Sziasztok!
Először is, köszönöm a sok infót az orrszívó porszívóról
Meggyőztetek, ezt veszek, amúgy ma reggel mondtam páromnak, hogy a csajok a fórumban ezt ajánlották, erre azt mondja, hogy ő azt hitte, hogy én alapból ezt akarom megvenni
Marek - bundazsák ügyében nem tudok nyilatkozni, mi még nem néztünk téli ruhákat, még vastag hálózsákot se vettünk. A Brendonban a legolcsóbb bundazsák 5 e forint, de az aranyosan néz ki. Amúgy szerintem még mindig a turi a legjobb, csak egyelőre még nincsenek ennyire téliesített cuccok ott, voltam múlt héten és inkább őszi volt, mint téli, így nem vettem semmit.
Hősugárzó jó ötlet, lehet, hogy nekünk is kéne venni, mert mi a szobában fogunk fürdetni, mert nem férnénk el a fürdőszobában.
Hol vettél és mennyiért adják???
LKata - szerintem a napi 3-4 nagyvécé még nem hasmenés, bár ez az állagától is függ, ha nagyon folyik, az már annak számít, ha "csak" híg, akkor nem hiszem, hogy gond és azt sem, hogy árthat a babának (bocsi a részletes elemzés miatt
)!
Nálam inkább az van, hogy napi egyszer sikerül, valamikor kétnaponta és nagyon keményet, de ez biztos a vas miatt van.
A + kilókat majd leadod, most ne aggódj ezen!!!
Zsuzsu - de jó, hogy jöttél, Ábelnek jobbulást!!!
Védőnő miatt megértelek, szerintem nem reagálod túl, neked már nem hiszem, hogy tud újat mondani, tehát tök feleslegesnek tartom, sőt, minden kismamánál, aki már a 2. vagy 3. gyerekét várja! Nálunk is úgy érzem, hogy szinte felesleges, mert nem mond olyat, amit ne tudnék, legalábbis eddig nem kaptam hasznos infót, a kelengyelistát is akkor adta, amikor már volt otthon 3!
Perdot üdvözlöm, hozz infót róla!
Az időjárás kapcsán én is így vagyok ezzel, a nagyon meleg sem volt jó, de most ez a hideg is elég rossz, biztos ettől fáztam meg, de már jól vagyok hála!
Linhbaba - nekem van 2-2 méretben cumisüvegem, de nem üvegből, mind a 4 műanyagból van
Szerintem az jó, nem kell, hogy üvegből legyen a cumisüveg.
Szöszke - legalább végre kiderült, hogy mi a helyzet, viszont az jó hír, hogy szülhetsz természetes úton is, nem?
A babák miatt irigy-irigy, én is megnéznék ilyen párnapos bébiket, azt hiszem, sosem láttam még párnapos babát
Babalátogatás az első időkben? Hát, mi már jeleztük a családnak, hogy az első héten csak és kizárólag HÁRMASBAN szeretnénk lenni, egyelőre felfogta a família, bár az anyukája már megjegyezte, hogy azért a kaját beadhatja az ajtón???
Ez önmagában is vicces, mert nem szokott így kaját hozni és gondolom, ha már itt lenne, biztos behívnánk, hiszen nem csinálnánk meg vele azt, hogy hoz kaját és csak beadja
Szóval szerintem ez egy ilyen kiharcolása a látogatásnak, ami eléggé nem tetszik, szóval valószínűleg inkább kaját se kérünk!!! Az első hét után párom megy már dolgozni, utána csak a család jöhet fel, tehát anyu, apu, tesók és max. tesók párjai és ugyanez párom részéről is. De semmiképpen sem úgy, hogy ez a két család egyesül és feltódul babanézőbe, egyszer egyik, aztán másik, szerintem marha nagy megterhelés lesz a babával itthon, nem hiszem, hogy még egy nagyobb vendégsereget is el bírnék viselni! A másik, hogy a védőnő is hetente meglátogat majd (nem örülök!!!) és a gyerekorvos is hetente egyszer, szóval lesz azért átjáróház így is.
A barátok, ismerősök pedig majd Lotti max. 1 hónapos kora után jöhetnek fel!!! Ezekből a dolgokból nem szeretnék engedni!
Dalma - nem ijedtél meg a fájástól? Én ettől parázok előre is, hogy hogyan reagálok majd az első jóslófájásokra???!!!
Végre sikerült képet csinálnunk ma reggel, úgyhogy felteszem a 34 hetes hasamat és
Sensi, figyelj, szerintem teljesen hasonló a tiédhez, csak az enyém picit nagyobb talán