Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Na egyenlore befejezem a kepeket, mert ezzel van tele a topic.

Magi
Vendég

szia Lexa!
örülök hogy újra itt vagy velünk!Nagyon szépen gömbölyödik a pocid!

Magi!
nagyon szépek a képek és köszi a teszteket megkaptam őket.
szerinted ha ma van egy halvány csík az jelent valamit tudom hogy amúgy negatívat meg korai is.

Gabi!
nagyon rendes vagy hogy így segítesz másokon!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Én meg köszi a privit! :) És Magi, neked is!! ;)

Amúgy nagyon jók a nyaralós képek, most én is úgy lennék vhol, akárhol, csak távol a munkahelyemtől. Mondjuk egy ilyen szép helyen, ahol a Magi-család volt :D

KépKép
lexus

Hellóóó!!!

Látom lassan mindenki előkerül!:)
MAgi
Nagyon jók a képek!Szuper helyen voltatok!Minden rendben volt?Nem voltak rosszullétek?Jujj és ma már a 17.hétbe léptél!Gratula.Haladunk,haladunk.:)
Nyugodtan tegyél még képeket.

Lexaaaaaabéjbí!
Hát mit írjak Neked Csajszika?????Ejha,de jó,hogy itt vagy!Ilyen hirtelen és sok időre eltűnni nem szabad ám!
Én már nem is mertem írni....a telószámom megvan még??? :P :P :P :P :P :P :P
Csini a pocid,jujj milyen vékonyka vagy még így is.:)AFP-d jó lett?

Betti!
5nap?????Amindenit!Hogy érzed magad?Rékababa jól van???

Gabi
Annyira vártam a tegnap reggeli bejelentkezésed,de látom a vonalzód. :roll:

Na visszaolvasok még,mert nem vagyok képben....
Nálunk minden ok...engem ledöntött valami vírus,kicsit kész vagyok.
:cry: Dorka szerencsére csak 1 napig volt náthás,ő megúszta. Hédi sokat ficánkol,nagyon élvezi a pocaklakóságot. :lol: Én már kicsit "szenvedek",de mindent megér.:)
Pénteken megyek dokihoz,remélem nem nyílt tovább a méhszáj.. :roll:
Vendég

99 nap. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

sziasztok!
itt vagyok én is ha már így a régiek előkerültünk!takarítanom kellene de semmi kedvem

jól vagyunk semmi tünetem baba irányába így azt hiszem nem sikerült :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

sziasztok!
Magi!
Rakd a képeket nyugottan,olyan jó nézni őket.Egy kicsit nosztalgiázni a nyárrol!

Betti!
Majd még érezheted 1-2 hét múlva.Ne addfel!!!!!!!!! :wink: :wink:

lego!
Mennyire volt nyitva a méhszáj?Pihizel sokat ugye!!!!!

lexa!
hogy van az anyuka tudsz már valamit róla?

Kata!
milyen volt a lakodalom?Még gondolom alszol :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

ibici
te hogy vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nekem jövőhétig várnom és várnom kell ez a legrosszabb :( :( :.De valami a rosszban,hogy még mindíg nem barnásodom és ennek nagyon örülök:lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

neked már csak 3 nap de jó
te akkor tesztelsz is?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Én úgy gondoltam,ha kibírom addig,majd pénteken tesztelnék.Ja és persze remélem,hogy nem jön meg addig :wink: :wink:
Te mikor tesztelsz?

Kép
Kép
a.ibici

Ja és azt kiszámoltad,hogy mi még júniusiak lennénk?Valahogy a vége!!

Kép
Kép
a.ibici

Betti!
Ne haragudj,hogy újra rákérdeztem a tesztre!!
Most esett le,hogy ezt már megbeszéltük!!1000 bocsi!!!

Kép
Kép
a.ibici

Betti!

Orulok, hogy megkaptad a levelet. Ma hanyadik napon van ovu utan?
Ezt reggel kell lepisilni, mint a rendes tesztet. Ha ma halvany es holnap erosebb lesz akkor az jo nagyon.

Lanyok!
koszonom a kepdicsereteket. Tenyleg nagyon szep es jo volt es meleg is.
Majd leirom, hogy milyen volt kesobb.

CSutortokon nekem is lesz AFP vervetel.

Igy aludt Zolika delben 3-4 orat a napozoagyon a medencenel.
Kép

Magi
Vendég

Magi!
akkor reggel kellett volna mindkettőt fél 11 kor csináltam a mai picit erősebb de minimálisan hát azt hiszem a tegnapi 8 nap a mai 9 nap!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Hű mennyit irtatok!!! :)

Magi!
Üdv ujra itt! Nagyon jók a képek... jó nézni őket, picit irigy is vagyok, mert nekem idén a nyárból nem sok jutott ebben a skandináv országban! :evil:

Lexa!
Hát végre előkerültél! Már azt hittem itthagytál minket!

Betti!
Még ne add fel a reményt! Semmi nincs veszve! :wink: HAmarosan egy jó nagy pozitív tesztet fogsz itt mutogatni nekünk!

a.ibici!
Te ugyszintén..... remélem most már mindenki sorban rakosgatja majd fel a pozitív teszteket! :)

lego!
Reméljük a dokinál minden rendben lesz. És a vírus meg mondjon le! :) Remélem hamar meggyógyulsz!

Kata!
Milyen volt a lagzi?

Gabi!
Tudsz valamit Marigoldról?? Amúgy hogy vagy?

Én ma reggel nem mértem hőt, mert nem rég keltem fel! :)
Cicim fájdigál egy kicsit! Holnap végre utalják a pénz, és veszek tesztet! :) Sok fehér folyásom mégmindig van. Szerintetek ha a reggeli pisit elteszem üvegcsébe, és miután megvettem a tesztet abból csinálom meg, az ugy jó?

d.dodó

dodó!
Ezt sajnos nem tudom,hogy az elrakott vizelet használható-e.Nagyon izgulok érted!!Délután csinálod a tesztet?Én a jövő héten sajna délutános vagyok és csak 6 körül érek haza.Addig nem tudok jönni.De izgi szorítok nagyon :wink: :wink: Remélem mire haza érek nagyon csíkos lesz az a teszt :D :D De legalább 2 lesz rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Igen, csak koradélután, mert suli utánmegyek le a városba pénzt kivenni, meg a patikába, meg bakancsot venni magamnak (itt ugyanis már bakancs, sapka, sál, és kesztyű szükségeltetik, ha nem akarunk megfagyni :( ). És mikor a boltokból hazajövök, akkor aakrom megcsinálni! De szerintem veszek ugyis minimum 2 tesztet! :)

d.dodó

Sziasztok

Jó sokat írtatok.

Mindenkinek drukkolok, remélem a júniusi hónapban baba eső lesz.

Lego hát 28. napon annyira fájt a hasam meg a hőm is lement, azt hitem azért mert megjön, erre másnap meg felment a hőm, azóta is fent van. Remélem nem késtünk le róla. Szóval még egy hetet izgulni kell, de legalább is csütörötkig, akkor megyeka dokihoz.

Betti igyekszem segíteni azokon akiknek szükségük van rá, és neki nagy szüksége van. De ez egyáltalán nem esik nehezemre, örülök ha másoknak segíthetek.

Nekem ma is 36,8 volt a hőm. Remélem így is marad, méhszájam is nagyon magasan van. Úgy emlékszem hogy most elvileg középtájon kellene lennie, és menszi előtt pedig teljesen lent van.

Remélem ez jó jel.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi!
ezek nagyon jó jelek!
miért van az szerinted hogy az Lh közepesen csíkos?fél11 körül csináltam tegnap és ma is.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Magika!Nagyon jók a képek!!!

Dodó!Várjuk mi lett a teszt eredménye!!!És szortok :wink: Tünetek vannak még?

Ibica!neked a tünetek meg vannak még?

Lagzi:Hát jó volt csak nagyon hideg volt és nagyon fáztam a szálláson se volt fütés igy korán reggel felkeltünk és sietünk Zsófihoz mert nagyon hiányzot :cry:

Csajok!eddig soha nem figyeltem :oops: mikor peteérés közeledik több a fehér folyás és feszül a cicic?Mert nekem most ilyenek a tüneteim :oops: (holnap lesz petpérés)Ja és csak reménykedem hogy nem fézatm fel tegnap :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Semmi tünetem nincs változatlanul :( :(
Jövő hétem meglátjuk és még mindíg nem barnásodom.Hurrá,hurrá :D :D Viszont te apát kapdel a napokban sűrűn :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Kata!
Hát én is nagyon reménykedek benne, hogy kolnap egy + teszttel dicsekedhetek.
Pont tegnap nem volt annyi tünetem, ezt reggel gondoltam végig, és meg is kérdőjeleződött benne, hogy van e egyáltalán valami, aztán rá két percre hányingerem lett, mintha a babám jelzett volna felém, hogy én hogy merem megkérdőjelezni az ő létét.
Máram már sokkal többet jártam pisilni is! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Magika!

Üdv.újra itthon! :D Nagyon szép helyen voltatok, nagyon jók a képek! És már a 17. hétben vagy :shock:

Gabi, Betti, Kata, Dodó, A.ibici!

Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!

Jól néz ki a görbéd, és ha a pé után le is késtétek esetleg az akciót, szerintem az a 2 nappal előtte levő is bejátszhat még bőven :wink:

Egy 20+0-ás pont félidős poci, meg két tegnapi Peti motoros:
Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibica!akkor ez most a peteérés jelei vagy leht már kezdi a testem jelezni,hogy valamikor összejött a kistesó :?: :roll: Ráhajtunk majd :wink: Sogornöm se érzet semmit csak feltünt neki,hogy lehet már megkellett volna jönnie a mai napig semmi baj(mázlista)

Viki!Édi peti a motoron :lol: Alakul a poci DE JÓ NEKED :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

viki!
Nagyon csini vagy és a pocikád hát én is én is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

jaj, tobb mint egy oramba kerult, mig visszaolvastam :o Persze ez csak jo, es foleg, h sok az uj is! udvozolok mindenkit! :)

Magika!
Nagyon orulok, h lany lesz! :D A kepeken nem is latszik, h allapotos vagy! :o Csak igy tovabb! :wink:

Lexa!
De jo, h visszajottel! en is nagyon bantam volna, ha eltunsz... :roll:

Kata! Ibici!
Ez nem igaz! En is Zsofit akarok!!! Mar tobb mint feleve csak igy hivjuk a kis jovendo tesokat, de eddig meg masnak nem mondtuk... Sot, ha majd kiderul, h fiu, akkor is Zsofi lesz, mig meg nem szuletik :P

Lego1
koszi a hianyolast, tenyleg az volt, h nem sikerult gep kozelebe ferkoznom, illetve amikor igen, akkor meg rosz volt a net :twisted: Most mar hamarosan megerkezik a net hozzank is, csak egy kicsit lassuak ezek az angolok :evil:
Jol megnottel! :o Te vagy a legnagyobb kozottunk! nem is tudom, h gratulaltam-e Hedihez? :D

Betti!
Nagyon-nagyon szoritok neked! es kivanom, h meg sokszor veszitsetek el az eszeteket :shock: :lol:

Gabi!
Annyira szeretnem, h osszejojjon! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dodo!
Aterzem a gondodat. :? Itt is olyan draga tud lenni egy teszt, h most otthonrol hoztam. :?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Orulok, h tul vagytok a nehezen, sajnos mi meg nem teljesen. Zsolti egyre gyakrabban produkalja a kemeny megfazast, ami rendszerint atmegy legcsohurutba :cry: Most is kapott antibogyot is, en probaltam nem beadni, de par nap utan ugy dontottem, h ez nem megy igy tovabb :cry: Most mar kifele jon a bajbol, de az apja is beteg, ugy tunik egyedul en birtom :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Kata!
Annyira szakértő még nem vagyok a dologban,még mi is a 4 ciklusban járunk a próbálkozással.De szerintem bármelyik lehet!! Gondolom most nem lettél okosabb,de sajna nem tudom.bizzunk benne,hogy már pocaklakó van :D :D :D :D

Viki!
Tényleg nagyon édi már a pocid mi is követünk nem sokára!!!Hajrá lányok,hajrá. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Magunkrol:

Ujra tul vagyok egy sikertelen honapon, most a ciklus 4. napjan vagyok. Tudom, h nem kene gorcsolnom, de egyre remenytelenebb vagyok :? Minden eszembe jut es kezdem ugy erezni, h vmi baj van. Allandoan betegeskedtunk, ezen a nyaron annyit voltunk nathasak, h maskor telen sem :? A ferjemnek ezelott tobb mint 10 evvel csinaltak egy kivizsgalast, aminek az lett az eredmenye, h a katonai eletkeptelenek, ha gyereket akar, akkor azonnal lasson neki. Ehhez kepest 10 evre ra Zsolti osszejott a 2. lehetseges alkalomra tervezes nelkul. Gondoltuk, mit tudnak azok az orvosok... Most meg ...
Vigasztaljon meg valaki :(

bangham

Móni!
Hurrá hogy itt vagy !Nagyon hiányoztál és én csak azt tudom mondani hogy Zsoltika a bizonyíték arra hogy nem életképtelenek azok a katonák!És hidd el nincs semmi bajotok erre is Zsoltika a vizonyíték és még az orvostudomány szerint nem is próbálkozunk régóta!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szia Móni!
Üdv.újra itt!!Kívánom,hogy Zsófikról essen szó a legtöbbet egy párhónap múlva köztünk. :D :DNa ezt jól leírtam ,remélem érthető. Annyira szép név,hogy nem csodálom,hogy sok mindenkinek tetszik!!
Jobbulást a családnak!!
Sajnos a Viki is beteg most a délután 2x hányt, :( hőemelkedése van.
Ovi holnapra kilőve.

Kép
Kép
a.ibici

Betti, Ibici!

Koszi, koszi, koszi! :) :) :)

Betti!
Igazabol ez csak a 4. honap volt nekunk, mert parszor szo sem lehetett rola a ferjem mashollete miatt. Tudom, h nem sok, csak... :?
Sajnos most mennem kell, mert a kis bizonyitekom var! :lol:
puszi nektek

bangham

ibica!Jobbulást Vikinek!!!Köszi hát majd kiderül mi van a dologba.

Móni!Szerintem se agódj az miatt,hogy bajotok van.Zsófi tényleg szép név :lol: De nekem sajna több Zs betüs lány név nem tetszik pedig én is szerettem volna a Zs-nél maradni :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Ibici!
nektek is jobbulast :wink: Akkor majd Zsofizunk egyutt1 :wink: :lol:

bangham

Móni!

Zsoltikának jobbulást! Neked meg kitartást! A 4 ciklus még nem a világ vége! :wink: Mi drukkolunk nagyon! :D

Ibici!

Vikinek is jobbulást, remélem azért komolyabb nem lesz!

Kata!

És Zs betűs fiú név???????????????? :wink: :wink: :wink: Még lehet, hogy maradhatsz a Zs-nél! :wink:

Lexa!

Jó, hogy újra itt vagy! Te sem tudod még Törpicsek nemét?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!Hát igen abból sok tetszik de ha fiú lesz a tesó Bendegúz lesz :lol: Nekem még a Zsombor és a Zsigmond is tetszik de apa vágya a Bendegúz :lol:

Móni!Remélem hamar Zsófizhatunk :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!
Magi vagy Gabi!
egyébként ha mindig van egy halvány vonal a Lh az mit jelent?
Kb. 4 napja csináltam egyet mert olyan volt mintha peteérésem lenne és akkor alig látszott a tegnapi és a mai is látszik halvány csík olyan közepes erősségű?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Hú, mennyit irtatok még tegnap este!

Móni!
Üdv ujra itt! :)

Csajok én már el is raktam a reggeli pisit egy üvegcsébe. Ma veszek tesztet! :) Úúúúúúgy izgulok!!!!!!! Elfogadok drukkokat! Suli után megyek le a városba venni!

d.dodó

Jó reggelt!!
Köszönöm szépen a Viki nevében.Szerencsére éjszaka nem hányt és most reggel is elégjól ébredt,azt mondja,hogy jobban érzi magát.gyorsan le is kopogom.Megyek melózni őt meg viszem a mamihoz.apa holnap itthon lesz vele.
Este jövök!
dodo!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Jo reggelt mindenkinek!

Dodo!
Megy a drukk 1000-rel. +++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ibici!
Javulast nektek es kitartast.

En most kezdem elvezni az itthon letet.
Nagyon jo volt reggel felkelni, mikor ebredtem magam, majd csinaltam reggelit Zolinak es magamnak, majd elvittem oviba es most itthon vagyok.
Pakolom a papirjaimat, mert januar ota csak egy fiokba gyujtottem a sok rezsi csekket meg szamlakat stb....

Most gondoltam rendbe rakom, hat jo nagy munka lesz. De van ra idom. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magi
Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol:
Jó pakolászást mára!

Dodó
Hú de izgi!Megy a drukk!

Viki
Jók a motoros képek! :lol:

Móni
Látom te is megjöttél! :lol:

Lexa
Elveszett bárány! :lol: na végre! :lol:

Ibici
Vikinek jobbulást! :(

Betti
mikor tesztelsz? :wink:

Gabi
Hőd hogy áll?Csütörtökön doki?

edoci

edoci!
te hogy vagy!

Magi!
A reggeli is ugynolyan halvány mint a tegnapi kb. mint neked a 9 napos de nem erősödik :(

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Köszi kérdésed,nekem a gyomrom nem akar rendbejönni.... :cry: :cry: :cry: Sajnos.... :cry:

Látom 4 nap a tesztig?De jó! :lol: Úgy várom a jó híreket! :lol:

edoci

Betti!

Van meg 4 napod.
Nekem is kesobb kezdett el erosodni.
Szoval meg semmi sincs veszve.
A masik lehet neked nem is mukodik ez az LH teszt.
Nem mindenkinel mukodik.

Magi
Vendég

Sziasztok

Itt a mai hőm

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 06400_.png

És nagyon nagyon szomorú vagyok, ezt sehogy sem értem.

Edoci igen megyek csütörtökön dokihoz. Sajálom hogy agyomrod még mindig nem jól van:(

Dodó megy a drukk neked is.

Réka ma itthon van velem, nagyon taknyos szegénykém.

Gabi

Kép

gabi1

hahó, merre vagytok?

Kép

gabi1

Dodó!Drukk+++++++++++Várjuk ám az erdményt!!

Gabi!jobbulást Rékának!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Azt nem is meséltem hogy tegnap este úgy megszédülem hogy majdnm elestem, úgy megijedtem, megmértem a vérnyomásom de nem volt alacsony.

kata köszi.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?