A pénztémához - én is aggódom, mert jelenleg, a 'szürke' pénzeimmel együtt pláne én keresek jobban, és ennek nagy része bizony el fog tűnni.
A pénzkezelésben én abszolút nem kapok szabad kezet, igazából külön kasszán vagyunk, senki nem turkál a másik zsebében. Felezzük a rezsit, a számlákat, meg a bevásárlást, onnantól meg mindenkinek a maga ügye.
Férjem nagyon spórolós, soha nem vesz magának semmit (se ruhát, se cipőt, stb, csak ha kidobom, mert lerongyolódott
)
Egy dologra költ, a számítógépre, azokat fejlesztgeti, bütykölgeti, de a házasságunk óta az is kevésbé, és szinte semennyire, mióta van a baba.
Én mondjuk szeretek költeni magamra, ruhára, bió kajára, stb, de azért nem vég nélkül. Szerencsére most még félre tudok tenni, meg van egy kis dugi pénzem lekötve, szóval max abból elélünk egy évig, aztán visszamegyek dolgozni.
Apa folyton nyaggat persze, hogy még többet kéne félretenni, és mire költök annyit, de elengedem a fülem mellett, ha nem igazságos
Bújás: apa nagyon bújós, szeretgetős, ki is tudja fejezni, és szokta is - remélem a kisfia is rá üt, és nem az én családomra, ahol a férfiak elég pokrócok
Most egy hétig nem szexelhettünk, mert volt ez a fertőzésem, ami - lekopogom - úgy látszik elmúlt a kezelésre, úgyhogy egy hét szünettel eshettünk csak egymásnak, de már nagyon kellett
Egyébként ha nincs megtiltva, lehet, hogy nem is hiányzik ennyire egyikünknek sem
Hétközben elég fáradtak vagyunk, azért nincs erotika, inkább hétvégén, de a baba, sem a gondolata, sem - egyelőre - a kiterjedése egyáltalán nem gátol minket. Hát, mi ilyen 'rossz' fajták vagyunk