akkor meg nem kell egyáltalán.Én attól teszem függővé a vásárlást,hogy milyen állapotban lesznek a babák,amikor megszületnek(súly,szülési komplikáció,stb),ha minden rendben van,akkor nem fogok venni. :?

Beleki!
Tök jó,hogy ennyi pénzért ennyi ruhát kaptál...Lehet,hogy mégis csak el kellett volna mennem nekem is? :roll:

binyek

Szép reggelt, délelőttöt Mindenkinek!

Binyek! Igen szerintem érdemes volt, mert szinte új ruhákat vásároltam.

Bár "féltem" hazamenni, hogy ennyi ruhát vettem és mit szól a párom... DE teljesen oda van értük, már van kevence is, amibe "csak" ő öltöztetheti. Tegnap újra végignéztük.

Amit a Tescoban vettem fehér újjas badikat feldobom, mert a börzén vettem "óvodai" jeleket (gomba, maci, hajó,...) és azókat hímző fonallal rávarrom. Már ki is találtam, hogy melyik hova kerül. :)

Komolyan én is alig várom, hogy elteljen a májsu és otthon legyek, mert annyi mindent szeretnék csinálni.

Képeket a falra, a ruhácskáit dísziteni (ami egyszínű fehér), na meg pihenni. De ez még álom 1 hónapig.

Nagyon vidámságos napot kívánok!
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

Pöttöm! pihenj sokat!

én legutóbb a nászúton voltam wellness-ben, akkor simán fürödtem a melegített vízes, de rendes úszómedencében, olyan 27-29 fokos lehetett, de kint voltunk a szabadban, szóval így elviselhetőbb volt, illetve amúgy sem vagyok szerencsére fogékony a fertőzésekre... masszázsban az arc/nyak/dekoltázst kaptam csak, mert azt mondták a masszőrök, hogy kismamáknak a vérbőség miatt nem nagyon csinálnak semmi mást! amúgy akkor olyan 16/17 hetes lehettem!

babaruhát még mi sem vásároltunk olyan nagyon bőszen, amennyire szeretnék, mivel nem tudjuk a nemét még 100%-ig! legutóbb ugye kisfiú gyanús volt, hát kíváncsi leszek, hogy holnap mit mondanak! ;)
ha lesznek képek, természetesen felteszek majd!

amúgy a tegnap este nagyon kis aktív volt Beni babánk, annyit mocorgott, és végre megint érezte apa is a saját kezével! azért nagyon megnyugtató, hogy újra mocorog, vagyis érezhetően mocorog! már kezdtem aggódni!

börzén végül én sem voltam, mivel a babakocsit már megvan, hogy hol vesszük, a rucikat pedig még nem nagyon tudnám megvenni, így lemaradtam róla, és egészen szeptemberig már nem is lesz... szóval így jártam!

amúgy a hétvége nagyon jó volt, és örülök, hogy újra jön a jóidő!

szép hetet mindenkinek!

sophie27

Légzésfigyelő.

Ha nálunk egy szobában lennénk, akkor nem tudom, hogy hogyan döntenék, de így hogy külön lesz mindenképpen lesz.

Drága dolog, bár mihez képest, de szerintem megnyugtatóbb. Így biztos lehetsz benne, hogy minden rendben van.

Az egyik kolléganőm mesélte (15 éves már a lánya), hoyg örült volna, ha akkoriban lehet ilyet kapni, mert sokszor volt, hogy csak a baba fölé hajolt és figyelte, hogy biztosan lélegzik-e.
Vendég

Jó reggelt!

Pöttöm, örülök, hogy jobban vagy.
De ezen a szívgyógyszeren meglepődtem. Egyáltalán szabad babásan ilyen erős gyógyszereket szedni? A nagymamám 5 trombózis után kapott corinfart......
Noel bababútorát az elefániban vettétek? Meddig van még akció?
Azt hiszem feladom a nagyáruházást és én is ellátogatok oda.
Képeket mindenképp tegyél fel. :)

Én is úgy olvastam, hogy háton és jobb oldalt nem nagyon szabad feküdni, de főleg ha valaki hátfájos, ez megoldhatatlan. Nekem gerincferdülésem is van, amitől a derekam jobb oldalt a lapockám alatt meg baloldalt kompenzációként fáj. Egyre szarabb és ha egész éjszaka egy pózban feküdnék, reggel tutira nem bírnék megmozdulni.
A másik meg, hogy azért ha a fő ütőeret nyomja a baba, azt egy idő után jelzi a szervezet.
+ minden szopipárna reklámban legalább két hátonfekvős pózt is ajánlanak....így ezen nem kell annyira aggódni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

én konkrétan még mindig félig hason, félig oldalt alszom, szóval nem tudom... van amikor kellemetlen, akkor fordulok, de a háton fekvés is kényelmesebb, mint szimplán oldalt. amúgy a dokim még nem mondott ezzel kapcsolatban semmit :/

sophie27

Sziasztok :lol:

Dia, Segítenél nekem? Az oldalon megcsináltam Én is a vonalzót,de utanna hogyan tovább?
Vagyis leírnád Te hogy csináltad?

Én teljesen levagyok maradva a vásárlással :lol:
Én még csak egy plédet vettem :?
Nekem a genetikain mondták h kislány,de megvárom a 4D-t,az a biztos.
nicike

Aproka!

A corinfar-cordaflex párost szokták kismamiknak adni, mikor szerda este azt adtak a kórházban egyből mondtam a férjemnek, hogy ha hazamegy keressen rá neten. Ott írták, hogy néha segít a görcsökön, és volt akinek végig szednie kellett.

A bútort az elefániban vettük, a nelli családot választottuk végül.
Akció úgymond nem volt, csak annyi, hogy alapból olcsóbb mint az RS-ben, ahol maga a gyártó árulja, és ha 50eFt ill. 90eFt felett vásárolsz náluk, akkor lejön még belőle 5 vagy 10%. És ezt már a vásárlás alkalmával érvényesítheted.
Viszont amikor megrendeled 5-7 hétre veszik fel a rendelést, de nekünk 3 hét alatt megjött a bútor.
Amúgy párom szerelés közben dicsérte, mert viszonylag jó minőségű, értelmes az összeszerelési útmutató (ő imád szerelni és ált. mindig talál hibát a leírásokban :lol: ) És cuki FAKTUm embléma van a bútorokon, kissé lekoppintva a jóval drágább brendonost :lol:

Nemsokára röpítek képeket is.

pöttömpanni

Sziasztok Kismamaik!
Mindenkinek szép napot. A hétvégén ellátogattak a barátnőim Szemerére és egy nagyot piknikeztünk,amit még férjem uram is élvezett, mert ő sütött és fözött nekünk.
A Lehel piacnál van egy babadiszkont és ott olcsón jó minőségű dolgokat lehet kapni,ehez az új infóhoz jutottam hozzá kismama barátnémtól. Nem tudom járt e már valamejikötök ott,de lehet,hogy érdemes megnézni.
Én egy hete kezdtem el aktívan érezni a babót. Olyan vicces,mert néha tökre csiklandoz. persze nekem még csak olyan,mintha böködnék a hasamat az ujjammal.
Nektek milyen volt így az elején?
feluca
Mezőszemere

Hello lányok!

Először is látom gyarapodott a csapat üdv az újjaknak!

Eltüntem egy egész hétre hát volt mit visszaolvasni! :) Kaposváron voltunk anyósoméknál, kőporoztuk a házat meg épitkeztünk, takaritás egyéb finomságok ugyhogy elég kemény hetem volt, de ennek ellenére egy hét alatt sikerült 4kilót híznom. Úgy érzem magam mint egy pöffeteggomba. Vidéken ugye mindig enni kell!!! Mit fog szólni a védőnőm?? Majd lesz kapsz. most majd győzöm magam visszafogni, ugyhogy ugy döntöttem gyümölcs és saláta hetet tartok! Egy pár napos tisztulás nem árt.
A jó hír ami nekem rossz, hogy köszönöm a tanácsot kipróbáltuk a sárga mizos tejet és bejött! Ezek szerint laktóz érzékeny lettem! :( De ez legalább bennem maradt, bár kicsit émelyegtem de elviselhető!
A nagy munka mellett elkezdtem tornázni is sikerült Rubint Rékás kismamatornát megszereznem, de ez egy szadista! Elég kemény ez a torna és szerintem nem annyira változatos.

Pöttöm:
remélem már jobban vagy! Akkor most kell szedned valami gyógyszert végig a terhesség alatt? Pihenj sokat az mindig segít kicsit!
Apróka sikerült regisztrálni a Praxisban a babaneten keresztül? Az érvényes ám sokáig nincs elévülés azthiszem, és mindig csak délelőtt rendelnek !!!

Látom megint babakocsi lázban égtek?! :lol: :lol: Én kicsit elvagyok emiatt kenődve mert az ismink akitől kapjuk a kocsit mondta hogy majd augusztus után odaadja a kocsit mert addig ugyse kell nekünk, csan én szerettem volna szépen kitakaritani meg rendberakni mire jön a babó. A végén begurulok aztán vásárlás lesz a vége.
Kicsit sokat irtam bár elég sokminden történt! De legalább szép idő van és süt a napocska is:D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok! Szép Napot Mindenkinek! :)

Dia, üdv. köztünk! Nagyon szép babavárást! :)

Pöttöm, jobban érzed már magad?
A haskeményedésről nekem azt mondták, hogy ha túl sokat simogatjuk napközben a hasunkat, azzal stimuláljuk a méhünket, ami méhösszehúzódásokat és keményedést okozhat, sajnos erős keményedést, ezért azt javasolják, hogyha szeretnénk a picurkánkkkal "kommunikálni", akkor csak rakjuk a pocinkra a kezünket, de ne simgassuk túl sokáig. Gondolom ebben is megoszlanak az orvosok és szülészek véleményei, de ezt már nem először mondják. Persze nem csak ez okozhat keményedést, a magnéziumhiány az első, ezt csak érdekességképpen írtam.

Voltunk szombaton a bababörzén...hát lányok, életemben ekkorát még nem csalódtam , mint ebben. Ekkora tömeg és ennyi "ömlesztett áru"...persze tudtuk, hogy lesznek használt holmik, de arra nem gondoltunk, hogy 90°-ban csak az, szóval vettünk 1-2 dolgot és mentünk is haza. :( A párom azt mondta, hogy inkább 100 boltba megyünk el, de ilyen helyre soha többé. Fontos, hogy jó áron legyenek a dolgok, de ez a nyomorgás, meg lökdösődés csak bosszantó volt, nem érte meg elmenni.

Szuszu, láttunk Benneteket a bejáratnál pár másodpercre, de aztán szem elől tévesztettelek sajnos. Pont egyszerre értünk oda. :)

k.a.t.i.c.a

Mecsi!
Nekem is mondta a védönő,hogy még nem vagyok elveszve súlyilag,pedig már én is 5kg+-nál tartok,de én hálistennek elötte szépen lefogytam így van hova hízni viszont kis termetem miatt és visszér+boka műtét miatt nem ajánlatos 10kg-nál többet felszedni így annyit ajánlott,hogy a szénhídrátoktól óvjam magamat,ne éhezzek,de a vacsorát nyugodtan elhagyhatom,vagy legfeljebb gyümölcsel váltsam ki.
feluca
Mezőszemere

Katica!

A hasam még mindig keményedik, próbálok azért többet feküdni, mint előtte, de olyan nehéz...éjszaka arra ébredek, hogy elzsibbadt a bal fülem a sok egyoldalú fekvéstől :lol:
És annyi teendő lenne itthon is, még szerencse, hogy már nem kell dolgoznom...
A múltkori börzével voltunk ugyanígy mi is, a nagy túrkálás igencsak elvette a párom kedvét.

pöttömpanni

Börzével kapcsoaltban, igen elhiszem, hogy egy pasinak ez borzasztó.

Mi meg is beszéltük, hogy ő nem jön, hanem két anyukával mentem, akik már igen gyakorolttak. Na meg sokat számított, hogy 7-től válogathattunk, a tömeget elkerültük.

A párom is ódzkodik az ilyesmitől, de "leadta" a kivánságlistát, ez azt jelenti, hogy vicces, színes rucikat válasszak. Sikerült, ha gondoljátok és érdekel valakit, akkor párat felrakok.

A jövőre nézve, meg már ő is eljön, de nem veti bele magát, hanem leül az előadónál, ha kellek jövök. Ő elég türelmes, ha várni kell.

Ja! A Christina Moda is kint volt, a kedves nénivel a MArgit körútról, 6900.- egy szoknya, itt meg lehetet venni 3300 ért, vettem is egyet, nagyon szépek voltak.
Vendég

Sziasztok!

Pöttöm pihenj sokat, és vigyázz magatokra!

Szerintetek nem fura,hogy csak éjszaka keményedik a hasam? Arra kelltem ma is vagy 5x,h kemény a hasam....Nekem mindegy ,h hogy fekszem,mindenhogy sikerül keményedni....
Én a baloldalast hallottam,h baloldalon megy az egyik főér, ezért nem ajánlatos baloldalon feküdni, de aztán már ki tudja? Nekem speciel sehogy. :cry: :?

szép napsütéses napot!
makadu

Pöttöm, akkor végülis a Baross utcában, vagy a Bocskai úton voltatok?
mert én is elugranék a héten....

Nálunk minden bútor antik, így én a Rozit és Tomit néztem, nagyon horribilis az áruk?
Meg a Sunny családnak (ami ugyan világos) van baromi jó pelenkázója, amin még oldalt is vannak tárolópolcok
Praktikusság szempontjából, legalábbis fényképről nagyon megnyerő.
Kb milyen árakra lehet számítani? Engem a pelenkázó érdekel főleg, meg ha van olyan polcos/fiókos szekrény, ami nagyon keskeny és magas. mert csak az fér el a szobában már.....

Nagyon meglepődtem a szívgyógyszeren, még nem hallottam, hogy ilyet lehet kismamiknak. De hát a dokik tudják.

Viszont ez a pocósikogatós dolog nagyon érdekes. Pedig az ember automatikusan simizi, nem? :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hú, baromi meleg lett, én meg garbót vettem.
És nincs benn a kolléganőm, így a légkondit sem tudom kezelni. MIndjárt meggyulladok. Az a baj, hogy az irodánk a leglevegőtlenebb sarokban van, így még az ablakot is hiába nyitogatom. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ezek a fekvéses problémák látom senkinél sem egyszerűek... :roll: De én pláne nagyon kínlódom!Ha a jobb oldalamra fordulok,akkor 1 percen belül a jobbos baba éktelen rugdosásba és csapkodásba kezd!Gondolom,hogy nem boldog tőle,hogy alulról az ágy nyomja az oldalát,felülről meg a tesó fekszik rá teljes súlyával.Ha balra fordulok,akkor ugyanez a helyzet csak fordítva! :roll:
Ha meg hanyatt fekszem,akkor mindhárman levegő után kapkodunk rövid időn belül.
Na,akkor szerintetek hogy a fenébe feküdjek???? :(

Apróka!
Réteges öltözködés,hiszen itt a TAVASZ! :lol: :lol: :lol:

binyek

Nekünk Sunny bútorunk van, ez is a Faktum család tagja. Nagyon szeretjük. Nem találok most képet róla, pedig azt hiszem készítettünk annak idején.

És nekünk is sárgák a falak :) úgy látom ez a kedvenc gyerekszobaszín mostanában.
Vendég

Sziasztok!
Bözsi vagyok.
Látom sokan biztatnak Pöttöm. Hadd tegyem én is. Nekünk most fog születni az ötödik gyerekünk és most először nem keményedik a hasam. Ha nem nyílsz, nem gáz. A méh folyamatosan mozgásban van, lehet hogy te jobban is figyeled, mint kellene. Annakidején én is kaptam mindazt, amit Te, de nem használt. Aztán megszoktam és most már az furcsa, hogy nem keményedik. Komolyan aggódtam is az elején. Lehet, hogy már hozzászokott a méhem a munkához? :D
Sopronba mi is járunk. A Fagus hotelt ajánlom bátran. Gyönyörű, nem drága fantasztikus finomságokkal. Én simán szaunáztam is két hete. Nagyon jól esett. De csak 5-5 percet. Azt olvastam a finn kismamák 90% szaunázik. Egyébként erre is az igaz, hogy az elején meg a végén ne, és ha eddig nem tetted, akkor ne kezdd el!
Pöttöm! Szóval csak annyi, hogy ne stresszelj, ha baj van, akkor nyílsz is, azt meg figyelik!
eviragos

sziasztok!

én is voltam börzén és nekem nagyon bejött. Mi 11 körül értünk ki, és nem volt olyan botzasztóan nagy tömeg. Meg nekem nem volt gondom a turkálással, tudtam, hogy nagyrészt használtak leszenk, de mondjuk mindegyiken látzsott, hogy max 2x hordták előtte. Vettem is vagy 7 rugdalózót :) alig tudtam visszafogni magamat. Otthon meg párom nekem is mondta, hogy vehettem volna többet is. Úgy látszik már ő is megnyugodott, hogy túl vagyunk a félidőn és már nem olyan babonás. Meg neki is van már kedvence a rugik között, egy kék buldózeres :)
Azóta többször,ha eszembejutnak a kisrucik, akaratlanul is mosolygok :lol:

kérdés: a babakocsiba való kispléd mindig polyesterből készül? Eddig ahol néztem, mindegyik abból készült. Pamutot nem láttam még. Lehet, hogy direkt ilyen anyagból készítik ezeket a hideg és a jó szigetelés miatt????

Én voltam egy bababoltban a Lehel tér környékén az egyik utcában, a neve Mária bababolt és nagyon sok minden van ott, zegzugos sok folyosós bolt. Mág fogok oda menni szerintem, mert jó dolgok vannak.

Nekem a hátam jobb oldalán van egy izomhúzódás vagy valami hasonló, és úgy fáj a hátam és az oldalam, hogy megőrülök. A hátamból sugároz ki a fájdalom előre és oldalra. Párom vietnámi balzsammal kenegeti, attólkicsit jobb. De igazából nem tudom, mitől lehet ez a húzódás, mert nem emlékszem, hogy meghúztam, vagy megütöttem volna. :cry:

Niki: nem tudok ma jógára menni, mert fél ötkor kezdődik egy tárgyalásom. Sajnos amíg ez a fránya prjekt le nem zárul, nem nagyon végzek 6 előtt semmelyik nap. Múlt héten volt, hogy nyolckor végeztem csak. :x
lei

esetleg holnap megpróbálok lelépni korábban a torna miatt, de mondjuk a hátam miatt még azon is erősen gondolkodom, mert nem akarom megerőltetni. Most kicsit jobb, mint a hétvégén volt, ezért inkább pihentetném inkább.
lei

Babakocsi ügyben úgy vagok, mint Pöttöm. Nekemis van egy favoritom, de az nagyon drága. Viszont emiatt másokat nem is néztem eddig, mert abba voltam beleszerelmesedve. Anyám viszont tegnap szólt, hogy ő szeretné a babakocsit állni, úgyhogy adna egy százast. Hát ezen ledöbbentem. Annyira jól esett ez a gesztus!! Úgyhogy most nagyon örülök.
Meg már a babaruhás szekrényt is kigondoltam. Már csak az ágyikót kéne kitalálni, hogy milyen legyen.
lei

A lehet téren van a Babadiszkont is, én három éve elég sok mident vettem ott.

Lei gyere holnap tornázni ha tudsz. Én megyek, legfeljebb majd beszélgetünk helyette, ha túl fárasztó :wink:
Vendég

Aproka!

A bútor szerintem nem drága. Csak kb. árakat tudok:

kiságy olyan 32 lett volna eredeti áron. Pelenkázó komód szintén 33eFt körül, rá a feltét 5eFt. Mögé vettünk egy kis polcot 8eFt volt.
És egy hatalmas sarok szekrényt vettünk még, az eredeti áron olyan 65eFt lett volna. Összesen 129eFt-ot fizettünk a 10%-os kedvezménnyel. Illetve a nagyszülők, mert anyósomék nagyon rendesek voltak és a bútor árát ideadták.

A többi család megközelítő árait a minimano oldalon meg lehet találni, de egy leheletnyivel olcsóbb az elefáni.

http://www.minimano.hu/termekeink/58/60 ... szoba.html
Én a Pestlőrinci üzletükben voltam, Harasztihoz nagyon közel van az M0-son. De a Bocskai úti a vezető bababoltjuk. De kérheted a szállítást akármelyik boltba, és ahová kéred ott tudod majd átvenni. Árak minden boltban azonosak. És vasárnap is nyitva vannak, ami nekünk nagy öröm volt.

Eviragi!
Köszi neked is a bíztatást. Megpróbálok tűrni, csak nekem azt mondták, hogy a sok keményedés miatt nyílhat a méhszáj tovább. Most "csak" a külső van nyitva, 3100-at írt a dokinéni a kiskönyvbe, de azért ijesztő, hogy fél órát nem tudok úgy talpon tölteni, hogy ne keményedne, és ne kellene görnyedten járnom miatta :cry:

pöttömpanni

És akkor Noel kisbútora :lol: :

Kép Kiságyikó

Kép Pelenkázó komód

Kép Sarokszekrény kívülről

Kép Sarokszekrény belülről

Kép És a pelenkázó mögötti polc

A sarokszekrény hihetetlen mennyiségű cuccot elnyel. Egyelőre itt tároljuk az eddig beszerzett darabokat: kiskád, pelenkázó feltét, mellszívó, ruhácskák, hálózsák, fürdőlepedők.

pöttömpanni

Pöttöm, nagyon szép, igényes bútort választottatok. Nagyon tetszik! Egyszerű és szép. Gratula hozzá, használjátok egészséggel! :)

k.a.t.i.c.a

További szép délutánt, jó pihenést!! :)
Sziasztok!

k.a.t.i.c.a

Köszönöm, Pöttöm.

Mi most magunk kell valahogy kipengessük a dolgokat, így csak pelenkázót veszünk, meg ha belefér, még egy keskeny, polcos szekrényt. Kaptunk egy ősrégi kiságyat, de egy éve újították fel anyósomék, így azt szerencsére letudtuk, aztán majd ha növöget Prücsök, meglátjuk, hogy rendezzük az a szobát.A minimanon pont azok nincsenek fenn, amiket nézegettem, de nem baj, tutira bemegyek, mert nem drágább, mint az Ikea.
A Pestszentlőrinci kb. ugyanannyira van nekünk mint a Bocskai úti, még vacilálok, melyik irányba induljak. Majd meglátjuk.

Úgy irigykedem a tornára, otthon nekem a szobabicikli, meg a dvd-k maradnak, de hát azért az nem ugyanaz.
Viszont már nagyon számolom a napokat, jövő szerdán remélem végre megtudom a nagy titkot. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

további szép napot!

sophie27

aproo: nekünk van egy IKEÁ-s ANEBODA gardrobe szekrényünk, ami polcos és jó sok ruhát képes tárolni. Na én még egy ilyent akarok venni a gyerekszoba sarokba és abban tárolnám a gyerekruhákat. Elvileg elég keskeny ez a szekrény, Szélesség: 40 cm, Mélység: 40 cm, Magasság: 180 cm, és csak 13.900.-Ft-ba kerül. A honlapon most csak fehérben látom, pedig nekünk fa színben van és olyan kéne most is.
lei

csenge: a holnapi torna még kérdéses, de majd napközben jelzem, hogy el tudok-e szabadulni, vagy hogy milyen állapotban van a hátam.
lei

Pöttöm, nagyon szépek a bútorok. ÉS tényleg hatalmas a szekrény, helyhiányban nem fogtok szenvedni, az tuti!
Legyen benne sok örömötök!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lei,
én is az ANEBODA szekrényt néztem ki, nyír színűt, abból fogunk venni egy három fiókos komódot és egy kétajtós szekrényt, ezekbe bőven befér majd a baba minden ruhácskája. Ráadásul kábé hasonló színű, mint az a Brendon kiságy, amit a barátnőmtől kapunk (a fia kétszer aludt benne összesen, mert a szüleivel alszik). Egyébként meg a háthúzódásodra tudom a választ, mert nekem ugyanez volt a jobb combommal és nem értettem, hogy mi történhetett, mert nem emlékeztem rá, hogy meghúztam volna. Aztán a védőnő unokatesóm, felvilágosított, hogy a kisfiamnak sikerült elhelyezkednie egy olyan idegen, ami a combomba sugárzik ki. Szerintem nálad is ez lehet a helyzet. Én szépen megkértem a fiam, hogy legyen szíves másszon le arról a pontról, de így is egy hétig rajta ült. Szerencsére már elmúlt, szerintem neked is hamarosan véget ér.
Pöttöm, nagyon szép a bútor, gratulálok. Nem is volt annyira drága.

szuszu

Köszi szépen a gratulákat, nekem is tetszik a bútor.
Nem mondom a brendonban láttam szebbet is, de ott 200-ból sem jött volna ki egy ilyen szett. :cry:

pöttömpanni

Sziasztok:)

Jó rég nem voltam errefelé:( ma megvolt a terheléses vércukorvizsgálatom, pénteken lesz meg az eredmény:)

Aki még nem volt annak üzenem, hogy egyáltalán nem volt vészes, sokkal rosszabbra számítottam, olyan íze volt a löttynek, mint a szőlőcukornak. És még citromot se tehettem bele...

Nagyon jól telt a 7vége, este rakok fel képeket, mert egy pocakos kismami volt nálunk szombaton a családjával és nagyon jól szórakoztunk:))

Pöttöm, remélem már jobban vagy, egyébként szerintem ez a keményedés dolog is egyénfüggő, én pl. egy jó ideje egyáltalán nem szedem a magnéziumot és nem lett rosszabb...

Üdv az újaknak:))

sniky

lei, semmi gond, én sem tudtam ma menni:(((
talán jövő héten...

sniky

Sziasztok! Pöttöm, szép a bútor!

Én is voltam ma terheléses cukron... tényleg nem volt vészes, de én citrommal ittam meg.

Nekem meg is van az eredmény, éhgyomorra 4,2, terheléses 3,1. Azért ez érdekes, nem? ;-)

yuyu79

Nekem amúgy a hátam fáj néha nagyon, de mindig ugyanazon a ponton. Én is erre gondoltam, hogy a baba nyomhat valami idegen. Néha meg a hasam alja szúr jobb oldalon, de ez elmúlik, ha a bal oldalamra fekszem...

yuyu79

Végre letöltöttem a gépre a múlt pénteken készült pocakfotót. Íme:

Kép 24. hét

yuyu79

Jól elvagyok it magamban ;-) Na majd még később jövök...

yuyu79

Pöttöm,
Nagyon szépek a bútorok! Gratula hozzájuk! :) Akkor az Elefáni-ba vetted, ugye? Mi is hasonlókat szeretnénk, csak sajnos a 7m2 kisszobában nem férne el egy ilyen sarokszekrény, igy találnunk kell más megoldást. De nagyon jól nézz ki!

Nicike,
A vonalzót úgy kell csinálni, hogy miután kiválasztod a szineket stb, elvileg generálódik egy bbcode vagy html, amit aztán bekell másolni a fórum profilodban lévő "aláirás" részbe. Viszont ellenőrizd, hogy a profilodban engedélyezve van a bbcode vagy html code (legyenek bepipálva), igy működnie kell! Ha most sem megy, akkor ird meg és megpróbálom kitalálni, mi lehet a gond.

Yuyu,
Az nem semmi, hogy 3 volt utána a cukrod! Nekem 4,1 volt előtte, és 6,0 utána. De elvileg ez még teljesen jó, bár jobban örültem volna, ha azért alacsonyabb lett volna. Amúgy nagyon helyes a pocakos képed! :) Nekem is szokott oldalt szűrni néha, sztem húzódnak a szalagok, remélem, hogy "csak" ennyi, bár ez sem túl kellemes! :?

Sophie,
Hova mész 4D-re? Várjuk a képeket! Én pénteken megyek, és ugyanez a helyzet, hogy még nem tudjuk a nemét, de bizom abban, hogy most kiderül!

Kép
Kép
dia123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?