Új privát üzeneted érkezett!

A pénztémához - én is aggódom, mert jelenleg, a 'szürke' pénzeimmel együtt pláne én keresek jobban, és ennek nagy része bizony el fog tűnni.
A pénzkezelésben én abszolút nem kapok szabad kezet, igazából külön kasszán vagyunk, senki nem turkál a másik zsebében. Felezzük a rezsit, a számlákat, meg a bevásárlást, onnantól meg mindenkinek a maga ügye.
Férjem nagyon spórolós, soha nem vesz magának semmit (se ruhát, se cipőt, stb, csak ha kidobom, mert lerongyolódott :) )
Egy dologra költ, a számítógépre, azokat fejlesztgeti, bütykölgeti, de a házasságunk óta az is kevésbé, és szinte semennyire, mióta van a baba.
Én mondjuk szeretek költeni magamra, ruhára, bió kajára, stb, de azért nem vég nélkül. Szerencsére most még félre tudok tenni, meg van egy kis dugi pénzem lekötve, szóval max abból elélünk egy évig, aztán visszamegyek dolgozni.
Apa folyton nyaggat persze, hogy még többet kéne félretenni, és mire költök annyit, de elengedem a fülem mellett, ha nem igazságos :)

Bújás: apa nagyon bújós, szeretgetős, ki is tudja fejezni, és szokta is - remélem a kisfia is rá üt, és nem az én családomra, ahol a férfiak elég pokrócok :)
Most egy hétig nem szexelhettünk, mert volt ez a fertőzésem, ami - lekopogom - úgy látszik elmúlt a kezelésre, úgyhogy egy hét szünettel eshettünk csak egymásnak, de már nagyon kellett :) Egyébként ha nincs megtiltva, lehet, hogy nem is hiányzik ennyire egyikünknek sem :) Hétközben elég fáradtak vagyunk, azért nincs erotika, inkább hétvégén, de a baba, sem a gondolata, sem - egyelőre - a kiterjedése egyáltalán nem gátol minket. Hát, mi ilyen 'rossz' fajták vagyunk :)

boruska

Nóri, nem vagy mutáns. Én is így szoktam érezni, van hogy már az izgalomtól befeszül, aztán győzzem kivárni hogy elmúljon. A múltkor már rendesen be voltam sz@rva. :oops: Szegény párom azt hitte hogy miatta volt. Vagyis hát miatta volt, de nem azért mert durva. Na, ebből nem jövök ki jól asszem. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

én nem érzem magam rosszul az orgazmustól! - ill. utána sem
Te jó ég, valami baj van velem? :)

boruska

Nóri!

A kocsi az enyém, az nem gyerekülés volt, hanem valami széthagyott cucc :D Fél szemmel én is sandítottam, sőt, még azt is megállapítottam, hogy mintha kicsit nagyobb lenne a következő kismama pocija, mint az enyém. Akartam mutatni valamit a Katinak, és megfordult a fejemben, hogy megkérem a kismamit, ugyan vigye már be, de aztán letettem róla. Pedig tök vicces lett volna :lol:

Bújás: apa extra bújos, szeretgetős fajta, szerintem a csemetét is egész nap tutujgatni fogja. Már előre megy a "vita" az éjszaka felvenni/nem felvenni kérdéskörben. Szerinte a gyereknek két éves koráig maximális szeretetben, babusgatásban kell felnőnie, magyarán, ha sír, azonnal vegyük fel és dédelgessük. Engem az anyu pld. éjjel sosem vett fel (amikor persze már nem szopiztam), csak tisztába rakott, megkínált teával, és szép csendben aludtam tovább. Én is ezt szeretném, meg azt, ha a gyerkőc egy idő után aludna magától, mert az a félelemem, ha hozzászokik, hogy minden este órákig ringatom, meg egy nyikkanásra felkapom, akkor fél éves korára a fejemre nő és nincs megállás.

Pénz: volt már ilyen is, olyan is. Anyu egyedül nevelt fel egy tanári fizetésből, de le a kalappal, én elképzelni nem tudom, hogy csinálta. Mondjuk túl sok ruhám nem volt, de jártam zongorára, szolfézsra, németre, külön tornára, minden évben volt egy külföldi nyaralás, nagyobb koromban + egy síelés. Szegény, gyakorlatilag mindent megvont magától, csak, hogy az ő egyszem kislánya mindeből a legjobban kapja. Emlékszem, ált. isiben nem volt szabad elmesélnem az osztálytársaknak, hogy tavasszal vett nekem primőr epret, nehogy a többieknek rosszul essen. Nem volt kocsink, videónk, Comodore 64-ünk, de felhőtelen gyerkkorom volt.
Az egyetemen jól éltem, mert tanítottam irodalmat (felvételi tárgy a jogon) és egész sokat össze tudtam spórolni egyetem végére. Mióta nem kell számolni, azóta viszont nem tudok spórolni :( Ez elég kétségbeejtő, de valahogy nem jól csinálom.

Kép
juci-77

Juci!

Nem egyből utánad jöttem. Volt köztünk egy fehér gatyás, virágos pólós magas csaj. És tuti gyerekülés volt a kocsiban, mert odamentem megnézni. De ezek szerint Neked is ezüst Golfod van. :lol:
Én megismernélek az iwiw képed alapján. Vagyis az utcán nem, de Katinál tutira! Kati mondta, hogy Te nem láttál még képen, na majd holnap! Gyártok egy cetlit a fejemre, mert az, hogy terhes vagyok, egyáltalán nem látszik...
Vendég

Na, lássátok, kivel van dolgotok, teszek fel képet, hogy könnyebben megismerjetek:
Kép
Vendég

Nóri, én is most számoltam utána, hogy én 10-kor mentem el. :( A kocsi amúgy grafitszürke, de ha tiszta, szépen csillog, akár ezüstnek is betudható. (én a kocsikat amúgy nem fajtáról, hanem színről lövöm be. Mindig lenyűgöz, ha valaki meg tudja különöztetni a négyest az ötös golftól :) ) A fehér gatyára emlékszem, hajszínre, magasságra nem, mert a csomagtartóból kuksiztam kifelé, matatás közben.

Tegnap szerváltam két testhez álló rucit, azokban már látszik, hogy nemcsak falánk, de vemhes is vagyok :D

Kép
juci-77

Juci, nekem III-as Golfom volt. IV-est csak akartam, de közben kijött az V-ös, amiből 7milla volt az a felszereltség, ami nekem kellett. Így maradtam a Corsánál.
De elég jól értek a kocsikhoz és ez a Golf ezüst volt és a kaputól hátrébb állt, mert én pont a kapuban álltam meg.
Szóval 1 órán múlt...
Vendég

A nagy lelkiismeret furdalásra, hogy mindenki tud spórolni, csak én nem, elmentem egy turiba. Kérdeztem, 98-as ruha van-e? Van. Na jó, de lányra? Van. Na jó, de nem nyári! NINCS! :oops: :roll:

Hát most körbenéztem teszveszen. Ócska, kitérdelt kantáros farmer 4500Ft+posta. Az legalább 5000Ft. Én az újat 6eFt-ért rendelem Angliából. A fenébe is, akkor legalább ő pukizzon bele először. Még ha fele ár lenne, de így? :shock:

Még bébi cuccok vannak mennyiségben meg minőségben is, de sztem egy 3 éves szakadtra-koszosra hordja a cuccait már. Pláne, ha tesó is hordja egyszer!
Vendég

Sziasztok:)

szép napot nektek:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Én szoktam magamnak vásárolni angol használtruhásban. Néha nagyon is új cuccokat lehet kifogni. A múltkor még 5 fontot is találtam az egyik szoknya zsebében. :wink:
A keletinél meg kinéztem egy gyerek angol használtruhásat, nagyon szép holmik vannak benne, és majd a fele új volt még. Azt hiszem ott is veszek majd ezt-azt, persze azért kap normális darabokat is a bébi. Kicsit nehéz helyzetben vagyunk lányok, mert téli babáink lesznek, és a nagy vastag rucik kétszer annyiba kerülnek. :)

Kép
zsizell

Boruska, rosszul én sem érzem magamat utána, a hasam feszül. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Szia Zsizell:)

Ugyan akkora vagyunk kíírva:) És te mégis 1 nappal elöttem jársz:D a vonalzó szerínt:D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsizell, szerencsére nem sokáig kell vastag holmit adni rájuk. Én is nézegettem már a bundazsákokat, de lehet hogy csak plüss lesz belőle, mert az overall anyagost február végére kicsit melegnek találom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nyunyi! Tényleg. Gyagyás ez a vonalzó. Szerintem a 4 nap a jó. :)

Csilla! Ja szerencsére nem, és pont mire kivihetjük őket tologatni, tavaszodni fog. Szerelmes vagyok a tavaszba! És a kis Életke ezt a legszebb évszakot fogja először felfedezni.

Kép
zsizell

Én nagyon azon vagyok, hogy a legjobb tavasszal szülni. Újszülöttként lehet nagyokat sétálni. 1 évesen nem a hóban totyogva tanul járni, 2 évesen meg nyáron könnyen leszokik a pelusról, míg egy overallt leszenvedni harisnyástól...
Plusz 6 hónaposan amikor elkezd kajálni remek friss gyümölcs és zöldség áradat van a piacon. Mire elkezdheti a hüvelyeseket, citrusféléket, pont jön tél. Szóval szerintem tökéletes.
Vendég

Á annyira utálom a magyar egészségügyet...
AZ AFp-m alacsony lett (0,66 MOM)... az asszisztens adta a dokit, a doki szerint szarjak rá, főleg a jó kombiteszt miatt... tudom, nem jelent semmit, meg itt az átlagnál jobb kombi, az AFPLilluval is alacsony volt, na de akkor is idegesít :twisted: így most már tényleg el kell gondolkodnunk az újabb lány néven :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri!

iwiw, friss képek, zabálnivaló ez a kölök!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

jhkgv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildi! ÉN is utálom most! Én meg nem is tudom megtudni az AFP eredményemet, mert tegnap egész nap hívogattam a dokit, aki este fél nyolckor felvette, de nem volt gépközelben. MOndta, hogy hívjam ma délelőtt, hívogattam, nem vette fel, aztán meg ki volt kapcsolva. Pedig nekem kenet vételem is volt, és annak is fontos lenne az eredménye! Ja, és elfelejtett adni beutalót a jöv. keddi UH-ra, az is kéne. Szóval kivagyok akadva én is.

Kép
zsizell

Zsizell, akkor utáljuk együtt a magyar egészségügyet :lol:

tudom nem kellene, hogy érdekeljen, de akkor is...

még jó, hogy genetikai uh-ra Hajdú Krisztinához az Istenhegyire megyünk, mert már megbántam volna, ha nem kérek oda időpontot :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Akkor most ha egyszer nem hiszünk egyáltalán az AFP-ben, mert az AFP kontrollja az UH, akkor mi a rossebnek megyünk AFP-re kérem? Miért nem csak a kontrollra? Legközelebb tessék példát venni rólam! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Már rég jártam erre, termeltetek rendesen! Ha nem haragudtok, most nem reagálnék arra a sok témára, amit azóta felvetettetek, annyit írtatok!
Most röviden írok mi történt velem, majd utána próbálok bekapcsolódni.

Múlt héten kedden elmentem a terhesgondozóba az AFP eredményért, 1,10 MOM lett. Valamit írtatok is, hogy ez kislányra utalhat. Gondoltam, hogy csütörtökön, mikor megyek a genetikai tanácsadásra, meg is kérdezem a dokit a baba neméről. Szerencsére csináltak UH-t és a doki szerint (nem 100%, DE) kislányt várunk! Na, a párom azóta a fellegekben jár! Kedves anyukája az azelőtti hétvégén még biztos volt abban, hogy fiunk lesz. Azóta elbizonytalanodott, mert volt egy álma, hogy nem biztos a fiú. :) Anyukám meg az öcséink lánykát szerettek volna. Én először nem akartam elmondani senkinek, de aztán csak úgy döntöttem, hogy na jó, ezt még mondjuk meg. 8) Egyébként az UH szerint minden rendben van, előjegyeztek egy szívUH- ra is. Mondjuk azon egy picit elcsodálkoztam, hogy ott mindenkinek nagyobb volt a pocija, mint nekem. Mellettem egy 16 hetes kismama ült és neki is nagyobb pocija volt! :shock: Azt hiszem kispocakú kismami leszek. :roll: Ha jól sejtem, talán most vagyok az induló súlyomnál. :? De nem izgat túlzottan, a párom szerint nő a poci, a doki szerint a baba is jól van. Akkor miért is izguljak? :lol: :lol:
Akik az AFP miatt izgulnak, fölösleges, ha a többi eredmény jó. Ezt mondom én. :wink:

Nóri!
Most szinte biztos, hogy nem megyek a talira, de majd holnap itt fogok sütizni a többi ittmaradóval, ugye lányok?
Viszont hallottam félfüllel egy októberi bababörzéről. Mit tudtok erről? Ha hétvégén lesz, akkor lehet elmegyünk a párommal babakocsit nézegetni.

Kép
Kép
molmar

ihfkg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

rfgheh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:49-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!!!!
Afp.....
Az enyém 0,65 lett ma voltam a genetikai uh.n és semmi gond minden ok!!
Viszont egyet értek Nórival, sok hűhó semmiért...
Minek csináltuk meg akkor?????
Visszont az én kis drágám nem akarja, hogy lássam mi van a lábacskái között :cry:

Kép
bettike830

Szia Kattkat!

Üdv itt köztünk! Neked is gratula a fiúhoz! Nem lett sokkal nagyobb az AFP-d, mint az enyém. Lehet, Te a kivételek közé tartozol? :wink:

Kép
Kép
molmar

Betti!
Lehet, hogy csak szégyenlős a picur. :) Én pl nem számítottam rá, hogy megtudhatjuk a nemét.

Kép
Kép
molmar

Képzeljétek Csajok!

A főnököm rámszólt, hogy nem veszi jó néven, hogy egész nap a babanetet nézegetem. Elszégyeltem magam, pedig mindig csak akkor néztem, amikor nem volt munkám. Amikor adott munkát soha nem néztem rá, amig készen nem lettem a rámbízott feladattal... :cry:

Nóri! Nagyon jó megközelítés a baba növekedése szempontjából. Eddig ez még nekem fel se tűnt, de jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Most mégjobban örülök, hogy tavasszal szülünk. :lol:

További szép napot!

bellerreni
Eger

Molmar!
Lehet, már 2x próbáltuk, és csak a popóját hajlandó felénk fordítani...
De a néni az uh.n azt mondta kislányos a formája (bár ezt honnan tudja?)

Kép
bettike830

Betti! Lesz még egy-két UH, szülésig még megtudhatod a nemét. Még a lánykám is bekukacosodhat addig. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Nóri, igazad van teljesen :wink:

Bettike, kezet foghatunk az én eredményem 0,66 :wink:
nekem Lilluval csináltak egy másik korrekciós számolást az jobb lett, de vele az eredeti 0,5 volt most néztem meg :shock: így már nem annyira érdekel :wink:
de azért várom az uh-t :lol: csak hogy engedjek a paraanya énemnek is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

gtfj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:51-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Molmar: úgy emlékszem, hogy okt 18-án lesz Bp-n Bababörze. Oda már – uh, nem tom kivel – terveztünk egy talit. Mi tuti megyünk, mert hogy alátámasszam igazamat, ezer mindent szervezek arra a hétvégére. Barátnő Fehérváron, Pécelen. Babacuccok Pécelről. Tehát már részemről tuti, hogy akkor megyek, hogy ott leszek-e, az már csak azon múlik, hogy odatalálunk-e.

Reni! Rajta már röhögnek az Alapítványnál, főleg, hogy lebuktam (mi van, na és? Szabin vagyok elvileg) már mindig kérdik, hogy mi van a Babaneten. Istenem, szeretek itt lenni, dolgozom, fontosnak és szükségesnek érzem magam, csak úgy elszállnak 10-14 órák, hogy fel se tűnik. Főleg, hogy most rápróbálkozunk a családbarát munkahelyre, egyre erősebben foglalkoztat a gondolat, hogy amikor majd visszajövök dolgozni, a főállásnak csak a nyelvemet mutatom, és ha elbír főállásban az Alapítvány ide jövök vissza. De ez még a távoli jövő!

Tegnap edzettem. Az egyik barátnőm szülőire ment, és megkért, hogy vigyázzak a gyerekekre. 4 fiú. A legkisebbek ikrek, óvoda középső, aztán a Martin óvoda nagycsoport és a Bence az iskolás nagyfiú. Azon kívül, hogy folyamatosan ettek, mint a kis sáskák, nem sok mindent csináltunk, mert mire előkészítettem, megették, elpakoltam, előkészítettem, megették, elpakoltam és így tovább, nem sok időm maradt. Uh, egyre jobban felnézek erre a csajra. Ráadásul 4 gyermek után is olyan feszes testtel rendelkezik, hogy még lánykoromban is csak sárgultam. Tegnap meg főleg. Azért helyesek voltak a lurkók, na de ennyit lekövetni, hogy melyik merre, és mit csinál. Uh!

Holnap megyünk gondozásra, ha nem felejtem el rákérdek a Luca nemére. Ééés, képzeljétek el, a Zsolti is eljön velem. Nem is hiszem!

zarja

Éljeeeeeeeeeeeeeeeen!!! Zarja ez tuti jó!!! :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!!! hát én most értem haza. 30vizsgázóm volt, de azt hittem sosem jutok haza. Hát kicsit se vagyok jobban, sőt... már lassan izomlázam lesz a sok köhögéstől...az orrom meg már tiszta piros/pedig nem boroztam be :lol: /..
Elvileg már csak vagy 6-7óra és haza ér a párom, ugyhogy rendezünk egy izzadós estét.. /vagy úgy fogok aludni mint a bunda..mindkettő jó lenne/
Sexről: nekem jöhet, páromnak is, nincs különbség a mostani meg mondjuk a 4.5hónappal ezelőtti állapot között.. a heti 1 nekem kevés lenne, de szerintem neki is.. mondtam, hogy használjuk ki amíg lehet!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

UUUUUUU!!
Én még mindíg dolgozom!!
Haza akarok menni!!!!

Kép
bettike830

Nóri: Nyíregyházán sajnos nincs állás, azt mondták legalább 2 évig ne is reménykedjek. A szakvizsgáig hátralévő 3 évet pedig akkreditált képzőhelyen (kórházban) kell eltöltenem.

A magyar egészségügyet én is utálom, csak én a másik oldalról. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.09 21:54-kor.
zuzmooo

Zarja! Ez szuper! Ha meglátja Zsolti a picit a monitoron, akkor biztos elámul! :D És azt véletlenül nem tudod hol lesz a bababörze? Mert én már nézegettem a neten, de Pesten egyelőre nem találtam. Viszont amit találtam és még közel lenne hozzánk az Kecskeméten okt. 4-én. Lehet, hogy inkább odamegyünk, mert a közelben laknak a nagynénémék. Ott 5 lányka van, de nagyobb korkülönbséggel, mint a barátnődnél (a nagy már egyetemista, az icipici 2 hónapos, a többiek meg köztük). Akkor lehet, meg is ejthetnénk egy látogatást náluk.

Ronci! Ez tényleg nem jó hír! Tessék most már pihenni, ágyba bújni és inni a mézes teákat!

Kép
Kép
molmar

Én is szívesen megyek börzére.

Itt vannak az időpontok:

IV. Dél-Dunántúli
Baba-Expo

Kaposvár

2009.
Szeptember 6.
Vasárnap,
9-16 óráig
X. Dél-magyarországi
Baba-Expo

Szeged

2009.
Szeptember 13.
Vasárnap,
9-16 óráig
IX. Kisalföldi
Baba-Expo

Győr

2009. Szeptember 20.
Vasárnap,
9-16 óráig
II. Zalai
Baba-Expo

Zalaegerszeg

2009. Szeptember 27.
Vasárnap,
9-16 óráig
X. Alföldi
Baba-Expo

Kecskemét

2009. Október 4.
Vasárnap,
9-16 óráig
IX. Dél-Alföldi
Baba-Expo

Békéscsaba

2009. Október 11.
Vasárnap,
9-16 óráig
VII. Alba Regia
Baba-Expo

Székesfehérvár

2009. Október 18.
Vasárnap,
9-16 óráig
(asztal még nem rendelhető rá!)
XII. Észak-Magyarországi
Baba-Expo

Miskolc

2009. Október 25.
Vasárnap,
9-16 óráig
V. Balatonfelvidéki
Baba-Expo

Veszprém

2009. November 8.
Vasárnap,
9-16 óráig
XII. Kelet-Magyarországi
Baba-Expo

Debrecen

2009. November 15.
Vasárnap,
9-16 óráig

III. Vértesi
Baba-Expo

Tatabánya

2009. November 22.
Vasárnap,
9-16 óráig

VIII. Agria
Baba-Expo

Eger

2009. December 6.
Vasárnap,
9-16 óráig
Vendég

Nóri!
Én is ezeket találtam! Ebből nekem Kecskemét van igazán közel, na meg a rokonok is ott vannak.

Most megyek enni, mert éhen halok!

Kép
Kép
molmar

Hú most megint jól felbasztam magam (bocs.) !
Megvonják az állami támogatás 2/3-át a gyermekétkeztetésből. DE! Ez nem azt jelenti, hogy csökken azok száma, akik ingyen kapják a kaját. Sőt, az 5%-kal nő. Csak aki EDDIG IS FIZETETT majd többet fog. Kb a 1,5szeresét. Nem azon a nyomorult havi 4-5eFt-on van a hangsúly, de kapják már be, megint az ingyenélőknek kedvezünk, aki meg normálisan fizetne, az dögöljön meg? :cry: :evil:
Na nekem a nettó GYED-em 85e körül lesz. Apáé 100e körül. Az 4 személyre kevesebb, mint 50e. Majd megyek szépen kuncsorogni az önkormányzathoz. Az elengedett zsét meg odaadom valakinek, aki TÉNYLEG rászorul. FÚJJJJJJJ
Vendég

tzzj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:52-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok Lányok!
Bocsi, de most csak egy gyors bekukkra van időm. Sajnos nekem ugrott a holnapi tali. A csemetéim szupi megfázást hoztak haza, most mind a 2 gyerek taknyos, lázas, nyűgös.... és még én is elkaptam.... :roll:
Remélem azért még lesz tali az idén, ha más nem a Bababörzén...
Majd jövök.....
Nektek jó bulizást holnapra......sütizés közben gondoljatok rám is :wink:

Kép
csipike09

Az a nagyon szomorú, hogy sok családot, akik épp csak nem ütik meg a támoghatósági határt, bizony ez a havi pár ezer forint rendesen hazavág majd.

Én attól vagyok rosszul, amikor szimpla felelőtlenségből vagy számomra eszement vallási túlbugzóságból (bocsi, remélem senkit nem bántok meg) csak úgy potyognak a gyerekek a semmibe. Ok, hogy kapnak ingyen kaját, meg tanszert, mert nyolcan vannak, de könyörgöm, milyen életesélyekkel indulnak majd? :roll:

Kép
juci-77

Juci!

Szerintem az nem vallás, hanem etnikai kisebbség. :lol:
A katolikusoknál is van sok gyerek, de a suliban úgy láttam, hogy ezek később jó tanuló, értelmiségi felnőttek lettek. Nem feltétlen milliárdosok. Tanárok, orvosok, ügyvédek...stb. Bezzeg a segély-szekció! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.15 20:44-kor.
Vendég

Persze, csak amíg odafent be vannak sz@rva tőlük, addig úgysem lesz változás. Grrr... :evil:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

ronci: Sajnálom, hogy nem sikerült a betegségtől aludni. :( Remélem egyre jobb lesz.

zuzmoo: Én 6-kor kelek, 7-kor indulunk és jó, ha 1/2 7-re itthon vagyok. Rokonok meg 200 km-re. Sajnos nem tudok ezzel mit csinálni, a meló meg a pénz kell.

lucababám: Ugye ti akartatok mosható pelenkát, ugye? A páromék rendelgetnek egy helyről, én most ki akarom próbálni a mosódiójukat és a mosószódájukat. Náluk is 77.000 körül van a 20 pelenka, de volt egy akciójuk, hogy az ár 10 %-át még le lehetett vásárolni. Ha legközelebb jön a főnök, akkor megkérdeztetem, hogy nem akarja-e meghosszabbítani az akciót. Nagyon jó cuccaik vannak. Az oldal: www.zoldabc.hu Nézzétek meg.

erusverus: Próbálj meg megnyugodni, bár tudom hogy nehéz. Mit jelent pontosan, hogy magasabb? Az melyik betegségre utalhat? A Down-kórra? Az uh-n azért annak a felismerhető jelei látszódnak. A tarkóredőd jó volt nem?

Pénzügyek: Nálunk is lesznek gondok, de azért nem a mindennapi megélhetésünké remélem. Sajnos a gyerek 1,5 éves korában vissza kell mennem dolgozni, a szívem fog megszakadni, de muszáj.

zsizell: Nem lehet, hogy a baba zavarja a párod: Mármint a tudat hogy ott van? Vannak olyan pasik, akik nem szeretnek ilyenkor kekszelni. Azt hogy hol élik ki, azt nem tudom. Beszélj vele.

Rucik: Én már vettem overált, de nagy lesz rá. Nem veszek még egyet. Használt volt, de nagyon édes. Jó sok használt cuccot vettem már, egyszer felteszem a linket, ahová a képeiket feltöltöttem.

Szex: Nálam olyan (nem is tudom hogy mondjam) görcs szerű valami van, már a terhesség kezdete óta, hogy a tényleges szex nincs is nagyon. Apjuk azt szokta mondani, hogy a gyerek nem engedi be a házába. :D Nem tudom, hogy ez miért van, de nagyon ritka, ha nem ez történik. Mindegy, mi így is elvagyunk, keményedni nem szoktam.
vicky79
Budapest III. kerület

De Csilla, mondd, mi lesz, ha nem kapnak pénzt? Elmennek? (juj de ijesztő) nem dolgoznak többet (basszus ez még ijesztőbb)? Vagy mégis mi lesz?
Vendég

Elmenni biztosan nem fognak. Vagy ha el is indulnak, visszafordítják őket mindenhonnan. És szerintem mindig is fognak pénzt kapni. Legalábbis az eddigi történések ezt bizonyítják. A paraszt meg dögöljön éhen. Szomorú. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?