Új privát üzeneted érkezett!

rövidítések: az én kis Bercikém (ha az:)) akkor TB lesz :)

boruska

Sziasztok!!!

Hát én minden túlzás nélkül állítom, hogy egy percet sem sikerült aludnom..alig kaptam levegőt, fújni kellett a nózim, kapart a torkom, de ami az én hülyeségem: tegnap nagyon sok teát ittam..a tein tartalmától én pedig nem tudok aludni.. ugyhogy mindjárt megyek és főzök rooibos teát..mert abban ugye nincs tein, sőt a gyomorégést is csökkenti../ha valakit még érint, mert nekem egyelőre elmúlt a gyomorégésem/.. de hogy tegnap miért nem jutott eszembe, hogy van rooibosom!!! de dinnye vagyok! és ráadásul pont ma megyek vizsgáztatni, ugyhogy még nappal se tudok aludni..Párom meg éjszaka fog megérkezni..gondolom fitt leszek nagyon...
na jól kipanaszkodtam magam a hülyeségem miatt... :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci jobbulást :lol:

nekünk fiú esetén LG monogram lesz...
ha lány, Lilla ugye LL, ha apára hallgatunk lesz egy LL juniorunk :lol: na ilyenkor ő is hajlik az Annára :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok! jó reggelt!

Ronci: gyógyulj meg hamar!

Ktc: nagyon szimpatikus az életszemléleted! Megpróbálok így gondolkodni én is. Ugyanis mostanában egyfolytában rágom magam és emiatt állandóan rosszkedvű vagyok és még aludni se tudok. Jelenlegi parám tárgya, hogy rettenetes anya leszek :cry: Akárhol kapok munkát a jövőben, a következő 3 év jelentős részét továbbra is Debrecenben kell majd töltenem, ami ugye ingázást jelent. Ha visszajövök dolgozni, hajnali 6-kor hagyom el a lakást és jó ha fél 6-ra otthon vagyok, vagyis nem én fogom kelteni, öltöztetni, etetni az én kicsikémet, nem én viszem majd bölcsibe-oviba és nem én megyek érte. :cry: Ha átköltöznénk Debrecenbe, akkor pedig teljesen elveszítenénk a nagyszülői támogatást, mivel majdnem minden rokonunk nyíregyházi. (anyósomék nyugdíjasok, nagyon számítok a segítségükre)
Tudom, hogyx tiszta hülye vagyok amiért már most ezen rágom magam, de nem bírok túllépni rajta :(
zuzmooo

Lányok,
nyugi senkiből se lesz rossz anya :wink:
lehet nem fogjátok két kézzel szórni a pénzt, de nagyon okosan és praktikusan vásárolva is meglesz a babátoknak mindene. Nagyon szép, minőségi babacuccokat lehet egy kis odafigyeléssel kapni. Ill. ugyanazon termékeken is több száz vagy akár több ezer forintot is tudsz spórolni, ha odafigyelsz, hol veszed.
Én világ életemben spórolós voltam, így tudok ötleteket adni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Eszti!

Minket Sopronban bérszámfejtettek és soha nem volt gond belőle. Minden hónapban ment a papír rendesen. Azt nem lehet, hogy Te küldöd nekik a táppénzes papírt?

Zsuzsi!

Te akkor most Nyíregyről mész Debrecenbe és eredetileg ebesi vagy?
Nyíregyházán nincs lehetőséged szakvizsgát tenni? Utána melózhatsz magánban is. Mondjuk ahhoz meg kell egy csomó kütyü... :(
Vendég

Sziasztok Csajok!
Mi cigimárkát választottunk monogramnak. LM :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Fú én sose tudtam spórolni. Max azon, hogy a mosószert az Ázsia Centerben veszem meg. A pelenkát mindig DM-kuponra vettem. Cumit meg tápszert meg a Müllernél. Szóval eddig terjed a spórolásom. Nálam a kérdés, hogy megvehetem-e magamnak, csak akkor nemleges, ha éppen ott nincs nálam elég pénz. :-(
Vendég

Nóri! én vagyok ebesi!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Tényleg?????? Meg voltam róla győződve, hogy Zsuzsi. De miért is? :shock: Sorry! :oops:
Nekem is van egy ebesi ismerősöm... Sőt lehet, hogy ismered, mert Debiben tanított. Nagy Leventének hívják. Asszem magyar-töri szakos. Igazából nem ebesi, de ott lakott egy darabig.
Vendég

Jó reggelt Pocakosok és Pocaklakók.

Én nem parázok a megélhetés miatt, pedig mi sem vagyunk fényes helyzetben és ráadásul az autókereskedés sem áll valami biztos lábakon mostanában.
Anyukámat én csak életművésznek hívom, mert kb 100.000 Ft-ból vannak el 4-en, és meg van mindenük, nem éheznek és a csekkek is be vannak fizetve. Az öcsém most kezdte a 3. osztályt és neki is meg vannak a füzetei és minden, ami kell az iskolakezdéshez. Igaz, hogy nem márkás cipője van, meg nem márkás farmerban jár, de nem lóg ki a lábujja a cipőből, és nincs rajta szakadt ruha.
Én úgy vagyok vele, hogyha anyukám meg tudja csinálni akkor én is meg fogom tudni csinálni, és más is meg tudja csinálni. Csak hinni kell benne és kész :lol:

Nálunk a babamonogrammnak semmi értelme :lol: ha fiúcska akkor TZS ha lány akkor TL

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Spórolás:
Anyu otthon volt velünk a húgom 3éves koráig, mert a születésemkor költöztünk Szolnokra és akkor már nem kapott munkát. Apu viszonylag jól keresett. Állatorvos volt. Egy összegben hazaadta a fizetését, de mivel ő nem volt nagy spórolós, kb a kétszeresét kérte volna vissza. Anyu meg mindig mondta, hogy elfogyott. Ha apán múlott volna, minden nap sonkát eszünk. De így ki lett fizetve a lakás, lett új tévé, új bútor meg minden.
Nem voltunk gazdagok se, szegények sem. De boldogok voltunk.

Aztán haza kellett költözni, mert anyu átvette nagyapám vállalkozását. A fulltime anyuka helyett lett egy vasárnap 14h után szolgáló verzió. Minket a nagyanyám nevelt. Annyi pénzünk volt, mint a szemét. Na jó, inkább gyerek szemmel. Anyu a foglalkozást pénzzel próbálta megoldani. Minden szart megvett. Márkás cipőt, Budmil táskát (státusszimbólum volt).
Pont, amikor foglalkozni kellett volna velünk, akkor nem volt velünk. Aztán egy időben annyira rosszul ment anyunak, meg apu is meghalt, hogy alig volt miből élni. A legrosszabbkor, gimi alatt, amikor tényleg jól jött volna egy jobb gönc.

Szóval 17évesen beálltam pultozni a helyi discóba (utáltam volna oda járni, így nem okozott gondot melózni) és megkerestem az igényeimnek megfelelő cuccra valót.
És azóta végig melóztam a fősuli alatt is. Hajnali 4-kor keltem és éjfélkor feküdtem 3 éven keresztül. Aztán amikor a saját szakmámban dolgozhattam, egyre jobb lett. De spórolni akkor sem tanultam meg. Biztos apám vére vagyok!
Mondjuk a húgom sem jobb. Többet keres, mint sok "felnőtt". Több, mint nettó 200-at. És elbulizza. Én "legalább" ruhára, meg a gyerekre költöm. :) Ő meg elsörözi drága helyeken! :roll: Kész vagyok tőle!
Vendég

Na jó, mondjuk én azért élem fel a fizetésem minden hónapban, mert az egyezség úgy néz ki apával, hogy ő befizeti a csekkeket. Én meg amíg van pénzem, fizessek. Aztán ha kell még, kérek tőle.
Néha fizet egy nagyobb bevásárlást, de pl a gyerekekkel kapcsolatos összes kiadás az enyém. Ha valami nagyobb dolgot veszünk (tv, hűtő...stb.) az az ő spórolt pénzéből megy. Ő nem szól bele, mit veszek a pénzemből. De ha mondjuk hó elején már tőle kellene kérni, nem nézné jó szemmel. Pedig elvileg közös a kassza. Csak amiből ő Kambodzsába megy, abból én egy évig öltözködöm gyerekkel együtt... Ezzel a módszerrel ő szépen spórol, én meg majd jól hoppon maradok, ha lelép a titkárnővel. :lol: :lol:
Vendég

Te Nóri ez nem hangzik olyan jól :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri!

Én is 16 éves korom óta pultoztam itt Egerben az egyik discoban. Én így próbáltam anyun segíteni, hogy neki ne kelljen még rám is költeni. Pont akkor született a kisöcsém úgyhogy volt hova tenni a pénzt. Spórolós éppen én sem lettem tőle, de legalább meg tudom becsülni amim van :lol: Elinni én soha nem ittam el a pénzemet. Nem volt rá lehetőségem, mert szerda, péntek, szombat dolgoztam, mellette meg én is csináltam a sulit először utána meg már dolgoztam. Lehet, hogy ha lett volna lehetőségem én is belecsábulok néha a bulizásba :lol:

bellerreni
Eger

Nálunk is elég furi ez a helyzet mert nálunk az embőc a kasszás. Én odaadom neki a fizetésemet, meg az összefusizott pénzemet és az mind mind megy kocsiba :lol: Általában hétvégente megyünk bevásárolni, meg ha szükségem van pénzre akkor ad, de nála van minden pénz. Nálunk is problémák lennének ha lelépne valami kis picsával... De tudja, hogy nem hagynám szó nélkül úgyhogy inkább jól viselkedik... Neeeem. Egyébként nagyon jó fiú. Őbenne teljesen megbízom. A haverjaiba már kevésbé.... :? Úgyhogy inkább mindenhova együtt megyünk :lol:

bellerreni
Eger

Én is vakon bíztam benne, amíg Luca 10 hónapos korában le nem lépett. Elköltözött. Kicsit sok volt neki hirtelen minden. Nem csajozott, csak pókerezni járt meg kicsit bulizni a haverokkal. Aztán rájött, hogy öreg ő már bohócnak.
Én addig lila ködben éltem, na de azóta! Nem kell a szomszédba menni egy kis taktikáért. De szeretjük egymást. Csak én már ésszel is szeretek! Nem a 21 éves rajongós naivsággal.
Vendég

hát nálunk ez a spórolós dolog nem nagyon jön össze, emberem fizeti a csekkeket, a kaja egy részét, meg a melóbajárását, az enyém meg a hitel és a többi... de ha elmegyek gyesre, akkor a többire hogy lesz lóvé... nem vagyunk egy túl öltözködős tipusok, ha gyerek lesz, muszáj lesz neki venni dolgokat...a gyes megy a hitelre egy az egyben... nem tudom, tényleg el vagyok keseredve. Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, de most valahogy nem megy... Itt a melóhelyen sajnos nincs lehetőség "fekete" melóra, ez a multi egyik nagy előnye, ami most hátránnyá vállt... Tavasszal akartam menni pultosnak mellékállásba, de mire felvettek kiderült, hogy terhes vagyok, így nem mentem... nem mertem kockáztatni, így is volt elég baj... ezekben az internetes gazdagodj meg gyorsan munkákban valahogy nem hiszek... ezzel kapcsolatvan is van már rossz tapasztalatom... Emberem is sokat dolgozik, van fusimelója is mellette, de sajnos így is kevés, és nem azért mondom, mert telhetetlen vagyok... hanem tényleg az.
Na mindegy, próbálom túltenni magam a dolgokon, de nem megy túl gyorsan... majd lesz valahogy... :)
Köszi mindenkinek a biztatást...
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri, akkor neked sem volt egyszerű hallod....Elköltözött mert sok lett neki minden?
Mármint mi minden? A gyerek maga?

Edit

Kép
ézsóné

Barbi!

Szerintem jobb, hogy nem estél bele abba a hibába, hogy mindig halasztjátok a gyerekvállalást. Először azért, mert albiba nem akarsz szülni, aztán mert nem tudod fizetni a lakáshitelt. A gyerek ad értelmet az ember életének. Különben csak végigkulizod az életed anélkül, hogy valami maradna valakire. Majd csak lesz valahogy. Éhen halni biztosan nem fogtok. Lehet, hogy szar lesz az első két év, de utána úgy állhatsz vissza a mókuskerékbe, hogy van kiért csinálni. Hogy van egy kisbabád, akit szerethetsz. És ő is szeret. Függetlenül attól, hogy adidasban, vagy turis cuccban jár.
Vendég

Edit!

Nem. Én akkor csak a gyereknek éltem. Már többet kellett foglalkozni vele, mint újszülött korában. Eljártunk Ringatóra, Gekkoba meg csomó helyre. Napi több órát sétáltam vele. Én nem foglalkoztam a takarítással, főzéssel. Mármint felnőtt kajával. És ha Laci hazajött, örültem, ha rányomhattam a gyereket. Neki ez akkor sok volt. Ő vissza akarta kapni a régi életet. Hogy akkor és oda megy, ahova akar. Sokat veszekedünk. Aztán elment. Majd rájött, hogy ez az élet rendje. Hiányzott neki a gyerek. Aztán egy idő után én is. Persze 6 lapáttal tettem rá. 54kg-ra lefogytam, seggbevágós minisortot húztam, amit előtte soha. Ragyogott a lakás és ha hazajött, mindig volt meleg kaja. Nem kértem, hogy jöjjön vissza, megpróbáltam a magam lábára állni. Dolgozni, másoddiplomát csinálni.
Aztán mikor a haverok lelkesedése elkopott, hogy rohangáljanak vele bulizni, ő is hazajött. Kb 2 hónap volt. Azóta viszont ugyanúgy szeretjük egymást, mint az első pillanatban. Nincs vita sem. Tisztában vagyok az elvárásaival. Nem várom el, hogy kimutassa az érzéseit. Nem nyaggatom, hogy szeressen jobban. Tudom, hogy szeret. És hogy képtelen kimutatni. Ő meg hálás érte, hogy nem várom bizonyítékát folyton. Csak hagyom, hogy akkor és úgy mutassa ki, ahogy ő akarja.

Pl a múltkor ugye meglepett a soproni hétvégével. Csak épp szobát nem foglalt, így végül nem tudtunk menni, mert nem volt sehol hely. De nekem már maga az akarat is örömet okozott, még ha itthon is maradtunk... :lol:
Vendég

Az uramis hasonlo karakter...abban legalábbis, hogy képtelen kimutatni az érzéseit. De nagyon nem megy neki. Például ha otthon van, nem az van tudod, hogy ölelget, meg nyúz, meg ilyenek..ül a gép előtt, de azt hozzáteszem, ha nem megyek oda és baszom le, hogy már megint a gép előtt ülsz, akkor rosszul van.... :shock: , játszik, vagy épp dolgozik, vagy épp mittoménmitcsinál... Szóval ő nem az a összebújva tv-ünk, stb típus. Otthon van, de nem a nyakadon, totál olyan mintha levegőnek nézne, de közbe a fél szeme rajtam van, hogy mikor hol matatok, mit csinálok!
Napközben sem beszélünk telefonon sokat, sőt, általában én hivom, hogy boltból, innen-onnan kell-e neki valami, de akkor se áll neki csacsogni, hogy mizujs, meg ilyenek, csak röviden és tömören válaszol a feltett kérdésre, aztán annyi. :roll: Hát ez se jó, meg ennek az ellentéte sem...

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Nagyon elkeseredtem... Most jöttem meg az afp-s eredménnyel, és magas lett... Egyből mennem kellett egy újabb vérvételre, annak csak jövő héten lesz eredménye. Most nagyon hosszú lesz ez a két nap, amit még várnom kell az uh-ig, de ez még nem is a genetikai (20. heti) lesz, csak a választott dokimhoz megyek. :( :( Először nem is ijedtem meg nagyon, de most percről percre idegesebb vagyok... :cry:

Kép
erusverus

Erusverus!

Az Afp, egy nagy rakás semmi!! Ha nempont időben veszik le a vért hozzá, akkor már mutathat nem valós eredményt! Egyébként meg rengeteg helyen már nem használják, mert nem megbízható vizsgálat!!! Ne legyél ideges, azzal ártasz a Babócádnak a legtöbbet!!!

Edit

Kép
ézsóné

Összebújós témához egy kis adalék: nálunk Zsolti bácsi mutatja ki jobban az érzelmeit, én hát én valahogy nem bírom kezelni őket, ha megpróbálom többnyire elsírom magam, ezt meg a legtöbb ember értetlenül fogadja. Ezért félek is, hogy a gyermek majd jobban szereti majd őt, mint engem. Ez így egy ideális felállás kettőnk között. Szinte minden nap felhív, hogy csacsogjuk, de ha dolgozom, akkor dolgozom, tehát nincs csacsogás. Ilyenkor mindig rövidre zárom a témát, de utána lelkiismeret furdalásom van. Ma reggel viszont benyögte, hogy mostanában milyen bújós lettem, eddig sose voltam ilyen, és hogy ő ennek kifejezetten örül. :D Legalább ennyi haszna legyen.

Anyagiak: hát mikor mi összeköltöztünk, akkor első tette, hogy belépett az ajtón, és letette a holmiját a szoba közepére, a második, hogy a bankkártyáját letette az asztalra, hogy innentől én kezeljem. Meghatott ez a bizalom, de nem hiszek benne. Így abban maradtunk, hogy tartsa meg, és alapvetően én osztom be, de mindig megbeszélem vele. Ő ilyenkor meghallgat, és csak annyit mond, ehhez te értesz és részéről le van zárva a téma. Így az anyagiakon duplán pánikolok, mert nem érzek stabil támogató hátteret. Mikor elmondtam neki, hogy hogy lesz a táppénz, tanulmányi szabi, tgyás, gyed, gyes kikalkulálva, hogy jó legyen, okosan végig hallgatott, és annyit mondott: Te tudod. Ne, ettől aztán nem lettem nyugodtabb. De a fotózást leszámítva nincsenek nagy igényei, így biztonságban érzem magam e felől.

zarja

á nem egyszerű pasikkal az élet az tuti... hú én belehalnék, ha apa itthagyna. :cry:

Erusverus, ne sírj feleslegesen, sokan vagyunk akinek rossz Afp-vel egészséges gyereke van. Miénk mondjuk Lilluval alacsony volt, de semmi baja. Nálatok se lesz. Az ultrahangnak higyj.

KépKép

KépKép
beneildi

Köszönöm a biztatást, remélem, nincs semmi gond.

Kép
erusverus

Erusverus!

Nincs hát!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Eszter, az én Uram dettó ilyen anyagiakban. Ezért is f.s.k most nem kicsit, hogy kiesik miattam egy csomó pénz, de majdcsak leszünk valahogy. A "te tudod" nálunk is az ámen. :lol:

Amúgy most ő bújik jobban azt hiszem. Mikor reggel elmegy melózni, és nem hozzáférhető helyen tartom a hasam, mindig kotorja hol van, hogy megsimogassa. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Tegnap voltam a háziorvosnál egy papirért és 1 órát kellett ülnöm az influenzás és torokgyulladásos emberek között…nagyon durva volt. Legközelebb felveszek szájmaszkot…de akkor meg hXlyének fognak nézni :shock:

Erusverus, nálam is ilyen a babamozgás. Napi pár jelzés, mintha belülről megbökne és csend. De majd beindul!
Az AFP miatt ne keseredj el, hiszen tudod, hogy milyen sok téves eredmény van!!! Külföldön már nem is végeznek ilyen tesztet a sok fals eredmény miatt.

Ktc, nálam a 2.terhességnél a 20.héten is nulla kg hízás volt, kemény 49,5 kg voltam, ám a fennmaradó 20 hétben felugrott 12 kg :D , úgyhogy semmit nem jelent, hogy te még csak 1 kg-t híztál most, jelzem egyébként, hogy én is, de a fenti példa miatt nem aggódom.

Nevek: én még nem választottam…én lusta vagyok ehhez, a nagyoknál is az utolsó hetekben gondoltuk ki mi legyen a nevük..

Nóri, helyileg hol lesz a tali, mi a cim? Vagy tudod mit, inkább irok e-mail-t, hogy ne kelljen ide felirni.
lara

De édeeeeeees :roll: :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Lara! A háziorvosnál a kismamákat előre szokták venni, ha szólsz pontosan amiatt, hogy ne kelljen ott ülnöd a sok beteg között. Főleg ha csak egy papírért kell menned.

A babamozgás kicsit már aggaszt. Lehet, hogy a múltkori rúgást csak beképzeltem? Azóta sincs semmi... :cry:

Erusverus! Nekem a 16. heti Apf-t 17+3 naposan fogják levenni. Szerinted mennyire lesz biztos az eredmény? És mennyire nem érdekel! :lol: Legalábbis most ezt mondom. Az ultrahangon minden rendben volt és kész. Egyébként még a 12. heti vizsgálat eredményét is csak jövőhéten tudom majd meg. :lol: A doktorbácsi megnyugtatott és én jó keresztény lévén hiszek neki. Ennyi. Úgyhogy csak nyugika és lazaság... :lol:

bellerreni
Eger

Sziasztok Kismamik!
Mielőtt nekilátok a lemaradásom elolvasásának szeretném megkérdezni, hogy lesz akkor holnap tali? Mert ha igen, akkor én is ott leszek, csak annyira le vagyok már maradva tőletek, hogy nehogy a végén egyedül faljam a sütit :lol:

Kép
zsizell

dgfh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:44-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Anyagiak: nálunk én vagyok a fekete bárány, mert valahogy mindig sikerül olyan munkahelyet kifognom, ami vagy csődbe megy és bezár, vagy egész egyszerűen nem fizetnek ki, ja és persze nem jelentenek be. Ígyhát Zsolti csekélyke, de legalább biztos fizujára alapozunk mindent. Kétségbe vagyok én is esve elég rendesen, nekünk sajni háttérszelünk sincs, az Ő szülei már meghaltak, az enyémeket pedig inkább mi támogatjuk. Egyedül a nagyim nagyon aktív most, de ő is 'csak' a nyugdíjából szegényke.

Öszebújósdi: nekem ez is para mostanság. Zsolti nagyon bújós, de csak szeretgetős szinten, folyton simogatja a hasam,mondogatja, hogy szeret, ölelget. De szex az nuku. Vagy azt mondja fáradt, vagy fáj a háta, elfeküdte a nyakát, meg ilyesmi. Sokszor gondolkodom rajta, vajon hol (kivel?!) élheti ki a vágyait, mert egyébként ő is csak tipikus férfi, régen folyton csak ezen járt az esze...

Kép
zsizell

Lányok, nagyon kedvesek vagytok, hogy vigasztaltok! Köszönöm! :)

Remélem, jó hírekről tudok majd beszámolni a csütörtöki vizsgálat után!

Addig nem nagyon jövök, mert a gépünk kezd megzakkanni (gondol egyet, és kikapcsol, nekem meg már kicsit elegem van...). Mindenkinek minden szépet és jót!

Kép
erusverus

Zsizell, szerintem nincs okod feltétlenül a gyanakvásra. Lehet hogy csak félti a babát. Ilyenkor azért megváltoznak a pasik. Az enyém legalábbis.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Erus!

No para. Én nem is mentem AFP-re. Nekem csak genetikai UH lesz. Bea sem megy, mert Angliában nincs is. Szóval fölösleges idegeskedni rajta!

Kattkat!

Megkérdezhetem, hány éves a férjed?

Zsizell, Lara!

Holnap 16h tali itt: http://sugarshop.hu/index.html
Az emeleti piros kanapés rész le van foglalva nekünk.
Vendég

Gyerekkoromban sem dúskáltunk a pénzben (szüleim tanárok), de dolgoznom azért nem kellett. A fősuli mellett voltak magántanítványaim, meg utolsó évben köztársasági ösztöndíjas voltam (az akkori minimálbért kaptam). Viszont utána 3 évre megint a szüleim tartottak el a zongorakészítői suli ideje alatt. Közben összeköltöztünk Sanyimmal, utána ő tartott el. Nálunk az volt a gesztus, hogy a lakást, amit főként az ő pénzéből vettünk, kettőnk nevére íratta, s közölte, ha ő valamiért elmenne, a lakás az enyém marad a gyerek(ek)kel. Jelenleg az én pénzem (az a minimális) bankszámlára megy, abból veszik le a lakásfenntartási költségeket, így is éppenhogy elég, tehát vásárláshoz, még a napiakhoz is mindig pénzt kell kérnem. Elég megalázó. Ezért akarok saját jövedelmet, ami fölött én rendelkezem, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, ha veszek magamnak egy újságot.

Tényleg, hihetetlen, mennyire megváltozik a gondolkodásunk anyaként! Sokkal jobban osztjuk be az időnket, pénzünket! Ez tapasztalat, ezen az elsőgyerekesek is át fognak menni, higyjetek magatokban!

Összebújós: nálunk is nuku szex, de ölelés, pocaksimi azért van. És sok puszi.

Lara, köszi a biztatást! Nálunk van bejelentkezési lehetőség a háziorvoshoz a rendelés utolsó órájába, így elkerülhetem a betegeket.

Megyek szülőire, később még jövök!
ktc

A játszóházat is megkérdeztem:
500Ft az első 30perc, utána 400Ft/30 perc és képzett óvónő van. 2 éves kor alatt nem nagyon lehet otthagyni a csemetét.
Vendég

Köszi Nóri, akkor ott leszek :wink:

Kép
zsizell

Nálunk szex bejelentkezéses alapon megy. Legalább egy héttel előre!
De mi akkor tettünk le a napi összebújásról, amikor megvettük a nagy képernyős LCD tv-t a legdrágább kábeltévével.
Ha meg össze is jönne, pl tegnap, akkor Lujza tuti a fejünkön ugrál 22-23h-ig. Szerintem mi az első évben letudtuk az egész házasságra való mennyiséget. :oops:
Apa szokta mondani viccből, hogy nálunk az összes szexből gyerek lett. Mind a kettőből.
De ennyire nem rossz a helyzet. Heti 1 az mindig megvan. :roll:
Vendég

Nálunk sem túl sok sex van... :? De az miattam. A párom ő nagyon pasi. Akár főétkezések helyett is el tudná viselni. Nekem valahogy nem esik jól úgyhogy megpróbálom másként kényezteni az embőcöt, hogy azért ne érezze magát elhanyagoltnak. A múltkor úgy gondoltam, hogy na most jól fog esni és mégsem. Főleg miután Zsolti mondta, hogy érzett odabent valamit, ami régen nem olyan volt (gondolom a méhem lehet megnagyobbodva) Álmodni nagyon sokat álmodok a sexel, de mire odakerülnénk, hogy na akkor most, hát mit ne mondjak... :shock: Elmegy a kedv. :cry: Igaz, eddig sem voltam egy lepedőakrobata, de most... :roll:

bellerreni
Eger

set
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 20:45-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Hát ez lehet, hogy kínos lesz, DE. Nektek nincs olyan, hogy szex után, ha Neked is jó volt (ezt nagyon jól körülírtam :lol: ) szóval utána befeszül a méhetek? Nekem ez az egy dolog kellemetlen benne. Rohadt rossz érzés, mint amikor leeresztik a magzatvizet és ott a has a gyerekkel. Semmi tompító anyag. :shock:
Vendég

Kattkat:
Ugye Te írtad, hogy 34 éves vagy és elgondolkodtam, hogy nappalira jár a férjed, akkor vagy fiatalabb Nálad, vagy tényleg nagyon későn érik... :D
Vendég

Nóri, nekem is valami hasonló rossz érzésem van olyankor. Vagyis volt, amikor még volt szex :shock:

Kép
zsizell

Akkor nem vagyok mutáns! Remek! :lol:
Vendég

Juci, ha jössz!
Majdnem összefutottunk ma. Én 11-re mentem masszázsra és mondta a Kati, hogy nem akarta lelőni a poént előtted, mert úgy emlékezett, hogy pont utánad jövök.
Amikor odaértem, láttam egy Golfot a ház előtt. Ezüst V-ös Golf. Még be is villant, hátha Te vagy, aztán megláttam a rózsaszín gyerekülést hátul. Na mondom az duplán ki van zárva! :lol:
Vendég

Hú 1/2 2 és ma még semmit nem csináltam itthon... :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?